Page 1

C ruisen over land

en zee 2013

Het beste van Alaska en de Canadese Rocky Mountains Combineer ’s werelds spectaculairste treinreis met een Cruise naar Alaska.


Uw reis begint in Calgary. Na een verblijf in de Nationale Parken van Banff en Jasper stapt u aan boord van de Rocky Mountaineer voor een treinreis door een spectaculair landschap naar Vancouver. Kies uit twee verschillende programma’s van de Rocky Mountaineer. In Vancouver gaat u vervolgens aan boord van de ms Zuiderdam van Holland America Line voor een cruise van een week via de Inside Passage naar Alaska. Elke reis kan ook in omgekeerde richting worden gemaakt.

De meest spectaculaire treinreis ter wereld. Dat klinkt misschien overdreven maar wie eenmaal met de Rocky Mountaineer het Canadese deel van de Rocky Mountains heeft doorkruist, denkt daar heel anders over. Deze toeristische trein rijdt van Vancouver naar Banff of Jasper en vice versa. Tijdens deze 2-daagse tocht wordt uitsluitend overdag gereden zodat u niets van het overweldigende landschap hoeft te missen. Een gastvrouw of gastheer vertelt u onderweg over de vele bezienswaardigheden langs de route en serveert maaltijden en drankjes.

Aan boord van de Rocky Mountaineer heeft u de keuze uit 3 verschillende services 

De luxe en comfort zijn ongeëvenaard.

Geniet van de adembenemende natuur

Geniet in uw comfortabele stoel van

Geen wonder dat dit de meest populai-

door grote panoramaruiten in deze spe-

prachtige uitzichten en onberispelijke

re service is.

ciaal voor Rocky Mountaineer gebouwde

service.

• Dubbeldeks, glazen panoramarijtuig en open achterbalkon. • Exclusieve restaurantruimte op het benedendek van het rijtuig. • Warme lunches á la carte, vers bereid aan boord van de trein. • Gratis drankjes en snacks • Volledige bagage-afhandeling in Kamloops

rijtuigen.

• Grote ramen

• Enkeldeks rijtuig met grote panoramaruiten met ruime verstelbare stoelen. • Ontbijt en warme lunch worden bij uw stoel geserveerd.

• Ruime, verstelbare stoelen. • Koude lunches en ontbijt geserveerd bij uw stoel. • Gratis niet-alcoholische dranken en

• Gratis niet-alcoholische drankjes en snacks.

snacks. • Bagage voor Kamloops apart meenemen

• Volledige bagage-afhandeling in Kamloops

2


Western Explorer in combinatie met Alaska Cruise

Western Explorer

15 dagen /14 nachten.

with Cruise from Vancouver

Dag 1: Aankomst Calgary, overnachting in uw hotel. Dag 2: Vandaag reist u naar Banff. Onderweg wordt

Glacier Bay

Skagway Juneau

regelmatig gestopt bij bezienswaardigheden als Bow Falls en Lake Minewanka. Verder

B R I T I S H C O L U M B I A

Sitka

A L B E R T A

staat een spectaculaire helikoptervlucht en een rit met de Banff Gondola op het pro-

A L A S K A

Ketchikan

gramma. Overnachting Banff. Jasper

Dag 3: Vanuit Banff rijdt u naar Lake Louise via het

2

prachtige Yoho Park. U maakt o.a. een stop

Columbia Icefield

Lake Louise

op het uitzichtpunt bij de Spiral Tunnels.

1 1

Kamloops

1

Overnachting Lake Louise. Dag 4: U reist via de Icefields Parkway naar Jasper.

Vancouver 3

Onderweg wordt er gestopt bij Athabasca

Banff CANADA

1

Calgary

Summit Helicopter Tour

USA

Victoria Seattle

Journey through the Clouds Motorcoach Cruise (ms Zuiderdam ) # of nights

Falls en de Columbia Icefield waar u een rit maakt over de gletsjer met de Ice Explorer. Overnachting in Jasper. Dag 5: Vandaag staat in het teken van de Jasper National Highlight tour. Overnachting in Jasper.

Dag 6: U stapt aan boord van de Rocky Mountaineer. Het spoor voert langs de Thompson River en de ruige bergtoppen van de Monashee Mountains. U passeert o.a. Pyramid Falls, Mount Robson, de hoogste berg van Canada en Yellowhead Pass.

• This is a hi-res print ready PDF. • To use as AI or EPS please open in Illustrator and re-save. Dag 7: Vertrek per Rocky Mountaineer vanuit Kamloops.• Geniet van een prachtige tocht door Fraser Valley, Fraser Canyon en langs To use as jpg please “raster” in Photoshop at the resolution de machtige waterval Hell’s Gate. De reis eindigt in and colour gamut you require. het bruisende Vancouver. Transfer naar uw hotel.

De treinreis eindigt in Kamloops waar u overnacht in een hotel.

Dag 8: Ochtend vrij in Vancouver. s’Middags scheept u in aan boordif you vanneed deanother MS format Zuiderdam dewith Holland America Line. Alternatively please send van a request specific details to hphillips@rockymountaineer.com

Dag 8 tot 15: Geniet van een 8-daagse cruise met de MS Zuiderdam vanaf Vancouver. Programma: zie pagina 5 in deze brochure. Tijdens deze cruise brengt u bezoeken aan Juneau, Skagway en Ketchikan en u vaart door Glacier Bay National Park.

Indien gewenst kunt u deze reis ook in omgekeerde richting maken. Zie ook de prijsbijlage op de achterkant van de brochure.

3


Canadian Rockies Highlights in combinatie met Alaska Cruise

Canadian Rockies Highlights

14 dagen / 13 nachten

with Cruise from Vancouver

Dag 1: Aankomst in Calgary, overnachting in uw hotel Dag 2: Vandaag reist u via een mooie route naar Lake

Glacier Bay

Juneau

Louise. U maakt een rit met de Banff Gondola en het hoogtepunt van deze dag is de specta-

Skagway

Sitka

B R I T I S H C O L U M B I A

A L B E R T A

culaire helikoptervlucht over de gletsjer.

Overnachting Lake Louise.

A L A S K A

Ketchikan

Dag 3: Vertrek richting Banff, Onderweg bezoekt u het prachtige Yoho National Park. Overnach-

Jasper

ting Banff. Dag 4: In de ochtend gaat u aan boord van de Rocky

1 Lake Louise 1 1

Kamloops

Banff

1

Mountaineer en rijdt westwaarts naar Kamloops. Onderweg passeert u o.a. de Rogers

Vancouver

2

Glacier Helicopter Tour

CANADA

Calgary

Summit Helicopter Tour

USA

Victoria Seattle

Pass en de trein slingert zich door de spectaculaire Spiral Tunnels. Overnachting Kamloops.

First Passage to the West Motorcoach Cruise (ms Zuiderdam ) # of nights

Dag 5: Vertrek Rocky Mountaineer vanuit Kamloops naar Vancouver. Geniet van de prachtige treinreis door Fraser Valley, Fraser Canyon en langs de machtige waterval Hell’s Gate. Overnachting in Vancouver. Dag 6: Georganiseerde excursie Vancouver, overnachting Vancouver. Dag 7: Vandaag gaat u aan boord van de MS Zuiderdam van Holland America Line. • This is a hi-res print ready PDF. Dag 7 tot 14: Geniet van een 8-daagse cruise met de MS Zuiderdam vanaf Vancouver. Programma: zie pagina 5 in deze brochure. Tijdens • To use as AI or EPS please open in Illustrator and re-save. • To use as jpg please “raster” in Photoshop at the resolution and colour gamut you require.

deze cruise brengt u bezoeken aan Juneau, Skagway en Ketchikan en u vaart door Glacier Bay National Park.

Indien gewenst kunt u deze reis ook in omgekeerde richting maken. Alternatively if you need another format please send a request with specific details Zie ook de prijsbijlage op de achterkant van de brochure. to hphillips@rockymountaineer.com

4


Programma 8-daagse Alaska Cruise met de ms Zuiderdam Zorgeloos genieten van een onvergetelijke Alaska Cruise door de beroemde Inside Passage aan boord van de

ms Zuiderdam. Aanschouw de smaragdgroene eilandjes, opspringende walvissen, en charmante kustplaatsjes uit de tijd van de goudkoorts met als hoogtepunt de tocht door Glacier Bay National Park.

Dag 1: Ochtend vrij in Vancouver. ’s Middags scheept u in aan boord van de ms Zuiderdam van Holland America Line. Om 17.00 uur gaan de trossen los voor de 8-daagse cruise. Dag 2: Vandaag vaart u door de adembenemende Inside Passage, een langgerekt bergachtig gebied dat wordt gedomineerd door meren en sneeuwwitte gletsjers. Dag 3: U bezoekt Juneau,de hoofdstad van Alaska. Deze stad werd in 1880 gesticht door goudzoekers. U heeft de middag en een gedeelte van de avond de tijd om de stad te verkennen. Dag 4:

U arriveert in Skagway, prachtig gelegen tussen de hoge bergen. De middag en de avond brengt u door in Skagway

Dag 5: Deze dag brengt u door in Glacier Bay National Park, dé topattractie van Alaska. Houd uw camera bij de hand als u langzaam langs de gletsjers vaart en let op het donderende geluid van de enorme ijsmassa’s die in zee storten. Het gebied is rijk aan walvissen, dolfijnen, zeehonden en vogelkolonies. Dag 6: De ms Zuiderdam maakt een stop in Ketchitkan. Prachtig gelegen aan de oevers van de Tongass Narrows en omgeven door dichtbeboste heuvels. Dag 7:

Via de Inside Passage vaart u rustig terug naar Vancouver.

Dag 8:

’s Ochtends aankomst in Vancouver en ontscheping.

De arrangementen in deze brochure zijn gebaseerd op 2 huttypes aan boord van de ms Zuiderdam: • Ocean View Stateroom: 2 lage bedden (samen te voegen tot 1 queensize bed), douche en toilet, flatscreen televisie, minibar, dvd-speler, minikluis, telefoon en radio. • Verandah Stateroom: 2 lage bedden (samen te voegen tot 1 queensize bed), bad met douche, toilet, zithoek, privé-balkon, ramen van vloer tot plafond, flastscreen televisie, zithoek, minbar, dvd-speler, minkluis, telefoon en radio.

Op het schip zijn uiteraard ook andere huttypes. Wij informeren u graag over het huttype dat het beste aansluit op uw wensen.

5


Arrangementsprijzen 2013 Prijzen p.p. in Euro en op basis van een gedeelde 2-persoonsaccommodatie

Western Explorer in combinatie met Alaska Cruise 15 dagen /14 nachten

RedLeaf + Ocean View stateroom

Vertrekdata 4 mei

SilverLeaf + Ocean View stateroom

GoldLeaf + Verandah Stateroom

GoldLeaf Fairmont Verandah Stateroom

€ 3.595

€ 4.060

€ 5.180

€ 5.460

11 mei

3.650

4.120

5.290

5.570

18, 25 mei

3.700

4.170

5.400

5.680

1 juni

4.140

4.560

6.080

6.370

8,15, 22, 29 juni 6,13, 20, 27 juli

4.350

4.770

6.320

6.620

10 augustus

4.140

4.560

6.080

6.370

17, 24 augustus

4.100

4.510

5.920

6.210

31 aug/ 7 september

4.035

4.450

5.810

6.100

14 september

3.990

4.400

5.700

Toeslag GoldLeaf

747

nvt

Inclusief:

• 2-daagse treinreis Rocky Mountaineer op basis van RedLeaf, SilverLeaf, GoldLeaf of GoldLeaf Fairmont Service inclusief 2x ontbijt en 2 lunches • 7 nachten Inside Passage Cruise aan boord van de ms Zuiderdam van HAL op basis van het gekozen huttype, inclusief alle maaltijden aan boord, excl. havengelden ca. € 140,- p.p. • 7 nachten hotelaccommodatie op basis van logies • Entree Vancouver Lookout • North Shore Tour in Vancouver incl. Capilano Suspension Bridge en Grouse Mountain

5.990

Inclusief

inclusief

• Jasper Highlights Tour •D  agtour van Lake Louise naar Jasper over de Icefields Parkway, incl. rit per Ice Explorer. • Yoho Park Tour en transfer van Banff naar Lake Louise • Calgary naar Banff Tour inclusief Banff Gondola • Summit Helikopter Tour • Entree Calgary Tower •A  lle transfers tussen hotels en treinstations in Vancouver, Kamloops en Jasper

Canadian Rockies Highlights in combinatie met Alaska Cruise 14 dagen / 13 nachten

RedLeaf + Ocean View stateroom

Vertrekdata 5 mei

SilverLeaf + Ocean View stateroom

GoldLeaf + Verandah Stateroom

GoldLeaf Fairmont Verandah Stateroom

€ 3.440

€ 3.895

€ 4.765

12 mei

3.495

3.955

4.875

€ 5.050 5.165

19, 26 mei

3.535

3.990

4.990

5.265

2 juni

3.915

4.330

5.490

5.790

9, 16, 23, 30 juni 7, 14, 21, 28 juli

4.120

4.535

5.730

6.040

11 augustus

3.915

4.330

5.490

5.790

18, 25 augustus

3.855

4.270

5.330

5.620

1, 8, 15 september

3.795

4.215

5.220

5.510

Toeslag GoldLeaf

Inclusief:

747

• 2-daagse treinreis Rocky Mountaineer op basis van RedLeaf, SilverLeaf, GoldLeaf of GoldLeaf Fairmont Service inclusief 2x ontbijt en 2 lunches • 7 nachten Inside Passage Cruise aan boord van de ms Zuiderdam van HAL op basis van het gekozen huttype, inclusief alle maaltijden aan boord excl. havengelden ca. € 140,- p.p. • 6 nachten hotel accommodatie op basis van logies • Entree Vancouver Lookout

nvt

Inclusief

inclusief

• North Shore Tour in Vancouver incl. Capilano Suspension Bridge en Grouse Mountain • Yoho Park tour, Lake Louise naar Banff • Calgary naar Lake Louise Tour inclusief Banff Gondola • Summit Helikopter Tour • Entree Calgary Tower • Alle transfers tussen hotels en treinstations in Vancouver, Kamloops en Jasper

Op deze reizen zijn afwijkende betalings-en annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze zullen wij u bij aanvraag en boeking toesturen. Voor meer informatie en reserveringen:

Incento BV Vaartweg 23g 1401 RA BUSSUM T: 035-6955111 E: info@incento.nl 6

www.incento.nl

Brochure cruisen over land en zee; Canada en Alaska  

Het beste van Alaska en de Canadese Rocky Mountains. Combineer 's werelds meest spectaculaire treinreis met een cruise naar Alaska. In deze...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you