Page 1


AUTOSOL® Bike Cleaner je vrhunsko čistilno sredstvo na vodni osnovi, brez topil. Z njim lahko hitro in varno odstranjujemo insekte, mrčes, zavorni prah, maščobe, in vse ostale umazanije. Enostavno, ga nanesemo na površino in speremo z vodo.

Št. art.: 66AU0610, plastenka 500 ml, 6 kos/karton

AUTOSOL® Brake cleaner je idealno sredstvo za intenzivno čiščenje menjalnikov, zavor in sklopk. Izredno primeren je za hitro odstranjevanje maščob. Prijazen do materialov, hitro odstranjuje olja, silikone in maščobe.

Št. art.: 66AU0650, sprej 500 ml, 12 kos/karton

AUTOSOL® Bluing Remover je edinstveno sredstvo na tržišču. Primeren za odstranjevanje modre in rjave barve na izpušnih sistemih. Izpuh bo ponovno kot nov. Za razliko od ostalih konvencionalnih produktov na tržišču je popolnoma nenevaren za okolje in uporabnika.

Št. art.: 66AU1290, Plastenka 200 ml, 12 kos/ karton


Unikatno čistilo, ki ga lahko uporabljamo brez predpranja. Enostavno napršimo in obrišemo s krpo. Hitro in enostavna in enostavna rešitev za odstranjevanje umazanij iz barvanih, plastičnih in kovinskih površin. Zagotavlja visok sijaj očiščenim površinam in prihranek časa pri čiščenju. Kombinacija tehničnega voska in drugih sestavin zagotavlja maksimalno zaščito površin pred zunanjimi vremenskimi vplivi.

Št. art.: 66AU0620, plastenka 500 ml, 6 kos/karton

Čisti in varuje vse površine na motociklu in jim povrne lesk. Stare in poškodovane površine bodo ponovno kot nove. Primerno za barvane površine, aluminij, plastiko. Zagotavlja dolgotrajno zaščito.

Št. art.: 66AU0600, plastenka 250 ml, 12 kos/karton

Edinstveni, svetovno znani produkt je dobitnik številnih mnogih nagrad. Primeren za nego in čiščenje vseh kovinskih površin. Zagotavlja vrhunski sijaj obdelanih površin. Sredstvo odstranjuje rjo, sledi staranja in trdovratne usedline umazanije v le enem koraku. Na površini ustvarja zaščitni film, ki varuje pred zunanjimi vplivi.

Št. art.: 66AU1012, Tuba 75ml, 24 kos/ karton


ZASTOPNIK: IMS-ADIT,d.o.o. Planjava 4a, 1236 Trzin Tel: 01 560 22 00, Fax: 01 560 22 10, mail: ims@ims-adit.si, www.ims-adit.si

KATALOG AUTOSOL MOTO PROGRAM  

Katalog vrhunskih izdelkov, kjer so na voljo vrhunska, ne konvencionalna sredstva za nego motocikla

KATALOG AUTOSOL MOTO PROGRAM  

Katalog vrhunskih izdelkov, kjer so na voljo vrhunska, ne konvencionalna sredstva za nego motocikla

Advertisement