Page 1

Sponsormogelijkheden

INKOM Maastricht Algemene Introductieweek Maastricht


Nieuwe start voor duizenden studenten Voor de aankomende student is in Maastricht vaak alles nieuw: ‘Een nieuwe stad, nieuwe mensen’. De INKOM betekent voor velen dé start van hun studententijd. Aan het begin van deze tijd moet er van alles opnieuw worden geregeld, bijvoorbeeld een kamer, een bankrekening en verzekeringen. Daarnaast zullen ze gaan ontdekken waar ze hun boodschappen kunnen doen, waar ze meubels kopen voor hun kamer en welke organisaties voor hen interessant zijn.

De INKOM: • Is de algemene introductieweek Maastricht; • Wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM; • Is onderdeel van Maastricht University; • Werkt samen met Zuyd Hogeschool; • Trekt ruim 2.500 INKOM deelnemers; • Betrekt 3.500 ouderejaars studenten; • Organiseert grote feesten in het MECC met ruim 6.500 studenten; • Besteedt onder andere aandacht aan sport, cultuur en comedy; • Werkt nauw samen met gemeente, politie en brandweer.

Voor ruim 2.500 eerstejaars studenten is de INKOM, de introductieweek van Maastricht, het eerste kennismakingsmoment met de stad. Gedurende vier dagen maken aankomende studenten actief kennis met het studentenleven en elkaar. Bij de INKOM zijn ook ruim 3.500 ouderejaars studenten intensief betrokken. De INKOM vindt altijd plaats in de derde week van augustus. Gezien het karakter van de INKOM, biedt deze week unieke en diverse mogelijkheden tot promotie. U kunt hierbij denken aan: • Hoofdsponsorschap • Digitale promotie • Promotie op de verschillende drukwerken • Een stand bij één van de INKOM activiteiten • Een activiteit binnen één van de INKOM activiteiten • Flyers of gadgets in de INKOM schoudertas Daarnaast staan wij ook open voor andere creatieve ideeën. Wij stellen voor u graag een pakket op maat samen.


Programma INKOM 2013 Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Dag op de Faculteit

InfoFestival & Lunch

Keuzeactiviteiten

AquaDANCE

Keuzeactiviteiten

Mosae Master

Eten met Mentoren

Diner

Eten met mentoren

BBQ

Master Dinner

Opening

Culture Valley

Ochtend

SportsEvent Registratie Middag I’m International Festival

Avond Kroegentocht

Comedy Night & Kroegentocht Cantus

Nacht

Open Feesten

MECC Openingsfeest

Open Feesten

MECC Eindfeest


INKOM Festival: Eerste kennismaking

Festival


Promotiemogelijkheden: Hoofdsponsorschap Het hoofdsponsorschap is een uiterst geschikte manier om uw organisatie exclusief onder de aandacht te brengen bij alle aankomende en ouderejaars studenten van Maastricht University en Zuyd Hogeschool. Als hoofdsponsor speelt uw bedrijf een prominente rol tijdens de INKOM. U bent overal zichtbaar en krijgt de gelegenheid om in contact te komen met studenten. Bij het hoofdsponsorschap bieden wij u branche-exclusiviteit. Verder wordt er gekeken naar uw individuele wensen en wordt een pakket speciaal voor u samengesteld.

Opening op de Markt


InfoFestival: Uw doelgroep komt bij Ăş langs

InfoFestival


Promotiemogelijkheden: Sponsoring op maat De INKOM biedt u graag diverse mogelijkheden tot sponsoring. In overleg stellen wij graag een pakket voor u samen naar uw specifieke wensen. Daarnaast bestaat er natuurlijk altijd de mogelijkheid om uw bedrijf op geheel eigen wijze aan de INKOM te verbinden. Denk daarbij aan het organiseren van een eigen activiteit op een van onze evenementen of het uitdelen van nieuwe producten aan onze deelnemers. Wij denken graag met u mee en staan open voor nieuwe ideeën.

Promotiemogelijkheden: een overzicht Bedrijfslogo • Schoudertas • Polsbandjes • Fotobanner • INKOM merchandise • Kleding van medewerkers • Projectieschermen op INKOM evenementen en MECC feesten • Promotie towers naast het hoofdpodium • INKOM promotiefilmpjes • • •

Advertentie in drukwerken Programmaboekje (INKOMmunication) Stadsplattegrond Kalender

• • • • •

Digitale mogelijkheden Banner op de INKOM website Welkom mail aan nieuwe studenten Digitale INKOM nieuwsbrieven Digitale INKOM krant P  romotiecampagne op Facebook en Twitter

Programma onderdelen • Stand op InfoFestival • Deelname aan een van de INKOM evenementen

Gadget of flyer in schoudertas


Opening op de Markt

Opening: Student ontmoet Maastricht


Promotiemogelijkheden: Bedrijfslogo De INKOM biedt vele mogelijkheden om naamsbekendheid te verkrijgen onder alle studenten van Maastricht. Zo krijgt iedere INKOM-deelnemer een tas waar uw logo op kan staan. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw logo op merchandise te drukken, zoals petten en zonnebrillen. Ook draagt iedere deelnemer een polsbandje, eventueel voorzien van uw logo? Of kiest u voor een prominente naamsvermelding op onze projectieschermen? Gegarandeerd onder de aandacht? Plaats uw logo op een van onze podiumtowers! De INKOM is voorbij, maar gelukkig hebben we de foto’s nog! Zet uw logo op de fotobanner en word door iedereen gezien!

Gadgets of flyers Stop een gadget of flyer in iedere INKOM tas en zorg ervoor dat studenten uw naam leren kennen of meer informatie krijgen over uw organisatie.


Stadsplattegrond

Bonnen in programmaboekje

Programmaboekje

Full-colour advertenties

Kalender

Advertenties in binnenwerk


Promotiemogelijkheden: Advertenties Ook met advertenties bent u bij de INKOM aan het juiste adres. Alle INKOM-deelnemers ontvangen een programmaboekje (INKOMmunication) waarin u kunt adverteren. De kalender zit in iedere INKOM-tas. Verder kan geen enkele student zijn weg vinden zonder de stadsplattegrond. Effectief adverteren, gegarandeerde exposure en met een locatiemarkering weten studenten u meteen in Maastricht te vinden!

Stadsplattegrond kaartzijde advertentiemogelijkheden

Stadsplattegrond registerzijde advertentiemogelijkheden


Social Media: Gemakkelijk studenten thuis bereiken


Promotiemogelijkheden: Digitaal Gelijk het eerste contact met nieuwe studenten leggen? Adverteer in onze welkomsmailing! Met meer dan 4.000 abonnees zijn onze nieuwsbrieven de manier om studenten op de hoogte te houden van uw acties. In de aanloop naar de INKOM bezochten meer dan 21.000 unieke bezoekers onze website. Middels een banner kunnen wij hen ook naar uw website verwijzen! Tijdens de INKOM studenten digitaal bereiken? Adverteer in onze INKOMkrant en uw advertentie is zichtbaar op iedere smartphone! Studenten kunnen gelijk naar uw website gaan of lopen naar uw winkel! Geen dag gaat voorbij zonder Facebook. Zorg ervoor dat alle 4.000 INKOM abonnees uw advertentie op Facebook zien, naar uw eigen Facebook-pagina gaan en zich abonneren op uw informatie! Samen met u bedenken wij graag een leuke campagne.


Promotiemogelijkheden: Programma onderdelen Liever zelf op een INKOM evenement staan? Dat kan! Huur een stand bij het InfoFestival en laat studenten zien waar uw organisatie voor staat of verzamel contactgegevens van studenten voor wervings- of informatiedoeleinden. Wilt u zelf een activiteit organiseren? Dan is het SportsEvent voor u de aangewezen activiteit! Toch liever in een ontspannen sfeer studenten op een ludieke wijze kennis laten maken met uw producten of ze enthousiast maken voor uw organisatie? Plaats dan uw eigen stand op het Festival! Wilt u specifiek internationale studenten bereiken? Maak dan deel uit van I’m International!

IndepenDANCE

SportsEvent


Promotiemogelijkheden: Voordeelpakketten Om het u gemakkelijk te maken hebben wij voor u alvast een aantal pakketten samengesteld. Kies een voordeelpakket dat bij u past en ontvang een aanzienlijke korting! Onze acquisitiemanagers overleggen graag persoonlijk met u welke voordeelpakket het beste bij uw wensen past. Meer informatie? Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens kunt u op de achterkant van de brochure vinden! Op onze website vindt u meer informatie over het INKOM programma, de activiteiten, onze deelnemers en de organisatie. Ook kunt u hier meer foto- en videomateriaal bekijken.


Contactgegevens

Chantal van der Velde Voorzitter Werkgroep INKOM 2013 043-3885338 voorzitter.inkom@maastrichtuniversity.nl Kevin Hol Vicevoorzitter Werkgroep INKOM 2013 043-3885336 vicevoorzitter.inkom@maastrichtuniversity.nl

Postadres

Maastricht University Werkgroep INKOM 2012 Postbus 616 6200 MD Maastricht

Bezoekadres

Studenten Service Centrum Bonnefantenstraat 2 Kamer B2.01 6211 KL Maastricht

Website

www.inkom.nl

Sponsorbrochure INKOM 2013  

Sponsormogelijkheden INKOM 2013

Sponsorbrochure INKOM 2013  

Sponsormogelijkheden INKOM 2013

Advertisement