Page 1

Per a contractar publicitat: publicitat@immomaresme.com · Tel. 93 799 18 40 · Fax 93 799 86 35 · PUBLICITAT QUINZENAL EDITADA PER MASMEDIA 21. S.L. Dipòsit legal: B-27262-1997

immomaresme com 19 de juny al 2 de juliol de 2013 nº 631 Del

OCASIÓ ÚNICA FANTÀSTICA TORRE Amb piscina i jardí Al costat de Mataró (Dosrius)

T. 93 363 40 28

398.000 €

Preciosa casa al centre d’Argentona PER ENTRAR-HI A VIURE

198.0 0 0 €

MOBLADA

M. 605 278 900


2 | Immomaresme

ACTUALITAT IMMOBILIARIA

Del 19 de juny al 2 de juliol de 2013

Els bancs mantindran la clàusula terra perquè creuen que és legal La sentència del Tribunal Suprem sobre l’eliminació de la clàusula terra de les hipoteques només afecta el BBVA (s’ha reservat el dret a recórrer), Cajamar i Novagalicia. Les dues primeres ja van aclarir que eliminaran la taxa, mentre que Novagalicia s’hi va afegir el passat 13 de juny. Però la resta del sector, amb el Santander, CaixaBank, el Sabadell, Bankinter, el Popular i CatalunyaCaixa al capdavant, es van afanyar a aclarir que no pensen seguir els passos dels seus competidors i mantindran aquesta mena de condicions perquè entenen que són plenament legals. En canvi, les associacions de consumidors i el Col·legi de Registradors defensen que al final les entitats financeres acabaran cedint i eliminaran aquesta clàusula, que impedeix l’abaratiment de les quotes del préstec hipotecari quan l’Euríbor baixa per sota d’un límit establert. El Suprem assegura en la sentència que la clàusula és legal en un seguit de sis supòsits, que en resum remarquen que ha de ser perfectament identificable en el contracte de la hipoteca. D’aquesta manera, les entitats

financeres consultades van manifestar que o bé no han aplicat mai aquest tipus de clàusules (CaixaBank, Santander i Bankinter) o bé s’han concretat explícitament en el plec de condicions del préstec i davant de notari (Sabadell i CatalunyaCaixa). En canvi, el membre del Col·legi de Registradors Vicente Carbonell va explicar que els bancs acabaran per afegir-se en “efecte cascada” a l’eliminació de la clàusula terra. Però suprimir-la té un cost, que el BBVA va xifrar en 35 milions aquest juny, una xifra que pot arribar als 245 milions durant el que queda d’any, en funció de les variacions que pot tenir l’Euríbor cada mes. En tot cas, una portaveu de l’associació d’advocats Col·lectiu Ronda va explicar que aquest cost era el que fins ara suportaven els clients. L’eliminació de la taxa terra tindrà conseqüències en l’encariment dels préstecs hipotecaris, segons el Col·legi de Registradors. Fonts del sector van explicar que cal entendre que l’Euríbor ha baixat molt els últims mesos, cosa que vol dir que el rendiment de les hipoteques s’ha reduït per als bancs, que en canvi es veuen obli-

gats a pagar tipus d’interès pròxims al 2% pels dipòsits. Associació Hipotecària El president de l’Associació Hipotecària (AHE), Santos González, va afirmar que l’organisme acata la decisió del Suprem, però va recordar que la sentència no declara il·legals aquestes clàusules, sinó només les que no compleixen amb els requisits de transparència exigibles. En tot cas, el col·lectiu Ronda i l’asseguradora DAS (pertanyent al grup Ergo) van coincidir a recomanar als clients d’una entitat amb una hipoteca amb clàusula terra que primer enviïn una carta a la seva oficina per demanar-ne la supressió. En el supòsit que la resposta sigui negativa o senzillament no es digui res en un termini de dos mesos, s’haurà de plantejar una reclamació al Banc d’Espanya o bé la via judicial. En tot cas, el mateix portaveu del Col·lectiu Ronda va assenyalar que, tot i que no hi ha comparació amb el tema de les preferents, sí que es pot entendre que les entitats financeres no han informat amb transparència en algunes ocasions. Text: Diari Ara

El Congrés aprova la reforma del mercat del lloguer El Congrés dels Diputats va donar llum verda el passat mes de maig a la nova llei del lloguer, que suposa una reforma profunda de la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU) amb l’objectiu de flexibilitzar el mercat del lloguer i convertir-lo en una alternativa competitiva a la compra. Algunes de les mesures plantejades per la reforma són: 1. Durada del contracte d’arrendament. La renovació obligatòria del contracte es realitzarà per períodes anuals fins a complir els tres anys, quan anteriorment era fins al cinc anys. Quant a la pròrroga tàcita, passa dels tres anys anteriors a l’any. 2. Recuperació de l‘immoble.

L’arrendador es podrà saltar la pròrroga obligatòria i reclamar l’immoble abans de la fi del termini establert si el necessita com a habitatge, per a ell mateix o per a la seva família, sempre que avisi el llogater amb dos mesos d’antelació. 3. Fi del contracte per part de l’arrendatari. A partir dels sis mesos de contracte, el llogater podrà posar fi a l’acord sempre que avisi l’arrendador amb un mes d’antelació. 4. Venda de l’immoble llogat. Si un comprador adquireix un habitatge arrendat i el contracte d’aquest lloguer ha estat inscrit prèviament en el Registre de la Propietat, esta-

rà obligat a mantenir l’acord. Si el contracte no hi està inscrit i el nou propietari no vol mantenir l’acord, el llogater només podrà romandre tres mesos a l’habitatge un cop sigui avisat de la nova adquisició i una vegada transcorregut el primer any de contracte. 5. Actualització de la renda. Les parts podran pactar que l’actualització de la renda del lloguer es basi en índexs diferents a l’IPC. 6. Procediment de desnonament. S’introdueixen noves mesures que pretenen reduir els terminis per a aquest procediment en cas de rendes impagades. Font: www.apibcn.com


Del 19 de juny al 2 de juliol de 2013

Immomaresme | 3

ZONA PRIVADA S.L. PROMOCIÓ I CONSTRUCCIÓ els millors acabats PERSONALITZATS

Cuines de la marca Santos, Aixetes marca Grohe, Aluminis marca K-line automatitzades, terres i banys a escollir, portes lacades en blanc, Silestone...

ALELLA

Cases APARELLADES DE 2 PLANTES I GARATGE

A TOCAR LA PLATJA

Casa de tres plantes, de 240m2 a 4 vents, vistes en zona residencial a tocar l‘autopista i la platja. Consta de menjadorestar de 35m2, 3 habitacions dobles, cuina-office de 14m2, garatge amb sala de polivalent. Acabats de gamma alta.

370.000€

ÚLTIMA CASA Possibilitat de

EN CONSTRUCCIÓ

vilassar de MAR

395.000€

Planta baixa: Menjador-estar 30 m2,cuina-office, bany, possibilitat d‘hab. o cuina més gran. Planta pis: possibilitat de 3 o 4 hab. Planta garatge: per 2 cotxes, sala polivalent.

MONTGAT

ZONA RESIDENCIAL Casa de 2 plantes, 400m2 de parcel·la, 4 habitacions. 1a planta: menjador-estar de 36m2, cuina-office de 14m2. Bany en planta, possibilitat d’habitació en planta. 2a planta: 4 hab. dobles, una suite amb bany, i bany secundari.

360.000€

COMPREM SOLARS AL BAIX MARESME

Tel. 93 707 75 75

EL MASNOU A TOCAR DEL MERCAT MUNICIPAL Cases de 300m2, 90m2 de planta. 4 Habitacions de matrimoni, cuina-office de 15m2, menjador-estar de 36m2, garatge per a 4 cotxes, sala polivalent. Jardí de 140 m2.

390.000 € comercial@zonaprivadasl.com

golfes


Finques Dorca

4 | Immomaresme

C

A

B

R

Assessors Immobiliaris

I

L

93 753 38 71 651 91 04 59 615 23 63 68 Del 19 de juny al 2 de juliol de 2013

S

registre d’agents immobiliaris aicat 3459 de Catalunya

LLOGUER - LLOGUER - LLOGUER - LLOGUER

REF. 01280 VILASSAR DE DALT. Apartament independent 45m2 en la planta baixa d’una torre aïllada, urb. prop poble en zona residencial agradable i tranquil·la. Saló-menjador i cuina tot en una estança. Hab. matrimoni. 1 Bany comp. + dutxa. Amb electrodom. i mobles, per entrar a viure.

Ref. 01033 Cabrils Pis de 60 m2 tipus apartament amb zona comunitària i piscina. Saló-menjador. Cuina. Bany. 2 Habitacions i terrassa.

REF. 0978 MATARÓ. Pis de 40m2 centre poble amb terrassa de 10m2 a estrenar i piscina comunitària. Saló-menjador. Cuina americana. Habitació suite amb bany. Traster i plaça de pèrking. Un encant de pis seminou. Amb electrodomèstics i mobles inclosos.

REF. 01321 MATARÓ. Excel·lent pis de 60m2 seminou zona “El Sorrall” amb terrassa independent 50m2. Saló-menjador s/ balcó. Cuina. 1 Bany. 2 Hab. Tot impecable amb parquet. A/A bomba calor. Ascensor. Videoporter. Impecable i modern. Es lloga sense mobles.

450 €

525 €

560 €

REF. 01274 CABRILS Pis cèntric de 70m2 en zona residencial agradable. Saló-menjador. Cuina. 3 Habitacions (1 suite). Un altre bany. Terrassa amb vistes al mar i molt de sol.

REF. 0811 CABRILS Dúplex de 85m2 centre població amb sol i vistes. Saló-menjador. Cuina. 2 Banys. 2 Habitacions. Estudi. Terrassa de 20m2. Es lloga sense mobles.

REF. 01307-A VILASSAR DE MAR Excel·lent pis 95m2 centre poble amb sol i vistes. Saló-menjador amb xemeneia i sortida a terrassa. Cuina-office. Safareig. 4 Hab. 2 Banys. Plaça parking. Tot impecable amb acabats de parquet. Molt comfortable i acollidor.

595 €

750 €

REF. 01290 CABRILS Dúplex de 135m2 centre poble amb terrassa de 15m2. Saló-menjador amb sortida a terrassa. Cuina-office. Aseo. Traster. 3 Habitacions (1 suite). Un altre bany i plaça de parking. Tot en molt bon estat, prop de tots els serveis.

RE.0353 CABRILS. Casa adossada en el centre del poble (zona Mil·lenari Catalunya). Prop dels col·legis. Saló-menjador amb sortida a terrraza i jardí privat. Cuina office. 4 Habitacions (1 suite). Bany. Aseo. Garatge per a 3 cotxes. Zona comunitària amb piscina i tenis.

REF. 01329 CABRILS. Torre adossada de 180m2 amb zona comunitària infantil ideal per nens. Saló-menjador amb xemeneia i sortida a terrassa i jardí. Cuina-office. Lavabo. 3 Habitacions (1 Suite espaiosa). Altre bany. Estudi de fusta. Sala polivalent i garatge.

REF. 01314 PREMIÀ DE DALT. Torre a 4 vents 150m2 amb garatge, terrassa, jardí i barbacoa. Parcel·la 400m2. Saló-menjador xemeneia s/ porxo. Cuina-office. Aseo. 4 Hab (1 planta baixa). Bany complet. Traster. Bona ubicació en el barri del “Remei”, amb sol i vistes.

REF. 01313 VILASSAR DE DALT. Torre cantonera de 280m2 al centre amb piscina. Salómenjador s/ terrassa. Cuina-office equip. 1 bany, 2 aseos. 3 Hab. (1 suite). Estudi de fusta. Celler. Garatge 2 c. Despensa. Impecable, aire cond. Millor que nova, acabats de màxima qualitat.

REF.0830 CABRILS. Torre en una sola planta amb jardí torre de 200m2 en parcel·la de 750m2 amb jardí i vistes. Saló-menjador amb xemeneia i sortida a terrassa. Cuina, safareig. 4 Habitacions dobles. 2 banys. Porxo. Traster. Barbacoa i Garatge.

REF.0885 CABRILS. Excel·lent torre 240 m2 en parcel·la de 1000 m2 amb jardí, garatge i vistes al mar. Saló amb xemeneia, menjador, cuinaoffice, aseo, 3 habitacions (1 suite), un altre bany, estudi. Torre impecable amb calefacció a gas. Es lloga amb o sense mobles.

REF. 01327 CABRILS. Torre acollidora de 250m2 en parcel·la de 700m2 amb jardí i vistes mar. Saló-menjador amb xemeneia i sortida a porxo i a jardí. Cuina-office. Safareig. 4 Habitacions dobles. 3 Banys. Garatge. Es lloga amb mobles i despeses de jardí inclosos.

REF. 01288-A CABRILS. Torre 200m2 parcel·la plana 260m2, centre, amb jardí. Saló-menjador s/ porxo i jardí. Cuina. Safareig. 3 Hab (1 pl. baixa) i 1 gran suite (1r pis). 2 Banys. Gran estudi fusta. Tot nou a estrenar, exc. acabats. Molt sol i prop tots els serveis. TB. LLOGUER OPC. COMPRA.

1.000 €

1.250 €

1.000 €

1.300 €

950 €

1.100 €

1.500 €

580 €

950 €

1.200 €

1.500 €

TRUQUI’NS, NECESSITEM HABITATGES PER LLOGAR


WWW.FINQUESDORCA.COM Del 19 de juny al 2 de juliol de 2013

Immomaresme | 5

OPORTUNITAT REF. 01323 VILASSAR DE DALT Excelente pis al centre població seminou de 67m2 amb una gran terrassa de 70m2. Saló-menjador amb sortida a terrassa. Cuina. Safareig. Bany. 2 habitacions. Parking. Tot impecable. Ascensor. Acabats amb parquet i tancaments d’aluminio doble vidre. Calefacció. Un bonn pis!

REF. 01315 CABRILS. ¡Oportunitat!. Torre adossada cantonera de 180m2 en parcel·la plana 300m2 en el centre de la població. Ampli jardí pla. Saló-menjador amb xemeneia. Cuina. 2 Banys. 4 Habitacions (1 en planta baixa). Terrassa i garatge. Torre en excel·lent zona, a prop de tots els serveis col·legis, autobús i supermercat. Necessita reformes.

REF. 01312 VILASSAR DE DALT. Átic de 100m2 amb terrassa i excel·lents vistes mar. Saló-menjador. Cuina-office. Safareig. Aseo. 3 Hab. (1 suite). Un altre bany. Terrassa. Traster 11m2. 2 places pk. Ascensor. Impecable, parquet i aire acond. Situació immillorabe a un pas de la població i amb les millors vistes del Maresme. Oportunitat!

179.000 €

245.000 €

265.000 €

REF. 01204 CABRILS ¡Oportunitat! Torre de 90m2 en una sola planta en parcel·la plana de 742m2 amb jardí i piscina. Saló-menjador amb xemeneia i sortida a terrassa. Cuina. Safareig. 4 Habitacions. 1 Bany. Aseo. Garatge independient. Torre molt còmode en urbanització de prestigi amb molt de sol.

REF. 01089 CABRILS Torre de 340m2 en parcel·la de 460m2 molt ben orientada, amb gran terrassa i piscina salada. Saló-menjador amb xemeneia. Cuina-office. Aseo. Safareig. Despatx. 5 Habitacions (1 Suite). Sala de jocs. Sala informal amb bany. Garatge. Tot impecable en zona residencial agradable i tranquil·la.

REF. 0566 CABRILS. Oportunitat! Torre a 4 vents de 300 m/2 en parcel·la de 900 m/2. 6 Habitacions (1 suite amb sortida a terrassa). 3 Banys. Saló-menjador amb xemeneia i sortida a jardí. Cuina-office. hab. de màquines. Calefacció i aire condicionat. Garatge 2 cotxes. Piscina privada. Molt iluminada. Molt de sol i a prop de la població. Necessita actualizar-se.

325.000 €

395.000 €

475.000 €

REF. 01288 CABRILS. Torre 200m2, parcel·la plana 260m2, centre, amb jardí. Saló-menjador s/ porxo i jardí. Cuina. Safareig. 3 Hab. (1 en planta baixa) i gran suite (en 1er pis). 2 Banys. Gran estudi de fusta. Tot nou a estrenar, excel·lents acabats gran qualitat. Molt sol i a un pas de tots los serveis. TAMBÉ LLOGUER amb OPCIÓ COMPRA.

REF. 01250 CABRILS Gran torre de 350m2 en parcel·la de 1200m2 amb jardí, piscina i vistes al mar. Saló-menjador amb xemeneia i sortida a jardí. Cuina-office. Lavabo. Bodega. 4 Habitacions (1 Suite). Altre bany. Sala billar. Traster i garatge. Tot impecable i molt solejada.

REF. 0998 CABRILS Torre adossada de 260m2 en parcel·la de 976m2 tota la vivenda en una sola planta de disseny i qualitat. Saló-menjador amb xemeneia i s/ terrassa amb piscina i vistes mar. Elegant cuina-office. 4 Hab. (1 suite). Altre bany. Traster. Safareig. Bodega i gran garatge. Tot impecable recentment estrenat.

570.000 €

624.000 €

625.000 €

ARA A CABRILS Tenim parcel·les a partir de 150.000 € per a construir la seva torre. VISITI-LES!! Ctra. de Cabrils, 12 (al davant de la benzinera) - 08348 CABRILS www.finquesdorca.com - dorca@finquesdorca.com


6 | Immomaresme

Del 19 de juny al 2 de juliol de 2013

BERHOUSE SERVICIOS INMOBILIARIOS

BRH-539. EL MASNOU. 1A LINEA Piso de 76 m2. Salón comedor, 3 habitaciones (1 doble, 2 individuales), cocina con lavadero, baño completo. Ascensor. 158.000 € OPORTUNIDAD

Brh-198 el masnou - guilleriEs Piso de 65m2. Salón comedor, cocinac galerí, 1 baño, 2 habitaciones. Terrazita. Totalmente reformado. 126.000 €

BRH-555 EL MASNOU - 1a linea de mar Piso de 100 m2 construidos. Totalmente reformado. Salón comedor, cocina, 4 habitaciones, 1 aseo, 1 baño. A/E. A/A. Ascensor. Vistas al mar. 220.000€

BRH-441 EL MASNOU - NÚCLEO URBANO. Casa pareada 105 m2 con vistas mar y jardín 90 m2. En zona muy tranquila. Cocina con zona office, 3 hab. dobles, 2 baños comp., estudio. Calef. Aire acond. 345.000 €

BRH-511 El maSnou - centro Ático de 85 m2, terraza de 55 m2. Salón comedor, cocina, 3 habitaciones, 1 baño, 1 aseo, parking para 1 coche. Vistas al mar. 239.000 €

Brh-313 El masnou - CENTRO. OBRA NUEVA Planta baja de 69 m2 con patio de 37 m2. Amplio salón comedor, cocina, 2 habitaciones, 1 baño. 213.000 €

BRH-553. EL MASNOU - NÚCLEO URBANO Planta baja 100 m2 y jardín 120 m2. Salón comedor, cocina, lavadero, 4 hab (2 dobles), 2 baños comp. Calef. Garaje 1 coche. y trastero. Muy soleado. 270.000 €

BRH-565 EL Masnou - 1ª linea. Preciosa planta baja 120 m2, terraza amplia, jardín y piscina comunit. Salón amplio y luminoso, cocina zona office, lavadero, 3 hab. dobles, 1 baño. Calef. Parket. 1 plaza pk. 350.000 €

BRH-579 El Masnou - CENTRO. Acogedora planta baja. Salón comedor s/ terraza 58 m2. Mucha luz, cocina, 3 hab.(1 doble), baño y aseo. Obra seminueva. Pk.1 veh. y trastero. Calef. gas, A/A por conductos. 239.000 €

Confíe en nosotros para vender o alquilar su vivienda Máximos resultados demostrados en el menor tiempo posible

AVD. JOAN XXIII, 41 EL MASNOU berhouse@berhouse.com

93 540 59 94

678 69 97 10


Del 19 de juny al 2 de juliol de 2013

Immomaresme | 7

BERHOUSE SERVICIOS INMOBILIARIOS

BRH-558 EL Masnou. Centro urbano. Casa a 3 vientos 197 m2, jardín 150 m2. Salón comedor chimenea, cocina office, 3 hab. (1 suite), estudio 25 m2, 2 baños y 1 aseo. Calef. Garaje 2 c. Posib. hacer piscina. 390.000 €

Brh-457 Alella. centro Casa de pueblo de 140m2 en 2 plantas en parcela de 180m2. Para reformar. Muchas posibilidades. 290.000 €

Brh-420 EL MASNOU. Zona CENTRO. Magnífica casa adosada 220 m2, jardín 60 m2. Amplio salón comedor s/ jardín y terraza, cocina con zona office, 4 hab, 2 baños. Estudio con tza. Garaje 2 c. y motos. 390.000€

Brh-305 alella - can sors Casa a 3 vientos de 140m2. Salón comedor, cocina office, 3 hab. (1 suite), 2 baños, estudio + solarium. Garaje 2 coches. Zona comunitaria con piscina. 330.000€

Brh-582 El Masnou - Virgen del Pilar. Casa pareada 220 m2 en zona residencial. Jardín. 4 hab. (2 dobles y 1 suite), salón comedor 40m2, cocina zona off., 2 baños y aseo, Buhardilla 25m2 vistas mar. Gje. 2 c. 360.000 €

Brh-028 el masnou. Casa a 3 vientos en parcela de 400 m2. Amplio salón comedor con chimenea, cocina office, 2 baños, 1 aseo, 4 habitaciones (2 dobles), 1 suite, estudio 30 m2. Garaje de 100 m2. Piscina. 650.000 €

Brh-584 TEIÀ - SANT BERGUER. Casa a 4 vientos 370 m2 constr., parcela 600 m2. Salón comedor con chimenea, amplia cocina office, zona de lavado, 5 hab, 2 salas polalentes, garaje 2 coches. Piscina privada. 790.000 €

Brh-414. Montgat - plA. Torre a 3 vientos de 397 m2 con jardín 700 m2. Salón comedor, cocina office, 6 hab. (1 suite, 1 en planta), 3 baños, 2 aseos. Bodega. Garaje 4 coches .Piscina comunitaria / tenis. 690.000 €

Brh-489 ALELLA - CAN TEIXIDÓ. Casa de 320m2 obra nueva por acabar a sus necesidades, parcela 516m2. Salón comedor, amplia cocina office, 4 hab (1 suite + vestidor), 2 baños, aseo. Gje. 2/3 c. Posib. piscina. 799.000 €

BRH-384 ALELLA - “ALELLA VILLAGE”. 2 Últimas casas en venta. Conjunto de 5 viviendas de 273 m2. Salones con chimenea, amplios espacios, muy luminosas. 4 habitaciones (1 suite), buhardilla con terraza con vistas panorámicas al mar. Preinstalación ascensor y aire acondicionado. Zona ajardinada con piscina comunitaria.

BERHOUSE@BERHOUSE.COM berhouse@berhouse.com

WWW.BERHOUSE.COM


ARENYS DE MAR Carrer dels Doedes. Molt bon pis de 89 m2, 3 dormitoris, alt amb ascensor i amb bones vistes a carrer i zona verda. Ampli interiorment, amb bona distribució, sol i claretat, 2 grans balcons tipus terrassa, calefacció bany, aseo, cuina office gran menjador.

V: 110.000 € MATARÓ. RONDA O´DONNELL / ANTONI COMAS. Àtic de 92 m2, amb ascensor, molt exterior i amb bones vistes, Molt ben situat, avinguda principal i comercial, 3 dormitoris, saló 32 m2 amb llar de foc, cuina office amb amplia galeria, balcó, bany i aseo. Bon edifici del semicentre.

V: 150.000 € MATARÓ CENTRE PIS SEMINOU AMB PARKING I TRASTER. A la millor zona del centre de la ciutat. Carrer Isern. De 55 m2, 1 habitació, 1 bany, ampli saló menjador, cuina ben equipada, balcó tipus terrassa. Molt interessant. Ideal inversors. Aire condicionat mixte. Ascensor.

CONSULTAR PREU

MATARÓ ROCABLANCA Pis amb terrassa. Nou a estrenar degut a les seves recents reformes, 2 dorm, bany complet, ampli saló, sala polivalent, terrassa 60 m2. Sense veïns, bons acabats interiors. Molt assolellada. És com una casa. GRAN OPCIÓ D’INVERSIÓ. RENDABILITAT 6% GARANTIDA.

V: 92.000 €

ARENYS DE MAR Resid. Blaumar (Port). PISOS NOUS de 2 i 3 dormitoris, bonic complexe residencial molt proper al port esportiu. Jardí, piscina comun., grans acabats, destaca los àmplies terrasses, exterioritat i sol. Excel.lent relació qualitat - preu. Ascensor, pk. opcional. Molt ben equipats i moderna imatge exterior.

Des de 125.000 €

MATARÓ CAMÍ DE LA SERRA DÚPLEX de 153 m2, com una casa, impecable, amb 4 dormitoris, gran estudi, saló menjador de 42 m2 amb xemeneia, 2 balcons al carrer, vistes, cuina office, terrassa jardí, 2 banys complets. Preu sense competència. Activu bancari.

V: 230.000 €

V: 100.000 €

SANT ISCLE DE VALLALTA Torre unifamiliar a 4 vents, sobre parcel·la de 550 m2, siutada a la serralada del Montnegre. Ideal par a llogar o gaudir de la natura insitu. Urbanitzacio a 5 min. del centre. Disposa de saló, menjador, 2 dormitoris, bany, garatge y jardí. Ben orientada. Sol tot el día. Entorn molt agradable.

V:212.000 €

EL MASNOU. RESID. LA COLOMINA. Molt a prop de la platja. Grans pis 85 m2. Nou a estrenar, 2 amplis dorm., saló grans dimensions, 2 banys (1 suite), calef., parket, gran terrassa-jardí envoltant. Acabats alt standing, 2 grans places pk i ampli traster. Bones vistes . Edifici molt elegant. També disposem d’àtics de 3 hab.

V: 120.000 €

MATARÓ AVINGUDA PUIG I CADAFALCH PIS DEFINITIU de 90 m2, galeria, 2 habitacions dobles, 1 habitació individual, 1 bany, 1 lavabo, balcó de 5m2, cuina de 8m2, terres ceràmica, menjador de 22m2, vistes exterior, calefacció de gas, ascensor.

ideal inversors i particulars. Informi’s sense compromís, els nostres preus el sorpendran!

venda directa d’ACTIUS BANCARIS

Preus sense competència!


V: 200.000 € EL MASNOU RESIDENCIAL. ZONA OCATA. Gran casa unifamiliar d’alt standing de 275m2, jardí particular i un altre comunitàri amb piscina. 1a qualitat, 4 hab, 3 banys, saló 42 m2, cuina off. de disseny. Estudi amb solàrium, grans vistes al mar i Barcelona. Pàrking per a 2 cotxes.

V: 392.000€ PREMIÀ DE MAR CENTRE CAMI RAL. Bon local de 160 m2, de fàcil localització i accés, ubicat al tram central de la N-II amb la vila. Davant de pas de peatons i subterrani a platges. Dóna a 2 carrers i disposa d’entrada de vehicles industrials. Apte per a qualsevol tipus de negoci degut a les seves característiques.

V: 140.000 €

V: 148.000 €

ARGENTONA URB. LES GINESTERES Gran torre pràcticament nova a la millor zona de l’urb. Envoltada de jardí i terrasses, piscina, exteriors pedra. Vivenda 220 m2 en diverses dependències. No li falta detall. Sol tot el dia per el seu bon emplaçament. No cal ni pintar. Gran Pk. amb sala polivalent anexe.

V: 308.000 €

EL MASNOU CENTRE . PLAÇA MARCELINA MONTEIS. Local de 310 m2, AL BEN MIG DEL POBLE. Antiga sucursal bancaria. Impecable interiorment. No li falta detall, superequipada i apte per a qualsevol negoci, inclús hosteleria. 12 mts de façana al carrer, 3 portes. MOLT BON PREU.

CONSULTAR PREU

V: 420.000 €

PREMIÀ DE MAR EDIFICI EMBLEMATIC AL COSTAT DEL MERCAT. Finca cantonera de peculiar estil, ideal con a local de negoci. Gran cantonada, antiga oficina bancària, disposa de un gran local amb grans finestrals més una vivenda a la primera planta. També vàlid con a solar edificable. Molt de pas de vianants i vehicles.

CONSULTAR PREU

ARGENTONA CAN SERRA LLADÓ C/ Jaume I. Casa - Torre a 3 vents d’alt standing, en parcel· la de 480m2, 280 m2 de vivenda seminova, piscina particular al gran jardí, amplies estàncies, imatge molt correcta, alt nivell en acabats, sol i bones vistes. Garatge 3 cotxes, sala polivalent.

V: 280.000 €

CANET DE MAR URB. EL GRAU PLATJA Magnífica vivenda de 300 m2, seminova, amb jardí a 3 vents amb petita piscina. Ascensor, garatge 3 cotxes, 4 dormitoris, gran estudi (apte per a despatx), vistes immillorables a mar, 2 salons menjador. Entorn residencial de gran nivell. Només 5 anys.

93 795 29 06

Av. Verge de Montserrat, 22 bx · SANT ANDREU DE LLAVANERES Av. del Doctor Bassols, 75-77 bx · BADALONA info@areagestio.com · www.areagestio.com ISIDRE GARCÍA SOLER Administrador de finques Col·legiat nº3610

Li oferim l’oportunitat d’adquirir un bon habitatge, a un preu excepcional

ÒRRIUS CENTRE CASA UNIFAMILIAR AMB JARDÍ de 59 m2. Superf. de 95 m2, 4 dormitoris, 2 banys, calefacció, sol i bones vistes. Excel·lent ubicació al costat del club de tenis, poliesportiu i piscines. Garatge independent. Ampli menjador amb llar de foc. Ocasió

ARENYS DE MUNT CENTRE POBLE CASA DE POBLE. Estat impecable de 80 m2, 1 hab. doble, 1 hab. individual, 2 banys, balcó, cuina disseny, armaris, terres parquet, menjador de 19 m2, sol, entorn casc antic, calefacció, aire condicionat, interior impecable, destaca molt bona ubicació.


Passeig del Castanyer, 1 · TEIÀ

10 | Immomaresme

INQUES

Del 19 de juny al 2 de juliol de 2013

www.finquesmonico.com

ÓNICO

93 540 20 06

Des de 1958

LLOGUERS

TEIÀ. Pis centric de planta baixa de 70 m2, 3 hab, 1 bany, salo menjador, cuina, traster. 500 €/mes Pàrking opcional

TEIÀ. Pis en el centre poble, 4 hab., saló menjador, 1 banys, 1 aseo, cuina, balcó. Ascensor. Pk. opcional. 675 €/mes

TEIÀ. Casa amb vistes al mar 3 habitacions + estudi, 2 banys, 1 aseo, saló menjador, cuina, sala de jocs de 40 m2, celler, garatge, jardí. 1280 €/mes

TEIÀ. LA PLANA. Pis de 2 habitacions, saló menjador, 2 banys, cuina, terrassa de 14 m2, 2 places de pàrking amb traster i zona comunitària amb piscina. 850 €/mes

EL MASNOU. Casa en el centre prop estació, 3 habitacions, 2 banys, saló amb llar de foc, menjador, cuina, rebost i golfes. AMB OPCIÓ A COMPRA. 1000 €/mes

TEIÀ Fantàstica casa de 210 m2 i 200 m2 de jardí molt cèntrica amb vistes mar i muntanya de 215 m2, 4 hab. (1 suite), 2 banys, 1 aseo, saló menjador llar de foc, cuina office, sala de jocs, garatge 2 cotxes, acabats impecables. 1350 €/mes

PREMIÀ DE DALT. Excepcional masia de 350 m2 amb vistes al mar en un solar de 1085 m2, 4 habitacions, saló menjador, cuina, jardí amb piscina i frontó. 2.100 €/mes

ALELLA Can Sors. Pis de 156 m2. 4 habitacions, cuina, saló menjador, 2 banys, terrassa, zona comunitària amb piscina i pistes de tennis, pàrking 2 cotxes, aire cond. 1200 €/mes

TEIÀ. Pis en el centre del poble, 3 habitacions, 1 bany, saló menjador, cuina, balcó, aire cond. 700 €/mes Pk. opcional

TEIÀ Pis en el centre del poble de 4 habitacions, 1 bany, saló menjador, cuina, balcó. 650 €/mes

TEIÀ. Loft amb habitació tancada i altell, molt cèntric. Pàrking opcional. 625 €/mes

EL MASNOU. VORAMAR II. Local de 95 m2, apte per despatx, terrassa, aire condicionat. 700 €/mes.

SELECCIÓ DE CASES DE LLOGUER

PREMIÀ DE DALT Fantástica casa SEMI-NOVA de 470 m2. amb vistes al mar, 5 habitacions ( 3 suites), 4 banys, 1 aseo, saló menjador 60 m2, cuina 18 m2, aire condicionat, garatge 2 cotxes, jardí amb piscina. 3.300 €/mes

TEIÀ SANT BERGER. Fantàstica casa, espectaculars vistes, de 360 m2, parcel·la 770 m2., 4 hab (1 àmplia suite i 3 hab. dobles), 2 banys, ampli saló menjador, cuina, sala jocs, garatge 2 cotxes, jardí i piscina a la part superior casa. 2.500 €/mes

PREMIÀ DE DALT Casa totalment reformada de 393 m2 en parcela de 730 m2. 5 habitacions (3 suites), la principal de 50 m2, 5 banys, àmplia cuina 60 m2 amb xemeneia, salómenjador 60 m2, piscina. Amb opció a compra. 2.750 €/mes


Del 19 de juny al 2 de juliol de 2013

Immomaresme | 11

VENDA OPORTUNITAT

SANT VICENÇ DE MONTALT. Casa semi-nova 215 m2 en parcel·la 600 m2, 3 hab, 2 banys, saló menjador amb sortida terrassa i bones vistes al mar, cuina, piscina, garatge 1 cotxe, jardí a nivell de saló, terrassa coberta. 395.000 €

TEIÀ. Fantàstica casa reformada cantonera 259 m2, parcel·la 410 m2, 4 hab. (1 suite), ampli saló menjador amb sortida terrassa, cuina, aseo, estudi, varies terrasses, magnífiques vistes mar y garatge 2 c. 440.000 €

VILASSAR DE DALT casa còmoda d’1 sola planta 250 m2, solar 714 m2, 4 hab (1 suite), 3 banys, saló menjador 35 m2, cuina, terrasses, garatge 2 c., jardí piscina. 540.000 €

TEIÀ Casa de 221m2 en parcel·la de 480 m2. Consta de 5 habitacions (1 en planta baixa), 2 banys, saló menjador amb llar de foc, cuina, jardí i garatge per 1 cotxe. 550.000 €

TEIÀ. Cases d’obra nova. 4 hab., 2 banys, 1 aseo, saló menjador, cuina, estudi, terrassa, solàrium, jardí i zona comunitària amb piscina garatge 2 c. Des de 450.000 €

EL MASNOU Casa modernista de 280 m2 i 150 m2 de terrassa-jardí, a 150 m. del mar, 4 habitacions + despatx, 2 suites, 4 banys. 615.000 €

TEIÀ. SANT BERGER. Espectacular casa d’obra vista amb vistes al mar i BCN de 337 m2, 4 hab (2 grans suites), 3 banys, 1 lavabo, saló menjador llar de foc, cuina office, estudi, varies terrasses, jardí piscina i garatge. 795.000€

TEIÀ Fantàstica casa 210 m2 i 200 m2 jardí molt cèntrica vistes mar i muntanya 215 m2. 4 hab (1 suite), 2 banys, 1 aseo, saló menjador amb llar de foc, cuina office, sala de jocs, garatge 2 cotxes. Acabats impecables 395.000 €

EL MASNOU. Pis reformat de 66 m2, 3 habitacions, 1 bany, saló menjador, cuina, terrassa. 150.000 €

MONTGAT. Pis amb vistes al mar de 102 m2 i 9 de terrassa, 3 habitacions (1 suite), 2 banys, saló menjador gran cuina, zona comunitària amb piscina. 350.000 €

PREMIÀ DE MAR. GRAN VIA. Pis de 90m2., 4 hab, 2 banys, saló menjador, cuina, terrassa 5 m2. 250.000 €

PREMIÀ DE MAR. Fantàstica casa reformada, 1ª línia mar, 325 m2, solar 601 m2. 4 hab (1 suite), 3 banys, aseo, ampli saló menjador 40 m2, cuina 24 m2, golfes 10 m2, jardí, piscina, terrasses, bodega 50 m2 i garatge 2 c. 625.000 €

TEIÀ. Casa adossada de obra nova 294 m2, 5 hab (2 suites), 4 banys, amb garatge 4-5 cotxes y jardí. Acabats de primeríssima qualitat, casa amb molta il·luminació, molt bona ubicació, zona tranquil·la, cuina equipada. 495.000 €

EL MASNOU. Torre aïllada obra vista 420 m2, parc. 570 m2. 4 hab (1 en planta, 1suite), 2 banys, aseo, saló menjador 65m2, cuina office, golfes 20 m2, sala jocs, solàrium 20 m2, garatge 5 veh., jardí piscina, bons acabats. 790.000 €

TEIÀ Casa 295 m2 amb espectaculars vistes al mar, 4 hab. (1suite), 2 banys, 1 aseo, saló menjador, cuina, ampli estudi + solàrium, despatx, terrassa 50 m2, garatge 2 c. 325.000 €


12 | Immomaresme

Del 19 de juny al 2 de juliol de 2013


ÚLTIMOS PISOS EN VENTA

Acabados de alta calidad

· Áticos dúplex de 2 o 3 habitaciones con terrazas

· Viviendas de 1 y 2 habitaciones

EDIFICIO RONDA PRIM

MATARÓ

Viviendas en una zona exclusiva junto al “Parc Central”

ZONA COMUNITARIA CON JARDÍN Y PISCINA

· Locales tipo lofts. · Pisos de 2 habitaciones. · Áticos de 2 habitaciones con terraza privada.

RESIDENCIAL PARC CENTRAL

MATARÓ

VIVIENDAS DE OBRA NUEVA EN VENTA

Viviendas en EL CENTRO

Construcción de tipo tradicional

CERCA DE LA ESTACIÓN RENFE

Acabados alta calidad

· Viviendas de 1, 2 y 3 dormitorios · Plazas de parking en el mismo edificio

edificio sant lluís

VILASSAR DE MAR

Gran zona comunitaria con piscina y zonas ajardinadas

· Viviendas de 3 y 4 dorm. · Plantas bajas con jardín privado. · Áticos de 3 y 4 dorm. · Acabados alta calidad

JUNTO A LA BIBLIOTECA ERNEST LLUCH

RESIDENCIAL LES PINEDES

VILASSAR DE MAR

C/ Entença, 157, 5º 1ª BARCELONA www.inmobiliariaocean.com Tel. 93 322 68 11

Del 19 de juny al 2 de juliol de 2013 Immomaresme | 13


14 | Immomaresme

Del 19 de juny al 2 de juliol de 2013

STUDI IMMOBILIARI C/ La Xinesca, 37 (local 5) · VILASSAR DE MAR

Tel. 93 754 05 02

Fax 93 754 05 03

www.inmoxinesca.com info@inmoxinesca.com

TASACIONES GRATUITAS A NUESTROS CLIENTES POR UN PÉRITO OFICIAL Gestor de la propiedad inmobiliaria · Intermediario en la promoción de edificaciones · Périto judicial inmobiliario

registre d’agents immobiliaris de Catalunya aicat 3890

oportunidad

S-0700 Vilassar de mar. Z. 3a línea mar. Piso alto seminuevo de 85mts + 7 mts terraza con vistas, 3 hab. ext., 2 baños, cocina ext., salón comedor 25mts con salida a terraza. Plaza pk y trastero. Z. comun. con piscina! 229.000 €

S-0684 VILASSAR DE MAR. Zona residencial. Piso reformado de 105mts, terraza 6mts, 4 hab. ext. (1 suite), 2 baños, cocina 12mts, salon comedor 25mts. Trastero. Zona comunitaira con piscina. 227.000 €

S-0707 Vilassar de mar. Z. Xinesca. Finca de pocos años. Gran piso de 130 mts, 4 hab. ext., 2 baños, salón comedor 30mts, cocina off. con galería ext. Terraza 6mts. Plaza pk y trastero. Z. comunitaria con piscina. 290.000 €

S-0696 Vilassar de mar. Z. 2a linea de mar. Piso alto, reformado 100mts + terraza 9 mts vistas mar, 3 hab. ext., 2 baños, cocina office con galería ext., salón comedor 30mts. Plaza parking. Z. com. piscina. 235.000 €

S-0706 Vilassar de mar. Z. 2a linea de mar. Piso alto esquinero con vistas al mar 80 mts + 18 mts terraza, 4 hab., 2 baños, cocina con galería, salón comedor 24mts con salida a terraza. Plaza pk. Z. com. piscina! 169.000 €

S-0699 Vilassar de mar. Z. Resid. Xinesca. Unifamiliar adosada seminueva 225m2, 3 hab. + estudio + solarium, 2 baños, aseo, cocina off., salón com. 30m s/ tza-jardín, z. com. piscina, sala polivalente, pk 2 c. Para entrar a vivir! A 1 min. playa, cerca estación! 369.000 €

S-0667 Vilassar de mar. Z. Ctro. Mercado. Piso alto con vistas al mar de 120 mts + 14 mts terraza, 4 hab. ext., 2 Baños, cocina off. galería ext., salón comedor 30 mts s/ tza. Plaza pk. Precio rebajado! A consultar!

S-0671 Vilassar de mar. Z. Estación Cabrera. Unifamiliar adosada 235mts, 3 hab. (antes 4) + gran estudio solarium vistas mar, 2 baños, 1 aseo, cocina off., salón comedor 40mts s/tza 25mts. Pk. 2 coches y sala polivalente. Para entrar a vivir! A 1min. estación y playas. 392.000 €

NECESSITEM VIVENDES DE LOGUER I VENDA DE TOT TIPUS PER A LA NOSTRA CARTERA DE CLIENTS

ALQUILER Ref. A-1315 Vilassar de mar. Z. Estación. Piso reformado de 2 habitaciones, 1 baño, cocina con galería, salón comedor de 24mts, terraza de 8mts. 600 €/Mes A-1285 VILASSAR DE MAR. z. 1ª linea de mar. Piso seminuevo de 70mts, 2 hab., 1 baño, cocina 10 mts, salón comedor 25 mts espectaculares vistas mar. Pk. 650 €/mes A-1255 Vilassar de mar. z. El cap. Piso reformado de 100mts, 3 habitaciones exteriores (1 suite), 2 baños, cocina off. con salida a patio 12mts, salón comedor 30 mts, salida a terraza 5 mts. 695 €/mes.


Del 19 de juny al 2 de juliol de 2013

Immomaresme | 15


16 | Immomaresme

Del 19 de juny al 2 de juliol de 2013

Ref. 965 Cabrera de Mar. CASA de estilo rústico de 320 m2 con GRAN PRIVACIDAD, buenas vistas a mar, jardín con piscina.

Ref. a932 Cabrils. CASA de 250 m2 en 2 plantas, sobre parcela de 1000 m2, planta baja con 4 hab. La planta superior buhardilla amplia tipo loft.

790.000 €

400.000 €

Ref. 1041 Vilassar de Mar El encanto de una CASA DE PUEBLO de 150 m2 con 3 hab. y jardin con fuente.

Ref. 1234 Argentona. CASA ÍNTIMA EN EL PUEBLO de 528 m2 con hab. en planta, sobre parcela de 1300 m2, con mágnifica piscina. GARAJE 8 COCHES.

460.000 €

580.000 €

Ref. a1148 Vilassar de Mar. ÁTICO DÚPLEX CON DOS TERRAZAS GRANDES, con 3 habitaciones, 2 baños y parking incluido.

Ref. 1258 Premià de Mar. Impecable PISO CON PISCINA de 130 m2, 4 habitaciones y 2 baños. Trastero y parking incluido.

240.000 €

330.000 €

Ref. 1242 Vilassar de Mar. PISO PLANTA BAJA CON GRAN TERRAZA Y JARDINCITO. de 3 habitaciones exteriores y 2 baños.

Ref. 1263 Vilassar de Dalt Luminoso PISO CON TERRAZA de 85 m2 con 3 habitaciones.

205.000 €

188.000 €

Ref. 1283 Vilassar de Mar. Moderno PISO de un año, con 90 m2 y dos balcones amplios, 3 hab. ext. PISCINA Y JUEGOS COMUNITARIOS.

Ref. 1281 Cabrera de Mar. En el pueblo CASA A 4 VIENTOS de 250 m2. con 5 hab., jardín apto para hacer piscina. Salas polivalentes y garaje.

240.000 €

475.000 €

C/ Lluís Jover, 90 · Vilassar de Mar · Telf. 93 759 88 33

616 65 89 40 (24 h.)

ara a

www.agency-immobiliaria.com


Del 19 de juny al 2 de juliol de 2013

Immomaresme | 17

Tels: 93 756 18 86 · 699 752 160 Avda. Puig i Cadafalch, 40 · Argentona info@finquesargentona.com

www.finquesargentona.com

argentona. centre. Plaça nova. Pis de 65,56 m2 de 2 habitacions, saló-menjador, cuina i bany. Calefacció a gas i bomba d’aire fred i calent per conductes. Excel·lents acabats. 157.500 € REF.1718

ARGENTONA. Espectacular xalet de disseny a 4 vents de 370 m2, parcel·la 470 m2. En planta: hall amb arm.enc., 1 hab. doble, 1 bany comp., gran cuina menjador amb sortida a porxo i piscina. En planta 1a: 5 hab. dobles (1 suite amb vestidor), 2 banys comp. i solàrium. Planta inferior: garatge 3 cotxes, sala màquines, 1 bany comp. i sala polivalent.

Qualitats: terra radiant sectoritzat per estances, domòtica avançada, descalcificador, plaques solars, piscina sistema electrolisis, paviment porcelànic, parquet, cuina Santos, griferia Grohe. PREU A CONSULTAR. REF. 1668

Argentona. Z. Can cirès. Xalet estil minimalista 273 m2 en parcel.la 600 m2 (cantonera). Distribuida en 2 plantes. Gran saló menjador, cuina office, estudi, 5 hab dobles (1 suite), 4 banys. 790.000 € REF.1364

MatarÓ. front parc central. Pis de 150 m2 en lloguer. 4 habitacions (1 suite), 1 bany, salómenjador de 37 m2 amb llar de foc, cuina office, safareix i terrassa. Espectaculars vistes. 1.400 € REF.1440

ARGENTONA CENTRE POBLE C/ Puig i Cadafalch, 40

Casa de POBLE DE 100 m2 amb pati. Totalment reformada. preu a consultar

LLOGUERS Argentona. Z. CAP. 3er pis d’alçada, 3 hab saló menjador sortida balcó, cuina indep., safareig ext., 1 bany comp. Ref.818..................................................550€/mes Argentona. Z. PlAça vendre. Pis nou d’una habitació, cuina americana, 2 terrasses. Bomba calor fred. Ref. 820...........................................................550€/mes Argentona. Z. Centre. Pis 95 m2 amb 4 hab., gran menjador sortida balcó, cuina indep., safareig ext., 1 bany. Ref. 812..................................................580€/mes

Argentona. Z. CENTRE. Pis nou, 1 habitació, 1 bany................................................................ 400€/mes argentona. CENTRE. Casa de poble d’aprox. 110m2, saló-menjador llar de foc, 3 hab, cuina, bany, jardí. Perfecte estat. Ref. 826............................................ 900 €/mes Argentona. Z. SANt Sebastià Casa a 3 vents de 305 m2. 4 hab. dobles, estudi amb solàrium, gran saló menjador llar de foc i s/ pati 75 m2, cuina office i garatge + traster 130 m2. Ref. 822........................... 1.100 €/mes


18 | Immomaresme

Del 19 de juny al 2 de juliol de 2013

LLOGUER

V396 Vilassar de Dalt. Planta baixa de 70m2, 3 habitacions, armaris encastats, cuina independent, 1 bany, eixida. 480€

V359-1 Vilassar de Dalt. Pis de 90m2, 3 habitacions exteriors, 1 bany, cuina amb eixida, ampli menjador amb terrassa. 490€

V210-1 Vilassar de Dalt. planta baixa de 60m2, 2 habitacions, cuina office, 1 bany, calefacció de gas, opció pàrquing. 490€

V437 Premià de Mar. Centre de la Gran Via, pis de 75m2, amb 3 habitacions, cuina reformada, 1 bany, terrassa. 500€

V659-2 Vilassar de Dalt. Pis d’obra nova de 60m2, 2 habitacions, 1 bany, cuina office, bomba de calor. 550€

V411 Vilassar de Dalt. Pis de 60 m2, 2 habitacions amb armaris encastats, 1 bany, cuina office, terrassa de 30m2. 550€

V259-1 Premià de Mar. Planta baixa al casc antic reformada, 2 habitacions, 1 bany, cuina independent, pati de 30m2. 650€

V129-7 Vilassar de Dalt. Casa de poble de 4 habitacions, 2 banys, calefacció de gas, pàrquing per a 2 cotxes. 655€

V42-2 Vilassar de Dalt. Casa de poble de 90m2 reformada, 2 habitacions, 2 banys, ampli menjador, calefacció, pati de 15m2. 675€

V82 Vilassar de Dalt. Pis de 75m2, 4 habitacions, 2 banys, menjador amb terrassa de 10m2, pàrquing i z. comunitària. 700€

V361-2 Vilassar de Dalt. Pis de 65m2, obra nova, 2 habitacions, bomba de calor, 1 bany, cuina office, terrassa de 10m2, pàrquing. 700€

V210-7 Vilassar de Dalt. Pis de 90m2, ampli menjador, 3 habitacions, armaris encastats, 2 banys complerts, cuina independent, pàrquing. 750€

V176 Vilassar de Dalt. Pis de 80m2, 3 habitacions, cuina office, calefacció, 2 banys, terrassa de 20m2 amb vistes, pàrquing i piscina. 750€

V203 Vilassar de Dalt. Pis de 80m2, 3 habitacions dobles, 2 banys, cuina independent, ampli menjador amb balcó i vistes. 775€

V200-4 Vilassar de Dalt. Dúplex d’obra nova, 4 habitacions amb armaris, 3 banys, menjador amb terrassa de 15m2, al centre. 850€

V351-2 Vilassar de Dalt. Dúplex d’obra nova, 3 hab. i traster, 3 banys, menjador de 25m2, cuina independent, terrassa 10m2. 850€

C/ Àngel Guimerà, 13 · 08339 Vilassar de Dalt · Tel. 93 753 31 02 · www.finquesmiralles.com


Del 19 de juny al 2 de juliol de 2013

Immomaresme | 19

PROMOCIONS IMMOBILIÀRIES COMPRA · VENDA · LLOGUER DE FINQUES VENDA

Alella. Pis reformat. 3 hab. 1 bany comp.+1 bany senzill. Terrassa vistes. PER ENTRAR A VIURE. 195.000 €

Alella. Finca de poble. 128 m2 en dues plantes. Parcel·la de 253m2. Moltes possibilitats. 325.000 €

Alella. Can Magarola. 400m2 constr. amb possib. d’ampliació. Parc. 2.370m2. Per entrar a viure 1.170.000 €

Alella. Casa en filera de cantonada MOLT CÈNTRICA. Amb 400 m2 de jardí privat. 499.000 €

Alella. Can Vilana. Planta baixa amb jardí. Per entrar a viure. PK i traster. Accés zona comun. 280.000 €

Alella. Can Gaza. Fantàstic àtic dúplex de 150 m2 PK i traster. 390.000 €

Alella. Casa amb encant. 350m2 const. En parcel·la de 500 m2. Per entrar a viure. 850.000 €

Alella. Vallbona. Casa de 300 m2. 5 habitacions 3 banys. Per entrar a viure. 900.000€

LLOGUER

Alella. Pis cèntric amb accés independent. 3 habitacions 2 banys. Terrassa àmplia. 850 €/mes

Alella. Planta baixa AMB MOBLES. 2 habitacionst. Per entrar a viure. 650 €/mes

Alella. Pis MOLT CÈNTRIC. Cuina menjador amb molta llum. 2 hab., 1 bany. Equipat. Ascensor. 700 €/mes

Alella. Finca semi nova. Casc Antic. 3 habitacions, 2 banys. Ascensor. Bomba de calor. 700 €/mes

Alella. Planta baixa, centre poble, 87 m2 amb molt jardí Zona comunitària amb piscina. 1.000 €/mes

Alella. Casa aïllada amb jardí propi. 3 habitacions 1 bany complet Garatge. Calefacció. 1.000 €/mes

Alella. Centre. 3 habitacions 1 bany. Terrasseta. Ascensor. Consultar preu

Alella. Can Vilana. Casa en filera de cantonada. 4 habitacions, 3 banys + 1 bany senzill. 1.300 €/mes

Telèfon 93 540 14 65 · www.arrel.com


20 | Immomaresme

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I REHABILITACIÓ DE LA LLAR

Del 19 de juny al 2 de juliol de 2013

Estalvi d’energia en finestres

Tipus de marc Hi ha infinitat de possibilitats a l’hora de crear una fusteria, però totes han de tenir alguna cosa imprescindible, tant per normativa com per sentit comú: trencament del pont tèrmic. Què és el trencament del pont tèrmic? El concepte de pont tèrmic és molt senzill: si un mateix material dóna a l’interior i l’exterior de l’habitatge l’energia es transmetrà a través i es perdrà, especialment si el material és un bon conductor tèrmic (com l’alumini). Trencar el pont tèrmic no és altra cosa que interrompre aquest flux d’energia amb un material aïllant o mitjançant el buit. Per tant, és important que les fusteries siguin un “sandvitx” format per tres capes: material d’acabat interior, aïllant i material d’acabat exterior. A part que els marcs incloguin el trencament del pont tèrmic, és també molt important la forma d’obertura de les finestres, ja que no totes són igual d’eficients (energèticament parlant).

Podem parlar de tres tipus de finestres: abatibles, corredisses i fixes. 1. Abatibles Hi ha infinitat de possibilitats; batents, pivotants, oscil·lo batents, basculants... Qualsevol d’aquestes ofereix un tancament bastant hermètic i la diferència rau principalment en la forma d’obertura, que s’ha d’adaptar a cada finestra per l’accessibilitat o l’espai disponible. És interessant l’opció de finestres oscil·lo batents, que permetin una obertura normal o obrir tot just 10 centímetres per la part superior, el que és perfecte per ventilar sense perdre massa energia. La contra d’aquest tipus de finestres és que necessiten es-

pai lliure a l’interior de l’habitatge i, si les fulles són molt grans, han de ser molt resistents, pel que solen ser perfils molt gruixuts en comparació amb les corredisses. 2. Corredisses Poden ser corredisses horitzontals o verticals (guillotina), amb dues fulles o amb un full i un fix. Aquest tipus de fusteria és menys eficient, ja que el tancament és molt menys hermètic que en una finestra abatible. El costat bo és que no necessita d’espai a l’interior de l’habitatge per poder obrir i que els marcs no han de ser molt resistents ja que no han de suportar tot el pes del vidre, pel que poden ser més prims i ofereixen més superfície d’il·luminació. Cal anar amb compte, ja que aquest tipus de fusteria no sempre compleix les exigències del CTE i no es pot posar en moltes zones d’Espanya.


EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I REHABILITACIÓ DE LA LLAR

Del 19 de juny al 2 de juliol de 2013

3. Fixes Energèticament parlant és la millor opció ja que les pèrdues són mínimes. Ofereix la major superfície de vidre i, en no haver-hi tancaments ni parts mòbils, és totalment hermètica, però no és possible ventilar a través d’elles. Encara que evidentment no és possible ni lògic posar totes les finestres així, sí que es pot realitzar un estudi sobre quines parts es podrien col·locar de forma fixa, ja que reduiria notablement les pèrdues d’energia si es combinen amb les parts mòbils necessàries. Finalment, cal prestar especial atenció en l’execució de la col· locació de les finestres en els tan-

caments, ja que una bona fusteria mal col·locada perd tota la seva eficiència. En preparar el buit per rebre la fusteria s’ha de tenir en compte el pont tèrmic que es pot produir en aquesta zona i trencar-lo mitjançant aïllaments. En col·locar la fusteria s’ha de segellar bé amb escuma de poliuretà o similars per evitar fuites en la junta entre fusteria i tancament, i totes les juntes han d’estar perfectament impermeabilitzades per evitar filtracions. En definitiva, independentment del material escollit s’ha d’exigir sempre una fusteria de qualitat, amb trencament del pont tèrmic, preferiblement, abatible i cuidant el disseny, posant parts fixes sempre que sigui possible. Per descomptat un tècnic pot ajudar a realitzar la millor elecció i el disseny més eficient que pot permetre’ns estalviar una gran quantitat d’energia. Text: Ricard Bosch

Immomaresme | 21


22 | Immomaresme

Del 19 de juny al 2 de juliol de 2013

OBRA NUEVA EN CANOVELLES

ESTRENE PISO 9 ÚNICOS PISOS DE 90M2 ÚTILES DE 3 HABITACIONES

POR 180.000 €

GRAN ZONA COMUNITARIA PRIVADA CON PISCINA Y PARQUE INFANTIL

609 11 79 04


ASESSORS iMmobiliariS

Del 19 de juny al 2 de juliol de 2013

Venta TEIÀ adosada Ref.-1033

Immomaresme | 23

495.000€

Venta TEIÀ terreno Ref.-979

Venta EL MASNOU 4 vientos

550.000€

Ref.-1035

Venta TEIÀ Planta baja Ref.-1004

259.000€

Alquiler TEIÀ 600 €/mes Ref.-03A

93 540 48 68 info@tothabitat.com

250.000€

Ref.-995

Venta PALAFOLLS 4 habitaciones Ref.-1032

Venta TEIÀ Unifamiliar Ref.-1029

Alquiler temporada TEIÀ 550 €/mes Ref.-04A

Venta TEIÀ 3 vientos

298.000€

121.000€

390.000€

Alquiler EL MASNOU 650 €/mes Ref.-06A

C/ Can Bassols, 16-18 08329 Teià (BARCELONA)


631  

Immomaresme, la revista immobiliaria del maresme.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you