Page 1

Spin For Life 2012 – maart – Nieuwsbrief 3

Spin For Life 2012: vrijwilligers gevraagd! Nog ruim een week en dan is het zover en vindt Spin For Life voor de vierde maal plaats in Barneveld. De voorbereidingen zijn in volle gang en als de voortekenen niet bedriegen wordt het weer sfeervol en druk op het Raadhuisplein. Een grootschalig evenement als Spin For Life komt niet vanzelf tot stand. De organisatie kan daarom wel wat extra handjes gebruiken. Spin je zelf niet mee, maar wil je toch wat betekenen voor dit evenement? Meldt je dan aan als vrijwilliger. Stuur een mailtje naar sflbarneveld@live.com of laat even van je horen bij de receptie van do-it.

Hoe ziet het programma er ongeveer uit: 10.15 – 10.45 uur: Ontvangst deelnemers bij de infostand 10.45 – 11.00 uur: Opening door de wethouder 11.00 – 15.00 uur: Spinningmarathon 15.00 – 15.30 uur: Trekking verloting en uitreiking cheque 21.00 – 01.30 uur: Afterparty De Babbel met DJ Melvin

Activiteiten op het plein: Uiteraard voert spinning de boventoon. Maar er is nog meer te doen! • springkussen • sminken • infostand • verloting

Clown Toos Spin for life staat in teken van kinderen en ook dit jaar heeft de organisatie er aan gedacht om hen te vermaken. Clown Toos zal met haar figuurballonnen, grappen en grollen onze deelnemers en het publiek entertainen.


De Afterparty Na gedane arbeid is het tijd voor ontspanning en in samenwerking met De Babbel is er ’s avonds een swingende afterparty exclusief voor Spin For Life. Ben je sporter, supporter of draag jij stichting Villa Joep een warm hart toe? Koop dan nu de kaarten aan de bar bij do-it. Voor 25 euro krijg je een all-in kaartje. Drankjes (frisdrank, wijn, bier en Nederlands gedestilleerd ) + hapjes zijn inclusief. DJ Melvin draait deze avond geheel belangeloos tussen 21.00 en 01.30 uur. Zorg dat je er bij bent! Onze spinninginstructeurs Voor spinning heb je opzwepende muziek nodig, maar natuurlijk ook een gedreven instructeur. Tussen 11.00 en 15.00 uur gaan Maureen, Angelique, Anja en Irma beurtelings de deelnemers aan de spinningmarathon van de juiste spirit voorzien en samen met jullie moeten ze daar in slagen. Loterij met mooie prijzen Ze gaan als zoete broodjes over de toonbank bij do-it. Maar we zijn nog niet ‘los’. Koop daarom lootjes voor het goede doel en ding mee naar de leuke prijzen die geheel belangeloos beschikbaar zijn gesteld. Voor 2 euro per lot of 3 loten voor 5 euro maak je kans op de helikoptervlucht beschikbaar gesteld door Rotavisie of wellnessbonnen van de Veluwse bron en andere leuke prijzen. Doen! De loten zijn verkrijgbaar aan de bar bij do-it of tijdens het evenement bij de infostand op het Raadhuisplein. Inschrijven! Momenteel zitten we op 82 spinningbikes en daarnaast hebben nog toezeggingen. Maar een toezegging is nog geen inschrijving! Wacht daarom niet langer en geef je op. De organisatie wil graag weten wie er allemaal mee doen in verband met de reservering van de spinningbikes, lunch, fruit en sportdrank van Innovit. Dit jaar heeft de organisatie in samenwerking met do-it Procomm, Rabobank, Plus en Sports Shop Jan Smit een verrassing voor iedere deelnemer kunnen organiseren als bedankje voor deelname. Kortom, wacht niet langer en geef je op. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar aan de receptie bij do-it en te downloaden op onze website www.spinforlifebarneveld.nl De lunch en fruit wordt opnieuw verzorgd door De Babbel. Vegetarisch? Geef dit dan zo snel mogelijk even door aan de organisatie zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Wil je graag meedoen met de Spinningmarathon maar heb je nog geen team? Maak je geen zorgen, er zijn meer "losse" deelnemers. Meld je even bij Maureen of Willem dan zorgen wij voor het samenstellen van een team.

http://www.facebook.com/#!/pages/Spin-For-Life-Barneveld/248335281898422 Wordt lid van onze community door ons te “liken”.

Spin For Life op twitter: @sflbarneveld Let’s do-it! Zaterdag 17 maart, Raadhuisplein tot dan! Maureen, Willem, Gerard, Marco, Joyca, Angelique en Jacco

/nieuwsbrief3_2012  
/nieuwsbrief3_2012  

http://www.spinforlifebarneveld.nl/nieuwsbrief3_2012.pdf

Advertisement