Page 86

The story about

Diamonds De mest fantastiske øyeblikkene i livet markeres med diamanter. Det er hemmeligheten i diamanten og dens styrke som gir mannen mot til å vise kvinnen sin beundring. Denne høsten feirer Mestergull sitt 25 års jubileum og den beste måten å gjøre dette på er å markere jubileet med diamanter sier de i Mestergull butikkene i Markensgaten. Diamanter er utrolig fascinerende og gjør et smykke helt unikt. Mestergull butikkene i Markensgaten er kjent for sine vakre diamantsmykker og brillierer gjerne med sine kunnskaper. Å finne de rette diamantene er en kunst som krever stor kompetanse og lang erfaring. Hos Mestergull er diamantene vurdert etter kvalitet slik de defineres i de 4 C’er og skjønnhet ved at de går bakenfor de tekniske graderinger for å finne diamanter som har den helt spesielle ild, liv og brillianse.

25 års jubileum Norges fremste smykke og diamantspesialist – Mestergull – fyller 25 år og jubileet markeres frem til jul. Mestergull ble etablert da de mest aktive aktørene innen gullsmedfaget i Norge gikk sammen for å styrke sin posisjon i 1984. Gjennom 25 år har Mestergull vært landets ledende gruppering av gullsmeder. Carmen – tøff og tidsriktig design, gjerne med fargede diamanter.

Når de store anledningene skal markeres står diamanten i særstilling og for en kjede som har opparbeidet en spesiell diamantekspertise, er det naturlig å markere et kvart århundre med 25% på alle enstensprodukter med 0,25 ct.

Slip Begrepet slip forteller hvilken form diamanten har, og hvilke vinkler og proporsjoner diamantsliperen har brukt

Mestergull butikkene i Markensgaten viser stolt frem

i sitt arbeide. En velslipt diamant vil reflektere lys fra de

Norges flotteste diamantfamilie – alle familiemedlemmene

mange speillignende fasettene ut gjennom toppen av

har sitt helt spesielle og særegne uttrykk. Kom innom vår

stenen, og fremskaffer maksimal brillianse.

butikk slik at du kan finne din favoritt. De 4 C’er kommer fra forbokstavene i de engelske ordene for slip, farge,

Renhet

vekt og renhet – cut, colour, carat og clearity, og er en

Diamanter er som mennesker, de har alle sine kjennetegn

internasjonal kvalitetsbetegnelse.

og særegenheter. Dette kan være små feil eller inneslutninger, forårsaket av andre mineraler eller partikler da diamanten ble dannet. Diamanter uten indre eller ytre særtegn er meget sjeldne, forteller de hos Mestergull.

86

Nº4 2009

Profile for IN magasinet

IN Kristiansand jul 09  

IN magasinet er et kvalitetsmagasin fokusert rundt mote, interiør, design, livsstil, reise og shopping, samt siste trender og nyheter fra de...

IN Kristiansand jul 09  

IN magasinet er et kvalitetsmagasin fokusert rundt mote, interiør, design, livsstil, reise og shopping, samt siste trender og nyheter fra de...

Profile for inmag
Advertisement