Page 1

Het Microsoft CSP portfolio van Ingram Micro Met het Microsoft Cloud Solution Provider Programma kan je Microsoft clouddiensten, zoals Office 365, Azure, EMS, Microsoft 365 en Dynamics 365, op maandelijkse basis aanbieden en factureren aan je klanten. In deze brochure vind je de Microsoft clouddiensten die wij leveren via onze Ingram Micro Cloud Marketplace.

Marketplace

IngramMicroCloud.nl


Het Ingram Micro Cloud Ecosysteem De platformen binnen het Cloud Ecosysteem bieden klanten de mogelijkheid om clouddienstverlening en oplossingen te verkopen. Enkele voorbeelden van de toepassingen die Ingram Micro platformen te bieden hebben zijn: automatisering van processen, directe levering, automatische facturatie, licentiebeheer en een compleet design van de e-commerce setup. Of je nu toegang nodig hebt tot een geavanceerde e-commerce cloudoplossing via de Ingram Micro Cloud Marketplace of een Cloud Store met eigen logo wil, dit is allemaal mogelijk zodat je met snelheid en daadkracht de cloudmarkt kan betreden.


Eenvoudig & snel cloud oplossingen leveren en beheren via de Ingram Micro Cloud Marketplace Via de Ingram Micro Cloud Marketplace is het eenvoudig om snel cloudoplossingen en services te leveren en beheren aan de zakelijke markt. Onze Cloud Marketplace is een geautomatiseerd platform waarin de meest toonaangevende cloudoplossingen worden aangeboden. • • • • • • • •

Geschikt voor zowel ervaren als beginnende cloudresellers; Verkoop, ondersteuning en administratie worden sterk vereenvoudigd; Beheer van de volledige klantcyclus vanuit een enkel, geautomatiseerd platform; Afnemen naar behoefte door eenvoudig op- en afschalen; Geen grote investeringen, maar maandelijkse fees; Customized reporting; Maandelijkse facturatie; Eén klantenservice voor vragen omtrent alle oplossingen en leveranciers.

Voor meer informatie over cloud oplossingen en de Cloud Marketplace kan je contact opnemen met ons cloud team via: cloud@ingrammicro.nl of +31 30 246 4085


Office 365 midden- en kleinbedrijf

Office 365 Enterprise

Office 365 Business Essentials

Office 365 Business

Office 365 Business Premium

Office 365 Enterprise F1

Office 365 Enterprise E1

Office 365 ProPlus

Office 365 Enterprise E3

Eindgebruikersprijs*

€ 4,20 gebruiker/ maand

€ 8,80 gebruiker/ maand

€ 10,50 gebruiker/ maand

€ 3,40 gebruiker/ maand

€ 6,70 gebruiker/ maand

€ 12,90 gebruiker/ maand

€ 19,70 gebruiker/ maand

Maximum aantal gebruikers

300

300

300

Onbeperkt

Onbeperkt

Onbeperkt

Onbeperkt

Office desktopversies: abonnement op Office voor maximaal 5 computers of Macs per gebruiker. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access Office op tablets en telefoons voor de volledige, geïnstalleerde Officeversie op maximaal 5 tablets en 5 telefoons

Office Online

OneDrive for Business

+ Skype Client

+ Skype Client

Exchange Online

SharePoint Online

Skype voor Bedrijven

Yammer Enterprise Integratie van Active Directory: Gebruikersreferenties en machtigingen beheren Terminal Server installatie (RDS) *Prijswijzigingen onder voorbehoud

(Plan 1)

(Plan 1)

(Plan 1)

(Plan 1)

(Plan 1)

(Plan 1)

 

 

(Plan 1)

(Plan 2)

(Plan 1)

(Plan 2)

(Plan 2)

(Plan 2)

 

 


Office 365 Enterprise Office 365 Enterprise E5 Eindgebruikersprijs*

€ 34,40 gebruiker/maand

Maximum aantal gebruikers

Onbeperkt

Office desktopversies: abonnement op Office voor maximaal 5 computers of Macs per gebruiker. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access, Skype Client

Office op tablets en telefoons voor de volledige, geïnstalleerde Officeversie op maximaal 5 tablets en 5 telefoons

Office Online

OneDrive for Business

Exchange Online

SharePoint Online

Skype voor Bedrijven

(Plan 2)

(Plan 2)

(Plan 2)

Yammer Enterprise

Integratie van Active Directory: Gebruikersreferenties en machtigingen beheren

Terminal Server installatie (RDS)

Access/Visio/Excel Services

PowerPivot en PowerView

Voicemail, Archiving onbepertke dataopslag mail, Data Loss Prevention, Legal Hold onbeperkte backup, eDiscovery en Rights Management.

Enterprise Voice. Extern bellen. Let op server en server licentie zij nog benodigd.

Geavanceerde beveiliging: beschermt tegen onbekende schadelijke software en virussen en betere ‘zero-day’-bescherming biedt om uw berichtensysteem te beschermen

Analysehulpmiddelen voor gebruikers (Power BI) en inzichten in je organisatie (Delve Analytics)

*Prijswijzigingen onder voorbehoud


Eindgebruikersprijs* Grote postvakken: elke gebruiker krijgt een opslagruimte voor het postvak en kan berichten versturen met een maximale grootte van maar liefst 150 MB.

Exchange Online Kiosk

Exchange Online Plan 1

Exchange Online Plan 2

€ 1,70 gebruiker/maand

€ 3,40 gebruiker/maand

€ 6,70 gebruiker/maand

2GB postvakopslag

Gedeelde agenda en contactpersonen: gebruikers kunnen agenda’s delen en vergelijken om vergaderingen te plannen. Verder hebben ze toegang tot functies voor samenwerking, zoals groepen, de algemene adreslijst, externe contactpersonen, taken, vergaderruimten en functies voor het delegeren van taken. Beveiliging: elk postvak wordt via Exchange Online Protection beveiligd met uitstekende bescherming tegen malware en spam. Intern archief: maak het postvak overzichtelijker door oude berichten te verplaatsen naar een intern archief.

In-place bewaring: met In-place bewaring kunnen gebruikers ervoor zorgen dat verwijderde en bewerkte postvakitems in primaire postvakken en interne archieven behouden blijven. Onbeperkte opslag: profiteer van onbeperkte opslagruimte (100 GB opslagruimte in het primaire postvak van de gebruiker, plus onbeperkte opslagruimte in het interne archief van de gebruiker). Gehoste voicemail: maak gebruik van gehoste Unified Messaging-services die oproepbeantwoording, een inbelinterface en Auto Attendant-functies voor bedrijven bieden. Preventie van gegevensverlies (DLP): beheer vertrouwelijke bedrijfsgegevens met het ingebouwde DLP-beleid op basis van wettelijke normen, zoals PII en PCI, die vertrouwelijke gegevens helpen identificeren, bewaken en beveiligen door een grondige analyse van de inhoud. *Prijswijzigingen onder voorbehoud

100GB postvakopslag

Ondersteuning voor Outlook: gebruikers kunnen ondersteunde versies van Outlook verbinden met Exchange Online. Dit betekent dat ze kunnen werken met de uitgebreide functionaliteit van het programma dat ze al kennen. Toegang via internet: webtoegang via Outlook Web App levert een prettige en vertrouwde manier van werken via een interface die overeenkomt met het uiterlijk van de desktopversie van Outlook.

50GB postvakopslag

   


Eindgebruikersprijs*

Sharepoint Online Plan 1

Sharepoint Online Plan 2

€ 4,20 gebruiker/maand

€ 8,40 gebruiker/maand

Mobiele apps: navigeer door je SharePoint-intranet en teamsites met de SharePoint-app voor Windows, iOS en Android™.

Teamsites: geef je team een plek om in realtime inhoud te maken en hieraan samen te werken.

Inhoudsbeheer: beheer diverse inhoud centraal met uitgebreide opties voor metagegevens, werkstromen en toegang.

Extern delen: deel inhoud met mensen buiten je organisatie.

Eenvoudig zoeken: ontdek inhoud en mensen binnen je intranet en teamsites.

Inhoudsbeheer: beheer diverse inhoud centraal met uitgebreide opties voor metagegevens, werkstromen en toegang.

E-discovery: ontdek inhoud in elektronische indelingen voor juridische of onderzoeksdoeleinden.

Excel, Visio en InfoPath Forms Services: je hebt geen extra clients of viewers nodig om Excel-, Visio- en InfoPath-documenten te bekijken.

Sharepoint 2013-werkstroom: gebruik werkstromen om bedrijfsregels te vereenvoudigen en af te dwingen. Business Connectivity Services: integreer externe gegevens in SharePoint 2013- en Office 2013-clientoplossingen voor bedrijfsgegevens. *Prijswijzigingen onder voorbehoud

 


Eindgebruikersprijs*

Visio Online Plan 1

Visio Online Plan 2

€ 4,20 gebruiker/maand

€ 12,70 gebruiker/maand

Visio Professional 2016 (desktopversie): abonnement op Visio voor maximaal 5 computers of Macs per gebruiker.

Visio Professional 2016 op tablets en telefoons voor de volledige, geïnstalleerde Visioversie op maximaal 5 tablets en 5 telefoons

Visio Online

Met de inbegrepen 2 GB gratis OneDrive-opslag kun je je werk veilig opslaan en delen.

Maak snel diagrammen met sjablonen, een moderne interface en de vertrouwde Office Online-ervaring in je favoriete browser.

Maak diagrammen als blokdiagrammen, stroomdiagrammen, tijdlijnen, SDL-diagrammen (Specification and Description Language) en meer.

Deel je werk gemakkelijk met een beveiligde weblink of als bijlage, afbeelding of PDF.

Geef feedback door online opmerkingen toe te voegen en erop te reageren. Maak eenvoudig professionele diagrammen met behulp van gebruiksklare sjablonen en 250.000 shapes in het Visio-ecosysteem voor content die voldoen aan industrienormen zoals BPMN 2.0, UML 2.5 en IEEE.

Ga gemakkelijk aan de slag, pas diagrammen sneller aan en voltooi ze sneller, en teken of maak aantekeningen met een pen, je vinger of inkt.

Breng diagrammen tot leven met gegevensoverlays, pictogrammen, kleuren en afbeeldingen zodat de gegevens gemakkelijker kunnen worden opgenomen, inclusief Excel-gegevensvisualisatie met één stap.

Werk samen met anderen met behulp van cocreatie, opmerkingen, aantekeningen en integratie met Skype voor Bedrijven (Skype voor Business wordt apart verkocht)

Stroomlijn het teamwerk bij geavanceerde ontwerpen met uitgebreide ondersteuning voor AutoCAD-tekeningen.

*Prijswijzigingen onder voorbehoud


Eindgebruikersprijs* Identiteits- en toegangsbeheer

Enterprise Mobility + Security E3

Enterprise Mobility + Security E5

€ 7,40 gebruiker/maand

€ 14,60 gebruiker/maand

Vereenvoudigde beveiliging en toegangsbeheer

Multi-Factor Authentication

Conditional access

Risk-based conditional access Geavanceerde beveiligingsrapportage

 

Priveleged identity management

Beheerde mobiele productiviteit

Information Protection

Windows Server Client Access License (CAL)

Beheer van mobiele apparaten

Mobiel applicatiebeheer

Geïntegreerd pc-beheer

Geïntegreerd on-premises beheer

Permanente databeveiliging

Intelligente dataclassificatie en labeling

Beveiliging op basis van identiteit

Volgen en intrekken van documenten

Encryptiesleutelbeheer op basis van regelgevende behoeften

Microsoft Advanced Threat Analytics

Microsoft Cloud App Security *Prijswijzigingen onder voorbehoud


Microsoft Dynamics 365

Eindgebruikersprijs*

Team Members

Sales

Customer Service

Field Service

Project Service Automation

Plan 1

€ 6,70 gebruiker/ maand

€ 80,10 gebruiker/ maand

€ 80,10 gebruiker/ maand

€ 80,10 gebruiker/ maand

€ 80,10 gebruiker/ maand

€ 97,00 gebruiker/ maand

Alle Dynamics 365 Enterprise Edition Data

m

m

m

m

m

m

Dynamics 365 operations functionaliteit

Accounts & contacten, activiteiten & berichten

Kennis management, Interactieve ServiceHub

Record time & expense, managen van persoonlijke informatie

Entiteiten aanpassen

¹

¹

¹

¹

¹

¹

Dubbele gebruiksrechten voor equivalente 365 CAL

Beheren van werk- en on-demand processen

²

²

²

²

²

Microsoft Project Online Essentials, Gamification Fan, Spectator Rights

Portal Only: zelf cases toevoegen & chats initieren als supportee

³

³

³

³

³

³

Portal Only, non-employee only: werkorders en opportunities updaten

³

³

³

³

³

³

Gebruikersrapporten, dashboards en grafieken

m

m

m

m

Het configureren van systeemrapporten, -grafieken en dashboards Leads, opportunities, goals, contracten, offertes, orders, facturen

m

m

m

m

Sales campagnes, marketinglijsten, prijslijsten, productlijsten

m

m

m

m

Uniforme service desk

m

m

m

Case management, services, resources, uren, artikelen

m

m

m

m

Werkorders, schema’s, overeenkomsten, facturen, repair & returns

m

m

m

m

Projecten, projectkosten, resource availability, tijdsplanning

m

m

m

m

PowerApps

m4

m4

m4

m4

m4

Microsoft Social Engagement, Voice of Customer, Mobile Offline

Workflows creëren, bulk data import

m

m

m

m

*Prijswijzigingen onder voorbehoud 1Custom entities (either based on entities included in CRM or created by a customer or partner) may require a higher CAL or USL, depending on the required access. Customizations can only be performed against entities included in the use rights. 2Creating, updating and deleting via workflows can only be performed against entities included in the use rights (i.e. update an opportunity requires Sales or Plan 1). 3No Access to Dynamics 365 User Interface. Case Management and Chat can only be submitted on users’ own behalf, as a supportee, not on behalf of a customer or other individual. 4Creation of PowerApps can only leverage data included within the individual application.


Eindgebruikersprijs* Team Member

Project Management

Portfolio Management

*Prijswijzigingen onder voorbehoud

Project Online Essentials

Project Online Professional

Project Online Premium

€ 5,90 gebruiker/maand

€ 25,30 gebruiker/maand

€ 46,40 gebruiker/maand

Update taken, issues en risico’s

Planning toevoegen

Deel documenten en werk samen met Skype voor bedrijven

Project Desktop Client

Web interface voor Project Management

Manage Project Resources

Verplaats het project naar de cloud

Portfolio selectie en optimalisatie

Demand Management

Enterprise Resource Management

Out of the box Portfolio Rapporten


Eindgebruikersprijs* Adreslijstobjecten¹

Azure Active Directory Basic

Azure Active Directory Premium Plan 1

€ 0,84 gebruiker/maand

€ 5,06 gebruiker/maand

Geen objectlimiet

Geen objectlimiet

10 apps per gebruiker ²

Geen limiet

Wachtwoorden wijzigen via self-service voor cloudgebruikers

Connect (synchronisatie-engine waarmee on-premises adreslijsten worden uitbreid Azure Active Directory)

B2B-samenwerking

3 basisrapporten

Geavanceerde rapporten

Groepsgebaseerd toegangsbeheer en inrichting

Wachtwoorden opnieuw instellen via self-service voor cloudgebruikers

Huisstijl (aanmeldingspagina’s/aanpassing van toegangspaneel)

Toepassingsproxy

SLA

Gebruikers-/groepsbeheer, gebruikersgebaseerde inrichting, apparaatregistratie Eenmalige aanmelding (SSO)

Beveiligings-/gebruiksrapporten

Groeps- en app-beheer via self-service/toevoegingen aan toepassingen via self-service/dynamische groepen

Wachtwoorden opnieuw instellen/wijzigen/ontgrendelen via self-service met on-premises write-back

Multi-Factor Authentication (cloud en on-premises (MFA-server))

User CAL van Microsoft Identity Manager4

Cloud App Discovery

Connect Health

Automatische wachtwoordrollover voor groepsaccounts

Voorwaardelijke toegang op basis van groep en locatie

Voorwaardelijke toegang op basis van apparaatstatus (toegang toestaan vanaf beheerde apparaten)

4

6

*Prijswijzigingen onder voorbehoud Voor voetnoten zie: https://azure.microsoft.com/nl-nl/pricing/details/active-directory


Het Azure Trainingsprogramma van Ingram Micro Een van de speerpunten van Microsoft is Azure: een open, flexibel en eersteklas platform voor cloud computing. Ingram Micro speelt hier op in door het aanbieden van een compleet trainingsprogramma, van een kennismaking met Azure middels een webinar tot een Azure Expert Training waar resellers worden opgeleid tot Azure Expert en daadwerkelijk een certificaat in ontvangst mogen nemen.

Webinars Ingram Micro organiseert regelmatig Cloud Webinars die gratis toegankelijk zijn. Ook Azure komt hier regelmatig aan bod en met deze Azure Webinars kom je te weten wat Azure jou en jouw klanten te bieden heeft. Bekijk onze recorded webinars. EasyAzure Wil je eenvoudig (meerdere) oplossingen implementeren in Azure? Download dan onze EasyAzure Blueprints: kant-en-klare en gemakkelijk te begrijpen handleidingen die je helpen om snel oplossingen in Azure te realiseren. Meer informatie over EasyAzure. Azure Expert Training Wil je snel starten met de verkoop en implementatie van Azure naar jouw klanten? Volg de Microsoft Azure Expert Training, ontvang een Microsoft Azure-certificaat en ga direct aan de slag. De mogelijkheden van Azure zijn enorm en om je snel op weg te helpen, organiseren we verschillende trainingsdagen. Tijdens de trainingsdag My Business & Azure gaan we dieper in op de impact van Azure op je business en je verkoopmodel. We behandelen onderwerpen als licentiegebruik, prijscalculatie en solutions. Tijdens de praktische sessies helpen we je om Azure te implementeren. Je gaat hands-on aan de slag met Azure. Kies zelf aan welke trainingsdagen je wilt deelnemen. Registreer jezelf direct voor de Azure Expert Training. Azure Technische Enablement Sessie Meer specifieke vragen? Maak een afspraak en Microsoft Azure Expert Franklyn Cecilia komt bij jou of jouw klant langs. Kom meer te weten over Franklyn-As-A-Service Dat dit programma in de praktijk goed werkt bewijzen de Azure projecten bij diverse resellers waar Franklyn nauw bij betrokken is geweest. Case Soft Solutions Case Lucrasoft Case Altios


Eindgebruikersprijs*

Skype voor Bedrijven Online Plan 1

Skype voor Bedrijven Online Plan 2

€ 1,70 gebruiker/maand

€ 4,60 gebruiker/maand

Aanwezigheid en groeps-chat

Bestanden overzetten in chatberichten

Audio en video in HD kwaliteit

Mobiele apps, Android, iOS & Wndows Mobile

250

10.000

Aantal deelnemers online vergadering Groepsgesprekken met HD-video

Vergaderingen plannen in Outlook

Deelnemen aan vergaderingen via je desktop en webbrowsers

Anoniem deelnemen aan vergaderingen via webbrowsers

Hulpmiddelen voor vergaderingen voor presentatoren, vergaderlobby voor deelnemers

Bureaublad, toepassingen en whiteboard delen

Bureaublad van anderen op afstand besturen

Audio en video in vergaderingen opnemen

Integratie met Skype voor Bedrijven Server-installatie

*Prijswijzigingen onder voorbehoud


Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Enterprise

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Enterprise E3

Microsoft 365 Enterprise E5

Eindgebruikersprijs*

€ 16,90 gebruiker/ maand

€ 31,30 gebruiker/ maand

€ 58,10 gebruiker/ maand

Maximum aantal gebruikers

300

Onbeperkt

Onbeperkt

Office desktopversies: abonnement op Office voor maximaal 5 computers of Macs, 5 tablets en 5 telefoons per gebruiker.

Office Online

Windows 10 upgrade

(Business)

(Enterprise)

(Enterprise)

Werkomgeving met geïntegreerde chatfunctie van Microsoft Teams

Skype for Business

Audiovergadering, telefoonsysteem Sharepoint, Yammer Eén console om gebruikers- en apparaatinstellingen te beheren Azure Active Directory P1, Windows Hello en Credential Guard

 

(Plan 1)

(Plan 2)

(Plan 2)

 

Azure Active Directory P2 Microsoft Intune

Office 365 Data Loss Prevention, Windows Information Protection en BitLocker, Azure Information Protection P1

Azure Information Protection P2, Microsoft Cloud App Security, Office 365 Cloud App Security

Advanced eDiscovery, Klanten-lockbox, Geavanceerd gegevensbeheer

Delve Power BI Pro, MyAnalytics *Prijswijzigingen onder voorbehoud

 


Contact Voor meer informatie over onze cloud oplossingen en de Cloud Marketplace kan je contact opnemen met ons cloud team.

+31 30 246 4085

cloud@ingrammicro.nl

IngramMicroCloud.nl

IngramMicroCloud.nl

Microsoft CSP Portfolio  
Microsoft CSP Portfolio  
Advertisement