Page 1


Entre home i home no hi ha massa diferència. La superioritat consisteix en aprofitar les lliçons de l’experiència. Tucídides

(Historiador grec)


Portem més de 25 anys sent el proveïdor global de Tecnologies de la Informació i trobant les solucions idònies a les necessitats dels nostres clients.

 és de 25 anys al sector de les M noves tecnologies. Presència a tota la província amb 4 delegacions. Passió per la feina ben feta. S ervei a més de 1.500 PIMEs de diferents tamanys i sectors.


M’interessa el futur perquè és el lloc on passaré la resta de la meva vida. Woody Allen

(Director estatunidenc)


Virtualització de sistemes. Serveis Cloud i mobilitat.  ertificats pels principals C fabricants. S olucions Web i programació a mida. Implantació i personalització ERP. Solucions en Telefonia IP.

El constant estudi i formació del nostre equip, fa d’Infordisa una empresa amb futur, creixent i adaptada al canvi.


La qualitat mai és un accident, sempre és resultat d’esforç i intel·ligència. John Ruskin

(Escriptor britànic)


La recerca del millor resultat ens aporta valor i identifica les nostres instal·lacions. Som exigents amb els nostres resultats i amb els nostres proveïdors.

 artners oficials de fabricants com P Microsoft, HP, VMware,Cisco, Sage, Google, i molts altres. Treballadors certificats.  lanificació i verificació de les P instal·lacions.  ertificacions i control de qualitat C continu.


Igualar preu i qualitat nomĂŠs et permet jugar, el servei ĂŠs el que et fa guanyar. Tony Alessandra

(Escriptor estatunidenc)


Auditories, consultories i anàlisis. Manteniments preventius i correctius. Resposta immediata i 365x24. Recuperació de dades. Formació específica i adaptada. Hot-Line i teleassistència immediata.

El servei es la nostra raó de ser i l’essència d’Infordisa. Tècnics certificats i qualificats pels principals fabricants, experts en solucions de programari i servei integral. Aportem seguretat i tranquil·litat al client que confia en nosaltres.


Si hagués preguntat a la gent el què volien, m’haguessin dit que un cavall més ràpid. Henry Ford

(Fundador de Ford Motor Company)


S olució en un únic número de telèfon. Integració entre les solucions dels nostres departaments. T ot en un sol equip humà per optimitzar la integració dels elements.

El domini de les TI ens capacita per integrar tots elements simplificant-ne i optimitzant-ne el seu rendiment. Oferim solucions informàtiques completes i globals, integrant el maquinari, programari i perifèrics com a un únic element.


La recompensa de la feina ben feta Ês la oportunitat de fer mÊs feina ben feta. Jonas Edward Salk (Biòleg estatunidenc)


Som conscients del valor del temps i de la poca disponibilitat que se’n té, és per això que les nostres solucions son una inversió a llarg plaç i milloren el rendiment de la seva empresa.

Coneixement total dels productes. Planificació i anàlisi d’actuació. Disponibilitat immediata dels mitjans tècnics. Accés especialitzat als fabricants.


Estimar no és mirar-se l’un amb l’altre; és mirar plegats en la mateixa direcció. Antonie de Saint Exupéry (Escriptor francès)


Experiència, innovació, qualitat, servei, integració i eficiència. El nostre compromís amb el client és donar-li el millor de cadascú de nosaltres per tal de correspondre la confiança dipositada.

Solució assegurada. I mplicació i disponibilitat total dels nostres tècnics. Contacte directe i personalitzat. Actuació ràpida i precisa. Satisfacció del client garantida.


VALLS

Passeig de l’estació, 13-15 43800 Valls (Tarragona) T. 977 612 073 F. 977 612 483 E. comercial@infordisa.com

TARRAGONA

C/ Castellers de Tarragona, 3 Entl 1 43002 Tarragona (Tarragona) T. 977 226 322 E. tarragona@infordisa.com

MONTBLANC

C/ Muralla Santa Tecla, 24 43400 Montblanc (Tarragona) T. 977 862 025 E. montblanc@infordisa.com

REUS

IG-10-12-V01

C/ Camí de Riudoms, 40 43202 Reus (Tarragona) T. 977 756 892 E. reus@infordisa.com

Catàleg corporatiu Infordisa  

Junts som millors

Catàleg corporatiu Infordisa  

Junts som millors

Advertisement