Page 1

‌ et koncept

Produceret i Danmark af Malte Haaning Plastic A/S


… made in Denmark

Hvad er HAMA? Vort koncept er baseret på farvestrålende perler og stiftplader. Du kan lave både simple og indviklede motiver ved at lægge perler på en stiftplade. Perlerne anbringes ganske enkelt på stiftpladen, indtil du har lavet dit ønskede motiv. Du kan blive ved med at flytte rundt på perlerne, indtil de er strøget. Når perlerne er strøget, kan de ikke anvendes igen. Ved omhyggelig strygning kan stiftpladen bruges igen og igen. Læg et stykke strygepapir oven på dit perlemotiv og brug et almindeligt strygejern til at smelte perlerne sammen. Lad perlerne afkøle nogle få minutter, fjern strygepapiret og træk motivet af stiftpladen. Følg nøje vore strygeanvisninger og overlad altid strygningen til en voksen.

Hvorfor skal børn lege med HAMA? Når børn leger med HAMA perler, udvikler de deres motoriske færdigheder. De lærer at tælle, sammensætte farver, skelne mellem geometriske figurer og udvikler deres kreativitet. HAMA er velegnet til alle aldersgrupper lige fra de tidlige famlende forsøg på at kontrollere fingrene indtil voksenalderen, hvor »perlemaling« bliver til en hobby frem for et belærende værktøj. Endvidere er HAMA udviklet således, at børnene aldrig tror, de foretager sig andet end leger. Børnene har stor fornøjelse med HAMA!


… made in Denmark

Hvad tilbyder HAMA? Vi tilbyder et omfattende udvalg af perler og stiftplader i mange farver, og vi lancerer hele tiden nye stiftplader i tiltrækkende og spændende former. Vore perler fås i tre forskellige størrelser:

48 FARVER - 2,5 MM Ø

Perlernes lille størrelse gør det muligt at lave meget detaljerede og komplicerede motiver og mønstre. Kun din egen fantasi sætter grænser for mulighederne. Også mange voksne har megen glæde af at lave motiver med denne perlestørrelse i stedet for korssting og syning. Anbefales fra 10 år og derover.

55 FARVER - 5 MM Ø

Denne perlestørrelse er den mest populære hos alle aldersgrupper. Anbefales fra 5 år og derover, da børn over denne alder har veludviklede motoriske færdigheder. Børn og voksne har megen fornøjelse af disse små plastperler, hvad enten de syr dem sammen, presser dem fast eller stryger dem. Alt, hvad man behøver, er fantasi - eller man kan følge motiverne fra motivarkene eller Inspirationsbøgerne.

MIXEDE FARVER - 10 MM Ø

MAXI er udviklet til små børn, som behøver større perler. Denne perlestørrelse er beregnet til børn i alderen 3 - 5 år. Deres motoriske færdigheder er endnu ikke fuldt udviklede. MAXI programmet er perfekt til f.eks. legegrupper og børnehaver. For at gøre det enklere for denne aldersgruppe tilbyder vi tre forskellige farvemix med 19 farver.


… made in Denmark

Hvorfor stryge HAMA perlerne? Børn elsker at lave gaver og forære dem væk, og vore perler og stiftplader muliggør dette på en billig måde. Overalt i verden har forældre og bedsteforældre modtaget »mesterværker« - hvilket har været muligt ved at stryge perlerne sammen. Denne måde at lege med vore perler på er den langt mest populære. Det er vigtigt for os at understrege, at strygning altid skal foretages af en voksen på grund af strygejernets høje temperatur. Da perlerne fås i tre forskellige størrelser, bør strygeanvisningerne følges nøje, og når man bruger HAMA strygepapir, garanterer vi et perfekt resultat hver gang. Følg blot følgende tre simple regler:

Anbring perlerne på stiftpladen og arbejd med dit motiv, indtil du er tilfreds med resultatet.

Læg et stykke strygepapir oven på motivet og følg strygeanvisningerne nøje for hver perlestørrelse.

Lad perlerne afkøle et par minutter, hvorefter motivet fjernes fra stiftpladen. Du kan nu lege med det, hænge det op i dit vindue, etc.


… made in Denmark

Stiftplader og Inspirationsbøger Vi tilbyder et stort udvalg af stiftplader, og vores »basis« stiftplade, artikel nr. 234, kan sættes sammen, så man kan lave meget store motiver. Basis MIDI stiftpladerne fås også i transparente udgaver. Stiftpladen kan således lægges oven på motivarket, hvis dette er lavet i skala 1:1. Alle MAXI stiftplader er transparente, hvilket gør det nemmere for små børn at følge et mønster placeret under stiftpladen. Husk venligst: Ved forsigtig strygning, som altid bør foretages af en voksen, kan stiftpladerne bruges igen og igen! Vore Inspirationsbøger indeholder et stort udvalg af forslag og ideer, og der fås bøger til alle tre perlestørrelser.


… made in Denmark

Kreativt HAMA er det ultimative legetøj, som aktiverer brug af begge hjernehalvdele samtidig. Legetøj, hvor børnene må bruge begge hjernehalvdele for at skabe en løsning, er yderst sjældent.

Belærende HAMA perlerne fremmer hånd-øje koordinationen. Børnene lærer at kende og sammensætte farverne, at samle små genstande op og anbringe dem med præcision samt skelne mellem forskellige former. HAMA fremstiller stiftplader med alfabet og tal. Dermed lærer børn i 5 - 7 års alderen bogstaver og tal. Der fås stiftplader i forskellige geometriske former, så børnene også bliver bekendt med geometri.


… made in Denmark

Rent HAMA perlerne beskadiger ikke tøj og møbler. Skulle et par perler komme i vaskemaskinen, bliver de blot skyllet ud uden at anrette skade. Når man anvender vort strygepapir, vil der ikke sidde rester tilbage på strygejernet.

Sikkert HAMA produkterne har gennemgået relevante sikkerhedsprøver. Hvis et barn sluger nogle perler, er der ingen grund til bekymring. Perlerne vil passere igennem barnet uden at anrette skader, da de er bløde og uden skarpe kanter.

Sjovt Flotte farver, spændende former og stimulering af fantasien - altsammen resulterer i, at børnene har det sjovt!


Man kan finde HAMA på internettet på nedennævnte adresse, og man kan finde HAMA i mere end 50 lande overalt i verden. Børnene kan blive medlem af »CLUB HAMA« ved at tilmelde sig på vores hjemmeside. Her finder man også hele udvalget af HAMA produkter. Vort mål er at udvikle og fremstille førsteklasses produkter. Vore produkter skal have en høj underholdningsværdi samt et belærende indhold, som appellerer til barnets kreativitet. Vore produkter skal desuden give barnet en tilfredsstillende og underholdende leg.

99101

Hama et koncept DK  
Hama et koncept DK