Page 1

50

KORTINGEN TOT

%

OP UITJES &

A-MERKEN

De Winter Efteling met € 8 korting

Kijk op pagina 10 & 11 voor meer informatie!

Wintermagazine Een nieuw magazine vol met aantrekkelijke kortingen voor het komende winterseizoen! Jaargang 2 – november 2013

Indoor Skydive Roosendaal

Diergaarde Blijdorp

Fitland wellness

Circus Herman Renz

Bodum glazen

� THEATER � SHOPPING � ATTRACTIEPARKEN � BIOSCOPEN � MUSICALS � DIERENPARKEN � REIZEN � WELLNESS & BEAUTY


voorwoord Voor je ligt alweer de vierde editie van Please Pleasure. Ook dit keer hebben we ons best gedaan de leukste aanbiedingen en kortingen voor je te regelen. En we zijn blij met het resultaat! Zo krijg je bijvoorbeeld € 9,50 korting op een bezoek aan één van de Fitland Wellnessresorts. En kun je naar de nieuwe show Cirque Stiletto 2 met 25% korting. De Winter Efteling is deze winter te bezoeken met maar liefst € 8 korting per kaart. Ga je graag naar de bioscoop? Er zit altijd wel een bioscoop bij jou in de buurt waar je korting krijgt. Nog een keertje naar de zon tijdens de donkere wintermaanden of een vakantiehuis voor je skivakantie? Bij diverse reisaanbieders krijg je korting via Please Pleasure. Alle actuele aanbiedingen vind je het hele jaar door op UurOnline.

2

Zo profiteer je direct!

Bestellen is eenvoudig: •• Log in op uuronline.nl. Een uitgebreide inloginstructie voor de eerste keer dat je inlogt, staat op pagina 3. •• Ga naar ‘Personeelskorting’ > ‘Please Pleasure’. •• Selecteer de aanbieding van je keuze. •• Volg de aanwijzingen op het scherm en betaal via iDeal. Je ontvangt je bestelling vervolgens automatisch thuis. Heb je toegangskaarten besteld, dan kun je ze in veel gevallen direct printen. Let op: sommige kaarten kun je niet printen. Deze krijg je dan thuis gestuurd. Hoe de kaarten afgeleverd worden, lees je in de omschrijving van de aanbieding. We wensen je veel leesplezier, voordeel en fijne kerstdagen! Team Please Payroll


Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

inloginstructie

Inloginstructie UurOnline Al deze leuke kortingen en aanbiedingen vind je op je persoonlijke UurOnline-omgeving. Log in om de laatste nieuwe aanbiedingen te bekijken en direct kaarten te bestellen. Als je nog nooit ingelogd hebt, maak dan eerst eenvoudig een account aan. Zorg ervoor dat je je bsn nummer bij de hand hebt. Deze staat op je paspoort, identiteitsbewijs en/of rijbewijs.

1 2 3 4

Ga naar https://uuronline.nl Klik op ‘Account aanmaken’. Maak een loginnaam en wachtwoord aan. Accepteer de gebruikersvoorwaarden en klik op ‘Aanmelden’.

Na het aanmaken van jouw account ga je direct door naar de startpagina. Klik bovenin de menubalk op ‘Personeelskorting’ en vervolgens op ‘ Please Pleasure’.

3

Sudoku

Los op en win! Welke cijfers horen op de plaatsen A t/m D? Mail je antwoord uiterlijk maandag 16 december naar commercieel@please.nl. Uit alle goede inzendingen wordt één winnaar getrokken die twee bioscoopbonnen wint!

De oplossing van de zomereditie van de Please Pleasure was: A:2, B:3, C:3, D:5. De winnaar van 2 bioscoopbonnen is geworden: Dorinda Boerekamp uit Someren Van harte gefeliciteerd! De bonnen worden binnen een maand naar je verstuurd!


uitgaan

Toen we jongens waren De oprichters van Purper gaan verder...

4

20% VOORDEEL

De levens van Haye van der Heyden, Erik Brey en Jan Dagevos gingen, na het succesvol oprichten van Purper in 1978, al snel een andere richting op. Na 35 jaar komen ze eindelijk weer bij elkaar om verder te gaan met waar ze aan begonnen waren. ‘Toen we jongens waren’ is een speelse, ongedwongen avond met close harmony-cabaret, muziek, humor en samenzijn.

Met een knipoog kijken de oprichters van Purper in de voorstelling terug op hun jongere jaren en dragen zij diverse liedjes voor. Acts van toen en nu komen aan de orde, van ontroerende verhalen uit de huisartsenpraktijk tot hilarische, uit het leven gegrepen, verhalen. De muzikale begeleiding hebben de heren zelf in handen. Zo wisselen de drie voortdurend van instrument:

gitaar, contrabas en piano. Deze afwisseling geeft ze de vrijheid om los over het toneel te bewegen en makkelijk op elkaar in te spelen.

RESERVEER SNEL Jouw voordeel loopt op tot 20%. Kijk op de website voor de data, locaties en prijzen.


uitgaan

Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

20% VOORDEEL

5

FOTOGRAAF: ALBERTO REINA

FOTOGRAAF: ANGELO REDAELLI

Kataklò - Puzzle Een kleurrijke en moderne dansvoorstelling Vanaf februari 2014 staat dansgezelschap Kataklò met haar nieuwe voorstelling ‘Puzzle’ in diverse theaters. Puzzle is een kleurrijke en moderne dansvoorstelling uit Italië, waarin licht, geluid en humor elkaar afwisselen. Net als in een puzzel is iedere compositie nauwgezet en vormt elk lid van het gezelschap een onmisbaar

element in deze productie. Kataklò betekent letterlijk ‘ik dans buigend en draaiend’ in het oudGrieks. Al sinds de oprichting van Kataklò in 1995, begeleidt artistiek directeur en choreografe Giulia Staccioli het gezelschap. Tijdens het ontwikkelen van de voorstelling is Staccioli uitgegaan van de unieke talenten van de dansers.

De voorstelling krijgt daardoor een smaakvolle dynamiek en laat je fantasie prikkelen.

RESERVEER SNEL Jouw voordeel loopt op tot 20%. Kijk op de website voor de data, locaties en prijzen.


shopping

Cadeautips

TOT

Nog even en het is weer tijd om op pad te gaan voor mooie cadeaus. Gelukkig hoef je niet ver. Op deze pagina vind je 4 cadeautips, waarmee jij zeker iemand blij kunt maken. Originele cadeaus, exclusieve kortingen en gemakkelijk online te bestellen. Op de website vind je een compleet overzicht van ons productenassortiment. UNGARO SHOPPING TAS CHARISMA Deze prachtige tas van Ungaro heeft 2 grote vakken aan de binnenkant, een telefoonpocket en een afsluitbaar vak. De tas wordt geleverd met schouderband en is gemaakt van een goede kwaliteit imitatieleer. Afmetingen 480 x 140 x 430 mm.

6

€ 29,90 90 voor € 39, 90 voor € 49,

0.08L van € 54,90 voor 0.25L van € 64,90 0.35L van € 79,90

39

KORTING

van € 59,95 voor

34

,95

BODUM PAVINA DUBBELWANDIGE GLAZEN (SET VAN 6) Dit dubbelwandige glas houdt koude dranken koud en warme dranken warm. Dankzij de dubbele wand blijven de mokken met warme dranken koel aan de buitenkant. De dubbelwandige glazen zijn verkrijgbaar in 0.08L | 0.25L | 0.35L

DECODED LEATHER FLIPCASE IPHONE 4(S) OF 5 De Decoded Flipcase is een stijlvolle, handgemaakte case van premiumkwaliteit leer. De flipcase is beschikbaar in de kleuren wit, zwart en vintage bruin.

van € 79,95 voor

50%

van € 49,95 voor

24,95

DECODED IPAD SLIM COVER Een mooie, leren beschermcover voor de nieuwe iPad Retina, welke in een standaard gevouwen kan worden. De iPad Slim Cover is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en vintage bruin.

,95 ALLE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF € 5,95 VERZENDKOSTEN


uitgaan

Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

Jaloezieën

20

%

Inclusief het (k)luchtige toetje ‘Een sigaar uit eigen doos’

VOORDEEL

Eind jaren tachtig brak Haye van der Heyden - regisseur, schrijver en acteur - door met de toneelkomedie ‘Jaloezieën’. Recensies en publieksreacties waren meer dan overweldigend lovend. Peter Liefhebber van De Telegraaf beschreef de voorstelling als een “Kraker van Jewelste”. Het stuk is sindsdien nooit meer professioneel gespeeld omdat Haye daar geen toestemming voor gaf. Tot dit seizoen. Jaloezieën gaat nu echter ten tonele gevoerd worden in een verkorte vorm, op zoek naar de perfecte komedie. Hiervoor is natuurlijk ook een perfecte cast nodig.

7

Deze bestaat uit Victoria Koblenko, Gurkan Kucuksenturk, Anne-Mieke Ruyten en Ron Cornet. HET VERHAAL

De jonge actrice Rosa (Victoria Koblenko) en haar man (Gurkan Kucuksenturk), een mislukte schrijver die niet van de fles kan afblijven, hebben net een nieuwe woning betrokken als plotseling Rosa’s moeder Ellen (Anne-Mieke Ruyten) voor de deur staat met de mededeling dat ze bij haar intrekt … Wanneer ook de belangrijke recensent Frans Dottermans (Ron Cornet) zijn opwachting maakt, heeft dit vele dramatisch grappige gevolgen.

Na de pauze serveert de cast de (k)luchtige eenakter ‘Een sigaar uit eigen doos’ van de hand van dezelfde schrijver, gebaseerd op personages uit de ‘Camera Obscura’ van Hildebrandt. Een zeer bijzondere en vooral vrolijke toneelavond!

RESERVEER SNEL Jouw voordeel loopt op tot 20%. Kijk op de website voor de data, locaties en prijzen.


uitgaan

20

%

VOORDEEL ROY BEUSKER FOTOGRAFIE - ANNEMIEKE VAN DER TOGT

Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde 8

De Graaf & Cornelissen Producties brengt dit seizoen de nieuwe Nederlandse komedie ‘Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde’ op het toneel. Een hilarische voorstelling voor alle vrouwen die meer over dé Man te weten willen komen en voor alle mannen die hopen dé Vrouw beter te begrijpen. Zijn mannen werkelijk zo oppervlakkig? Willen vrouwen altijd wat ze zeggen? Denken mannen echt alleen maar aan seks? De topcast die het publiek een hilarisch inkijkje mag geven in het mannen- en vrouwenbrein bestaat uit Alfred van den Heuvel, Joey Ferre en Dorien Haan. Zodat iedereen elkaar na afloop hopelijk weer wat beter begrijpt.

HET VERHAAL

Een ‘specialist’ (gespeeld door Alfred van den Heuvel) op het gebied van relaties tussen mannen en vrouwen, confronteert een jong stel (Joey Ferre en Dorien Haan) met zijn ideeën en wijsheden. De situaties op het vlak van liefde, seks, jaloezie en kinderwensen worden door het jonge stel op confronterende en

pikante wijze verbeeld. En dan blijkt er ook nog een onverwachte link te bestaan tussen de specialist en het stel.

‘Denken mannen echt alleen maar aan seks?’ RESERVEER SNEL Jouw voordeel loopt op tot 20%. Kijk op de website voor de data, locaties en prijzen.


uitgaan

Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

20% VOORDEEL

Nederland Musicalland

Nederland heeft door de jaren heen een rijke musicalgeschiedenis opgebouwd. Hoog tijd om alle hoogtepunten uit 50 jaar Nederlandse musicals samen te vatten tot één show, vond De Graaf & Cornelissen Producties. Daarom komen zij dit theaterseizoen met ‘Nederland Musicalland’! Een avond vol herkenning met de mooiste, grappigste en ontroerendste liedjes uit de schatkamer van meer dan 50 jaar Nederlandse musical. De cast bestaat uit Bill van Dijk, Joke de Kruijf, Rosalie de Jong en Rick Sessink. Deze vier musicalsterren en een ensemble worden begeleid door een live orkest. Tijdens de voorstelling komen nummers voorbij uit uiteen-

9

lopende succesmusicals als ‘De Jantjes’, ‘Ciske de Rat’, ‘’t Schaep met de 5 Pooten’, ‘Heerlijk duurt het langst’, ‘Foxtrot’, ‘Ramses’ en ‘Toon’. Nederland Musicalland wordt een vrolijke, maar af en toe ook serieuze theateravond

Voor de fans van de Nederlandse musicals en natuurlijk het musicallied, is Nederland Musicalland een ware traktatie!

waarin alle grote hits uit originele Nederlandse musicals voorbij zullen komen.

RESERVEER SNEL Jouw voordeel loopt op tot 20%. Kijk op de website voor de data, locaties en prijzen.


dagje uit

10


Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

dagje uit

Winter Efteling Winterse warmte en Aquanura in het donker!

Wanneer de dagen korter worden en de wind door de bomen waait, verandert de Efteling in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, ijspret en knisperende kampvuren. Maak een betoverende winterwandeling door het feeëriek verlichte Sprookjesbos en geniet van de speciale winterattracties. Wat dacht je van schaatsen, glijden van een echte sneeuwglijbaan of langlaufen tussen besneeuwde bomen? Het kan allemaal! Er is nog meer! Na zonsondergang zie je bij drie attracties indrukwekkende illusies: gevels komen krakend tot leven, maar niets

is wat het lijkt… Je winterdag wordt afgesloten met de sensationele watershow Aquanura. Het spektakel is extra betoverend tegen een gitzwarte winterhemel. Zo mag de winter eeuwig duren! Waar wacht je nog op? Trek je wanten aan, zet je warmste muts op en kom genieten in de Winter Efteling! De Winter Efteling is geopend van 18 november 2013 t/m 2 februari 2014.

Overnacht in het Efteling Hotel of in vakantiepark Efteling Bosrijk en droom je mooiste dromen. Gedurende je verblijf heb je onbeperkt toegang tot het Efteling Park. OOK KORTING OP VERBLIJF! Ontvang 15% korting op verblijf in het Efteling Hotel of Efteling Bosrijk. Te boeken van 01 november 2013 t/m 02 maart 2014. Geldig voor aankomsten van 02 november 2013 t/m 02 maart 2014. Kijk op de site om te reserveren en voor de voorwaarden.

NU € 26,50 Je ontvangt € 8 korting op de geldende kassaprijs bij de Efteling. De tickets met € 8 korting zijn geldig van 1 november t/m 20 december 2013 en van 6 januari t/m 31 maart 2014. Indien je de Efteling tijdens de kerstvakantie wilt bezoeken, kun je online tickets bestellen met € 4 korting. Van 1 november 2013 t/m 31 maart 2014* Normaal € 34,50 Nu € 26,50 Kijk op de site voor meer informatie en de voorwaarden! * M.u.v. 21 december 2013 t/m 5 januari 2014.

8

KORTING

11


uitgaan

12

k in ! o o Nu erdam st Am

NIEUW DIT JAAR: WINTERCIRCUS AMSTERDAM! Vliegende trapeze uit Amerika, handstand acrobaten uit Portugal en bijzondere acrobatiek uit China. Voor de eerste keer vindt dit jaar ‘Wintercircus Amsterdam’ plaats aan de ArenA Boulevard (naast de Heineken Music Hall). Ook in de hoofdstad beleef je van 21 december 2013 t/m 5 januari 2014 een ongeëvenaard circusprogramma in een feestelijke ambiance. Compleet met showballet en live orkest. Kijk op de site voor data, prijzen en om te reserveren!

40% KORTING


uitgaan

Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

Wintercircus Utrecht Vier het jubileum mee met deze spectaculaire show! Spectaculairder dan ooit. Zo laat de nieuwe show van Wintercircus Utrecht zich het beste omschrijven. Alles is uit de kast gehaald om deze jubileumeditie – de show viert haar vijfjarig bestaan – onvergetelijk te maken. Je ziet een ware thriller op de hoge draad, acrobaten die metershoog door de tent vliegen, clowns en een ongeëvenaard trapezenummer. Wintercircus Utrecht is het familiespektakel bij uitstek tijdens de kerstvakantie. Van 21 december 2013 t/m 5 januari 2014 is de show te zien in een tentencomplex op het parkeerterrein van de Jaarbeurs. NIEUW: THE STARBUGS Bijzonder trots zijn de producenten op deelname van ‘The Starbugs’ aan het programma. Drie jonge Zwitserse breakdance- en hip hop artiesten combineren onnavolgbare comedy met sensationele dans. Twee jaar zijn de makers van Wintercircus Utrecht met deze act bezig geweest. Nu is het eindelijk gelukt om deze unieke act aan het publiek te kunnen presenteren. Verder zie je een nieuwe vrijheidsdressuur met paarden van de familie Knie en tal van andere bijzondere nummers die exclusief voor Wintercircus Utrecht naar Nederland komen.

DE ALLURE VAN EEN THEATER De show vindt plaats in een moderne tent die met veel pluche en klatergoud de allure heeft van een theater. Het hele complex is volledig in kerstsfeer gedecoreerd en aangenaam verwarmd. Mis het niet en verzeker jezelf snel van de beste plaatsen!

VANAF € 21 Je ontvangt 40% korting op Front tribune plaatsen. Volwassene Normaal € 40 per persoon Nu € 24 per persoon Kind Normaal € 35 per persoon Nu € 21 per persoon De korting is alleen geldig op front tribune en op basis van beschikbaarheid. De plaatsen worden toegewezen op volgorde van binnenkomst. Ga naar de site voor de beschikbare data en om te reserveren. Op 1e en 2e Kerstdag geldt een toeslag van € 2 per ticket.

13


dagje uit

Indoor Skydive Een ervaring om nooit te vergeten! Twee medewerkers van de redactie mochten naar Indoor Skydive Roosendaal om zelf te ervaren hoe het is om een vrije val te maken. Michelle (links) en Debbie (rechts) waren de gelukkigen. Op donderdag 15 augustus was het zover, de auto van de baas mee en de meiden gingen op weg. Indoor Skydive Roosendaal ligt dicht langs de snelweg en is daardoor gemakkelijk te bereiken. Eenmaal de auto geparkeerd steeg de spanning...

14

DEBBIE: ”Om 11:00 uur werden we ontvangen aan de receptie van Indoor Skydive Roosendaal. Voordat we gingen skydiven moesten we een veiligheidsverklaring invullen en dat maakt het toch wel extra spannend. Deze eenmaal ingeleverd kregen we een overal, sportschoenen, een bril, een helm en oordopjes en konden we ons gaan omkleden. We voelden ons net echte astronauten in de overal.” MICHELLE: “Met een aantal anderen gingen we vervolgens naar een speciale instructieruimte. Daar kregen we een video-instructie over het skydiven te zien. Er werd uitleg gegeven over de windtunnel, over de houding die je moet aannemen, wat je wel en wat je vooral niet moet doen en wat de handsignalen van de instructeur betekenen.”

DEBBIE: ”Toen de video afgelopen was, lichtte onze instructeur nog een paar belangrijke zaken toe en was het mogelijk om vragen te stellen. Daarna was het zover! Oordoppen in, veiligheidsbril op en helm vast. De veiligheidsbrillen zijn zo gemaakt dat je je eigen bril op kunt houden, ideaal!” MICHELLE: “Op naar de windtunnel. Om daar te komen moesten we door een luchtdichte ruimte. Rondom de windtunnel is een ruimte met bankjes waar je kunt wachten tot je aan de beurt bent. Degenen die de sprong zelf nog niet aandurven of meegaan als support kunnen op een verdieping hoger langs de windtunnel kijken. Door de glazen wand kunnen foto’s gemaakt worden om dit bijzondere en unieke moment voor altijd vast te leggen.”

DEBBIE: ”Iedere skydive duurt 60 seconden. Om ervoor te zorgen dat je op tijd klaar staat en de volle 60 seconden kunt skydiven, worden de namen van de deelnemers op volgorde getoond op een tv-scherm. Michelle was als vierde aan de beurt en ik daarna.” MICHELLE: “Na de eerste sessie kwam ik helemaal gedesoriënteerd uit de windtunnel, maar wat is dat gaaf zeg! Je probeert alles te doen zoals in de instructie is verteld. Dat is nog best lastig. De kracht van de wind, alle mensen die rond de tunnel staan en foto’s maken, de tijd die afloopt en de aanwijzingen van de instructeur zorgen ervoor dat je soms vergeet wat de juiste houding is. Ondanks dat kon ik niet wachten tot ik weer aan de beurt was!”


dagje uit

Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

Roosendaal DEBBIE: “De zenuwen gierden door mijn lichaam en toen was het zover: ook ik mocht de windtunnel in. Je armen en benen zwabberen alle kanten op. In één woord WAUW! Van te voren weet je echt niet wat je moet verwachten. Het is zo’n bijzonder gevoel, je kunt gewoon vliegen!”

MICHELLE: “Tijdens de derde sessie, tevens onze laatste, moesten we eerst een stabiele houding vinden. Net toen ik het idee had dat ik een goede houding had gevonden, pakte Jules mijn arm en been beet bij de speciale handgrepen op de overal die ik aan had en gingen we samen de lucht in. WOW! Wat is dat geweldig! We gingen in een spiraal omhoog, bleven zweven en gingen weer omlaag. Je kunt het vergelijken met een achtbaan, maar dan zonder stoel en gordel.”

MICHELLE: “Het ziet er ook zo gaaf uit. Je balanceert letterlijk op de lucht. Door hele kleine bewegingen kun je sturen, al valt dit in het begin nog niet mee. Als je je benen strekt, vang je meer wind en ga je dus omhoog. Trek je ze weer in, dan zak je naar beneden.”

DEBBIE: “De instructeurs hebben zoveel controle over hun lichaam en houding in de windtunnel. Alle deelnemers gingen een voor een wel 10 meter met Jules mee naar boven. Toen iedereen zijn laatste sessie had gedaan, gaf Jules nog een show weg. Geïnspireerd door Spiderman vloog en liep hij door de windtunnel heen en weer. Wij zullen hierop nog eventjes moeten oefenen.“

DEBBIE: “Jules was van begin tot eind onze instructeur en begeleider. Tijdens het vliegen geeft hij allerlei tips door middel van handgebaren. Op deze manier probeerde hij ons in de juiste houding te krijgen. Het is lastig om alles in één keer te onthouden, maar bij iedere sessie merk je dat het steeds beter gaat.“

MICHELLE: “Na afloop van onze eerste indoor skydive ervaring kregen we een officieel diploma en een dvd van onze vlucht. Het was een geweldige ervaring die we iedereen met een dosis lef aanraden. Door de goede begeleiding is deze activiteit geschikt voor jong en oud! Kijk snel op de website voor meer informatie!“ FOTO’S ZIJN GEMAAKT DOOR PEDRO KAUFFMAN

BEOORDELING Indoor Skydive Roosendaal is geschikt voor jong en oud. Er is goede begeleiding en er wordt veel aandacht besteedt aan veiligheid. De locatie is makkelijk te bereiken, er is voldoende parkeerruimte en de horecafaciliteiten zijn uitstekend. Een echte aanrader voor een avontuurlijk dagje uit!

15

€ 25 KORTING Je ontvangt € 25 korting op 3 sessies indoor skydiven bij Indoor Skydive Roosendaal. Normaal € 75 per persoon Nu € 50 per persoon


shopping TOT

100

Philips producten

KORTING

Profiteer van exclusieve kortingen op gevarieerde producten van Philips. In dit magazine vind je een greep uit het totale aanbod. Voor een compleet overzicht ga je naar de website! van € 149,99 voor

99

Philips Android draadloze bluetooth speaker - AS360 •• Laad een tweede mobiele apparaat op via USB •• Bluetooth®-aptX® voor draadloos muziek streamen in HiFi-kwaliteit •• Het Bass Reflex-luidsprekersysteem biedt een diep en krachtig basgeluid •• Audio-ingang voor het afspelen van draagbare muziekapparaten •• Optie voor batterijen én een netsnoer, dus je kunt overal van muziek genieten

16

,95

van € 239,99 voor

189,99 Philips low fat airfryer XL rapid air technology - HD9240 •• Met de airfryer kun je frituren, grillen, bakken en braden •• Rapid Air-technologie voor gezonder frituren •• Gemakkelijk schoon te maken en produceert minder geurtjes •• Grote bereidingscapaciteit van 1,2 KG voor meer heerlijke maaltijden •• Inspirerend receptenboekje

van € 299,99 voor

199,95

€ Philips black over ear headphones - Fidelio l2 - L2BO/00 •• De oorkussens zijn ontworpen voor een ergonomische pasvorm •• Audiokabel met microfoon, 6,3 mm adapter en etui •• Eersteklas materialen inclusief aluminium en zacht leer •• De akoestische halfopen achterkant zorgt voor een natuurlijk geluid •• Frequentierespons wordt afgestemd op jouw voorkeuren


Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

Philips smartclick shave, groom & style - YS534 •• Lichaamshaar eenvoudig veilig trimmen en scheren •• Het handvat en het BodyGroom-hulpstuk zijn waterbestendig •• Kies tussen de 3 opklikbare hulpstukken voor de gewenste look •• Tot 40 minuten snoerloos gebruik na 1 uur opladen •• Acculampje voor indicatie ‘bijna leeg’, ‘opladen’ en ‘vol’

shopping van € 89,99 voor

64

,99

Philips grind and brewsystem coffeemaker - HD7762 •• Verse koffiebonenbak met twee compartimenten •• Boonkeuzeschakelaar om een soort boon of een mengsel van beide te kiezen •• Sterkte-instelling voor het bepalen van de intensiteit van de koffie •• Wakker worden met de geur van koffie dankzij de timer •• Automatische uitschakeling na 2 uur van € 184,99 voor

139,99

17

Philips Wake-up Light - HF3500/01 •• Door simulatie van de zonsopkomst word je geleidelijk gewekt •• Bedlampje met 10 lichtinstellingen •• Met het zachte piepje weet je zeker dat je op tijd opstaat •• Sluimerfunctie •• Rubberen anti-slipmat

van € 149,99 voor

99,99

van € 59,99 voor

44

,99

Philips bluetooth USB 12W origional boombox - OST690/10 •• Stream je muziekbibliotheek via Bluetooth •• FM digitaal afstemmen •• Geniet direct van MP3/WMA-muziek op jouw draagbare USB-stations •• Dynamic Bass Boost voor een diep, indrukwekkend geluid •• Totaal uitgangsvermogen van 12W


uitgaan

15%

VOORDEEL & GRATIS PROGRAMMABOEKJE

De Notenkraker, Zwanenmeer & Sleeping Beauty 18

Ballet van de Staatsopera van Tatarstan December is de maand van klassiek-romantisch ballet. Deze winter komt het vertrouwde balletgezelschap van de Staatsopera van Tatarstan naar Nederland met drie wereldberoemde balletten van Tsjaikovski. Naast het romantische ‘Zwanenmeer’ en de kerstklassieker ‘de Notenkraker’ is dit jaar ook het sprookjesachtige ‘Sleeping Beauty’ te zien. Geniet van deze drie meesterwerken met de geliefde, traditionele choreografieën van Marius Petipa.

“Met een corps de ballet en solisten waar menig West-Europees gezelschap jaloers op kan zijn.” - De Telegraaf RESERVEER SNEL Jouw voordeel loopt op tot 15%. Daarbij ontvang je ook een gratis programmaboekje ter waarde van € 5. Kijk op de site voor de data, locaties en prijzen.


Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

uitgaan

20

%

VOORDEEL

19

Sabine Beens Een nieuwe cabaretsolo “Dat had ik niet van je verwacht” klinkt uit de mond van een man als “goh, wat een verrassing!”, terwijl diezelfde zin uit de mond van een vrouw klinkt als een verwijt. Verwondering, verwijt en alles wat daar tussen ligt is niet veilig voor Sabine B. Ze neemt wraak. Op de hele wereld. Deze dame duldt geen tegenspraak. Daarom komt ze met een nieuwe one-woman-show. Je bent gewaarschuwd! De afgelopen twee jaar maakte Sabine Beens met de sprankelende solo ‘Ça Bien’ furore in diverse theaters. Jacques d’Ancona schreef over haar: “Type vrouw waar je niet omheen kunt, omdat ze er stáát. Jong, expressief, in het bezit van durf en verbeeldingskracht. Een cabaretière met een zangstem.”

“Type vrouw waar je niet omheen kunt, omdat ze er stáát.” Jacques d’Ancona RESERVEER SNEL Jouw voordeel loopt op tot 20%. Kijk op de site voor de data, locaties en prijzen.


dagje uit

Diergaarde Blijdorp Beleef nu het tropische vlinderparadijs Amazonica

TOT

4,50 KORTING

20

Ga kopje onder in het geheel overdekte Oceanium: de wereld van haaien, koningspinguïns, zeeotters en kwallen. Slenter door de Aziatische Moerassen en ontmoet de olifanten familie in het overdekte tropisch bos ‘Taman Indah’. Of maak oogcontact met de tijgers in hun prachtige Tijgerkreek.

Er is iets nieuws te ontdekken in Diergaarde Blijdorp, namelijk het tropische vlinderparadijs ‘Amazonica’. Het vlinderparadijs is ondergebracht in een groot koepelvormig gebouw.In dit stukje Amazonegebied is het tropisch warm en fladderen duizenden prachtige Zuid-Amerikaanse vlinders rond. Het publiekspad loopt langs rivieroevers met tropische beplanting en heerlijk geurende bloemen. Vanaf een grote zandbank, middenin de rivier, is het leven in en om het water te bekijken zoals de reusachtige drijvende bladeren van de reuzenwaterlelie ‘Victoria amazonica’.

Een zintuigprikkelende ervaring!

Ook de indrukwekkende anaconda en de bizarre matamata’s hebben hier een plek, net als de piranha’s en sierlijke zoetwaterroggen die in het ondiepe water langs de oevers leven. Amazonica is een zintuigprikkelende ervaring. Dagelijks staan in Amazonica enthousiaste vrijwilligers voor je klaar om je van alles te vertellen over onder andere de dieren en de techniek. Ook beantwoorden ze graag je Amazonica-vragen.

VANAF € 13 Volwassene Normaal € 21 Nu € 16,50 Kind 3 t/m 12 jaar Normaal € 16,50 Nu € 13


shopping

Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

senz° stormparaplu Het regent kortingen op de mooiste paraplu’s De senz° stormparaplu is de sterkste paraplu ooit gemaakt. De stijlvolle stormparaplu vindt door zijn aerodynamische design altijd de beste positie in de wind. Hij klapt niet om en is windbestendig tot windkracht 10. De achterzijde van de innovatieve senz stormparaplu is langer dan de voorzijde, hierdoor weerstaat de paraplu windsnelheden tot 100 km/h. Daarnaast blijft door de unieke vorm het zicht behouden. Zorg dat jij klaar bent voor de regen en wind met jouw eigen senz° stormparaplu!

21 MEER DAN

40% KORTING

SENZ° MINI

SENZ° ORIGINAL

SENZ° XL

Fat Grey | Tropical Ornaments

Cool blue | Sparkling silver | Bright white | Passion red

Cool blue

Normaal € 44,95 Nu € 22,50

Normaal € 49,95 Nu € 29,95

Normaal € 59,95 Nu € 35,95

Peculiar Purple

Midnight Blue

Normaal € 49,95 Nu € 24,95

Normaal € 59,95 Nu € 29,95

KIJK OP DE WEBSITE VOOR HET ACTUELE AANBOD. ALLE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF € 5,95 VERZENDKOSTEN.


uitgaan

Abafazi Mothers of Africa; een Afrikabelevenis om nooit te vergeten! Stilzitten is geen optie! De meeslepende Afrikaanse ritmes en melodieën kun je onmogelijk negeren en tal van dansstijlen passeren de revue. Abafazi komt uit het Zulu en betekent letterlijk ‘vrouwen’. De acht dames van Abafazi nemen je mee op reis. Een reis door de muziek en cultuur van Zuid-Afrika. De Afrikaanse drum, de marimba en hun eigen stemmen zijn de basisinstrumenten.

22 In Afrika groeit men op met samenzang, al dan niet a capella. Dat zal in deze energieke voorstelling dan ook niet ontbreken. Naast de traditionele nummers spelen de Abafazi ook de nodige muziek die het gemaakt heeft tot in de internationale arena, met werk van onder anderen Miriam Makeba, Ladysmith Black Mambazo, Paul Simon en Brenda Fasi. Terwijl de herkenbare Afrikaanse klanken zich langzaam opbouwen, word je gevraagd vanuit je stoel mee te doen in de voorstelling, om zo de Afrikaanse ritmes zelf te ervaren.

INSTRUMENTEN EN KOSTUUMS

In de voorstelling wordt een aantal bijzondere traditionele instrumenten gebruikt, zoals de ‘icolongo’: een soort fluit, de ‘uhadi’: een snaarinstrument en de ‘birra’: een tokkelinstrument. De kostuums van de Abafazi zijn Afrikaanse haute couture, ontworpen door Judy Hershall, één van Zuid-Afrika’s toonaangevende modeontwerpers. Modern vormgegeven, maar met gebruik van traditionele kleuren, stoffen en decoraties, zoals de prachtige beadings die zo kenmerkend zijn voor de traditionele

“Garantie voor prachtige, authentieke klanken van het Afrikaanse continent.”

20

%

VOORDEEL

Zuid-Afrikaanse dracht. Iedere dame vertegenwoordigt op die manier een volk. Zulu, Xhosa en Soto zijn de bekendste binnen de Rainbow Nation, maar de Abafazi willen je vooral met de muziek en cultuur van een aantal minder bekende volkeren kennis laten maken.

RESERVEER SNEL Jouw voordeel loopt op tot 20%. Kijk op de site voor de data, locaties en prijzen.


Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

Vuile Huichelaar 3: Vluchten kan niet meer! Een heerlijke meezingcabaretvoorstelling voor en door vrouwen, met veel humor. Een show waarbij je vanaf de eerste minuut alle dagelijkse beslommeringen en zorgen vergeet en heerlijk ‘ouderwets’ kunt lachen en meezingen.

uitgaan

20% VOORDEEL

Vluchten kan niet meer! Dat geldt voor de man, die vaak roept: het is ook noooooit goed! Maar ook voor de vrouw die met een uiterste houdbaarheidsdatum lijkt te zitten… Gelukkig kunnen we er om lachen en zijn er liedjes genoeg om ons schaamteloos in te verliezen!

Paulette Willemse en Saskia van Zutphen (Mrs. Einstein) behandelen dagelijkse zaken, niet ingeloste dromen, als-ik-later-groot-bendilemma’s en alles wat maar voorbij komt in dat piekerende vrouwenhoofd. Uiteraard wordt er weer het liefst feest gevierd met vrouwen onder elkaar! Mannen mogen komen, maar op eigen risico. Dus... kom met buurvrouw, (schoon)zus, vriendin, moeder, dochter, sportmaatje of collega lekker lachen en zingen bij Vuile Huichelaar 3: Vluchten kan niet meer!

23

RESERVEER SNEL Jouw voordeel loopt op tot 20%. Kijk op de site voor de data, locaties en prijzen.


interview De Please leukste medewerker evenementen!

Ellen van Laarhoven Wij maken graag weer van de gelegenheid gebruik om een interne Please medewerker aan je voor te stellen. Hallo,

24

Mijn naam is Ellen van Laarhoven. Sinds maart 2008 doe ik bij Please Payroll mijn uiterste best om als telefoniste alle “bellers” zo snel mogelijk bij de juiste persoon te krijgen. Alles wat betreft gewerkte uren, salarissen, juridische zaken, facturen, marketing, je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn dagelijks vragen over. Sinds eind februari van dit jaar zijn wij naar een nieuwe locatie verhuisd en hebben we ook een supermoderne telefooncentrale gekregen. Een van de voordelen is dat wanneer de hoofdlijn, ik dus, bezet is de volgende lijnen automatisch

Wist je dat... ……je voor vragen over je pensioen direct contact op kunt nemen met Brand New Day? Bel 020 - 758 53 60 of mail naar collectief@ brandnewday.nl.

worden doorgeschakeld naar een collega. Zo weinig mogelijk wachttijd dus. Behalve het “bevrouwen” van de telefooncentrale ondersteun ik ook mijn collega’s van de salaris- en personeelsadministratie en verwerk ik bestellingen voor drukwerk, kantoorartikelen, bloemen en ga zo maar door. Ik verzorg ook de uitgaande post en bij afwezigheid van mijn collega verzorg ik de binnenkomende post. Deze wordt geheel digitaal verwerkt. Al met al dus een hele variabele baan. En gelukkig vind ik het erg leuk om te doen. Niet alleen vanwege de diverse taken maar ook omdat we met een geweldige

……je altijd op je persoonlijke UurOnline pagina de uren die voor je zijn geboekt kunt terugvinden? Je kunt er ook je salarisstroken downloaden.

……je bij NTI kunt studeren met de laagste prijsgarantie? Kijk op de pagina hiernaast voor meer informatie.

groep collega’s hier op kantoor zitten. Ik werk 3 dagen per week en voor wat betreft de andere dagen, die breng ik “vrijgezellig” door en ik probeer van elke dag een klein feestje te maken. Het is mijn streven om toch elke dag wel een KDG-moment (Klein Dagelijks Geluk) te hebben. Ik hoop dat ik nog een aantal jaren in deze functie en uiteraard ook bij Please Payroll kan blijven werken om mijn steentje bij te dragen aan de groei van dit mooie bedrijf en omdat ik het hier erg naar mijn zin heb!!

Groet, Ellen

……je op UurOnline een nog veel uitgebreider aanbod van aanbiedingen en kortingen kunt vinden? Log regelmatig in om het meest actuele aanbod te bekijken.


Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

cursus

Persoonlijke ontwikkeling binnen handbereik Studeer met de laagste prijsgarantie bij NTI Bij Please Payroll vinden we het belangrijk jou te helpen met het bereiken van jouw doelen. Daarom hebben we geregeld dat je bij NTI kunt studeren met de laagste prijsgarantie. Je krijgt tot 25% korting op opleidingen en cursussen* bovenop de laagste prijs op de website. En je betaalt geen inschrijfkosten. Zo bespaar je direct al € 29,50. De voordelen van studeren bij NTI

Tot 25% korting

• 25% korting op opleidingen en cursussen*. • Geen inschrijfkosten betalen t.w.v. € 29,50. • Flexibel studeren waar en wanneer je maar wilt. • Persoonlijke begeleiding door een NTI-mentor en een ervaren docent. • Kiezen uit ruim 850 erkende opleidingen en cursussen.

25

Bijvoorbeeld: Cursus Excel 2010 Office manager Spaans voor beginners

Duur in maanden 5 12 8

Normale prijs € 51,75 € 66,18 € 64,75

Actuele prijs bij NTI** € 31,05 € 39,71 € 38,85

Prijs via Please Payroll € 23,29 € 29,78 € 29,14

Voordeel per maand € 28,46 € 36,40 € 35,61

Vermelde prijzen zijn allemaal per maand.

ZO SCHRIJF JE IN Log in op UurOnline en ga naar ‘Personeelskorting’ – ‘Please NTI Opleidingen’. Je wordt doorverwezen naar de site van NTI, waar je na een tweede keer inloggen kunt inschrijven. Stuur een e-mail naar zakelijk@nti.nl. Let op: vermeld in de mail dat je een medewerker van Please Payroll bent. NTI Zakelijk neemt vervolgens contact met je op. Bel 088 - 163 06 00: de medewerkers van NTI Zakelijk helpen je graag.

TOT 25% KORTING * Met uitzondering van MBO/HBO opleidingen. Hiervoor geldt een korting van 10% op het lesgeld. ** Peildatum 27 september 2013. Kijk voor de actuele prijzen op www.uuronline.nl.


uitgaan

20% VOORDEEL

FOTOGRAAF WIM LANSER

26

Montezuma - RUN De nieuwe a capella theatershow

REACTIES UIT DE PERS

Een verrassend nieuw theaterprogramma van de beste a capellagroep van Nederland. Vijf solisten staan garant voor vocaal spektakel. Het geheel is groter dan de som der delen. In een moordend tempo volgen de nummers elkaar op, waarbij humor en ontroering de sleutelwoorden zijn. Met ragfijne arrangementen zetten de vijf mannen grote pophits naar hun hand.

“...mooi en indringend...” De Telegraaf

Een theatershow met subtiele wending­en, dolkomische choreografieën en doorleefde interpretaties. Al langere tijd maakt Montezuma furore in binnen- en buitenland met

a capella van de bovenste plank. Iedere keer weer weten zij hun publiek te verbazen door nieuwe wegen en andere ingangen te zoeken. Eén ding blijft: Als je Montezuma eenmaal gezien en gehoord hebt, ben je voor altijd verkocht.

“Montezuma’s Revenge is mateloos boeiend” Eindhovens Dagblad “...voltreffer...” Leidsch Dagblad “Goed dat Montezuma’s Revenge terug is” Elsevier

RESERVEER SNEL Jouw voordeel loopt op tot 20%. Kijk op de site voor de data, locaties en prijzen.


Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

dagje uit

Nederlands Openluchtmuseum Beleef de winters van vroeger!

Van 30 november 2013 t/m 12 januari 2014 gaat het museum terug in de tijd. De winterroute voert je langs de mooiste plekjes van het museumpark. Bezoek ook de wintermarkt op het sfeervolle Zaanse plein. Op de feestelijk verlichte ijsbaan genieten jong en oud van het schaatsen, koek & zopie en gezelligheid. En bij de Delftse Molen roetsjen kinderen vliegensvlug naar beneden over de spiegelgladde sleebaan.

27

15% KORTING

NU € 13 PER PERSOON Volwassene Normaal € 15,30 Nu € 13

Eet je een hapje mee? De koks serveren smakelijke pannenkoeken en stevige huisgemaakte winterkorst. Da’s ouderwets genieten!

Kind 4 t/m 12 jaar Normaal € 10,75 Nu € 9,15


dagje uit â‚Ź

3,50 KORTING

Het Tikibad Oneindig veel glijbaanplezier!

28

Beleef eindeloos glijbaanplezier in het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux. Het Tikibad is geen gewoon zwembad, maar een echt waterglijbanenparadijs met elf unieke glijbanen! Voel de adrenaline door je lichaam gieren in de Tyfoon, de Blits en de Flits of tol op hoge snelheid rond in de enorme trechter van de Cycloon. Stap in de startcabine van de X-stream, waarna de bodem onder je voeten verdwijnt. Durf jij het aan?


Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

dagje uit

29

VOOR DE HELE FAMILIE

Naast vele supersnelle afdalingen zijn er in het Tikibad ook glijbanen voor de familie, zoals de Super Slide en de Family Slide. Voor een ritje met iets meer avontuur stap je in de tweepersoonsband van de Moonlight en Starfright. De flitsende lichteffecten in deze glijbanen zullen je verbazen. Om even heerlijk bij te komen pak je een band voor een tochtje over de Lazy River. Rustig dobberen en genieten!

€ 3,50 KORTING Je ontvangt € 3,50 korting per persoon op vijf uur toegang tot het Tikibad in de winter. Deze aanbieding is geldig van 1 november 2013 t/m 4 april 2014. Met uitzondering van vakantieperioden is het Tikibad op maandag gesloten. Daarnaast is het Tikibad van 6 t/m 24 januari 2014 gesloten vanwege de jaarlijkse onderhoudstop. Kijk voor prijzen, openingstijden en meer informatie op de website.


dagje uit

CORPUS 30

Reis door de mens

In CORPUS beleef je in 55 minuten een spectaculaire ‘reis door de mens’. Dat is uniek in Nederland, zelfs in de hele wereld. Nergens anders krijg je zo’n bijzonder doorkijkje in het functioneren van de mens. Je leert hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat je moet doen om het gezond te houden. DÉ ATTRACTIE VAN HET MENSELIJK LICHAAM Ons lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS eigenlijk? Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein. Hoe reageren de darmen op een broodje kaas? Wat gebeurt er als je niest en waar op je tong proef je suiker of juist zout? Het antwoord op deze en duizenden andere vragen vind je tijdens de ontdekkingstocht voor jong én oud.

Begeleid door een audiotour, beschikbaar in 8 talen, beleef je in groepen van maximaal 16 personen de ‘reis door de mens’. Het is dan net alsof je in je eigen lichaam loopt. Je gaat bij de knie het lichaam in en komt aan het einde van ‘de reis’ bij de hersenen weer naar buiten. Hierna kun je in je eigen tempo je weg vervolgen door de Medische Infotheek, het interactieve deel van CORPUS. Hier vind je een schat aan informatie over het menselijk lichaam. Ook kun je hier allemaal leuke testjes doen en uitdagende games spelen.

TOT

4

KORTING

CORPUS werkt met tijdsloten, dus reserveer op tijd!

NU € 13,75 Volwassene Normaal € 17,75 Nu € 13,75 Kind 6 t/m 14 jaar Normaal € 15,25 Nu € 13,75 Een gemiddeld bezoek duurt 2 ½ uur.


Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

Classic Rock Show ‘Legends never die’

uitgaan

20% VOORDEEL

Klassieke muziek en grote, spraakmakende hits uit de rockmuziek worden ingenieus met elkaar verweven in beeld en geluid in deze onvergetelijke show! Van Beethoven tot Pink Floyd, van Bach tot Queen en van Mozart tot John Miles. Kom naar het enerverende spektakel van het mooiste dat de muziek voortbracht. Classic meets Rock in de Classic Rock Show!

Strijkers, twee gitaristen, keyboards, bas, drums en twee vocalisten brengen in een overweldigend gemonteerde show de klassieke rockshows uit de jaren zeventig en tachtig tot leven. Een van de makers over de show: “Wij wilden het gevoel creëren dat we zelf in die tijd hadden als we naar een rockconcert gingen. Veel van de bands zijn er niet meer of tenminste niet in die vorm en dus aan ons de taak dit op een speciale manier te laten herleven.”

RESERVEER SNEL Jouw voordeel loopt op tot 20%. Kijk op de site voor de data, locaties en prijzen.

Zoals Freddie Mercury ooit zei: ‘I am not a rockstar, I am a legend.’

31


uitgaan

Circus Herman Renz Geniet van de betoverende show Viva Niño Verrassend, afwisselend, spectaculair en bovenal betoverend. Met ‘Viva Niño’ zorgt Nederlands Nationaal Circus Herman Renz voor een onvergetelijke circusbelevenis, geschikt voor de hele familie!

32

Tijdens de kerstperiode is het heerlijk verwarmde tentencomplex sprookjesachtig aangekleed met duizenden extra lampjes, meters kerstgroen en een grote beeldengroep die het kerstverhaal vertelt. De geur van glühwein dwarrelt rond in de foyer en bij binnenkomst in de hoofdtent speelt het échte live circusorkest een verrassende kerstmedley. Het is duidelijk: ‘Dit wordt een kerst om nooit te vergeten!’

TOT

50% KORTING


uitgaan

Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

FONKELNIEUWE SHOW VIVA NIÑO De voorstelling van Circus Herman Renz is minstens zo betoverend! In Viva Niño stralen internationale topartiesten met fantasierijke acts. Het 2,5 uur durende spektakelstuk wordt begeleid door een live orkest en is aangekleed met kleurrijke kostuums en een betoverende lichtshow. Grote ster dit jaar is de Engelse circusprinses Yasmine Smart. Haar act combineert de passionele tango met dressuur te paard. Daarnaast verrassen Argentijnse artiesten met tromgeroffel en felle tonen van de boleadoras, laat tempojongleur François Borie zien een meester in zijn vak te zijn door écht de aller-snelste te zijn, zorgen de welbekende clowns Milko & Frenky voor de gulle lach en galopperen vurige Arabische paarden door de piste. Uniek daarbij is de sprong die ‘Capriole’ heet, waarbij het paard met vier benen tegelijk los van de grond komt.

33

STERKE ACROBATISCHE ACTS Dit jaar heeft de acrobatische invulling een moeilijkheidsgraad die zijn weerga niet kent. Of het de Amerikaanse Elizabeth Axt is aan de unieke Washington-trapeze waarbij ze al staand op haar hoofd aan de trapeze de lucht in gaat of het Duo Stauberti dat met een onovertroffen perche-act het publiek verrast of het trio The Liazeed -sterren van de balance- de verbluffende handstandacrobaten. Zij verheffen circusacts tot ware kunst.

Circus Herman Renz is het ultieme uitje voor het hele gezin!

TOT 50% KORTING Volwassene Normaal € 30 Nu € 15 Kinderen Normaal € 25 Nu € 15 De korting is geldig op de rang Stalles. Kijk op de site voor de beschikbare data.


uitgaan

50%

KORTING & GRATIS CD

Kerst met vleugels 34

Geniet in december van een onvergetelijk kerstconcert met Vocal Group CALL en de meesterpianisten Cor Bakker en Louis van Dijk. Dirigent Pieter Jan Leusink heeft weer een indrukwekkend programma samengesteld dat garant staat voor de ultieme muzikale kerstbeleving! De professionele vocalisten van Vocal Group CALL zijn een sprankelende eenheid en hebben een onweerstaanbare uitstraling met een pure sound. Beroemde Christmas Carols zoals ‘Silent Night’ en ‘Ding dong! Merrily on high’ worden afgewisseld met klassieke kerstcomposities van Gounod en Bach. Van tedere muziek met melancholische klanken tot prikkelende eigentijdse Christmas-songs en swingende arrangementen zoals ‘We wish you a merry Christmas’. Puur, warm en sfeervol. Onmisbaar in de weken voor Kerst. COR BAKKER & LOUIS VAN DIJK Dé smaakmakers op de vleugels laten uiteenlopende speelstijlen samensmelten. Hun ontroerende spel heeft menig muziekhart sneller doen kloppen en ook dit jaar staan zij garant voor prachtige improvisaties en zijn zij inspirerende begeleiders tijdens de reeks kerstconcerten door heel Nederland.

Van zaterdag 7 december t/m dinsdag 24 december 2013 te zien in 14 steden!

VANAF € 35 Je ontvangt 50% korting per kaart en per 2 bestelde kaarten de CD ‘Classical Highlights’ t.w.v. € 15 gratis. Normaal € 70 per kaart Nu € 35* per kaart * Kaarten van Concertgebouw Amsterdam zijn nu € 40 inclusief consumpties en GVB vervoersbewijs.


Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

wellness

9

KORTING

Thermen Holiday Ontdek de nieuwe ‘Palmolive Ayuritual Sauna’ Sinds mei 2013 heeft Thermen Holiday een nieuwe aanwinst: de ‘Palmolive Ayuritual Sauna’. In samenwerking met Palmolive heeft Thermen Holiday haar ‘Panorama sauna’ getransformeerd tot een prachtige nieuwe sauna met een oosters tintje. De Palmolive Ayurituel Sauna heeft een mysterieuze ambiance door de sfeerverlichting en een spectaculaire mozaïekwand. Door de sauna wordt de Palmolive Ayurituel geur verspreid zodat je volledig tot rust komt. Dit maakt de Palmolive Ayurituel Sauna een weldaad voor lichaam en geest. De inspiratie van de Palmolive Ayuritel Sauna komt voort uit de hindoeïstische gezondheidsleer Ayurveda. Het woord Ayurveda is een samenstelling van het woord āyus dat ‘leven’ of ‘levensprincipe’ betekent en het woord

veda dat ‘wetenschap’ of ‘kennis’ betekent. ‘Ayurveda’ kan dus vertaald worden als ‘kennis of wetenschap van het leven’. In de Ayurveda wordt zowel naar het lichaam als de geest gekeken, waarbij zij samenwerken en elkaar beïnvloeden. Zowel Palmolive als Thermen Holiday hebben producten of diensten die in het teken staan van Ayurveda. Zo verkoopt Palmolive een speciale Ayurituel douchegel en biedt Thermen Holiday Ayurvedic massages aan.

De Palmolive Ayuritual Sauna, een weldaad voor lichaam en geest

AYURVEDIC MASSAGE De Ayurvedic massage is een gehele lichaamsmassage waarbij een ruime hoeveelheid warme olie wordt gebruikt die een smerende en medicinale werking heeft. Onze masseurs stemmen de Ayurvedische massage op jouw energiebalans af. Door de massage worden de drukpunten geactiveerd. Dit heeft een reinigend, ontspannend en balancerend effect. Het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest wordt gestimuleerd.

€ 9 KORTING Thermen Holiday Schiedam Normaal € 31 Nu € 22

35


dagje uit

€3 KORTING

Archeon

36

Archeon wordt in de winter omgetoverd tot een winterwonderland. De dennentakken buigen zwaar door van de sneeuw en de duizenden lichtjes zwaaien je tegemoet in de tintelende buitenlucht. De vuurtjes branden in de huisjes bij de buitenplaatsen en in de middeleeuwse huisjes wordt volop gewerkt voor de komende kerstperiode.

Van 14 december 2013 tot en met 12 januari 2014 ligt de ijsbaan er spiegelglad bij voor een heerlijke schaatsrit, voor curling of een ijshockey clinic. De goochelaar verrast alle gasten met een spectaculaire kerstshow en je kunt genieten van een speciale Ice bird roofvogelshow op het ijs. Natuurlijk mag de warme chocomel of warme gluhwein niet ontbreken. Tot besluit is er een gezellige fakkeloptocht. Bezoek Archeon op 14 en 15 december 2013, 21 december 2013 tot en met 5 januari 2014 en 11 en 12 januari 2014 en beleef een winterse dag uit!

€ 3 KORTING Vanaf 10 jaar en ouder Normaal € 17,50 Nu € 14,50 Kinderen 4 tot 10 jaar Normaal € 15,50 Nu € 12,50


Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

uitgaan

Plop in de speelgoedwinkel De nieuwe show die je niet wilt missen! In de grote mensenstad is een speelgoedwinkel, maar geen gewone speelgoedwinkel. Want ergens achteraan in een hoekje kun je een klein kabouterdeurtje vinden. Achter dit deurtje is de kabouterspeelgoedwinkel met ál het speelgoed waarvan je alleen maar kunt dromen …

Als de bekende kabouters Plop, Lui, Klus en Kwebbel de vraag krijgen om op deze winkel te passen twijfelen ze geen seconde. Zeker niet als ze daar een grote knuffelbeer aantreffen die kan praten, zingen en dansen. Maar is deze beer echt zo lief als hij zelf beweert, kunnen de kabouters in de

grote mensen wereld hun mannetje staan? En slagen ze erin de speelgoedwinkel zonder problemen open te houden? Kom het zelf ontdekken in deze show vol muziek, dans, humor en vooral onze kaboutervrienden: Plop, Klus, Lui en Kwebbel!

20

%

VOORDEEL

RESERVEER SNEL Jouw voordeel loopt op tot 20%. Kijk op de site voor de data, locaties en prijzen.

37


uitgaan

20

%

VOORDEEL

38

Spirit of the Dance Deze spectaculaire show is de meest succesvolle show uit Ierland en heeft al meer dan 25 miljoen bezoekers getrokken over de hele wereld. Spirit of the Dance combineert de flitsende en overdonderende Ierse dans met sensuele Latijns-Amerikaanse ritmes van flamenco en salsa in een spannende productie vol kracht en passie.

Oogverblindende kostuums, adembenemende choreografie en een prachtige lichtshow maken van Spirit of the Dance ĂŠĂŠn van de grootste dansshows ooit.

Meer dan 25 miljoen bezoekers over de hele wereld

RESERVEER SNEL Jouw voordeel loopt op tot 20%. Kijk op de site voor de data, locaties en prijzen.


uitgaan

Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

20

% 39

VOORDEEL

De Barbier van Sevilla Dit voorjaar brengt de Staatsopera van Tatarstan de Italiaanse opera ‘De Barbier van Sevilla’ in het theater. Met de beroemde aria van Figaro is dit meesterwerk van Gioacchino Rossini (1792) één van de meest uitgevoerde opera’s, te zien in ‘s werelds mooiste operahuizen. ‘De Barbier van Sevilla’ is in een traditionele enscenering te bewonderen in de Nederlandse en Vlaamse theaters. In deze komische opera vraagt de verliefde graaf van Almaviva om de hulp van de barbier Figaro, om hem in contact te brengen met de prachtige Rosina. Hij moet dit doen zonder de afkomst van de graaf te verraden of argwaan te wekken bij haar voogd, dokter Bartolo, die ook een oogje op haar heeft. De plannetjes van intrigant Figaro lopen allemaal in het honderd en uiteindelijk besluiten zij Rosina te schaken. Op de valreep lukt het Figaro het gedroomde huwelijk tussen de graaf en Rosina te bezegelen en heeft dokter Bartolo het nakijken.

RESERVEER SNEL Jouw voordeel loopt op tot 20%. Kijk op de site voor de data, locaties en prijzen.


dagje uit

Skidôme Rucphen en Terneuzen Het échte wintersportgevoel ervaar je bij Skidôme! Voor skiën of snowboarden hoef je namelijk niet meer af te reizen naar het buitenland, dat kan gewoon lekker dicht bij huis in eigen land. In het Brabantse Rucphen of in het Zeeuwse Terneuzen. De skibanen van Skidôme zijn 365 dagen per jaar geopend. Op beide banen geniet je het hele jaar door van verse sneeuw, moderne skiliften en een hoop gezelligheid, voor het échte en ultieme wintersportgevoel. Je kunt je er sportief en recreatief uitleven op de pistes tijdens het vrij skiën en snowboarden.

40

Skidôme biedt ook cursussen aan op elk niveau. Onder de beste omstandigheden maak je kennis met de wintersport of bereid je je voor op de wintersportvakantie. De waaghalzen en de gevorderde wintersporters kunnen zich uitleven in het funpark met diverse rails, schansen en een big airbag. MEER DAN SKIËN ALLEEN Naast de traditionele wintersporten kan men bij Skidôme Rucphen ook terecht voor ander winterpret. Zo biedt de indoor schaatsbaan vertier op het ijs. Maar er is nóg meer… GLOWGOLF Bij Skidôme Rucphen speel je minigolf in een waanzinnig Noordpool decor. Ontmoet levensgrote ijsberen, orka’s en pinguïns. Het 18 holes GlowGolf parcours is geheel overdekt en uitgelicht door fluorescerende black lights waardoor de GlowGolf ballen, GlowGolf sticks, het parcours en de dieren licht geven. Dit alles zorgt voor een unieke minigolf beleving.

10

KORTING


Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

dagje uit

IJSKARTEN, HÉT NIEUWE KARTEN Aan het aloude maar immer populaire karten heeft Skidôme haar eigen draai gegeven. Indoor ijskarten op de spectaculaire 3.500m² baan in Rucphen is een bijzondere ervaring. Drift door de uitdagende bochten, trotseer het spekgladde ijs en sleep de snelste rondetijd in de wacht. Dit unieke uitje op het ijs is met andere woorden hèt nieuwe karten! Skidôme heeft alles in huis voor een compleet verzorgd en uniek uitje. De aansprekende faciliteiten, verschillende horecagelegenheden en gezelligheid staan garant voor het leukste dagje uit met vrienden, familie of collega’s!

41

Ervaar wintersport het hele jaar door dichtbij huis, geniet van de gastgerichtheid en voel je thuis, thuis in sneeuw!

€ 10 KORTING 2 heats ijskarten p.p. - Skidôme Rucphen Normaal € 34,50 Nu € 24,50 Dagpas skiën/snowboarden Skidôme Rucphen of Terneuzen Normaal € 39,50 Nu € 29,50


shopping Meer Please voordelen PROFITEER VAN KORTING OP JE ZORGVERZEKERING Eén keer per jaar mag je van zorgverzekering veranderen. In november ontvang je van je huidige zorgverzekeraar de nieuwe zorgpremie en polisvoorwaarden voor 2014. Vanaf dat moment heb je de mogelijkheid over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Je dient voor 1 januari 2014 je huidige zorgverzekering (meestal schriftelijk) op te zeggen.

TOT

10% KORTING

VOORDEEL BIJ GESELECTEERDE PARTNERS Via Please Payroll ontvang je bij een aantal geselecteerde zorgverzekeraars een collectiviteitskorting op de basis- en aanvullende verzekering.

TOT 10% KORTING BIJ CZ

Bij CZ ontvang je 8% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende verzekering o.v.v. collectiviteitsnummer 2368102.

TOT 10% KORTING BIJ DELTA LLOYD

42

Bij Delta Lloyd ontvang je 9% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende verzekering o.v.v. collectiviteitsnummer 30606.

TOT 10% KORTING BIJ VGZ

Bij VGZ ontvang je 7% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende verzekering o.v.v. collectiviteitsnummer 10906.

REGEL HET VANDAAG NOG!

Onze partner Rivez Assurantiën kan je helpen met vragen over de diverse verzekeringen, het aanvragen van een offerte of het direct afsluiten van de verzekering. Ook als je al verzekerd bent bij één van bovenstaande partijen, kan Rivez Assurantiën je helpen met de omzetting van je verzekering zodat je ook kunt profiteren van de collectiviteitskorting. Neem contact op met Rivez Assurantiën. Bel naar 088 - 8000 900 of kijk op www.rivez.nl.


shopping

Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

Vakbond ABW

50

%

ONTDEK ALLE VOORDELEN VAN EEN LIDMAATSCHAP! Als lid van de Vakbond ABW krijg je rechtstreeks invloed op je eigen arbeidsvoorwaarden. Voor slechts € 6 per maand ben je verzekerd van een vakbondslidmaatschap op maat en een zeer uitgebreide rechtsbijstand op allerlei rechtsgebieden.

KRIJG GRATIS HULP BIJ: •• Het invullen van je belastingformulier; •• De aanvraag van huur- en zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag en/of kind gebonden budget; •• Arbeidsconflicten; Sociale zekerheidskwesties.

KRIJG GRATIS ADVIES BIJ: •• Familierecht (bv: Alimentatie en echtscheidingen);

•• Huurkwesties (bv: Achterstallig onderhoud);

KORTING

INTERESSANTE PRAKTIJKVOORBEELDEN VAN TEVREDEN LEDEN:

Louise de Vries

Rechtsgebied: Belastingrecht, Huur- en Zorgtoeslag. Ik kwam laatst met mijn vader, ook lid van Vakbond ABW, met vragen over huur- en zorgtoeslag. Hiervoor waren we bij een andere instelling geweest maar Vakbond ABW werkt veel professioneler. Je wordt persoonlijk geholpen door zowel vakbondsbestuurders van de juridische ledenservice als door advocaten. Deze mensen hebben echt verstand van zaken. Wat mij bijzonder aantrekt, is dat je bij de Vakbond ABW gelukkig nog steeds geen nummer bent en ook niet van loket naar loket wordt doorgestuurd. Ik ben daarom al heel lang lid van deze bond.

•• Consumentenzaken (bv: Aankoop van meubels);

•• Verzekeringsrecht (bv: Schades tijdens vakantie);

•• Erfrecht (bv: Problemen bij erfenis);

•• Burenrecht (bv: Overlast/problemen met buren);

•• Verkeer (bv: Aanrijding met verkeersschade).

Please betaalt de helft van het lidmaatschap. Lid worden van de vakbond kost je dus maximaal € 6 per maand! Download het aanmeldformulier op UurOnline (Mijn UurOnline – Vakbond ABW).

Finy Van der Heijden

Rechtsgebied: Familierecht/ Erfrecht Vakbond ABW regelt ook alle zaken die met overlijden te maken, op het moment dat je je partner verliest. Ik verloor twee jaar geleden mijn partner en wist totaal niet welke administratieve zaken ik moest regelen. Een vakbondsbestuurder van de ABW heeft alles uitgezocht en de benodigde handelingen verricht die nodig waren. Ik ben niet alleen heel tevreden geweest over de medewerking van de ABW in deze, maar vooral ook over hun menselijke aanpak.

43


uitgaan

Bellydance Evolution - Spirit of the Oriënt Bellydance meets So You Think You Can Dance. Een wervelende, kleurrijke dansshow voor jong en oud! Deze show staat garant voor Oosterse mystiek als in de verhalen van ‘1001 Nacht’, gecombineerd met zowel traditionele als moderne dans en muziek. Een show met een internationale topcast uit de USA en Europa, met danseressen die eerder op het podium stonden met bekende

artiesten als 50 Cent, Black Eyed Peas en Missy Elliott. De dansers waren tevens te zien in de Amerikaanse edities van ‘So You Think You Can Dance’ en ‘Dancing With The Stars’.

De 20 performers zijn een lust voor het oog in wervelende kostuums en met gepassioneerde dans. Laat je betoveren en verleiden door ‘The Spirit of the Oriënt’.

44

20% VOORDEEL

RESERVEER SNEL Jouw voordeel loopt op tot 20%. Kijk op de site voor de data, locaties en prijzen.


Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

uitgaan

A Night at the Opera Maak kennis met het operarepertoire Wat hebben instant-soepen, zoetgeurende parfums, doe-het-zelfartikelen, gestroomlijnde auto’s en Italiaanse pizza’s met elkaar gemeen? Ze worden dagelijks aan de man gebracht met beroemde operamelodieën! Toch ligt voor veel mensen de drempel voor het bezoeken van een operavoorstelling hoog. Dit theaterseizoen brengt de Staatsopera van Tatarstan de voorstelling ‘A Night at The Opera’ in de Nederlandse en Vlaamse theaters. Door een bijzondere samenstelling van herkenbare en toegankelijke muziek uit de opera biedt deze voorstelling, naast een traditionele opera-avond uit, ook de uitgelezen kans om kennis te maken met het operarepertoire. Met een koor van bijna vijftig vocalisten, een orkest van zestig musici en de beste solisten van de Russische federatie brengt de Staatsopera beroemde aria’s en duetten ten gehore.

45

20

%

VOORDEEL

Geniet van de mooiste klassiekers zoals het bekende duet Au fond du temple saint uit ‘De Parelvissers’, The humming chorus uit ‘Madame Butterfly’ en de aria van Figaro uit ‘De Barbier van Sevilla‘.

‘Deze voorstelling biedt de uitgelegen kans om kennis te maken met het operarepertoire’

RESERVEER SNEL Jouw voordeel loopt op tot 20%. Kijk op de site voor de data, locaties en prijzen.


uitgaan

Filmpje pakken met korting Pathé Bioscopen, Wolff Bioscopen, JT Bioscopen en Euroscoop Bioscoop bieden je komende winter weer een compleet filmprogramma voor een gezellige middag of avond uit. Profiteer van kortingen tot € 4 op een bioscoopkaartje. De kaarten zijn vaak voor een langere periode geldig. Altijd handig om een aantal kaarten in huis te hebben voor een spontaan bioscoopbezoek! Hieronder vind je een aantal filmtips voor de komende maanden.

46

4

THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE Na het winnen van de brute Hongerspelen zijn Katniss (Jennifer Lawrence) en Peeta (Josh Hutcherson) alles behalve veilig. Er gaan geruchten over een opstand tegen het Capitool. Een opstand die zij hebben helpen ontstaan. President Snow accepteert als enig excuus voor hun gedrag de overweldigende liefde die ze voor elkaar voelen. En tijdens hun verplichte zegetocht langs alle districten zullen ze de wereld hiervan moeten overtuigen. Als dat niet lukt, zullen er vreselijke consequenties zijn. Het Capitool kondigt kort daarna de 75ste editie van de Hongerspelen aan. Deze heeft als ‘Quarter Quell’ nieuwe regels. En die doen iedereen versteld staan.

TARZAN - 3D Het verhaal van Tarzan wordt in deze 3D animatiefilm in een nieuw jasje gestoken. Tarzan verliest zijn ouders in een helikopterongeluk in de jungle en wordt door een gorillafamilie opgenomen. Als Tarzan ouder is ontmoet hij Jane met wie hij de kwaadaardige Greystoke Enterprise moet tegenhouden om de jungle en zijn familie te redden.

Genre: actie, avontuur, science fiction

Genre: animatie, fantasie

THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG De tweede film uit de trilogie van boekverfilmingen van het blijvend populaire meesterwerk The Hobbit, van J.R.R. Tolkien. In dit verhaal vervolgen we de avonturen van het titelpersonage Bilbo Balings (Martin Freeman) tijdens zijn epische expeditie naar het verloren dwergenrijk Erebor. Hij wordt vergezeld door de tovenaar Gandalf de Grijze (Ian McKellen) en dertien dwergen, onder leiding van de legendarische krijger Thorin Eikenschild (Richard Armitage).

MANNENHARTEN In de film Mannenharten volgen we de levens van zes mannen. Allen zijn ze op zoek naar de grote liefde of gewoon een beetje geluk in een tijd waarin mannen al lang niet meer weten hoe ze man moeten zijn en wat vrouwen nu eigenlijk van hen verwachten. De paden van deze zes mannen kruisen elkaar in de sportschool waar zij een paar keer per week hun best doen om in vorm te blijven. Of misschien gewoon wel even de ingewikkelde buitenwereld willen ontvluchten.

Genre: avontuur, fantasie

Genre: comedy, Nederlands, romantiek

TOT

KORTING


Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

sport dagje uit/reizen

Dierenpark Emmen

KORTING

In de vrije natuur krijg je niet gauw de kans een dier rustig te bekijken. In Dierenpark Emmen wel en ook van heel dichtbij. Op een aantal plaatsen loop je zelfs letterlijk tussen de dieren. Kom op ontdekkingsreis in één van de mooiste dierentuinen van Europa. In alle seizoenen, bij mooi en bij slecht weer. Ruim 17.000m2 van ons park is overdekt! ONTDEK IN 3D Animal Experience is een nieuwe wereld. Een wereld in 3D met allerlei effecten, vol kleuren, geuren en geluiden. Een wereld die je al lopend ontdekt. Uniek in Europa!

5

NU € 16,50 Normaal € 21,50 Nu € 16,50 Maximaal 5 personen per bestelling. Deze aanbieding is geldig t/m 2 maart 2014.

47


uitgaan

Rockin’ On Heaven’s Door Vetkuiven, petticoats en Cadillacs Na vijf jaar eindelijk weer terug in de Nederlandse theaters met een gloednieuwe show: Rockin’ On Heaven’s Door! Met een geheel nieuwe line-up en live-band word je in één klap meegenomen naar de dagen dat vetkuiven, petticoats en Cadillacs de manier van leven was en er de hele dag niets anders dan Rock ‘n’ Roll uit de radio kwam. Back to the future, dat is het gevoel bij deze wervelende muziekshow. Rockin’ On Heaven’s Door brengt de ultieme helden uit de fifties terug op het podium, waaronder Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Buddy Holly en Roy Orbison.

48

20

%

VOORDEEL

Elvis wordt vertolkt door Ben Thompson, de winnaar van de officiële Europese Elvis Tribute. In Amerika was hij finalist bij de wereldwijde editie, gehouden op Graceland tijdens de Elvisdagen in augustus 2013.

RESERVEER SNEL Jouw voordeel loopt op tot 20%. Kijk op de site voor de data, locaties en prijzen.

Put on your blue suede shoes and let’s go Rockin’ On Heaven’s Door!


Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

overig/wellness shopping

Esso-tankpas Voordeliger brandstof tanken Jij kunt nu in het bezit komen van een Esso-tankpas, die per liter een korting van tenminste € 0,10 inclusief BTW oplevert bij het tanken van brandstof op Nederlandse Esso-stations. Als uitgangspunt voor de korting geldt de landelijke adviesprijs van Esso. Is de prijs aan een pomp echter gelijk of lager dan de landelijke adviesprijs minus de Esso-korting, dan wordt automatisch de netto pompprijs in rekening gebracht. Je hoeft dus niet op te letten in welke gevallen je de Esso-tankpas wel of niet moet gebruiken. Je ontvangt met de Esso tankpas altijd de beste prijs!

€ 0,10 KORTING PER LITER Kijk voor meer informatie over de Esso-tankpas en de voorwaarden op de site. Via de aanbieding op de site kun je een aanvraagformulier invullen om de Esso-tankpas aan te vragen.

0 ,10

KORTING PER LITER

49

Fitland Wellnessresorts Wellness Goes & Wellness Roosendaal Wellness Goes & Wellness Roosendaal maken deel uit van de Fitland Wellnessresorts. Beide resorts beschikken over verschillende sauna’s, heerlijke baden, stoomcabines en een culinair en stijlvol restaurant. Hier kom je echt tot rust. Laat je verrassen tijdens een dagje wellness! BADKLEDING-MAG-DAG EN LADIES DAY Zowel Wellness Goes als Wellness Roosendaal heeft een vaste badkledingmag-dag in de week. Op deze dag is het dragen van badkleding toegestaan. Elke maand is er tevens een gezellige ladies day. Op deze dag is de wellness alleen geopend voor vrouwen.

9,50 KORTING

NU € 20 Dagentree Goes & Roosendaal Normaal € 29,50 Nu € 20 Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de site.


uitgaan

20% VOORDEEL

50

Bobo gaat kamperen Interactieve theatershow Als radio wortelberg een grote kampeerwedstrijd organiseert, zijn Bobo en Tjerk er als de eersten bij om hieraan mee te doen. Elk nemen ze apart deel om zo de grote beker mee naar huis te kunnen nemen. Maar als diep in het bos blijkt dat ze, zonder het zelf te beseffen, hun tenten naast elkaar hebben opgesteld, begint de wedstrijd pas echt!

Wie wint de kampeerwedstrijd? Of komen ze erachter dat je met gebundelde krachten meer kunt bereiken? Kom het zelf ontdekken in deze interactieve theatershow met al je favoriete Boboliedjes. En wie weet mag jij samen met Bobo en Tjerk op het podium de opdrachten tot een goed einde brengen.

RESERVEER SNEL Jouw voordeel loopt op tot 20%. Kijk op de site voor de data, locaties en prijzen.


Bestellen via https://uuronline.nl - menu Personeelskorting – Please Pleasure

hoe werkt het?

Hoe werkt het? Inloggen, bestellen en betalen COLOFON JAARGANG 2, WINTEREDITIE 2013

STAP 1 - INLOGGEN Ga naar de website https://www.uuronline.nl en log in met je eigen inloggegevens. Nog nooit ingelogd? Op pagina 3 lees je hoe dit moet. Zodra je ingelogd bent, ga je naar het menu Personeelskorting en klik je vervolgens op Please Pleasure. Je wordt dan direct doorgeschakeld naar de site met alle voordelen, speciaal voor jou!

STAP 2 - BESTELLEN Het bestellen van entreetickets of producten werkt heel simpel. Op de website vind je in iedere aanbieding het item ‘Bestellen’ of ‘Reserveren’. Hier staat altijd uitgelegd hoe je een bestelling of reservering kunt plaatsen. Onder hetzelfde kopje staat ook aangegeven of je de bestelling per post of per mail ontvangt. STAP 3 - BETALEN Je kunt de tickets en producten betalen via iDEAL. Een iDEAL betaling is een betaling via internetbankieren.

CONTACT Heb je vragen over de aanbiedingen, hoe je moet bestellen of wil je ons misschien een tip doorgeven voor het aanbod? Bel dan naar 070 – 413 21 71 of stuur een mail naar info@pleasepleasure.nl Heb je problemen met inloggen? Bel dan gratis naar 0800 – 235 75 32 of stuur een mail naar info@please.nl

Dit magazine is een exclusieve uitgave voor medewerkers van bedrijven die geabonneerd zijn op Red Loyalty Benefits B.V. Uitgever Red Loyalty B.V. Oplage 70.000 Redactiepanel Pedro Kauffman, Debbie van den Berg Marketing & Art Direction Remco van Es, Debbie van den Berg M: debbie@redloyalty.nl Commercieel & advertenties Remco van Es Coördinatie & eindredactie Debbie van den Berg Contact Red Loyalty B.V. Diepenhorstlaan 2-T 2288 EW Rijswijk T: 070 – 390 7904 F: 070 – 390 5054 E: info@redloyalty.nl www.redloyalty.nl www. wegnahetwerk.nl Productiebegeleiding Yellow & Blue - Cor Groen Vormgeving & Art Direction Red Loyalty B.V. - Michelle Taal Drukwerk Yellow & Blue Verantwoordelijkheid De artikelen en rubrieken zijn met grote zorg samengesteld. Fouten zijn echter nooit helemaal te voorkomen. Daarom kan door Red Loyalty B.V. geen enkele verantwoordelijkheid worden aanvaard voor eventuele onvoorziene gevolgen, veroorzaakt door fouten in gegevens die door derden zijn aangeleverd. Het overnemen van welk deel ook van de inhoud van dit magazine is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming van de uitgever. Met dank aan Alle partners voor hun medewerking aan de realisatie van deze wintereditie van het Magazine. Cover Foto De Winter Efteling. Met dank aan de Efteling.

51


n o o w e g n Buite veel

Binnenpret!

Koud buiten? Kom spelen in Plopsa Indoor! Dans in de K3 窶電isco, klim in Plops speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, bewonder de kunstjes van Bumba in het nostalgische amfitheater en trotseer De Woeste Zee! Meer dan twintig indoorattracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 8 jaar!

HASSELT

voor slechts

竄ャ13

,-

p.p.

竄ャ 17 ,99 p.p.

COEVORDEN

Bestel je tickets via https://uuronline.nl menu personeelskorting - please pleasure

Please Pleasure #4 - najaar 2013  

Dit nummer van Please Pleasure, exclusief voor medewerkers van Please Payroll, staat weer boordevol nieuwe acties, aanbiedingen en kortingen...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you