Page 1

FuivenVoorstellingMuziek Sport FeestenUitstap Speelpleinwerking Opvang Animatie Theater Uitstap Boeken BuitenspeeldagVoorst Speelpleinwerking Fuiven TheaterOpvang Muziek Buitenspeeld BoekenAnimatieSport

jeugdbrochure DECEMBER 2012 - APRIL 2013


i

Hallo!

Met de winter voor de deur maken we jullie met deze brochure graag warm voor allerlei leuke activiteiten en evenementen van december 2012 tot en met april 2013 in onze gemeente. In deze brochure kan je terugvinden wat er allemaal te doen valt in de kerstvakantie, krokusvakantie en paasvakantie. Naar jaarlijkse traditie organiseren we 2 gratis geweldige eindejaarsvoorstellingen, kunnen de kleuters filmpje kijken op zolder en kan jong en oud zich uitleven op de ijspiste. Je vindt in deze brochure ook alle info over de jeugdboekenweek in maart, over verrassend kindertheater en uitstappen in de paasvakantie. Kijk samen met ons uit naar de sportkampen en speelpleinweken en noteer nu al 14 januari als inschrijvingsdatum in jullie agenda. Voor de allerkleinsten biedt de buitenschoolse kinderopvang leuke activiteiten aan. Nieuw is het overzicht van activiteiten aangeboden door verschillende Kapelse jeugdverenigingen gaande van een spaghetti-avond om de kas te spijzen tot een cocktailparty en het jaarlijkse retrobal. We wensen jullie alvast een fantastisch eindejaar en een geweldig begin van 2013!

2

Lieve De Block schepen van Jeugd


inhoudstafel Ijspiste4

Nationale buitenspeeldag

12

Area 51 Skatepark

5

Aanbod paasvakantie

13

Aanbod Kerstvakantie

6

Hop met de beentjes

13

Eindejaarsvoorstelling HIP HIP ELVIS‌

6

Junior life saving

13

Eindejaarsvoorstelling Nnniauww

6

Voorstelling In de wolken

14

Filmpje op zolder: Tijgertje en de andere dieren 7

Aquamundo

15

Aanbod Krokusvakantie

8

Omnisport

16

Turnen en omnisport 

8

Speelpleinwerking

16

Ski- en snowboarddag

8

Fuiven en feesten

17

Speelpleinwerking

9

Opvang voor de allerkleinsten

18

Op zoek naar het beest in je hoofd

10

Info19

Jeugdboekenweek11

Inschrijvingsformulieren20

jeugdbrochure DECEMBER 2012 - APRIL 2013 - 3


e é c a l G z e l l A e t s i ijsp en met 6 januari 2013 van 7 december 2012 tot

Iedereen is ook dit jaar weer welkom op de ijspiste van vrijdag 7 december tot en met zondag 6 januari. De ijspiste staat opgesteld op het Dorpsplein. Een schaatsbeurt kost 5 euro per persoon (schaatsen inbegrepen). Voor de allerkleinsten zijn er dubbele schaatsjes en de schaatspinguïns die ze kunnen uitproberen op de kinderpiste. Er worden activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren (3 euro): ΅΅After school op vrijdag 14 en 21 december van 15.00 tot 17.00 uur ΅΅Kidsschaatsen voor kinderen -12 jaar op zondag 16 en 23 december en 6 januari van 11.00 tot 13.00 uur (ook begeleidende ouders betalen maar 3 euro).

4

De ijspiste is elke dag open voor publiek van 11.00 tot 22.00 uur. De gezellige horecachalet (Café Glacée) is open tot 23.00 uur. Op 24 en 31 december is de piste open tot 18.00 uur en op 1 januari is de piste gesloten. Meer info over de ijspiste is terug te vinden op www.kapellen.be


k r a p e t a k S 1 5 a e r A donderdag 27 december 2012 Onbeperkt skate en inline skate plezier voor alle liefhebbers van deze ultieme street sport! We trekken er op uit naar één van de grootste indoor skateparken uit Europa: Area51 in Eindhoven. Check out de website www.area51skatepark.nl en beslis of je er klaar voor bent. Dit is dé kans om je kunnen en je lef te testen in één van de spectaculairste skateparken. Dus aarzel niet, smeer je rollen en schrijf je in bij de jeugddienst.

i leeftijd: 12 tot 25 jaar max. aantal dln.: 21 prijs: 10 euro (toegang park en busrit inbegrepen) afspraak: jeugdcentrum Den Biz, Eikendreef 3 om 13.15 uur. Aankomst terug om 20.30 uur Meebrengen: skateboard of inline skates, bescherming, eten en drinken (of geld om daar iets te kopen) jeugdbrochure DECEMBER 2012 - APRIL 2013 - 5


g n i l l e t s r o o v s r a a j e eind vrijdag 28 december Cultuur op kindermaat! De jeugddienst zet de traditie verder om kinderen in de kerstvakantie te verwennen met een gratis leuke voorstelling in Den Biz en ‘t Bruggeske. Ouders mogen ondertussen nog snel wat feestinkopen doen. De activiteiten zijn gratis. Inschrijven is niet nodig, maar de plaatsen zijn beperkt dus kom zeker op tijd. 6 tot 12 jaar: hip hip Elvis! Je verjaardag vieren is meestal een feestelijke gebeurtenis. Maar als alle gasten die je uitnodigde één voor één afzeggen, lijkt het feest een flop van formaat te worden. Tot… Elvis opduikt!

i leeftijd: 6 tot 12 jaar max. aantal dln.: 200 prijs: gratis afspraak: ’t Bruggeske, Hoevensebaan 12/2 van 14.00 tot 15.00 uur 6

3 tot 6 jaar: Nnniauwww Een piloot landt voor je neus. Hij vertelt de passagiers leuke vliegtuigverhalen en zingt en danst met hen op luchtige liedjes. Maar waar is Plas? Een luchtige voorstelling voor iedereen die meevliegt. Je zal in de wolken zijn! Voor de kinderen voorzien we kussentjes, papa’s, mama’s of opa’s en oma’s mogen mee komen kijken achteraan in de zaal.

i leeftijd: 3 tot 6 jaar max. aantal dln.: 50 prijs: gratis afspraak: jeugdcentrum Den Biz, Eikendreef 3 van 14.30 tot 15.30 uur


n e r ie d e r e d n a n e e tj r e g filmpje op zolder: Tij donderdag 3 januari In vier leuke verhaaltjes spelen biggetjes, een tijger en andere dieren de hoofdrol. De bever is zijn tanden kwijt, een familie varkens maakt er een zootje van, de jagers krijgen geen enkel dier te pakken en een circustijger bevindt zich plots midden in een dorpje. Met veel glans redden de dieren zich uit alle hachelijke situaties. Soms met een vleugje ernst, maar meestal heel, heel grappig. Tickets te koop in het CC.

i leeftijd: vanaf 3 jaar max. aantal dln.: 49 prijs: 2 euro duur: 40 minuten afspraak: zolder, cultuurcentrum, Dorpsstraat 45, om 15.00 uur

jeugdbrochure DECEMBER 2012 - APRIL 2013 - 7


turnen en omnisport van maandag 11 t.e.m. vrijdag 15 februari Kom met ons mee oefenen op de lange mat en springen op de kleine en grote trampoline. Maak ook kennis met andere sporten zoals badminton, minitennis en hockey. Op donderdagmiddag is er spel en plezier verzekerd in het zwembad.

i

! 8

ski- en snowboarddag dinsdag 12 februari 2013 De Sportregio Antwerpse Kempen organiseert een ski- en snowboarddag in Rucphen voor jongeren van 10 tot 18 jaar. Je kan kiezen tussen 1,5 uur les skiĂŤn of snowboard waarbij je wordt ingedeeld in groepen volgens je niveau. Het laatste halfuur is er vrij skiĂŤn en snowboarden.

i

Praktische info: Vertrek rond 10.30 uur met de bus aan het sportcentrum in de C. Pallemansstraat 84. Prijs: Inwoners van Kapellen: 29 euro Inwoners van buiten de Sportregio betalen 35 euro

leeftijd: 6 tot 11 jaar afspraak: sporthal, C. Pallemansstraat 84 van 9.00 tot 16.00 uur met een uur voor- en naopvang code: 13 SK 01

Niet vergeten: zwemgerief op donderdag meenemen

Inschrijven kan vanaf begin januari tot 23 januari 2013 aan de kassa van de sportdienst.


g n i k r e w n i e l p l e e sp aandag 7 januari) (inschrijven vanaf m

van maandag 11 t.e.m. vrijdag 15 februari De speelpleinwerking zet opnieuw haar deuren open voor allerlei sport- en spelactiviteiten. Jongens en meisjes van 6 tot 14 jaar zijn welkom. Jullie favoriete monitoren verwelkomen jullie met open armen. Op woensdag gaan we zwemmen. Activiteiten gaan door van 9.30 tot 16.00 uur. Vooropvang is mogelijk vanaf 7.30 uur en naopvang tot 17.30 uur. Er worden 2 leeftijdsgroepen gemaakt van 6 tot 9 jaar en van 10 tot 14 jaar.

i leeftijd: 6 tot 14 jaar max. aantal dln.: 80 prijs: 4 euro voor het 1ste kind en 2 euro vanaf het 2de kind uit hetzelfde gezin afspraak: jeugdcentrum Den Biz, Eikendreef 3 Meebrengen: lunchpakket (drankje ’s middags en 4-uurtje inbegrepen in de prijs), zwemgerief op woensdag (badmuts enkel voor de kinderen die niet kunnen zwemmen en in het kleine badje moeten blijven)

jeugdbrochure DECEMBER 2012 - APRIL 2013 - 9


fd o o h je in t s e e b t e h r a a muziek: Op zoek n

woensdag 13 februari 2013 Ga mee op een muzikale zoektocht naar de meest fantastische dieren! Steven Van Gool en Michel Spiessens vangen het motteballenbeest, vragen zich af hoe het nu met de koekeloerepoezewoef zit en verwittigen wanneer de beren een uitgebreide picknick houden... Met humor, een goeie portie gezelligheid, hengel, gitaar en ukelele komen Van Gool en Spiessens naar je toe. Zet je schrap en geniet! Met Steven Van Gool (Campina Reggae, Wawadadakwa, HETPALEIS, …) en Michel Spiessens (Bizarorama, Meneer Zee, ...) Nadien staan er pannenkoeken en spelletjes klaar!

i

10

leeftijd: vanaf 4 jaar afspraak: ’t Bruggeske, Hoevensebaan 12/2 , om 14.00 uur Prijs: VVK 5 euro – ADD 7 euro (pannenkoek inbegrepen)


jeugdboekenweek zaterdag 2 tot en met zaterdag 17 maart 2013 Ieder jaar kijken we weer reikhalzend uit tot het zover is‌ het leukste feestje in de bib: Jeugdboekenweek! Dit jaar met het allesomvattende thema TIJD. Maak zeker tijd vrij om de bib te bezoeken tussen 2 en 17 maart, want er valt weer van alles te beleven, te proeven, te bekijken en te beluisteren.

vertelvoorstelling Pluk van de petteflet zaterdag 2 maart 2013 Uitgezonderd.Theater! speelt een mooie, grappige voorstelling over dit dappere jongetje met zijn rode kraanwagen. We vertrekken samen in de hoofdbibliotheek te voet naar ‘t Oud-Gemeentehuis, waar de voorstelling wordt gehouden.

i leeftijd: vanaf 5 jaar prijs: gratis afspraak: hoofdbibliotheek, Dorpsplein 15, op zaterdag 2 maart om 10.00 uur. inschrijven: vooraf inschrijven is noodzakelijk, vanaf zaterdag 2 februari in de hoofdbibliotheek woensdag 6 maart 2013 Op woensdagnamiddag is het Verwendag voor alle kinderen in de bib van Putte. Er is niet alleen van alles om te snoepen, iedereen krijgt ook een verrassing mee. Kom dus zeker een kijkje nemen!

jeugdbrochure DECEMBER 2012 - APRIL 2013 - 11


g a d l e e p s n e t i u b e national woensdag 27 maart Uitleven in de buitenlucht! Dat is wat op deze ‘Nationale Buitenspeeldag’ op het programma staat. Zorg dat je leerkrachten op deze dag geen huiswerk geven, verzamel je vrienden en vriendinnen en rep je naar buiten. De jeugddienst zorgt ervoor dat je je niet zal vervelen. Benieuwd naar wat er die dag te doen valt? Kijk dan even op www.buitenspeeldag.be en op www.kapellen.be voor alle nodige info.

12


hop met de beentjes van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 april Kom mee klauteren, springen, vangen, balanceren, trekken, lopen en kruipen! We dansen op muziek, er komt een springkasteel en nog zoveel meer. Een beetje moe van al dat springen? Dan maken we het gezellig en lezen we verhalen en knutselen we gekke dingen. Schijnt het zonnetje buiten, dan trekken we naar het park voor allerlei toffe spelletjes. Dolle pret gegarandeerd!

i

!

leeftijd: 4 tot 7 jaar afspraak: sporthal, C. Pallemansstraat 84 van 9.00 tot 16.00 uur met een uur voor- en naopvang code: 13 SK 02 Niet vergeten: - zwemgerief en handdoek op donderdag - voor de allerjongsten reservekledij - een schortje om te knutselen

junior life saving van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 april Tijdens dit kamp leer je de basis van het reddend zwemmen, reddingsgrepen en verschillende zwemstijlen. Elke voormiddag ben je 2 uur in het water! Je kan ook oefenen op reanimatiepoppen en leert gekwetsten te verzorgen. Ook andere sporten staan op het programma. Op vrijdag trekken met we met de fiets naar een plas om de open-watertechnieken aan te leren. Voorwaarde: deelnemers moeten goed kunnen zwemmen en een brevet van 100 meter bezitten.

i

!

leeftijd: 8 tot 15 jaar afspraak: sporthal, C. Pallemansstraat 84 van 9.00 tot 16.00 uur met een uur voor- en naopvang code: 13 SK 03 Niet vergeten: - zwemgerief en handdoek elke dag meenemen - fiets meenemen op vrijdag

jeugdbrochure DECEMBER 2012 - APRIL 2013 - 13


o z n e s e j k o o r p S r o o In de wolkenend theater voor de allerkleinst

woensdag 3 april om 13.30 en 15.30 uur Wil je mee verdwalen tussen de wolken en je laten wiegen door de wind? Wil je van dichtbij een vlieger zien vliegen in de lucht, een parachute doen dansen of kijken hoe een bal in een luchtballon verandert? Kom, wij ontvoeren je naar een wereld waar alles vederlicht is. Kom, aarzel niet. Hier laten we je drijven op de wolken. Hier geven wij je vleugels. Kom, en vlieg met ons mee!

14

i leeftijd: van 1 tot 3 jaar DUUR: 45 minuten prijs: VVK 5 euro - ADD 7 euro afspraak: ’t Bruggeske, Hoevensebaan 12/2


ry ve co is D & g a rt se a L o, d n u m a daguitstap Vossemeren - Aqu (inschrijven vanaf 7 januari)

Bay

donderdag 4 april 6 - 9 jaar: Eerst mag je jezelf laten gaan op de kids-adventure (boulderen, slackline, speleobox). Nadien staat Discovery Bay op het programma: een tropische speelwereld met een heus piratenschip, zand, water en tropische planten. In de namiddag kan je je uitleven in het tropisch zwemparadijs Aquamundo met vele glijbanen, wildwaterbanen en een koraalbad waar je kan snorkelen vlak bij de haaien! 10 - 16 jaar: De Lasertag - waar je samen met je vrienden probeert om de anderen uit te schakelen met een hand-held infrarood apparaat door hen te ‘taggen’ - en de Low Adventure zorgen voor een voormiddag vol spanning en avontuur. Na de middag maken de Discovery Bay en het tropisch zwemparadijs ‘Aquamundo’ de dag compleet.

i

leeftijd: 6 tot 16 jaar max. aantal dln.: 23 (6 tot 9 jaar) en 23 (10 tot 16 jaar) afspraak: jeugdcentrum Den Biz, Eikendreef 3, van 8.30 tot 17.30 uur prijs: 10 euro meebrengen: lunch en drank, 4-uurtje, zwemgerief en handdoek

jeugdbrochure DECEMBER 2012 - APRIL 2013 - 15


omnisport van maandag 8 tot en met vrijdag 12 april Wil je verschillende sporten uitproberen? Dan is dit kamp iets voor jou! Volleybal, turnen, basketbal, badminton en hockey staan onder meer op het programma. Op donderdagmiddag gaan we zwemmen. Bij goed weer trekken we naar de atletiekpiste in het park.

i

! 16

leeftijd: 6 tot 13 jaar afspraak: sporthal, C. Pallemansstraat 84 van 9.00 uur tot 16.00 uur, met een uur voor- en naopvang code: 13 SK 04 Niet vergeten: - zwemgerief op donderdag

speelpleinwerking van maandag 8 tot en met vrijdag 12 april De tweede week van de paasvakantie staan de speelpleinen weer garant voor puur spelplezier! Kom je uitleven en doe mee aan onze toffe activiteiten die de monitoren voor jou hebben uitgedacht. Op woensdag gaan we zwemmen. Activiteiten starten om 9.30 uur en eindigen om 16.00 uur. Er is vooropvang voorzien vanaf 7.30 uur en naopvang tot 17.30 uur. Er worden 2 leeftijdsgroepen gemaakt, van 6 tot 9 jaar en van 10 tot 14 jaar.

i

leeftijd: 6 tot 14 jaar max. aantal dln.: 80 afspraak: jeugdcentrum Den Biz, Eikendreef 3 prijs: 4 euro voor het 1ste kind en 2 euro vanaf het 2de kind uit hetzelfde gezin Meebrengen: lunchpakket (drankje ’s middags en 4-uurtje inbegrepen in de prijs), zwemgerief op woensdag (badmuts VERPLICHT voor de kinderen die niet kunnen zwemmen en in het kleine badje moeten blijven)


activiteitenagenda Hieronder vind je

een overzicht van

enke

ingen.

pelse jeugdverenig

eboden door Ka le activiteiten aang

FUIVEN EN FEESTEN 8/02/2013

Putteke Winter

16/02/2013

Retrobal ‘Fluo in space’

2/03/2013 03/03/2013

Haiza Beri Quiz Skip’d clubdag

23/03/2013

Cocktailparty

animatie, kampvuur, zang en drank! Meer info op Facebook-pagina pagina van chiro Sint-Dionysius en Don Bosco hét jaarlijkse feestje voor de Kapelse jongeren van scouts 51ste Sint-Mauritius in zaal ’t Bruggeske super leuke quiz ten voordele van chiro Jez een dag om niet te ’skippen’. Clubdag van de ropeskippingvereniging in ‘t Bruggeske verse cocktails en een hell of a party aan Vloeiende 62 - van scouts 63ste Vloeiende

Facebook of www.chiroputtegrens.be

Laat je ‘s morgens bedienen met een lekker ontbijt. Schrijf tijdig in bij chiro Sint-Dionysius kippen en ribbetjesfestijn in turnzaal van basisschool Zilverenhoek traditioneel mosselfestijn van chiro Sint-Dionysius 3 soorten overheerlijke wafels aan deur geleverd! Bestellen voor 3 maart! spaghetti-avond van scouts 23ste aan Beukendreef ontbijt voor iedereen op de terreinen van chiro Joka. Van 8.30 tot 11 uur.

inschrijven via meisjeschiroputte@hotmail.com

check out Facebook 51ste Sint-Mauritius. www.retrobal.be Schrijf tijdig in! www.chirojez.be www.skip-d.be voor meer info scouts 63ste Vloeiende op Facebook of www.scoutsvloeiende.be

LEKKER EN LEUK 10/02/2013

Valentijnsontbijt

16/03/2013

Kiekenkot

23/03/2013 23/03/2013

Mosselsouper Wafelslag

23/03/2013 30/03/2013

spaghetti-avond Olé Pistolet Paaseditie

www.chirojez.be inschrijven via meisjeschiroputte@hotmail.com www.chiroputtegrens.be meer info op www.gidsenkapellen.be inschrijven via chiro.joka@hotmail.com

jeugdbrochure DECEMBER 2012 - APRIL 2013 - 17


n e t s n i e l k r e l l a e d r o opvang vo De gemeentelijke dienst Buitenschoolse Kinderopvang (BKO) organiseert kinderopvang voor de allerkleinsten. Kinderen tussen 2,5 en 6 jaar zijn welkom na inschrijving via de dienst. In de krokus- en de paasvakantie wordt op twee locaties gewerkt: in het gemeentepark en in het Wachtlokaal (Hoogboom). In totaal is er plaats voor een 80-tal kinderen. Wij zorgen voor leuke activiteiten en doen zeker ook een uitstapje. Tijdens de vakantie zijn wij open van 7.30 tot 18.00 uur. Informatie via 03 660 67 43 of via www.kapellen.be / kinderopvang / inschrijvingsformulier invullen / inschrijven via vakantiewerking@kapellen.be

inschrijvingsmomenten: krokusvakantie: start inschrijvingen op 11 januari 2013 paasvakantie : start inschrijvingen op 1 april 2013 Noteer alvast dat tijdens de zomermaanden de buitenschoolse kinderopvang gesloten is op onderstaande dagen: ΅΅11 en 12 juli ΅΅15 en 16 augustus ΅΅29 juli tot 2 augustus

18


algemene info inschrijvingen inschrijven speelpleinwerking krokus en pasen Vanaf maandag 7 januari 2013 kan je inschrijven door het formulier achteraan dit boekje in te vullen en mee te brengen naar de jeugddienst, Eikendreef 3, tijdens onze openingsuren. Betalen kan cash of met Jacobuscheques en gebeurt bij inschrijving. Heb je graag wat meer uitleg over de werking van de speelpleinen of over de activiteiten van de jeugddienst? Contacteer ons dan via jeugddienst@kapellen.be of via het nummer 03 660 67 47.

inschrijven sportkampen Je kan je inschrijven vanaf 7 januari door het formulier achteraan dit boekje in te vullen met aanduiding van het/de gewenste kamp(en). Let wel, je kan slechts 1 persoon inschrijven via dit formulier. Indien je meer dan 1 persoon wenst in te schrijven, kan je bijkomende formulieren krijgen aan de kassa van het zwembad en dit vanaf 3 januari 2013. Kinderen moeten in de loop van het jaar 2013 de vereiste minimumleeftijd bereikt hebben om deel te kunnen nemen aan een bepaald kamp.

Indien jouw kind medische problemen heeft, gelieve deze info dan door te geven bij de inschrijving. De kinderen worden ingedeeld in groepen volgens leeftijd. Door in te schrijven verklaren de ouders zich akkoord dat er foto’s van de kinderen genomen kunnen worden om later te gebruiken voor gemeentelijke brochures en andere gemeentelijke promotiekanalen.

prijs voor sportkampen voor een week van 5 volledige dagen ΅΅50 euro voor Kapellenaren en 75 euro voor niet-Kapellenaren voor de 1e week van de Paasvakantie (4 dagen) ΅΅40 euro voor Kapellenaren en 60 euro voor niet-Kapellenaren Indien een 2de (en volgende) kind van eenzelfde gezin tegelijkertijd ingeschreven wordt voor eenzelfde sportkamp, krijgt dit kind 20 euro korting voor dit kamp. Betalen doe je bij inschrijving aan de kassa van het gemeentelijk zwembad. Dit kan cash of via Bancontact. Je kan geheel of gedeeltelijk betalen met Jacobuscheques.

jeugdbrochure DECEMBER 2012 - APRIL 2013 - 19


inschrijvingsformulier speelpleinwerking krokusvakantie familienaam: ���������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� adres: ���������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� geboortedatum/data: ����������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� telefoon/gsm: ������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� e-mailadres: ���������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� Speelpleindagen ma 11 februari di 12 februari woe 13 februari do 14 februari vrij 15 februari TOTAAL

20

voornaam 1ste kind = 4 euro

voorna(a)m(en) vanaf 2de kind = 2 euro

totaal


inschrijvingsformulier grabbelpas- en swapactiviteit en speelpleinwerking paasvakantie familienaam: ���������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� adres: ���������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� geboortedatum/data: ����������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� telefoon/gsm: ������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� e-mailadres: ���������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� speelpleindagen

grabbelpas- of swapactiviteit Vossemeren

do 4 april

Aquamundo + Discovery Bay (6 – 9 jaar)

do 4 april

Aquamundo + Lasertag (10 – 16 jaar)

voornamen

totaal

voorna(a)m(en) vanaf 2de kind = 2 euro

totaal

TOTAAL speelpleindagen

voornaam 1ste kind = 4 euro

ma 8 april di 9 april woe 10 april do 11 april vrij 12 april TOTAAL

jeugdbrochure DECEMBER 2012 - APRIL 2013 - 21


22


inschrijvingsformulier sportkampen krokus en pasen in Kapellen 2013 familienaam: ���������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� adres: ���������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� geboortedatum/data: ����������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� tel. thuis: ����������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� tel. werk ouders: �������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� e-mailadres: ���������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� code

deelname (1)

sportactiviteit

Kapellenaar

niet-Kapellenaar

korting(2)

SK 01

omnisport en turnen krokus

50 euro

75 euro

20 euro

SK02

hop met de beentjes 1e week pasen

40 euro

60 euro

20 euro

SK03

junior life saving, 1 e week pasen

40 euro

60 euro

20 euro

SK04

omnisport 2e week pasen

50 euro

75 euro

20 euro

totaal

TOTAAL

Moet uw kind medicatie nemen? Ja / Neen. Indien ja, welke? ����������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� Eventueel andere nuttige informatie over de deelnemer voor de begeleiders: ��������������������������������������������������������������������������������������������������������� ����������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� (1) aankruisen aan welke activiteiten je wil deelnemen. (2) korting: als kind van eenzelfde gezin voor hetzelfde kamp tegelijkertijd ingeschreven wordt Handtekening: ������������������������������������������������������������������

jeugdbrochure DECEMBER 2012 - APRIL 2013 - 23


info adressen en openingsuren van de diensten. jeugddienst Eikendreef 3 - 2950 Kapellen tel: 03 660 67 41/47 (contact monitoren 03 660 67 40) jeugddienst@kapellen.be

cultuurcentrum Dorpsstraat 45 - 2950 Kapellen tel: 03 660 67 50 cultuurcentrum@kapellen.be www.cckapellen.be

OPENINGSUREN: maandag: 9.00 tot 18.30 uur dinsdag: 9.00 tot 12.00 uur woensdag: 9.00 tot 16.00 uur donderdag: 9.00 tot 12.00 uur vrijdag: 9.00 tot 12.00 uur

OPENINGSUREN: maandag: 9.00 tot 16.00 uur en 18.00 tot 20.00 uur dinsdag: 9.00 tot 16.00 uur woensdag: 9.00 tot 16.00 uur donderdag: 9.00 tot 16.00 uur vrijdag: 9.00 tot 12.00 uur

bibliotheek Dorpsplein 15 - 2950 Kapellen tel: 03 660 66 90 bibliotheek@kapellen.be

sportdienst C. Pallemansstraat 84 - 2950 Kapellen tel: 03 660 67 60 sportdienst@kapellen.be

OPENINGSUREN: maandag: 14.00 tot 20.00 uur dinsdag: 14.00 tot 20.00 uur woensdag: 14.00 tot 20.00 uur donderdag: 14.00 tot 20.00 uur vrijdag: 9.00 tot 12.00 uur zaterdag: 9.00 tot 12.00 uur

OPENINGSUREN KASSA: maandag: 9.00 tot 20.00 uur dinsdag: 6.30 tot 19.30 uur woensdag: 9.00 tot 20.00 uur donderdag: 9.00 tot 20.00 uur vrijdag: 6.30 tot 20.00 uur zaterdag: 9.00 tot 16.00 uur zondag: 9.00 tot 12.00 uur

V.U.: College van Burgemeester en Schepenen, Antwerpsesteenweg 130, 2950 Kapellen

jeugdbrochure december 2012-april 2013  

jeugdbrochure december 2012-april 2013, tweede nummer van 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you