Page 1

Brochure 2011


over ons 3 touch display 4 beurzen & tentoonstellingen 5 onderwijs 6 bedrijfsleven & overheid 8 branding 9 medisch 10 openbare gelegenheden 11 retail & horeca 12 accessoires 14

www.touchbord.nl


over ons Sahara Interactive ontwikkelt, samen met haar partners, al meer dan 10 jaar interactieve oplossingen voor maatwerkprojecten. Onze ervaringen hiermee hebben ertoe bijgedragen dat we één van de leidende specialisten van kant-en-klare totaaloplossingen zijn geworden. Een echte ‘one stop shop’ leverancier voor projecten van welke omvang en welke interactieve aard dan ook. Vanuit de moderne 10.000 m2 productiefaciliteit, waar 85 mensen werkzaam zijn distribueren we onze uitgebreide range touch displays. pioniers Wij gaan door met het zoeken naar nieuwe producten, gebruik makend van het beste wat design en opkomende technologieën te bieden hebben. We werken continu samen met partners van naam om belangrijke nieuwe oplossingen te ontwikkelen zoals de eerste, 50% energie besparende, 55inch LED touch display en de 152inch (386 cm!) touch display, de grootste ter wereld. projecten Wij zijn betrokken bij alle aspecten van het ontwerp, de ontwikkeling, de productie en de levering van het touch display. Van vroegtijdig advies, ontwerpbespreking, functioneel gerichte productie en systeemintegratie tot technische service en ondersteuning gedurende vele jaren na oplevering van het project. toepassingen Onze technologie wordt uitvoerig gebruikt in een breed scala van toepassingen, van zeer kritische toepassingen zoals luchtverkeersleiding, ruimtevaart en de medische wereld tot TV-zenders, onderwijs, retail, en (zakelijke) presentaties. partners We beschikken over vele, strategisch, gelieerde partners in de audiovisuele en beeldschermindustrie, inclusief samenwerkingsovereenkomsten

met fabrikanten als Samsung, Philips, Panasonic en AOU. We werken niet alleen nauw samen met fabrikanten, we steken ook veel tijd in het onderhouden en uitbouwen van ons fijnmazige distributienetwerk van dealers en zogenoemde system integrators. Met hen realiseren we onder andere turn key projecten en ontwikkelen we applicaties. software Windows7 en volledige Multitouch bieden maximale gebruikersmogelijkheden aan de cTouch en U-Touch displays. De touch technologie is compatible met PC and Mac systemen en werkt in combinatie met alle annotatiepakketten evenals alle software die normaal gesproken gebruikt wordt in combinatie met white boards. Veel software ontwikkelaars en implementatiemedewerkers gebruiken de touch technologie als onderdeel van hun onderzoek- en ontwikkelprogramma’s. Speciaal voor het onderwijs hebben we het softwarepakket Ctools plus ontwikkeld. Deze interactieve software is onmisbaar voor elk interactief touch display. Het is eenvoudig te gebruiken en helpt je om hedendaagse lessen te bouwen, op te slaan en te presenteren. Doordat de Ctools plus software in een Windows omgeving is vormgegeven, zijn alle functies gemakkelijk te herkennen en te gebruiken. Met oa functies als: handschriftherkenning, google images, beeldbank met 2.000 afbeeldingen en muziekbalk.

www.touchbord.nl

3


touch displays Wij bieden u een complete range van innovatieve touch display mogelijkheden. Alle displays, meer dan 30 en zowel de zogenaamde overlays als de all in ones, maken gebruik van de innovatieve Optical Sensing technologie en de totale range loopt van 22 inch (56 cm) tot 152 inch (386 cm). Daarnaast leveren we u een compleet assortiment accessoires zoals beugels, statieven, koffers, kabels, luidsprekers etc., allemaal afkomstig van gespecialiseerde en toonaangevende leveranciers. wat is het verschil tussen optical sensing en infrarood? Optical Sensing is een techniek gebaseerd op camera’s. Rondom in de rand van het overlay bevinden zich zogenaamde camera’s die de bewegingen van de vinger of pen registeren bij aanraking van het glas. Ook is het mogelijk om de overlay te voorzien van Multi-Touch software zodat je met meerder vingers of pennen kunt werken. Deze techniek zorgt ervoor dat het gebruik uiterst accuraat en snel is. Eénmaal gekalibreerd (slechts 1 keer nodig) kunt u meteen aan de slag, ook zonder pen!

Infrarood is een techniek gebaseerd op een van te voren afgekaderd vlak met daarin aan de zijkant een zender en ontvanger. Wordt de “straal”onderbroken door een vinger of pen wordt dat geregisterd door de ontvanger. Dit zorgt er wel voor dat de reactie tijd langer is en bij grote displays de nauwkeurigheid afneemt.

Optical Sensing technologie ––Complete range 22” – 152” –– 50.000 branduren ––24-7 A-merk paneel –– Finger Touch reactie 50m/s ––LED innovatie: 50% energiebesparing –– Zowel landscape als portrait mode –– Picture in Picture ––On site omruilservice 1e – 3e jaar –– Timer functies (Auto Power Control) ––Service contract 4e en 5e jaar –– Eco stand ––BeNeLux repair centre –– Fan Control (warmte instelling) –– HDMI in/uit, DVI in, Component in/uit, VGA, AV in/uit ––Anti reflectie glas –– Geïntegreerde audio versterker ––Medical display –– Plug and Play, geen aparte software nodig) –– RS-232 aansturing ––Ctools plus ––

USP’s

Kenmerken

4

Adds

Quest

24/7

152” 103” 85” 82” 65” 57” 55” 52” 50” 46” 40” 32” 22"

www.touchbord.nl

Adds Quest


beurzen & tentoonstellingen De Optical Sensing technologie met 'Dual touch' Multitouch maakt gebruik van 2 geïntegreerde modules in plaats van op het oppervlak gemonteerde of perimeter gebaseerde technieken. Hierdoor is deze touch technologie niet alleen uiterst rendabel; maar het laat zich ook heel effectief vergroten tot een formaat dat de touch toepassing mogelijk maakt bij hele grote LCD schermen. Door deze eigenschap is het touch display zeer geschikt als interactief communicatiemiddel gedurende beurzen en tentoonstellingen: maatwerk 120 inch touch display voor intel

low budget oplossing ten behoeve van kidz up north

De jaarlijkse Consumer Electronics Show, ook wel CES genaamd, vindt nu al meer dan 40 jaar plaats. Intel is al heel wat jaren een vaste deelnemer en wilde in Las Vegas iets presenteren met betere interactieve mogelijkheden en van een groter formaat dan alles wat de concurrenten te bieden hadden. Door het gebruik van dit, volgens afwijkende specificaties vervaardigde, touch display was Intel verzekerd van een grote groep belangstellenden die genoot van de zeer onderhoudende interactieve software, ondersteund door de nieuwste Intel hardware.

Kidz Up North is in Groot Brittannië de op twee na grootste gratis toegankelijke tentoonstelling die volledig is gericht op gehandicapte kinderen, hun familie, verzorgers en de betrokken professionals in de gezondheidszorg. Onderdeel van het evenement, dat elk jaar wordt georganiseerd in Bolton, was een interactieve workshop met gebruik van een toepassing waar veel vraag naar is: een touch display dat niet alleen betaalbaar is voor kleine zelfstandige scholen maar ook de meest geavanceerde technologie bevat die annotatie op groot formaat èn precisie bij het gebruik van de nieuwste educatieve spellen mogelijk maakt.

Project op maat Het 120” project vereiste een ontwerp op maat, dat afweek van de traditionele 16:9 verhouding. Op het vierkante projectievlak, bestaand uit gehard glas, werd de Optical Sensing Multitouch technologie toegepast. De op maat gemaakte metalen behuizing was speciaal ontworpen en gelakt volgens de opgegeven RAL-kleur en voldeed aan de strikte specificaties zodat deze perfect paste binnen het concept van de Intel beursstand.

De leerkrachten en verzorgers hebben gezamenlijk met de kinderen het touch display uitgeprobeerd door het spelen van spellen, het maken van tekeningen en het gebruik van media content. En om er voor te zorgen dat de gehandicapte kinderen een complete audiovisuele ervaring konden beleven waren speakers aangesloten.

www.touchbord.nl

5


onderwijs Met de all in one touch displays biedt Sahara Interactive u de opvolger het ‘oude’ digitale schoolbord en de noodzakelijke randapparatuur. De all in one’s displays maken namelijk gebruik van de Optical Sensing technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat het gebruik uiterst accuraat en snel is – perfect dus voor scholen en leslokalen! En door de Multitouch functionaliteit is het mogelijk om met meerdere personen tegelijkertijd aan het scherm te werken waardoor de samenwerking in de klas bevorderd wordt.

De touch displays zijn ontworpen voor intensief gebruik. Of ze nu 2 uur, 8 uur of 24 uur aan staan; de kwaliteit van het beeld en interactieve prestatie worden er niet minder door. Ze staan altijd klaar voor de docent of leerkracht. En of het nu gaat om onderbouw of bovenbouw, basisonderwijs of voortgezet onderwijs, met een touch display maakt u van een gewone les een interactieve belevenis waarbij snel kan worden geschakeld tussen educatieve programma’s, (school) TV en internet en waarmee u de aandacht van de leerling blijft houden. En vanwege de hoge resolutie en grote nauwkeurigheid is de touch display zeer geschikt voor zowel vectorberekeningen als oefeningen in schrijfvaardigheid. En dat met meerdere personen tegelijkertijd! ––

Projector

––

Stoffilters

––

Projectorlampen

––

Onderhoudsbeurten

––

Speciale pennen

––

Projectorbeugel

–– ––

gemak en eenvoud! Met de all in one touch displays brengt u het comfort en efficiëntie in uw leslokaal. Alle touch displays zijn Plug and Play waardoor elke computer met een USB aansluiting eenvoudig kan worden aangesloten. U bent niet meer afhankelijk van software updates en licenties. Daarnaast wordt het gebruik niet gehinderd door stof omdat de techniek geïntegreerd is in de rand van de display. Met behulp van een optioneel verrijdbaar statief rijdt u het display zo van de ene naar de andere lesruimte. Daarmee behoren beschadigingen van de muur of het plafond meteen tot het verleden. KORTOM; het touch display werkt overal en altijd!

wat krijgt u wel?

HAAL MEER UIT UW ONDERWIJS MET INTERACTIEVE TOUCH DISPLAYS!

wat heeft u niet meer nodig!

6

––

Minimaal 50.000 branduren

––

Full HD 1.920x1.080

––

Dual of Multi Touch

––

Altijd helder en scherp beeld

––

1 USB aansluitkabel naar de computer

––

Innovatieve Optical Sensing techniek

––

Gratis soft touch pen

Projectorkabels

––

3 jaar omruil garantie

Speciale bordsoftware

––

48 uurs omruilgarantie

www.touchbord.nl


onderwijs

de vervanging van white boards in opdracht van de cumbria education authorities Voor de Cumbria Education Authorities is de interactieve touch display technologie een belangrijk onderdeel van het onderwijsprogramma. Dit geldt ook voor het groot formaat touch display, waarbij snelheid en nauwkeurigheid een duidelijke en heldere presentatie mogelijk maken. De mogelijkheid om met een vinger te tekenen en te schrijven zonder gebruik te hoeven maken van die frustrerende digitale pen of schrijftablet is zeer belangrijk. Onderhoudsvrij Optical Sensing is een technologie die upgrades, vervanging van onderdelen en het schoonmaken van de camera overbodig maakt. Om die redenen verkoos men het kostenbesparende voordeel van mobiele touch displays boven projectiesystemen waarbij lampen vervangen moeten worden en hardware aan muren of plafonds bevestigd moet zijn. Een ander belangrijk argument was het streven naar een constante werkdruk. Doordat iedere leerkracht vanwege het Plug & play onmiddellijk aan de gang kan werd ook in deze eis voldaan.

www.touchbord.nl

7


8

bedrijfsleven & overheid De innovatie en interactieve Optical sensing touch oplossingen van Sahara interactive zijn ook zeer geschikt voor toepassing in een kantooromgeving. Denk hierbij aan gebruik door multinationals, reclame- en ontwerpbureaus, architecten, maar ook overheden, semioverheden en non-gouvernementele organisaties. De meest voor de hand liggende toepassing is die waar het touch display gebruikt wordt ten behoeve van presentaties of vergadersessies waarbij informatie ter lokaal digitaal aangepast en opgeslagen kan worden. Het touch display is echter ook uitstekend geschikt om op afstand interactief met elkaar te vergaderen en in real time documenten op te stellen en aan te passen waarna deze aan beide zijden van de verbinding opgeslagen kunnen worden. Kostenbesparend en milieuvriendelijk

Data sharing software

Met deze nieuwe manier van interactief video conferencing kunnen managers vanuit hun comfortabele kantoor volledig audiovisuele vergaderingen houden met hun (inter)nationale relaties. Doordat deze toepassing het aantal zakelijke vluchten en ritten behoorlijk doet afnemen heeft de touch technologie het delen van informatie veranderd in een kostenbesparend en milieuvriendelijk systeem.

De bank had ook behoefte aan een krachtig annotatie software pakket dat niet alleen intern op kantoor interactief was maar ook werkte via het internet gedurende de (inter)nationale vergaderingen. Met de uitstekende prestaties op het gebied van data sharing kon men met behulp van het geïmplementeerde programma aan beide zijden van de verbinding uitstekend met elkaar communiceren, ongeacht de inhoud.

geïntegreerde presentaties voor een internationale bank

interactieve vergaderruimte ten behoeve van de wereld gezondheid organisatie

Een grote en wereldwijd hoog aangeschreven bank en haar partners kozen, verdeeld over de Canary Wharf Tower in Londen, voor de installatie van 20 geïntegreerde informatiepunten. Bankieren op bedrijfsniveau vereiste video conferentiesystemen volgens veeleisende specificaties. Systemen die niet alleen een hoge beeldkwaliteit maar ook een volledig interactieve interface leveren waarmee gebruikers, gedurende internationale conference calls, real time hun gegevens met anderen kunnen delen door het gebruik van annotatie software die het mogelijk maakt digitale documenten te manipuleren.

De W.H.O. is het bestuurlijke en coördinerende orgaan van de Verenigde Naties. Voor de centrale marketing vergaderruimte in het hoofdkantoor in Geneve werd een volledig interactieve toepassing gewenst waarmee plannen en voorspellingen gepresenteerd kunnen worden. De geïntegreerde all in one interactieve touch display was de meest geschikte technologie die beantwoorde aan de hoge eisen zoals die in de briefing gesteld werden. Grote nauwkeurigheid, Multitouch functionaliteit en uitstekende beeldkwaliteit zijn allemaal verenigd in een scherm dat voldoet aan de strikte esthetische eisen zoals die door de W.H.O. gesteld worden.

www.touchbord.nl


branding Indien u dat wenst kunnen wij uw touch display ook voorzien van uw bedrijfskleuren en bedrijfslogo zodat het uiterlijk helemaal in overeenstemming is met uw huisstijl. Dit brengt uw merknaam permanent onder de aandacht en zorgt er voor dat het scherm volledig past bij de vormgeving van het interieur. Het maakt niet uit welke kleur en vorm u wenst, bij ons kunt u terecht voor het gehele traject van advies tot oplevering.

uw merk, uw identiteit Ook kunt u bij ons terecht voor ‘Skins’, waarmee u eenvoudig uw bestaande touch display(s) om kunt toveren tot een aandachttrekker van formaat. Ideaal als Point of Sale of Point of Information display! Het aantal situaties is legio maar denk hierbij aan toepassingen in een apotheek, showroom, reisbureau en supermarkt. road show touch display mini Een aansprekend voorbeeld van een ‘branded’ touch display is die ten behoeve van de promotie van het automerk Mini. Gedurende de Britse road show, waar de nieuwe verkrijgbare automodellen gepresenteerd werden, werd gebruik gemaakt van een 50 inch touch display waarvan de behuizing was voorzien van de merknaam. Mini verlangde een groot formaat behuizing die niet alleen de audiovisuele apparatuur in het interieur beschermd maar ook het merk tot zijn recht laat komen. De road show vereiste dat het front van staal gemaakt werd om zo de overeenkomst met de carrosserie van een auto te benadrukken. Dit

effect werd versterkt door het gebruik van de rode Mini kleur en de gecentreerde witte strepen. De complete Digital Signage toepassing De inhoud van de website, de 3D vormgeving van de modellen en de virtuele uitrusting van de auto’s zijn allemaal gebaseerd op interactiviteit. Deze complete toepassing bleek een groot succes te zijn en heeft de norm gezet wat betreft productintroducties en marketingevenementen in de automotive branche.

www.touchbord.nl

9


10

medisch De geïntegreerde, all in one LCD displays zijn op verzoek leverbaar in een medische variant. De Optical Sensing touch display wordt dan voorzien van een wit gelakte custom made behuizing, waarbij een speciaal voor medische omgevingen vereiste laksoort is gebruikt. Om aan de strenge hygiënische eisen te voldoen zijn de randen van het touch display voorzien van een waterafstotende afdichting waardoor deze regelmatig grondig gereinigd kan worden. Producteigenschappen De overige belangrijke producteigenschappen en -voordelen van deze, volgens medische specificaties ontwikkelde, geïntegreerde LCD zijn: 1. Optimale interactieve touch prestaties door een minimale ‘pre-touch’ reactie op het schermoppervlak 2. Optimale touch nauwkeurigheid door een minimale parallax tussen de vinger en de ‘on screen’ reactie van de cursor 3. Anti reflectie coating op het scherm voorkomt weerspiegelingen en vermindert de weerstand van de vinger op het touch display. 4. Gecertificeerde coating beschermt het scherm niet alleen tegen chemicaliën en reinigings- en oplosmiddelen zoals die door ziekenhuizen worden gebruikt, de coating beschermt ook het veiligheidsglas tegen graffity. 5. Kwaliteit A-merk scherm is voorzien van een geavanceerde trapsgewijze beveiliging tegen oververhitting door het gebruik van 2 temperatuur gecontroleerde ventilatoren 6. Geavanceerde energie efficiency technologie van NEC 7. Volledige 1920 x 1080px full HD schermresolutie 8. Robuuste behuizing 9. EN 55022, EN 55024, CI SPR 22, CI SPR 24 gecertificeerd

www.touchbord.nl

De Touch oplossingen voor gebruik in een medische omgeving zijn getest, geëvalueerd en in gebruik genomen door de Engelse National Health Service en ontwikkelaars van medische apparatuur. Er is gekozen voor onze Optical Sensing technologie vanwege de eerder genoemde eigenschappen en mogelijkheden die resulteren in een uitzonderlijk stabiele en nauwkeurige touch prestatie met een minimale parallax en pre-touch reactie. Gecombineerd met de mogelijkheid tot maatwerk in ontwerp en functionaliteit betekent dat het LCD touch display de perfecte keus is voor gebruik in een veeleisende medische omgeving. Parallax - De afstand tot het object en het effect daarvan op de kijkhoek.


openbare gelegenheden Met behulp van de touch overlay bouwt u uw Plasma of LCD scherm om tot een interactief beeldscherm, geschikt voor zowel publieke ruimtes als voor gebruik in een buitenomgeving. Doordat het scherm geen verloop kent, krasvast, water- en stofdicht is en ook in zonlicht prima lees- en bedienbaar is, is de touch overlay de ideale keuze voor interactieve openbare uitgiftepunten en publieke infozuilen. Ook hier zijn de toepassingen heel divers; parkeergarages, luchthavens, trein- en metrostations, ziekenhuizen, etc. Deze infozuilen zijn ook zeer geschikt voor toepassingen in het personenverkeer waar bescherming tegen de weeromstandigheden en persoonlijke veiligheid noodzakelijk is. Het ontwerp wordt gekenmerkt door elegantie en platheid. Een hele belangrijke eigenschap is dat alle hoeken afgerond zijn om schade bij een botsing zo veel mogelijk te beperken. Het scherm is vervaardigd van gehard en gelamineerd glas dat de inslag van een fles of steen weerstaat. Onderhoud ter plekke is heel eenvoudig vanwege de scharnierende afsluiting. Hierdoor is het interieur van de behuizing, met daarin uitneembare onderdelen, eenvoudig toegankelijk. Robuust & weersbestendig De interactieve touch overlay kan niet alleen eenvoudig bevestigd worden op de Plasma en LCD beeldschermen zoals die worden geleverd door het merendeel van toonaangevende merken maar het kan ook toegepast worden op schermen die speciaal voor gebruik in openbare ruimtes gemaakt zijn. Bovendien biedt de beschermende glaslaag een spatwaterbestendige interface voor publieke ruimtes waaraan hoge eisen worden gesteld. Indien weersbestendigheid vereist is kunt u daarvoor ook bij ons terecht. De innovatieve en interactieve touch technologie is namelijk IP65 gecertificeerd vanwege de volledig waterdichte afdichting die beschermt tegen vocht, hitte en spatwater. Voor een publieke ruimte zonder toezicht is er geen beter alternatief dan de

robuuste, vandaalbestendige overlay. Het gemak waarmee deze technologie geïntegreerd kan worden in informatiezuilen in alle vormen en maten, maakt dat het dé efficiënte interactieve keuze is voor een buitenomgeving. routeplanner op het st.pancras treinstation Een uitstekend voorbeeld van een toepassing waarbij IP65 gecertificeerde interactieve touch displays gebruikt zijn is het gerestaureerde St. Pancras internationale treinstation. Dit treinstation is gepresenteerd als de toegangspoort naar Europa nadat dit unieke cultuurmonument in Londen, tevens de thuishaven van de Eurostar trein, voor £800 miljoen gerestaureerd is. Dit moderne centrum voor reizen, voorzien van de nieuwste technieken, is gepresenteerd als een ‘stil’ station waar infozuilen en routeplanners dienen om de reiziger van belangrijke informatie en advies te voorzien. Samenwerking met gerespecteerde partners De 16 stand alone terminals werden geleverd door Siemens en waren voorzien van geavanceerde software en, op AMX geïnspireerd, digital signage platform. Door de keuze voor de IP65 gecertificeerde touch display technologie is de informatie zeer toegankelijk voor de reiziger. Het resultaat van dit alles is een serie stijlvolle terminals, zowel binnen als buiten, waarmee reizigers en toeristen alle belangrijke informatie met hun vingertopje in een oogwenk op kunnen roepen.

www.touchbord.nl

11


12

retail & horeca Vanaf nu kunt u uw openingstijden verlengen en kunt u mensen op een interactieve manier zelf laten bepalen wat ze interessant vinden. Ze hoeven alleen maar de etalageruit aan te raken, ook als de winkel gesloten is en de bediening al naar huis is. Lever gedetailleerdere informatie en verzamel reacties van klanten. Natuurlijk kan het touch display ook gewoon, gedurende openingstijden, in de winkel, het warenhuis, het winkelcentrum en het restaurant / food court etc. met groot succes toegepast worden. Het touch display is middels een verrijdbaar statief, eenvoudig tegen de binnenkant van de winkelruit te installeren. U hoeft de voorgevel van uw winkel niet aan te passen, u hoeft geen gat in uw etalageruit te snijden en u hoeft geen keuzes te maken ten aanzien van uw producten en/of diensten. Dag en nacht De kracht van dit 24/7 digitale verkoopondersteunende middel is dat iedere potentiĂŤle klant zich op een interactieve wijze kan oriĂŤnteren op het moment dat het hem of haar uitkomt, zij het naar huis wandelend na afloop van het werk of na net uit de bus te zijn gestapt. Door de grote helderheid van het scherm is het Digital Signage beeld een oplichtend en niet te missen baken in een donkere straat. U zult verbaasd staan over de aandacht die u hiermee trekt en met behulp van dit systeem zal uw Signage resultaat enorm verbeteren. interactieve etalageruit voor het eaton centre in toronto Een goed voorbeeld van een interactieve etalageruit is het Eaton Centre in Toronto. Het is een plek als geen ander, de indrukwekkende galerij toornt hoog uit boven een interessante selectie van meer dan 230 winkels, restaurants en diensten. Gevestigd in het hart van de stad is het een van de meest interessante en opwindende winkelervaringen ter wereld. Het

www.touchbord.nl

interactieve projectie touch display is bevestigd op een etalageruit aan de buitenkant van het belangrijkste warenhuis. Als onderdeel van een promotiecampagne voorafgaand aan kerstmis, besloot het winkelcentrum gebruik te maken van een, met illustraties werkende, Digital Signage technologie die geschikt was voor een glasdikte van 19mm. Deze toepassing bood spelletjes en leuke activiteiten waarmee kinderen en families zich konden vermaken voordat men het wereldberoemde winkelcomplex binnen ging.


retail & horeca

interactieve presentaties ten behoeve van microsoft In oktober 2009 lanceerde Microsoft de eerste van een hele serie splinternieuwe high tech speelplaats winkels in Scottsdale, Verenigde Staten. In deze winkel draaiden om en om een Windows 7 leerprogramma en een vraag en antwoord sessie voor alle belangstellenden, met als doel kennis te maken met het nieuwe Multitouch vriendelijke besturingsprogramma. Elke winkel beschikte, bevestigd tegen de muur, over een 103 inch display met de nieuwste Multitouch overlay. Het is met recht een interactief middel van formaat, ideaal voor de presentatie van het meest hippe besturingssysteem van dat moment. Multi touch met Windows 7 Elk seminar werd verzorgd door een Windows 7 expert die het fantastische gebruiksgemak demonstreerde, daarbij volledig gebruik makend van Dual Touch toepassingen zoals de manipulatie van afbeeldingen en video en het simpelweg in elke richting bewegen met als doel secundaire commando’s zoals ‘rechtermuisknop’, ‘ongedaan maken’ en ‘verwijderen’ te activeren.

www.touchbord.nl

13


14

accessoires

www.touchbord.nl

Optoma SignShow D5000 player incl. InfoSAP program creator, narrow casting oplossing

Vision wandspeakers (wit) 70 watt passief incl. wandbeugels

Sky-Lite verrijdbaar statief voor displays t/m 65� en max. 85 kg

Sky-Lite verrijdbare transport en bewaarkoffer voor 65 inch touch display

aBtUS signaalconverter voor dataoverdracht over Cat5 tot 100 meter

Vision audioversterker voor inbouw in wandgoot


accessoires

Vision wandaansluitdoos TechConnect 2 Standard incl. kabelkit

IONIC XXL muurbeugel geschikt voor displays vanaf 37” Max. 100 kg.

PI 1900 interactief Tablet Monitor 19" te gebruiken met elke touch display

Interslate wireless tablet, vrij rondlopen in de klas en interactief schrijven op het touch display

Di-sine: Wonderboy, custom made ‘skins’ voor touch display

Conen in hoogte verstelbaar kolommensysteem met white boards

www.touchbord.nl

15


Het Schakelplein 20 5651 GR Eindhoven The Netherlands +31 40 261 96 76 +31 40 261 96 77 Volg ons op twitter: www.twitter.com/saharabenelux

www.saharainteractive.nl

design: imProductDesignŠ2011

CTOUCH brochure  

product brochure CTOUCH touchdisplays

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you