a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 13

YPPERLIG TIL EN TUR TIL BUTIKKEN NYE ŠKODA KAROQ SIMPLY CLEVER

1.99 %

*

lanseringsrente

ŠKODA KAROQ fra *

319.500,-

Nye Passat GTE ladbar hybrid. Et bærekraftig alternativ for fremtiden. Nye Volkswagen Passat GTE stasjonsvogn er en stor ladbar hybridbil som gir deg både sportslige kjøreytelser og økonomisk kjøring. Den kraftfulle hybriddriften er en kombinasjon av en Nye ŠKODA KAROQ – den store lillebroren bensinmotor og en turtallsvillig elektromotor. Med en rekkeviddepå inntil 55 km målt i henhold til WLTP testsyklusen beviser Volkswagen Passat GTE at det ikke lenger er noe problem å kjøre Nye ŠKODA KAROQ har alt du forventer av en SUV, tøff og velutstyrt, og du kan selvfølgelig velge både automat elektrisk på lange strekninger. I tillegg kommer nye Passat GTE stasjonsvogn med det siste av og 4x4. Den er smart som ŠKODAer pleier å være, og på topp når det gjelder sikkerhet, assistentfunksjoner og assistent- og sikkerhetssystemer som sikrer deg en komfortabel og sikker tur.

tilkoblingsmuligheter. Noen vil kalle den KODIAQs lillebror – vi kaller den den store lillebroren. For selv om KAROQ ikke er en veldig stor bil, har motorjournalistene allerede kalt plassen imponerende både for passasjerer og bagasje. Volkswagen. Innovasjoner du har brukt for. Nye ŠKODA KAROQ er på plass hos oss. Bestill prøvekjøring i dag!

Asker og Bærum

BILLINGSTADSLETTA 2, 1396 BILLINGSTAD Web: asker-barum.volkswagen.no Tlf: 24 03 25 00 | Epost: mollerbil.aogb@moller.no : facebook.com/volkswagenaskerogbarum

Profile for IN magasinet

IN Bærum 01-2020  

Vårutgaven 2020 av IN magasinet for Bærum.

IN Bærum 01-2020  

Vårutgaven 2020 av IN magasinet for Bærum.

Profile for inmag
Advertisement