Page 1

NUL NUMMER

Decoratie, Sfeerverlichting en weetjes over water...

ACCESSOIRES

LUCHTJES MASCARA GADGETS

FOTOSHOOT MET MELINDA

IN AZZURRO WELLNESS

1


2


INHOUD

ENZ Even voorstellen Ik ben Inge Moerland hoofdreadacteur van Waterenz magazine. Ik ben 21 jaar, ben geboren in de prachtige stad Haarlem en ben nu woonachtig in Hillegom. Dit is de eerste editie van WATERenz. Wij hopen dat het een groot succes gaat worden en er nog veel meer na deze mogen volgen. Even over deze editie. Wij hebben veel geluk gehad met de sneeuw afgelopen maanden. Het was koud maar wij hebben daardoor hele mooie plaatjes kunnen schieten. Ook hebben wij het voor elkaar gekregen in het mooiste wellnes centrum in de regio een fotoshoot te mogen schieten. Wij zijn Azzurro Wellnes daar heel dankbaar voor en natuurlijk ook ons model Melinda Bouldewijn willen wij nogmaals bedanken. Verder kun je weetjes lezen over water en zie je de laatste trend voor in de tuin en de verlichting van rondom het huis. Ook laten wij het mooiste plekje van oosterijk zien met veel mooie foto’s en leuke en sfeervolle eettentjes waar je op de piste en onder het skieen erg van kan genieten. Kortom genoeg om je te vermaken dacht ik zo. Heel veel lees en kijk plezier. En hopellijk tot de volgende editie. Met warme vriendlijke groet, Inge Moerland

Hoofdredacteur Inge Moerland Vormgeving Inge Moerland Fotografie Inge Moerland Cover Melinda Boldewijn Met dank aan Azzuro Wellnes, Noordwijk Oplage 10.000 Druk en afwerking Groen Media, Leiden

3


4


ACCESSOIRES

ENZ

T

egenwoordig kan je er goed uitzien door goedkope accessoires te combineren met duurdere. Hieronder heb ik een aantal voorbeelden gecombineerd met goedkope en duurdere producten. Dit combineren word steeds vaker gebruikt met allerlei dingen. Ook zie je het steeds vaker in: interieur van huizen, winkels , etalages en restaurants. Het leuke is dat men vaak niet eens het verschil weet tussen wat duur is en wat nou het goedkoopste is. Ik heb hier onder een voorbeeld voor jullie gemaakt. Je ziet hier: nagellak van de hema, een armband van blitz, armbanden van calvin klein, luchtje wish van chopard en een lippenstift houder van szwarovski.

5


MASCARA

ENZ

J

e kunt kiezen uit een mascara op waterbasis of een waterproof mascara. Mascara’s op waterbasis zijn aan de ene kant makkelijk te verwijderen met make-up remover maar kunnen makkelijk doorlopen bij regen of tranen. En wie wil er nou zwarte vegen na een zielige film? Het is daarom aan te raden om bij gelegenheden waar het waarschijnlijk gaat regenen, waar je wellicht gaat huilen, zwemmen of zweten, een waterproof mascara te gebruiken.

1.

2.

Catrice Lashes to kill Ultra black!

Catrice Lashes to kill False lash fibres

3. Nivea Max Volume Twist

6. Maybeline XXL Pro 4. Nivea Lash Elastic

5. Maybeline Pulse perfection

6


LUCHTJES

ENZ

P

3

arfum is voornamelijk gebaseerd op alcohol. Maar je hebt natuurlijk ook luchtjes die als basis water hebben. Deze luchtjes blijf je langer ruiken en hoef je minder van te gebruiken. Deze luchtjes wrijf je even in op je polsen en achter je oor, omdat juist hier veel bloedvaten stromen en de huid dun is. Door het wrijven krijg je warmte en dan gaat het geuren. Heb je eau de parfum op waterbasis dan is een keer spuiten genoeg, is het op alcoholbasis kun je twee keer spuiten want dit vervliegt eerder.

1

2

4

1. 2.

5

3. 4. 5.

Calvin Klein IN2U Voor him (100 ML) Prijs: €36,95 Wish Chopard Voor her (100 ML) Prijs: €43,95 Calvin Klein IN2U Voor her (100 ML) Prijs: €38,95 DKNY Pure Voor her (30 ML) Prijs: €32,95 One Million Paco rabanne voor him (100 ML) Prijs: €47,95

7


GADGETS

ENZ DECORATIE is steeds belangrijker voor

mensen. Er ontstaan ook steeds meer trends om zelf je decotatie te maken of samen te stellen. Niet alleen voor in huis of om de mens mooi aan te kleden. Maar ook je tuin mooi aankleden is tegenwoordig heel belangrijk. Men denkt dan gauw aan hele dure design spullen maar je kunt het als consument ook heel aantrekkelijk voor jezelf maken om zelf te gaan expirementeren met dingen die je in huis niet meer wilt gebruiken. Hiernaast ziet u een voorbeeld van dingen vanuit huis die wij buiten hebben herbruikt. Het zijn glazen kerstballen die uit een oud kerststuk komen. een kersttak en decoratie lint/touw van glitterend zilver. De schaal is niet herbruikt maar kun je voor lage prijs aanschaffen.

Decoratie,Sfeerverlichting en weetjes over water... SFEERVERLICHTING buiten is zeker ook belangrijk.

Ons lichaam bestaat voor een heel groot deel uit water. Het meeste daarvan zit in het bloed. Water is voor je lichaam van levensbelang. Je kunt niet zonder water. Wie helemaal niets drinkt, kan max. vier dagen overleven. Daarna droog je uit.

8

WEETJES

ENZ

Kaarsen zijn leuk om bij zitjes te zetten, laat de kleuren van de kaarsen passen bij het meubilair of stoelkussens voor een strak aanblik. Fakkels geven de tuin een mysterieuze en sprookjesachtige gloed waardoor ze goed passen in wat verlaten hoekjes in de tuin. En verder kun je natuurlijk ook kiezen voor vaste spotjes die bepaalde stukjes tuin of struiken verlichten, of juist spotjes die opvallende aspecten van je huis benadrukken. Maar toch blijft het meest gebruikte licht in de tuin de kaarsjes om een leuke en gezellige of soms ook romantische sfeer te creeeren in de tuin. In onze volgende editie kunt u meer lezen over sfeerverlichting voor in en om het huis. Ook spreken wij met Robert Jan Vos. Die ons meer gaat vertellen over licht en wat erbij komt kijken.

Het grootste deel van het aardoppervlak bestaat uit water; er is veel meer water dan land. Water kan niet alleen aan het oppervlak gevonden worden, maar ook in de grond en in de lucht. Op dit moment is er evenveel water op aarde als toen de aarde werd gevormd. Het water dat uit uw kraan komt, zou wel eens moleculen kunnen bevatten die door een Neanderthaler zijn gedronken... De totale hoeveelheid water op aarde is de afgelopen twee miljard jaar hetzelfde gebleven. Er zijn twee soorten water; zout en zoet water. Zout water bevat grote hoeveelheden zout, terwijl de concentratie opgeloste zouten in zoet water minder dan 1% is. Aleen zoet water kan worden gebruikt als drinkwater.


Azzurro Wellness Een tot de verbeelding sprekend sport- en wellness center, biedt een uniek concept in Nederland. Het uitgangspunt hierbij is: in beweging blijven omdat het leuk is. Elk bezoek moet voor de klant plezierig zijn. En wat is plezier..? Voor de een is dat omdat hij een pittige training doet, voor de ander is het meer gezellig samenzijn met anderen, waarbij het bewegen ondergeschikt is. Een derde wil misschien alleen maar rust en ontspanning. Alles is mogelijk bij Azzurro. Dit alles in een comfortabele en luxe ingerichte club, prachtig gelegen, slechts 300 meter van zee. Om voor iedereen de juiste manier van bewegen en ontspannen aan te bieden, heeft Azzurro de ‘Road to Wellness’ ontwikkeld. Wellness staat bij Azzurro voor je goed voelen, energie hebben, lekker in je vel zitten. Dit bereik je wanneer je fysiek, mentaal en spiritueel in balans bent. Deze 3 gaan eigenlijk altijd samen. Azzurro zorgt ervoor dat de ‘situatie van wellness’ voor iedereen bereikbaar is.

9


Model: Melinda Boldewijn Locatie: Azzurro Wellness

10


11


Model: Melinda Boldewijn Locatie: Azzurro Wellness

12


13


14


Model: Melinda Boldewijn Locatie: Azzurro Wellness

15


16


Nieuwe fles 1L. Voor op kantoor.

Spa Reine. Zuiverheid die voor je zorgt. 17


Steinbockalm Is een traditionele en moderne skihut die ligt in het skigebied Ski amadĂŠ in het plaatsje Maria Alm. De skihut heeft twee gezellige, rustieke hutten die worden aangesloten door een bar en lounge. Het ligt hoog en midden op de piste van de berg. Wij hebben boven het grote panoramische terras, waar de gasten prachtig uitzicht hebben op de bergen net een openluchtbioscoop van de grote horizon. Als je gaat zitten op het panoramische terras met prachtig uitzicht geniet je onmiddellijk. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten goed bediend worden. De drankjes en maaltijden worden daarom ook aan tafel geserveerd.

18


19


20

Waterenz Magazine  

Hier mijn eindexamen magazine.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you