Page 1

UGÅ 2012

15.-24. mars

NORGES EGEN ELEKTROPOPDRONNING, BERTINE ZETLITZ, STÅR KLAR MED ET FLUNKENDE NYTT ALBUM DAGEN FØR HUN OPPTRER PÅ UGÅ. Tekst: Ida Kristine Søreng

fått et helt nytt liv. Men hun synes det er deilig å være tilbake med musikken. – Det føles veldig ok å gjøre et comeback. Jeg hadde mer på hjertet, og følte det var naturlig å komm e tilbake nå, forteller hun, og legger til at hun har skrevet tekster jevnt og trutt, mellom bleieskift og våkenetter.

Travelt som et comeback er blir nok oppholdet i byen kort. Men hun er ikke i tvil om hva hun hadde brukt tiden på hadde hun hatt en dag eller to her. – Jeg liker å gå rundt i byen, sitte på en benk, se ut på sjøen og kjenne den friske lufta. Og så liker jeg meg veldig godt rundt Breiavatnet.

– Jeg liker meg utrolig godt på Folken og har noen av mine beste konsertopplevelser derfra. Studentarrangementer er kjempeYDMYK gøy, jeg foretrekker absolutt dette. Det er Tross lang erfaring i musikkbransjen er hun mer liv og røre enn på andre konserter, Med hits som Girl like you, Fake your åpen på at det ikke bare er å gli inn i gamle forteller Zetlitz. beauty og Twisted little star har hun baner. gjort seg bemerket i musikk-Norge. Hun Nytt for den nye plata Electric Feet, har vunnet fire Spellemannspriser, to Hit – Jeg har et annet utgangspunkt nå enn er at hun har brukt flere forskjellige Awards og Gramart-prisen, en pris som tidligere, jeg føler nesten at jeg begynner på produsenter. Og i singelen med samme går til artister som har betydd spesielt null. Jeg må jo innrømme at det er med litt tittel som albumet, har hun fått med mye for norsk musikkliv. Musikken sprekkblandet fryd at jeg nå er tilbake, sier seg R&B-artisten Samsaya. hennes er en blanding av mørke tekster popdronningen, og legger til at hun ikke og lette toner, som gjør popmusikken ønsker å spille på gammel storhet. – Det blir jo nærmest en premiere hennes til noe eget, noe litt annerledes. på det nye albumet, jeg skal kun ha Skrekkblandet fryd eller ei, det skal bli en én konsert før konserten på Folken. GLAD I STAVANGER fryd å se henne på scenen igjen. Gjør dere Gamle ting kles i en litt mer fresh og At Stavanger nærmest står først i køen for å klare for en helaften med St. Patrick´s moderne drakt. Det har jeg jobbet høre den nye musikken hennes er hun bare Day vors på Folken, før Bertine Zetlitz utrolig mye med. I tillegg kommer jo positiv til. entrer scenen med både godt og selvfølgelig de nye sangene, sier hun. gammelt og nytt og spennende - Jeg er veldig glad for at Stavanger blir så lørdag 17. mars. VILLE MER tidlig i comebacket. Hele min mors slekt Bertine Zetlits på Folken Zetlitz er midt i et stort comeback. Hun er fra Stavanger, så dette er på en måte Dørene åpner 20.00. Konsertstart 21.00 har siden sist blitt mor til to barn, og barndomsbyen min. Studentpris 195,-. Vanlig pris 275,-.

6

UGA0A1203zs1008  
UGA0A1203zs1008  

– Det føles veldig ok å gjøre et comeback. Jeg hadde mer på hjertet, og følte det var naturlig å komm e tilbake nå, forteller hun, og legger...

Advertisement