Page 1

DO SS IE R DE PA TR OC IN I 20 13

! Festival d’Arts Escèniques a l’aire lliure de Llançà (Alt Empordà)


FRANÇA

Llançà Figueres

Port de la Selva

Cadaqués

GIRONA

Barcelona

4 1 i 3 1 , 12 OL I L U J E D 2013 ó i c i d e I I

Un entorn inmillorable per un esdeveniment únic a l’Alt Empordà


Què és el Festival Claca?

É

.s

un

festival d’arts escèniques i visuals a l’aire lliure

Neix d’una iniciativa ciutadana que pretèn promocionar la creació escència a l’Alt Empordà i vol transformar el territori en un aparador cultural i artístic de qualitat. Dóna suport a les creacions emergents i als artistes consolidats, promocionant la creativitat i el talent. Durant tres dies, els carrers de Llançà es converteixen en escenari i s’omplen d’il.lusió, emocions intenses i festa!

.

www.festivalclaca.cat


猫xit de la i edici贸 2012

3 dies 16 espectacles 6200 espectadors


objectius

Promoure la cultura com a dret fonamental. Descontextualitzar les arts escèniques del seu ambient habitual,mostrant-les a l’aire lliure. Voluntat d’obrir les propostes artístiques contemporànies a nous públics. Atraure veïns i turistes, fet que aportarà una repercussió econòmica a la població. Convertir la Claca en un festival de referència a la comarca. Donar suport a les creacions emergents.

El Festival Claca compta amb una acurada selecció de les propostes més interessants a nivell escènic, fent especial incís en aquells projectes que treballen amb la interacció i la participació del públic .

teatre dansa circ música tallers familiars

programació


compromís social Volem garantir l’accès a la cultura a un sector ampli de la població per fomentar la participació i la col.laboració ciutadana. Per aquest motiu, la majoria de les activitats programades són gratuïtes. La iniciativa del festival neix d’una associació sense ànim de lucre interessada en promoure les arts a l’Alt Empordà. Buscant complicitats, en l’anterior edició, vam aconseguir que es vinculessin al projecte set associacions amb la realització de diferents activitats.


suport a la creació

! e merge nt

La II edició del Festival Claca inaugura CLACA EMERGENT, un nou espai pensat per a promocionar companyies i creadors emergents. L’organització ha obert una convocatòria amb l’objectiu que nous creadors i artistes joves presentin les seves propostes per mostrar-les al Festival Claca 2013. Hi tenen cabuda propostes de teatre, dansa i circ pensades per a mostrar-se a l’aire lliure. Es prioritzaran els projectes que potenciïn la INTERCULTURALITAT i la COHESIÓ SOCIAL. Les arts escèniques poden traspassar la dimensió específicament artística i convertir-se en eines d’intervenció i transformació social, és per aquest motiu que el festival vol donar especial importància a les propostes emergents que afavoreixin la integració social.


educació i cultura El Festival Claca es compromet amb l’educació i ofereix activitats familiars amb l’objectiu d’afavorir la creativitat, l’expressió i el desenvolupament personal. Durant el festival es programen tallers artístics relacionats amb les arts escèniques i visuals. Creiem que cal educar l’interés per la cultura des de la infància. Per aquest motiu, donem especial importància a les activitats destinades al públic infantil i familiar.


Ó I C A C I N U M O C

La comunicació de la II edició de Festival Claca és un dels eixos essencials del projecte, per tal d´atraure el màxim nombre de públic possible.

Difusió gràfica 2013 cartells programa de mà flyer pancartes escenaris 2 m x 1 m premsa

Difusió via web 2.0 200 3000 6000 10

www.festivalclaca.cat Banners publicitaris a webs del sector Aparició a agendes culturals online Facebook Realització de vídeo promocional


A S M E R P E D L L U C E R Aparici贸 en els principals mitjans de premsa de la prov铆ncia de Girona.


DIFUSIÓ GRÀFICA PROGRAMA DE MÀ


DIFUSIÓ GRÀFICA CARTELL DINA3

FLYERS 10 X 15 cm

6

DIVENDRES

DE JULIOL

20:00h. Pista! Pista!. Cia De Mortimers. Espectacle inaugural. Plaça del Port.

22:00h. El cap als núvols. Cia Playground. Teatre visual. Carrer Les Llances (Plaça darrere l’església).

23:00h. Divide & Wenceslao. Concert d´humor. Jardins de la Residència.

24:00h.Reshà. Concert ambiental. Jardins de la Residència.

DISSABTE

7

DE JULIOL

10:00-14:00h. Taller Orígens del cinema. La Caixeta dels Lumière.

Edat: de 5 a 12 anys. Passeig Marítim. Biblioplatja.

16:00-18:00h.Tastet de teatre. Associació Teatre Xarxa.Taller d’iniciació al món del teatre. Edat: a partir de 6 anys. Inscripció prèvia: 610421827. Casa de Cultura. 18:00h. Dansa a la carta.

19:00h. Miss Umbrella.

Cia El Turonet Dansa. Passeig Marítim.

Cia Cirquet Confetti. Plaça Major.

20:00h. Merci bien. Cia Mumusic Circus. Espectacle de circ. Plaça Major.

22:00h.Espectacle de dansa a càrrec de l’

Plaça Catalunya.

DIUMENGE

8

.

DE JULIOL

10:30h. La iaia Laia. Carol & Susan Family. Conte infantil. AMPA El Patinet.

Edat: de 0 a 5 anys. Passeig Marítim. Biblioplatja.

12:00h. La crisi, quin quadre!. Cia Bambolina. Teatre. Plaça Major.

16:00h-Càpsula del temps de la papallona. Cia El Paller. Dansa.Platja La Gola. 18:00h. Don Quixot. Cia Estenedor. Titelles. Carrer les Llances (Plaça darrere l’església).

19:00h. Postal Express.Cia. Pere Hosta. Plaça Major.

19:30h. Ballada de Swing amb música de Hop´s Trio. Clausura del Festival Claca amb una classe oberta, concert i ballada de swing a càrrec de l’Associació cultural Jazz de Girona. Passeig Marítim.


g n i s i d n a h c r e m BANDEROLES i

. Banderoles als carrers de Llançà abans i durant el Festival Claca. . Punts d’informació a les diferents oficines de turisme. . Venta de merchandising durant el Festival.


WEB

www.festivalclaca.ca t


col.laboren Col.laboradors:


Per què col.laborar?

• • • • • •

• • .

Invertir en cultura

Millorar la imatge de la marca o de l’empresa. Oportunitat d’arribar a un públic multitudinari i divers. Incrementar la seva notorietat. Comunicar un missatge sensible de l’empresa. Associar la seva imatge d’empresa a la imatge d’un esdeveniment que aposta per la diversitat, la ciutadania, la participació col·lectiva i les relacions socials. Ampliar el seu públic i el mercat. Identificació amb el territori.


Què us proposem? El Festival dóna la possibilitat de col.laborar amb diferents opcions. Amb producte : cessió de material necessari per la realització d’alguna de les activitats o espectacles del festival. Amb aportació econòmica: patrocinant part o la totalitat d’un espectacle o activitat a canvi d’introduir producte abans o després de la representació.

Totes les col·laboracions comptaran amb l’aparició de la seva marca al material de difusió gràfica i a les accions de comunicació. Les col·laboracions d’aportació de producte i aportació econòmica, a més a més, podran comptar amb descomptes i gratuïtats en els espectacles de pagament.

Patrocini segons les necessitats de l’empresa interessada.

Estem interessats en rebre, oferir i escoltar altres tipus de col.laboracions més específiques.

En parlem?


Contacte Direcció artística i executiva Anna Domínguez 660686937 Fanny Estela

676785794

organitzacio@festivalclaca.cat

Més informació : Web:

www.festivalclaca.cat Festival Claca

Festival Claca 2013 - Llançà  

II Festival Claca del 12 al 14 de juliol de 2013 a Llançà i 1ª edició de Tapa & Claca (tapa + canya o copa de vi) per 3 € en més de 15 local...

Festival Claca 2013 - Llançà  

II Festival Claca del 12 al 14 de juliol de 2013 a Llançà i 1ª edició de Tapa & Claca (tapa + canya o copa de vi) per 3 € en més de 15 local...

Advertisement