Page 1

PROGRAMACIÓ CULTURAL Juliol a setembre 2018

Trinitat Vella

Centre Cívic Trinitat Vella


PROGRAMACIÓ CULTURAL D’ESTIU CASAL INFANTIL D’ARTS ESCÈNIQUES VIATGES DES DEL SOFÀ ART&MOTS SUMMER FESTIVAL CULTURA POPULAR LA TRINI EN DANSA ESPECTACLES AL PARC PARC DE JOCS

2


AGENDA CULTURAL ESTIU 2018 BENVINGUDA 4

ART&MOTS 19

QUI SOM? 5

CULTURA QUÍTXUA-CATALANA

TALLERS 6

WORK IN PROGRESS “EL CHARCO” DE MALETAS VIEJAS 21

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ID BARRI BESÒS. NEXES - DISPOSITIU X 22

7

INFANTILS 7 COS I DANSA

9

RECURSOS 11 GASTRONOMIA 13

CULTURA POPULAR

20

24

SETMANA CULTURAL DE L’EQUADOR A CATALUNYA 24

A L’AIRE LLIURE

26

PARC DE JOCS

26

LA TRINI EN DANSA

26

16

ESPECTACLES AL PARC

26

BERLÍN 17

MOSTRA D’ESTITAS

27

LA HABANA 18

LA MERCÈ 27

CALENDARI CULTURAL

14

CASAL D’ARTS ESCÈNIQUES 15 VIATGES DES DEL SOFÀ

3


BENVINGUDA Des del Centre Cívic volem que aquest estiu sigui fantàstic!! Durant els mesos de juliol i setembre et proposem tallers per a totes les edats: Dansa i moviment, Recursos, Gastronomia i Creativitat. Inscriu-te al que més s’adapta a tu! Un any més tornem a obrir la Terrassa del Cívic per oferir-te el cicle Viatges des del Sofà. Berlín i Cuba són les destinacions escollides, una experiència en tots els sentits! Per als petits artistes de la casa torna el nostre Casal infantil “Un estiu de teatre”. Amb actuacions setmanals! Enguany acollim la Setmana de l’Equador a Catalunya de la mà del Taller Ecuatoriano de Arte y Cultura coneixerem la diversitat de la cultura equatoriana. Una marató d’activitats i jocs us esperen en el meravellós entorn del Parc de la Trinitat. Mira la secció A l’aire lliure! Aquest estiu activa’t amb nosaltres!

4


QUI SOM? El Centre Cívic Trinitat Vella consta de dos espais: l’edifici històric, l’Espai Foradada, situat al carrer de la Foradada, 36; i l’Espai Via Barcino, ubicat al número 75 de la Via de Bàrcino. És tot un equipament de promoció i difusió cultural i de treball comunitari de proximitat de la Trinitat Vella, un dels barris i nuclis més històrics i tradicionals de l’antiga Vila de Sant Andreu. Amb una oferta de tallers, activitats i cicles culturals adreçats als veïns i veïnes del barri, els quintaforquins i les quintaforquines, de tot Sant Andreu i de la ciutat de Barcelona. Destaquem les arts escèniques com a leitmotiv, la producció de cicles culturals estivals i lleure infantil i juvenil.

5


TALLERS Inscriu-te del 11 al 23 de juny (inclosos) pels tallers de juliol, i del 3 al 8 de setembre (inclosos) pels tallers de sembre, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, inclòs dissabte. Fes la inscripció i el pagament ON-LINE al web: ccivics.bcn.cat/trinitatvella Per a qualsevol dubte o informació, adreça’t presencialment a qualsevol dels dos espais. Una vegada començats els tallers no es retornarà cap import. La reserva de plaça es farà efectiva en el moment del pagament. El pagament de les quotes es farà amb targeta als caixers de “Servicaixa”, sense cap comissió extra i fent servir qualsevol targeta de dèbit o crèdit de qualsevol entitat bancària. No s’acceptarà en cap cas el pagament en efectiu. Tots els preus inclouen l’IVA. Bonificacions: • 50% dte. Per a persones aturades • 15% dte. Per a famílies nombroses o monoparentals • 70% dte. Per a persones perceptores de la Renda Mínima Caldrà acreditar les bonificacions amb la documentació pertinent en el moment de la inscripció. Més informació a: ccivics.bcn.cat/trinitatvella o al mateix Centre Cívic (Carrer de la Foradada,36 i Via de Bàrcino,75). 6


INFORMACIÓ PRÀCTICA Els tallers de JUNY-JULIOL comencen la setmana del 25 de juny i acaben la setmana del 20 de juliol (4 sessions). Inscriu-te de l’11 al 23 de juny (inclosos) pels tallers de juliol, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, inclòs dissabte. Els tallers de SETEMBRE comencen la setmana del 10 de setembre i acaben la setmana del 28 (3 sessions). Inscriu-te del 3 al 8 de setembre (inclosos) pels tallers de setembre, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, inclòs dissabte.

INFANTILS INTRODUCCIÓ AL MOVIMENT: EXPERIMENTACIÓ MUSICAL I JOC DANSAT (6-24 MESOS) Dilluns (4 sessions) De 17.30 a 18.30 h Lloc: Espai Foradada Preu: 15 €

juny-juliol

Estimulació musical, dansa, cançons, joc i experimentació per a mares i/o pares amb nadons a partir dels 6 mesos fins que caminen. En aquest espai lúdic, es busca potenciar el vincle afectiu propiciant la interacció amb el nadó, des de la música i l’expressió corporal, que afavoreixen el desenvolupament global i el descobriment del cos i la veu.

7


DANSA LÚDICA (3-6 ANYS) Dimecres (4 sessions) De 17.30 a 18.30 h Lloc: Espai Foradada Preu: 15 €

PETIT CHEF D’ESTIU (6-12 ANYS) juny-juliol

Iniciació a la dansa creativa de forma experimental, on els infants creen i expressen les seves propostes de música i moviment. Amb eines d’expressió artística, com la música i la dansa, es treballen aspectes relacionats amb el llenguatge, la motricitat, la socialització i les emocions. Els nens troben, amb la dansa lúdica, un espai de joc i moviment.

8

Dimarts (4 sessions) De 17.30 a 19 h Lloc: Espai Foradada Preu: 18 € + 3 € d’ingredients

juny-juliol

Gelats, amanides fredes, gaspatxos, smoothies... Els més petits gaudiran aprenent les receptes més fresques per aquest estiu! *Els ingredients es paguen el primer dia de classe.


COS I DANSA

BALLS LLATINS I AFROCARIBENYS (INDIVIDUAL)

TONIFICACIÓ I ESTIRAMENTS

Dimarts (4 sessions) De 18 a 19 h Lloc: Espai Foradada Preu: 15 €

Dilluns de 18 a 19 h (4 sessions) juny-juliol Lloc: Espai Foradada Preu: 15€ La tonificació dels músculs i un bon programa específic d’estiraments són la base imprescindible en una bona rutina running. Aprèn els millors exercicis per la posada a punt del cos abans i després de córrer.

juny-juliol

Bachata, merengue, txa-txa-txa... seran la base musical per a una activitat de dansa i moviment que et posarà en forma per a aquest estiu! No t’ho perdis!

INICIACIÓ AL RUNNING Dilluns de 19 a 20 h (4 sessions) juny-juliol Lloc: Espai Foradada Preu: 15€

9


SALSA CUBANA. RODA DE CASINO Dimecres (4 sessions) De 18.30 a 19.30 h Lloc: Espai Foradada Preu: 15 €

juny-juliol

Vine a ballar salsa en grup i descobreix una manera diferent i divertida de gaudir del ball! *preferible venir en parella, però no obligatori

INTRODUCCIÓ AL SHIATSU Dijous (4 sessions) De 18.30 a 19.30 h Lloc: Espai Foradada Preu: 15 €

juny-juliol

Espai d’introducció al Shiatsu on aprendrem a relaxar-nos i a connectar amb el nostre cos a partir de tècniques com el Zen Shiatsu, la digitopuntura xinesa, o l’Okido entre d’altres. Taller orientat a persones de qualsevol edat o sexe, amb o sense coneixements sobre tècniques d’estirament i ioga.

10


RECURSOS

TALLER DE GANXET CREATIU (AMIGURUMIS)

ANGLÈS PER VIATJAR

Dimecres (3 sessions) De 18.30 a 19.30 h Lloc: Espai Via Barcino Preu: gratuït + 10 € de material

Dilluns (4 sessions) De 19.30 a 20.30 h Lloc: Espai Foradada Preu: 15 €

juny-juliol

Et donarem les claus perquè puguis sortir a l’estranger i moure’t sense problemes amb les nocions bàsiques de l’anglès per viatjar: com demanar i rebre indicacions, preguntar preus, sol·licitar informació, etc.

setembre

Taller de creació a partir de les tècniques del ganxet i el crochet. Especialment pensat per a aquelles persones que vulguin descobrir el món dels amigurumis, aquesta tendència japonesa tan de moda que crea figures, complements i ninos amb materials com la llana o el fil de cotó.

11


TALLER DE PLANTES MEDICINALS Dijous (3 sessions) De 19.30 a 21 h (cuina) Lloc: Espai Foradada Preu: 20 € + 5 € d’ingredients

setembre

Taller on coneixerem les plantes medicinals més importants per grups de malalties. Coneixerem les diferents formes i usos de les plantes i els seus tractaments.

12

APROPA’T A LES APPS MÒBILS I A LES XARXES SOCIALS setembre Dimarts 18 de setembre De 19 a 20.30 h Lloc: Espai Foradada Preu: 5 € Taller per descobrir i introduir-se en les principals xarxes socials i aplicacions mòbils del moment. Espai per a adults i gent gran que no es vulguin quedar enrere en l’àmbit de les noves tecnologies i vulguin treure-li tot el partit als seus telèfons mòbils. Et connectes amb nosaltres?


GASTRONOMIA TAST DE VERMUTS I MARIDATGE D’OLIVES Dimarts 3 de juliol De 19 a 21 h Lloc: Espai Foradada Preu: 10 € + 5 € d’ingredients Descobreix els diferents tipus de vermuts que tenim a l’abast i els maridatges més adients i sorprenents amb un altre producte clàssic dels aperitius estiuencs: les olives!

COCTELERIA TROPICAL Dimarts 10 de juliol De 19 a 21 h Lloc: Espai Foradada Preu: 10 € + 5 € d’ingredients Torna el nostre clàssic de l’estiu! Aquesta edició, els còctels tropicals ens refrescaran i ens faran viatjar amb el paladar cap a indrets paradisíacs. Varietats alcohòliques i se nse alcohol que et permetran sorprendre amics i convidats en les revetlles d’aquest estiu... Divertidíssim!

13


CALENDARI CULTURAL SETEMBRE Dg

JUNY Ds

30

16 CICLE REC Entrecandilejas: 18 h CULTURAL “La Llamada”

Ds

JULIOL Dm

22

Dj

Viatges des del sofà: CICLE 20 h CULTURAL BERLIN

25/06-27/07

19 h

25/06-13/07

Dm

TALLERS

Cocteleria tropical

Dl-Dv

Dl-Dv Dm

Dj

CICLE Viatges des del sofà: 20 h CULTURAL LA HABANA

3/06-2/09

Dl-Dc

INTECUL- Setmana Cultural del 19 h TURALITAT Ecuador a Catalunya

28/06-30/08

Dl

18 h ART&MOTS Inauguració. Cultura Quítxua-Catalana

26/06-4/09

12 16-18 16

CONVIVÈNCIA

Mostra d’Entitas de Trinitat Vella

19 h

TALLERS

Apropa’t a les Apps mòbils i a les XXSS

19 h

FESTIU

Festes de la Mercè

DURANT L’ESTIU (DE JUNY A SETEMBRE)

19 h

10

TALLERS

Tats de vermuts i maridatge d’olives

3

5

14

Dm

18

10-17 h

Dj Dj

9-14 h

LLEURE

Casal d’Estiu d’Arts Escèniques

16-20 h LLEURE

Summer Festival

11-14 h

FESTIU

Parc de Jocs

19 h

FESTIU

La Trini en Dansa

19 h

FESTIU

Espectacles al Parc


CASAL D’ARTS ESCÈNIQUES Vine a gaudir del Casal d’Arts Escèniques del Centre “UN ESTIU DE TEATRE” PER A INFANTS DE 4 A 12 ANYS I... Cada divendres, a les 13 h, els nens i nenes seran els actors i oferiran un espectacle per a amics i familiars, fet a partir de la seva creació durant la setmana al Casal. • Grup1: de 4 a 7 anys • Grup 2: de 8 a 12 anys 5 torns (del 25 de juny al 27 de juliol) Preu: 52 € per setmana completa (amb subvencions limitades de l’Ajuntament). Descompte del 10% per cada germà/na inscrit/a: 46,80 € SERVEI D’ACOLLIDA, DE 8.30 A 9 H GRATUÏT, també per als germans/es inscrits/es al Casal Infantil de la Ludoteca del Centre Cívic! 15


VIATGES DES DEL SOFÀ “Viatges des del sofà” és un cicle cultural amb el qual el Centre Cívic de Trinitat Vella proposa als espectadors que viatgin amb els cinc sentits a alguns dels indrets més bells del món. No es tracta d’un cicle de conferències, sinó d’un autèntic espectacle que permet als espectadors transportar-se, a través de la música, el teatre, la gastronomia, la literatura i la paraula, a ciutats i països per descobrir. Un viatge sensorial que no deixa indiferent a ningú.

16


BERLÍN Dijous 5 de juliol Obertura del cafè-teatre: a partir de les 20 h Inici de l’espectacle: 20.30 h Si pensem en Berlín, el primer que ens ve al cap és la paraula guerra. Però Berlín no és només violència, nazisme i un mur que durant 28 anys va dividir una societat i va ser símbol de l’enfrontament de dos mons durant la guerra freda. Berlín és història passada i recent d’Europa i del món, és arquitectura, art, música, modernitat... Els anys vint amb cabarets i swing als ballhaus, l’última seu de l’escola Bauhaus, els grafits del mur, els centres culturals ocupats, la música electrònica i el Pride. Un plató de cinema i una musa literària, Berlín és polièdrica i encisadora. Vine amb nosaltres de turisme per la ciutat més excitant del segle XX!

17


LA HABANA Dijous 12 de juliol Obertura del cafè-teatre: a partir de les 20 h Inici de l’espectacle: 20.30 h Sentada en trono de alabastro breve/Jamás murmura de su suerte aleve/Ni se lamenta al sol que la fascina/Ni la cruda intemperie la extermina/Ni la furiosa tempestad la mueve. Els versos del poeta Gabriel de la Concepción Valdés (conegut com a Plácido) ens evoquen la força, la resistència, la tenacitat d’una ciutat, La Habana, on la història, la cultura, l’art i sobretot la música perviuen pels racons dels seus vells carrers i places. Capital de la República cubana, ningú sembla escapar als encants atordidors i als contrastos cruels que ofereixen elements urbans i socials com el mític Malecón o els clubs musicals de la seva vida nocturna. Ciutat generosa en genis, descobrirem, a partir d’ella, l’abast cultural, científic i social de l’emblemàtica Cuba, i els llaços històrics de germanor que vinculen la Perla de les Antilles amb Catalunya. 18


ART&MOTS EXPOSICIONS DINÀMIQUES El nostre espai-laboratori dóna suport a la creació, descoberta de nous talents, aproximacions a l’art contemporani i nous llenguatges, a través d’exposicions, conferències i xerrades. A continuació les exposicions que tindran lloc al juliol i setembre a l’espai Foradada i l’Espai Via Barcino.

VOLS EXPOSAR? VOLS CREAR? CONVOCATÒRIA OBERTA A ARTISTES AMB VOLUNTAT EXPOSITIVA I A FUTURES RESIDÈNCIES ARTÍSTIQUES. Ets un/a artista plàstic i vols un espai on poder exposar, rebre un assessorament artístic per a fer madurar el teu projecte i estructurar la teva mostra? Ets un/a artista escènic i necessites un espai per a assajar, i dur a terme la fase de creació, maduració o estrena del teu espectacle? Des del Centre Cívic Trinitat Vella, volem oferirte un suport tècnic als teus projectes artístics. Fes-nos arribar el teu projecte, amb les teves necessitats a: suportcreaciocctrinitatvella@gmail.com

19


CULTURA QUÍTXUA-CATALANA Del 2 al 27 de juliol Inauguració: 16 de juliol, a les 18 h Lloc: Espai Foradada L’exposició mostra el treball de diferents artistes equatorians, un recorregut fotogràfic a través del paisatge, la cultura i les persones que ens aproparà a l’Equador. Les fotografies van acompanyades d’una mostra de vestits tradicionals que representen a diferents comunitats indígenes equatorianes. EXPOSICIÓ KICHWAS I CATALANS Amb el nom indígena Amauta, Juli Rubia és un quítxua català, difon la filosofia i la medicina indígena que un dia el van fer reprendre la vida. Amb aquesta exposició, ens mostra dues cultures, dues realitats que s’enllacen per compartir que és més el que ens uneix que el que ens separa.

20


WORK IN PROGRESS “EL CHARCO” DE MALETAS VIEJAS Del 3 al 29 de setembre Lloc: Espai Foradada L’associació cultural ‘Maletas Viejas’ organitza a principis d’Octubre “el Charco, el Festival de las afueras” un festival que dóna veu a artistes de totes les disciplines, en un emplaçament privilegiat, l’extraradi de la ciutat de Barcelona. Una de les activitats clau és l’ exposició colectiva que acollirà obres de 20 artistes, tant amateurs com professionals, i que el seu ‘work in progress’, tindrá lloc al Centre Cívic Trinitat Vella, durant el Setembre. La convocatòria d’artistes s’obre el 6 d’agost. + info: asociacionmaletasviejas@gmail.com Facebook - Asociación Maletas Viejas

21


ID BARRI BESÒS. NEXES - DISPOSITIU X Del 3 al 29 de setembre Lloc: Espai Via Barcino

NEXES és un projecte que tracta la temàtica dels límits, les fronteres i precarietats existents entre barris, i les possibilitats d’establir nexes per a transgredir les limitacions impostades per situacions de vulnerabilitat. El context de treball és la zona conformada per barris propers al riu Besòs: (Trinitat Vella, Bon Pastor, Baró de Viver, La Sagrera, Sant Andreu). La metodologia que segueix aquest projecte es fonamenta en desplegar un conjunt de processos que incideixen en la relació entre pràctiques artístiques i espai social. El seu desplegament es fonamenta en aquesta estructura: CREUAMENTS - VEUS / EXPLORACIONS - GLOSSARI i el DISPOSITIU X com element aglutinador i socialitzador. DISPOSITIU X, recull el conjunt de materials treballats en cada barri, que itinera per centres cívics i espais educatius. En el DISPOSITIU X es mostren els treballs desenvolupats en els diferents aparts del projecte. CREUAMENTS, amb projectes dels artistes Xeito Fole, Núria Güell - Levi Orta, Irene Visa i Fito Conesa, que conjuntament amb Idensitat han treballat amb els grups: Acathi, Associació de Joves Estudiants Gitanos del Bon Pastor “Rromane Siklyovne”, grup de Seny i Rauxa del Centre Civic de Baró de Viver, grup de dones de Trinitat Vella i un grup de l’Espai Jove Garcilaso. VEUS, vídeo a partir d’entrevistes realitzades a persones que han participat a CREUAMENTS. I GLOSSARI IL·LUSTRAT, amb material realitzat pels alumnes de l’Institut l’Alzina i l’Institut Doctor Puigvert.

22


SUMMER FESTIVAL. ACTIVITATS DE LLEURE JUVENIL. De dilluns a divendres, del 25 de juny al 13 de juliol De 16 a 20 h (horari variable segons activitat) Lloc de trobada: Espai Via Barcino Activitats de lleure per a nois i noies de 12 a 17 anys: esport, arts escèniques, cuina, arts plàstiques i molta diversió! Cal inscripció prèvia. Inscripcions: del 4 al 22 de juny. Places limitades.

23


CULTURA POPULAR SETMANA CULTURAL DE L’EQUADOR A CATALUNYA El Casal de Gent Gran Trinitat Vella i el Centre Cívic Trinitat Vella acollim la programació de la Setmana de l’Equador, un seguit d’activitats conduïdes pel Taller Ecuatoriano de Arte y Cultura, amb les quals gaudirem en primera persona de la riquesa cultural d’aquest país. Les inscripcions a les activitats de pagament es realitzaran al Centre Cívic Trinitat Vella.

24


ACTE INAUGURAL

TALLER DE QUINOA

Dilluns 16 de juliol, a les 18 h Lloc: Centre Cívic Trinitat Vella

Dimarts 17 de juliol, a les 19 h Lloc: Centre Cívic Trinitat Vella Preu: 5 €. Es paga a l’inici de l’activitat.

Presentació de la programació de la Setmana Cultural, visita guiada per l’exposició de la cultura quítxua-catalana i taller d’instruments autòctons. Activitat gratuïta.

La quinoa forma part de la cultura gastronòmica de l’Equador des de fa milers d’anys. Vine a conèixer les seves propietats a partir de les diferents receptes que prepararem. Hi haurà degustació final. Cal inscripció prèvia.

RITMES AUTÒCTONS DE L’EQUADOR Dimecres 18 de juliol, a les 19 h Lloc: Centre Cívic Trinitat Vella Preu: 3 € (només paguen els adults). Es paga a l’inici de l’activitat. Taller de danses autòctones de l’Equador per a tota la família. Al finalitzar podrem gaudir d’una demostració de danses amb vestimenta típica. Cal inscripció prèvia. 25


A L’AIRE LLIURE

ESPECTACLES AL PARC

PARC DE JOCS

Tots els dimarts a les 19 h. Del 26 de juny al 4 de setembre. Lloc: Parc de Trinitat Vella

LA TRINI EN DANSATots els diumenges MASTERCLASS d’11h a 14 h. Del 3 de juny al 2 de setembre. Lloc: Parc de Trinitat Vella

Tots els dijous a les 19h. Del 28 de juny al 30 d’agost Lloc: Llosa del metro

Masterclasses de diferents

Tallers familiars al estils de dansa! Parc de la Trinitat.

Inaguracio del cicle amb l’espectacle de teatre fisic i humor TRASLA2!

26

Programació d’espectacles per a públics.

tots els

• 26 juny: AQUAFESTA, Cia. Més Tumàcat (animació amb aigua) • 3 juliol: SOLONI, Cia. Ricardo Cornelius (clown) • 10 juliol: BICICADABRA, Cia. Mag Fèlix Brunet (màgia)


• 17 juliol: PELL DE GALLINA, Cia. Sac Espectacles (animació) • 24 juliol: EL BUTIFARRA, Cia. Penélope y Aquiles (teatre circ) • 31 juliol: UNA CARRETADA DE TITELLES, Cia. La Guilla Teatre (titelles) • 7 agost: TRIACONTES, Cia. deParranda (teatre) • 14 agost: BALLARUQUES, Cia Puça Espectacles • 21 agost: LO MARRACO, Cia. Sac Espectacles (titelles) • 28 agost: GUITARRA, PALMES I BONGÓ, Cia. Micu (música) • 4 setembre: CLÖWNIX, Cia. Teatre Mòbil (clown) (CLOENDA DE L’ESTIU AL PARC)

MOSTRA D’ESTITATS

LA MERCÈ

Diumenge 16 de setembre De 10 a 17 h. Lloc: Llosa del metro

22 de setembre

Per segon any consecutiu l’Associació de veïs de Trinitat Vella organitza la Mostra d’Entitas del barri.

Tindrem una programació especial!

Gaudim del parc dins del marc de les festes de la ciutat.

27


CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA L3, L4, L11 TRINITAT NOVA

C. DE FORADA DA

C.

L DE

TU a

DE

TR

I

ESPAI FORADADA

c

ESPAI BARCINO

V IA

BAR

L1 TRINITAT VELLA

A

ESPAI FORADADA C/ Foradada, 36 08033 Barcelona Tel: 933 457 016

Dilluns a divendres 9 a 21 h Dissabtes 10 a 14 h i 16 a 20 h

ESPAI BARCINO Via de Barcino, 75 08033 Barcelona Tel: 933 602 874

Dilluns a divendres 16 a 21 h

COM ARRIBAR-HI

SEGUEIX-NOS

CINO

RO ND

HORARIS

a

LA

AT NI T

ADREÇA

DE DA

NU

S

DE

LA

TR

IN

IT AT

LT L1 TRINITAT VELLA

Bus: 40, 60, 62, 11, 76 Metro: Trinitat Vella (L1) Equipament accesible adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i dotat d’anell magnètic

Agenda estiu 2018 trinitat vella  

Agenda cultural trimestral

Agenda estiu 2018 trinitat vella  

Agenda cultural trimestral

Advertisement