Page 1

Lehdistötiedote 12.9.2012

Veistoksellisia muotoja akustiikkaan pintaturpeesta Innofusor esittelee Habitare messuilla 2012 sarjan akustotuotteita, jotka on valmistettu pintaturpeesta. Veistoksellinen "Hiljaiset puut" tuotesarja on syntynyt yhteistyössä suunnittelijoiden Krista Kosonen ja Mari Martikainen kanssa.

aikaa kypsyäkseen nykyiseen muotoonsa. Nyt tuntuu siltä, että niin materiaali, design kuin sarjan modulaarinen rakenne ovat tasapainossa kodin ja julkisten tilojen vaatimuksiin" vetää toimitusjohtaja Joni Nisula yhteen.

"Perinteisesti akustiikkalevyjä on käytetty seinäpaneeleina sellaisenaan tai niihin on tulostettu kuvia" kertoo toimitusjohtaja Joni Nisula. "Me halusimme tutkia onko mahdollista yhdistää pintaturpeen kiehtovat ja ekologiset ominaisuudet veistoksellisiin ja mielenkiintoisiin muotoihin". Työn lopputuloksena syntyi modulaarinen ja skandinaavisiin sisustuksiin soveltuva "Hiljaiset puut" akustotuotesarja. Sarja koostuu kahdesta väri- ja kolmesta kokovaihtoehdosta. 

Innofusorin pintaturpeesta valmistetut akustiikkatuotteet ovat lyhyessä ajassa saavuttaneet suuren suosion. Tuotteissa yhdistyvät erinomaiset akustiset ominaisuudet, aidosti ekologinen materiaali ja helppo asennettavuus. Innofusor akustiset seinäpaneelit ovat 100% suomalaista työtä.

"Hiljaisissa puissa olennaista on valon ja varjon leikki uurretuilla pinnoilla." toteavat suunnittelijat Krista Kosonen ja Mari Martikainen kuin yhdestä suusta. "Kuten kaikki hyvä, niin tämäkin on ottanut

Lisätiedot: Joni Nisula, puh: 045 870 6001, joni.nisula@innofusor.fi

Habitare osasto 1b20

www.innofusor.fi

Hiljaiset puut - lehdistötiedote  

Innofusor esittelee Habitare messuilla 2012 sarjan akustotuotteita, jotka on valmistettu pintaturpeesta. Veistoksellinen "Hiljaiset puut" tu...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you