De Fiber Crew!

Page 1

DE FIBER CREW FIBE FIBERR

FIBER FIBER

FIBER

FIBER

Powered by Infopact Lighted


De Fiber Crew bestaat uit medewerkers van ICT Partners, glasvezelaannemers en Infopact. Het is onze gezamenlijke missie om een einde te maken aan de duizenden kilometers ongebruikt fiber en onwetendheid rondom het internet van de toekomst.

WWW.FIBERCREW.NL

Š2019 Infopact


de fiber crew krijgt belangrijk nieuws binnen

*

het is onze missie om dit “veelkleurige goud” op te lichten, want iedere ondernemer verdient het beste internet! let’s go!


het is overduidelijk dat deze ondernemer geen idee heeft van het veelkleurige goud voor zijn deur en de vele mogelijkheden voor zijn zaak. als partner van infopact weet ik precies hoe ik deze beste man kan helpen.

dat weet ik wel, maar er is volgens mij niets dat ik kan doen. ik heb het modem al zo vaak herstart... kom anders even binnen!


de natuurkundige grens van lichtsnelheid is zo’n 300.000 km per seconde. door licht op glasvezels te zetten, kun je moeiteloos snelheden van 1.000 mb/s halen!


3, 2, 1...

licht op de vezels!

wow!! en nu? nu is deze office on fiber! aan het werk!

dank jullie wel! ik heb mijn team nog nooit zo productief gezien! en ik heb weer zin om te ondernemen!

geen dank! en zeg het voort: come on baby, light the fiber!


Wacht niet langer. De dromen van morgen, maak jij waar met het internet van de toekomst!

WWW.FIBERCREW.NL

De voordelen van glasvezel: Razendsnelle verbinding Allerhoogste up-time Perfect voor werken in de Cloud 100% voorbereid op het dataverkeer van de toekomst


FIBE

R

FIBER

DE FIBER CREW Duizenden kilometers ongebruikt fiber liggen door heel Nederland. Doodzonde, vindt de Fiber Crew, want glasvezel is niets minder dan veelkleurig goud! Het garandeert internet van de allerhoogste kwaliteit en is voorbereid op het dataverkeer van de toekomst.

FIBER

FIBE

R

De crew gaat op pad om ondernemers te overtuigen, maar die zijn sceptisch. Want internet met de snelheid van het licht, dat is toch gewoon marketingpraat? Aan de Fiber Crew de taak om het tegendeel te bewijzen!

FIBER

www.FiberCrew.nl ER FIBER FIB FIB

FIBER FIBER

FIBER

FIBEER FIB FIBE R R

FIBER FIBER FIBER FIBER FIBER FIBER FIBER