Page 29

71_Layout 1 2012.04.26. 12:01 Page 29

info@infocsallokoz.sk

Ezoterika 29

heti horoszkóp

gazsi gizella jósnő előrejelzése Kos

március 21. – április 20.

Bika

április 21. – május 20.

Ikrek

május 21. – június 21.

Rák június 22. – július 22.

Kettősség jellemzi a Kos hetét. Munkájával és hivatalos ügyeivel kapcsolatban szerencsésen alakulnak az események, hangulata azonban mégsem felhőtlen. Ez nem véletlen, hiszen családjában valakinek az egészségével lehetnek problémák. Emiatt tehetetlennek érezheti magát, de egészen biztos, hogy minden öntől telhetőt megtesz érte!

Körömrágás helyett inkább relaxáljon! Egy ilyen fontos, munkahelyi döntés meghozatalakor, mint ami önre várhat ezen a héten, kell a higgadt gondolkodás. Egy kis bátorságot is érdemes lesz merítenie, mert indokolatlan félelmek nehezíthetik választását. Márpedig nyugodtan merjen lépni, mert ha megtette, akkor békés időszak következhet életében.

Ideje, hogy egy új malacperselyt vásároljon, mert a réginek nem fog beleférni a pocakjába a váratlanul érkező összeg. Bizony, nem kis pénzről van szó, de ez nem a semmiből termett, egy korábbi befektetése térül meg. Az aranyeső ünneplése közben azonban megfeledkezhet egy fiatalabb családtagjáról. Szervezzenek valamilyen közös programot!

Úgy érzi, családjától nem kap elég figyelmet és törődést mostanában. Azonban az otthon falain kívül, másokkal is átélhetünk bensőséges pillanatokat. Önnek elsősorban egy idősebb hölgy jelenti ezt a lelki támaszt, akit szinte édesanyjaként szeret és tisztel. Ő lesz az első, akinek a napokban elmeséli előléptetését és szerelmi ügyeinek alakulását.

Oroszlán

Szűz

Mérleg

Skorpió

július 23. – augusztus 23.

augusztus 24. – szeptember 23.

szeptember 24. – október 23.

október 22. – november 20.

Kevés dologtól retteg úgy, mint a nélkülözéstől. Emiatt azonban gyakran indokolatlan rettegés lehet rajta úrrá: mi lesz, ha nem tudja fenntartani megszokott életszínvonalát? Ezen a héten ismét a jegy szülötteire támadhatnak ezek a gondolatok, de jobb, ha beletörődik, hogy minden korsó kiürülhet egyszer. Ez azonban még nem tragédia!

Menteni a menthetőt! – így lehet jellemezni ennek a hétnek a legszükségesebb tennivalóit. Leginkább párkapcsolatában van most szükség tűzoltásra, bár – valljuk be – itt már nehéz a megújulás. És mintha mindez még nem lenne elegendő, pénzügyeiben is olyan emberek közeledhetnek, akik sokkal inkább vinni szeretnének öntől, mintsem adni.

Egy önhöz közel álló, fiatalabb személy okozhat csalódást ezekben a napokban. Szomorkodásában odáig is eljuthat, hogy önmarcangolásba kezd. Márpedig akárhányszor is pörgeti újra az elmúlt időszak eseményeit, mindig ugyanarra az álláspontra jut, hogy ön mindent megtett, amit lehetett! Munkahelyi sikerei vigasztalhatják.

Mintha csak egy papagáj mondaná el a Skorpió e hétre szóló előrejelzését, merthogy ugyanúgy, mint az elmúlt hetekben, most is pénz, pénz és megint pénz várható! Ha megfogadva korábbi tanácsunkat lottózott, de nem nyert, legyen továbbra is kitartó. Figyelje a jeleket, Fortuna ugyanis kisebb „üzeneteket” küld, mielőtt tényleg megérkezik!

Nyilas

Bak

november 21. – december 21.

Hajlamos arra, hogy boldogságának mértékét az éppen aktuális anyagi helyzete határozza meg. Amikor pénz áll a házhoz, akkor madarat lehetne önnel fogatni, azt viszont nagyon nehezen viseli, ha az olcsóbb tejet kell kosárba tennie a boltban. Ez utóbbi periódusnak most vége lehet a napokban érkező összeg révén.

december 22. – január 20.

Két lábbal a földön járni, biztonságban élni tartósan, a Bak leghőbb vágyai, amelyek beteljesülésére jó esély mutatkozik. Egy váratlan találkozás megsimogathatja a szívét, és úgy érezheti magát, megérkezett az örök védelmet adó kuckójába. Lehet, hogy érlelődik a szerelem? A lila köd ellenére, muszály kellő figyelmet fordítani ingatlanügyeire is.

Vízöntő

január 21. – február 19.

Párjával közös utazásra készülnek, ami nem csak kellemes kikapcsolódásnak ígérkezik. Mindketten úgy érzik, hogy ha ez az együtt eltöltött néhány nap jól sikerül, akkor rendbe jöhet minden, ami az elmúlt hónapok konfliktusait okozta. Mielőtt elkezdene csomagolni, fogadjon meg egy tanácsot: nagy adag türelmet is tegyen bőröndjébe!

Halak

február 20. – március 20.

Legszívesebben úgy hajtaná álomra a fejét mostanában, hogy újra és újra átszámolja a pénzét, majd beteszi a párnája alá. Bár így sem tudna nyugodtan aludni, mivel úgy érzi, párjában sem bízhat meg maradéktalanul. Félelmei nem teljesen alaptalanok, de ahelyett hogy boldog boldogtalant megvádolna, próbáljon lehiggadni!

Németh Anikó dunaszerdahelyi olvasónkat ezúton köszönti párja, Hofer Albert születésnapja alkalmából! Köszöntse fel Ön is ismerősét, családtagját: info@infocsallokoz.sk

InfoCsallóköz hetilap 10. szám  

InfoCsallóköz hetilap 10. szám

InfoCsallóköz hetilap 10. szám  

InfoCsallóköz hetilap 10. szám

Advertisement