Page 123

GALLERI SEMMINGSEN i 2019 markerer vi 20 år i bransjen

Vi jubilerte stort i oktober med utstillingen « Hvor kommer du fra?» I november inviterer vi tre meget etablerte malere med utstillingen « Reisefølge »

Terje Uhrn, Geir Yttervik og Roar Werner Eriksen Vi avslutter året med utstillingen « Julestemning »

Malerier av Christopher Rådlund og Peter Skovgaard, samt collager av Sergei Sviatchenko og Herborg Kråkviks « Juleroser »

Kunstrådgivning Er du nybegynner i kunstbransjen har vi tålmodighet og kunnskap til å hjelpe deg med å ta de første riktige valg. Vi ønsker at første møte finner sted i galleriet, hvor vi går igjennom utvalget i galleriets utstilling og lager. Deretter er du med på å velge de verk som vi tar med hjem til deg. Det er viktig at valget er riktig slik at du utvikler din egen kunstsmak og selvtillit, og får lyst til å følge med i markedet videre.

Vi har den siste tiden utarbeidet nye nettsider. Gå til www.gallerisemmingsen.no og meld dere på nyhetsmailen så mottar du nyhetsbrev og invitasjon til åpninger. Følg oss også på Facebook og Instagram.

GALLERI SEMMINGSEN Fru Kroghs Brygge 2, Tjuvholmen, 0252 Oslo ah@gallerisemmingsen.no. Mobil 905 94 117. Parkering under The Thief Hotel. Buss 21 og 54 Åpningstider: Onsdag 11-17, torsdag 12-20, fredag, lørdag og søndag 12-16

Profile for IN magasinet

IN Oslo vinter 2019  

Jul/vinter utgaven av IN magasinet for Oslo 2019/20

IN Oslo vinter 2019  

Jul/vinter utgaven av IN magasinet for Oslo 2019/20

Profile for inmag
Advertisement