Page 1

Belofteweekend 2013 Beste ouders en leden, Naar jaarlijjkse gewoonte gaat de Sint - Tarcitiusscouts met de ganse groep op belofteweekend gedurende het eerste weekend van de herfstvakantie. Dit jaar hebben we een weekendplaats gereserveerd te Mol-Sluis, van zaterdag 26 tot zondag 27 oktober. In onderstaande brief kan u wat meer informatie terugvinden over dit weekend. Adres:

Chiro Gorabos Boerenstraat 2400 Mol

De kapoenen en de welpen zullen zaterdagmorgen vertrekken omstreeks 10.00 uur aan het lokaal te Eikenvelden. Zij worden hiervoor om 9.45 uur aan het lokaal verwacht en zullen met auto’s gebracht worden. Er worden enkele ouders gevraagd om hen te vervoeren. Op zondag 27 oktober om 16.00 uur eindigt het weekend en vragen we ook enkele ouders om ons terug naar Geel te brengen. De jongverkenners en verkenners rijden met de fiets. Hiervoor worden zij ook ten laatste om 9.45 uur aan het lokaal verwacht, opdat ze ook rond 10.00 uur richting Mol kunnen vertrekken. Probeer er wel voor te zorgen dat de fiets die uw kind meeneemt in orde is, zodat we onderweg geen ongelukken meemaken. Zondag rijden we weer terug met de fiets en proberen we rond 16.30 uur op het lokaal terug aan te komen. Wat neem je allemaal mee op weekend?  Lunchpakket voor zaterdagmiddag (inclusief een drankje)  Bestek, gamel en beker  Slaapzak + veldbed/matje/luchtmatras + kussen  Wasgerief (tandenborstel, tandpasta, handdoek, washandje, … )  Kledij om te ravotten voor het weertype dat men voorspelt. Denk ook zeker aan een warme trui en een lange broek, want we zullen een avond buiten doorbrengen! Ook regenkledij kan zeker van pas komen.  Scoutsuniform (graag aandoen bij vertrek)  Zaklamp  Keukenhanddoek Indien je mee wilt gaan, moet je onderstaande strook invullen, afknippen en aan iemand van de leiding geven ten laatste op zondag 20 oktober 2013. Je kan ook per e-mail inschrijven op volgend e-mailadres t.e.m. 23 oktober: groepsleiding@tarcitius.be; ofwel schrijf je je in via onze site, http://tarcitius.be Betalen kan door € 25 te storten op rekeningnummer: 414-4183081-89. Gelieve dit te doen voor woensdag 23 oktober. Vergeet niet om de naam en tak van je zoon te vermelden bij de overschrijving!

Ik, moeder/vader van ………………………………………………………….(naam) van de ………………………………………………. (tak) bevestig dat mijn zoon mee gaat op weekend naar Mol van 25 oktober tot 30 oktober. Hiervoor zal ik voor woensdag 23 oktober € 25 overschrijven op nummer 414-4183081-89 met daarbij duidelijke vermelding van naam en tak van uw zoon.

“A Scout is never taken by surprise; he knows exactly what to do when anything unexpected happens.” ~ Robert Baden Powell

Brief belofteweekend 2013 mol