Szaniter Alföldi 2015

Page 1

KATALÓGUS

1


alfoldi.hu

2


Tartalomjegyzék

1.1 Alföldi 50 1.2 Márkatörténet 1.3 Üdvözöljük az alföldi fürdőszobában! 1.4 Újdonságok

4 6 7 8

2. Szaniterek 2.1 Innovációk 2.2 Liner 2.3 Melina 2.4 Formo 2.5 Miron 2.6 SAVAL 2.0 2.7 Bázis 2.8 Alföldi Mosdóprogram

12 14 18 24 30 34 40 47

3. 3.1 3.2

50 51

Bútorok Innovációk Saval 2.0

4. Wellness 4.1 Innovációk 4.2 Fürdőkádak 4.2.1 Liner 4.2.2 Melina 4.2.3 Cassandra 4.2.4 Kádparavánok 4.3 Zuhanyfülkék, Zuhanytálcák 4.3.1 Liner 4.3.2 Miron 4.3.3 Denia

54 55 56 58 60 62 64 65 67 69

5.

Cikkszámkereső

70

6.

INNOVÁCIÓK

71

A környezettudatos szemlélet mind a termékeink előállítása, mind azok fejlesztése során meghatározza a mindennapjainkat az Alföldinél. A természeti erőforrásainkat kímélő megoldásaink – Easyplus, 3/6 és 3/4,5 literes öblítés – mellett kiadványaink elkészítésekor is ügyelünk környezetünk megóvására. Az Alföldi katalógus 100%-ban újrahasznosított papírból készül, hogy ezzel is óvjuk környezetünket.

3


50 ÉV TÖRTÉNETE

50 év története számokban és képekben A hazai szanitergyártás, az egykori Alföldi Porcelángyár, idén ünnepli az alapításának 50. évfordulóját! Egy vállalt történetében az 50 év talán nem is olyan nagy idő, miközben ugyanúgy alakul, formálódik, mint egy ember az élete során. A múlt a 60-as évekbe nyúlik vissza, majd a rendszerváltáson át ível egészen napjainkig. Az Alföldi neve mára összeforrt a kerámiával, és az elmúlt 50 évben eljutott a innovációk magas fokára, miközben továbbra is őrzi piacvezető szerepét a hazai szaniterpiacon. Honnan is indult a történet? A magyar kerámiaipar egyik vezető gyártóját, a ma már Villeroy & Boch Magyarország Kft.-ként (1997-ig Alföldi Porcelángyár) működő gyárát 1965-ben, állami vállalatként alapították. Tevékenységét szanitergyártással kezdte meg 1967-ben, majd azt később edény és csempe (1973), továbbá égetési segédanyagok gyártásával (1969) bővítette. „Az MSZMP VIII. kongresszusa határozatot hozott országunk további iparosítása érdekében [...] A Minisztertanács határozatot hozott 101060/1964OT. sz. alatt porcelángyár létesítésére, s így épül fel városunkban az ALFÖLDI PORCELÁNGYÁR.”- részlet a gyár történetéből. Az Alföldi Porcelángyár a kor szellemének megfelelően egy 1964-es minisztertanácsi rendeletnek köszönheti megalakulását. A határozatot tett követte: 1965-ben elkezdődött a gyár építése. A lendületet a szocialista iparosítás adta, a szellemi hátteret a

4

hódmezővásárhelyi fazekasipari hagyományok. Mindez elég volt, hogy két évvel később Közép-Európa egyik legkorszerűbb gyára álljon az egykori kukoricaföldön. Az Alföldi Porcelángyár annak fennállásáig, 1982-ig a Finomkerámiaipari Művek részeként tevékenykedett, amelynek 12.000 dolgozója volt országszerte, míg Hódmezővásárhelyen közel háromezren dolgoztak a gyár különböző egységeiben. A 80-as évekre megduplázódott a gyár kapacitása, és a szaniterek 25-30%-a már ekkor exportra készült. 1990-1991-ben az edénygyártás francia többségi részesedéssel, az égetési segédanyaggyártás pedig német többségi részesedéssel külön-külön vegyes vállalatként folytatta működését, majd az Alföldi Porcelángyár, mint állami vállalat részvénytársasággá alakult át. 1992-ben a Villeroy & Boch AG az ÁVÜ által kiírt nemzetközi pályázat nyerteseként megvásárolta az Állami Vagyonügynökségtől a részvények többségét. A Villeroy & Boch AG 1992-től napjainkig tartóan intenzíven fejleszti a vállalatot. A végrehajtott beruházásokkal a vállalat Európa egyik, és a konszern legnagyobb szanitergyártójaként működik. 2004 októberében a burkológyártás és értékesítés komplett tevékenysége eladásra került. Az Alföldi eddig is követett küldetése a jövőben sem változik: hozzájárulni az otthonok esztétikumához.


5


Márkatörténet

A Villeroy & Boch Magyarország Kft. elődje az Alföldi Porcelángyár, melynek alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen. Ezzel megalakult Magyarország egyik legismertebb vállalata. A hódmezővásárhelyi fazekasipari hagyományokon alapuló cég kínálatában az 1992-es privatizációig még csupán a burkolólapok, a szanitereknél pedig kizárólag egy termékcsalád szerepelt. A bővülés a 90-es évek második felében kezdődött, miután a kerámia-nagyhatalom, a Villeroy & Boch csoport lett az Alföldi tulajdonosa 1992-ben, új lendületet adva a fejlődésnek. Ekkor jelent meg a Solinar és Saval termékcsalád, mely hosszú évek óta az első dizájn irányvonalat jelentette, itt már láthatóan elkezdett finomodni a márka stílusa is, ez egy hatalmas lépés volt afelé, amit ma is képvisel a márka. A fejlődés a Villeroy & Boch csoport belépésével minőségi értelemben is töretlen volt: a környezetkímélő magatartás a gyár valamennyi tevékenységére jellemző, ennek köszönhetően cégünk a legmagasabb környezetvédelmi és minőségvédelmi normáknak megfelelő ISO 14001-es környezetvédelmi minősítést és ISO 9001-es minőségi tanúsítványt kapott.

6

A minőségi és környezetvédelmi fejlődésen túl a stílusbeli fejlődés is töretlen maradt: 2006-ban a Liner termékcsalád és az Easyplus, majd 2008-ban a Miron és 2011-ben a Melina, termékcsalád került bevezetésre a szanitereknél, 2014-ben pedig megújult a népszerű Solinar és Saval család Saval 2.0 néven. 2015 számos újdonságot hozott az Alföldi életébe, úgy mint a legújabb szanitercsaládunkat, a Formot, amely az első CleanFlush WC-nket is tartalmazza, valamint az új Alföldi mosdóprogramot is. A Villeroy & Boch cégcsoporttal való összeolvadás is áldásos hatással volt a termékkínálatra. A cégcsoport gyáraiban készülő termékek Alföldi márkanév alatt kerültek forgalomba Magyarországon, így gazdagodhatott a termékkínálat 2006-ban a wellness termékekkel, 2014-ben pedig bútorokkal az Alföldi kínálatában. Folyamatos bővítéseinkkel nem titkolt célunk, hogy fürdőszoba-kínálatunk teljes körű legyen, és a szaniterektől kezdve a kádakig, bútorokig mindenki megtalálja számítását nálunk a neki szóló választ találja meg a kérdésre: mitől jó egy fürdőszoba.


Üdvözöljük az Alföldi fürdőszobában!

A fürdőszobának kitüntetett helye van az életünkben: keretbe foglalja mindennapjainkat. Az ébredés utáni első utunk ide vezet, és lefeküdni is a fürdőszobából indulunk. Nem mindegy tehát, hogy milyen stílus, milyen hangulat, milyen anyagok, színek és formák fogadnak minket reggel, és küldenek ágyba este. Az Alföldi eddig is követett küldetése ezért a jövőben sem változik: hozzájárulni az otthonok esztétikumához. Ebben a szellemben kezdtük meg működésünket közel ötven éve még Alföldi Porcelángyárként, és folytatjuk töretlenül, immár a Villeroy & Boch csoport tagjaként. A folyamatos megújulás jegyében újabb és újabb termékterületekre lépünk be, miközben hagyományos termékterületünkön, a szaniterek között is új termékekkel, termékcsaládokkal jelentkezünk. Alapfilozófiánkhoz tartozik ugyanakkor, hogy termékeink fejlesztése során a kifogástalan minőség mellett környezetünk megóvására is ügyeljünk. Mi az Alföldinél arra törekszünk, hogy termékeink méltóak legyenek arra, hogy családja megossza velük a mindennapjait. 2015-ben is azon vagyunk, hogy rászolgáljunk erre a bizalomra, és hogy az egész család otthon érezhesse magát az Alföldi fürdőszobában!

7


Újdonságok Alapításának 50. évfordulóját az Alföldi számos újdonság bevezetésével ünnepli. A jubileumi év kiemelt újdonsága a Formo szanitercsaládunk, amelynek különlegessége, hogy egy kollekción belül kínál két mosdó formát, emellett pedig újabb innovációkat hoz a márka választékába, úgy mint a CleanFlush-t és a SkinnySeatet. Formo szaniterek A Formo család különlegessége, hogy két mosdó formát kínál a választékában. Az S mosdók az egyenes formák, míg a V mosdók a lágyabb formák kedvelőinek készültek különböző méret variációkban a 65 cm-től az 55 cm-ig. A mosdók mellett a kézmosók is elérhetőek mindkét formában. A mosdókhoz és a kézmosókhoz az Alföldi választékából már ismert mosdólábak és kézmosók választhatóak. A család valamennyi terméke, így a mosdók és a kézmosók is a hagyományos fehér (01) szín mellett választhatóak Easyplus (R1) mázfelülettel, amelynek a segítségével a napi tisztítás válik egyszerűbbé, és nincsen szükség a továbbiakban agresszív tisztítószerek használatára.

FORMO

8


CleanFlush öblítési technológia A Formo igazi különlegessége a CleanFlush technológiával ellátott fali-WC, amely az első nyitott gyűrűs öblítésű WC-t jelenti az Alföldi választékában. A nyitott gyűrűs öblítésnek köszönhetően a WC napi tisztántartása jelentősen leegyszerűsödik, hiszen a gyűrű könnyedén elérhető bármilyen tisztító eszközzel. Emellett - megfelelő vízhálózat esetén*- a vízfelhasználás is csökkenthető a hagyományos WC-kre jellemző 3/6 literről 3/4,5 literre. A CleanFlush technológiával ellátott fali-WC önállóan is megtalálható a választékunkban, ugyanakkor a fali-WC ún. kombipackban - fali-WC összecsomagolva Soft Closing és Quick Release WC-ülőkével - is elérhető. A CleanFlush fali-WC-k mellett a Formo tagja még egy „normál” öblítő gyűrűvel rendelkező fali-WC, továbbá egy mély­ öblítésű lábon álló WC, valamint egy fali és egy lábon álló bidé. SkinnySeat az új WC-ülőke A WC-ülőkék terén a legújabb trend a modern, finom külsőt kölcsönző vékony ülőke, amely az Alföldinél a Formo családban jelenik meg SkinnySeat néven. Alföldi mosdóprogram Tovább bővítjük mosdó választékunkat 5 új mosdóval, amelyek közül 4 ún. ráültethető mosdó, míg egy hagyományos falra rögzíthető változat. A mosdóprogramban különféle geometriai formák kedvelői találhatják meg a kedvencüket, hiszen a kerek, ovális és a szögletes formák is megtalálhatóak az új mosdók között. *A 4,5 l-es öblítés feltételeiről a weboldalunkon is elérhető Szerelési útmutató ad tájékoztatást.

9


SZANITER

A szaniter a fürdőszobák meghatározó kelléke. Amikor arról döntünk, hogy milyen formájú mosdó, WC vagy bidé kerüljön a fürdőszobánkba, alapvetően és hosszú távra határozzuk meg fürdőszobánk hangulatát, stílusát. Az Alföldi szaniterek folyamatosan újabb családokkal, termékekkel bővülnek, miközben a hagyományos és közkedvelt termékeink is megújulnak, ezzel segítve Önt, hogy az ízlésének legmegfelelőbb fürdőszobát alakíthassa ki. Szinte valamennyi Alföldi szaniter választható a különleges Easyplus mázfelülettel is, amely nagymértékben megkönnyíti azok tisztántartását, továbbá minden szanitertermékünkre 10 év garanciát vállalunk.

10


GARANCIA

Mi az Alföldinél fontosnak tartjuk, hogy Ön hosszú távon élvezhesse a tőlünk megszokott és a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak is megfelelő minőséget. Ezért az Alföldi logóval ellátott termékekre garanciát vállalunk. Az egyes termékterületekre vonatkozó garanciaidőket alább olvashatja.

Szaniterek Gyártási eredetű hibák esetén, szakszerű beszerelés és rendeltetésszerű használat mellett: szaniterek*: 10 év** wc-ülőkék: 2 év

*A 10 év garancia a szaniter kerámiákra vonatkozik, az egyes szerelvényekre a gyártó által vállalt garancia érvényes, amelyekről további információkat a weboldalunkon, az adott termék oldalán találhat. **A 2002. április 1-je után vásárolt termékekre.

11


Easyplus Mi az Easyplus? Az Easyplus egy speciális mázfelület az Alföldi szaniter kerámiákon. Az Easyplus ellenáll-e napi használatos savaknak és lúgoknak? Sima, tömör karcmentes felület ellenáll a háztartásokban használatos savaknak és lúgoknak, tartós ellenálló képességét független tesztek igazolják. Hogyan „működik” az Easyplus? A felületen a víz cseppekké áll össze, melyek egyszerűen legördülnek a felületről. Hogyan „kíméli” a pénztárcát és a környezetet az Easyplus? Az esetleges szennyeződés jóval könnyebben, kisebb mennyiségű enyhe tisztítószerrel, egy puha ruha segítségével eltávolítható.

INNOVÁCIÓK 3/4,5 L öblítés Tudta Ön, hogy mennyivel öblít egy „hagyományos” WC? Az Alföldi választékában szereplő valamennyi WC mindössze 3/6 literrel öblít. Lehetséges-e az ennél kevesebb vízzel történő öblítés? Az Alföldi Melina monoblokk WC-i és a Formo fali-WC-i mindössze 3/4,5 liter vízzel öblítenek, ezzel is takarékoskodva az egyre értékesebbé váló vízzel. Van-e valamilyen műszaki feltétele a Melina monoblokk WC-k és a Formo fali-WC-k 3/4,5 literrel való öblítésének?* Igen, bizonyos technikai feltételeknek meg kell felelnie a helynek, ahova beszerelésre kerülnek, ezekről bővebb információt a weboldalunkon, a termék leírásánál találhat.

CleanFlush Mi a CleanFlush? A CleanFlush egy speciális öblítési mód, amely nyitott öblítési gyűrűt jelent a WC-knél. Miért hasznos a nyitott öblítő gyűrű? A CleanFlush esetén a gyűrű könnyedén elérhető, így a napi takarítás jelentősen leegyszerűsödik. Csökkenthető e a felhasznált víz mennyisége a CleanFlush esetén? Igen, a CleanFlush WC-k 3/4,5 literrel öblítnek*, szemben a hagyományos WC-kkel, amelyek 3/6 literrel öblítenek. *A 4,5 l-es öblítés feltételeiről a weboldalunkon is elérhető Szerelési útmutató ad tájékoztatást.

12

Az Alföldi szinte minden szaniter kerámiája választható Easyplus mázfelülettel is!


SkinnySeat Tudta Ön, hogy mivel tehető kecsesebbé egy WC megjelenése? Ha a WC és a WC-ülőke tökéletesen illeszkedik egymáshoz. A Formo család SkinnySeat ülőkéje segít e ennek a kialakításában? Igen, a SkinnySeat ülőke egy, a mai trendeknek megfelelő vékony WC-ülőke, amellyel a WC megjelenése igazán finommá varázsolható.

Quick Release Tudta Ön, hogy ma már a WC-ülőke a zsanér eltávolítása nélkül levehető, így segítve elő a könnyedebb takarítást? A Quick Release, egy olyan újítás, amellyel egy könnyed mozdulattal kipattintható a WC-ülőke a zsanérból, így a WC teljes felülete könnyedén elérhető takarításkor. A Liner (9M23 S1 01), a Melina (9M48 S1 01) és a Formo (9M70 S5 01, 98M9 C5 01) családban található WC-ülőkéink rendelkeznek Soft Closing és Quick Release funkciókkal.

Soft Closing Tudta Ön, hogy ma már nem feltétlenül kell a WC-ülőke lecsapódásától tartania? A Soft Closing egy olyan újítás, amely megakadályozza, hogy a WC-ülőke teteje lecsukáskor hangosan lecsapódjon, helyette fokozatosan záródik le a tető rész az ülőkére. A Liner (9M23 S1 01), a Melina (9M48 S1 01) és a Formo (9M70 S5 01, 98M9 C5 01) családban található WC-ülőkéink Soft Closing funkcióval rendelkeznek.

Rejtett rögzítés Mi a rejtett rögzítés? Számos Alföldi szaniter padlóra vagy falra való rögzítése ún. rejtett rögzítéssel történik, amelynek segítségével a termék egységes külső felülete megmarad, csupán egy apró rögzítési pont látható. Miért előnyös a rejtett rögzítés? A szaniter tisztítása egyszerűbbé válik, és a látványt sem zavarja semmi. Mely termékek rendelkeznek rejtett rögzítéssel? Az Alföldi Liner, Melina, Formo és Miron családjaiban található szifontakarók, lábon álló WC-k és lábon álló bidék.

13


LINER

A Liner család szinte valamennyi tagja – a mosdóláb, a szifontakaró és az öblítőtartály kivételével – csakis a tisztítást megkönnyítő Easyplus mázfelülettel kapható, miközben számos terméke rejtett rögzítéssel rögzíthető a falra vagy a padlóra. A WC-k 3/6 literrel öblítenek, ugyanakkor a családhoz ajánlott WC-ülőke Soft Closing és Quick Release funkcióval könnyíti meg a napi használatot és a tisztítást. A család választéka a hagyományos mosdókból (3 méretben), beépíthető mosdókból (3 méret), kézmosóból, monoblokk WC-ből, lábonálló bidéből, fali-WC-ből és falibidéből áll, így kínálva teljes választékot a szögletes formákat kedvelők számára.

14


Pörgős életre vágyom. Utálom a semmittevést, utálok unatkozni. Csak a pezsgés hoz lázba. A városban ide-oda cikázó emberek, a tennivalók sora. Ilyenkor érzem, hogy élek. Minden napban van valami új, valami csodálatos, valami kreatív, de mégis megszokott. Így én is minden nap egy kicsit megújulok, mégis ugyanaz az ember maradhatok.

15


Ajánlott fogyasztói ár áfával Easyplus (R1) mázfelületre*

Liner

Cikkszám

Mosdó 66 x 49 cm

38 980 Ft

5124 L1 R1

Mosdó 61 x 47 cm

36 020 Ft

5108 L1 R1

Mosdó 55 x 44 cm

34 980 Ft

5128 L1 R1

22 090 Ft

7227 L1 01

Szifontakaró * Rejtett rögzítés 01

21 310 Ft

7228 L1 01

Kézmosó 45 x 37 cm

30 980 Ft

5102 L1 R1

22 530 Ft

7229 L1 01

1 furattal középen Lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére R1 Mosdóláb * 01

1 furattal középen R1 Szifontakaró * Rejtett rögzítés 01

Beépíthető mosdó 66 x 49 cm

48 210 Ft

5125 L1 R1

Beépíthető mosdó 61 x 47 cm

39 230 Ft

5109 L1 R1

Beépíthető mosdó 55 x 44 cm 1 furattal középen Lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére R1

39 230 Ft

5129 L1 R1

A beépíthető mosdók beépítésénél kérjük, kövesse a Szerelési kézikönyvben található leírást, és a mosdó hátfalát a hagyományos mosdóhoz hasonlóan rögzítse a falhoz!

16


Ajánlott fogyasztói ár áfával Easyplus (R1) mázfelületre* Mélyöblítésű monoblokk WC Hátsó kifolyású, rejtett rögzítéssel R1 Alsó kifolyásúvá alakítható az alábbi átalakító könyökcsővel Átalakító könyökcső

54 800 Ft

Cikkszám 6639 L1 R1

1 440 Ft

8767 00 00

830 Ft

8769 00 00

Öblítőtartály * 01

48 390 Ft

7734 L1 01

WC-ülőke * Duroplast, fém zsanérral, Soft Closing és Quick Release funkcióval 01

25 680 Ft

9M23 S1 01

Bidé 1 furattal középen Lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére Rejtett rögzítés R1

52 160 Ft

7454 L1 R1

Mélyöblítésű fali-WC R1

49 400 Ft

6638 L1 R1

WC-ülőke * Duroplast, fém zsanérral, Soft Closing és Quick Release funkcióval

25 680 Ft

9M23 S1 01

63 840 Ft

7474 L1 R1

Takarórózsa

8767 00 00 Átalakító könyökcső

01

Falibidé 1 furattal középen R1

Ajánlott wellness termékek: Liner és Denia család Cx: a mosdóláb behelyezése után adódó méret 01 Fehér, R1 Fehér Easyplus mázfelülettel *A csak fehér (01) színben elérhető termékeknél az ár az Easyplus nélküli változatra vonatkozik.

17


MELINA

Mielőtt megterveztük a Melina szanitercsaládot, elvégeztünk egy felmérést arról, hogy milyen az ideális fürdőszoba – a vásárlók szerint. A teszt eredménye kézzelfogható: a Melina minden darabja követi a használója igényeit! A mosdó felülete egységes, ezért könnyen tisztítható; a csaptelep mellett egy sima felületet alakítottunk ki, amin kényelmesen elfér a szappan­adagoló; a WC nyomógombja kiemelkedik a felületből, hogy a gyerekek is könnyen megtalálják. Elkötelezetten támogatunk minden olyan megoldást, mellyel Ön környzettudatosabbá teheti a hétköznapjait. A hagyományos tartályokkal szemben, melyek 3/6 liter vízzel öblítenek, a Melina monoblokk WC-k mindössze 3, illetve 4,5 liter vizet használnak fel* az öblítéshez, így takarékoskodva a vízzel. * Megfelelő vízhálózat kiépítése esetén. A WC-k gyári beállítása 3/6 literes öblítésre történik, de a megfelelő szennyvízcső esetén 3/4,5 literrel is képesek öblíteni. A részleteket megtalálhatja a web­oldalunkon, a Szerelési kézikönyvünkben, illetve a termék használati útmutatójában.

18


Imádom a gyerekeket. Ők a mindenem, és azon vagyok nap mint nap, hogy nekik jó legyen. Nem, nem veszem meg az utolsó kis csecsebecsét is, amit kiejt a gyerkőc a száján, inkább arra figyelek, hogy amikor felnőnek, egy jobb, tisztább, és egészségesebb világban élhessenek, még jobb emberként. Ez az én legnagyobb álmom.

19


Ajánlott fogyasztói ár áfával Easyplus (R1) mázfelületre*

Melina Mosdó 70 x 50 cm

Cikkszám

45 610 Ft

5570 59 R1

16 330 Ft

6002 59 01

Szifontakaró * Rejtett rögzítés 01

20 100 Ft

7264 59 01

Mosdó 65 x 50 cm 1 furattal középen R1

42 850 Ft

5565 59 R1

Mosdóláb * 01

16 330 Ft

6002 59 01

Szifontakaró * Rejtett rögzítés

20 100 Ft

7264 59 01

Mosdó 60 x 46 cm 1 furattal középen R1

29 980 Ft

5560 59 R1

Mosdóláb * 01

16 330 Ft

6002 59 01

Szifontakaró * Rejtett rögzítés 01

20 100 Ft

7264 59 01

Mosdó 56 x 43 cm 1 furattal középen R1

29 040 Ft

5556 59 R1

Mosdóláb * 01

16 330 Ft

6002 59 01

Szifontakaró * Rejtett rögzítés 01

20 100 Ft

7264 59 01

1 furattal középen R1 Mosdóláb * 01

01

20


Ajánlott fogyasztói ár áfával Easyplus (R1) mázfelületre*

Cikkszám

Beépíthető mosdó 55 x 44 cm 1 furattal középen R1

36 020 Ft

5555 59 R1

Kézmosó 50 x 38 cm 1 furattal középen R1

25 760 Ft

5550 59 R1

Szifontakaró * Rejtett rögzítés 01

20 100 Ft

7244 59 01

Kézmosó 40 x 28 cm Csapfurat nélkül Lehetőség szélső csapszerelvények elhelyezésére R1

25 160 Ft

5540 59 R1

150 940 Ft

5510 H2 R1

Melina kombipack Mélyöblítésű, hátsó kifolyású

Tartalma: 1 db mélyöblítésű, hátsó kifolyású monoblokk WC, 1 db kétnyomógombos öblítőszerelvény, 1 db öblítőtartály, 1 db WC-ülőke Soft Closing és Quick Release funkcióval, 1 db rögzítési egységcsomag R1 Easyplus mázfelülettel szállítható, azonban a tartály továbbra is fehér (01) mázzal érhető el! Melina kombipack Mélyöblítésű, alsó kifolyású

145 820 Ft

5500 V2 R1

Tartalma: 1 db mélyöblítésű, alsó kifolyású monoblokk WC, 1 db kétnyomógombos öblítőszerelvény, 1 db öblítőtartály, 1 db WC-ülőke Soft Closing és Quick Release funkcióval, 1 db rögzítési egységcsomag R1 Easyplus mázfelülettel szállítható, azonban a tartály továbbra is fehér (01) mázzal érhető el!

Ajánlott wellness termékek: Melina kádcsalád, Liner és Denia zuhanyprogramok Cx: a mosdóláb behelyezése után adódó méret 01 Fehér, R1 Fehér Easyplus mázfelülettel *A csak fehér (01) színben elérhető termékeknél az ár az Easyplus nélküli változatra vonatkozik. **A 3/4,5 l-es öblítés részletes feltételei megtalálhatóak a weboldalunkon, a Szerelési Kézikönyvünkben és a termék szerelési útmutatójában.

21


Ajánlott fogyasztói ár áfával Easyplus (R1) mázfelületre*

Melina

Cikkszám

Bidé 1 furattal középen R1

53 920 Ft

5599 59 R1

Mélyöblítésű fali-WC

44 400 Ft

5530 59 R1

WC-ülőke * Duroplast, fém zsanérral Soft Closing és Quick Release rendszerrel 01

25 080 Ft

9M48 S1 01

WC-ülőke * Duroplast, fém zsanérral 01

14 210 Ft

9M49 61 01

Falibidé 1 furattal középen R1

57 510 Ft

5598 59 R1

137 030 Ft

5522 H1 R1

R1

Melina fali kombipack Mélyöblítésű, hátsó kifolyású Tartalma: 1 db mélyöblítésű fali-WC, 1 db kétnyomógombos öblítőszerelvény, 1 db öblítőtartály, 1 db WC-ülőke Soft Closing és Quick Release funkcióval R1 Easyplus mázfelülettel szállítható, azonban a tartály továbbra is fehér (01) mázzal érhető el!

Ajánlott wellness termékek: Melina kádcsalád, Liner és Denia zuhanyprogramok

22

01 Fehér, R1 Fehér Easyplus mázfelülettel *A csak fehér (01) színben elérhető termékeknél az ár az Easyplus nélküli változatra vonatkozik. **A 3/4,5 l-es öblítés részletes feltételei megtalálhatóak a weboldalunkon, a Szerelési Kézikönyvünkben és a termék szerelési útmutatójában.


23


FORMO

A Formo az Alföldi legújabb büszkesége, egy komplett család, amely számos újdonsággal rendelkezik. A család különlegessége, hogy két mosdó formát kínál a választékában. Az S mosdók az egyenes formák, míg a V mosdók a lágyabb formák kedvelőinek készültek különböző méret variációkban. A mosdók mellett a kézmosók is elérhetőek mindkét formában. A választék részét képezi a CleanFlush, nyitott gyűrűs fali-WC, amely megfelelő vízhálózat esetén a szemben a hagyományos WC-kkel, amelyek 3/6 literrel öblítenek, alkalmas a 3/4,5 literes öblítésre is. A CleanFlush mellett a hagyományos fali-WC is elérhető ún. kombipackban, amelyben a WC egy WC-ülőkével kerül összecsomagolásra. A fali-WC-k és falibidé mellett a Formo része még egy mélyöblítésű álló WC, illetve egy álló bidé.

24


Szeretem a változatosságot. Fontos számomra, hogy mindenben legyen alternatívám, és persze lehetőségem minél több mindent kipróbálni. Nem vagyok egy nagy újító, de érdekelnek az új dolgok, szívesen választok az új megoldások közül, főleg ha azokkal tehetek a környezetemért is. Néha persze megőrjítem ezzel a mániámmal a családomat, de idővel belátják megérte, hogy hallgattak rám. Ez vagyok én, így szeretnek.

25


Formo

Ajánlott fogyasztói ár áfával fehér színnel

Cikkszám

Mosdó S 65 x 51 cm

33 740 Ft

7012 65 xx

Mosdó S 60 x 47 cm

29 060 Ft

7012 60 xx

Mosdó S 55 x 43 cm 1 furattal középen Lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére 01, R1

28 120 Ft

7012 55 xx

Mosdóláb 01

22 090 Ft

7227 L1 01

Mosdóláb 01

16 330 Ft

6002 59 01

Szifontakaró Rejtett rögzítés 01

20 100 Ft

7264 59 01

Kézmosó S 45 x 35 cm 1 furattal középen 01, R1

24 840 Ft

7031 45 xx

Szifontakaró Rejtett rögzítés 01

20 100 Ft

7244 59 01

Szifontakaró Rejtett rögzítés 01

22 530 Ft

7229 L1 01

Mosdó V 60 x 45 cm

27 180 Ft

7013 60 xx

Mosdó V 55 x 44 cm 1 furattal középen Lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére 01, R1

25 310 Ft

7013 55 xx

Mosdóláb 01

22 090 Ft

7227 L1 01

Mosdóláb 01

16 330 Ft

6002 59 01

Szifontakaró Rejtett rögzítés 01

20 100 Ft

7264 59 01

Szifontakaró Rejtett rögzítés 01

20 100 Ft

7244 59 01

Kézmosó V 46 x 34 cm 1 furattal középen 01, R1

22 490 Ft

7037 45 xx

20 100 Ft

7244 59 01

Újdonság!

Újdonság!

K

CMY

Y

CY

M

C

MY

K

CMY

CY

Y

MY

CM

M

C

K

CY

MY K

CM CMY

CMY

Y

M

Y CY

C

M MY

C CM

CM

Újdonság!

Újdonság!

K

Y

M

CY

CMY

MY

C K

CMY

CY

MY

Y

M

CM

C

26

CM

Szifontakaró Rejtett rögzítés 01


Ajánlott fogyasztói ár áfával fehér színnel

Cikkszám

Mélyöblítésű fali-WC CleanFlush technológia 01, R1 Újdonság!

56 710 Ft

7060 R0 xx

WC-ülőke Duroplast, fém zsanérral, Soft Closing és Quick Release rendszerrel SkinnySeat Újdonság!

36 090 Ft

9M70 S5 01

WC-ülőke Duroplast, fém zsanérral, Soft Closing és Quick Release rendszerrel Újdonság!

27 840 Ft

98M9 C5 01

WC-ülőke Duroplast, fém zsanérral Újdonság!

18 550 Ft

98M9 D5 01

Kombipack CleanFlush CleanFlush technológia 01, R1 Tartalma: 1 db mélyöblítésű CleanFlush fali-WC, 1 db WC-ülőke Soft Closing és Quick Release funkcióval

77 330 Ft

7060 HR xx

Mélyöblítésű fali-WC 01, R1 Újdonság!

41 250 Ft

7060 10 xx

WC-ülőke Duroplast, fém zsanérral, Soft Closing és Quick Release rendszerrel SkinnySeat Újdonság!

36 090 Ft

9M70 S5 01

WC-ülőke Duroplast, fém zsanérral, Soft Closing és Quick Release rendszerrel Újdonság!

27 840 Ft

98M9 C5 01

WC-ülőke Duroplast, fém zsanérral Újdonság!

18 550 Ft

98M9 D5 01

Kombipack 01, R1 Tartalma: 1 db mélyöblítésű fali-WC, 1 db WC-ülőke Soft Closing és Quick Release funkcióval

61 860 Ft

7060 H1 xx

Újdonság!

Újdonság!

Ajánlott wellness termékek: Liner kádcsalád és Denia zuhanyprogramok Cx: a mosdóláb behelyezése után adódó méret 01 Fehér, R1 Fehér Easyplus mázfelülettel Az Easyplus (R1) mázfelület felára 6 480 Ft, amely tartalmazza az áfát.

27


Formo

Ajánlott fogyasztói ár áfával fehér színnel

Falbiédé 1 furattal közepen 01, R1

Cikkszám

61 350 Ft

7044 00 xx

Mélyöblítésű WC 56 710 Ft Hátsó kifolyású, rejtett rögzítéssel Alsó kifolyásúvá alakítható az alábbi átalakító könyökcsővel 01, R1 Újdonság!

7069 10 xx

Újdonság!

Átalakító könyökcső

1 440 Ft

8767 00 00

830 Ft

8769 00 00

WC-ülőke Duroplast, fém zsanérral, Soft Closing és Quick Release rendszerrel SkinnySeat Újdonság!

36 090 Ft

9M70 S5 01

WC-ülőke Duroplast, fém zsanérral, Soft Closing és Quick Release rendszerrel Újdonság!

27 840 Ft

98M9 C5 01

WC-ülőke Duroplast, fém zsanérral Újdonság!

18 550 Ft

98M9 D5 01

Falbiédé 1 furattal közepen Lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére

54 650 Ft

7045 00 xx

Takarórózsa

Újdonság!

28


Ajánlott fogyasztói ár áfával fehér színnel

Cikkszám

Mosdó, aszimmetrikus 57 x 37 cm 1 furattal középen Csak jobbos verzió rendelhető! 01, R1

28 750 Ft

5198 59 xx

Szifontakaró 01

20 100 Ft

7244 59 01

Kézmosó 50 x 27 cm 1 furattal jobb oldalon 01, R1

21 060 Ft

5197 5R xx

Kézmosó 50 x 27 cm 1 furattal bal oldalon 01, R1

21 160 Ft

5197 5L xx

Kézmosó 36 x 29 cm 1 furattal jobb oldalon 01, R1

20 070 Ft

5393 5R xx

Kézmosó 36 x 29 cm 1 furattal bal oldalon 01, R1

20 070 Ft

5393 5L xx

Mélyöblítésű fali-WC 01, R1

31 070 Ft

5693 59 xx

WC-ülőke Duroplast fém zsanérral 01

17 400 Ft

9M01 59 01

Ajánlott wellness termékek: Liner és Denia család *A Miron beépíthető mosdókat önmagukban vagy aláépített bútorral lehet szerelni, de mindkét esetben a mosdót a falra kell rögzíteni. Cx: a mosdóláb behelyezése után adódó méret 01 Fehér, R1 Fehér Easyplus mázfelülettel Az Easyplus (R1) mázfelület felára 6 480 Ft, amely tartalmazza az áfát.

29


MIRON

A kevesebb néha több. Ezzel jellemezhetnénk a Miron alkotta fürdőszobákat. A család tagjai a kisebb fürdőszobákban is tág helyet és nagy térélményt biztosítanak. Amikor megálmodtuk őket, görbe vonalakat konvertáltunk egyenes, modern sorozatba. Az eredmény egy olyan szanitercsalád, melyet időtálló formák, lágy vonalak, karakteres megjelenés jellemeznek. Megtalálhatóak benne a kisebb, szűkebb helyekre tervezett elemek is, sőt emellett a termékcsaládnak számos olyan tagja van, melyek első fecskék az Alföldi teljes szaniter választékában! Ilyen az 51 cm hosszú fali-WC, ami szűkebb helyekre is befér, az elölről beépíthető mosdó, az aszimmetrikus mosdó vagy éppen az Alföldi legkisebb, 36 cm-es kézmosója.

30


Odavagyok az egyszerűen elegáns dolgokért. Az igényes, de nem sznob környezetért. Azért a belülről, ösztönszerűen érkező elegáns viselkedésért, ami annyira udvarias, de mégis magasztos, és ellentmondást nem tűrő. Amivel bármit el lehet érni. Szeretem szép, de nem csicsás dolgokkal körülvenni magam. A hét minden napján. Bárhol. Bármikor.

31


Miron

32

Ajánlott fogyasztói ár áfával fehér színnel

Cikkszám

Mosdó 61 x 48 cm

26 500 Ft

5194 59 xx

Mosdó 56 x 45 cm 1 furattal középen 01, R1

25 580 Ft

5193 59 xx

Mosdóláb 01

16 330 Ft

6002 59 01

Szifontakaró Rejtett rögzítés 01

20 100 Ft

7264 59 01

Beépíthető mosdó* 62 x 43 cm 1 furattal középen 01, R1

87 050 Ft

5169 59 xx

Beépíthető mosdó* 92 x 43 cm 1 furattal középen 01, R1

107 110 Ft

5171 59 xx

Beépíthető mosdó* 122 x 43 cm 1 furattal középen 01, R1

135 780 Ft

5188 59 xx


Ajánlott fogyasztói ár áfával fehér színnel

Cikkszám

Mosdó, aszimmetrikus 57 x 37 cm 1 furattal középen Csak jobbos verzió rendelhető! 01, R1

28 750 Ft

5198 59 xx

Szifontakaró 01

20 100 Ft

7244 59 01

Kézmosó 50 x 27 cm 1 furattal jobb oldalon 01, R1

21 060 Ft

5197 5R xx

Kézmosó 50 x 27 cm 1 furattal bal oldalon 01, R1

21 060 Ft

5197 5L xx

Kézmosó 36 x 29 cm 1 furattal jobb oldalon 01, R1

20 070 Ft

5393 5R xx

Kézmosó 36 x 29 cm 1 furattal bal oldalon 01, R1

20 070 Ft

5393 5L xx

Mélyöblítésű fali-WC 01, R1

41 070 Ft

5693 59 xx

WC-ülőke Duroplast fém zsanérral 01

17 400 Ft

9M01 59 01

Ajánlott wellness termékek: Liner és Denia család *A Miron beépíthető mosdókat önmagukban vagy aláépített bútorral lehet szerelni, de mindkét esetben a mosdót a falra kell rögzíteni. Cx: a mosdóláb behelyezése után adódó méret 01 Fehér, R1 Fehér Easyplus mázfelülettel Az Easyplus (R1) mázfelület felára 6 480 Ft, amely tartalmazza az áfát.

33


SAVAL 2.0

A Saval 2.0 család számos új és jó néhány egykori Solinar és Saval termékből tevődik össze. A család összeállításánál arra törekedtünk, hogy a alap funkciók mellett megmaradjanak azok a termékek is, amelyek kompletté teszik a család választékát. Megújult a család mosdója, a kézmosója, a mélyöblítésű monoblokk WC-je és a fali-WC-je, ugyanakkor az olyan speciális termékek mint a sarokkézmosó és a kis méretű kézmosó továbbra is a kollekció részét képezi. A család szinte valamennyi tagja elérhető a tisztítást megkön�nyítő Easyplus mázfelülettel, a WC-k mindegyike 3/6 literrel öblít. A választék kibővült néhány új termékkel, mint a 60 cm-es bútorra építhető és az 50 cm-es kerek beépíthető mosdóval, amelyek segítségével további lehetőségek nyílnak meg az igényes fürdőszoba kialakításában.

34


Alkotó típus vagyok. Nem hívnak Picassonak, Da Vincinek meg főleg nem, de a hétköznapokban valahogy mégis egy kicsit művésznek érzem magam. Imádok ötletelni, gondolkodni, új dolgokat kipróbálni, fantáziálni. Mindig lehet valamit egy kicsit tökéletesebbé tenni. Mondhatnám, hogy vonz a kihívás, ha ez kihívás lenne, de nem az. Ez szórakozás, ez élmény, ez kiteljesedés.

35


SAVAL 2.0

Ajánlott fogyasztói ár áfával fehér színnel

Cikkszám

Mosdó 60 x 50 cm 1 furattal középen Lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére 01, R1

18 970 Ft

7018 60 xx

Mosdóláb 01

16 330 Ft

6002 59 01

Szifontakaró 01

13 890 Ft

7001 59 01

Mosdó 55 x 45 cm 1 furattal középen Lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére 01, R1

16 480 Ft

7018 55 xx

Mosdóláb 01

16 330 Ft

6002 59 01

Szifontakaró 01

13 890 Ft

7001 59 01

Beépíthető mosdó 60 x 42 cm 1 furattal középen 01, R1

22 240 Ft

7017 60 xx

26 160 Ft

6006 40 xx

Ajánlott bútorcsalád Saval 2.0

Beépíthető mosdó 60 x 48 cm 1 furattal középen 01, R1

36


Ajánlott fogyasztói ár áfával fehér színnel

Cikkszám

Beépíthető mosdó 53 x 44 cm 1 furattal középen Lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére 01, R1

19 620 Ft

6006 33 xx

Beépíthető mosdó 50 cm 1 furattal középen Lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére 01, R1

25 510 Ft

7011 50 xx

Kézmosó 45 x 35 cm 1 furattal középen 01, R1

12 430 Ft

7030 45 xx

Kézmosó 51 x 22 cm Csapfurat nélkül Lehetőség szélső csapszerelvény elhelyezésére 01, R1

14 080 Ft

7332 51 xx

Kézmosó 51 x 22 cm 1 furattal jobb oldalon 01, R1

14 080 Ft

7332 R1 xx

Kézmosó 51 x 22 cm 1 furattal bal oldalon 01, R1

14 080 Ft

7332 L1 xx

Kifutó! Gyártásban marad 2015. december 31-ig! Azt követően csak készletről szállítható!

Ajánlott wellness termékek: Cassandra kádcsalád, Liner és Denia zuhanyprogramok Cx: a mosdóláb behelyezése után adódó méret 01 Fehér, R1 Fehér Easyplus mázfelülettel Az Easyplus (R1) mázfelület felára 6 480 Ft, amely tartalmazza az áfát.

37


SAVAL 2.0

Ajánlott fogyasztói ár áfával fehér színnel

Sarokkézmosó 40 cm 1 furattal középen Lehetőség 1 középső csapszerelvény elhelyezésére 01, R1

17 970 Ft

7342 41 xx

Mélyöblítésű fali-WC 01, R1

16 280 Ft

7056 59 xx

9 280 Ft

8780 95 01

38 770 Ft

7068 19 xx

9 280 Ft

8780 95 01

48 090 Ft

4312 00 xx

Alföldi WC-ülőke 1. Duroplast antibakteriális felülettel, fém zsanérral

Laposöblítésű fali-WC 01, R1

Alföldi WC-ülőke 1. Duroplast antibakteriális felülettel, fém zsanérral

Falibidé 1 furattal középen 01, R1

38

Cikkszám


Ajánlott fogyasztói ár áfával fehér színnel

7090 19

7090 09

Cikkszám

Mélyöblítésű monoblokk WC Hátsó kifolyású 01, R1

24 210 Ft

7090 19 xx

Mélyöblítésű monoblokk WC Alsó kifolyású 01, R1

24 210 Ft

7090 09 xx

Öblítőtartály 01

24 850 Ft

7074 49 01

9 280 Ft

8780 95 01

Bidé 1 furattal középen Lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére 01, R1

29 200 Ft

6005 59 xx

Vizelde Felső bekötésű Szifon nélkül Rögzítőkészlettel 01, R1

47 590 Ft

7050 59 xx

Vizelde Hátsó bekötésű Szifon nélkül Rögzítőkészlettel 01, R1

47 590 Ft

7051 59 xx

Alföldi WC-ülőke 1. Duroplast antibakteriális felülettel, fém zsanérral

* A 450 mm-es méret nem a szenny­víz­­ csatlakozás mérete. ** Szifon csatlakozás utáni javasolt méretek.

* A 460 mm-es méret nem a szenny­víz­­ csatlakozás mérete. ** Szifon csatlakozás utáni javasolt méretek.

Ajánlott wellness termékek: Cassandra kádcsalád, Liner és Denia zuhanyprogramok 01 Fehér, R1 Fehér Easyplus mázfelülettel Az Easyplus (R1) mázfelület felára 6 480 Ft, amely tartalmazza az áfát.

39


BÁZIS

A Bázis családunk hosszú évtizedeken keresztül egyet jelentett az Alföldi teljes választékával, amely ma már egyre inkább családdá formálódik. Számos termék, számos funkció érkezett a Bázisba, ezáltal megalkotva az Alföldi legszélesebb választékú családját, amely ma is jelentős népszerűségnek örvend. A számos mosdó forma és méret, a számos kézmosó forma és méret és egyéb kiegészítő termékek mellett a család gerincét a 3/6 literrel öblítő hagyományos lábon álló WC-k alkotják a mai napig. A család szinte valamennyi tagja elérhető a tisztítást megkönnyítő Easyplus mázfelülettel, illetve egyedülállóan az Alföldi választékában rendelésre színes változatban is.

40


Az egyszerűség híve vagyok. Nem kell mindent túlbonyolítani, a kevesebb néha több. Az egyenességet kedvelem. A tárgyakat használni kell, a családot szeretni, és pont. Nincs mindenben mögöttes tartalom, néhány dolog csak az ami. A világ tud egyszerű is lenni, csak vannak, akik bonyolítják. Én nem. Bármi lehet egyszerű, de nagyszerű.

41


Bázis

Ajánlott fogyasztói ár áfával fehér színnel

Cikkszám

Mosdó 65 x 52 cm 16 920 Ft 4191 65 xx 1 furattal középen • Lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére • 01, 14, 15, R1 Mosdó 60 x 49 cm 12 790 Ft 4191 60 xx 1 furattal középen • Lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére • 01, 14, 15, R1 Mosdó 60 x 49 cm Csapfurat nélkül • 01

14 870 Ft

4191 01 01

Mosdó 60 x 49 cm 14 870 Ft 4191 02 01 1 furattal középen • Lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére, túlfolyó nélkül • 01 Mosdó 60 x 49 cm Csapfurat és túlfolyó nélkül • 01

14 870 Ft

4191 03 01

Mosdó 55 x 45 cm 12 220 Ft 4191 55 xx 1 furattal középen • Lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére • 01, 14, 15, R1 Mosdó 55 x 45 cm Csapfurat nélkül • 01

13 440 Ft

4191 56 01

Mosdó 55 x 45 cm 13 440 Ft 4191 57 01 1 furattal középen • lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére, túlfolyó nélkül • 01 Mosdó 55 x 45 cm Csapfurat és túlfolyó nélkül • 01

13 340 Ft

4191 58 01

Mosdóláb • 01, 14, 15

10 430 Ft

4900 00 xx

9 970 Ft

4902 00 xx

Szifontakaró • 01, 14, 15

Mosdó 60 x 44 cm 12 460 Ft 4196 70 xx Csapfurat nélkül • Lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére • 01, 14, 15, R1 Kifutó! Gyártásban marad 2015. december 31-ig! Azt követően csak készletről szállítható! Mosdó 60 x 44 cm 12 220 Ft 4196 71 xx 1 furattal középen • Lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére • 01, 14, 15, R1 Mosdó 60 x 44 cm 1 csapfurattal jobb oldalon • 01, 14, 15, R1

12 460 Ft

4196 7R xx

Mosdó 60 x 44 cm 1 csapfurattal bal oldalon • 01, 14, 15, R1

12 460 Ft

4196 7L xx

Mosdóláb • 01, 14, 15

10 430 Ft

4900 00 xx

Szifontakaró • 01, 14, 15

9 970 Ft

4902 00 xx

Mosdó 57 x 47 cm 1 furattal középen Lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére 01, 14, 15, R1

8 430 Ft

4163 01 xx

10 430 Ft

4900 00 xx

9 970 Ft

4902 00 xx

10 850 Ft

5116 59 xx

Mosdóláb • 01, 14, 15 Szifontakaró • 01, 14, 15

Mosdó 56 x 41 cm 1 furattal középen 01, R1

42

Mosdóláb • 01

16 330 Ft

6002 59 01

Szifontakaró Rejetett rögzítés, rögzítőkészlettel • 01

20 100 Ft

7264 59 01

Szifontakaró Rejetett rögzítés, rögzítőkészlettel • 01

22 530 Ft

7229 L1 01


Ajánlott fogyasztói ár áfával fehér színnel Kézmosó 50 x 40 cm 1 furattal középen Lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére 01, 14, 15, R1

Cikkszám

10 810 Ft

4145 50 xx

Kézmosó 46 x 36 cm 1 furattal középen 01, 14, 15, R1

9 860 Ft

4145 45 xx

Kézmosó 40 x 25 cm Csapfurat nélkül lehetőség szélső csapszerelvény elhelyezésére 01, R1

6 410 Ft

4123 41 xx

Kézmosó 40 x 25 cm 1 furattal jobb oldalon 01, R1

6 410 Ft

4123 4R xx

Kézmosó 40 x 25 cm 1 furattal bal oldalon 01, R1

6 410 Ft

4123 4L xx

13 360 Ft

4171 54 xx

Kifutó! Gyártásban marad 2015. december 31-ig! Azt követően csak készletről szállítható!

Beépíthetőmosdó 54 x 42 cm 1 furattal középen 01, R1

Ajánlott wellness termékek: Cassandra kádcsalád, Liner és Denia zuhanyprogramok Cx: a mosdóláb behelyezése után adódó méret 01 Fehér, 14 Bahama beige, 15 Manhattan, R1 Fehér Easyplus mázfelülettel A színes termékek ára megtalálható a weboldalunkon. Az Easyplus (R1) mázfelület felára 6 480 Ft, amely tartalmazza az áfát.

43


Bázis

Ajánlott fogyasztói ár áfával fehér színnel Laposöblítésű gyerek-WC Alsó kifolyású 01, R1

17 730 Ft

4004 00 xx

Laposöblítésű WC Hátsó kifolyású Rögzítés padlóra csavarozással 01, 14, 15, R1

15 340 Ft

4030 00 xx

9 280 Ft

8780 95 01

13 040 Ft

4031 00 xx

9 280 Ft

8780 95 01

18 310 Ft

4032 00 xx

9 280 Ft

8780 95 01

Alföldi WC-ülőke 1. Duroplast antibakteriális felülettel, fém zsanérral

Mélyöblítésű WC Hátsó kifolyású Rögzítés padlóra csavarozással 01, R1

Alföldi WC-ülőke 1. Duroplast antibakteriális felülettel, fém zsanérral

Laposöblítésű WC Alsó kifolyású Rögzítés padlóra csavarozással 01, 14, 15, R1

Alföldi WC-ülőke 1. Duroplast antibakteriális felülettel, fém zsanérral

44

Cikkszám


Ajánlott fogyasztói ár áfával fehér színnel Mélyöblítésű WC Alsó kifolyású Rögzítés padlóra csavarozással 01, 14, 15, R1

Cikkszám

15 320 Ft

4033 00 xx

9 280 Ft

8780 95 01

16 180 Ft

4037 00 xx

9 280 Ft

8780 95 01

Bidé 1 furattal középen Rögzítés padlóra csavarozással 01, 14, 15, R1

20 660 Ft

4309 59 xx

Vizelde Felső bekötésű 01, R1

12 500 Ft

4332 00 xx

Alföldi WC-ülőke 1. Duroplast antibakteriális felülettel, fém zsanérral

Laposöblítésű WC Alsó kifolyású Rögzítés padlóra csavarozással 01, 14, 15, R1

Alföldi WC-ülőke 1. Duroplast antibakteriális felülettel, fém zsanérral

Ajánlott wellness termékek: Cassandra kádcsalád, Liner és Denia zuhanyprogramok 01 Fehér, 14 Bahama beige, 15 Manhattan, R1 Fehér Easyplus mázfelülettel A színes termékek ára megtalálható a weboldalunkon. Az Easyplus (R1) mázfelület felára 6 480 Ft, amely tartalmazza az áfát.

45


Bázis

46

Ajánlott fogyasztói ár áfával fehér színnel

Cikkszám

Piperepolc 50 x 14 cm Csavarozható 01

4 050 Ft

4679 00 01

Piperepolc 60 x 14 cm Csavarozható 01

4050 Ft

4681 00 01

Papírtartó Csavarozható 01

2 210 Ft

4627 00 01

Sarokpolc, ívelt 22,5 cm Csavarozható 01

2 630 Ft

4637 00 01

Kétágú fogas Csavarozható 01

1 830 Ft

4645 00 01

Szappantartó, lyukas Csavarozható 01

2 210 Ft

4650 00 01


Alföldi mosdóprogram

Ajánlott fogyasztói ár áfával fehér színnel

Nur 47 ráültethető mosdó 47 cm Álló vagy fali csapteleppel 01, R1

Cikkszám

28 120 Ft

7014 47 xx

37 490 Ft

7016 65 xx

29 060 Ft

7019 47 xx

29 060 Ft

7029 47 xx

23 430 Ft

7083 54 xx

Újdonság!

Now 66 ráültethető mosdó 66 x 29 cm Álló vagy fali csapteleppel 01, R1 Újdonság!

Dew 47 mosdó 47x56 cm Falra rögzítendő 01, R1 Újdonság!

Dew 47 ráültethető mosdó 47 cm Álló vagy fali csapteleppel 01, R1 Újdonság!

Nur 54 ráültethető mosdó 54x37 cm Álló vagy fali csapteleppel 01, R1 Újdonság!

47


BÚTOR

Ma már szinte a legkisebb fürdőszoba is elképzelhetetlen valamilyen bútor nélkül, amely lehetőséget teremt a fürdőszoba otthonos megjelenésének kialakítására, ugyanakkor számos tároló helyet biztosít a fürdőszobában. Az Alföldi, mint a hazai szaniter piac meghatározó szereplője szem előtt tartva ezt a változást újabb termékekkel igyekszik válaszolni ezen új trendekre. A Saval 2.0 családunk darabjai lehetőséget teremtenek egy modern, harmonikus fürdőszoba összeállítására.

48


GARANCIA

Mi az Alföldinél fontosnak tartjuk, hogy Ön hosszú távon élvezhesse a tőlünk megszokott és a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak is megfelelő minőséget. Ezért az Alföldi logóval ellátott termékekre garanciát vállalunk. Az egyes termékterületekre vonatkozó garanciaidőket alább olvashatja.

Bútor Gyártási eredetű hibák esetén, szakszerű beszerelés és rendeltetésszerű használat mellett: bútorok: 2 év

49


Soft Closing Tudta Ön, hogy ma már nem feltétlenül kell tartania a bútorok ajtajának a becsapódásától? A Soft Closing kifejezés már jól ismert a vásárlók számára a szaniterek világából. Az innováció lényege, hogy a le- illetve becsukódás a funkció segítségével szépen fokozatosan történik meg az éles csapódás helyett. Ez a megoldás ma már a bútoroknál is alapvető követelmény, így a Saval 2.0 bútorcsalád esetében valamennyi ajtó Soft Closing funkcióval rendelkezik.

INNOVÁCIÓK

LED Mi a LED világítás? A LED világítás ma már széles körben elfogadott a hétköznapi életben. A LED világítás hosszabb élettartamot és, ami talán ennél is fontosabb, jelentős energia-megtakarítást tesz lehetővé a háztartásokban is. A Saval 2.0 család tükrösszekrénye a környezettudatos szemléletet szem előtt tartva LED világítással rendelkezik.

50


Saval 2.0

Ajánlott fogyasztói ár áfával Mosdószekrény 28 x 53,5 x 69 cm Két nyíló ajtóval Falra vagy állítható magasságú lábakra szerelhető

Cikkszám

40 390 Ft

B030 00 E4

55 120 Ft

B030 E4 01

61 340 Ft

B030 E4 R1

Tükrösszekrény világítással 15 x 60 x 77 cm Két nyíló ajtóval, 2 üveg polccal

62 740 Ft

A394 60 E4

Magasszekrény 27 x 35 x 180 cm Két nyíló ajtóval, 1-1 üveg polccal Falra vagy állítható magasságú lábakra szerelhető

54 610 Ft

B031 00 E4

4 830 Ft

C003 15 00

Figyelem! A lábakat külön szükséges megrendelni!

Mosdószekrény fehér (01) mosdóval 28 x 53,5 x 69 cm Két nyíló ajtóval Falra vagy állítható magasságú lábakra szerelhető Tartalmazza a Saval 2.0 7017 60 01 mosdót! Figyelem! A lábakat külön szükséges megrendelni!

Mosdószekrény Easyplus (R1) mosdóval 28 x 53,5 x 69 cm Két nyíló ajtóval Falra vagy állítható magasságú lábakra szerelhető Tartalmazza a Saval 2.0 7017 60 R1 mosdót! Figyelem! A lábakat külön szükséges megrendelni!

Figyelem! A lábakat külön szükséges megrendelni!

Láb Saval 2.0 bútorhoz 1 pár

Bútor színek: E4 fényes festett fehér Kerámia színek: 01 Fehér, R1 Easyplus mázfelülettel

51


WELLNESS

Mára a fürdőszoba hagyományos szerepe megváltozott: a mindennapi tisztálkodáson túl a pihenés és az egészséges életmód terepévé vált. A wellness termékterület egy termékcsoportot fog össze, amelynek darabjai a testi-lelki harmónia megteremtéséhez is hozzájárulnak. Fürdőkádak, valamint zuhanytálcák és zuhanyfülkék találhatóak a Villeroy & Boch csoport belga és svéd gyáraiban készülő wellness termékek között. Nagy lépést tettünk a tetőtől talpig Alföldibe öltöztetett fürdőszoba felé azzal, hogy immár a fürdőkádak, zuhanytálcák és zuhanyfülkék tekintetében is kínálunk Alföldi minőséget.

52


GARANCIA

Mi az Alföldinél fontosnak tartjuk, hogy Ön hosszú távon élvezhesse a tőlünk megszokott és a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak is megfelelő minőséget. Ezért az Alföldi logóval ellátott termékekre garanciát vállalunk. Az egyes termékterületekre vonatkozó garanciaidőket alább olvashatja.

Wellness Gyártási eredetű hibák esetén, szakszerű beszerelés és rendeltetésszerű használat mellett: fürdőkádak: 10 év zuhanytálcák: 10 év zuhanyfülkék: 2 év

53


Akril Miből készülnek az Alföldi kádak és zuhanytálcák? Az Alföldi márkanév alatt forgalmazott fürdőkádak és zuhanytálcák a Villeroy & Boch csoport belgiumi gyárában készülnek akrilból. Milyen tulajdonságai vannak az akrilnak? Az akril rendkívül sokáig megtartja eredeti színét, ellenálló a háztartási vegyszerekkel szemben, tapintása kellemes és meleg, felülete fényes és kemény.

INNOVÁCIÓK Metalrim Az Alföldi kádak nem csak dizájnban emelkednek ki az Alföldi választékából, hanem műszaki előnyöket is tartalmaznak. Valamennyi klasszikus, egyenes kád peremébe a nagyobb stabilitás érdekében egy fém megerősítés is kerül.

ClearGlass Tudta Ön, hogy ma már egyszerűen tisztítható egy zuhanyfülke is? Az Alföldi innovációja, a ClearGlass védőréteget képez a zuhanyfülkéken, ami hidrofób, vagyis víztaszító hatású, ennek köszönhetően megvédi a zuhanyfülkét a napi használatból eredő hatásoktól. Hogyan „működik” a ClearGlass? A ClearGlass megakadályozza, hogy a szennyeződés ráragadjon a felületre, így az egy egyszerű öblítéssel eltávolítható. Így a ClearGlass-szal borított termékek fogyasztóbarátok és gazdaságos választást is jelentenek egyben.

Lift-off A Liner zuhanyfülke és Miron kádparaván család tagjainál a Lift-off funkció hatására az ajtók automatikusan felemelkednek (7 mm), így gondoskodva a könnyedebb nyitásról.

Easy-click A Miron zuhanyfülke család esetében az Easy-click funkciónak köszönhetően az ajtókat egyszerűen kipattinthatjuk a helyükről, ezáltal a tisztítás válik egyszerűbbé.

54


Kádak, kádparavánok

Nagy lépést tettünk meg a tetőtől talpig Alföldibe öltöztetett fürdoszoba felé azzal, hogy immár a fürdőkádak tekintetében is kínálunk Alföldi minőséget. Az Alföldi márkanév alatt forgalmazott fürdőkádak akrilból készülnek, Az akril sima felülete, szilárdsága és kopásállósága ellenére is kellemes tapintású, nem okoz hidegérzetet és tökéletes összhangban van a környezetével.

55


LINER

A Liner a modern stílust képviseli a fürdőszobában. Az egyenes vonalak, határozott élek mentén építkező formavilág jellegzetes karaktert kölcsönöz a Liner termékcsalád minden tagjának a kádaktól a szaniterekig. A Liner termékválasztéka lehetővé teszi a visszafogott eleganciával berendezett, minden részletében harmonikus fürdőszoba kialakítását. A Liner kádcsalád két méretben érhető el, mindkét egyenes kád peremében megtalálható a Metalrim innováció a nagyobb stabilitás érdekében. A le-és túlfolyó a kényelmes használatot elősegítendő a kádak közepén helyezkedik el. A kádakhoz elő- és oldallapot, valamint fejtámlát ajánlunk kiegészítőként.

56


Liner

Ajánlott fogyasztói ár áfával Liner 170 x 75 cm klasszikus fürdőkád Uni kádláb 1 Uni kádláb 1 elő- és oldallap szerelési egységcsomaggal

114 110 Ft

UBA170ARC2P-01

3 700 Ft

U9009020020

22 440 Ft

U9009020070

Klasszikus oldallap 75 cm

27 230 Ft

UBPA07502EP2-01

Klasszikus előlap 170 cm

37 580 Ft

UBPA17002FP2-01

Trend fejtámla

17 280 Ft

U9009063000

119 550 Ft

UBA180ARC2P-01

Liner 180 x 80 cm klasszikus fürdőkád Uni kádláb 1

3 700 Ft

U9009020020

22 440 Ft

U9009020070

Klasszikus oldallap 80 cm

27 230 Ft

UBPA08002EP2-01

Klasszikus előlap 180 cm

44 960 Ft

UBPA18001FP2-01

Trend fejtámla

17 280 Ft

U9009063000

Uni kádláb 1 elő- és oldallap szerelési egységcsomaggal

Fejtámla

Ajánlott szaniter termékek: Liner

Cikkszám

Klasszikus előlap 170, 180 cm

Klasszikus oldallap 75, 80 cm

57


MELINA

A Melina szanitereket és kádakat a kerekített formák és lágy hajlatok jellemzik. A barátságos, kerekded vonalakból építkező dizájn a praktikumot is szolgálja: az éles sarkokat és szegleteket nélkülöző íves formákat könnyebb tisztítani. A Melina család igazi különlegességgel is szolgál: a szabadon álló Melina kád a fürdőszoba valódi éke lehet. A Melina kádcsalád klasszikus kádjai 3 méretben érhetőek el, mindhárom egyenes kád peremében megtalálható a Metalrim innováció a nagyobb stabilitás érdekében. A le- és túlfolyó a kényelmes használatot elősegítendő a kádak közepén helyezkedik el. A kádakhoz elő- és oldallapot, valamint fejtámlát ajánlunk kiegészítőként. A Melina család ezen felül rendelkezik még egy szabadon álló és egy sarokkáddal is, amelyek további opciókat jelentenek a tökéletes Melina fürdőszoba kialakításához.

58


Melina

Ajánlott fogyasztói ár áfával Melina 170 x 75 cm klasszikus fürdőkád Uni kádláb 1 Uni kádláb 1 elő- és oldallap szerelési egységcsomaggal

Cikkszám

91 620 Ft

UBA170FDN2P-01

3 700 Ft

U9009020020

22 440 Ft

U9009020070

Klasszikus oldallap 75 cm

27 230 Ft

UBPA07502EP2-01

Klasszikus előlap 170 cm

37 580 Ft

UBPA17002FP2-01

Trend fejtámla

17 280 Ft

U9009063000

Melina 180 x 80 cm klasszikus fürdőkád

95 160 Ft

UBA180FDN2P-01

Uni kádláb 1 Uni kádláb 1 elő- és oldallap szerelési egységcsomaggal

3 700 Ft

U9009020020

22 440 Ft

U9009020070

Klasszikus oldallap 80 cm

27 230 Ft

UBPA08002EP2-01

Klasszikus előlap 180 cm

44 960 Ft

UBPA18001FP2-01

Trend fejtámla

17 280 Ft

U9009063000

145 810 Ft

UBA199FDN2P-01

Melina 190 x 90 cm klasszikus fürdőkád

3 700 Ft

U9009020020

Uni kádláb 1 elő- és oldallap szerelési egységcsomaggal

Uni kádláb 1

22 440 Ft

U9009020070

Cassandra és Melina oldallap

44 640 Ft

UBPA09002EP2-01

90 cm (magasság: 62 cm) • Kifutó! Szállítható a készlet erejéig! Cassandra és Melina előlap

58 010 Ft

UBPA19002FP2-01

17 280 Ft

U9009063000

436 740 Ft

UBA180FDN7PDP-01

17 280 Ft

U9009063000

188 950 Ft

UBA145FDN3P-01

Uni kádláb 2 • Kifutó! Szállítható a készlet erejéig!

7 660 Ft

U900902F010

Kádláb • Újdonság!

3 810 Ft

U99740000

Uni kádláb 2 elő- és oldallap szerelési egységcsomaggal

24 170 Ft

U9009020060

Melina előlap 145 cm

72 390 Ft

UBPA145103-01

Trend fejtámla

17 280 Ft

U9009063000

190 cm (magasság: 62 cm) Trend fejtámla

Melina 180 x 80 cm, szabadon álló kád előlappal Trend fejtámla

Melina 145 x 145 cm sarokkád

Fejtámla

Ajánlott szaniter termékek: Melina

Klasszikus előlap 170, 180 cm, Cassandra és Melina előlap 190 cm

Klasszikus oldallap 75, 80 cm, Cassandra és Melina oldallap 90 cm

59


CASSANDRA

60

A család klasszikus, letisztult formavilágával szinte bármilyen stílusú fürdőszobában megtalálja a helyét, így szívesen ajánljuk akár a Miron, akár a Saval 2.0, akár a Bázis szaniterek mellé. A Cassandra kádcsalád klasszikus kádjai 5 méretben érhetőek el, valamennyi egyenes kád peremében megtalálható a Metalrim innováció a nagyobb stabilitás érdekében. A le- és túlfolyó a kényelmes használatot elősegítendő a kádak közepén helyezkedik el a két nagyobb méret esetén. A kádakhoz elő- és oldallapot, valamint fejtámlát ajánlunk kiegészítőként. A Cassandra család ezen felül rendelkezik még egy speciális káddal is, amelyek további opciókat jelentenek a tökéletes fürdőszoba kialakításához.


Cassandra

Ajánlott fogyasztói ár áfával Cassandra 160 x 70 cm klasszikus fürdőkád

102 340 Ft

UBA160CAS2P-01

3 700 Ft

U9009020020

Uni kádláb 1 elő- és oldallap szerelési egységcsomaggal

22 440 Ft

U9009020070

Klasszikus oldallap 70 cm Kifutó! Szállítható a készlet erejéig!

27 230 Ft

UBPA07002EP2-01

Klasszikus előlap 160 cm

37 580 Ft

UBPA16002FP2-01

Trend fejtámla

17 280 Ft

U9009063000

100 810 Ft

UBA177CAS2P-01

3 700 Ft

U9009020020

Uni kádláb 1 elő- és oldallap szerelési egységcsomaggal

22 440 Ft

U9009020070

Klasszikus oldallap 70 cm Kifutó! Szállítható a készlet erejéig!

27 230 Ft

UBPA07002EP2-01

Klasszikus előlap 170 cm

37 580 Ft

UBPA17002FP2-01

Trend fejtámla

17 280 Ft

U9009063000

100 810 Ft

UBA170CAS2P-01

3 700 Ft

U9009020020

22 440 Ft

U9009020070

Uni kádláb 1

Cassandra 170 x 70 cm klasszikus fürdőkád Uni kádláb 1

Cassandra 170 x 75 cm klasszikus fürdőkád Uni kádláb 1 Uni kádláb 1 elő- és oldallap szerelési egységcsomaggal Klasszikus oldallap 75 cm

27 230 Ft

UBPA07502EP2-01

Klasszikus előlap 170 cm

37 580 Ft

UBPA17002FP2-01

Trend fejtámla

17 280 Ft

U9009063000

105 940 Ft

UBA180CAS2P-01

3 700 Ft

U9009020020

Uni kádláb 1 elő- és oldallap szerelési egységcsomaggal

22 440 Ft

U9009020070

Cassandra 180 x 80 cm klasszikus fürdőkád Uni kádláb 1

Cassandra oldallap 80 cm (magasság: 60 cm)

38 840 Ft

UBPA08003EP2-01

Klasszikus előlap 180 cm (magasság: 60 cm)

41 760 Ft

UBPA18002FP2-01

Trend fejtámla

17 280 Ft

U9009063000

134 110 Ft

UBA190CAS2P-01

3 700 Ft

U9009020020

Uni kádláb 1 elő- és oldallap szerelési egységcsomaggal

22 440 Ft

U9009020070

Cassandra és Melina oldallap 90 cm Kifutó! Szállítható a készlet erejéig!

44 640 Ft

UBPA09002EP2-01

Cassandra és Melina előlap 190 cm

58 010 Ft

UBPA19002FP2-01

Trend fejtámla

17 280 Ft

U9009063000

116 310 Ft

UBA180CAS3REP-01

3 700 Ft

U9009020020

Uni kádláb 1 elő- és oldallap szerelési egységcsomaggal

22 440 Ft

U9009020070

Cassandra 190 x 90 cm klasszikus fürdőkád Uni kádláb 1

Megnevezés:

Cassandra 190 x 90 cm Klasszikus fürd kád

Tömeg:

26,5 kg

Térfogat:

220 l

Villeroy & Boch Magyarország Zrt. Hódmezôvásárhely

Megjegyzés: A beszerelés elôtt kérjük a termékekhez csomagolt Szerelési útmutatót figyelmesen elolvasni!

Tipusszám:

UBA190CAS2P-01 Megnevezés:

Cassandra 190 x 90 cm Klasszikus fürd kád

Tömeg:

26,5 kg

Térfogat:

220 l

Villeroy & Boch Magyarország Zrt. Hódmezôvásárhely

Megjegyzés: A beszerelés elôtt kérjük a termékekhez csomagolt Szerelési útmutatót figyelmesen elolvasni!

Cikkszám

Tipusszám:

UBA190CAS2P-01

Cassandra 180 x 80 cm speciális fürdőkád, jobb Uni kádláb 1

Cassandra oldallap 80 cm

38 840 Ft

UBPA08003EP2-01

Cassandra előlap 180 cm

65 940 Ft

UBPA18004FF3-01

Trend fejtámla

17 280 Ft

U900906300

116 310 Ft

UBA180CAS3LIP-01

3 700 Ft

U9009020020

Uni kádláb 1 elő- és oldallap szerelési egységcsomaggal

22 440 Ft

U9009020070

Cassandra 180 x 80 cm speciális fürdőkád, bal Uni kádláb 1

Cassandra oldallap 80 cm

38 840 Ft

UBPA08003EP2-01

Cassandra előlap 180 cm

65 940 Ft

UBPA18004FF3-01

Trend fejtámla

17 280 Ft

U9009063000

Fejtámla

Ajánlott szaniter termékek: Miron, Saval 2.0 és Bázis

Klasszikus előlap 170, 180 cm, Cassandra és Melina előlap 190 cm

Klasszikus oldallap 75, 80 cm, Cassandra és Melina oldallap 90 cm

61


KÁDPARAVÁNOK

A fürdés mellett ma már a rohanó világunkban a zuhanyozás egyre inkább népszerűvé válik. Azoknak, akik mindkét élményt szeretnék egyszerre élvezni, nekik jelenthet ideális megoldást a kádak peremére szerelt kádparaván. Az Alföldi választékában megtalálható 3 kádparaván szinte valamennyi kádunkhoz illeszthető. A paravánok felülete ClearGlass-szal kezelt, míg az ajtók nyitását a Lift-off funkció teszi kényelmessé.

62


Miron

Ajánlott fogyasztói ár áfával

Miron 70 x 150 cm

65 630 Ft

Cikkszám

UDW0070LOG170P-61

átlátszó üveg Ajánlható kádak: Cassandra

160 x 70 cm;

Cassandra

170 x 70 cm;

Liner és Cassandra

170 x 75 cm;

Liner, Cassandra és Cassandra speciális (jobb/bal) 180 x 80 cm; Cassandra

Megnevezés:

190 x 90 cm

Tömeg:

19,0 kg

Miron kádparaván 70 cm bal/jobb, átlátszó üveg

Villeroy & Boch Magyarország Kft. Hódmez vásárhely

Megjegyzés: A beszerelés el tt kérjük a termékekhez csomagolt Szerelési útmutatót figyelmesen elolvasni!

Tipusszám:

UDW0070LOG170P-61

Miron 80 x 150 cm

67 170 Ft UDW0080LOG170P-61

átlátszó üveg Ajánlható kádak:

Megnevezés:

Liner, Cassandra, és Cassandra speciális (jobb/bal)

180 x 80 cm;

Cassandra

190 x 90 cm

Tömeg:

20,0 kg

Miron kádparaván 80 cm bal/jobb, átlátszó üveg

Villeroy & Boch Magyarország Kft. Hódmez vásárhely

Megjegyzés: A beszerelés el tt kérjük a termékekhez csomagolt Szerelési útmutatót figyelmesen elolvasni!

Tipusszám:

UDW0080LOG170P-61

Miron 100 (60-40 cm) x 150 cm

86 940 Ft UDW6040LOG171P-61

átlátszó üveg Ajánlható kádak: Cassandra

160 x 70 cm;

Cassandra

170 x 70 cm;

Liner és Cassandra

170 x 75 cm;

Liner, Cassandra és Cassandra speciális

Megnevezés:

Miron kádparaván 100 cm bal/jobb, átlátszó üveg

180 x 80 cm;

Cassandra

190 x 90 cm

Tömeg:

37,0 kg Villeroy & Boch Magyarország Kft. Hódmezővásárhely

Megjegyzés: A beszerelés előtt kérjük a termékekhez csomagolt Szerelési útmutatót figyelmesen elolvasni!

(jobb/bal)

Tipusszám:

UDW6040LOG171P-61

63


Zuhanyfülkék, zuhanytálcák

Zuhanyfülkéink kivétel nélkül a Villeroy & Boch csoport gyáraiban készülnek, 6 vagy 8 mm-es edzett biztonsági üvegből. Az üvegfelületek egy különleges, úgynevezett ClearGlass kezelést kapnak, amely megnehezíti a különböző mészkő- és szappanlerakódásokat, illetve megkönnyíti azok eltávolítását. Zuhanytálcáink szintén a Villeroy & Boch csoport gyáraiban készülnek, 4 mm-es akrilból.

64


Liner

Ajánlott fogyasztói ár áfával

Cikkszám

Liner 80 x 80 cm 195 cm, R=55 cm Negyedköríves zuhanyfülke 2 nyíló ajtóval átlátszó üveg ClearGlass, króm profil

210 810 Ft UDW8080SKA160P-61*

Liner 90 x 90 cm 195 cm, R=55 cm Negyedköríves zuhanyfülke 2 nyíló ajtóval átlátszó üveg ClearGlass, króm profil

222 720 Ft UDW9090SKA160P-61*

Liner 100 x 100 cm 195 cm, R=55 cm Negyedköríves zuhanyfülke 2 nyíló ajtóval átlátszó üveg ClearGlass, króm profil

232 260 Ft

Liner 80 x 80 cm 195 cm Négyszögletes zuhanyfülke 2 nyíló ajtóval átlátszó üveg ClearGlass, króm profil

173 610 Ft UDW8080SKA120P-61*

Liner 90 x 90 cm 195 cm Négyszögletes zuhanyfülke 2 nyíló ajtóval átlátszó üveg ClearGlass, króm profil

183 430 Ft UDW9090SKA120P-61*

Liner 100 x 100 cm 195 cm Négyszögletes zuhanyfülke 2 nyíló ajtóval átlátszó üveg ClearGlass, króm profil

191 270 Ft

UDW1010SKA120P-61*

Liner 80 cm 195 cm Nyíló ajtó átlátszó üveg ClearGlass, króm profil

118 630 Ft

UDW0080SKA100P-61

Liner 90 cm 195 cm Nyíló ajtó átlátszó üveg ClearGlass, króm profil

124 420 Ft

UDW0090SKA100P-61

Liner 100 cm 195 cm Nyíló ajtó átlátszó üveg ClearGlass, króm profil

130 560 Ft

UDW0100SKA100P-61

UDW1010SKA160P-61*

*Gyűjtő cikkszám, a komplett fülke megrendeléséhez. A termék szállítása két dobozban, a két alcikkszámon (ajtó) történik. Az ajtófogantyúkat minden esetben a jobb oldali ajtó csomagolása tartalmazza.

65


Liner

Ajánlott fogyasztói ár áfával

Liner 80 x 80 cm 195 cm Négyszögletes zuhanyfülke

Cikkszám

210 810 Ft UDW8080SKA130P-61*

1 nyíló ajtóval 1 fallal (megfordítható) átlátszó üveg ClearGlass, króm profil

B

Megnevezés:

Liner 80 x 100 cm-es Téglalap alakú zuhanyfülke, átlátszó üveg (ClearGlass), króm profil

222 720 Ft UDW9090SKA130P-61*

Liner 100 x 100 cm 195 cm Négyszögletes zuhanyfülke 1 nyíló ajtóval 1 fallal (megfordítható) átlátszó üveg ClearGlass, króm profil

232 260 Ft

Liner 80 x 100 cm 195 cm Téglalap alakú zuhanyfülke 2 nyíló ajtóval átlátszó üveg ClearGlass, króm profil

183 430 Ft UDW8010SKA120RP-61*

Liner 100 x 80 cm 195 cm Téglalap alakú zuhanyfülke 2 nyíló ajtóval átlátszó üveg ClearGlass, króm profil

183 430 Ft UDW1080SKA120LP-61*

Liner 80 x 100 cm 195 cm Téglalap alakú zuhanyfülke 1 fallal (80 cm) 1 nyíló ajtóval (100 cm) átlátszó üveg ClearGlass, króm profil

222 720 Ft UDW8010SKA130P-61*

UDW1010SKA130P-61*

Tömeg:

75,0 kg Villeroy & Boch Magyarország Kft. Hódmez vásárhely

Megjegyzés: A beszerelés el tt kérjük a termékekhez csomagolt Szerelési útmutatót figyelmesen elolvasni!

A

Liner 90 x 90 cm 195 cm Négyszögletes zuhanyfülke 1 nyíló ajtóval 1 fallal (megfordítható) átlátszó üveg ClearGlass, króm profil

Tipusszám:

UDW8010SKA120RP-61

Megnevezés:

Liner 100 x 80 cm-es Téglalap alakú zuhanyfülke, átlátszó üveg (ClearGlass), króm profil

Tömeg:

75,0 kg Villeroy & Boch Magyarország Kft. Hódmez vásárhely

Megjegyzés: A beszerelés el tt kérjük a termékekhez csomagolt Szerelési útmutatót figyelmesen elolvasni!

Tipusszám:

UDW1080SKA120LP-61

B Megnevezés: Liner 80 x 100 cm-es Téglalap alakú zuhanyfülke, egy nyíló ajtóval (100 cm), egy fallal (80 cm) átlátszó üveg (ClearGlass), króm profillal

Tömeg:

77,0 kg Villeroy & Boch Magyarország Kft.

Megjegyzés: A beszerelés el tt kérjük a termékekhez csomagolt Szerelési útmutatót figyelmesen elolvasni!

Tipusszám:

UDW8010SKA130P-61

66

A


Miron

Ajánlott fogyasztói ár áfával

Miron 80 x 80 cm 195 cm, R=55 cm Negyedköríves zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, fehér profil

Cikkszám

138 470 Ft

UDW8080NAU164P-01*

138 470 Ft

UDW8080NAU164P-61*

Miron 90 x 90 cm 195 cm, R=55 cm 148 370 Ft Negyedköríves zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, fehér profil

UDW9090NAU164P-01*

Miron 90 x 90 cm 195 cm, R=55 cm 148 370 Ft Negyedköríves zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, króm profil

UDW9090NAU164P-61*

Miron 100 x 100 cm 195 cm, R=55 cm 158 320 Ft Negyedköríves zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, fehér profil

UDW1010NAU164P-01*

Miron 100 x 100 cm 195 cm, R=55 cm Negyedköríves zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, króm profil

158 320 Ft

UDW1010NAU164P-61*

Miron 80 x 80 cm 195 cm 148 880 Ft Négyszögletes zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, fehér profil

UDW8080NAU120P-01*

Miron 80 x 80 cm 195 cm 148 880 Ft Négyszögletes zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, króm profil

UDW8080NAU120P-61*

Miron 90 x 90 cm 195 cm 157 820 Ft Négyszögletes zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, fehér profil

UDW9090NAU120P-01*

Miron 90 x 90 cm 195 cm 157 820 Ft Négyszögletes zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, króm profil

UDW9090NAU120P-61*

Miron 100 x 100 cm 195 cm 165 760 Ft Négyszögletes zuhanyfülke, 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, fehér profil

UDW1010NAU120P-01*

Miron 100 x 100 cm 195 cm Négyszögletes zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, króm profil

UDW1010NAU120P-61*

Miron 80 x 80 cm 195 cm, R=55 cm Negyedköríves zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, króm profil

165 760 Ft

*Gyűjtő cikkszám, a komplett fülke megrendeléséhez. A termék szállítása két dobozban, a két alcikkszámon (ajtó) történik. Az ajtófogantyúkat minden esetben a jobb oldali ajtó csomagolása tartalmazza.

67


Miron

Ajánlott fogyasztói ár áfával

Megnevezés:

Miron 80 x 100 cm-es Téglalap alakú zuhanyfülke, kett tolóajtóval, átlátszó üveg (ClearGlass), fehér vagy króm profil

Miron 80 x 100 cm 195 cm 163 790 Ft Téglalap alakú zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, fehér profil

UDW8010NAU120RP-01*

Miron 80 x 100 cm 195 cm 163 790 Ft Téglalap alakú zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, króm profil

UDW8010NAU120RP-61*

Miron 100 x 80 cm 195 cm 163 790 Ft Téglalap alakú zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, fehér profil

UDW1080NAU120LP-01*

Miron 100 x 80 cm 195 cm Téglalap alakú zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, króm profil

UDW1080NAU120LP-61*

Tömeg:

73,0 kg Villeroy & Boch Magyarország Kft. Hódmez vásárhely

Megjegyzés: A beszerelés el tt kérjük a termékekhez csomagolt Szerelési útmutatót figyelmesen elolvasni!Megnevezés:

Cikkszám

Tipusszám: Tömeg:

UDW8010NAU120RP-01 Miron 80 x 100 cm-es Téglalap alakú zuhanyfülke, kett UDW8010NAU120RP-61 tolóajtóval, átlátszó üveg (ClearGlass), fehér vagy króm Villeroy & Boch profil Magyarország Kft. Megjegyzés: Hódmez vásárhely A beszerelés el tt kérjük a termékekhez csomagolt Szerelési útmutatót figyelmesen elolvasni!

73,0 kg

163 790 Ft

Tipusszám:

UDW8010NAU120RP-01 UDW8010NAU120RP-61

Megnevezés:

Miron 100 x 80 cm-es Téglalap alakú zuhanyfülke, kett tolóajtóval, átlátszó üveg (ClearGlass), fehér vagy króm profil

Tömeg:

73,0 kg Villeroy & Boch Magyarország Kft. Hódmez vásárhely

Megjegyzés: A beszerelés el tt kérjük a termékekhez csomagolt Szerelési útmutatót figyelmesen elolvasni!

Tipusszám:

UDW1080NAU120LP-01 UDW1080NAU120LP-61

Kiegészítés zuhanyfülkékhez Megnevezés:

Miron 100 x 80 cm-es Téglalap alakú zuhanyfülke, kett tolóajtóval, átlátszó üveg (ClearGlass), fehér vagy króm profil

Tömeg:

73,0 kg Villeroy & Boch Magyarország Kft. Hódmez vásárhely

Megjegyzés: A beszerelés el tt kérjük a termékekhez csomagolt Szerelési útmutatót figyelmesen elolvasni!

Tipusszám:

UDW1080NAU120LP-01 UDW1080NAU120LP-61

Toldóprofil, fehér

19 080 Ft

Toldóprofil, króm

19 080 Ft

UPGUHWP-61

Görgő Miron negyedköríves zuhanyfülkéhez

4 580 Ft

UPGUWH-6-61/2

Görgő Miron négyszögletes zuhanyfülkéhez

4 580 Ft

UPGUWH-8-61/2

UPGUHWP-01

*Gyűjtő cikkszám, a komplett fülke megrendeléséhez. A termék szállítása két dobozban, a két alcikkszámon (ajtó) történik.

68

Az ajtófogantyúkat minden esetben a jobb oldali ajtó csomagolása tartalmazza.


Denia

Ajánlott fogyasztói ár áfával

Denia 80 x 80 cm Beépíthető zuhanytálca, négyzetes Uni kádláb 1

53 040 Ft

Cikkszám

UDA0806DEN1P-01

3 700 Ft U9009020020

Burkolható előlap

24 750 Ft

UPSD08161

Denia 90 x 90 cm Beépíthető zuhanytálca, négyzetes

55 600 Ft

UDA0906DEN1P-01

Uni kádláb 1

3 700 Ft U9009020020

Burkolható előlap

24 750 Ft

UPSD09161

Denia 100 x 100 cm Beépíthető zuhanytálca, négyzetes

76 310 Ft

UDA1006DEN1P-01

Uni kádláb 1

3 700 Ft U9009020020

Burkolható előlap

24 750 Ft

UPSD01161

Denia 80 x 100 cm Beépíthető zuhanytálca, téglalap alakú

68 520 Ft

UDA1806DEN2P-01

Uni kádláb 1

3 700 Ft U9009020020

Burkolható előlap

32 230 Ft

UPSD18162

Denia 90 x 90 cm Beépíthető zuhanytálca, íves

56 930 Ft

UDA0906DEN4P-01

Uni kádláb 1

3 700 Ft U9009020020

Előlap

39 650 Ft

Keret Denia zuhanytálcához előlapos szereléshez

31 660 Ft U9009030000

Denia 100 x 100 cm Beépíthető zuhanytálca, íves

76 770 Ft

UDPA0916034-01

UDA1006DEN4P-01

Kifutó! Gyártásban marad 2015. december 31-ig! Azt követően csak készletről szállítható! Uni kádláb 1

3 700 Ft U9009020020

Előlap

46 570 Ft

Keret Denia zuhanytálcához előlapos szereléshez

34 040 Ft U9009100300

UDPA1016024-01

69


CIKKSZÁMKERESŐ cikkszám

oldalszám

cikkszám

oldalszám

cikkszám

SZANITER

oldalszám

BÚTOR

cikkszám

oldalszám

WELLNESS*

4004 00 xx

44

7016 65 xx

47

B030 00 E4

51

U9009020020

4030 00 xx

44

7017 60 xx

36

B030 E4 01

51

U9009020060

59

4031 00 xx

44

7018 55 xx

36

B030 E4 R1

51

U9009020070

57, 59, 61

4032 00 xx

44

7018 60 xx

36

A394 60 E4

51

U900902F010

59

4033 00 xx

45

7019 47 xx

47

B031 00 E4

51

U99740000

59

4037 00 xx

45

7029 47 xx

47

U9009030000

69

4123 41 xx

43

7030 45 xx

37

U9009063000

57, 59, 61

4123 4L xx

43

7031 45 xx

26

UBA145FDN3P-01

59

4123 4R xx

43

7037 45 xx

26

UBA160CAS2P-01

61

4145 45 xx

43

7044 00 xx

28

UBA170ARC2P-01

57

4145 50 xx

43

7045 00 xx

28

UBA170CAS2P-01

61

4163 01 xx

42

7050 59 xx

39

UBA170FDN2P-01

59

4171 54 xx

43

7051 59 xx

39

UBA177CAS2P-01

61

4191 01 01

42

7056 59 xx

38

UBA180ARC2P-01

57

4191 02 01

42

7060 10 xx

27

UBA180CAS2P-01

61

4191 03 01

42

7060 H1 xx

27

UBA180CAS3LIP-01

61

4191 55 xx

42

7060 HR xx

27

UBA180CAS3REP-01

61

4191 56 01

42

7060 R0 xx

27

UBA180FDN2P-01

59

4191 57 01

42

7068 19 xx

38

UBA180FDN7DP-01

59

4191 58 01

42

7069 10 xx

28

UBA190CAS2P-01

61

4191 60 xx

42

7074 49 01

39

UBA199FDN2P-01

59

4191 65 xx

42

7083 54 xx

47

UBPA07002EP2-01

61

4196 70 xx

42

7090 09 xx

39

UBPA07502EP2-01

57, 59

4196 71 xx

42

7090 19 xx

39

UBPA08002EP2-01

57, 59

4196 7L xx

42

7227 L1 01

16, 26

UBPA08003EP2-01

61

4196 7R xx

42

7228 L1 01

16

UBPA09002EP2-01

59, 61

4309 59 xx

45

7229 L1 01

16, 26, 42

UBPA145103-01

59

4312 00 xx

38

7244 59 xx

21, 26, 33

UBPA16002FP2-01

61

4332 00 xx

45

7264 59 xx

20, 26, 32, 42

UBPA17002FP2-01

57, 59, 61

4627 00 xx

46

7332 51 xx

37

UBPA18001FP2-01

57, 59

4637 00 xx

46

7332 5L xx

37

UBPA18002FP2-01

61

4645 00 xx

46

7332 5R xx

37

UBPA18004FF3-01

61

4650 00 xx

46

7342 41 xx

38

UBPA19002FP2-01

59, 61

4679 00 xx

46

7454 L1 R1

17

UDA0806DEN1P-01

69

4681 00 xx

46

7474 L1 R1

17

UDA0906DEN1P-01

69

4900 00 xx

42

7734 L1 01

17

UDA0906DEN4P-01

69

4902 00 xx

42

8767 00 00

17, 28

UDA1006DEN1P-01

69

5102 L1 R1

16

8769 00 00

17, 28

UDA1006DEN4P-01

69

5108 L1 R1

16

8780 95 xx

38, 39, 44, 45

UDA1806DEN2P-01

69

5109 L1 R1

16

98M9 C5 01

27, 28

UDPA0916034-01

69

5116 59 xx

42

98M9 D5 01

27, 28

UDPA1016024-01

69

5124 L1 R1

16

9M01 59 01

33

UDW0070LOG170P-61

63

5125 L1 R1

15

9M23 S1 01

17

UDW0080LOG170P-61

63

5128 L1 R1

16

9M48 S1 01

22

UDW0080SKA100P-61

65

5129 L1 R1

16

9M49 61 01

22

UDW0090SKA100P-61

65

5169 59 xx

32

9M70 S5 01

27, 28

UDW0100SKA100P-61

65

5171 59 xx

32

UDW1010NAU120P-01

67

5188 59 xx

32

UDW1010NAU120P-61

67

5193 59 xx

32

UDW1010NAU164P-01

67

5194 59 xx

32

UDW1010NAU164P-61

67

5197 5L xx

33

UDW1010SKA120P-61

65

5197 5R xx

33

UDW1010SKA130P-61

66

5198 59 xx

33

UDW1010SKA160P-61

65

5393 5L xx

33

UDW1080NAU120LP-01

68

5393 5R xx

33

UDW1080NAU120LP-61

68

5500 V2 R1

21

UDW1080SKA120LP-61

66

5510 H2 R1

21

UDW6040LOG171P-61

63

5522 H1 R1

22

UDW8010NAU120RP-01

68

5530 59 R1

22

UDW8010NAU120RP-61

68

5540 59 R1

21

UDW8010SKA120RP-61

66

5550 59 R1

21

UDW8010SKA130P-61

66

5555 59 R1

21

UDW8080NAU120P-01

67

5556 59 R1

20

UDW8080NAU120P-61

67

5560 59 R1

20

UDW8080NAU164P-01

67

5565 59 R1

20

UDW8080NAU164P-61

67

5570 59 R1

20

UDW8080SKA120P-61

65

5598 59 R1

22

UDW8080SKA130P-61

66

5599 59 R1

22

UDW8080SKA160P-61

65

5693 59 xx

33

UDW9090NAU120P-01

67

20, 26, 32, 36, 42

UDW9090NAU120P-61

67

6005 59 xx

39

UDW9090NAU164P-01

67

6006 33 xx

37

UDW9090NAU164P-61

67

6006 40 xx

36

UDW9090SKA120P-61

65

6638 L1 R1

17

UDW9090SKA130P-61

66

6639 L1 R1

17

UDW9090SKA160P-61

65

7001 59 01

36

UPGUHWP-01

68

7011 50 xx

37

UPGUHWP-61

68

7012 55 xx

26

UPSD01161

69

7012 60 xx

26

UPSD08161

69

7012 65 xx

26

UPSD09161

69

7013 55 x

26

UPSD18162

69

7013 60 xx

26

UPG UWH-6-61/2

68

7014 47 xx

47

UPG UWH-8-61/2

68

6002 59 01

70

57, 59, 61, 69

* A cikkszámkeresőben kizárólag a kádak, zuhanytálcák és zuhanyfülkék cikkszámai találhatók meg, a kiegészítőké és egyéb tartozékoké nem.


INNOVÁCIÓK Az Easyplus egy speciális fejlesztésű mázfelület a szanitertermékeinken. Az Easyplus-szal nemesített felületen a víz cseppekké áll össze, melyek egyszerűen legördülnek a felületről. Az összeálló vízgyöngyökkel együtt a szennyeződés is távozik.

A kádak és a zuhanytálcák gyártásához akrilt használunk fel. Az akril rendkívül sokáig megtartja eredeti színét, ellenálló a háztartási vegyszerekkel szemben, tapintása kellemes és meleg, felülete fényes és kemény.

A Melina monoblokk WC-i és a Fomo fali-WC-i mindössze 3/4,5 liter vízzel öblítenek, ezzel is takarékoskodva az egyre értékesebbé váló vízzel. A 4,5 l-es öblítés feltételeiről a weboldalunkon is elérhető Szerelési útmutató ad tájékoztatást.

Az Alföldi választékában szereplő valamennyi WC 3/6 literrel öblít.

A WC-k öblítésénél a fejlesztések két irányba hatnak. Egyrészt a minél kevesebb vízfelhasználásra, másrészt a minél teljesebb öblítési felület elérésére törekednek a gyártók. Ezt a két irányt ötvözi az Alföldi CleanFlush WC-je a Formo családban, amely nyitott gyűrűs öblítésnek köszönhetően a WC belső felületének hatékony öblítése mellett csupán 3/4,5 literrel öblít.

Az Alföldi kádak nem csak dizájnban emelkednek ki az Alföldi választékából, hanem műszaki előnyöket is tartalmaznak. Az Alföldi kádak esetében valamennyi klasszikus, egyenes kád peremébe a nagyobb stabilitás érdekében egy fém megerősítés is kerül.

A ClearGlass-szal borított zuhanyfülkék üvegeit ezenkívül sokkal egyszerűbb tisztítani is. A védőfelület megakadályozza, hogy a piszok ráragadjon a felszínre, így az egy egyszerű öblítéssel eltávolítható. A ClearGlass többszörös védelmet nyújt a termékeknek, ezért fogyasztóbarát és gazdaságos választás is egyben.

A duroplast egy speciális kompozit műanyag, amely könnyű és egyben erős is. Az Alföldi valamennyi WC-ülőkéje ebből az anyagból készül.

A jelenlegi formák a finom, vékony dizájn jegyében születnek, amelynek elsődleges megtestesítői az elektronikai eszközök. Ez az irány jelenik meg a fürdőszobában is az új, finom dizájnú WC-ülőkével, a SkinnySeat-tel az új Formo családunkban (9M70 S5 01). A SkinnySeat WC-ülőke hasonlóan a többi ülőkénkhez duroplastból készül, emellett Soft Closing és Quick Release funkcióval rendelkezik.

Az Alföldi egyes WC-ülőkéi Soft Closing funkcióval rendelkeznek. Ez az újítás megakadályozza azt, hogy a WC-ülőke teteje lecsukáskor hangosan lecsapódjon, helyette fokozatosan záródik le a tető rész az ülőkére. A bútorok esetében pedig az ajtók szintén finoman záródnak.

A Lift-off funkció gondoskodik a könnyedebb nyitásról, az ajtók automatikusan felemelkednek (7 mm).

Az Easy-click funkcióval az ajtókat egyszerűen kipattinthatjuk a helyükről, ezáltal a tisztítás válik egyszerűbbé.

A Quick Release lényege, hogy a WC-ülőke egy könnyed mozdulattal kipattintható a zsanérból, így annak leszerelése nélkül válik takaríthatóvá a WC teljes felülete.

Számos Alföldi szaniter padlóra vagy falra való rögzítése ún. rejtett rögzítéssel történik, amelynek segítségével a termék egységes külső felülete megmarad, csupán egy apró rögzítési pont látható. A szaniter tisztítása egyszerűbbé válik és a látványt sem zavarja semmi.

A LED világítás hosszabb élettartamot és, ami talán ennél is fontosabb, jelentős energia-megtakarítást tesz lehetővé a háztartásokban is.

71


ÉRVÉNYES: 2015. MÁJUS 1-JÉTŐL A KATALÓGUSBAN SZEREPLŐ ÁRAK AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRAK ÁFAVAL.

ALF KAT 2015/1

Villeroy & Boch Magyarország Kft. H-6800 Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 7. • Pf. 113 tel.: (+36 62) 888 565 • fax: (+36 62) 888 573 • zöld szám: (+36 80) 820 144 alfoldi.hu • email: info@alfoldi.hu