Page 1

Nyhedsbrev December 2010 Årgang 1, Nummer 1

Innovation X - nyhedsbrev

Kick-off ion X dag den 27. januar i Nordkraft

Næste Innovation X dag den 27. januar i Nordkraft

Næste Innovation X dag den 27.

Kick-off stor succes Kick-off stor succes

Champagne, buffet og politiske talere

1

1

Artikel

2

Artikel

3

Artikel

4

Artikel

5

Artikel

6

- Jeg kan jo mærke, at det her er et sted, hvor der sker en masse. Det sprudler helt, når man kommer ind af døren! Sådan sagde SF's innovationsordfører Steen Gade, da han besøgte os til kick-off. Og der var rigtigt nok livlig snak og masser af nye input, da startskuddet for Innovation X lød ved vores heldagsarrangement i november. Knap 180 mennesker fra det nordjyske erhvervsliv og innovationsmiljøer deltog i Kick-off for

På dagen mødtes alle deltagere til et glas champagne og en stående buffet.

- Man kan godt mærke, at her er en hel masse mennesker, som er samlet på kryds og tværs, som har idéer, som har

Hvornår: 27. januar 2011

- Det kan være vigtigt at have

forudsætning for, at vi kan løfte nogle af de udfordringer, vi står over for og hvad vi skal leve af, sagde Steen Gade der alvorligt tilføjede. - Vi har tabt op mod 190.000 industriarbejdspladser i løbet af meget kort tid. Vi har en produktivitetsudvikling, som i de sidste ti år stiger mindre end vores konkurrenter også i Europa, og vi har en innovationsklemme i Danmark, sagde Steen Gade. Borgmester Henning G. Jensen noterede sig den velvilje, som kickoff-arrangementet med al tydelighed viste:

Hvor: Nordkraft, Aalborg Tilmelding og program: www.innovationx.dk

Mads Delmar fra virksomheden CONNECT Denmark, der fra begyndelsen har været med i idégruppen bag Innovation X, ser store perspektiver i at bringe nordjyske aktører inden for erhvervsliv, innovation og iværksætteri sammen.

noget fast at mødes om, så folk kan planlægge deres kalender. Det er en eventyrlig mulighed for små og mellemstore virksomheder at komme ud og networke med ligesindede og komme tættere på universitetet, siger Mads Delmar. Ved kickoff-arrangementet kunne de mange fremmødte høre oplæg om f.eks. vækst efter finanskrisen, forretningsmodeller i oplevelsesøkonomien og muligheder på de østeuropæiske markeder.

Champagne, buffet og politiske talere Steen Gade holdt tale om vigtigheden af nye produkter, innovation og produktivitet.

Næste Innovation X dag:

at skabe gode kontakter og ny inspiration til deres virksomheder eller fokusområder. Derudover deltog Steen Gade, borgmester Henning G. Jensen og rektor Finn Kjærsdam.

lyst og vilje til at gøre noget. Det er i hvert fald en absolut

Vi er gode til at netværke i Nordjylland. Vi har et universitet, som ikke har en masse for-

Innovation X - Niels Jernes Vej 10 - 9220 Aalborg Øst - Telefon 99409097 - lbp@adm.aau.dk

domme, men er parat til at samarbejde med det private erhvervsliv. Den der åbne dør, man har til hinanden, det at man også plejer omgang med andre, som sætter noget i gang. Og det har vi virkelig brug for.

Også AAU rektor Finn Kjærsdam understregede det vigtige i et godt og tæt samarbejde mellem universitetet og det nordjyske er hvervsliv, til gavn for hele regionen.

Nyhedsbrev december 2010  

Innovation X blev skudt i gang med et stort anlagt kickoff arrangement.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you