Page 1

natural products


natural products


PRIRODNI SASTOJCI 85 - 100% APIVITA proizvodi s prirodnim sastojcima i do 100%, spajaju ekstrakte 5.500 biljaka prikupljenih iz grčke flore s čistim pčelinjim proizvodima i organskim eteričnim uljima. APIVITA nudi veliki broj organskih proizvoda, certificiranih od međunarodnih organizacija. Ni jedan proizvod ne sadrži parabene, polipropilen glikole, silikone, umjetne boje i mirise. APIVITA koristi reciklirane materijale za pakiranja, kao što su 100% reciklirani grčki papir i reciklirani PET.

UČINKOVITI PROIZVODI APIVITA je inspirirana društvom pčela i sve formule obogaćuje pčelinjim proizvodima visoke biološki dokazane učinkovitosti. Jedan od tih proizvoda je propolis. APIVITA je prva grčka tvrtka koja koristi propolis u proizvodima za njegu zdravlja i ljepote. Propolis – čudotvorni antiseptik prirode – razlikovni je element APIVITE. Poboljšava učinkovitost proizvoda zahvaljujući antiseptičkim i antioksidativnim svojstvima. Svi pčelinji proizvodi su na jedinstven način povezani s aktivnim prirodnim sastojcima iz bogate grčke prirode. Izbor sastojaka provodi se na temelju kliničkih studija kako bi se što više povećala sigurnost i učinkovitost proizvoda. U cilju daljnjeg poboljšanja kvalitete i učinkovitosti proizvoda APIVITA je zamijenila običnu vodu organskim infuzijama, uključujući infuziju vode zelenog čaja, vode ružmarina, vode hamamelisa i vode maslačka.

HOLISTIČKA NJEGA TIJELA, UMA I DUŠE APIVITA, inspirirana holističkim pristupom Hipokrata koristi djelovanje čistih, organskih, certificiranih eteričnih ulja te nudi proizvode koji blagotvorno djeluju na tijelo, um i dušu. Brzo se upijaju te učinkovito djeluju na kožu, istovremeno umirujući osjetila i podižući raspoloženje, darivajući dobrobit i pomlađivanje.


Cleansing – čišćenje kože Čišćenje kože osnovni je, možda i najvažniji korak u njezi lica. Uklanjajući štetne elemente okoliša pomažemo da naša koža lakše primi blagotvorne sastojke drugih proizvoda za njegu lica. APIVITA je kreirala liniju za čišćenje lica s visokim postotcima prirodnih sastojaka, od 89 do 100%. Sadržava blage čestice za čišćenje, sapuniku te prirodna maslinova i bademova ulja koja omogućavaju učinkovito čišćenje, ujedno poštujući fiziologiju kože. Sedam organskih eteričnih ulja linije pomlađuje kožu i podiže raspoloženje te pruža blagodat. Kako bi se pojačalo antioksidacijsko djelovanje, APIVITA je zamijenila običnu vodu organskom vodom zelenog čaja. Ne sadrži SLES i SLS, parabene, silikone, polipropilen glikole i mineralna ulja.


KOMPLETNA LINIJA ZA ČIŠĆENJE LICA SADRŽAVA: ZA MASNU/MJEŠOVITU KOŽU GEL ZA ČIŠĆENJE I TONIK LOSION s propolisom i citrusom 96% i 98% PRIRODNI SASTOJCI ZA SVE TIPOVE KOŽE KREMASTA PJENA ZA ČIŠĆENJE LICA I OČIJU s maslinama i lavandom

93% PRIRODNI SASTOJCI 3 u 1 MLIJEKO ZA ČIŠĆENJE LICA I PODRUČJA OKO OČIJU - TONIRA UKLANJA ŠMINKU s kamilicom i medom

99% PRIRODNI SASTOJCI


natural serum APIVITA natural serum linija s prirodnim sastojcima i do 99% daje maksimalne rezultate i jedinstvenu kozmetičku njegu kože. Zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih sastojaka i inovativnom mehanizmu koji djeluje s naprednom tehnologijom, APIVITA prirodni serumi djeluju na najdublje slojeve kože.

sadrže

ne sadrže

22 ekstrakta biljaka

ParabenE

14 IN VIVO i IN VITRO TEstova 4 pčelinja proizvoda 10 eteričnih ulja 10 vitamina i aminokiselina

SilikonE Propilen glikole MineralnA ulja etanolaminE ftalatE PCM, NM


NATURAL SERUM HYDRATION

NATURAL SERUM ANTI-WRINKLE

s aloe verom i hijaluronskom kiselinom

94% PRIRODNI SASTOJCI

98% PRIRODNI SA STOJCI

UČINKOVITA NJEGA PROTIV BORA

VIŠESTRUKA HIDRATACIJA U SVIM SLOJEVIMA KOŽE

Smanjuje se dubina i površina bora za 23%1.

HIDRATACIJA svih slojeva kože1,2. Trenutačno povećanje hidratacije kože i do 63%3. Održavanje vlažnosti kože čak i nakon 24 sata3. 70%

Smanjuje se broj bora do 70%1.

Dan 0

63%

60%

Dan 56

In vivo test: 20 dobrovoljaca

Povećanje životnog vijeka stanica1,2.

54%

50%

Snažna antioksidativna zaštita1,2,3,4.

40% 30% 20%

NATURAL SERUM LIFTING

10% 0

s resveratrolom i vitaminom E

1

3

8

0,1% hijaluronska kiselina

sati

24

4% Zob i lecitin

In vivo test: 15 dobrovoljaca

s matičnom mliječi i vitaminom A 95% PRIRODNI SASTOJCI

Dugoročna hidratacija 28%. Povećanje vitalnosti kože4,5.

ČVRSTA I PODATNA KOŽA, LIFTING EFEKT

NATURAL SERUM RADIANCE

Elastičnost kože povećana je za 36%1,4.

96% PRIRODNI SA STOJCI BLISTAVA, OBNOVLJENA I ODMORNA KOŽA Smanjenje diskoloracija i općenito poboljšanje tonusa kože1,2. Poboljšanje mikroteksture kože i blistavosti za 28%2,4.

grubost

8

Vraćanje gustoće iznutra3. Povećanje sinteze kolagena i lipida1,2. Novo oblikovanje lica 9%3. standardizirani volumen (mm2)

s borovnicom i vitaminom C

5000

5000

5000

4900

-3,9%

4800

4807.3

4700

-9,2%

4600 4500

4539.4 ώρες

4000 placebo

ulje sjemenki lana

Poboljšanje teksture i izgleda kože

6

4 0 dana

45 dana

90 dana

Snažna antioksidativna zaštita stanica1,2,5. Održavanje dugovječnosti stanica3.


SERUMI - VRHUNSKI PROIZVODI MODERNE TEHNOLOGIJE


osiguravaju: Maksimalne rezultate Jedinstvenu kozmetičku njegu

kroz: Veću koncentraciju aktivnih sastojaka od bilo kojeg drugog proizvoda Sposobnost jakog prodiranja u najdublje slojeve kože Inovativan način djelovanja


prirodni serumi DO 98 % PRIRODNI SASTOJCI VISOKA KONCENTRACIJA PRIRODNIH SASTOJAKA INOVATIVNI NAČIN PRODIRANJA U KOŽU

za DJELOVANJE U NAJDUBLJIM SLOJEVIMA KOŽE SIGURNU UPORABU I HOLISTIČKU NJEGU


sadrže

ne sadrže

22 BILJNA EKSTRAKTA

PARABENE

14 IN VIVO I IN VITRO

SILIKONE

TESTOVA

PROPILEN GLIKOLE

4 PČELINJA PROIZVODA

MINERALNA ULJA

10 ESENCIJALNIH ULJA

ETANOLAMINE

10 VITAMINA I

FTALATE, PCM, NM

AMINOKISELINA


PRIRODNI SERUM ZA HIDRATACIJU

s aloe verom i hijaluronskom kiselinom 98% PRIRODNI SASTOJCI

više hidratacije… Hidratacija je osnovna potreba svih tipova kože i pomaže ju održati prekrasnom i zdravom.

Kao i …med za obnavljanje, zob i lecitin za umirivanje i esencijalno ulje geranija za podizanje raspoloženja i revitalizaciju kože.

kakvo je njegovo djelovanje?

je li ovaj serum prikladan za mene?

•Trenutno osigurava do 63% hidratacije odmah po prvom nanošenju. • Čuva vlažnost kože i do 24 sata • Ciljano provodi hidrataciju do najdubljih slojeva kože

koji su aktivni sastojci seruma za hidrataciju? Bioaktivna aloe vera: duboko upijena u kožu trenutno povećava njenu vlažnost Hijaluronska kiselina u 3 molekularne težine: osigurava dubinsku hidrataciju u svim slojevima kože. Zadržava i do 5 puta više vlažnosti nego obična hijaluronska kiselina.

Za nemogućnost zadržavanja vlažnosti u koži mogu biti odgovorni: tip kože, starosna dob, prehrana, kao i čimbenici okoliša (sunce, zrak, hladnoća ili čak klima uređaji). U svim ovim slučajevima je prirodni serum za HIDRATACIJU za sve dobne skupine i sve tipove kože.

koliko ga često mogu koristiti? Ujutro i uvečer prije dnevne i noćne kreme. Koristite serum barem mjesec dana, dva puta godišnje. Može se koristiti neprestano. Može se kombinirati i s ostalim serumima iz linije Prirodni serumi. serums of the Natural Serum line.


PRIRODNI SERUM ZA BLISTAVOST

s borovnicom i vitaminom C 96% PRIRODNI SASTOJCI

više blistavosti… Blistavost kože ovisi o njenoj ujednačenoj boji, zdravom keratinskom sloju i dobroj kvaliteti kolagena. Kako svjetlost prodire kroz slojeve kože, reflektira se na kvalitetni kolagen i stvara izgled blistave, ozarene kože.

kakvo je djelovanje prirodnog seruma za blistavost? • Zaglađuje kožu • Daje blistavost i ujednačava boju kože • Pruža jaku antioksidativnu zaštitu

Kao i … likopen i propolis s jakim antioksidativnim učinkom, nar i šipak koji toniraju i hidriraju kožu te esencijalna ulja limuna, naranče i nerolija za revitalizaciju kože i raspoloženja.

je li serum za blistavost prikladan za mene? Gubitak blistavosti kože može biti rezultat njenog izlaganja suncu, upotrebe neodgovarajuće njege kao i ostalih čimbenika, kao što su loša prehrana, umor, stres i td. U svim ovim slučajevima koža treba Prirodni serum za BLISTAVOST.

koji su aktivni sastojci seruma za blistavost? koliko ga često mogu Borovnica, prirodni izbjeljivač kože koristiti? i čimbenik zaglađivanja. Nova stabilna molekula vitamina C, koja se otpušta tek u trenutku kontakta s kožom. Vitamin C drastično povećava proizvodnju kvalitetnog kolagena. Koenzim Q10 u nano emulziji, produžuje životni vijek stanica i kvalitetu kolagena.

Ujutro i uvečer prije dnevne i noćne kreme. Koristite serum barem mjesec dana, dva puta godišnje ili prema potrebi. Može se kombinirati i s ostalim serumima iz linije Prirodni serumi.


PRIRODNI SERUM PROTIV BORA

s resveratrolom i vitaminom E 94 % PRIRODNIH SASTOJAK A

manje bora… Biološko starenje je prirodni proces. Kako starimo, naša koža proizvodi manje kolagena i elastina ili su oni slabije kvalitete, dok mimički pokreti mišića lica i štetni čimbenici okoliša uzrokuju boranje kože. Izgled lica smatra se mladolikim ili starim ovisno o veličini i broju bora na njemu.

kakvo je djelovanje prirodnog seruma protiv bora?

• Smanjuje broj bora i do 77% • Smanjuje dubinu bora i do 71% • Pruža jaku antioksidativnu zaštitu

Kao i… ulje grožđa i masline za njegu i hidrataciju te esencijalna ulja nerolija, pačulija, geranija i kadulje koja pružaju osjećaj uravnoteženosti i blagostanja.

je li serum protiv bora prikladan za mene? Pojava prvih bora ovisi o mnogo čimbenika. Genetske predispozicije, stil života, izlaganje suncu, pušenje, korištenje neprimjerenih sredstava za njegu određuju vrijeme njihove pojave, koje je općenito između 30. i 40. godine života.

koliko ga često mogu koji su aktivni sastojci koristiti? prirodnog seruma Ujutro i navečer prije dnevne i noćne kreme. Može se neprestano koristiti ili protiv bora? kombinirati s ostalim serumima iz linije Nova molekula resveratrola povećane biodostupnosti povećava staničnu dugovječnost i proizvodnju kolagena. Vitamin E štiti kolagenska vlakna od razornog utjecaja slobodnih radikala. Patentirani ekstrakt propolisa (APIVITINA inovacija), bogat polifenolima i flavonoidima, štiti od prijevremenog starenja.

Prirodni serumi.


PRIRODNI SERUM ZA LIFTING

s matičnom mliječi i vitaminom A 95 % PRIRODNI SASTOJCI

gipkija koža…

Kao i…med za obnavljanje stanica, Kolagen i elastin odgovorni su za gipkost ulje pšeničnih klica za hidrataciju i kože i čvrste konture lica. Čvrsta koža obnavljanje te esencijalna ulja ruže, doprinosi mladolikosti i privlačnosti lica. mire i sandalovine za toniranje i revitalizaciju kože i raspoloženja.

kakvo je djelovanje seruma za lifting?

• Povećava gipkost kože za 13,2% • Povećava elastičnost kože za 36% • Obnavlja konture lica za 9,2% • Poboljšava teksturu i izgled kože za 90%

koji su aktivni sastojci seruma za lifting? Svježa grčka matična mliječ (APIVITINA inovacija) u inovativnom sustavu otpuštanja u kožu, povećava njenu gipkost i elastičnost. Vitamin A obnavlja kožu. Laneno sjeme, bogato raminozom i arabinozom, popunjava kožu. Bušin povećava elastičnost kože podupirući sintezu kolagena, elastina i lipida.

je li serum za lifting prikladan za mene? Opuštanje kožnog tkiva većinom je povezano s biološkim starenjem, ali može biti i pod utjecajem ostalih čimbenika kao što su izlaganje suncu i pušenje. Prirodni serum za LIFTING koristi se proaktivno radi prevencije ili nakon pojave prvih znakova opuštanja kože.

koliko ga često mogu koristiti? Ujutro i uvečer prije dnevne i noćne kreme. Može se koristiti neprestano ili kombinirati s drugim serumima iz linije Prirodni serumi.


Savjeti za ljepotu Prirodno…iz APIVITE Korak po korak…do potpune njege kože 1. KORAK: detaljno očistite lice čak i kada nemate make-up jednim od APIVITINIH proizvoda za čišćenje. 2. KORAK: za intenzivnu njegu koristite Prirodni serum svaki dan, jednom ili dva puta dnevno barem mjesec dana. 3. KORAK: nakon seruma nanesite svoju APIVITA kremu za njegu, dnevnu ili noćnu.

* Svaki serum možete kombinirati s bilo kojim proizvodom APIVITA linije za njegu kože


Za maksimalne rezultata preporuča se izmjenjivati i kombinirati APIVITA Prirodne serume, na primjer SERUM ZA BLISTAVOST ujutro, SERUM ZA LIFTING uvečer. Potražite APIVITA kombinirane setove seruma. Prema Vašoj dobi i potrebama kože pronađite odgovarajući Prirodni serum i uvrstite ga u rutinu svoje svakodnevne njege.

DOB

A P I V I TA P R I R O D N I S E R U M

do 25 HIDRATACIJA

25-35 HIDRATACIJA

BLISTAVOST

HIDRATACIJA

BLISTAVOST

PROTIV BORA

HIDRATACIJA

BLISTAVOST

PROTIV BORA

35-45

45+

Zapamtite da su pravovremena prevencija i potpuna njega kože najučinkovitija metoda protiv njenog starenja i opuštanja!

LIFTING


aqua vita

Svi proizvodi su dermatološki testirani


VODA JE IZVOR ŽIVOTA… I ZA VAŠU KOŽU. APIVITA je kreirala Aqua vita liniju, koja pruža 24-satnu hidrataciju za sve tipove kože, s prirodnim sastojcima i do 92%. GLAVNO DJELOVANJE: 24-satna hidratacija zahvaljujući prirodnim sastojcima konopljike, zobi i lecitina. Konopljika povećava hidrataciju za 28%, dok zob i lecitin pomažu koži da zadrži vodu te pojačavaju prirodni obrambeni mehanizam kože. DODATNA DJELOVANJA: anti-age djelovanje. Sadrži vitamine A, E, C. Štiti od štetnih utjecaja okoliša zahvaljujući polifenolima maslina koji blokiraju djelovanje slobodnih radikala te vodi ruže i zelenog čaja. Sadrži također i SPF 10 za zaštitu od sunca. Holističko djelovanje. Pomlađivanje i toniranje zahvaljujući eteričnom ulju geranija. NE SADRŽI PARABENE, SILIKONE, POLIPROPILEN GLIKOLE I MINERALNA ULJA.

KOMPLETNA AQUA VITA LINIJA ZA 24-SATNU HIDRATACIJU: ZA MJEŠOVITU/MASNU KOŽU 24H HIDRATANTNA KREMA-GEL s konopljikom i propolisom 98% PRIRODNI SASTOJCI ZA NORMALNU/SUHU KOŽU 24H HIDRATANTNA KREMA s konopljikom i medom 96% PRIRODNI SASTOJCI

ZA PODRUČJE OKO OČIJU 24H HIDRATANTNA I REGENERIRAJUĆA KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU s konopljikom i oštrolisnom veprinom

konopljika 28,5 28 27,5 27 26,5 26 25,5 25

povećava vlažnost kože do 28%

14. dan 1In

JAKO SUHA KOŽA 24H HIDRATANTNA KREMA s bademom i medom 98% PRIRODNI SASTOJCI

28. dan

vivo test na 40 žena, tijekom 28 dana, korišteno 2 puta tjedno

zob i lecitin 70%

Vlaži kožu i nakon 24 sata 63%

60%

54%

50% 40% 30% 20% 10% 0

1

3

8

0,1% hijaluronska kiselina 2In

sati

4% zob i lecitin

vivo test na 15 ljudi nakon 1, 3, 8 i 24 sata

24


wine elixir

SVI SU PROIZVODI DERMATOLOŠKI I OFTAMOLIŠKI TESTIRANI


PRIPREMITE SE NA ELIKSIR MLADOSTI… PRIPREMITE SE NA WINE ELIXIR. Resveratrol, osnovni sastojak crnog vina, aktivira sintezu sirtuina (proteina mladosti) koji produljuju život fibroblasta u stanicama povećavajući proizvodnju kolagena i elastina. Lupina je Hipokratova biljka. Njezina osnovna aktivna komponenta je lupeol koji se dobiva iz ekstrakta njezine kore te pospješuje kompoziciju kvalitetnog kolagena. GLAVNO DJELOVANJE: smanjuje i sprječava linije i bore istovremeno poboljšavajući čvrstoću kože, zahvaljujući resveratrolu i obrniku. DODATNO DJELOVANJE: dubinska hidratacija. Obogaćen je pčelinjim voskom - jakim hidratacijskim i omekšavajućim čimbenikom, uljem mekinja, zobi, lecitinom i karite maslacem. Zaštita od štetnih vanjskih faktora s polifenolima maslina i vodom zelenog čaja. Također je dostupan sa SPF 15 za zaštitu od UV zračenja i drugih štetnih utjecaja sunca. Holistička njega s organskim eteričnim uljima pačulija, nerolija, kadulje i geranija. Jedinstvena kombinacija s obnavljajućim, anti-age i hidratacijskim svojstvima koji izjednačuju kožu, smiruju i poboljšavaju raspoloženje. NE SADRŽI PARABENE, SILIKONE, POLIPROPILEN GLIKOLE, MINERALNA ULJA.

REGENERIRAJUĆE ULJE ZA LICE PROTIV BORA

sa sjemenkama grožđa i maslinama

100% PRIRODNI I ODOBRENI SASTOJCI - BIO EKO CERTIFICIRAN PROIZVOD (ICEA) UČVRŠĆUJUĆA DNEVNA KREMA PROTIV BORA SPF 15

s crnim vinom i pčelinjim voskom

KREMA PROTIV BORA ZA PODRUČJE OKO OČIJU I USANA

s crnim vinom i pčelinjim voskom 94% PRIRODNI SASTOJCI lupina Povećava elastičnost i vraća oblik lica % smanjenje volumena područja ispod brade

KOMPLETNA WINE ELIXIR LINIJA:

87% PRIRODNI SASTOJCI UČVRŠĆUJUĆA KREMA BOGATE TEKSTURE PROTIV BORA

s crnim vinom i pčelinjim voskom 90% PRIRODNI SASTOJCI

UČVRŠĆUJUĆA NOĆNA KREMA PROTIV BORA

T42

0

T89

-5 -10

*-8,8%

-15 *-15,7%

t

Značajno smanjenje volumena područja ispod brade. Minimalno smanjenje 8.8%. Maksimalno smanjenje 25.5%. 2In vivo test na 25 žena u dobi 45-65 godina sa znakovima opuštanja lica kroz period od 3 mjeseca.

-20

crno vino Smanjuje dubinske bore

s crnim vinom i pčelinjim voskom 93% PRIRODNI SASTOJCI

0. dan

56. dan

Smanjenje površine bora do 77%. Smanjenje broja bora do 71%. 1In vivo test na 20 žena u dobi 49-69 godina s dubokim borama oko očiju, kroz period od 2 mjeseca.


TIJEKOM NAJBOLJIH GODINA VAŠEG ŽIVOTA, RAZMAZITE SE… TRETMANOM QUEEN BEE. Za “zlatne godine“ u životu žene, APIVITA predstavlja Queen Bee, potpunu liniju za njegu lica s matičnom mliječi, koja smanjuje duboke bore i poboljšava elastičnost kože. Za bolje rezultate, APIVITA je ugradila matičnu mliječ u liposome kako bi blagotvorno djelovanje prodiralo duboko u slojeve kože. GLAVNO DJELOVANJE Smanjuje bore i opuštanje kože dok u isto vrijeme omogućava učvršćivanje i djeluje obnavljajuće na zrelu kožu zahvaljujući matičnoj mliječi, morskoj travi i prirodnoj lipoaminokiselini. DODATNA DJELOVANJA Duboka hidratacija s medom, pčelinjim voskom i karite maslacem čiji su učinci idealni za hidrataciju i omekšavanje. Zaštita od onečišćenja iz okoliša zahvaljujući ekstraktu lista masline i vodi zelenog čaja koji blokiraju rad slobodnih radikala i zaustavljaju oksidacijski proces. Holističko djelovanje. Eterično ulje mirisne smole obnavlja zrelu kožu i podiže raspoloženje. NE SADRŽI PARABENE, SILIKONE, POLIPROPILEN GLIKOLE, MINERALNA ULJA.

matična mliječ

Upijanje (580 mm)

matična mliječ inkapsulirana u liposomima povećava broj fibroblasta 1,8 1,6 1,4 1,2 1 0,8 0,6 0,4 0,2 0

kontrola

0,01%

0,05%

0,1%

Koncentracija matične mliječi

ekstrakt morske trave Trenutačno i dugoročno učvršćivanje kože

% zadovoljnih žena

70 60 50 40 30 20 10 0

Prije korištenja 1In

Odmah nakon korištenja

4 sata kasnije

2 tjedna kasnije

vivo test na 21 ženi nakon 2 tjedna korištenja.


matična mliječ

Matična mliječ Simbol bezvremene ljepote i zdravlja. Konzumira ju isključivo matica što joj omogućuje da živi 40 puta duže od pčela radilica. Smatra se “eliksirom ljepote i mladosti“.


MATIČNA MLIJEČ – SUPERHRANA IZ PČELINJIH KOŠNICA Matična mliječ je vrhunac svih pčelinjih proizvoda. Njezina ljekovitost utječe pozitivno na sve bolesti, najsavršenija je namirnica na svijetu. Ova namirnica liječi, hrani i revitalizira naše tijelo, kožu, um i duh! Matična mliječ je poznata od davnina. Dragocjena i rijetka, čuvala se kao tajna ljepote plemkinja. Bogat je izvor minerala, vitamina, proteina i enzima. Sadrži vitamine A, B, C, D i E, s posebno visokom koncentracijom vitamina B5 (pantotenske kiseline) i vitamina B6. Ukupna količina vitamina u jednom gramu matične mliječi je 336 do 351 miligrama. Matična mliječ je jedini prirodni izvor acetilkolina u čistom obliku. To je neurotransmiter, koji omogućuje prijenos impulsa između živčanih stanica u organizmu. Sadrži različite minerale, enzime, 18 vrsta aminokiselina kao i mnoge tvari koje sprječavaju razvoj bakterija i virusa. Matična mliječ sadrži antibiotske sastojke i određenu količinu do sada nepoznatih sastojaka. Bjelančevine matične mliječi sadrže većinu aminokiselina, u sklopu kojih se nalazi i osam nezamjenjivih aminokiselina. U prirodi ne postoji drugi izvor ovakve supstance niti ju je moguće umjetno proizvesti. Izgleda nevjerovatno da samo jedna namirnica može biti izvor ovakve ljekovitosti i blagodati. Zato uvrstite matičnu mliječ u Vaš svakodnevni ritual njege i Vaša koža će Vam vratiti neopisivom mekoćom, svježinom, zdravljem i ljepotom…

RAZMAZITE VAŠU KOŽU NAJČIŠĆOM CERTIFICIRANOM APIVITA MATIČNOM MLIJEČI S pravom nazvana KRALJEVSKI ŽELE, matična mliječ omekšava kožu (jača kosu i nokte), zaglađuje kožu, osvježava ju i ublažava bore. Upravo zbog svih ovih blagodati, kozmetička industrija stalno nastoji pronaći način kako ovu nestabilnu supstancu (lako mijenja izgled i svojstva, šteti joj niz faktora - toplina, vlaga, svjetlost i kemijska sredstva) dovesti nepromijenjenu u dublje slojeve kože i sačuvati njena svojstva u prvotnom obliku. Apivita je i u tome uspjela! Patentirani postupak inkapsulacije u liposome zadržava sva svojstva ove supstance, djelujući trenutno i s dugoročnim rezultatima. Izabravši Queen Bee liniju, izabrali ste djelotvornost, sigurnost, iznimnu kvalitetu i stvarne rezultate u pomlađivanju.


POTPUNA QUEEN BEE LINIJA: UČVRŠĆUJUĆI I OBNAVLJAJUĆI SERUM

s matičnom mliječi i medom 96% PRIRODNI SASTOJCI

OBNAVLJAJUĆA KREMA ZA OČI PROTIV BORA

s matičnom mliječi i medom 95% PRIRODNI SASTOJCI

SAVJETI • Omogućite svojoj koži malo raskoši, a ona će Vas tijekom vremena nagraditi. Koristite Express gold masku s matičnom mliječi za učvršćivanje i obnovu dva puta tjedno. Alternativno, možete koristiti Express beauty hidratacijsku i hranjivu masku s medom.

SVI SU PROIZVODI DERMATOLOŠKI TESTIRANI.


UČVRŠĆUJUĆA I OBNAVLJAJUĆA NOĆNA KREMA

s matičnom mliječi i medom 92% PRIRODNI SASTOJCI

UČVRŠĆUJUĆA I OBNAVLJAJUĆA BOGATA KREMA ZA LICE

UČVRŠĆUJUĆA I OBNAVLJAJUĆA DNEVNA KREMA SPF 15

s matičnom mliječi i medom 90% PRIRODNI SASTOJCI

s matičnom mliječi i medom 90% PRIRODNI SASTOJCI

• Započnite svoj dan sa svježom matičnom mliječi i žlicom punom meda kako biste prirodno pojačali svoj metabolizam i uravnotežili svoje tijelo.

PRIRODNO, UČINKOVITO, HOLISTIČKI


njega usana APIVITA lip care proizvodi s medom, propolisom, pčelinjim voskom i organskim karité maslacem hidratiziraju, štite i obnavljaju osjetljivu kožu usana. Jedinstveni su sa 100% prirodnom bazom i do 100% prirodnim sastojcima.

LIP CARE BIO-ECO med

lip care propolis

LIP CARE crni ribiz

lip care nar

LIP CARE kakao maslac SPF20

lip care roza ruža

lip care kamilica SPF15


prirodni sapuni APIVITA 1979. godine stvara povijest kreirajući prvi sapun s propolisom. Danas je ovaj sapun i dalje popularan ne samo u Grčkoj već i u mnogim drugim zemljama, gdje linija sada uključuje i sapune s kamilicom, citrusom, maslinom, medom i morskom travom. NATURAL SOAPS LINIJA UKLJUČUJE:

prirodni sapun s propolisom

prirodni sapun s ružom i paprom

prirodni sapun s jasminom

97% prirodni sastojci

98% PriRODni sastojci

97% prirodni sastojci

prirodni sapun s kamilicom

prirodni sapun s medom

prirodni sapun s maslinom

98% PriRodni sastojci

98% Prirodni sastojci

99% prirodni sastojci


express PAZITE NA DIJETU SVOJE KOŽE! Vaša koža ima iste prehrambene potrebe kao Vaše tijelo. Zbog toga zahtijeva uravnoteženu prehranu s nizom hranjivih tvari. APIVITA Vas je prva “poslužila“ Express beauty maskama. Raspon maski u dozama za jednokratnu upotrebu, u inovativnom pakiranju koje je lako prenosivo, nude brzo i uredno nanošenje te ih je još lakše kombinirati s obzirom na… “apetit“ Vaše kože!!! Maske za lice sadrže do 99% prirodnih sastojaka te su obogaćene eteričnim uljima poznatim po jedinstvenom rezultatu na koži. Linija uključuje dvije obitelji proizvoda :

Svaka kategorija sadrži više od

• Express gold, premium linija, s rijetkim i dragocjenim sastojcima. • Express beauty, klasična linija, sa sastojcima iz grčko-mediteranske prirode

2 maske, stoga i više od 2 sastojka kako bi se postigla izmjena i raznolikost koja je važna za dobro zdravlje kože.

BEZ PARABENA, SILIKONA, PROPILEN GLIKOLA I MINERALNIH ULJA.


ČIŠĆENJE

HRANJENJE

Maska za dubinsko čišćenje sa zelenom glinom 89% PRIRODNI SASTOJCI

Hranjiva maska sa žitaricama 96% PRIRODNI SASTOJCI

Maramice za čišćenje lica i područja oko očiju s kamilicom 96% PRIRODNI SASTOJCI

Blaga Maska za čišćenje i protiv bora s ružičastom glinom 89% PRIRODNI SASTOJCI Intenzivna piling krema s maslinama 89% PRIRODNI SASTOJCI Nježni piling gel s marelicom 89% PRIRODNI SASTOJCI Maska za mladu i masnu kožu s propolisom 92% PRIRODNI SASTOJCI

HIDRATACIJA

Intenzivna hidratacijska maska s krastavcima 95% PRIRODNI SASTOJCI

Njegujuća i obnavljajuća maska s mrkvom 95% PRIRODNI SASTOJCI

ANTI-AGE

Maska s grožđem za protiv bora 99% PRIRODNI SASTOJCI Maska za instant lifting s crnim vinom 93% PRIRODNI SASTOJCI

NJEGA OČIJU

Protiv tamnih podočnjaka i natečenosti oko očiju s ginkom 87% PRIRODNI SASTOJCI Maska protiv bora s grožđem 94% PRIRODNI SASTOJCI

EXPRESS GOLD

Hidratizirajuća maska s aloe verom 95% PRIRODNI SASTOJCI

Hidratizirajuća i revitalizirajuća maska s plodom kaktusa 92% PRIRODNI SASTOJCI

Hidratizirajuća i hranjiva maska s medom 90% PRIRODNI SASTOJCI

Maska s matičnom mliječi za učvršćivanje i regeneraciju 97% PRIRODNI SASTOJCI

BLISTAVOST

Maska za revitaliziranje i sjaj s narom 89% PRIRODNI SASTOJCI Revitalizirajuća maska s narančom 97% PRIRODNI SASTOJCI


NJEGA ZA MUŠKARCE U današnje je vrijeme muška koža izložena svakodnevnom brijanju, stresu i umoru. APIVITA MEN’S CARE kompletna je linija proizvoda koja osigurava prirodnu njegu s aktivnim sastojcima 17 biljaka i do 99% prirodnih sastojaka. DJELOVANJA: sastojci kao što su bazga, gospina trava, sok aloa vere i pšenični proteini pomažu umirivanju kože.

DODATNA DJELOVANJA Breza pomaže kod hidratacije i izjednačavanja tena. Slanutak pomaže u borbi protiv znakova umora. Šumska bukva pomaže u smanjenju broja i dubine bora do 10%. Ekstrakt kardamona štiti od onečišćenja jer čisti kožu od okolišnih zagađivača i slobodnih radikala – ponajprije sunca koje uzrokuje prerano starenje.

NE SADRŽI PARABENE, SILIKONE, POLIPROPILEN GLIKOLE, MINERALNA ULJA.

Svi proizvodi su dermatološki i oftamološki testirani


cedar

KOMPLETNA MEN’S CARE LINIJA: NJEŽNA KREMA ZA BRIJANJE

s balzamom i propolisom

KREMA ZA LICE I PODRUČJE OKO OČIJU PROTIV BORA I UMORNOG IZGLEDA

s kardamomom i propolisom

99% PRIRODNI SASTOJCI

96% PRIRODNI SASTOJCI

BALZAM POSLIJE BRIJANJA

PRANJE KOSE I TIJELA

s balzamom i propolisom

s kardamomom i propolisom

97% PRIRODNI SASTOJCI

88% PRIRODNI SASTOJCI

HIDRATANTNA KREMA - UMIRUJUĆI GEL - NEMASNA STRUKTURA

EAU DE TOILETTE

s cedrom i propolisom 92% PRIRODNI SASTOJCI

s cedrom i kardamomom 90% PRIRODNI SASTOJCI


njega kose Činjenica je da bogata i zdrava kosa poboljšava ne samo naš izgled već i raspoloženje. Kako biste imali prekrasnu kosu treba koristiti specijalizirane proizvode koji omogućuju njenu pravilnu i potpunu njegu te nam mogu ponuditi učinkovita rješenja za bilo koji mogući problem s kosom.

ŠAMPONI – REGENERATORI – MASKE PRIRODNI SASTOJCI 81 - 99% APIVITA PROPOLINE linija za njegu kose tretira sve probleme kose i vlasišta na holistički i potpuno prirodan način. Linija se sastoji od prirodnih organskih ekstrakata koji nude najsigurnije i prirodno rješenje, istovremeno pružajući dodatni specijalizirani kozmetički tretman. Bioraznolikost grčke prirode, neprocjenjivi pčelinji proizvodi kao što su med i propolis, zajedno s našim znanstvenim inovacijama, kao što su Bio Cotton Protection System, renomirani su sastojci linije PROPOLINE.

PROPOLINE šamponi nude: Nježno i učinkovito čišćenje, zahvaljujući blagim formulama koje poštuju fiziologiju kose i vlasišta. Zaštitu od štetnih utjecaja okoliša, čuvajući ravnotežu flore vlasišta od vanjskih čimbenika, zahvaljujući Bio Cotton zaštitnom sustavu (kompleks od vlakana dinje medljike, ugljikohidratnih probiotika i amino kiseline). Vidljive rezultate čak i za najspecifičnije i najzahtjevnije probleme kose i vlasišta, kao što su suhoća, prhut, masna kosa te osjetljivo vlasište. Istovremeno daju lijepu i zdravu kosu, revitalizirajući raspoloženje korištenjem eteričnih ulja.


ru탑marin


Ispadanje kose Tonik šampon za muškarce, s lupinom i ružmarinom za kosu koja se stanjuje

Tretman protiv ispadanje kose s lupinom i ružmarinom za muškarce

Prhut Šampon protiv prhuti za masnu kosu, s cedrom i propolisom

Šampon protiv prhuti za suhu obojanu kosu, sa žitom i propolisom

Tonik šampon za žene, s lupinom i lovorom, za kosu koja se stanjuje

Suho vlasište

Osjetljivo vlasište

Šampon za suho vlasište, s čajevcem i medom

Šampon za osjetljivo vlasište, s lavandom i medom

Volumen

Masna kosa Uravnotežujući šampon za jako masnu kosu, s paprenom metvicom i propolisom

Tretman protiv ispadanje kose s lupinom i lovorom, za žene

Šampon za masnu kosu, s ružmarinom i propolisom

Šampon za masne korijene i suhe vrhove, s koprivom i medom

Šampon za volumen, s kininom i propolisom


Često pranje Šampon za čestu upotrebu, s kamilicom i medom

Sjaj i revitalizacija Regenerator za sve tipove kose, s kamilicom i medom

Hidratantni regenerator, bez ispiranja, s maslinom i medom

Šampon za sjaj i revitalizaciju, s citrusom i medom

Obojana kosa Šampon za obojanu kosu, sa suncokretom i medom

Hidratantni regenerator za zaštitu boje, sa suncokretom i medom

Maska za kosu za zaštitu boje, sa suncokretom i medom

Suha i dehidrirana kosa Šampon za suhu i dehidriranu kosu, s bademima i medom

Hidratantni i hranjivi regenerator za suhu i dehidriranu kosu, s bademima i medom

Hidratantna i hranjiva maska za suhu i dehidriranu kosu, s bademima i medom

Regenerator za sjaj i revitalizaciju za sve tipove kose, s citrusom i medom


nature’s hair color ZAMISLITE SVOJU KOSU OBOJANU NA NAJPRIRODNIJI NAČIN! Vaša kosa bitan je dio Vašeg izgleda. Bojite svoju kosu kako bi izgledala prozračna i sjajna. Korištenjem sigurnih i prirodnih sastojaka APIVITA je stvorila nature’s hair color, prvu trajnu boju za kosu koja ne sadrži PPD, glavni uzročnik alergija. … PRIRODNO Nature’s hair color ima bogat prirodan sastav koji štiti i tretira kosu. Ulje suncokreta štiti boju dok maslinovo ulje hrani kosu. …UČINKOVITO S nature’s hair color ne morate štedjeti na boji. Njezina bogata, prirodna formula pruža 100% pokrivanje sijede kose već nakon prvog korištenja i nudi jedinstvene boje te nevjerojatan, dugotrajan sjaj od korijena do vrha u samo 30 minuta. …SIGURNO Za Vaše zdravlje i sigurnost, APIVITA je stvorila jedinstvenu i inovativnu trajnu boju za kosu koja ne sadrži ni PPD ni njegove derivate - glavne uzročnike alergija. Bez: amonijaka, resorcinola, alkohola, parabena, polipropilen glikola i SLS-a. Njezin miris ne sadržava bilo koje identificirane alergene.


BOGATA PALETA OD 30 PRIRODNIH BOJA Naturalizam 8 prirodnih nijansi

Impresionizam 2 nijanse bakra, visokog intenziteta

Romantizam 5 nijansi be탑, hladne

Realizam 6 toplih nijansi, visokog intenziteta

Ekspresionizam 3 nijanse crvene, visokog intenziteta

Prosvjetiteljstvo 6 hladnih nijansi, s metalnom primjesom

suncokret


njega tijela Koža tijela može biti suha, osjetljiva, masna ili s potrebom obnavljanja, okrjepljenja i opuštanja tijekom divnih trenutaka blagostanja. Kompletan asortiman APIVITA proizvoda za njegu tijela pruža jedinstvena i specifična rješenja za sve potrebe i tipove kože. APIVITA proizvodi za čišćenje, hidrataciju i piling tijela sadrže do 99% prirodnih sastojaka. Sapunika, maslinovo i bademovo ulje, med i ekstrakti smokve hidratiziraju kožu i vraćaju joj elastičnost. Organski ekstrakt hamamelisa pruža antioksidacijsku zaštitu od preranog starenja.

KOMPLETNA BODY CARE LINIJA: ZA REVITALIZACIJU

s narančom i đumbirom OD 87 DO 92% Prirodni sastojci ZA BLAGOSTANJE

s jasminom i bijelim čajem

za opuštanje

za osjetljivu kožu

s vanilijom i medom

s kamilicom i maslinom

OD 87 DO 99% Prirodni sastojci za toniranje

OD 91 Do 95% prirodni sastojci

bergamot i zeleni čaj OD 87 DO 91% PRIRODNI SASTOJCI

OD 87 DO 99% prirodni sastojci

jasmin


intimna njega Intimna njega je vrlo važna za zaštitu žena od raznih mikroorganizama. Poštujući potrebe modernih žena, APIVITA je kreirala tri posebno formulirana proizvoda kako bi prirodno i učinkovito pokrila sve potrebe vezane za žensku higijenu i zaštitu. Intimate linija proizvoda sadržava bioaktivnu aloe veru koja ima antiupalna i hidratacijska svojstva. Organsko eterično ulje čajevca i propolis pomažu u zaštiti od razvijanja štetnih mikroorganizama.

NJEŽNI GEL ZA PRANJE INTIMNOG PODRUČJA, SVAKODNEVNA UPORABA

NJEŽNA PJENA ZA PRANJE INTIMNOG PODRUČJA, ŠTITI OD SUHOĆE

s kamilicom i propolisom

s aloe verom i propolisom

91% PRIRODNI SASTOJCI

92% PRIRODNI SASTOJCI

NJEŽNI GEL ZA PRANJE INTIMNOG PODRUČJA , ZA DODATNU ZAŠTITU

s čajevcem i propolisom 91% PRIRODNI SASTOJCI

SVI SU PROIZVODI GINEKOLOŠKI TESTIRANI


Aloa


BEBE I DJECA U našoj je prirodi da se brinemo za bebe i djecu. APIVITA je kreirala prirodne proizvode za bebe i djecu s organskim sastojcima kako bi se brinula za osjetljivu kožu Vašeg djeteta na najzdraviji, najsigurniji i najprirodniji način. APIVITA ECOΒΙΟ ΒΑΒΥ i ΚIDS linija certificiranih organskih proizvoda i APIVITA KIDS s 90-96% prirodnih sastojaka:

SADRŽI

BLAGA SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE prirodnog porijekla, idealna za osjetljivu kožu. ORGANSKE BILJNE EKSTRAKTE s hidratizirajućim, emolijentnim i umirujućim djelovanjem. EKSTRAKT ORGANSKOG MEDA pruža dugoročnu hidrataciju i mekoću kože. PŠENIČNE PROTEINE hidratiziraju kožu i kosu. ORGANSKA I ETERIČNA ULJA: poboljšavaju i obnavljaju kožu te poboljšavaju raspoloženje. BILJNU INFUZIJU U svim proizvodima voda je zamijenjena organskom infuzijom nevena ili kamilice za dodatno umirujuće djelovanje.

NE SADRŽI

SLES, SAPUN - sredstva za čišćenje koja često isušuju kožu i uzrokuju iritacije i alergije PARABENE - konzervanse za koje se smatra da uzrokuju nepoželjne efekte na ljudskom tijelu SINTETIČKE BOJE - često korištene u proizvodima za djecu, povećavaju mogućnost alergija ETANOLAMINE - mogu uzrokovati iritacije i alergije FTALATE, POLICIKLIDE, NITRO MOŠUS - supstance koje se obično nalaze u mirisima, a uzrokuju zagađenje okoliša GLUTENE - proizvodi su pogodni za djecu koja ne podnose gluten PROPILEN GLIKOLE, SILIKONE nisu bio razgradivi te su štetni za okoliš. Svi proizvodi su HIPOALERGENI, DERMATOLOŠKI i OFTALMOLOŠKI TESTIRANI.


BIO – ECO BABY i KIDS linija certificiranih organskih eko proizvoda

KREMA ZA ZAŠTITNI SLOJ S NEVENOM i CINK OKSIDOM

PRANJE KOSE I TIJELA S NEVENOM i MEDOM

NJEŽNO PRANJE TIJELA S LAVANDOM i MEDOM

PRIRODNO ULJE S LAVANDOM i NEVENOM

BLAGI ŠAMPON S KAMILICOM i MEDOM

KIDS linija proizvoda sadrži 90-96% prirodnih sastojaka.

PRANJE KOSE I TIJELA S TANDŽERINOM i MEDOM 94% PRIRODNIH SASTOJAKA

ŠAMPON I REGENERATOR S NAROM i MEDOM 90% PRIRODNIH SASTOJAKA

REGENERATOR S RUŽOM i MEDOM 91% PRIRODNI SASTOJCI

ŠAMPON S KAMILICOM i MEDOM 94% PRIRODNI SASTOJCI

PRANJE TIJELA SA ŠUMSKIM VOĆEM 96% PRIRODNI SASTOJCI

PRANJE TIJELA S MANDARINOM i MEDOM 96% PRIRODNI SASTOJCI


linija za sunčanje Kompletan asortiman APIVITA SUNCARE proizvoda štiti kožu od sunčeva zračenja na prirodan i učinkovit način. S 13 prirodnih aktivnih sastojaka kao što su ekstrakti ploda kaktusa, suncokreta, lista masline, APIVITA SUNCARE proizvodi imaju prirodni sastav i do 100%. Bogati su moćnim antioksidansima te prirodnim i organskim filtrima koji pružaju učinkovitu zaštitu od UVA i UVB zračenja i od drugih štetnih učinaka sunca.

SADRŽI

BEZ

• Ekskluzivnu inovaciju pojačanu ekstraktom propolisa1 koji štiti i od starenja i od onečišćenja iz okoliša • Kombinaciju zaštitnih filtara koji ostaju stabilni tijekom trajanja proizvoda, osiguravajući učinkovitu zaštitu od UVA i UVB zračenja • Aktivni ekstrakt morske lavande koji pruža hidrataciju i pojačava prirodni obrambeni sustav Vaše kože • Lagana nemasna tekstura koja se lako nanosi i sjajnog je mirisa • 78 -100% prirodne formule

PARABENA SILIKONA PROPILEN GLIKOLA MINERALNIH ULJA ETANOLAMINA FTALATA PCM,NM ALKOHOLA

1

U očekivanju odobrenja patenta


KOMPLETNA SUNCARE LINIJA UKLJUČUJE:

za tijelo MLIJEKO ZA LICE I TIJELO, SPF 50

s morskom lavandom i propolisom ZA LICE KREMA ZA LICE, ZA MASNU I MJEŠOVITU KOŽU, LAGANE TEKSTURE, SPF 30

s morskom lavandom i propolisom KREMA ZA LICE ZA NORMALNU I SUHU KOŽU, SPF 30

s morskom lavandom i propolisom KREMA ZA LICE, NIJANSIRANA, LAGANE TEKSTURE, SPF 30

s morskom lavandom i propolisom ANTISPOT KREMA ZA LICE, SPF 50

s morskom lavandom i morskim komoračem ANTISPOT KREMA ZA LICE, SPF 50 OBOJANA

s morskom lavandom i morskim komoračem KREMA ZA LICE ZA OSJETLJIVU KOŽU, SPF 50+

s morskom lavandom i algama

MLIJEKO ZA LICE I TIJELO, SPF 30

s morskom lavandom i propolisom MLIJEKO ZA LICE I TIJELO, SPF 20

s morskom lavandom i propolisom ULJE ZA TIJELO, SPF15

sa suncokretom i mrkvom za bebe i djecu MLIJEKO ZA LICE I TIJELO, SPF 30

s narom i nevenom mlijeko za lice i tijelo, SPF50

s breskvom i nevenom poslije sunČANJA hidratantna i osvježavajuĆa krema-gel za lice i tijelo

s morskom lavandom i aloe verom


linija za oblikovanje tijela POTPUNA BODY SHAPE LINIJA:

koncentrirani serum

PIling za tijelo

sa zelenim čajem i crvenom paprikom

s đumbirom i gorkom narančom 88% PRIRODNI SASTOJCI ulje za masažu tijela CERTIFIED ORGANIC

sa zelenim čajem i crvenom paprikom

88% PRIRODNI SASTOJCI anticelulitna učvršćUjuća krema

sa zelenim čajem i gorkom narančom 93% PRIRODNI SASTOJCI serum za učvršćivanje poprsja

sa zelenim čajem i algama 90% PRIRODNI SASTOJCI


celulit APIVITA ima prirodno rješenje za borbu protiv celulita i lokalizirajućih masnoća. APIVITA BODY SHAPE proizvodi pomažu kod redukcije celulita, lokalizirane masnoće te opuštene kože, na prirodan, učinkovit i holistički način. S 13 čistih, 100% prirodnih eteričnih ulja, u kombinaciji s prirodnim sastojcima, BODY SHAPE linija ima prirodni sastav do 97%. Ekstrakt gorke naranče i crvene alge imaju dokazano djelovanje koje pomaže u redukciji pojave celulita i lokalne masti. Klinički je dokazano da ekstrakt gorke naranče znatno smanjuje veličinu bokova. Eterična ulja masažom prodiru u dublje slojeve kože te omogućuju borbu s problemom u korijenu, istodobno ujednačavajući kožu i pružajući osjećaj blagostanja.


pčelinji proizvodi Pčelarski proizvodi dragocjeni su za ljude, promiču zdravlje, dobrobit i ljepotu. Matična mliječ, med i pelud mogu obnoviti i prirodno zaštititi Vaše tijelo, a proizvod su iz grčkih košnica. Klima Grčke i tlo stvaraju idealne uvjete za suživot desetak aromatičnih, farmaceutskih biljaka, od kojih su mnoge jedinstvene u svijetu. Visoka biološka vrijednost, autentičnost i čistoća APIVITA pčelinjih proizvoda certificirani su na Sveučilištu Aristotel u Solunu. Proizvodnja i sanitarne specifikacije su ISO i HACCP certificirane. Zašto je matična mliječ toliko bitna za naš svakodnevni život? Dokazano je da matična mliječ ima korisna svojstva koja pridonose dugovječnosti, stvaraju osjećaj blagostanja te povećavaju tjelesnu i mentalnu snagu. Kompletna bee products linija:

cvjetni med

svježa pčelinja pelud

med timijana

organska matična mliječ 10g

med jele

grčka matična mliječ 10g

med vrijeska


APIVITA ORGANSKI BILJNI ČAJEVI Tradicionalni recepti biljnih mješavina iz Koutsianas ljekarne, inspirirani grčkom prirodom i medonosnim biljem. Bazirano na principu Hipokratove fitoterapije, APIVITA čajevi toniraju, detoksiciraju, umiruju... i DOPRINOSE dobrom zdravlju i ljepoti koja dolazi iznutra... drugim riječima, promoviraju blagostanje. ENERGY: biljna mješavina (šipak, kardamom, cimet) DETOX: biljna mješavina za detoksikaciju/mršavljenje (limun verbena, maslačak, smreka) RELAX: opuštajuća biljna mješavina (lipa, vanilija i limun balzam) CHAMOMILE: umirujući čaj iz APIVITA organskog uzgoja MOUNTAIN TEA: monoflorni čaj


eterična ulja Eterična ulja su prirodne esencije aromatičnog bilja. Smatraju se “dušom“ bilja te su odgovorna za prepoznatljiv miris i okus svake biljke. Eterična ulja su jedinstvena po tome što imaju učinak i na tijelo i na raspoloženje. Trenutno se i učinkovito upijaju u kožu, smiruju osjetila i podižu raspoloženje istovremeno pružajući osjećaj blagostanja i obnove. APIVITA linija eteričnih ulja s 24 certificirana organska eterična ulja pokriva sve potrebe Vašeg tijela i uma. Bosiljak Bergamot Cedar Cimet Citronela

Kadulja Eukaliptus Geranij Grejp Smreka

Lavanda Limun Mažuran Naranča Neroli

Pačuli Paprena metvica Ružmarin Čajevac Timijan

Ylang Ylang Jasmin Ruža Sandalovina

prirodna ulja APIVITA linija prirodnih ulja sa 6 certificiranih prirodnih ulja najprirodnija je njega za kožu i kosu. Bogata lipidima i vitaminima omogućavaju duboku hidrataciju te su potpuno kompatibilna s kožom. Može ih se koristiti kao takve ili kao nositelje eteričnih ulja. Prirodno bademovo ulje Organsko ulje lovora Organska mješavina ulja za masažu od maslina, jojobe i badema

Organsko ulje maslačka Organsko ulje kamilice Organsko ulje jojobe Organsko ulje šipka


Svakodnevna njega lica 1

UVOD U LJEPOTU ČIŠĆENJE I TONIRANJE Pjena za umivanje maslina i lavanda 200 ml / svi tipovi kože; normalna koža Gel za umivanje propolis i limun 200 ml / mješovita i masna koža Tonik za lice propolis i limun 200 ml / svi tipovi kože; masna i mješovita 3 u 1 mlijeko za čišćenje lica med i kamilica 250 ml / uklanja make up

2

• dubinsko čišćenje, detoksikacija i tonifikacija kože • voda zelenog čaja, saponaria, 7 organskih esencijalnih ulja • do 100% prirodni sastojci

SVAKODNEVNA NJEGA PREMA TIPU I PROBLEMATICI KOŽE 24-SATNA HIDRATACIJA

KRONOLOŠKO STARENJE / PAD TONUSA KOŽE

HORMONALNO STARENJE / ZRELA KOŽA

SERUMI

AQUAVITA

WINE ELIXIR

QUEEN BEE

Prirodni serum za hidrataciju s aloe verom i hijaluronskom kiselinom. • trenutno i dugoročno povećava hidrataciju kože u najdubljim slojevima

Hidratantna dnevna krema / suha koža 50 ml Hidratantna dnevna krema / masna koža 50 ml Hidratantna dnevna krema / vrlo suha koža Krema za područje oko očiju

Dnevna krema za lice 50 ml SPF 15 / normalna koža Ekstra bogata krema 50 ml SPF 15 / suha i vrlo suha koža Noćna krema za lice 50 ml Ulje za lice / dubinska revitalizacija / koštice grožđa, maslina Krema za područje oko očiju i usana 15 ml / svi tipovi kože • dubinski popunjava bore i umanjuje nastanak novih • potiče proizvodnju proteina mladosti • povećava proizvodnju kolageana i elastina • podiže tonus koži i vraća čvrstoću • zadržava vlažnost u najdu- bljim slojevima kože • resveratrol, lupina, organski pačuli, neroli, shes maslac, sojin lecitin, zeleni čaj, pčelinji vosak

Dnevna krema s matičnom mliječi 50 ml / normalna i suha koža Ekstra bogata krema s matičnom mliječi 100 ml / izrazito suha koža Noćna krema s matičnom mliječi 50 ml Serum s matičnom mliječi / dubinska njega Krema za područje oko očiju 15 ml

Prirodni serum za sjaj s borovnicom i vitaminom C • smanjuje diskoloraciju, poboljšava tonus i mikroteksturu kože • za blistavu, obnovljenu i odmornu kožu Prirodni serum protiv bora s resveratrolom i vitaminom E • smanjuje dubinu, površinu i broj bora Prirodni serum za lifting s matičnom mliječi i vitaminom A • povećava elastičnost i teksturu kože • vraća gustoću koži

• dubinski vlaži i podiže tonus kože • umiruje i umanjuje osjećaj napetosti i zatezanja • obnavlja hidrolipidni sloj • za dehidriranu, osjetljivu i reaktivnu kožu • uklanja umor

• popunjava najdublje bore zrele kože • izrazito učvršćuje • vraća elastičnost i popun- java izgubljene ovale lica • ublažava pigmentacije uslijed hormonalnog starenja kože • koncentrirana matična mliječ, med, ekstrakt alge, organsko maslinovo ulje


3

PAZITE NA DIJETU SVOJE KOŽE!

DODATNA NJEGA

EXPRESS MASKE ZA LICE Vaša koža ima iste prehrambene potrebe kao Vaše tijelo. Zbog toga zahtijeva uravnoteženu prehranu s nizom hranjivih tvari. APIVITA Vas je prva “poslužila“ s express beauty maskama. Raspon maski u dozama za jednokratnu upotrebu u inovativnom pakiranju koje je lako prenosivo, nude brzo i

uredno nanošenje te ih je još lakše izmjenjivati s obzirom na… “apetit“ Vaše kože!!! Maske za lice sadrže do 99% prirodnih sastojaka te su obogaćene eteričnim uljima poznatim prema jedinstvenim rezultatima na koži.

EXPRESS GOLD

ČIŠĆENJE

HIDRATACIJA Intenzivna hidratantna maska, s krastavcima 95% PRIRODNI SASTOJCI

HRANJENJE

Njegujuća i obnavljajuća maska, s mrkvom 95% PRIRODNI SASTOJCI

Hidratantna i obnavljajuća maska, s plodom kaktusa 92% PRIRODNI SASTOJCI

Maska za dubinsko čišćenje, sa zelenom glinom 89% PRIRODNI SASTOJCI

Hranjiva maska, sa žitaricama 89% PRIRODNI SASTOJCI

Maska s matičnom mliječi za učvršćivanje 97% PRIRODNI SASTOJCI

Blaga maska za čišćenje, s ružičastom glinom 89% PRIRODNI SASTOJCI

Hidratantna maska, s aloe verom 95% PRIRODNI SASTOJCI Hidratantna i hranjiva maska, s medom 90% PRIRODNI SASTOJCI

Intenzivna piling krema, s maslinama 89% PRIRODNI SASTOJCI

SJAJ Maska za obnovu i sjaj, s narom 89% PRIRODNI SASTOJCI

Maska za trenutni lifting, s crnim vinom 93% PRIRODNI SASTOJCI

Nježni piling gel, s marelicom 89% PRIRODNI SASTOJCI

Obnavljajuća maska, s narančom 97% PRIRODNI SASTOJCI

NJEGA OČIJU Maska protiv tamnih podočnjaka i natečenosti, s ginkom 87% PRIRODNI SASTOJCI

Maramice za čišćenje lica i područja oko očiju, s kamilicom 96% PRIRODNI SASTOJCI

Maska za mladu masnu kožu s propolisom 92% PRIRODNI SASTOJCI

ANTI-AGEING Maska s grožđem za učvršćivanje i protiv bora 99% PRIRODNI SASTOJCI

Maska protiv bora, s grožđem 94% PRIRODNI SASTOJCI


ZA PODRUČJE OKO OČIJU

BLISTAVOST

HIDRATACIJA

ČIŠĆENJE krema za intenzivnu eksfolijaciju

maska za nježno čišćenje 89% prirodni sastojci

maska za dubinsko čišćenje

89% prirodni sastojci

97% prirodni sastojci

grožđe maska za područje oko očiju protiv bora 94% prirodni sastojci

ginko biloba

maska protiv otečenosti očiju i tamnih krugova

87% prirodni sastojci

maska za revitalizaciju

maska za revitalizaciju i blistavost

89% prirodni sastojci

naranča

nar

90% prirodni sastojci

maska za hidratataciju i njegu

med

89% prirodni sastojci

nježni gel za eksfolijaciju

marelica

92% prirodni sastojci

maska za mladu masnu kožu

propolis

95% prirodni sastojci

maska za regeneraciju i njegu 93% prirodni sastojci

mrkva maska za trenutno zatezanje

99% prirodni sastojci

maska za učvršćivanje, protiv bora

grožđe

crveno vino

ANTI-AGE/ HRANJIVE MASKE

96% prirodni sastojci

hranjiva maska

žitarice

97% prirodni sastojci

maska za učvršćivanje i regeneraciju

matična mliječ

hrana za Vašu kožu!

EXPRESS MASKE ZA LICE

92% prirodni sastojci

maska za hidrataciju 95% prirodni sastojci

maska za hidrataciju i obnovu

maska za intenzivnu hidrataciju

95% prirodni sastojci

plod kaktusa

krastavac

aloe

89% prirodni sastojci

maslina

ružičasta glina

zelena glina


OD 1979. ... Sve je počelo 1979. godine u ljekarni u Ateni. Ljekarna Nikosa i Niki Koutsianasa… Izvori inspiracije bili su društvo pčela i njihovi proizvodi, bogatstvo grčke flore i Hipokratov holistički pristup zdravlju i ljepoti. Tako je rođena APIVITA, prva kompanija prirodne kozmetike u Grčkoj. Od prvog dana djelovanja do danas, APIVITA sustavno ulaže u istraživanje i razvoj inovativnih proizvoda za ljepotu i zdravlje s vlastitim odjelom za istraživanje i razvoj, a 31 godinu kasnije, strast i vizija APIVITE je u potpunosti prihvaćena ne samo u Grčkoj već i u dvadesetak zemalja diljem svijeta. Ime APIVITA dolazi od latinskih riječi APIS (pčela) i VITA (život). Logo je inspiriran Malia pčelama, rijetkim biserom s Minojske Krete koje simboliziraju plodnost i sklad. “Priroda je najmoćniji vladar.“ Hipokrat, otac moderne medicine


Delmerion d.o.o.

Vidikovac 26c 10 000 Zagreb, Hrvatska tel: +3851 3700 450 fax: +3851 3700 561 www.delmerion.hr

APIVITA S.A 3 Koletti Str. 14452 Athens, Gr. +30 210 2856350 www.APIVITA.com

Profile for Delmerion d.o.o

Apivita brosura  

brosura

Apivita brosura  

brosura

Advertisement