__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

SZALONKATALÓGUS


NŐK IGÉNYEI IHLETTÉK 100% OLASZ MINŐSÉGBEN

Az Imperity Professional Milano egy olyan hajfesték és hajápoló márka, amely az elmúlt pár évben 28 országot hódított meg. Készítményeink különleges összetevői tökéletes megoldásként szolgálnak minden hajtípusra. Termékeinket a nők igényei ihlették, amelyeket magas minőségben, naprakész technológiával állítunk elő Olaszország legmodernebb hajkozmetikai gyáraiban. Hiszünk a természetes szépségben, az olasz színvonalban és az egyediségben.

Prodotto in Italia Made in Italy


IMPERITY® SZORTIMENT COLOR

SINGULARITY® HAIR COLOR CREAM

IMPEVITA® HAIR COLOR CREAM

I AM COLOR® HAIR COLOR GEL

BLONDERATOR® TERMÉKCSALÁD

AFTER COLOR ACID TECHNIQUE® TERMÉKCSALÁD

ALL IN ONE® TERMÉKCSALÁD

CARE

IMPLEX® TERMÉKCSALÁD

IMPEVITA® TERMÉKCSALÁD

SINGULARITY® HAJFESTÉST TÁMOGATÓ TERMÉKCSALÁD

IMPLISS® TERMÉKCSALÁD

GOURMET® TERMÉKCSALÁD

MILANO® DRY&COLORED TERMÉKCSALÁD

BAMBOO® TERMÉKCSALÁD

SINGULARITY® TERMÉKCSALÁD

PERM

STYLE

SURF PERM® HAJ GÖNDÖRÍTŐ TERMÉKCSALÁD

SUPREME STYLE® TERMÉKCSALÁD


MIKRO-PIGMENTES KRÉM HAJFESTÉK Hosszantartó szín, variálhatóság, tökéletes fedés és maximális védelem

...A MI ÍGÉRETÜNK NEKED

SINGULARITY® HAIR COLOR CREAM Szakmai felhasználásra készült prémium minőségű készítmény. Korszerű formulája tökéletes őszhaj fedést, maximális védelmet és hosszantartó színstabilitást biztosít a hajnak. Egyedülálló színeredményt-színélményt adó különlegessége a színpigment szemcsék mikro méretében rejlik: az apró méretű pigment szemcsék könnyebben jutnak be a hajszálak szerkezetébe, ahol egyenletesebben képesek eloszlani és megtapadni. Az értékes bio argán olaj természetes módon táplálja és hidratálja a hajszálakat, így a pórusokba jutva növeli a fürtök rugalmasságát. A lenmagolajban található E-, F-, és A-vitamin, valamint Omega-3, és Omega-9 telítetlen zsírsavak erősítik a haj szerkezetét. A lenmago-

laj továbbá a vas és a cink forrásaként a hajvégek védelmében és a hajhullás megelőzésében tölt be nagy szerepet. A Singularity krémhajfesték használatával páratlanul ragyogó szín eredmény, a tökéletes fedés és az ősz tincsek eltüntetése biztosított.


NATURAL ITALIAN BEAUTY – VAGYIS TERMÉSZETES OLASZ SZÉPSÉG

AMMÓNIA-, PPDÉS REZORCINMENTES HAJFESTÉK

NEM TARTALMAZ: • Ammóniát • Ppd-t • Rezorcint • Parabént • Paraffint • Ásványi olajakat • Petrolátumot

• 57 csodálatos szín • 100 %-os ősz haj fedés • Akár 4 árnyalat világosítás • Mennyei illat • 4 féle bio olajjal dúsítva • Tökéletes krémes állag • Hosszantartó szín-és fény

Az Impevita kímélő ammónia, PPD- és rezorcin mentes krémhajfesték garantálja az ősz hajszálak akár 100 %-os fedését és a természetes hajszín  négy árnyalatú felvilágosítását. A gondosan kiválasztott 4 féle bio olaj: olíva-,  argán,- napraforgó-, és szőlőmagolaj egyedi kombinációja biztosítja a természet által nyújtott ápoló, védő hatást a haj számára.


MAGAS MINŐSÉGŰ, DIREKTPIGMENTES, AMMÓNIAMENTES FIZIKAI HAJSZÍNEZŐ TERMÉKCSALÁD

Oxidáns és ammóniamentes fizikai hajszínező gél, természetes maracuja és gránátalma kivonattal dúsítva. Tartósan intenzív színeredményt biztosít. Mosásról-mosásra folyamatosan gyengül a megfestett szín intenzitása.Ősz hajszálakat csupán árnyalni képes, de befedni nem. Világosítani nem, sötétíteni kis mértékben lehet ezzel a festési eljárással. Színezőink direkt pigmenteket tartalmaznak, ezáltal a haj külső kutikuláján tapadnak meg. Felvitele hajmosás után, törölköző száraz hajra történik. Gélszerű halmazállapot Végtelen szín kombináció, mert a színek egymással is keverhetőek

I AM COLOR® oxidant free and ammonia free direct color in gel • Direktpigmentes, ammóniamentes fizikai hajszínező • Tartósan intenzív színeredmény • Gélszerű halmazállapot • Végtelen színkombináció, mert a színek egymással iskeverhetőek


A TÖKÉLETES SZŐKÉK ELKÖTELEZETTJE.

PORZÁSMENTES SZŐKÍTŐ TERMÉKCSALÁD Elragadó szőkeség

MAGASFOKÚ VÉDELEM, MEGBÍZHATÓ VÉGEREDMÉNY. PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLTRA

DUST-FREE COMPACT B L U E B E R R Y DUST-FREE COMPACT K E R AT I N DUST-FREE COMPACT N AT U R A L ARGAN OIL DUST-FREE COMPACT A L O E V E R A

AMMONIA-FREE DELICATE BLUE HAIR BLEACH POWDER

BLUE HAIR BLEACH POWDER

A Blonderator kompakt, porzás-, illatés ammóniamentes kék szőkítőpor a kiváló szőkítő hatást hatékony védelemmel kombinálja és 6 árnyalattal teszi világosabbá a természetes hajszínt.

A Blonderator kompakt, porzásmentes kék, erdei gyümölcs illatú szőkítőpor, a kiváló szőkítő hatást hatékony védelemmel kombinálja és 8 árnyalattal teszi világosabbá a természetes hajszínt.

BLUEBERRY MIRACLE PURPLE HAIR BLEACH POWDER A Blonderator kompakt, porzás mentes, lila, feketeáfonya illatú szőkítő por a prémium hamvasító hatást hatékony védelemmel kombinálja. Extra szőkítő tulajdonságával, 8 árnyalattal teszi világosabbá a természetes hajszínt.

SUPER PREMIUM BLUE HAIR BLEACH POWDER A Blonderator kompakt, porzásmentes szuper prémium kék, levendula illatú szőkítőpor a kiváló szőkítő hatást hatékony védelemmel kombinálja. Különleges ös�szetételének köszönhetően 9 árnyalattal teszi világosabbá a természetes hajszínt.


KŐOLAJ, SZULFÁT ÉS PPD MENTES, PROFESSZIONÁLIS HAJ KÖTÉS ÚJRAÉPÍTŐ RENDSZER Hosszantartó szín, variálhatóság, tökéletes fedés és maximális védelem

IMPLEX® Phase 1 – BOND REGENERATOR Az Implex® Kötés újraépítő termék alacsony molekulasúlyú aminosav láncolata a hajba jutva újra egyesíti, felépíti és helyreállítja a sérült haj diszulfid kötéseit, amelyek a hő-, mechanikai- és vegyi hatással járó kezelések során bomlanak fel.

IMPLEX® Phase 2 – BOND AMPLIFIER Az Implex® Kötés erősítő kémiai kezelés utáni használatra lett kifejlesztve. Stabilizálja a haj diszulfid kötéseit, mélyen ápolja és lezárja a kutikulákat, hosszantartó színeredményt garantálva.

IMPLEX® Phase 3 – BOND SUSTAINER Az emberi hajszál szerkezete az Implex kezelés előtt és után

Az IMPLEX® Kötés Fenntartó kifejezetten otthoni használatra lett fejlesztve. Aktiválja, frissíti a szalonban végbement első fázis újraépítő molekula komplexét. 1-es opció: Normál, vastag szálú hajra – krém használata. Bársonyos krémes textúrával. Lenmagolaj kivonata által a haj visszanyeri csodálatos fényét. 2-es opció: Vékony szálú hajra – folyadék használata. Folyékony állaggal vékony szálú hajra. Lenmagolaj kivonata által a haj visszanyeri csodálatos fényét.


IMPLISS

®

KERATIN COMPLEX SMOOTHING THERAPY

A Glioxilsav speciális technológiája lehetővé teszi, hogy a kiegyenesítő rendszert bármilyen hajtípuson alkalmazzuk. Nem károsítja a haj legbelső szerkezetét, ideális hullámos, göndör, rakoncátlan, terjedelmes hajra.

A megfelelően elvégzett kezelés akár 3 HÓNAPIG IS TÖKÉLE TES EREDMÉNYt biztosít

Nincs többé göndör, rakoncátlan vagy nehezen kezelhető tincs

NINCS TÖBBÉ

MÉLYTISZTÍTÓ SAMPON PH 7 HATÉKONY  Mélytisztító sampon minden hajtípusra. Segít megnyitni a kutikulát a hajkiegyenesítő eljárás előtt, nem tömíti el a hajszálakat. FORMALDEHID,  SZULFÁT ÉS PARABÉN MENTES HAJKISIMÍTÓ GLIOXILSAVAS HAJKISIMÍTÓ KRÉM FORMULA Hajkisimító krém minden hajtípusra, amely azonnali hatást fejt ki a haj külső részén, ezáltal belső rétegeit nem károsítja. Glioxilsav molekulái a hő hatására aktiválódnak és egy szorosan egymáshoz  kötődő hálót  alkotnak, amely ápolja, védi a hajszálakat, 2–3 hónapra megőrizve az egyenesség tartósságát.

Formaldehid Tioglikolsav Glutáraldehid Parabén

HIDRATÁLÓ MASZK PH 4.0 Kutikula  lezáró, hidratáló hajmaszk  minden hajtípusra. PH 4.0 értékének  köszönhetően tökéletesen visszazárja a haj kutikuláját ezáltal a haj fényesebbé,  puhábbá válik több héten át.

GLIOXILSAVAS KARBANTARTÓ SPRAY Otthoni használatra kifejlesztett glioxilsavas karbantartó spray, amely visszajuttatja a hajra a glixolsav molekuláit minden egyes használatnál, valamint szinten tartja a szalonban elért eredményt. Hő hatására aktiválódó molekulákat tartalmaz, amelyek védik, regenerálják és újjáépítik a haj struktúráját. A hajat már az első használat után puhábbá, fényesebbé és könnyen kezelhetővé teszi.


SLS/SLES/PARABÉN MENTES SZÍNVÉDŐ, KUTIKULA LEZÁRÓ TERMÉKCSALÁD Innováció az Imperity-től a hajfestés 100%-os, tökéletes színeredményéért 3 fázisban CUTICLE SEALER SHAMPOO PH 4.5 Festés Utáni Kutikula Lezáró Sampon pH 4.5. Speciális savas pH formula, hialuronsavval, kollagénnel és argininnel. Innovatív formulája lezárja a haj kutikuláját a hajfestés után, tökéletesíti a hajfestés eredményét. A hajszínnek extra fényt és ragyogást biztosít, hosszú időre megőrizve a szín tartósságát.

CUTICLE SEALER CREAM PH 3.8 Festés Utáni Kutikula Lezáró Krém. Speciális hialuronsav molekulája fátyolként zárja le a haj kutikuláját, tökéletesíti a hajfestés eredményét. Ionos és hidrogén keresztkötései révén molekulái a teljes hajhosszon megtapadnak még azután is, hogy utána a haj samponnal meg lesz mosva. A hialuronsav nagy teljesítményű kondícionáló, hidratáló és védelmező tulajdonságokkal ápolja a hajat. A hajszínnek extra fényt és ragyogást biztosít, hosszú időre biztosítva a szín tartósságát

MAINTAINER SHAMPOO PH 5.5 Festés Utáni Fenntartó Sampon pH 5.5. Speciális festés utáni fenntartó formula otthoni használatra fejlesztve hialuronsavval, mely fátyolként zárja le a haj kutikuláját. Kollagén és arginin aminosav összetevői ápolják, hidratálják a haj szerkezetét. Innovatív formulája tökéletesíti a hajfestés eredményét. A hajszínnek extra fényt és ragyogást biztosít, hosszú időre biztosítva a szín tartósságát. UV-filterrel védi a hajszínt a káros napsugarak ellen.

CUTICLE SEALER ANTI-ODOR MASK PH 3.5 Festés Utáni Kutikula Lezáró Szagsemlegesítő Hajmaszk. Innovatív savas pH formula, hialuronsavval, kollagénnel és argininnel, mely gazdag aminosavakban. Lezárja a haj kutikuláját a hajfestés után, tökéletesíti a hajfestés eredményét. Speciális „ANTI-ODOR” összetevője molekuláris kötéseket alakít ki a technikai kezelések utáni kellemetlen szagok illó komponenseivel és semlegesíti, megszünteti azokat.


BENEFITS

MADE IN ITALY PRODOTTO IN ITALIA

ALL IN ONE

Luxus termékcsalád 15 valós előnnyel 1. Táplálja és hidratálja a száraz/színezett/igénybevett hajat. 2. Kisimítja a rakoncátlan fürtöket. 3. Tehermentesíti a hajat. 4. Megszünteti a göndörséget. 5. Antisztatikus hatással bír a hajra. 6. Fokozza és védi a hajfestés színét. 7. Átalakítja a sérült hajszálakat. 8. Regenerálja a haj tömegét és nagyságát. 9. Védi és lezárja a kutikulákat. 10. Véd a hőhatásoktól, párától és az UV sugárzástól. 11. Megszünteti és megelőzi a töredezett hajvégeket. 12. Hajszáradást elősegítő és egyenesítő hatás. 13. Öregedés gátló (antioxidáns) hatás. 14. Ragyogóvá varázsolja a hajat. 15. Gyengéd illattal vonja be a hajat.

Vitaminokban és organikus anyagokban gazdag speciális fényűző formula CONDITIONING SHAMPOO

OIL

LEAVE-IN HAIR TREATMENT

HAIR MASK

Luxus 2 az 1-ben multifunkciós krémsampon és balzsam 15 valós előnnyel. Speciális fényűző formula teafaolajjal, organikus argán olajjal, selyemproteinnel és panthenollal, valamint luxus parfümmel. A vitaminok és a növényi olajok fenséges kombinációjával gazdagítja a hajszerkezetet.

Luxus rubinszínű gyengéd olaj. Speciális fényűző formula teafaolajjal, organikus argán olajjal, selyemproteinnel és panthenollal, valamint luxus parfümmel. Mélyen ápolja a hajat anélkül, hogy elnehezítené, selymessé, puhává és lenyűgözően könnyűvé teszi azt.

Luxus ultrakönnyű hajban maradó multifunkciós spray maszk 15 valós előnnyel. Speciális fényűző formula teafaolajjal,  organikus argán olajjal, selyemproteinnel  és panthenollal. A vitaminok és a növényi olajok fenséges kombinációjával gazdagítja a hajszerkezetet.

Luxus mélyregeneráló multifunkciós hajmaszk 15 valós előnnyel. Speciális fényűző formula extra adag teafaolajjal,  organikus  argán  olajjal,selyemproteinneléspanthenollal, valamint luxus parfümmel.


RECONSTRUCTION SERUM Rekonstrukciós,  újjáépítő  szérum. SLS/SLES, ALS/ALES, Parabén, petrolátum és ásványi olaj mentes. Speciális hatóanyaga a hidrolizált keratin, valamint bio méz és aloe vera kivonatok garantálják az átfogó helyreállítást akár súlyosan sérült haj esetén is. A sérült hajszerkezetet mélyen regenerálja, fényessé teszi azt. Használható a különböző technikai kezelések (hajfestés, szőkítés) előtt kiöblítés nélkül, vagy a kezelések során azokkal egy edényben összekeverve.

Vadonatúj megújult formulás ampullák. A termékeket a legmodernebb kímélő- és ápoló formulákkal lettek kifejlesztve. A teljes ápoló család alapja 2 fő bioaktív anyag a bio argán olaj és bio méz, melyek az összes Impevita ápoló termékben megtalálhatók. Ezeket kiegészítettük egyéb speciális öss�szetevőkkel a különböző hajtípusoknak megfelelően az eltérő termékekben. Használjátok egészséggel.

RECONSTRUCTION SHAMPOO Rekonstrukciós, újjáépítő sampon száraz, vegyileg kezelt, töredezett hajra. SLS/ SLES, ALS/ALES, parabén, petrolátum és ásványi olaj mentes. A bio méz és bio argán olaj kivonat erősítő, regeneráló hatásának köszönhetően helyreállítja a sérült hajszerkezetet. Az aloe vera kivonat serkenti a vér áramlását a hajhagymákban, ezáltal fokozza hajnövekedést, a hajat pedig selymesen puhává, könnyen kezelhetővé teszi.

ANTI-DANDRUFF / GREASY SERUM

ANTI-DANDRUFF / GREASY SHAMPOO

Korpásodás/zsírosodás elleni szérum. SLS/SLES, ALS/ALES, Parabén, petrolátum és ásványi olaj mentes. Speciális hatóanyaga a Pirokton-olamin mely kíméletesen távolítja el a korpát, valamint gyulladás gátló hatása is van. A bio méz és bio argán olaj kivonat erősítő, regeneráló hatásának köszönhetően táplálják a fejbőrt és hajhagymákat. A bio citrom kivonat visszafokozza a fejbőr zsírosodását, továbbá tisztítja azt a szennyeződésektől.

Korpásodás/zsírosodás elleni sampon korpás/zsíros hajra és fejbőrre, SLS/SLES, ALS/ALES helyett gyengédebb tenzidekkel. Parabén, petrolátum és ásványi olaj mentes. A speciális Pirokton-olamin hatóanyag kíméletesen távolítja el a korpát, valamint gyulladás gátló hatása is van. A bio méz és bio argán olaj kivonat erősítő, regeneráló hatásának köszönhetően helyreállítja a sérült hajszerkezetet. A bio citrom kivonat visszafokozza a fejbőr zsírosodását, továbbá tisztítja azt a szennyeződésektől.

ANTI-HAIRLOSS SERUM

ANTI-HAIRLOSS SHAMPOO

Speciális hajhullás elleni szérum. SLS/ SLES, ALS/ALES, Parabén, petrolátum és ásványi olaj mentes. Speciális hatóanyaga a PROCAPIL® (Oleanolsav, Apigenin, Biotinyl-GHK keverék) mely kifejezetten a fejbőr vérkeringésének és sejtjei metabolizmusának serkentésére lett kifejlesztve, elősegítve a haj növekedését. Mentol és kámfor összetevői élénkítő, revitalizáló hatással egészítik ki a fő összetevő hatását. A bio méz, bio argán olaj és bio bambusz levél szintén segítenek megelőzni a hajhullás kialakulását.

Speciális hajhullás elleni sampon SLS/ SLES, ALS/ALES helyett gyengédebb tenzidekkel. Parabén, petrolátum és ásványi olaj mentes. Speciális hatóanyaga a PROCAPIL® (Oleanolsav, Apigenin, Biotinyl-GHK keverék) mely kifejezetten a fejbőr vérkeringésének és sejtjei metabolizmusának serkentésére lett kifejlesztve elősegítve a haj növekedését. A bio méz, bio argán olaj és bio bambusz levél szintén segítenek megelőzni a hajhullás kialakulását.


NATURAL ITALIAN BEAUTY – VAGYIS TERMÉSZETES OLASZ SZÉPSÉG

Vadonatúj megújult formulás samponok, kondíciónálók... A termékek a legmodernebb kímélő- és ápoló formulákkal lettek kifejlesztve.

DRY & COLORED SHAMPOO

DRY & COLORED CONDITIONER

DRY & COLORED SPRAY LEAVE IN

ANTI-FRIZZ SHAMPOO

ANTI-FRIZZ CONDITIONER

ANTI-FRIZZ MILKSPRAY LEAVE IN

Sampon  száraz, festett hajra SLS/SLES,  ALS/ALES helyett gyengédebb tenzidekkel. Parabén, petrolátum és ásványi olaj mentes. A bio méz és bio argán olaj erősítő, regeneráló, valamint a bio áfonya mély hidratáló hatásának köszönhetően ápolja a hajszerkezetet, továbbá a hajszínt védve akadályozza annak fakulását.

SLS/SLES, ALS/ALES, parabén, petrolátum és ásványi olaj mentes kondicionáló száraz, festett hajra. A bio méz és bio argán olaj erősítő, regeneráló, valamint a bio áfonya mély hidratáló hatásának köszönhetően ápolja a hajszerkezetet, továbbá a hajszínt védve akadályozza annak fakulását.

SLS/SLES, ALS/ALES, parabén, petrolátum és ásványi olaj mentes hajban maradó spray maszk száraz, festett hajra. A bio méz és bio argán olaj erősítő, regeneráló, valamint a bio áfonya mély hidratáló hatásának köszönhetően ápolja a hajszerkezetet, továbbá a hajszínt védve akadályozza annak fakulását.

Sampon göndör és rakoncátlan hajra SLS/SLES, ALS/ ALES helyett gyengédebb tenzidekkel. Parabén, petrolátum és ásványi olaj mentes. A bio méz és bio argán olaj erősítő, regeneráló, valamint a bio körömvirág mély hidratáló hatásának köszönhetően helyreállítja a sérült hajszerkezetet. Bársonyossá, fényessé varázsolja a nehezen kezelhető fürtöket.

SLS/SLES, ALS/ALES, parabén, petrolátum és ásványi olaj mentes kondicionáló göndör és rakoncátlan hajkoronára. A bio méz és bio argán olaj erősítő, regeneráló, valamint a bio körömvirág mély hidratáló hatásának köszönhetően helyreállítja a sérült hajszerkezetet. Bársonyossá, fényessé varázsolja a nehezen kezelhető fürtöket.

SLS/SLES, ALS/ALES, parabén, petrolátum és ásványi olaj mentes ápoló spray, göndör és rakoncátlan hajkoronára. A bio méz és bio argán olaj erősítő, regeneráló, valamint a bio körömvirág mély hidratáló hatásának köszönhetően helyreállítja a sérült hajszerkezetet. Bársonyossá, fényessé, könnyen fésülhetővé varázsolja a nehezen kezelhető fürtöket.

DENSITY SHAMPOO

DENSITY CONDITIONER

EXTRA DRY SHAMPOO EXTRA DRY CONDITIONER

LENITIVE SHAMPOO LENITIVE BI-PHASE Nyugtató sampon érzékeny CONDITIONER hajra és fejbőrre SLS/SLES, ALS/ALES helyett gyengédebb tenzidekkel. Parabén, petrolátum és ásványi olaj mentes. A bio méz és bio argán olaj kivonat erősítő, regeneráló hatásának köszönhetően helyreállítja a sérült hajszerkezetet. Bio kamilla kivonata revitalizálja a haj külső rétegeit, valamint nyugtatja a fejbőrt.

SLS/SLES, ALS/ALES, parabén, petrolátum és ásványi olaj mentes kifésülést könnyítő kétfázisú hajkondicionáló. Bio méz, bio argán olaj erősítik, regenerálják, a sérült hajszerkezetet, a bio kamilla pedig nyugtatja a fejbőrt. Elősegíti a kifésülést anélkül, hogy elnehezítené a hajat.

Sampon vékonyszálú és élettelen hajra SLS/SLES, ALS/ALES helyett gyengédebb tenzidekkel. Parabén, petrolátum és ásványi olaj mentes. A bio méz és bio argán olaj erősítő, regeneráló, valamint a bio diólevél tápláló hatásának köszönhetően a haj visszanyeri rugalmasságát, tömegét.

SLS/SLES, ALS/ALES, parabén, petrolátum és ásványi olaj mentes kondicionáló vékonyszálú és élettelen hajra. A bio méz és bio argán olaj erősítő, regeneráló, valamint a bio diólevél tápláló hatásának köszönhetően a haj visszanyeri rugalmasságát, tömegét.

Sampon nagyon száraz hajra SLS/SLES, ALS/ALES helyett gyengédebb tenzidekkel. Parabén, petrolátum és ásványi olaj mentes. A bio méz, bio argán olaj erősítő, regeneráló hatásának köszönhetően élettel tölti meg a száraz, igénybevett hajat. A bio gyapot olaj fehérjék és es�szenciális zsírsavak forrása, mely tökéletes ápolást biztosít a meggyötört hajnak.

SLS/SLES, ALS/ALES, parabén, petrolátum és ásványi olaj mentes kondicionáló nagyon száraz hajra. A bio méz, bio argán olaj erősítő, regeneráló hatásának köszönhetően élettel tölti meg a száraz, igénybevett hajat. A bio gyapot olaj fehérjék és esszenciális zsírsavak forrása, mely tökéletes ápolást biztosít a meggyötört hajnak.


pH 5,5 gourmet

Luxus ínyencségek ínyenceknek

A haj közel 97 %-a keratinból épül fel, a maradék pedig vízből áll. A mechanikus, és kémiai hatások következtében folyamatosan roncsolódik, vékonyodik a haj szerkezete. A Gourmet termékcsalád minden tagja tartalmaz keratint, argán olajat, ezáltal hajunk selymessé, fényessé, dússá, egészségessé válik.

JAD pH 5,5 gourmet

vie

MIÉRT AJÁNLJUK?

• Parabén mentes. • Összetételüknek köszönhetően alkalmasak minden hajtípusra. • Kétfajta illatban elérhető az egyik termékcsalád a LA VIE EST BELLE parfüm illattal van ellátva, míg a másik a J’ADORE parfüm illatot kapta.

CREAM SHAMPOO Parabén mentes sampon. Összetételének köszönhetően alkalmas minden hajtípusra.

CONDITIONER Parabén mentes kondicionáló. Összetételének köszönhetően alkalmas minden hajtípusra.

HAIR MASK Parabén mentes ínyenc hajmaszk. Selyemprotein és shea vaj esszenciája kiváló hajkondicionálóként javítja a haj rugalmasságát és hidratáltságát.


O

R

G

A

N

I

C

SLS/SLES/parabén/szilikon- és színezék mentes kímélő termékcsalád organikus bambusz kivonattal

SHAMPOO Kímélő sampon organikus  bambusz kivonattal. Összetevőinek köszönhetően alkalmas minden hajtípusra. Mély hidratáló és  ápoló utóhatása fényessé teszi a hajat. Akár  mindennapi használatra is ajánlott.

CONDITIONER Kondicionáló organikus bambusz kivonattal. Antioxidáns hatású összetevőinek köszönhetően, rendszeres használatával az igénybevett haj erősebb, dúsabb lesz.

HAIR MASK Hajmaszk, organikus bambusz kivonattal. Aminosav és protein összetevőinek köszönhetően alkalmas minden hajtípusra. A bambusz revitalizáló és rekonstruáló hatása mélyen hidratálja  és újraépíti a haj szerkezetét, valamint csökkenti annak töredezettségét. Antioxidáns hatása miatt az igénybe vett haj erősebb, dúsabb lesz.


O

R

G

A

N

SLS/SLES/parabén/szilikon- és színezékmentes kristály olaj és kondícionáló

• • • • Az organikus bambusz kivonat gazdagon tartalmaz aminosavakat és proteineket, ezáltal a Bamboo hajápoló készítmények rugalmasabbá, ellenállóbbá teszik hajunkat. Revitalizáló és rekonstrukciós hatásának köszönhetően mélyen hidratálja és újraépíti a haj szerkezetét.

LIGHT CRYSTAL SERUM Folyékony gyengéd kristály olaj különösen alkalmas az élettelen, száraz, töredezett hajra. Speciális, nem zsíros formulája azonnali fényt ad, illetve regenerálja a hajvéget anélkül, hogy elnehezítené azt.

BI-PHASE CONDITIONER Gyengéd kifésülést könnyítő, két fázisú hajkondicionáló, mely védelmező filmréteggel vonja körbe a hajszálakat. Speciális, kön�nyű formulája ápolja a hajat, illetve lággyá teszi anélkül, hogy elnehezítené azt.

Organikus BAMBUSZ kivonat 0 % SLS / SLES 0 % Parabén 0 % Színezék

I

C


Mély hidratálás a ragyogó és egészséges hajért

KRISTÁLY SZÉRUM Singularity Kristály Szérum hajvégápoló olaj eredményes védő- és erőteljes regeneráló hatással rendelkezik, köszönhetően az értékes argán-, tápláló lenmag- és hidratáló napraforgó olaj hatóanyagoknak. Rendszeres használatával megelőzhetjük a hajvégek töredezettségét és eredményesen vis�szaállíthatjuk a hajszálak természetes puhaságát, rugalmasságát, anélkül, hogy elnehezítenénk azt. Fehér gyöngy kivonat hatóanyaga azonnali, egészségtől fénylő hatást ad a hajnak. Használata: pumpáljon néhány csepp olajat a tenyerébe, a két tenyerét gyors mozdulatokkal dörzsölje össze és a kézmeleg olajat ujjbegyeivel oszlassa el a száraz vagy nedves hajvégeken, majd a szokott módon fejezze be a hajformázást. Ne öblítse ki. Nagyon gazdaságos, alkalmanként nagyon kis mennyiség is elegendő.

SINGULARITY KÉTFÁZISÚ HAJKONDICIONÁLÓ SPRAY Kifésülést könnyítő kétfázisú hajkondicionáló spray argán-, lenmag- és napraforgó olajokkal, melyek erős hidratáló-, tápláló- és védőhatással rendelkeznek. UV-filtert tartalmaz a káros napsugarak és a hajszín kifakulása ellen. Argán-, lenmag- és napraforgó olaj hatóanyagai regenerálják és hidratálják a hajszálakat, miközben visszaállítják annak természetes puhaságát. A fehér gyöngy ki-

vonat és az értékes búzaprotein hatóanyagok azonnal egészségtől fénylővé és könnyen kifésülhetővé teszik a hajat. Használata: Jól rázza fel, majd permetezze száraz vagy nedves hajra. Masszírozza a hajba, majd fésülje át, végül a szokott módon fejezze be a hajformázást. Ne öblítse ki.


A HAMVAS FÜRTÖKÉRT Elragadó szőkeség, ősz haj, sárga árnyalat mentesen

Nincs több sárga árnyalatú ősz, vagy szőke haj. Itt az igazi ősz szín ideje! Összetevőinek köszönhetően megőrzi az ősz haj színét, felfrissíti a szőke árnyalatait.

SILVER SHAMPOO Speciális anti-sárga sampon selyemproteinnel szőke és ősz hajra. A sampon biztosítja, hogy haja nem sárgul be, azt fényessé és puhává teszi. Az egész hajon kiegyensúlyozottabb színhatást biztosít. Szintén ideális festett vagy szőkített haj felfrissítésére.


PROFESSZIONÁLIS DAUERVÍZ ZÖLD TEA KIVONATTAL ÉS KOMPLEX GYÜMÖLCSSAVAKKAL

Bársonyos, rugalmas, természetes hatású göndör hajkorona

SURF PERM® (0-1-2) Professzionális dauervíz zöld tea kivonattal és komplex vegyes gyümölcssavakkal erős / nehezen kezelhető hajra. A tea kivonat segít semlegesíteni az irritációt. Csak szakipari használatra.

SURF NEUTRALIZER® Professzionális  neutralizáló fixáló folyadék, amely stabilizálja a haj keratin struktúráját, hos�szantartó, rugalmas göndör frizurát eredményezve. Speciális formulája, valamint a zöld tea kivonat és komplex vegyes gyümölcssavak (MFA complex) segítségével a hajat regenerálja, táplálja, melyek elvesztek a dauerolási eljárás során. Csak szakipari használatra.

RAKONCÁTLANUL GÖNDÖR FÜRTÖK


FIXÁLJ!

EXTRA STRONG HAIR SPRAY Extra erős hajlakk különleges erdei gyümölcs illattal, amely a hosszantartó fixálást, az argán-, és lenmagolaj védelmével kombinálja. Tömeget, fényt, ragyogást és antisztatikus hatást biztosít a frizurának!

SUPER HOLD GEL Szuper erős hajzselé, amely azonnali extra tartást ad a hajnak. Gyorsan szárad és kön�nyen kimosható a hajból termékmaradványok nélkül.

EXTRA STRONG HAIR MOUSSE Extra erős hajhab különleges erdei gyümölcs illattal, amely a hosszantartó fixálást, az argán-, és lenmagolaj védelmével kombinálja. Tömeget, fényt, ragyogást és antisztatikus hatást biztosít a frizurának.

EXTRA STRONG PUMP HAIR SPRAY Pumpás hajlakk extra erős tartással, mely nem nehezíti el a hajat. UV-filtere véd a káros napsugarak és a hajszín kifakulása ellen. Keratin, búzaprotein és B5 provitamin hatóanyagai ápolják a hajat.

VOLUMIZER ROOT SPRAY Hajtőemelő, volumenizáló spray, mely ideális a finom, ellaposodott hajra. Könnyed, extra volument és tartást ad. Természetes méz és elasztin hatóanyagai védelmező, elasztikus filmréteggel vonják be a hajszálakat, amely ápolja, lágyan hagyja és fénylővé teszi a hajat.

MATT WAX Erős wax a hosszantartó, matt hatásért. Kifejezetten  azon férfiak  számára ajánlott, akik egész nap tartós matt hatásra vágynak a haj zsírosodása nélkül. Kön�nyen kimosható a hajból termékmaradványok nélkül.

EXTRA STRONG WAX Extra erős wax a maximális tartásért. Ideális: erős, kreatív formázáshoz.


FORMÁZZ!

THERMOPROTECTOR SMOOTHING FLUID Hajkisimító folyadék, mely fegyelmezi a rakoncátlan hajtincseket. Nyamplung olaj fényvédő és a ceramid hidratáló hatásával a hajat fényessé és selymesé varázsolja. Egyszerűsíti a beszárítási és vasalási folyamatot. Hővédő filmréteggel vonja be a hajszálakat és kisimítja azokat.

OPERATOR Operator. Operálj, manipulálj, szálkásíts! Tartást és textúrát ad bármilyen raszta és punk stílushoz.

HAIR SHAPER MODELLING CREAM Modellező krém, mely a frizurák elkészítéséhez tökéletes matt hatást biztosít.


FÉNYEZZ!

SUPER SHINE SPRAY

STYLING SHINE CRYSTAL

Ultra innovatív, ultrakönnyű, nem zsíros, nem ragadós fény spray, ami a hajkoronát rendkívüli fényességgel tölti meg anélkül, hogy elnehezítené azt. Antisztatikus hatásával megszünteti a gubancolódást, megvédi a hajat a párától, külső behatásoktól, miközben monoi- és goji olaj összetevőivel ápolja azt.

Fény kristály folyadék, mely az édes mandula- és a moringa olaj vitamintartalmával a töredezett hajvégeket ápolja, hidratálja. Hihetetlenül selymes és fényes frizurát nyújt. Speciális formulája a hajat nem nehezíti el. Kifejezetten ajánlott vegyileg kezelt, egyenes vagy göndör hajra.

SHINE WAX Fény wax vízzel. Extrém polírozás, extrém fényhatás csúcsminőségű fixáló anyaggal.


PROFESSZIONÁLIS KIEGÉSZÍTŐK ÉS LOGÓZOTT MUNKARUHÁK

SAJÁTMÁRKÁS LOGÓZOTT ESZKÖZÖK Az Imperity Professional® bemutatja saját márkás, logózott eszközkínálatát. Ro z s d a m e n t e s   A c é l b ó l   K é s z ü l t   Le ader Cam Professzionális Fodrász Olló; Professzionális Titán Bevonató Hajvasaló; Professzionális Hajszárító Cool Shot Funkcióval; Vízhatlan Hajvágó Kötény; Beterítő Kendő; Prémium/Normál Festőtál, Festőecset; Cápa/Marcel/Normál Hajcsipesz; Bontó Kefe; Prémium Pamut Pólók; Poszterek; Prémium/Standard/Demo Színskálák


PRODOTTO IN ITALIA – MADE IN ITALY Imperity Professional Milano Ltd. Viale Monza 347, 20126 Milano – ITALY www.imperity.it – info@imperity.it Forgalmazza: Imperity Professional Milano Kft. Magyarország, 2800 Tatabánya, Köztársaság útja 1/F www.imperity.hu – info@imperity.hu Tel. +36-70-420-9383

Profile for imperity

Termékkatalógus  

Termékkatalógus  

Profile for imperity
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded