Camping De Köller informatieboekje 2020

Page 1

informatie


in, “Kom der dan köj n” k der oet kie


INHOUD Voorwoord • Bereikbaarheid

2

De camping

3

Appartementen (1 en 2) • Trekkershut • Logeerkamers (1 en 2)

5

Volledig aangepaste appartementen (3 en 4)

6

Belangrijk om te weten

8

Veiligheid • Duurzaamheid

9

Algemene informatie

10

Zaterdag klusdag, zondag rustdag • Post- en bezorgadres

12

Welke gasten verblijven op De Köller?

12

Duo-fiets Hertme • Zaterdaghulp en seizoenswerk

13

MVO (Maatschappelijk verantwoord ondernemen)

13

Belangrijke telefoonnummers en adressen

14

Eten, drinken en meer ...

15

Prijslijst 2020 / 2021

16

Kampeerarrangementen

17

Toeristische informatie • Fietsverhuur

18

De Köller bestaat 20 jaar • Knit by De Köller

19

Waardering van onze gasten

20

(Plattegrond De Köller: binnenzijde omslag achter) 1


Bent u op zoek naar (even) niets? Dan is dat op De Köller te vinden! Wij vinden het erg fijn dat u ons gevonden heeft. Van harte welkom in het Twentse Hertme op De Köller! Wij wensen u een prettig verblijf. Of u nou voor 1 nacht uw tent opzet, 3 weken met uw caravan op de camping staat of verblijft in één van onze accommodaties, wij doen er echt alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. In 2012 maakten wij ons eerste boekje en in 2015 de tweede. Dit is het derde exemplaar, in het jaar dat De Köller 20 jaar bestaat. Deze keer is het een boekje zonder advertenties. Deze zijn te vinden in de map die u te leen krijgt. Bij aankomst ontvangt u namelijk een informatie-map met veel informatie uit onze omgeving. Deze map mag u gebruiken zolang u op De Köller verblijft. Wij willen deze graag compleet retour voordat u weer vertrekt. Dit boekje is voor alle gasten van De Köller en u mag het bewaren! Wilt u voor ons volgende boekje wel of niet op de foto? Laat het ons z.s.m. weten.

arheid:

Bereikba

2

ucas Familie L 5 e Kerkw g tme r e 7626 LP H gen? Korte vra 26 76 46 app: 06 51 agen? e vr Technisch 15 39 36 app: 06 10 0 uur 9.00 - 21.0 Ma.t/m vr. u u 16.00 r Za. 9.00 – 1 786 T. 074 26 6 ‘s Nachts

Buitenbel De bel zit aan de muur, naast de ingang van onze afwasruimte op de camping. Wij zijn er dan met 2 minuten. (Tussen 17.00 uur en 18.30 uur eten wij.) Gelieve privé, privé te laten!


• Camping Er zijn in totaal 23 campingplekken beschikbaar. Elke plek is 100 m2 groot en afgeschermd aan de achterzijde en zijkanten.

het uitzicht van medekampeerders. Wij willen geen plastic, partytenten en anti-worteldoek, dit i.v.m. het behoud en aangezicht van ons gras.

Wij helpen u graag met de caravan op de plaats zetten of er af te halen. Onnodig slippen is jammer van het gras. Uw kampeermiddel plaatsen met de voorkant (de caravandeur) naar het veld. Een campingplek biedt ruimte voor caravan met voortent óf luifel. (niet én én). Dit is i.v.m de privacy en

Zodra u uw kampeermiddel helemaal geïnstalleerd heeft mag uw auto naar onze parkeerplaats. De camping is namelijk ‘auto-vrij’. Uw fiets kan onder de overdekte fietsenstalling staan, er zijn oplaadpunten.

“Wat leu mött..

..zo neudig noar ‘t boetenlaand, mer ze wett nich half wat er in Twente te doon is”

Sanitair

De sanitaire voorzieningen (toiletten en douches) hebben toiletpapier, zeep en handdoeken. Ze zijn dag en nacht bereikbaar. Van 23.00 tot 7.00 uur brandt de nachtverlichting. Kleine kinderen graag onder begeleiding, dit i.v.m. veilig gebruik van de mengkranen. Mindervaliden hebben een eigen douche- en wasgelegenheid met toilet. Wilt u gebruik maken van onze algemene voorzieningen als wasmachine, droger, oven, magnetron, koelkast, vriezer en waterkoker? Lees vooraf meer informatie op pagina 10. 3


6 ampère Met 6 ampère stroom heeft u 1380 watt. Waterkokers hebben 500 watt nodig. Dan houdt u nog 880 watt over. 4 Lampjes is 4 x 40 watt. Koelkastje is ongeveer 150 watt. Laptop is ongeveer 65 watt en oplader telefoon is 5 watt. Zorg ervoor dat de stroomkabel langs de kant ligt i.v.m. grasmaaien. Anders kan het zijn dat deze losgekoppeld moet worden tijdens het maaien.

Honden Op de camping zijn honden alleen aangelijnd toegestaan. Langs de Kerkweg en Kolnerweg ook aangelijnd uitlaten i.v.m. het vogel-broed-gebied. Er zijn poepzakjes beschikbaar. (Dank namens onze buren!) In onze accomodaties zijn honden niet toegestaan (hulp-honden uitgezonderd). Zelf hebben wij een vrolijke Weimaraner-teef. Ze heet Mara en wordt door onze jongste zoon opgeleid tot jachthond.

Mara heeft geleerd dat ze niet op de camping mag lopen. Ze loopt als het ware achter een onzichtbaar hek.

4

Toiletwagen en 3 extra douches De toiletwagen komt uit de stalling wanneer wij een overvol weekend hebben. Evenals de drie extra douches die naast het chemisch toilet geïnstalleerd zijn. Eéns per jaar, halverwege het kampeerseizoen, in juli, is er in het openluchttheater in Hertme het Afrikafestival. Door dit festival zijn er een lang weekend ongeveer 500 gasten op De Köller. (De camping blijft de camping, maar het weiland staat dan kleurrijk vol met tentjes.)

ens De Köller tijd ival Afrikafest


Appartementen 1 en 2 De Köller beschikt over 2 compleet ingerichte appartementen met prachtig uitzicht over het mooie Twentse landschap. Appartement 1 is 100 m2 en appartement 2 is 70 m2. Verhuur het hele jaar door (alleen toerisme). De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Een uitgebreide keuken, hoog- en laagzit met TV, 2 slaapkamers, badkamer met douche & WC en een buitenzitje.

Trekkershut De Köller heeft 1 Trekkershut. Deze staat op het eerste veld bij de caravanplekken. Deze is compleet ingericht met een keukenblok (incl. bestek, borden enz.), 2 éénpersoonsbedden, tafel en stoelen. Indien u geen caravan of camper bezit is de trekkershut een ideale oplossing om toch te gaan kamperen. U kunt gebruik maken van de voorzieningen van onze CAMPING.

Logeerkamers 1 en 2 Op zoek naar een eenvoudige slaapplaats voor 1 nacht of een paar dagen voor uw logés? Misschien is één van onze 2 logeerkamers, geschikt voor 2 personen, iets voor u! Wij maken graag uw bedden op! U kunt gebruik maken van de voorzieningen van onze CAMPING. 5


Appartementen 3 en 4 Sinds juli 2018 zijn onze 2 nieuwste rolstoelvriendelijke, drempelloze en geheel aangepaste appartementen beschikbaar. Beide appartementen zijn 100m2 en echt van alle gemakken voorzien! Als ze niet bezet zijn willen wij ze u graag laten zien.

anwijzing Gebruiksa tuur appara t 3: Appartemen ten kast. u per in de ho

Klap

t 4: Appartemen et dressoir. Klapper in h ed? iet of niet go Werkt iets n et ons m n , bel eve m e le b ro p Geen n u! en wij helpe

6

Komt u bij ons op vakantie en heeft u thuiszorg nodig? De medewerkers van Carint, Buurtzorg, Beter Thuis Wonen en Thuisgenoten kunnen zorg verlenen op uw vakantie-adres!

Schoonmaak / wasgoed Onze schoonmaakhulp maakt met enige regelmaat de appartementen schoon. Als u langer dan een week verblijft laten wij u weten wanneer ze komt.


Sleutel De sleutel is uniek en kan niet bijgemaakt worden. Bij verlies zullen we alle sloten en bijbehorende sleutels moeten laten vervangen. Voorkom s.v.p. dat de sleutel zoekraakt, ook voor uw eigen veiligheid. Bij vertrek laat u de sleutel op de mondeling afgesproken plek achter. App. 1 : De sleutel is van beide buitendeuren, zowel de ingang bij de bel als de deur van het terras. De deurkruk moet eerst naar boven gedrukt worden en dan kan de deur op slot. Bent u met meer dan 2 personen, of gebruikt u graag een extra slaapkamer, dan doen we de tussendeur open. App. 2 : De sleutel is van de deur aan de kant van de camping. Bent u met meer dan 2 personen of gebruikt u graag een extra slaapkamer, dan doen we de tussendeur open. App. 3 en 4 : Van binnen kunt u het appartement afsluiten met de draaiknop. De deurkruk moet dan eerst naar boven gedrukt worden.

Schade Ontstane schade graag z.s.m. melden bij ons zodat we het samen en in goed overleg kunnen oplossen. Het verblijf in onze accommodaties is op eigen risico. Letsel, schade, en diefstal is voor rekening voor onze gasten.

7


Belangrijk om te weten In- en uitchecken Voor de camping, de trekkershut en de appartementen hanteren wij de volgende tijden: Aankomst tussen 13.00 en 16.00 uur op ma, wo, vr, en za. Er staat dan een kop koffie/ thee met Twentse krentenwegge of een eigen gebakken cake voor u klaar.

in, r e d m Ko dan köj kn! kie der oet

Vertrek voor 11.00 uur op ma. t/m za. Geen aankomst en vertrek op zondag. Deze tijden hanteren wij i.v.m. het grasmaaien van de kampeerplaats, schoonmaken van de accomodaties, maar ook om tegenliggers op het Kerkweggetje te beperken. U kunt na overleg e.v.t later vertrekken. Wij hanteren dan het halve dagtarief.

Inschrijfformulier De meeste gasten zijn al ingeschreven omdat ze al gereserveerd hebben. Maar als dit nog niet gedaan is en wij uw gegevens nog niet hebben, verzoeken wij u het inschrijfformulier volledig in te vullen en in de bus te werpen bij onze inschrijf-balie in de recreatie-ruimte. Daarna ontvangt u een bevestigingsmail.

Betalen Op De Köller is geen pinautomaat. Onze voorkeur gaat uit naar betalen per bank. NL58RABO0104748729 t.n.v. minicamping de koller (inderdaad, zonder puntjes op de o). Wilt u toch graag contant afrekenen, dan verzoeken wij u dit ruim één dag voor vertrek te doen, maar niet op zondag s.v.p. (Vergeet niet het gebruik van de wasmachine en bezoek te betalen.)

Annulering Altijd jammer dat u niet kunt komen of dat u toch eerder moet vertrekken. Heeft u een annuleringsverzekering? Verder verwijzen wij u ook naar onze leveringsvoorwaarden van VEKABO, deze staan op onze site. 8

Leveringsvoorwaarden Wij verwijzen u graag naar de leveringsvoorwaarden toeristische plaatsen en vakantieverblijven van VEKABO. Deze staan ook vermeld op onze website: www.dekoller.nl.


Extra kosten Wij rekenen (nog) geen extra kosten voor stroom, wifi, water, toiletpapier, zeep etc. Stroom is niet goedkoop en we kunnen dit dan ook alleen in de huurprijs inbegrepen houden als

onze gasten net als wijzelf zorgvuldig omgaan met het stroom- en water verbruik. De betaalde BORG zult u contant of per bank terug ontvangen na het controleren van uw gehuurde accomodatie.

Om de schoonmaakkosten laag te houden vragen wij u: • Bij vertrek de camping en/of accomodatie schoon en netjes achter laten. • Ons gebruikte bed- en linnengoed er af halen en in de wasmand afgeven. • Vaatwasser en prullenbakken leeg achterlaten. • Verwarming naar 17 graden terugdraaien.

Veiligheid Brandblussers Er is een brandblusser in appartement 1, bij de trekkershut, in de keuken, bij de buitenbel, en er staat een blusser achter de schuifdeur van de kantine. In de keuken en in de afwasruimte hangen blusdekens.

AED/EHBO • • • • • •

Achter de schuifdeur op de koelkast ligt de verbandtrommel, en daar hangt ook de AED. Laat na uw afwezigheid de drinkwaterleiding van uw caravan één minuut doorlopen zodat de leiding goed schoon is. Denkt u aan de houdbaarheid van uw gasslang? Bent u even niet op de camping, draai dan de gasfles dicht. Gebruik een rubber kabel voor aansluitingen naar de caravan. Op ons erf is camera-bewaking.

Hoe duurzaam wilt u het hebben?

Duurzaamheid

De Köller onderneemt duurzaam, dat wil zeggen: er liggen 5 zonneboilers voor warm water en verwarming op het dak, daarnaast liggen 72 zonnepanelen. Het nieuwe gebouw is geheel energie-neutraal gebouwd en daar draait een lucht-water warmtepomp. Er is een laadpaal voor hybride en elektrische auto’s en veel meubels doen mee voor de 2e ronde! Uiteraard scheiden wij k(l)eurig ons afval. Dit boekje weggooien is zonde. Geef het terug of geef het s.v.p. door aan uw kampeervrienden. U mag er altijd één vragen! 9


Algemene informatie Wasmachine, droger, oven, magnetron, koelkast, vriezer, waterkoker De keuken achter de recreatieruimte is van alle gemakken voorzien. U kunt daar gebruik van maken na overleg. Spullen voor in koelkast en/of vriezer graag voorzien van uw naam en let op de houdbaarheidsdatum. Dit is onze service dus daar hoeft u niet voor te betalen. Evenals de waterkoker, de oven en de magnetron. Vergeet voor vertrek de vriezer en/of koelkast niet leeg te halen. Wilt u de wasmachine

en/of wasdroger gebruiken, dit kan na overleg en tegen betaling van € 6,50. Waspoeder is inbegrepen. Betalen kan naderhand. Houd er wel rekening mee dat de wasmachine en droger voor ‘miniwasjes’ zijn, dus niet te zwaar beladen. Na gebruik pluizen en haar verwijderen uit de filters. (Het koffiezetapparaat in de kantine is privé. Koffie, thee, frisdrank, bier en wijn verkopen wij niet.)

Stilte Tussen 22.00 uur en 8.30 uur is er graag stilte op De Köller. Denk hier ook aan als u later terugkomt of ‘s morgens vroeg vertrekt. Bent u Camping-gast en een nacht afwezig? Meld dit vooraf i.v.m. ons nachtregister. Wij rekenen dan het € 10,- tarief.

Wifi Wachtwoord wifi: op aanvraag. In verband met eerdere bliksem-inslagen gaat bij onweer de wifi eruit. Excuses!

Vergeten voorwerpen Het kan gebeuren dat u huiswaarts gaat zonder uw oplader, handdoek, ipad, navigatie-tasje of andere eigendommen. Wij sturen het graag naar uw huisadres, maar de verzendkosten zijn voor u. 10


Afval Doet u s.v.p. met ons mee, AFVAL k(l)eurig te scheiden? Wij vragen onze gasten vriendelijk om de camping of accommodatie verzorgd achter te laten. Achter het witte hek is onze afvalscheiding, daar is ook het chemisch toilet. Afvalwater : Chemisch toilet of in de putjes afvoeren en niet onder de caravan. Plastic, melk- en drankpakken en blikjes : Oranje otto, graag in afgesloten zakje. Papier : Blauwe container. Glas : In de rode otto of zelf wegbrengen naar de glasbak. (Kapot glas s.v.p. verpakken.) Groenafval/etensresten : Groene otto, etensresten graag verp. in oude krant. Restafval : Grijze otto, graag in een afgesloten zakje. Lege batterijen : In de rode chemo-bak.

Doo ‘t n a heanig-

LET OP: Chipszakken, maar ook koffie- en pastasaus verpakkingen, zijn gelamineerde verpakkingen. Hierbij zijn plastic en aluminiumfolie samengeperst en daardoor dus niet geschikt voor recycling. Gooi deze verpakkingen a.u.b. bij het restafval. GROFVUIL en afgedankte gebruiksartikelen zoals kapotte kussens, tafels en schoenen nemen wij NIET in.

Broodjesservice (tijdens het kampeerseizoen) Zondagochtend verse broodjes? Bestel per app: 06 51 26 76 46 voor 12.00 uur op zaterdagochtend, dan worden de broodjes zondag rond 8.30 uur gebracht. Betaling op rekening, of gelijk contant.

Zacht wit bolletje € 0,50 Zacht bruin bolletje € 0,50 Roombotercroissant € 1,00 Ham-kaas-croissant € 1,75

Witte pistolet € 0,75 Meergranen melbuulke € 0,75 Paind’originale € 1,50

Overdekte fietsenstalling Uw fiets kan onder de overdekte fietsenstalling. Er zijn oplaadpunten voor elektrische fietsen en scootmobiels. 11


Zaterdag klusdag

Zondag Rustdag

De Köller straalt samen met de gasten een rustige camping uit. Wilt u graag op zondag arriveren/vertrekken? Dan stellen wij u teleur, onze gasten en wij genieten van de zondags-rust, een andere reden kunnen wij heel eerlijk gezegd niet bedenken.

Neem s.v.p. alle tijd die u nodig heeft om in te pakken en op te ruimen.

Wilt u toch vertrekken op zondag? Wij kunnen u niet tegenhouden, maar wij rekenen uw verblijf wel t/m maandag.

Toch een keertje bezoek ontvangen? Meld dat dan vooraf! (Ook gasten voor De Köller.) Bezoek: á € 1,75 p.p. p.d.

Op feestdagen als Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst en Oud & Nieuw zijn er geen aankomsten.

Bezoek op zondag:

Post- en bezorgadres De Köller is geen bezorgadres voor uw krant of post. Wij nemen op onze camping ook geen pakketjes aan voor gasten en verzoeken u (tijdelijk) de krant digitaal te lezen en uw post door te laten sturen. Een uitzondering maken wij met bijvoorbeeld medische post.

Welke gasten verblijven op De Köller? De Köller is blij met elke bezetting, wij hoeven namelijk niet vol te staan met familie-weekenden en groepen. Woningzoekenden, werklui, groepen groot of klein, moeten op een andere camping zijn.

Seizoensplaats De Köller heeft niet één seizoensplaats op de camping. Alle accomodaties die er zijn worden verhuurd voor toeristische bestemmingen. (Van oktober tot en met maart zijn iets langere verblijven, na overleg, mogelijk.) 12


Duo-Fiets Hertme is eigendom van de Stichting Gemeenschapsbelangen Hertme en is initiatief van De Köller.

Duo-fiets Hertme

Door subsidies uit het Rabo-fonds, de Provincie Overijssel en van giften van Köllergasten is deze fiets in mei 2019 op De Köller gekomen. Cliënten van de dagbesteding, Hertmernaren en Köller-gasten mogen deze fiets gebruiken. De fiets wordt niet verhuurd maar een vrije gift t.b.v. reparatie en onderhoud wordt op prijs gesteld!

Doneert of gooit u iets in onze bus? ALVAST HARTELIJK DANK!

Zaterdaghulp en seizoenswerk Zonder hulp van onze kinderen Lennard (‘98), Joep (‘99) en Maarten (‘02) en de hulp op zaterdag krijgen wij de werkzaamheden op De Köller niet klaar. Ook zijn wij heel erg blij met het bijspringen van de meisjes uit de buurt. Op verschillende tijden staan zij voor u en ons klaar om alles opgeruimd en fris te houden. Daar zijn wij de meisjes erg dankbaar voor!

MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) Dat De Köller in november 2017 De Bornse Ondernemer van het Jaar 2017 is geworden is onder andere doordat we hoge punten scoorden op het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ieder jaar kiezen wij een goed doel waar wij samen met de gasten voor sparen.

Goede doelen van de afgelopen jaren: www.wegnaarghana.nl, afrikaans tandartsenproject • de vrijwilligers van ons openluchttheater • Stichting Leendert Vriel • Duo-Fiets Hertme. Nu de Duo-Fiets er is, sparen we voor de reparatie en het onderhoud ervan. 13


Belangrijke telefoonnummers en adressen Minicamping de Köller Familie Lucas • Kerkweg 5 • 7626 LP Hertme www.dekoller.nl • info@dekoller.nl IBAN: NL58RABO0104748729 KVK: 52018687

074 26 61 786 06 51 26 76 46 BIC: RABONL2U BTW: RSIN850265332B01

VVV Borne 074 26 57 200 Markstraat 23 • 7622 CP Borne www.vvvborne.nl OPEN: ma. t/m vr. 9.00 – 17.00 uur • za. 10.00 – 12.30 uur Huisartsenpraktijk ’t Dijkhuis 074 26 61 462 Het Dijkhuis 32 • 7622 CN Borne Huisartsen: Brentjes, Hartmans, van Buuren, Hiddink en Verburg Huisartsenpraktijk Fleminghof Fleminghof 2 • 7622 MB Borne Huisarts: Hesselink Huisartsen: Krukerink en de Wolde Huisarts: Muller en Busscher Huisartsenpraktijk de Poort van Borne Theresiaplein 1a 01 • 7622 HK Borne Huisartsen: van Enter, Oijevaar, Bouwers en Westrek

074 26 61 824 074 26 61 521 074 26 61 242 074 26 61 391

Huisartsenpost Hengelo 088 555 11 55 Aletta Jacobslaan 47 • 7555 PJ Hengelo Spoedeisende hulp ‘savonds, ‘snachts, in het weekend of op feestdagen. Apotheek Dana Fleminghof 1 • 7622 MB Borne Apotheek Stoop ’t Dijkhuis 36 • 7622 CN Borne

074 26 70 960 074 26 61 560

ZGT Ziekenhuislocatie Hengelo 088 7087878 Geerdinksweg 141 • 7655 DL Hengelo ZGT Ziekenhuislocatie Almelo 088 7087878 Zilvermeeuw 1 • 7609 PP Almelo ALARMNUMMER Ambulance / Brandweer / Politie 14

112


Eten, drinken & meer ... Supermarkten Voor boodschappen gaan wij vooral naar Borne, zie plattegrond in de map. De meeste supermarkten zijn dagelijks geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur en zelfs op zondag vanaf 12.00 uur. Aldi : Grotestraat 232 • Borne Plus : De Höfte 4 • Borne AH : Marktplein 27 • Borne Lidl : Nieuwe Markt 2 • Borne Nettorama : Letterveldweg 83 • Borne Sindron : Prinsenweg 10 • Zenderen (Sindron is een kleine buurtsuper in Zenderen die gerund wordt door mensen met een beperking.)

Bakker Echte Bakker Koehorst : Aanslagsweg 16 en Grotestraat 237a • Borne 074 26 61 427 | 074 26 64 158

Snackbar Cafetaria De Esch : De Dorsmolen 8a • Borne 074 26 66 902

Visboer De Viskoepel : De Dorsmolen 7 • Borne 074 78 58 745

Restaurants De keuze is reuze, zie plattegrond in de map!

nig u e m n O lekker

De Buurtbus Kijk voor routes van de bus en de dienstregeling op www.twents.nl.

Kapsalon de Kapperij Chantal Wissink : Weerselosestraat 302 • Hertme 074 25 95 434 15


PRIJSLIJST 2020 2021 Prijslijst Kampeerplaats (max. 2p. per plaats, alles incl.) € 20,50 Huisdier per dag (aangelijnd en geen overlast) € 1,50 Lege caravan per dag (na overleg, onbewoond) € 10,00 2e auto per dag € 1,50 Bezoek (p.p. per dag) € 1,75 Trekkershut per nacht (voor 2 personen) € 52,50 Logeerkamer per nacht (p.p.) € 28,90 Appartement 1, 100m2 (2p. per week) € 550,00 Appartement 2, 70m2 (2p. per week) € 480,00 2 Appartement 3 en 4, 100m (2p. per week) € 590,00 Wasmachine draaien, inclusief waspoeder € 6,50 Droger € 6,50 Kacheltje voor de trekkershut per dag € 8,00 Borg (per week per accommodatie) € 100,00 Linnenpakket (p.p. per week) € 18,00 Opladen elektrische/hybride auto, prijs volgens meter.

€ 21,25 € 1,50 € 11,00 € 1,50 € 1,75 € 55,00 € 30,00 € 599,00 € 525,00 € 650,00 € 6,50 € 6,50 € 8,00 € 100,00 € 19,50

Geopend Camping, trekkershut, logeerkamer(s) 2020 Camping, trekkershut, logeerkamer(s) 2021 Appartementen

: 01-04 t/m 18-09. : 01-04 t/m 17-09. : het hele jaar door.

Aankomst / Verblijf Camping op vr. of za. in apr. en sept. : min. 2 nachten verblijf. Camping op vr. of za. in mei t/m aug. : min. 3 nachten verblijf. Appartementen op ma. wo. vr. en za. : min. 1 week verblijf. Wilt u 1 nacht verblijven? Check op de dag van aankomst of er een plaats vrij is!

Bezoek / Logé Krijgt u bezoek? Graag vooraf melden! Kosten € 1,75 p.p. p.d. Een logé betaalt 50% van het volledige kampeertarief, per dag. I.v.m. ons nachtregister is het van belang dat een logé zich aanmeldt. Uw bezoek of logé is ook te gast op De Köller! Betaling van bezoek mag contant in het geldkistje in de afwasruimte. Reserveren Wilt u volgend seizoen terugkomen en heeft u voorkeur voor een bepaalde plaats? Reserveren kan vanaf NU! Zonder uw tegenbericht bevestigen wij uw reserveringsaanvraag. Graag zien wij uw aanvraag tegemoet! 16


Kampeerarrangementen

2020

2021

PAAS-arrangementen (rond Pasen) • PAASWEEK-arrangement • PAAS2WEKEN-arrangement • PAAS3WEKEN-arrangement • PAAS3WEKEN-arrangement • PAASMAAND-arrangement

: 1 week rond Pasen € 139,00 : 2 weken rond Pasen € 199,00 : 3 weken € 430,00 € 287,00 : 3 weken € 446,25 : maand april € 279,00

€ 145,00 € 209,00 € 297,50 € 285,00

HEPI-arrangementen (rond Hemelvaart / Pinksteren) Reserveren voor minimaal een week, geen groepen • HEPI-arrangement : 20 mei t/m 2 juni € 205,00 • HEPI-arrangement : 12 mei t/m 25 mei • HEMELS-arrangement : 7 n. rond Hemelvaart € 139,00 • PINKSTER-arrangement : 7 n. rond Pinksteren € 139,00

€ 225,00 € 145,00 € 145,00

AFRIKAFESTIVAL-arrangement Kampeerplaats 1 t/m 23 zijn tijdens het Afrikafestival beschikbaar voor min. 1 week. In het weiland is het verblijf min. 3 nachten. In 2020 is de prijs € 15,50 p.p. p.n. • 0 t/m 13 jaar € 8,25 p.p. p.n. In 2021 is de prijs € 17,00 p.p. p.n. • 0 t/m 13 jaar € 8,50 p.p. p.n. Boeken kan voor max. 4 personen tegelijk.

THEATER-arrangement Een kaartje gekocht voor een voorstelling in het Openluchttheater Hertme? Speciaal voor u hebben wij een prachtig arrangement samengesteld, want waarom zou u maar 1 of 2 nachten op onze camping blijven? Theater-arrangement: 1 week kamperen met 2 personen in 2020 voor € 139,-. Theater-arrangement: 1 week kamperen met 2 personen in 2021 voor € 145,-. Wat heeft u onder andere voor deze prijs? Lees meer op onze website: www.dekoller.nl onder het kopje “Op de agenda”.

17


Toeristische informatie Graag verwijzen wij u naar onze informatie-map, en naar onze recreatieruimte voor het uitgebreide folderrek met vele bezienswaardigheden en tips uit onze omgeving. Mocht u nog meer info en tips willen verwijzen wij u naar de homepage van onze website: www.dekoller.nl - “Op de agenda” en “Omgeving”.

VVV Borne / Visit Borne Marktstraat 23, 7622 CP Borne. Hier hebben ze veel fiets- en wandelroutes en nog veel meer tips uit onze omgeving! Vrijwilligers van de VVV Borne hebben een aantal erg mooie fietsroutes uitgezet. Wij hebben een

fietsknooppuntenkaart te leen. Er hangt er ook één aan de muur in de kantine, makkelijk voor het overzicht. In onze informatie-map vindt u een overzicht van een aantal uitgezette routes. Tip: Maak een foto of schrijf het schemaatje over!

In 2019 maakte één van onze gasten een mooie fietsroute van 35 kilometer! Bij deze de nummers, laat u verrassen: 12 – 89 – 84 – 60 – 58 – 81 82 - 76 – 80 – 38 – 87 – 83 85 – 86 - 88 – 89 – 12

Fietsverhuur Het is mogelijk om uw fiets te huren en deze op De Köller te laten bezorgen. Kijk op: www.dekoller.nl - “Omgeving” [Actief Twente] 18


De Köller bestaat 20 jaar! De Köller is in 2000 door Leo en Siny Lucas opgericht. Wegens succes breidden zij de camping al snel uit van 15 naar 23 plaatsen. Helaas hebben zij er maar kort van mogen genieten. Door hun ziektes en overlijden sprongen Michel en Anne-Marie vanaf 2005 al bij. In 2018 was er weer een aardige uitbreiding met twee volledig aangepaste appartementen.

De Köller is een fijne, rustige plek, waar het vanaf de oprichting niet om de massa gaat. Uiteraard hopen wij met vele fijne gasten dit jaren door te mogen zetten.

2

jaar

Wie jarig is trakteert! Uw reserveringsnummer (van 2020) is in 2021 20% korting waard. Reserveert u voor 2021 voor minimaal 10 dagen, dan krijgt u 20% Köller-korting! Reserveer voor 31-01-2021. Uw reserveringsnummer in 2021 is in 2022 21% waard! Reserveer voor 31-01-2022.

Knit by De Köller! Haak weer eens aan! Kies je favoriete Kleur voor jouw unieke ‘Knit by De Köller’ muts á € 20,20 (inclusief verzending). De muts wordt voor Köller-gasten vóór 1 december thuis bezorgd! Ook leuk als sint- of kerstkado.

19


Waardering van onze gasten Uw review maakt het verschil! Heeft u onze reviews al gelezen op Zoover en op de ANWB? Recente beoordelingen zijn prettig voor nieuwe gasten, dus alvast dank voor uw moeite. Kijk en volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram.

ANWB 3 Sterren

Zoover award Gold De Köller heeft in 2019 een Zoover Award Gold gewonnen in de categorie Camping Medium. Een 9,5 waardering van onze gasten, geweldig! Heel erg bedankt hiervoor!

De Köller heeft in 2019 na inspectie door de ANWB 3 sterren gekregen. Echt een heel mooi resultaat voor een kleine camping, zonder restaurant, zwembad en animatie! Campings met 3 sterren of meer krijgen de eretitel ANWB erkende camping, De Köller is er daar dus ook één van!

★★★

Booking.com • Traveller Review Award 2020 We mogen ons nu officieel Traveller award-winnaar van 2020 noemen. Deze award staat voor ons harde werk, de unieke ervaringen die we hebben geboden en de onvergetelijke reizen die wij mogelijk hebben gemaakt voor onze gasten. Wauw, wat zijn we blij met de waardering van onze klanten. Iedereen die de rust & Twentse gastvrijheid op De Köller waardeert heel vriendelijk bedankt!

Verbeterpunten, tips, kritiek en complimenten ... Tevreden? Zeg het voort! Ontevreden? Zeg het ons! 20


12*

19

20*

13*

18

14*

17

1/CP1

24/CP3*

A2

T

P

Ri

Rr

A1

8

15*

16*

23

i

AE D

L1 L K 2

N W

Privé

O

A4

A3

Z

Rr K

T Rr K i Rr K i Ri Ti L1 Ri 1-24 Kampeerplaatsen K i Ri Ti L1 Rr K i * Kampeerplaatsen verhard Rr i i L1 P Pr Ri T Ri Ki Rr i

T

i L1 / info Receptie T

K i T Recreatieruimte

L CP1-3 Camperplaatsen Keuken Pri Ti Pi R 1 i R Ai1 A L2 P Rr R 2 Pr4 1L2- 100m K ii2 L1 A3 A Appartement A4i L A1 A2 A3 Afwassen Rr K ii i Pr4 L2 2 - 70m2Rr Rr K A3 A A1 A P Ri Ti Pr 2 Appartement P Stroompunt Pi Rr K4 i i2 R ii T 4 23 A2 A L2 RL2 Ri3 Pr L1 P3 AAPr ppartement 3 1- 100m Waterpunt A2 A A A 1 A A14 A Ai P i R 2 A3 A 4 ALppartement 4 - 100m2 Sanitair L AE D

1

AE D

AE D

AE D

AE D

AE D

AE D

AE D

T T T i 1 RiL 1 L i Li11 i

A1 Rr K Trekkershut Rr Rr K L1 Logeerkamers A1 A1 Ingang De Köller

T

T Pr P Parkeren Pr PP PPr Pr i4222 Informatiebord R LL12 A444i3L2 A L 4A A i

AE D

L

Buitenbel

L1 T T1 L

Pr1

L1 L2

A2 A3 A4 P L2 Pr i T Pr2 P4 Pr Pr A2 P A3 A L Ai1 Fietsenstalling T133 Pr K11i Aii22 A T44 L22 R L A A P Oplaadpunten A4 AL2 A2 A A A3 A i L i R2i A i41 LL1toilet R 2 3 A A Chemisch AE D

AE D

AE D AE D

AE D

AE D

Afval P Pr

Pr P4 P A L2 Pr A1 A2 A3 AED 2 3 4 Rr A K1 A1i A2 Brandblussers AT3 AL42 L2 AE D

i

2

7/CP2*

9

22

3

6

10 21*

4

5*

11

AE D

1

Privé

P


kamperen en logeren

Familie Lucas Kerkweg 5 • 7626 LP Hertme T. 074 26 61 786 • M. 06 51 26 76 46 www.dekoller.nl • info@dekoller.nl

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden • Realisatie: odet-reclame.nl • Waarde boekje € 0,79.

De Köller