INK Saloon Bryllupshæfte

Page 1

BRYLLUP SHÆF TE

trends tips & idéer invitationer m.m.


TRENDS BRYLLUP SINVITATIONER

1. DEN RØDE TRÅD De fleste brudepar vælger, at lade en rød tråd gå igen fra invitationen så designet herfra går igen på matchende elementer som fx save-the-date kort, adresselabels, velkomstskilt, salmehæfter, gæstebog, bordoversigt, bordnumre, bordkort, drinkskort, stickers, takkekort, fotoalbum mm.


Vi hjælper med alt det, I måtte få brug for til jeres store dag og kan levere den samlede pakke. Kontakt os blot i begyndelsen og få et samlet godt tilbud.


2. ENKELT O G MINIMALISTISK En bryllupsinvitation i et enkelt og minimalistisk design er altid yderst elegant og et meget populært og tidsløst valg. Kombinér det evt. med en anderledes baggrundsfarve, hvis I gerne vil have lidt mere knald på.


3. BLOMSTER Blomster er altid en klassiker og et meget oplagt valg til et sommerligt bohemebryllup. Blomster og planter har lÌnge spillet en interessant rolle inden for mode og interiør og har ogsü fundet vej til invitationer m.m.


4. FOTOS Et flot foto af brudeparret som en vigtig del af designet er et hit og gør invitationen mere uhøjtidelig men meget personlig. Det kunne også være et foto af et smukt stilleben, eller et særligt foto som er taget af parret selv på et særligt sted eller et særligt tidspunkt.


5. MONOGRAM Et monogram med brudeparrets navne kan være cool, og det kan nemt gå igen på alle de øvrige elementer til brylluppet, fx. klistermærker til vandflasker, vokssegl og takkekortet. Vi hjælper gerne med at lave jeres eget personlige monogram.


6. KALLIGRAFI Lad en smuk skrift være den bærende del af et ellers enkelt design. Bland forskellige fonte for et mere moderne udtryk - herved kommer kalligrafiskriften også til at fremstå elegant og sofistikeret.


7. L E T T E R P R E S S O G F O L I E At benytte letterpress eller guldfolie på sine invitationer sætter lige prikken over i’et og skaber et unikt og eksklusivt udtryk til festen. Letterpress og guldfolie gør også den ekstra forskel, hvis man har valgt en enkel invitation og får teksten eller detaljerne til at stå mere frem. Vi tilbyder digitalt guldtryk eller guldfolie lavet med prægning.


8. PAPIR Vi printer som standard på smukt 350g ubestrøget papir, men vi tilbyder et unikt udvalg af papirkvaliteter, hvis I har særlige ønsker til dette. Ønsker I en lækker papir med struktur i - eller måske en skinnende perlemorseffekt på invitationen - eller skal tillægskortet trykkes på kalkepapir, så kontakt os og få et prøvekit tilsendt.


9. KUVERTER Som standard medfølger altid lækre, hvide kuverter, men vi tilbyder også farvede kuverter i et udvalg af skønne farver. Disse fås også som lommekuverter, hvori der er mulighed for at vedlægge ekstra infokort mm. Få påtrykt gæsternes adresse - eller få lavet matchende adresselabels i samme design som invitationen som nemt kan påklistres kuverten. I kan også designe jeres egne frimærker.


10. AKRYL O G TR Æ Ønsker I at lege med materialer eller give jeres gæster en anderledes oplevelse både før og til festen? - Så kan invitationer, bordnumre, bordkort og caketoppers i akryl eller træ være et sjovt twist. Akryl har utallige muligheder og fås i mange forskellige farver, helt fra det afdæmpede og traditionelle til det pangfarvede og spraglede.


11. SKILTE Et smukt og matchende velkomstskilt eller program for dagen er med til at byde dine gæster pænt og festligt velkommen. En bordoversigt hængt op på kreativ vis er en nem og overskuelig måde for jeres gæster at finde deres pladser. Vi laver skilte i både træ, akryl og skumpap.


12. CUSTOM Flere og flere brudepar vælger den helt unikke løsning og får lavet et særligt og personligt design, tilpasset lige præcis deres ønsker og deres bryllupsfest. Det er for de kræsne, der heller ikke har noget imod at bruge lidt ekstra på papirvarerne til den store dag.


13. PAPIRKIT Vi tilbyder altid at sende jer et papirkit, som viser eksempler på de forskellige papirkvaliteter, folie- og letterpressløsninger samt kuvertfarver, vi tilbyder. Send os en mail på info@inksaloon.com så vender vi tilbage hurtigst muligt.


TIPS & IDEER TIL BRYLLUP SELEMENTERNE

SAVE THE DATE

se og reception til nogen - så kan det

Det er blevet mere og mere populært,

nemt løses ved at printe forskellige

at sende et save-the-date kort ud, så

varianter af samme invitation. Hen-

snart I har fastlagt datoen, så gæ-

vend jer til os, så skal vi fortælle om

sterne hurtigt ved, at de skal reserve

mulighederne.

netop denne dag. Dette er især relevant, hvis brylluppet skal holdes i udlandet, eller hvis det er med overnatning, så hele weekenden skal sættes af. Allerede ved save-the-date kortet indledes den første forventning - og så kan den rigtige invitation udsendes i et matchende design senere. HVORNÅR SENDER M A N BRYLLUP SINVITATIONEN U D ?

HVAD SK AL DER STÅ I INVITATIONEN?

Navne, tid, dato og sted er de vigtigste info. Derudover vil der være nogle praktiske oplysninger - afhængig af arrangementet. De klassiske er: dresscode, toastmaster, gavekoordinator og SU info. Desuden kan der evt. være brug for at informere om transport, morgenmad, overnatning og et program for dagen.

Det er normalt, at invitationerne sendes ud ca. 3 måneder før brylluppet. Hvis I holder brylluppet midt i sommer-

HAR I MEGE T PÅ HJERTET?

ferien, skal I dog være i endnu bedre

Hold gerne forsiden så enkel og ren

tid, for at undgå at jeres gæster ikke

som muligt og brug bagsiden til ud-

allerede har nået at bestille deres fe-

dybende og praktiske oplysninger.

rierejse. Dette kan også gøres med et

Hvis I har meget på hjertet, er det en

save-the-date kort som beskrevet

mulighed at lave et foldet kort. Alter-

ovenfor.

nativt kan man også supplere med et indstikskort. Og så er en flot ‘lomme-

FLERE VARIANTER AF SAMME INVITATION

Hvis I f.eks. ønsker at bruge ‘du’ i én invitation - og ‘I’ en anden - eller ønsker, at sende invitation kun til viel-

kuvert’ altid et hit, hvori alle informationer nemt kan sendes.


IDEER TIL TEKSTER

På inksaloon.com finder I masser af inspiration til, hvad man kan og bør skrive af tekst i invitationen. NAVNEFLET DINE INVITATIONER

FÅ DE SIGNE T JERE S PERSONLIGE MONOGRAM

Et personligt monogram med jeres initialer ser altid flot og eksklusivt ud, når det er påtrykt jeres invitationer, kuverter, forseglinger m.m. Vi leverer

Hvis I ønsker at skabe et mere person-

det også udskåret som figur til bryl-

ligt touch, er der mulighed for at få

lupskagen etc. Men I kan også altid

trykt alle gæsters navne direkte i in-

bruge det senere hen - få det lavet

vitationerne - således undgår I også,

som stempler, jeres personlige brev-

at der skulle opstå tvivl om, hvorvidt

papir, aftrykt i smykker, indgraveret i

f.eks. børn er inviteret med til festen.

glas, broderet i sengetøj m.m.

MÆRK KVALITETEN

Hvis I er interesseret i at mærke vores standardkvalitet eller se de forskellige alternative papirkvaliteter, vi tilbyder - så skriv til os og få tilsendt et papirkit. MULIGHED FOR GULDTRYK O G LE T TERPRE SS

L AD OGSÅ KUVERTEN SKILLE SIG UD

Fuldend invitationen med flotte matchende kuverter. Lad designet fra invitationen gå igen på jeres til- og fralabels og slip for at påføre alle disse i hånden. Hvis I ønsker at spice jeres kuverter ydeligere op så lad jeres design blive trykt som en unik ‘en-

Alle vores invitationer kan laves med

velopeliner’, der påklistres kuvertens

guldtryk eller letterpress. Så har I for-

inderside. Vi tilbyder også at printe

elsket jer i et specifikt design, men

adresser direkte på kuverten.

ønsker det eksklusive og elegante udtryk som guldfolie eller letterpress giver, så blot kontakt os, og vi opfylder altid meget gerne jeres ønsker.

FORSEGL JERES PAPIRVARER

Se vores flotte farvepalette af smukke segl - og få lavet jeres helt eget

PERSONLIGT TOUCH

stempel med jeres monogram eller en

Selvom I får trykt jeres invitationer

personlig hilsen eller illustration. Brug

hos INK Saloon, er der masser af mu-

det som et personligt aftryk og unikt

ligheder for, at I selv kan tilføre dem et

touch på kuverten, invitationen, me-

personligt touch efterfølgende. F.eks.

nukortet, bordkortet etc. Vælg om I

ved at binde et smukt silkebånd om,

selv vil sidde og hygge med det - eller

påføre navne i hånden, forsegle dem

bestil færdige segl med tape bagpå,

med jeres personlige monogram m.m.

som kan påklistres direkte på jeres


BRYLLUP SK AGE MED JERES PERSONLIGE DESIGN

papirvarer - dette vil skabe et unikt og eksklusivt udtryk - nu og i fremtiden. DESIGN JERES EGNE FRIMÆRKER

Lav jeres egne personlige frimærker

Få jeres personlige design fra invitationerne påtrykt jeres bryllupskage så den bliver unik og fuldender dagens udtryk. Henvend jer endelig hvis det

- evt. med designet fra invitationen

kunne have interesse - så vender vi

eller et skønt foto af jer begge.

tilbage med et tilbud. PR ÆSENTATION AF GÆSTER

MATCHENDE WEBSITE

Hvis I har planer om at supplere med et website så lad det samme design fra invitationen gå igen på jeres forside på jeres personlige bryllupssite. Henvend jer hvis det kunne have interesse. SKAB EN RØD TRÅD PÅ DAGEN

Lad flotte printede skilte med ‘Program for dagen’ velkomme gæsterne, uddel jeres personlige salmehæfte i kirken, ophæng smukke bordplaner, der viser gæsterne vej til deres plads sammen med mathende bordnumre og bordkort til bordene. Lav fine skilte til buffeten, drinkskort til baren, klistermærker til goodiebags, labels til vandflasker, skilte der viser vej etc. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan jeres personlige bryllupsdesign kan gå igen og skabe en rød tråd for hele dagen.

Lav en kort præsentation af alle gæster og print denne enten som et hæfte eller bag på menukortet - det giver et meget personligt præg til brylluppet - særligt hvis en del gæster ikke kender hinanden. TEMA ELLER GENNEMGÅENDE FARVE

Tænk over om festen skal have et

tema

eller

en

gennemgåen-

de farve og lad den gå igen på jeres invitationer og de øvrige printede elementer. Søger I efter en invitation indenfor et specifikt tema eller farve, som I ikke kan finde på inksaloon.dk, så kontakt os og vi finder helt sikkert en løsning. TIL MINDE OM EN DEJLIG DAG

Se jeres invitation eller takkekort på venner og families opslagstavler flere år efterfølgende - hvis invitationen er flot, indbydende og anderledes, får den helt sikkert lov at blive hængende mange år frem til minde om en dejlig dag.


PHOTO BOOTH OG SELFIE CAMP

Er et sjovt indslag til festen og en garanti for mange sjove og anderledes billeder. Få printet jeres personlige design som baggrund til væggen og lad gæsterne selv tage uforglemmelige billeder af en ligeså uforglemmelig fest med jeres monogram eller initialer på. ALTERNATIV TIL RISPOSER

Riskorn kastes som et symbol på frugtbarhed. Der er tre ‘tilladte’ tids-

PERSONLIGE TAKKEKORT MED EN LILLE GAVE

Send jeres gæster et flot takkekort i matchende design som invitationen og med et foto af jer - men vedlæg evt. også et foto af de pågældende gæster. Sørg for på forhånd at koordinere med fotografen, at der på bryllupsdagen bliver taget et foto af alle gæster (par som enlige) - alle bliver glade for et godt foto af dem selv i festligt tøj.

punkter, hvor man må kaste ris på

PRINT AF JERES EGET DESIGN

brudeparret: efter vielsen, under bru-

Har I selv et design af invitation I øn-

devalsen og når parret kører væk fra

sker trykt, så klarer vi også den. Og

bryllupsfesten. Da fuglene kan blive

vi hjælper også gerne med at folde

syge af riskorn, er der flere, der er be-

designet ud til relaterede produkter.

gyndt at erstatte risene med fuglefrø. Men sæbebobler er altså også ret

HENT INSPIR ATION

skønt - lav f.eks. jeres egne personlige

Få inspiration fra andre brudepar ved

sæbebobler eller konfettiposer påkli-

at følge INK Saloon på instagram

stret et foto af jer eller designet fra

@inksaloon - og del også meget ger-

jeres invitationer.

ne jeres egne invitationer m.m. via #inksaloon.

TAK FOR OPMÆRKSOMHEDEN

Send et takkekort hvor der bagpå er

ANBEFALINGER ER DIN TRYGHED

skrevet enten en standardtekst - eller

INK Saloon har fået flotte anmeldel-

gjort plads til, at I selv kan påføre en

ser på Trustpilot, Instagram og på vo-

personlig hilsen i hånden til alle jeres

res Facebookside. Vi sætter stor pris

gæster, hvor I takker for deres delta-

på også at få jeres feedback, og se

gelse, opmærksomhed og gaver. Det

jeres fine fotos, når I deler på de so-

er også muligt at få trykt forskellige

ciale medier.

tekster på alle kort.


Hvornår sender man bryllupsinvitationerne ud? Hvad skal man skrive? Og hvilke muligheder findes der, når det kommer til de grafiske elementer? I dette bryllupshæfte har vi samlet de største trends inden for bryllupsinvitationer og relateret tilbehør. Vi ønsker, at inspirere jer med tips og idéer til hvordan I, på en lækker og elegant måde, kan skabe en rød tråd igennem hele den store dag. Rigtig god fornøjelse.

INK SALOON INK Saloon har igennem 10 år leveret tryksager til livets store fejringer. Vi har stor erfaring og samarbejder med de dygtigste leverandører i branchen, så I kun behøver at bestille det hele ét sted. Vi trykker og leverer hver uge og gør en dyd ud af at vende hurtigt tilbage på forespørgsler. Hos os finder du flotte og eksklusive designs af kort og invitationer, klassiske såvel som moderne, som I kan personliggøre med jeres helt eget indhold. Vi tilbyder trykte eller digitale invitationer, bordkort, menukort, takkekort, og meget mere - alt sammen baseret på unikke designs, som I selv tilføjer jeres personlige hilsen, foto, signatur eller logo. Vores udsøgte invitationer vil skabe en forventning hos jeres gæster og fuldende festoplevelsen. Kærlig hilsen Emilie og Rikke www.inksaloon.com info@inksaloon.com @inksaloon


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.