Page 1

Jeg har anmeldt den nye bog om Mikkel Kessler, som hedder ”Kessler”. Det er Michael Enggaard, der har skrevet bogen og Thomas Sjørup, som er fotograf.

Thomas og Michael her fulgt Mikkel Kessler i 3 måneder, hvor de har været i hans lejlighed og en masse andre ting og spurgt ham om nogle ting, så de kunne skive bogen. Bogen handler om Mikkel Kessler, som er bokser. Bogen tager udgangspunkt i Mikkels liv som bokser. Man følger ham, fra da han var amatørbokser til verdensmester, men man følger også hans familie, som består af fem personer.


Man kommer tættere på ham, når man læser bogen:

"Han har slidgigt ved det ene kraveben, ondt i ryggen og ondt i skuldrene. Selv hans syn er blevet dårligere. Efter 12 år som professionel, 12 år med drøj sparring op til 45 kampe står Mikkel Kessler hver morgen op til kadaverets indvendinger mod en ny dags stræbsom træning. Hidtil har han vundet morgenskænderiet, men han er blevet ældre, og nu er verdensmesteren begyndt at spekulere på, hvor meget hjernen skvulper rundt bag skallen, når gutter som Andre Ward og Carl Froch slår ham i hovedet".

Der er mange flotte billeder i bogen, bl.a. et hvor man kan se Mikkel bokse mod Joe Calzaghi i Cardiff i Storbritannien.

Billederne er taget på en rigtigt skarp og rå måde. Jeg synes, at bogen er rigtigt god. Man får et indblik i Mikkels liv, hvor man får nogle ting at vide


om ham, som man måske ikke viste i forvejen: "Mikkel Kessler er 31 år og har mødt mange af fagets bedste de seneste seks år. 11 VM-kampe har han bokset i træk".

Bogen har en masse flotte billeder, men der er dog nogle ord, som godt kan være lidt svære at forstå, så derfor giver jeg bogen 6 ud af 6 stjerner.

Kessler  

Jannik har anmeldt bogen Kessler, om bokseren Mikkel Kessler

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you