Page 1

thegoldfish

10 juni 2011 Amsterdam

great communicators


presenteren Great Communicators Wat maakt iemand een Great Communicator? Wat maakt het dat iemand zo’n impact heeft op zijn of haar publiek dat mensen willen blijven luisteren? In de training Great Communicators leer je hoe je een groep mensen kunt bereiken, boeien en inspireren. Wat levert het je op? Leer spreken op een manier die bij jou past. Ervaar hoe je zelfvertrouwen een enorme boost krijgt, omdat je flexibeler en krachtiger wordt in het overbrengen van je boodschap.

Voor wie? Wij geloven dat jezelf overtuigend presenteren altijd van pas komt. Of je nu manager, trainer, ondernemer, ambtenaar of consultant bent. Als communicatie een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden is en je wilt jezelf verbeteren op een uitdagende en praktijkgerichte manier, dan is deze training voor jou geschikt. Enkele onderwerpen die aan bod komen: Spreken vanuit jouw talent Iedereen heeft een uniek talent als spreker. We gaan op zoek naar jouw talent en vergroten dat maximaal uit met behulp van onze technieken uit NLP en psychologie. Impact en integere beïnvloeding Leer op verschillende niveaus verbinding te maken met de zaal. Leer over de psychologie van beïnvloeding: hoe werkt het brein van je luisteraar? En wat is de rol van non-verbale en verbale signalen? Body language Je stem, je lichaam en je bewegingen hebben een grote invloed op je publiek. Word je bewust van deze elementen en leer hoe je deze verbale en non-verbale signalen op elkaar afstemt en elkaar laat versterken. Presentatie technieken Aan welke elementen en structuur voldoet een heldere boodschap of presentatie? Hoe geef je je verhaal vorm voor maximale impact? Je leert gebruik te maken van de kracht van verhalen en metaforen.


impact Performance strategieën Bijna niets is zo eng als een presentatie houden voor een grote groep mensen. Zenuwen, storende gedachten en negatieve beelden kunnen maken dat je niet optimaal presteert. We geven je inzicht in de signalen van je lijf en je brein onder druk. We leren je technieken om je hoofd leeg te maken, je snel te ontspannen en om te gaan met spanning en druk.

Enthousiast Ben je na 10 juni zo enthousiast dat je besluit het traject in september te volgen? Dan krijg je een korting van € 75,- op het totaalbedrag. Alle trainingsdagen vinden plaats in Amsterdam en omgeving.

Hoe gaan we aan de slag? De training Great Communicators is opgebouwd uit 2 dagen en 3 avonden. Korte theorieblokken worden afgewisseld met praktijkgerichte presentatie- en spreekoefeningen. We gebruiken filmopnames om je feedback te geven op je performance. Actief en uit je comfortzone, en daardoor razendsnel leren! Praktische details De training gaat van start in september 2011. Eind mei worden de definitieve data bekend gemaakt. Op 10 juni 2011 organiseren we een eerste dag om alvast de sfeer te proeven. Bovendien krijg je inzicht in de trainingsonderdelen en kun je vooral veel oefenen! Deze dag staat op zichzelf en biedt veel kennis, afgewisseld met praktijkoefeningen.

Investering 10 juni 2011: € 125,- (incl. 19% BTW en lunch). Eind mei worden de nadere details voor het trainingstraject in september bekendgemaakt. Tijd Start: 10.00 uur (ontvangst vanaf 09.30 uur) en einde: 17.00 uur. Locatie Huize Frankendaal. Adres: Middenweg 72 1097 BS Amsterdam. Schrijf je nu in! Inschrijven kan via The Goldfish. Stuur dan een e-mail naar joost@thegoldfish.nl. Heb je vragen over de inhoud van de training? Neem dan gerust contact op met één van de trainers:


doe mee ! Jaap Duin: jaap@duinmentaltraining.nl of 06-10132018. Joni Bais: joni@innermezzo.com of 06-41219937.

vanuit het hoofd. Met technieken uit o.a. NLP leert ze mensen razendsnel nieuwe skills aan, die ervoor zorgen dat ze een betere public speaker worden.

Team Great Communicators is een initiatief van The Goldfish, DUIN Mental training & coaching en Innermezzo. Drie partijen met een gezamenlijke passie: mensen laten groeien. Je wordt getraind door Joni Bais & Jaap Duin.

Jaap Duin: Psycholoog. Jaap leert mensen in de (top)sport en het bedrijfsleven om beter te presteren onder druk. Dit doet hij met behulp van inzichten uit psychologie, (top)sport en NLP. Zijn kwaliteit is het praktisch toepasbaar maken van kennis op het gebied van be誰nvloeding, het menselijk brein en psychologie.

Joni Bais: Het is haar kwaliteit om mensen vanuit hun authenticiteit te laten spreken. Joni traint en coacht mensen met de boodschap om meer vanuit je hart en intu誰tie te spreken in plaats van

Great Communicators: spreken met impact, en meer! Graag tot ziens op 10 juni 2011.

Great Communicators 10 juni 2011  
Great Communicators 10 juni 2011  

Wat maakt het dat iemand zo’n impact heeft op zijn of haar publiek dat mensen willen blijven luisteren? Leer hoe je een groep mensen kunt be...

Advertisement