Page 31

Groen aan de muur!

Met deze tips stel je iedereen 'op zijn gemak' INTERIEURARCHITECT KATJA BOONS NIEUW (in) ZICHT

KLEUR BEKENNEN De groentrend is al even terug binneng­eslopen en planten kunnen echt overal. Ook op het toilet.

Vertiplants plantenbakje zwart - grijs € 46,95 wit € 39,95

Grapje of spreuk? Gun je bezoeker wat afleiding. Een leesboek blijft wellicht onaangeroerd, maar een kader met spreuken, muurstickers of een krijtbord hebben gegarandeerd succes. Ben je creatief? Schrijf met krijt­stift regelmatig een nieuwe spreuk, een grapje of een persoonlijke boodschap op de spiegel.

Het toilet is de uitgelezen plaats om eens voluit te gaan met behang of kleur. De kans dat je het snel beu bent, is hier kleiner dan bij een muur in de leefruimte waar je de hele dag op kijkt. Blijf wel trouw aan de stijl van de rest van je woning. Woon je landelijk, dan ga je op je toilet niet voor fluogroen.

Toiletpapier … zachtheid is een baGroovy Magnets magneetsticker € 47,95

sisvereiste. Ga eens een stapje verder, met een kleurtje bijvoorbeeld. Waar bedrijven met hun huiskleur kunnen werken, kun jij aan de slag met het seizoen of met de lievelingskleur van zoonlief.

Stijl & sfeer Met leuke accessoires maak je zonder veel moeite het geheel af. De toilet­ borstel, een kleine afvalemmer, handdoekjes en zeep… Combineer een paar leuke items en creëer de juiste stijl en sfeer.

H&M Home handdoekje € 5,99

lekker geurtje

Zone Nova pedaalemmer € 69,95 toiletborstel € 42, 95 zeeppomp € 24,95

Hema geurstokjes met een glazen flesje € 7,99

doet wonderen.

Een lekker geurtje Een geurkaars, die je aansteekt net voor je gasten arriveren of een potje met geurstokjes vind je in allerlei heerlijke geuren. En ze ogen zoveel mooier dan kunstmatige geurverfrissers.

met volle inzet

31

Profile for IN-Z

Met volle inzet  

Magazine vzw IN-Z, najaar 2017

Met volle inzet  

Magazine vzw IN-Z, najaar 2017

Profile for in-z
Advertisement