Page 1

Bröllopsbilder ett minne för livet

För mig är det viktigt att förmedla en känsla av er och den viktigaste dagen i ert liv. Min ambition är alltid hög – jag vill fånga er lycka och kärlek på bild. Det finns många olika stilar inom bröllopsfotografering. Jag är utbildad dokumentärfotograf och det är den vinkeln jag tycker om att lägga på mina bilder – lifestylebilder. Efter lång erfarenhet av porträttbilder i olika miljöer är jag bra på att få människorna att känna sig avslappnade framför kameran. Mina bilder har ett personligt tilltal och ni står i centrum. För mig är det viktigt att ta bilder där er kärlek lyser igenom. Bilderna från den här dagen blir ett minne för livet.

Vi börjar med att träffas. I verkligheten, eller om det inte går, på Skype. Vi lär känna varandra – det är viktigt att vi trivs med varandra och känner oss avslappnade i varandras sällskap. På det sättet vet vi att samarbetet kommer att fungera på er stora dag. Under mötet skriver vi också kontrakt på upplägget av dagen och senare användning av bilderna. Jag är också nyfiken på att få veta vad ni vill ha för slags bilder eller om ni har något tema på bröllopet. På så sätt är både ni och jag förberedda när den stora dagen väl kommer.


Porträttfotografering Vi fotograferar i miljö. Vi bestämmer tillsammans vilka bilder vi ska ta. Ska de vara lekfulla eller mer formella. Vi känner oss fram och tar god tid på oss. Det här är oftast de viktigaste bilderna under er bröllopsdag. I priset ingår 60 färdigretucherade och högupplösta digitala fotografier. Ni kan själva framkalla bilder från skivan upp till 30x40 cm. Tidsåtgång: 1-2 timmar fotografering. Vi börjar fotografera minst 2 timmar innan vigseln. Vi träffas i god tid innan ert bröllop för att planera och gå igenom alla detaljer och önskemål inför bröllopet. Pris: 4.500:Milkostnad, utgår från Sveg på 40 kr/mil.


Porträtt- & Reportage “Vigsel” Porträtt- & reportagefotografering i samband med och under vigseln samt gratulationerna efteråt. Vi bokar in porträttfotograferingen innan eller efter er vigsel. Jag fotograferar hela vigselceremonin i reportagestil, allt från gästernas ankomst till de härliga gratulationerna efter vigseln. I priset ingår 80 färdigretucherade och högupplösta digitala fotografier. Ni kan själva framkalla bilder från skivan upp till 30x40 cm. Tidsåtgång: 3-5 timmar fotografering.

Vi träffas i god tid innan ert bröllop för att planera och gå igenom alla detaljer och önskemål inför bröllopet. Pris: 6.400 kr Milkostnad, utgår från Sveg på 40 kr/mil.


Porträtt- & Reportage ”vigsel & fest” Porträtt- & reportagefotografering i samband med och under vigseln samt festens festligheter. Vi bokar in porträttfotograferingen innan eller efter er vigsel. Jag fotograferar hela vigselcermonin i reportagestil, allt från gästernas ankomst till de härliga gratulationerna efter vigseln. Reportagefotograferingen fortsätter sedan under kvällens festligheter fram till kl. 24.00. Ni får verkligen hela er bröllopsdag dokumenterad.

I priset ingår 150 färdigretucherade och högupplösta digitala fotografier. Ni kan själva framkalla bilder från skivan upp till 30x40 cm. Tidsågång: 9-10 timmar fotografering.

Vi träffas i god tid innan ert bröllop för att planera och gå igenom alla detaljer och önskemål inför bröllopet. Pris: 10.200 kr Milkostnad, utgår från Sveg på 40 kr/mil.


Heldagsfotografering Er bröllopsfotografering startar i reportagestil vid förberedelserna och under förvandlingen inför er stora dag. Vi bokar in porträttfotograferingen innan eller efter er vigsel. Jag fotograferar hela vigselceremonin i reportagestil, allt från gästernas ankomst, till vigseln och till de härliga gratulationerna efteråt.

Reportagefotograferingen fortsätter sedan under hela kvällen festligheter fram till kl. 24.00. Ni får verkligen hela er bröllopsdag dokumenterad. I priset ingår 300 färdigretucherade och högupplösta digitala fotografier. Ni kan själva framkalla bilder från skivan upp till 30x40 cm. Tidsåtgång: 14 timmar.

För att det ska gå att ta riktigt många bra bilder under en hel dag kommer två fotografer att jobba under heldagsfotograferingen. Vi träffas i god tid innan ert bröllop för att planera och gå igenom alla detaljer och önskemål inför bröllopet. Pris: 18.000 kr Milkostnad, utgår från Sveg på 40 kr/mil.


För mer information:

Fotograf Inga Björk www.ingabjork.se 0702911640 Vill du modifiera paketet och få en offert på ett annat uppläggmejla mig på inga.bjork@glesbygdsbor.se eller ring

0702911640

Jag har min bas i Härjedalen, men fotograferar naturligtvis också utanför landskapets gränser.

/brölloprwebb  
/brölloprwebb  

http://www.glesbygdsbor.se/wp-content/uploads/2009/12/brölloprwebb.pdf

Advertisement