Page 12

Leder

IN magasinet for Stavanger & Sandnes 03/2019

Høst Her er en smakebit av hva du kan lese om i høstens utgave av IN magasinet for Stavanger & Sandnes. Ida Collett Belle tok over AKKS Stavanger i en tid da feminisme ble sett på

Forside: Foto: Isabel Watson Modell: Nora Mørk Smykker: Nora Mørk by Gulldia

som en uting i musikkbransjen. Ved å utfordre samfunnets usynlige forventninger, har hun bidratt til en betydelig økt rekruttering av kvinner, men også trans- og ikkebinære til musikkfeltet i regionen. IN magasinet Siden proffdebuten for Larvik sesongen 2009/10, har Nora Mørk markert

Ullernchausseen 119, 0284 Oslo

seg som en av Norges beste håndballprofiler. Som klubbspiller har hun tatt

Epost: kontor@inmagasinet.no

fem seriegull, fem NM-gull og tre gull i Champions League. Videre har Nora

Web: www.inmagasinet.no

tatt to gull i Junior-VM og EM, samt tre EM-gull og ett VM-gull som seniorspil-

Facebook: facebook.com/INmagasinet

ler. I 2017 feide hun alle av banen, og ble kåret til verdens beste håndball-

Instagram: instagram.com/INmagasinet

spiller. Derfor er det kanskje ikke så overraskende, at når Nora Mørk først skulle vise sine kreative sider uten ball, måtte det resultere i gull det også. Den 20. august lanserte hun NORA MØRK by GULLDIA, en lekker og sporty kolleksjon med smykker, ørepynt og armbånd. Alt laget i gullforgylt sølv. Visst er det fint når både byen og fjorden yrer av liv på alle verdens språk. Og sommeren er nydelig på fjorden, absolutt. Men vet du hva som er minst like magisk? Den glødende, klissvåte, ville høsten. Den rå, røffe vinteren. Den deilige lufta som blåser så friskt gjennom kropp, hode og hverdagsstress. Stillheten. Plass til å tenke. Fjorden vår – når alle andre har dratt videre. Dulong Fine Jewelry har siden 2005 laget kolleksjoner av øredobber, armbånd, ringer og halskjeder av de fineste materialene. I Stavanger finner du smykkene til Dulong Fine Jewelry kun hos Valberget Gull og Sølv i Kirkegata 31. En IN magasinets matskribent sine restaurantfavoritter i Stavanger er House of Fingerfood. Mye på grunn av innehaver Mortens egenskaper til å levere kompromissløs kokkekunst men også på grunn av et lokale som ikke likner på noe noen, noensinne tidligere har sett.

Ansvarlig utgiver: Senter Media AS Redaktør: Geir Smevik: 901 44 999 / geir@inmagasinet.no Salg: Stein Olav Kåsa: 906 20 539 / steinolav@inmagasinet.no Jannike Thomassen: 414 03 874 / jannike@inmagasinet.no Grafisk: Asle Kvinnesland: stavanger@inmagasinet.no Bidragsytere:

Etter å kunne feire over 10 års drift med konseptene Makeup Art og BeWell Klinikken, skjer det nå store og spennende endringer. Med daglig leder Camilla Fugelli i spissen, skal nå eksisterende avdelinger og lokaler smeltes sammen til et omprofilert og innovativt konsept i nye lokaler, sentralt på Kvadrat kjøpesenter.

Ingunn Myklevoll Sjøen | Mona Gullstein | Stein Olav Kåsa | Siri Gerrard | Isabel Watson | Erlend Sande | Om IN magasinet IN magasinet er et lokalt kvalitetsmagasin som fokuserer rundt mote, interiør, design, shopping, reise og livsstil. Vi

Vi ønsker alle våre lesere og samarbeidspartnere en riktig god høst!

skriver om alt fra de siste trender til lokale helter og du finner mange spennende nyheter og gode tilbud fra små og store aktører i ditt nærmiljø.

Hilsen oss i IN magasinet

Facebook.com/INmagasinet

12

Nº3 2019

Instagram.com/INmagasinet

IN magasinet distribueres i Stavanger og Sandnes og omegn til annonsører, utvalgte forretninger, næringsdrivende og andre naturlige møtesteder som venterom, treningssentre kafeer og utesteder. ©IN magasinet alle rettigheter reservert. Innholdet i magasinet må ikke reproduseres, gjengis eller på noen måte lagres uten tillatelse fra utgiveren.

Profile for IN magasinet

IN Stavanger og Sandnes 03-2019  

Høstutgaven av IN magasinet for Stavanger & Sandnes 2019.

IN Stavanger og Sandnes 03-2019  

Høstutgaven av IN magasinet for Stavanger & Sandnes 2019.

Profile for inmag
Advertisement