Page 1

ENERGIES -Energia solar tèrmica -Energia solar fotovoltaica -Energia eòlica -Energia hidràulica -Energia de la biomassa -Energia nuclear -Energia mareomotriu -Energia geotèrmica -Energia dels combustibles fòssils -Llamps Inés Clarós


ENERGIES SOLARS -Energia solar tèrmica

-Energia solar fotovoltaica


ENERGIA SOLAR TÈRMICA L'energia solar tèrmica consisteix en l'aprofitament de la calor solar mitjançant l'ús de panells solars tèrmics.

+Informació

Torna!!


ENERGIA SOLARS FOTOVOLTAICA L'energia solar fotovoltaica és la forma d'obtenció d'energia solar a través de dispositius semiconductors que en rebre radiació solar s'exciten, provoquen salts electrònics i una petita diferència de potencial tipus díode en els seus extrems.

Torna!!

+Informació


ENERGIA EÒLICA Energia eòlica és l'energia obtinguda del vent, és a dir, l'energia cinètica generada per l'efecte dels corrents d'aire, i que és transformada en d'altres formes útils per a les activitats humanes

Torna!!

+Informació


ENERGIA HIDRÀULICA Energia hidrològica o energia hidràulica és una energia renovable que prové de l'aprofitament de l'energia mecànica de la caiguda de l'aigua.

Torna!!

+Informació


ENERGIA DE LA BIOMASSA La biomassa és una font que pot contribuir a pal·liar el dèficit energètic actual, ja que és renovable, barata,relativament neta i necessita tecnologies poc complexes. És proporcionada per una gran diversitat de productes, entre els quals s'inclouen els forestals, deixalles agrícoles...L'energia de la biomassa està continguda en els enllaços químics d'alta energia presents a la matèria viva. Per tant, qualsevol ésser viu, o les sues restes constitueixen una font potencial d'energia que es pot alliberar i utilitzar directament, o després d'un tractament previ.

Torna!!

+Informació


ENERGIA NUCLEAR L'energia nuclear procedeix de reaccions de fissió o fusió d'àtoms en les quals s'alliberen gegantesques quantitats d'energia que s'usen per produir electricita

Torna!!

+Informació


ENERGIA MAREOMOTRIU Les interaccions del sistema TerraLluna-Sol produeixen unes variacions en el nivell del mar conegudes amb el nom de marees. En aquest moment s'està estudiant la seua utilització per a la producció d'energia, bàsicament per mitjà de turbines situades en diverses zones de la costa.

Torna!!

+Informació


ENERGIA GEOTÈRMICA L'energia geotèrmica és contínua i inesgotable a escala humana. S'obté de l'extracció d'un fluid (líquid o gas) emmagatzemat en una àrea geotèrmicament anòmala per la presència d'un gradient de temperatura superior al normal.

+Informació Torna!!


COMBUSTIBLES FÒSSILS Els combustibles fòssils són aquells combustibles originats per la fossilització de matèria orgànica: el carbó, el petroli i el gas natural. En indrets concrets de la Terra es poden trobar l'energia solar que diferents organismes vius van absorbir fa milions d'anys i que, per un procés complex de transformació, es van convertir en els actuals combustibles fòssils, que s'usen actualment entre d'altres coses per obtenir energia tèrmica.

Torna!! +Informació


LLamps L'energia d'un llamp es enorme però encara no em t robat la manera de aprofitar-la. Es forma amb les gotetes d'aigua i els microcristalls de gel dels núvols, que amb el contacte es van carregant d'electricitat estàtica.

Torna!!

+Informació

energies  

les eneregies renovables i no renovables

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you