Page 1

32 musorhoz mar csak ajanlok 107_Layout 1 1. 2. 2012 10:22 Page 17


32 musorhoz mar csak ajanlok 107_Layout 1 1. 2. 2012 10:22 Page 18

www.infocsallokoz.sk - minden, ami csallóköz

n REGIONÁLIS HETILAP e t n i z s Profi ÉS INFORMÁCIÓS PORTÁL

A

z infovárosok rendszere már tíz éve létezik. Magyarországi központja Győrben található, de jelen van 52 nagyvárosban is. Célja a tájékoztatás az információs sztráda széles sávján, ahol naponta megannyi látogató megfordul. Az oldalak tartalma képes arra, hogy akár órákra is lekösse az olvasót, aki könnyed szórakozásra vágyik, ám mégis szívesen tud meg információkat a körülötte zajló és mellette oly gyorsan eldübörgő világról. Ennek a Szlovákiára kiterjedt hálózatát vette meg az InfoCsallóköz Kft., azzal a céllal, hogy itt is elérje azt, ami már az anyaországban bevált. Egy olvasóktól függő, olvasóbarát rendszert alakítson ki. Ez a csoport hozta létre a www.infocsallokoz.sk internetes portált is, amelyen mindenki megtalálja a kedvére való olvasmányt. Fényképek, eseményekről szóló tudósítások, hírek, interjúk, különböző nívós riportok, valamint programajánlók. Programok, amelyek felölelik a Dunaszerdahelyi, a Komáromi és a Galántai járást, azok kisebbnagyobb községeinek eseményeit. Ezt a feladatot vállalta magára a portál, amelynek üzemeltetői, tulajdonosai úgy gondolták, hogy nem csak a világhálón van jövője a

híreknek, az újságírásnak, de mindenképpen érdemes a nyomtatott sajtót is művelni. Ezért létrehozták az InfoCsallóköz elnevezésű hetilapot, mely hétről hétre minden szerdán várja majd az olvasóit az újságos standok pultjain, illetve a különböző árusítóhelyeken. Kérdezhetnénk, miért kell a régiónak még egy hetilap, miért kell még egy újság? Nem egy akarunk lenni a többi között, hanem mi akarunk lenni A Hetilap. Ebben a periodikumban mindenki, kicsi és nagy egyaránt megtalálja a kedvére való olvasnivalót, a számára érdekes cikkeket, tudósításokat. Interjúk énekesekkel, sztárokkal, hogy a fiataloknak legyen mit olvasniuk. Beszélgetések politikusokkal, közszereplőkkel, beszámolók a közelmúlt eseményeiről, amely az idősebb korosztályt is érdekli. Rejtvények, fejtörők, közérdekű információk, és még sorolhatnánk. Ez csak egy kivonata annak, amit a lap hétről hétre, minden szerdán az emberek elé tár majd. A lap indulópéldányszáma 11 ezer. S hogy mi köze az internetes portálhoz? A játékok, versenyek, illetve tehetségkutatók, amelyeket az újságban meghirdetünk, az

Több reklámra lenne szükség? NEM! CSAK 1 HATÉKONYRA! Az árbevétel 10-20 százalékát kell elkölteni reklámra? Az oktatókönyvek szerint. DE NEM NÁLUNK! Milyen az eredményes hirdetés? A potenciális vevő számára jelen kell lenni, és ott, ahol a vevő keresi az információt. Észrevehető, lényegretörő, hatást vált ki. Ha a reklám elvész a többi hirdetés között és csak maga a hirdető vállalkozó látja meg, az az úgynevezett hirdetési temető. Hirdetéskötésnél, milyen szempontokat nézzek? - a potenciális vevőket találja meg - emlékezzenek rá pont akkor, amikor kinyílik a pénztárca - olyan helyen legyen szem előtt, amit „sokan látnak” - minél nagyobb területet fedjen le - a legkeresettebb médiumokban szerepeljen - megfizethető legyen - hosszú távon hasson - nem tukmálásként érzékelik, hanem „rátalálnak” az információra - hosszabb távú hirdetés esetén kedvezmények járjanak

interneten is megtekinthetőek lesznek majd, illetve esetenként szavazni szintén lehet rájuk. A fontosabb, érdekesebb interjúkról készült videó-felvételeket pedig egyaránt megtekinthetik majd az internetes oldalon. A hetilap a megjelenést követő héten szintén olvasható lesz majd a www.infocsallokoz.sk honlapon. Az oldal természetesen a legmodernebb technikai háttérrel készült, egyenes kapcsolatban van a Facebook közösségi portállal, amely már nem csak a fiatalok kedvelt „játszótere”, de az idősebb korosztály is előszeretettel böngészgeti az eseményeket. Annyit tudni kell az InfoCsallóköz Kft.ről, hogy nem nonprofit szervezet, hirdetésekből tartja fenn magát. A jövőbeni tervek közt azonban szerepel egy alapítvány létrehozása, mely a környékbeli tehetséges fiatalokat karolja fel. Addig, míg a távolabbi terveink megvalósulnak, egyet szeretnénk leszögezni: nem az olvasó van értünk, hanem mi vagyunk az olvasóért. Pontosan ezért szeretnénk, ha jelmondatunk mindenkihez eljutna, hiszen a lapot:

Írja az élet, szerkeszti az olvasó is!

Miért az olvasó szerkeszti a lapot? Az InfoCsallóközt az élet írja, és a szerkesztők készítik, de természetesen nem csak ők, hiszen az olvasók is beleszólhatnak. Hétről hétre megkérdezzük a nagyérdeműt, hogy mit szeretnének tudni a következő számban szereplő interjú-, illetve riportalanyoktól. Feltehetik nekik a kérdéseiket akár az interneten (info@infocsallokoz.sk), vagy postai úton (Poštová 367/1, Dunajská Streda, 929 01). Természetesen ezekre a válaszokat is közöljük a következő heti lapszámunkban. Ha látnak olyat, ami megragadja a figyelmüket, lefényképezik, beküldik nekünk, és számunkra is megfelel, akkor leközöljük. Várjuk a témákat, azokat a javaslatokat, amelyekről szívesen olvasnának az újság hasábjain. Beküldhetik a községükben zajló rendezvények előzetes programját, illetve az ott készült képeket. Folyamatosan versenyeket, pályázatokat hirdetünk meg, ahol értékes nyeremények várnak majd a vállalkozó kedvűekre. Ezek természetesen nem csak egy korosztálynak szólnak, de kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak, illetve időseknek egyaránt. Pontosan ezért kívánjuk, ha folyamatosan kapnánk a visszajelzéseket Önöktől, így tudnánk, milyen hibákat követünk el, mit változtassunk, mivel tehetnénk az olvasó kedvére.


32 musorhoz mar csak ajanlok 107_Layout 1 1. 2. 2012 10:22 Page 19

Információk

marketing@infocsallokoz.sk

Hirdessen az InfoCsallóköz hetilapban! Árak, kedvezmények, értékes ajándékfelületek

Megjelenési felületek az InfoCsallóköz hetilapban

1 Oldal/1 Megjelenés

Ajándékfelületek minden hetilapban hirdető ügyfelünk részére a www.infocsallokoz.sk információs portálon

700 Eur

Central banner + Főoldalon hír Értéke: 130 Eur

Belső borító (2. és 51. oldal)

500 Eur

Central banner Értéke: 110 Eur

Belső oldal egész (10/10)

450 Eur

Central banner Értéke: 110 Eur

Belső oldal fél (5/10)

250 Eur

Standing banner Értéke: 50 Eur

Belső oldal negyed (2,5 x 1/10)

140 Eur

Standing banner Értéke: 50 Eur

Belső oldal (2/10)

115 Eur

-

Belső oldal (1/10)

60 Eur

-

Főoldal/Hátoldal

Online cégregiszterben megjelenés 1 éven keresztül, minden a hetilapban hirdető Ügyfelünk részére! (Google keresőoptimalizálással, egész éves szerkeszthető hozzáféréssel)

A feltüntetett árak Áfát nem tartalmaznak!

Hirdessen nálunk!

További információk és kedvezmények:

Adjon fel apróhirdetést az InfoCsallóköz hasábjain. Egy szó 20 cent, ha vastag betűszedéssel kérik, akkor 40 centért számoljuk fel Önöknek. Indulási akcióként bónuszba kapják a hirdetők, hogy felhívásaikat ingyen közöljük a www.infocsallokoz.sk oldalon is.

Szerkesztőség: InfoCsallóköz, s.r.o., Poštová 367/1, 929 01 Dunajská Streda. E-mail: info@infocsallokoz.sk. Mobil: +421 911 802 864

INFOCSALLÓKÖZ HETILAP Offline nformációk - Induló példányszám: 11 000 darab - Megjelenés: szerdánként - Formátum: A/4 - Szerkesztési méret: 210x297 mm - Kifutó: 10-10 mm - Borító: 120 gr/m2 fényes műnyomó - Belív: 80 gr/m2 MWC papír - Opcionális lehetőség: grafikai szerkesztés és design ötletek TErjESZTéS Kiadványunk Szlovákiában, a Dunaszerdahelyi, Komáromi és Galántai járásokban jelenik meg. Hetilapunk megtalálható állandó terjesztési pontokon, hírlapárusító helyeken, de előfizetőink részére házhoz is szállítjuk. A kifutott magazinok 1 hét elteltével megtalálhatóak a hivatalos, www.infocsallokoz.sk weboldal „Olvasósarok” menüpontja alatt, így későbbiekben online is megtekinthetik az érdeklődők.

WWW.INFOCSALLOKOZ.SK Online hirdetési felület, információk Banner: A tartalmat böngésző látogatók folyamatos figyelemfelkeltésére használt mozgó hirdetési felület. Hirdethet általánosan (cégnév + foglalkozási területek), de tartalmazhat konkrét árut/szolgáltatást is (eladó autó, lakás, pizza fajták stb.). Az információs portál minden felületén jelen vannak. Az azonos méretű hirdetések folyamatosan kattintásonként és látogatónként váltják egymást, ezzel is biztosítva, hogy több megegyező méretű grafika is felkerülhessen az oldalakra, valamint, hogy minden hirdetőnk a számára megfelelő mennyiségű megjelenést kaphassa. Kommunikációs csomag: - Cégregiszterben történő megjelenés egy éven át (fotók, videók, elérhetőségek, termékek, információk, térkép) - Havonta 4 kihelyezése a cégről a Főoldalra: A látogató rögtön ezt látja, amikor belép az oldalra. (pl.: újfajta pizzák, akciók) - Google optimalizáció: a feltett hírt, céget, programot a google keresője az elsők között hozza majd a világban, a választott keresőszavakra. Tehát a hirdetés nem csak a napi több ezer látogatót, hanem az internetes keresőket használó vevőket is eléri.

InfoCsallóköz Médiaajánlat - magyar  
InfoCsallóköz Médiaajánlat - magyar  

InfoCsallóköz Médiaajánlat - magyar