Page 1

IsQ Fleksibel produktion af spørgeskemaer og samtidig automatisk klargøring af statistikprogram

• Spørgeskemaer til ethvert formål

Med IsQ fra InfoShare kan du definere spørgeskemaer til ethvert formål. Du kan oprette spørgsmål og gyldige svarværdier og hjælpetekster til spørgsmålene.

Besvarelse på papir, på hjemmeside eller i PC-program

• Hurtigt og nemt

Når spørgsmålene er defineret kan de besvares i det tilhørende edb-program, de kan publiceres på en hjemmeside eller de kan udskrives som et almindeligt skema på papir med afkrydsningskasser.

Scanning og automatisk genkendelse af skemaer

• Brug på PC, på papir eller på hjemmeside • Inkl. Statistikprogram

Hvis I vælger at bruge papirskemaer er der mulighed for at scanne disse og få dem automatisk genkendt og registreret i databasen.

Statistik-program klar fra 1. dag. Definitionen af spørgeskemaerne gives videre til det medfølgende og meget brugervenlige statistikprogram, så man straks kan gå i gang med at lave statistik på besvarelserne: hurtig oversigt over alle svar på hvert spørgsmål eller udtræk af udvalgte dele af besvarelserne og fordelinger og krydsfordelinger af svarene Brug IsQ igen og igen og igen til alle jeres spørgeskemabehov, interne såvel som eksterne.

www.infoshare.dk T: +45 3880 6010 F: +45 3889 2610 E:info@infoshare.dk

Vi udvikler software til administrative formål og har færdige systemer indenfor: rejseadministration, klientjournal, tidsregistrering, økonomistyring, statistikindsamling, løn- og fakturaafregning samt websites, alt software med det formål, at det skal være så let at bruge som muligt. Den eneste undskyldning for IT er, at det gør nogle ting lettere. Vi udvikler også software indenfor: rejseadministration,klientjournal, tidsregistrering, økonomistyring, statistikindsamling, løn- og faturaafregning samt opbyggelse af websites, alt software med det formål, at det skal være så let som muligt at bruge!

IsQ  

Med IsQ fra InfoShare kan du definere spørgeskemaer til ethvert formål. Du kan oprette spørgsmål og gyldige svarværdier og hjælpetekster til...

IsQ  

Med IsQ fra InfoShare kan du definere spørgeskemaer til ethvert formål. Du kan oprette spørgsmål og gyldige svarværdier og hjælpetekster til...