Page 127

Frogner unikt & spennende

Martin Whatson (til venstre) Martin Whatson (f.1984) har sin utdannelse fra Westerdals der han studerte kunst og grafisk design. Under denne tiden ble han interessert i grafiske stensilarbeider som senere er blitt kjent som Street Art. Whatson ser vakre og interessante detaljer i det andre vil oppfatte det som visuelt støy. Han har ofte en humoristisk undertone i sine arbeider som gjerne gjenspeiler problematikken med å utføre gatekunst i det offentlige rom. Whatson har de siste årene oppnådd enorm etterspørsel og credibilitet hos samlerne.

Benedicte Aubert Ringnes (under) Aubert Ringnes (født 1981) har bakgrunn fra filmindustrien, der hun arbeidet som regissør og produsent på internasjonale spillefilmer, reklamefilmer og musikkvideoer. Allerede da hun gikk på filmskolen, begynte hun å eksperimentere med Photoshop for å kunne utvikle og visualisere sine ideer. Interessen for Photoshop ble stadig større, og hun fordypet seg i studier av design og kunst som en del av sin «Masters in Filmmaking». Gjennom film og visuelle uttrykk fant hun til slutt sitt eget uttrykk i kunsten. Hun eksperimenterer med collager av kjente personligheter og ikoniske symboler ved hjelp av teknikker fra klassisk kunst til moderne teknologi, teknikker hun har tatt med seg fra seg fra digital grafikk og film.

Kim «Sinnsykshit» Larsen (over) Kim «SinnSykShit» Larsen er en norsk billedkunstner, med ekspertise i flere kreative uttrykk. Med utstillinger i Norge og internasjonalt, har kunsten blitt vist både i gallerier og på festivaler. Kunsten blir som oftest sett i fugleperspektiv med hovedfokus på bybildet satt i en tegneserieverden. Med uskyldig portrettering, sterke farger og objekter, lar Kim publikum ta del i hans fantasi og lage sine egne fortellinger til kunsten.

Nº1 2020

127

Profile for IN magasinet

IN_Oslo_01-2020  

Vårutgaven av IN magasinet for Oslo 2020

IN_Oslo_01-2020  

Vårutgaven av IN magasinet for Oslo 2020

Profile for inmag
Advertisement