Page 1

NIEUWSBRIEF Welkom bij de volgende nieuwsbrief van InMotion SC. Aan de hand van deze nieuwsbrief zullen wij de vorderingen van de organisatie tonen en laten zien waar wij mee bezig zijn. Ook de laatste periode heeft de organisatie niet stilgezeten. Wij wensen u veel leesplezier. POlSBANDJES De silcionen polsbandjes zijn klaar!

Het tweede evenement waarbij InMotion aanwezig is geweest met een stand was ‘De Halve Marathon van Sint Anthonis’. Het weer was helaas wat minder, maar de resultaten gelukkig iets beter. Nog niet helemaal wat ervan verwacht werd, maar toch zeker de moeite waard. Ook dit was dus een erg nuttge, maar ook zeer leerzame dag. Daarnaast heeft InMotion S.C. ook een dag met een stand in het winkelcentrum van Arnhem gestaan. Tijdens deze dag zijn de verkopen een stuk hoger geweest en kan InMotion S.C. melden dat het daar een hoge omzet gedraaid heeft.

De afgelopen twee maanden is de producent van de siliconen polsbandjes druk bezig geweest om de producten te produceren en de gestelde deadline te behalen, zodat InMotion S.C. kan beginnen met de verkoop. Uiteindelijk is het dan zover! Naar verwachting zouden de producten half februari worden aangeleverd, maar de siliconen polsbandjes konden begin maart pas in ontvangst worden genomen. Dit was omdat de Chinese onderneming, waar de siliconen polsbandjes gemaakt zijn, twee weken lang vakantie hebben gehad tijdens ‘the Chinese New Year’. Na een vertraging van twee weken, zijn de producten goed aangeleverd en voldoen de polsbandjes aan onze verwachtingen. De siliconen polsbandjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, namelijk: - Fluoriserend groen - Doorzichtig (lichtgrijs) - Grijs - Wit - Zwart - Rood - Blauw Tevens zijn de bovenstaande polsbandjes te verkrijgen in de maten S, M, L & XL. SHIRTS, WEBSITE & PROMOTIEFILM ZIJN KLAAR! Het gehele team van InMotion S.C. is deze maand in bedrijfsshirtjes gestoken. Dit zorgt voor eenheid en een mooie aankleding tijdens de diverse evenementen waarbij InMotion S.C aanwezig zal zijn. De donkerblauwe shirts zijn oranje bedrukt met logo en de naam van de teamleden. Er gaat een bedankje uit naar Plegt Marketing & Advies voor het leveren van deze mooie shirts. Ook is de promotiefilm en de website van InMotion klaar. De promotiefilm kunt u vinden op onze facebookpagina. Vindt u onze facebookpagina nog niet leuk. Like ons op www.facebook/inmotion-sc.nl. De link naar de facebookpagina van InMotion S.C. kunt u vinden op de website www.inmotion-sc.nl. Website

Promotiefilm

VOORUITBLIK Na een aantal keer met de stand vertegenwoordigd te zijn geweest, begint het vertrouwt aan te voelen. Dat is maar goed ook, want er staan nog een aantal mooie evenementen op het programma. Het is een drukke periode! Nu de lente begonnen is er bijna ieder weekend wel een hardloopevenement, maar ook doordeweeks zijn er verschillende interessante evenementen en markten om bij aanwezig te zijn. Ondertussen heeft InMotion inzicht gekregen wat voor soort hardloopevenementen geschikt zijn, en welke minder. De komende tijd zullen de wat kleinere hardloopevenementen zonder markt gemeden worden en ligt de focus op grotere en meer commercieel gerichte evenementen. Komende week, 3 april, zal InMotion naar PromZ in de Jaarbeurs gaan. Dit is een relatiegeschenken beurs. Het is niet gelukt om hier met een stand te kunnen staan, dus gaat de gehele company er als bezoeker heen om inspiratie op te doen, maar vooral ook om te netwerken. Erg blij is InMotion met een plek op de markt van de marathon van Enschede op 27 april. Hier worden tienduizenden bezoekers verwacht; een ontzettend groot evenement dus! Waarschijnlijk zal de gehele company aanwezig zijn en zal de dag af worden gesloten met een hapje en een drankje in het mooie Twente. Voorgaande jaren hebben Student Companies goede zaken gedaan op de markt van de marathon van Leiden. In het weekend van 17 & 18 mei zullen Anniek en Welmoed InMotion hier vertegenwoordigen. Het draait niet alleen om de verkoop op evenementen. Er wordt nog steeds hard gezocht naar een organisatie die de bandjes in grote getalen af wil nemen. Niet omdat dit een financiële must is, maar omdat InMotion trots is op haar product en graag een groot aantal mensen wil voorzien van de comfort die de polsband biedt. Zo wordt er nu gezocht naar een sponsor voor de Batavierenrace.

TERUGBLIK EVENEMENTEN Het eerste hardloopevenement waar InMotion aanwezig is geweest met een stand is ‘de 30 van Tilburg’. Een hardloopevenement met verschillende afstanden, 30km, 10km, jeugdlopen en de Engelse mijl. InMotion was met een stand aanwezig en stond lekker in het zonnetje. Helaas vielen de verkopen een beetje tegen. Toch heeft InMotion er veel van geleerd en de naamsbekendheid vergroot. Al met al dus een erg leerzame middag.

Ontwikkeling is ook belangrijk binnen InMotion. Zeker nu er geen lessen in het vak Student Company meer gevolgd worden zijn medewerkers genoodzaakt zelf manieren te vinden om te ontwikkelen. Een aantal worden hiervan door de HAN aangeboden. Zoals een cursus om beeldmateriaal te monteren. Maar ook een seminar over salesvaardigheden staat op het programma.

Nieuwsbrief  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you