Page 1

Per a contractar publicitat: publicitat@immomaresme.com · Tel. 93 799 18 40 · Fax 93 799 86 35 · PUBLICITAT QUINZENAL EDITADA PER MASMEDIA 21. S.L. Dipòsit legal: B-27262-1997

immomaresme com

de novembre al nº 615 Del4 de21desembre de 2012

OP

OR TU

NIT AT

ARGENTONA. CENTRE

CUINA - MENJADOR

BANY PRINCIPAL

Espectacular xalet de disseny a 4 vents de 370 m2 en parcel·la de 470 m2. Distribuïda en varies estances. En planta, hall amb armaris encastats, 1 hab. doble, 1 bany complet, gran cuina menjador amb sortida a porxo i piscina. En planta 1a, 5 hab. dobles (1 suite amb vestidor), 2 banys complets i solàrium. En planta inferior, garatge per 3 cotxes, sala de màquines, 1 bany complet i sala polivalent. Qualitats: terra radiant sectoritzat per estances, domòtica avançada, descalcificador, plaques solars, piscina sistema electròlisi, paviment porcelànic, parquet, cuina Santos, griferia Grohe.

870.000 €

DUTXA

DOMÓTICA AVANÇADA

Avda. Puig i Cadafalch, 40 · ARGENTONA info@finquesargentona.com

93 756 18 86 · 699 752 160 EL MASNOU CENTRO Casa de 200m2. 4 hab. Salón con chimenea. Jardín. Terraza. Bodega. Garaje para 2 coches. IMPECABLE.

358.000 €

assessors immobiliaris

93 540 90 90

www.setclaus.com · info@setclaus.com


2 | Immomaresme

Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

El ‘banc dolent’ facilitarà l’entrada d’inversors com a accionistes amb la separació dels habitatges per categories La societat gestora (Sareb) agruparà principalment sòl, promocions sense vendre i participacions immobiliàries dels bancs intervinguts. Els habitatges traspassats quedaran exempts de l’impost de transmissions. El ministre d’economia, Luis de Guindos, va explicar el passat dijous 16 de novembre en la roda de premsa posterior a la reunió del consell de ministres que la societat gestora del ‘banc dolent’ crearà diversos fons fiduciaris que agruparan els diferents tipus d’actius immobiliaris. Es tracta de “facilitar l’entrada d’inversors institucionals”, ha afirmat el ministre, és a dir, captar bàsicament grans fons d’inversió internacionals, que fins ara no han mostrat gaire interès a participar en el projecte. D’aquesta forma, el ‘banc dolent’ denominat Sareb vol facilitar la venda per paquets dels actius que hi vagin a parar, i que principalment seran promocions, sòl i participacions immobiliàries. No està previst que una part important del ‘banc dolent’ estigui formada per pisos o habitatges. De fet, n’han quedat exclosos els pisos d’una valoració superior a 100.000 euros. Luis de Guindos ha afegit que en el reial decret aprovat el passat dijous s’hi ha inclòs una esmena al primer reial decret de l’agost per la qual quedaran exemptes de l’impost de transmissions les operacions del ‘banc dolent’, amb un altra intent de fer encara més atractiva la inversió dels fons estrangers. Font: Diari Ara

Solters i divorciats sense dos fills al seu càrrec queden fora de les mesures antidesnonaments Les noves mesures per protegir els deutors hipotecaris, entre les quals hi ha la paralització durant dos anys dels desnonaments sempre que es compleixin determinats requisits econòmics i socials, ha entrat en vigor el passat divendres 16 de novembre, després de la seva publicació al BOE. La norma serà d’aplicació als processos judicials o extrajudicials d’execució hipotecària que s’haguessin iniciat “a l’entrada en vigor” d’aquest reial decret i en què no s’hauria procedit al desnonament. Les mesures deixen fora amplis collectius com solters o divorciats sense fills o amb un sol menor al seu càrrec, sempre que aquest superi els 3 anys d’edat. El deutor es podrà quedar a la vivenda sense cap cost, sempre que pertanyi a una sèrie de col·lectius especialment vulnerables. Es tracta de famílies nombroses; unitat monoparental amb dos fills a càrrec; famílies amb un menor de 3 anys, i famílies amb un dels seus membres discapacitat superior al 33%. O persones afectades per dependència o incapacitat permanent per treballar, famílies en què el deutor hipotecari es trobi a l’atur i hagi esgotat les prestacions per desocupació, a famílies en què convisquin una o més persones unides amb el titular de la hipoteca o el seu cònjuge amb vincle de parentiu fins a tercer grau de

consanguinitat i que es trobin en situació de discapacitat, dependència, malaltia greu que l’incapaciti per fer una activitat laboral, i unitats familiars en què hi hagi una víctima de violència de gènere. A més, han de concórrer una sèrie de requisits econòmics perquè es paralitzi el desnonament, com que els ingressos del conjunt de la unitat familiar no podran superar el límit de tres vegades l’Indicador Públic de Renda d’Efectes Múltiples (IPREM), que el 2012 se situa en 532 euros al mes, és a dir, 1.597 euros mensuals o, cosa que és el mateix, prop de 19.200 euros anuals. També hauran d’acreditar que en els quatre anys anteriors al moment de la sol·licitud de la paralització del desnonament hagin patit una alteració “significativa” de les seves circumstàncies econòmiques, entenent-se per això quan el pagament de la hipoteca sobre la renda familiar s’hagi multiplicat per 1,5 vegades en aquests quatre anys -és a dir, que si suposava un 40% hagi passat a ser un 60%-. Els altres dos requisits econòmics a complir passen perquè la quota hipotecària superi el 50% dels ingressos nets percebuts pel conjunt de la unitat familiar, i que es tracti de crèdit garantit amb hipoteca sobre l’única vivenda del deutor i concedit per a la compra d’aquesta. Font: El Periódico

Les vendes de pisos pugen un 3,3% davant la fi de la desgravació fiscal La cursa contrarellotge per vendre pisos que va iniciar el sector immobiliari al juliol, quan el govern espanyol va anunciar la fi de la desgravació fiscal per la compra d’habitatge habitual i la pujada de l’IVA dels immobles a partir del gener del 2013, s’ha traduït en un lleuger ascens de les transaccions. Segons les dades que va fer públiques ahir l’Instituto Nacional de Estadística (INE), les compravendes d’habitatges van repuntar un 3,7% al setembre a Catalunya, després que a l’agost ho fessin un 3,3%, en dades interanuals.

Això, segons els experts, es deu al canvi en la fiscalitat, i durarà fins al desembre, però anirà acompanyat d’una davallada dràstica de l’activitat al gener, quan s’estrenin els nous impostos. El professor d’economia de la UPF José García-Montalvo considera que al desembre hi haurà “una sorpresa”, perquè les transaccions augmentaran de manera considerable. “Aquest tipus d’operacions s’acostumen a deixar per a última hora”, argumenta, però al gener “la sorpresa serà en el sentit contrari”.


ÚLTIMOS PISOS EN VENTA

ACABADOS DE ALTA CALIDAD

· Áticos dúplex de 2 o 3 habitaciones con terrazas

· Viviendas de 1 y 2 habitaciones

EDIFICIO RONDA PRIM

MATARÓ

VIVIENDAS EN UNA ZONA EXCLUSIVA JUNTO AL “PARC CENTRAL”

ZONA COMUNITARIA CON JARDÍN Y PISCINA

· Locales tipo lofts. · Pisos de 2 habitaciones. · Áticos de 2 habitaciones con terraza privada.

RESIDENCIAL PARC CENTRAL

MATARÓ

VIVIENDAS DE OBRA NUEVA EN VENTA

VIVIENDAS EN EL CENTRO

CONSTRUCCIÓN DE TIPO TRADICIONAL

CERCA DE LA ESTACIÓN RENFE

ACABADOS ALTA CALIDAD

· Viviendas de 1, 2 y 3 dormitorios · Plazas de parking en el mismo edificio

EDIFICIO SANT LLUÍS

VILASSAR DE MAR

GRAN ZONA COMUNITARIA CON PISCINA Y ZONAS AJARDINADAS

· Viviendas de 3 y 4 dorm. · Plantas bajas con jardín privado. · Áticos de 3 y 4 dorm. · Acabados alta calidad

JUNTO A LA BIBLIOTECA ERNEST LLUCH

RESIDENCIAL LES PINEDES

VILASSAR DE MAR

C/ Entença, 157, 5º 1ª BARCELONA www.inmobiliariaocean.com Tel. 93 322 68 11


Finques Dorca

4 | Immomaresme

C

A

B

R

Assessors Immobiliaris

I

L

Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

S

registre d’agents immobiliaris aicat 3459 de Catalunya

93 753 38 71 651 91 04 59 615 23 63 68

ALQUILER - ALQUILER - ALQUILER - ALQUILER

REF. 01257-A. VILASSAR DE DALT Piso planta baja de 55m2 zona residencial tranquila cerca piscina y autobús. Salón-comedor. Cocina. Lavadero. 1 Baño. 2 Hab. Se alquila con cocina equipada (electrodomésticos) y aire acond. con bomba a calor.

500 €

REF. 01271 VILASSAR DE MAR. Piso en “Castillejos” todo reformado, impresionantes vistas mar y BCN. 85m2 con terraza 9m2, zona comun. piscina. Salón-comedor s/ tza espectacular. Cocina. Lavadero. 3 Hab. Baño con ducha. Aseo. Parquet. Calef. gas y ascensor. A estrenar!

REF. 01259. CABRILS Planta baja de 70m2 en el centro de la población, en zona tranquila, cerca de todos los servicios. Salón-comedor. Cocina. Lavadero. 2 Habitaciones. 1 Baño. 1 Galería cubierta. Se alquila sin muebles.

600 €

REF.0697 CABRILS Piso de 85m2 centro población cerca a escuelas y servicios. Salón-comedor con chimenea y salida a terraza. Cocina. Lavadero. 3 Habitaciones. 1 Baño. 1 Aseo. Cuarto trastero y zona parking con juegos infantiles.

REF. 01148-A. VILASSAR DE DALT OPORTUNIDAD. Ático 65m2 con terraza de 30m2 con sol y vistas. Salón-comedor con chimenea y salida a terraza. Cocina. Lavadero. 3 Habitaciones (1 Suite). Otro baño. Buena zona, en pleno centro.

REF. 01208 CABRILS Piso de 90m2 en el centro de la población, cerca todos los servicios. Salón-comedor. Cocina. Aseo. 4 Habitaciones. Baño. Lavadero. Plaza de parking.

650 €

690 €

REF. 01078 CABRILS. Casa de pueblo de 140m2 de 3 plantas en el centro, a un paso de todos los servicios. Salón-comedor con chim. Cocina-office. Aseo. 4 Hab. 1 Baño. Lavadero y estudio con chim. y salida a balcón. Muy buena situación con mucho sol.

REF. 01264 CABRILS Excelente piso seminuevo de 85m2 centro población con parking. Salón-comedor con salida a balcón. Cocina. Lavadero. 3 Habitaciones (1 Suite). Otro baño. De lo mejor de Cabrils con sol, vistas y con ascensor.

750 €

750 €

700 €

700 €

REF. 01248 CABRILS. Ático de 100m2 centro población con zona comunitaria con piscina, tenis y juegos infantiles (todo incluido en el precio). Salón-comedor con chimenea y salida a terraza. Cocina. Lavadero. 3 Habitaciones (1 suite). Otro baño. Plaza parking.

REF. 01267 CABRILS. Torre adosada de 140m2 centro población con zona comunitaria con piscina. Salón-comedor con salida a terraza. Cocina. Aseo. 3 Habitaciones. 1 Baño. Estudio. Trasero y una plaza de parking. Torre muy cómoda y muy soleada.

REF. 01261 CABRILS. Torre de 100m2 en 1 sola planta toda reformada a estrenar en el centro. Salón-comedor. Cocina-office. Lavadero. 3 Hab. (1 suite). Otro baño. Jardín. Torre muy cómoda solo una planta cerca de todos los servicios y con calefacción.

REF. 01086-A. CABRILS. Dúplex seminuevo de 120m2 en el centro, con jardín de 30m2. Salóncomedor con chimenea y salida directa al jardín. Cocina. Lavadero. 2 Baños y 3 Habitaciones. Parking y trastero opcional. Todo impecable, moderno y funcional.

780 €

900 €

900 €

925 €

REF. 0983-A CABRILS. Oportunidad! Torre adosada de 220m2 centro población con piscina y tenis. Salón-comedor. Cocina-office. Aseo. 4 habitaciones (1 Suite). Otro baño. Altillo. Terraza. Garaje. Zona residencial tranquila y agradable cerca escuelas y servicios.

REF. 01052 CABRILS. Piso 140m2 todo reformado muy amplio y acogedor, zona comunit. piscina, tenis y zona niños. Salón-comedor con chimenea s/ terraza. Cocina-office. Lavadero. 4 Hab dobles arm. 2 Baños con ducha. Trastero y pk. Se alquila sin muebles.

REF. 0780-A. CABRILS. Torre adosada obra nueva 200m2, centro, con zona comunitaria y piscina. Salón comedor con chimenea. Cocina office equipada. Aseo. 3 hab (1 suite), 2 baños. Estudio con solarium. Sala polivalente 40 m2. Trastero. Cuarto máquinas. Pk.

1.000 €

1.050 €

1.150 €

ÚLTIMA TORRE REF. 0686 CABRILS. Torre unifamiliar seminueva, 2 plantas, centro, 235m2, parcela 620m2 cada una. Salón comedor, cocina office, 5 hab (1 suite + tza y hab. en planta baja), 3 baños, garaje 2 c. y jardín llano. Cerca escuelas y servicios. Exc. acabados y A.A. bomba calor.

1.500€

NECESITAMOS VIVIENDAS DE ALQUILER


WWW.FINQUESDORCA.COM Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

Immomaresme | 5

REF. 01253 CABRILS Encantador piso seminuevo exterior. 3 Habitaciones (amplia suite; 1 doble con armario; 1 individual). Cocina-office con salida a patio. Salón-comedor con salida terraza jardín. Finca con ascensor y pocos vecinos. Cerca de todos los servicios. Parking y trastero.

REF. 0705 CABRILS Centro del pueblo. Piso amplio y exterior de 140m2. 4 habitaciones dobles, armarios empotrados. 2 baños. Gran salón comedor con chimenea y salida a terraza. Cocina office equipada. Cuarto máquinas. Calefacción. Parking. Excepcional zona comunitaria ajardinada con piscina, tenis, etc.

REF. 01204. CABRILS OPORTUNIDAD. Torre de 90m2 en una sola planta en parcela llana de 742m2 con jardín y piscina. Salón-comedor con chimenea y salida a terraza. Cocina. Lavadero. 4 Habitaciones. 1 Baño. Aseo. Garaje independiente. Torre muy cómoda en urbanización de prestigio con mucho sol.

255.000 €

298.000 €

325.000 €

OPORTUNIDAD

OPORTUNIDAD

REF. 01180 CABRILS Torre adosada de 180m2 con zona comunitaria con tenis, piscina, pista polideportiva y juegos infantiles. Salón-comedor con chimenea y salida a porche. Cocina-office. Aseo. 4 Habitaciones (1 Suite). Otro baño. Garaje. Sólo dos plantas con mucha privacidad.

REF. 01224 CABRILS. Torre adosada esquinera de 270m2 en el centro mismo de la población con zona comunitaria con piscina. Salón-comedor con salida a terraza. Cocina-office. Aseo. 4 Habitaciones (1 Suite). Otro baño. Sala polivalente. Lavadero. Habitación planchar. Despacho. Terraza. Barbacoa. Jardín privado. Torre seminueva impecable.

REF. 01269 VILASSAR DE DALT Torre de 300m2 en parcela llana de 500m2 con jardín y piscina cerca población. Salón-comedor. Cocina-office. Aseo. 5 Habitaciones (1 Suite y 1 en planta baja). Otro baño. Lavadero. Bodega. Trastero. Sala polivalente y garaje. Excelente oportunidad y precio!

328.000 €

448.000 €

450.000 €

REF. 01254 CABRILS ¡Oportunidad! Torre de 300m2 en parcela de 950m2 con jardín, piscina y excelentes vistas. Salón-comedor con salida a jardín y piscina. Cocina. Lavadero. Despensa. 2 Baños. 4 Hab (1 suite). Garaje para 2 coches. Todo de diseño actual. Lista para entrar a vivir. No se pierda esta gran oportunidad.

REF. 01114 CABRILS Torre de 299m2 seminueva en parcela de 1.211m2 con jardín, barbacoa y piscina. Salón-comedor con salida a terraza. Cocina-office. Aseo. 4 Hab. (1 en planta baja y 1 Suite con terraza). Otro baño. Lavadero. Despensa. Sala de juegos. Garaje. Todo impecable con aire acondicionado y cerca población.

REF. 0377 CABRILS Gran torre de 350 m2 en fenomenal solar de 2000 m2. Con jardín. Barbacoa. Piscina y excelentes vistas al mar. Salóncoemdor. Cocina office. Dos baños. Aseo. 4 Habitaciones y sala polivalente.

460.000 €

NUEVO PRECIO 495.000 €

525.000 €

REF. 01040 CABRILS. Torre 350m2 reformada estilo rústico, parcela 1.200m2 con jardín, piscina, barbacoa y vistas mar. 1a planta con salón-comedor con chim. Cocina-office. 3 Hab. Despacho. Baño. Aseo. Garaje. Gran sala polivalente con chim. y cocina. Baño. 1 Hab. matrimonio. Posib. de convertirse en 2 viviendas indep. Muy buena zona con sol y tranquilidad.

REF. 01085 CABRILS. Torre de 270m2 en parcela de 870m2 con jardín, porche, barbacoa, piscina y excelentes vistas al mar. Salón-comedor a dos niveles con chimenea. Gran cocina-office. Cuarto planchar. 6 Habitaciones (3 en planta baja). 2 Baños. Sala lectura y garaje para dos coches. Todo impecable en parcela muy bien orientada y con mucho sol.

REF. 01250 CABRILS Gran torre de 350m2 en parcela de 1200m2 con jardín, piscina y vistas mar. Salón-comedor con chimenea y salida a jardín. Cocina-office. Aseo. Bodega. 4 Habitaciones (1 Suite). Otro baño. Sala billar. Trastero y garaje. Todo impecable y muy soleada.

590.000 €

595.000 €

624.000 €

Ctra. de Cabrils, 12 (delante gasolinera) - 08348 CABRILS www.finquesdorca.com - dorca@finquesdorca.com


6 | Immomaresme

VIVIR EN SANT VICENÇ DE MONTALT... EN ALQUILER Y VENTA

Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012


Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

Immomaresme | 7


8 | Immomaresme

Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

` DE DALT PREMIA ĂšLTIMA CASA EN VENTA


Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

MATARÓ

ÚLTIMA CASA EN ALQUILER O VENTA

Immomaresme | 9


10 | Immomaresme

Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

VENTA ALELLA

Ubicada en zona residencial con un magnífico entorno de naturaleza. Vivienda 300m2 en parcela de 1.150M2 con piscina. Salón comedor con chimenea, cocina office de 25m2, dormitorio doble y baño, suite con vestidor, baño y salida a exterior, 3 dormitorios dobles y baño completo. Garaje. Impecable. Ref: 3364 Precio: 599.000€

VENTA CABRERA DE MAR

Torre de 650m2 en parcela ajardinada de 1.707M2 con piscina privada. Salón comedor 45m2 con chimenea, estudio, cocina office, lavanderia.3 Dormitorios dobles, baño, aseo y dormitorio suite. Salón estar con cocina, bodega, dormitorio y baño. Garaje amplio.Terreno en venta finca colindante. Ref: 3358 Precio: 1.350.000€

VENTA PREMIÀ DE DALT

Magnífica torre de 450m2 en parcela de 525m2 con piscina. En planta dispone de amplio salón comedor de 45m2 con salida a porche-jardín, cocina office con zona comedor, cuarto de lavandería y baño. Suite principal con terraza, 3 dormitorios dobles (con terraza) y 2 baños. Estudio de 30m2 con baño y terraza. Garaje para 4 vehículos, gimnasio con sauna, 1 baño y gran sala polivalente de 40m2. Ref: 3204 Precio:795.000€


Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

Immomaresme | 11

ALQUILER TEIÀ

Torre en zona residencial de 400m2 en parcela ajardinada de 800m2 con piscina y vistas al mar. Gran cocina office, salón con chimenea y salida a porche-jardín, 4 dormitorios dobles (1 suite con vestidor y salida a terraza) 3 baños. Sala polivalente con salida a terraza. Garaje 3 vehículos. Amueblada y equipada. Ref: 6325 Alquiler: 3.000€/mes

ALQUILER o VENTA TEIÀ

Torre de 500m2 en parcela de 600m2 con piscina y espectaculares vistas al mar. Gran salón comedor, cocina office con salida a terraza acristalada, 4 dormitorios (1 suite y una doble suite), 4 baños, aseo de cortesia, lavadero. En planta piscina, salón, cocina, baño y sala polivalente. Garaje. Ref: 6490 Alquiler :3500€/mes Venta: 1.550.000€

ALQUILER PREMIÀ DE DALT

Piso seminuevo de 132m2 dispone de salón comedor con salida a terraza, 3 dormitorios (1 tipo suite), 2 baños, cocina oficce, lavadero, 2 plazas de aparcamiento, trastero. Calefaccion, aire acondicionado. Ubicado en complejo residencial con piscina comunitaria. Impecable. Ref. 6274. Alquiler: 1250€/mes


12 | Immomaresme

Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

BERHOUSE SERVICIOS INMOBILIARIOS

BRH-206 CABRERA MAR. OBRA NUEVA. Casa adosada 216 m2, parcela 269m2. Salón comedor 37m., salón comedor verano, cocina off. 19m. equip., 4 Hab (1 suite), 2 baños, aseo. Sala poliv. 45m. A/a. Gje 2 c. Acabados 1a calidad. A 200m. playa y centro. VENTA: 600.000 € // ALQUILER: 1.700€/mes

BRH-440 PREMIÀ DE DALT. Torre 4V, parcela 1.960M. Salón comedor cocina office, 5 hab (1 suite + vestidor). Casa indep.invitados 166m. Salón comedor, cocina americana, 3 hab (1 suite), 2 baños, garaje 2 coches. Piscina privada. Vistas mar. VENTA: 1.300.000€ // ALQUILER: 2.500€/mes

BRH-369 MATARÓ. CAN QUIRZE. Obra nueva. Torre 3 vientos de 260m2, 2 plantas, jardín 300m2. Salón comedor 45m2, cocina office de 25 m2, 5 hab (2 en planta, 1 suite), 3 baños. Garaje 3 c. Vistas al mar. Zona ajardinada con piscina comunitaria. VENTA: 790.000€ // ALQUILER: 1.900 €/mes

¿Necesita alquilar su vivienda? Sólo necesitamos 3 semanas!! Llame ahora al teléfono: 678.699.710 ó mail: berhouse@berhouse.com (Zona: El Masnou, Alella y Teià)

BRH-483. EL MASNOU - OCATA. ¡¡OPORTUNIDAD!! Piso de obra seminueva de 110 m2 con piscina y jardín comunitario. Terraza de 20 m2. Amplio salón comedor con acceso directo a terraza. Cocina office. 3 hab. dobles (1 suite). 2 baños. A/e, a/a, calefacción. Parking para 1 vehículo. 330.000€ // POSIBILIDAD EN ALQUILER CON OPCION A COMPRA: 1.150 €/mes

BRH-492. TEIÀ - LA PLANA. ¡¡OPORTUNIDAD!! Piso de obra seminueva de 95 m2 con terraza de 11 m2. Salón comedor, 3 habitaciones, 2 baños. 2 Plazas de parking y 2 trasteros. Zona ajardinada con piscina comunitaria.

290.000 €

AVD. JOAN XXIII, 41 EL MASNOU BERHOUSE@BERHOUSE.COM

93 540 59 94

678 69 97 10


Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

Immomaresme | 13

BERHOUSE SERVICIOS INMOBILIARIOS

Ref. BRH-272

Ref. BRH-482

Ref. BRH-384

BERHOUSE@BERHOUSE.COM BERHOUSE@BERHOUSE.COM

WWW.BERHOUSE.COM


14 | Immomaresme

Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012


Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

Immomaresme | 15


Passeig del Castanyer, 1 · TEIÀ

16 | Immomaresme

INQUES

Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

www.finquesmonico.com

ÓNICO

93 540 20 06

Des de 1958

LLOGUERS

TEIÀ. Pis cèntric, zona tranquil·la amb grans vistes a mar i muntanya de 115 m2. 4 habitacions, 1 banys, 1 aseo, salo menjador de 30 m2, cuina office, zona de rentar, terrassa, plaça de pàrking. 790 €/mes

TEIÀ. Pis cèntric de 67 m2, 2 habitacions, 1 bany, saló menjador, cuina, terrassa, ascensor, pk. Moblat. 700 €/mes

TEIÀ. Pis cèntric de planta baixa de 3 habitacions, salo menjador, cuina, 1 bany, traster. 525 €/mes. Pàrking opcional.

LOCALS DE LLOGUER EL MASNOU. Oficina de 95 m2. 700 €/mes EL MASNOU. Oficina de 110 m2. 1.100 €/mes TEIÀ. Local 80 m2. 600 €/mes TEIÀ. Local 160 m2. 1.100 €/mes EL MASNOU. Pis de 114 m2., 4 habitacions, 1 bany, 1 aseo, saló menjador, cuina, terrassa, aparcament. 850 €/mes

TEIÀ. Local 200 m2. 500 €/mes

TEIÀ. Pis de planta baixa, 3 habitacions, 1 bany, saló menjador, cuina, sortida 10 m2. 500 €/mes

TEIÀ. Pis centric de 3 habitacions (2 dobles), 1 bany, saló menjador, cuina. 650 €/mes

TEIÀ Casa en casc urbà de 176 m2, vistes al mar i muntanya, 4 habitacions, saló menjador, 2 bays, aseo, garatge 1 cotxe, jardí 200 m2. 1300 €/mes OPCIO DE COMPRA

TEIÀ. Casa al centre del poble de 85 m2., 3 hab, 2 banys, saló menjador, cuina, aparcament 1 cotxe. 800 €/mes

TEIÀ. Local de magatzem de 75 m2. 240 €/mes

EL MASNOU. Casa en el centre prop estació, 3 habitacions, 2 banys, saló amb llar de foc, menjador, cuina, rebost i golfes. 1150 €/mes

TEIÀ. Casa de 344 m2, 4 hab (1 suite), 2 banys, 1 aseo, salo menjador de 50 m2, cuina office, despatx i saló, garatge, jardí particular i zona comun. piscina. 1600 €/mes

SELECCIÓ DE CASES

TEIÀ. Casa moderna aïllada amb de 400 m2. amb vistes al mar, salo menjador de 40 m2, 4 hab (1 suites) 3 banys, 1 aseo, cuinà amb illa de foc de 23 m2, terrasa, gararatge 6 cotxes, ascensor, jardí amb piscina. 4.000 €/mes

TEIÀ SANT BERGER. Casa moderna 400m2, 6 hab, 3 banys, saló menjador 70 m2 amb xemeneia, cuina, terrassa, ,garatge 4 c., jardí amb piscina, vistes mar. 3000 €/mes

ALELLA. Casa moderna amb magnífiques vistes de 500 m2 en parcel·la 1488 m2. 5 hab (4 suites), despatx, cuina de 30 m2 piscina interior climatitzada amb jacuzzi i piscina exterior desbordant, gimnàs, sala de cinema i garatge. 5.000 €/mes


Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

Immomaresme | 17

VENDA

PREMIÀ DE MAR Casa aïllada 300 m2, parcel·la 528 m2, saló menjador 40 m2, 6 hab(1 suite), 3 banys, cuina 4 m2, sala de jocs, garatge 2 c, jardí amb piscina. 650.000 €

PREMIÀ DE MAR. Pis de 90 m2. Cèntric, 4 habitacions, 1 bany, saló menjador, cuina, balcó. 250.000 €

TEIÀ. Cases d’obra nova. 4 hab., 2 banys, 1 aseo, saló menjador, cuina, estudi, terrassa, solàrium, jardí i zona comunitària amb piscina garatge 2 c. Des de 510.000 €

VALLROMANES. Casa urbanització del golf de 327 m2, en una parcel·la de 568 m2, 3 habitacions (1 suite), 2 bays, 1 aseo, saló menjador, cuina, estudi, bodega, traster, habitació de planxar, garatge 4 cotxes. 525.000 €

TEIÀ. SANT BERGER. Espectacular casa d’obra vista amb vistes al mar i BCN de 337 m2, 4 hab (2 grans suites), 3 banys, 1 lavabo, saló menjador llar de foc, cuina office, estudi, varies terrasses, jardí piscina i garatge. 795.000€

EL MASNOU. Casa de 221m2, 5 habitacions (1 en planta baixa), 2 banys, saló menjador amb llar de foc, cuina, jardí, garatge 1 cotxe, parcel·la de 480 m2. 625.000 €

TEIÀ Parcel·la plana de 600 m2. Cèntrica. TEIÀ. LA VINYA. Casa amb vistes de 352 m2, 5 hab, 3 banys, aseo, saló-menjador, cuina office, estudi, traster, garatge 4 cotxes, jardí i zona comunit. piscina. 600.000 €

250.000 €

TEIÀ Casa de poble cèntrica de 110 m2. 3 habitacions, 1 bany, 1 aseo, salo menjador, sala d’estar, cuina, terrassa de 24 m2. 270.000 €

TEIÀ. Pis nou de 3 habitacions, saló menjador, 2 banys, cuina, terrassa de 14 m2, 2 places de pàrking amb traster i zona comunitària amb piscina. 290.000 €

TEIÀ. Fantàstica casa 210 m2 i 200 m2 jardí molt cèntrica, vistes mar i muntanya. 4 hab (1 suite), 2 banys, 1 aseo, saló menjador amb llar de foc, cuina office, sala de jocs, garatge 2 cotxes, acabats impecables. 475.000 €

TEIÀ. Pis cèntric de 70 m2, 4 habitacions, 1 bany, saló menjador, cuina, galeria. 170.000 €

ALELLA. Centre de població. Casa de 172 m2, 3 habitacions, 2 banys, 1 aseo, saló-menjador, cuina, garatge, jardí. 390.000 €

TEIÀ. LA PLANA. Pis d’obra nova de 3 habitacions, saló menjador, 2 banys, cuina, terrassa, 2 places pk amb traster i zona comunitària piscina. 350.000 €

TEIÀ Casa cèntrica 162 m2, 4 hab, 2 banys, 1 aseo, saló menjador, cuina, i terrassa, garatge, jardí. 365.000 €


Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

18 | Immomaresme

FINQUES MIRALLES Lloguers · Compra · Venda · Assegurances Administració de comunitats

OL·LEGIAT

LLOGUER V396 VILASSAR DE DALT Planta baixa de 70m2, 3 habitacions, 1 bany, cuina, menjador amb sortida a eixida. 480€

V409-2 VILASSAR DE DALT Apartament de 45m2, 2 habitacions, 1 bany, cuina-office, tot nou, al centre. 550€

V414 VILASSAR DE DALT Pis 75m2, reformat, 3 hab, 1 bany, cuina amb eixida, menjador amb balcó, bomba calor. Sense ascensor. 550€

V210-2 VILASSAR DE DALT Planta baixa obra nova de 60m2, cuina-office, 1 bany, 1 habitació, opció pàrquing. 550€

V231-1 VILASSAR DE DALT Casa de poble de 90m2, 4 hab, menjador amb llar de foc, 1 bany a fora el pati, terrassa de 8m2. 600€

V284 VILASSAR DE DALT Pis 75m2, 3 hab, 1 bany, 2 terrasses, menjador amb llar de foc, calef., estudi i terrassa de 10m2. 625€

V370 VILASSAR DE DALT Àtic 70m2, 3 hab, 2 banys complets, calefacció i llar de foc, terrassa de 20m2, finca sense ascensor. 650€

V294 VILASSAR DE MAR Pis de 75m2, 3 hab, 1 bany, terrassa, calefacció, cuina reformada, traster, zona Atlàntida. 690€

V285 VILASSAR DE DALT Casa de poble de 180m2, 4 habitacions, 3 banys, cuina reformada, calef. de gas, pati de 30m2. 750€

V202-2 VILASSAR DE DALT Pis de 93m2, obra nova, 3 hab, 2 banys complets, calefacció gas, pàrquing, finca amb ascensor. 750€

V391 VILASSAR DE DALT Pis de 100m2, 4 hab, 2 banys complets, cuina amb eixida, terrassa de 7m2 i balcó. 750€

V662-7 VILASSAR DE DALT Loft 100m2, 1 sol ambient, cuina, estudi, habitacions, 3 banys, calefacció llar de foc i terrassa de 30m2. 950€

VENDA V695 VILASSAR DE DALT Planta baixa de 90m2, 3 habitacions, 2 banys complets, jardí de 100m2, pàrquing i traster. 220.000€

V672 VILASSAR DE DALT Casa de poble de 110m2 amb pati de 30m2, 4 hab, 2 banys, calefacció, parquet, al centre. 279.000€

C/ Àngel Guimerà, 13 · 08339 Vilassar de Dalt · Tel. 93 753 31 02 · www.finquesmiralles.com


Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

Immomaresme | 19

ZONA PRIVADA S.L. PROMOCIÓ I CONSTRUCCIÓ ELS MILLORS ACABATS PERSONALITZATS

Cuines de la marca Santos, Aixetes marca Grohe, Aluminis marca K-LINE automatitzades, terres i banys a escollir, portes lacades en blanc, Silestone...

ÚLTIMA CASA Possibilitat de

VILASSAR DE MAR

golfes

CASES APARELLADES DE 2 PLANTES I GARATGE

Planta baixa: Menjador-estar 30 m2,cuina-office, bany, possibilitat d‘habitació o cuina més gran. Planta pis: possibilitat de 3 o 4 hab. Planta garatge: per 2 cotxes, sala polivalent.

EN CONSTRUCCIÓ

ALELLA. 375.000€ A TOCAR DE LA PLATJA ENTREGA 1 ANY

395.000€

Casa de tres plantes, de 240m2 a 4 vents, vistes en zona residencial a tocar l‘autopista i la platja. Consta de menjador-estar de 35m2, 3 habitacions dobles, cuina-office de 14m2, garatge amb sala de polivalent. Acabats de gamma alta.

ALELLA

PARCEL∙LA DE 500M2

Urbanització. Casa minimalista de 2 plantes en parcel∙la de 500 m2 i garatge amb 90m2 per planta. Planta baixa: menjador-estar 38m2, cuina-office 15m2, suite 18m2, habitacions dobles 12 m2. Minimalistes i grans acabats.Planta pis: 4 hab. dobles (1 d’elles suite amb vestidor), 2 banys. Garatge 2 cotxes. Grans vistes, acabats d’alt stànding.

PREU-QUALITAT DEL MILLOR DEL MERCAT

ALELLA

A TOCAR DE LA PLATJA PRÀCTICA I CÒMODE

Casa a 4 vents, vistes al mar, 2 plantes, molt còmode, menjador-estar de 30m2, cuina-office de 15m2, 4 habitacions (1 suitte amb vestidor, 3 dobles), garatge en planta.

410.000 €

Tel. 93 707 75 75

450.000€

COMPREM SOLARS AL BAIX MARESME

comercial@zonaprivadasl.com


20 | Immomaresme

Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012


Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

Immomaresme | 21

PROMOCIONS IMMOBILIÀRIES COMPRA · VENDA · LLOGUER DE FINQUES CASES AÏLLADES

SANT ANDREU DE LLAVANERES. Casa unifamiliar senyorial alhora moderna de 546,82 m2 construïts en PLANTA sobre una parcel·la de 2.238,50 m2 Acabats de primaríssima qualitat. Vistes espectaculars a mar. VISITI LA PÀGINA WEB

ALELLA. NOVA ALELLA Casa aïllada PER ENTRAR A VIURE. Amb piscina privada. Situació privilegiada. CONSULTI PREU

CASES EN FILERA

ALELLA. LA PLANA En el centre del poble. Casa en filera de 180 m2 construïts. Zona comunitària amb piscina. 435.000€

ALELLA. LES GARDÈNIES REFORMADA INTEGRAMENT. Situació molt cèntrica. Zona comunitària amb piscina.

Telèfon 93 540 14 65 · www.arrel.com


22 | Immomaresme

Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

OBRA NUEVA EN CANOVELLES

ESTRENE PISO 9 ÚNICOS PISOS DE 90M2 ÚTILES DE 3 HABITACIONES

POR 180.000 €

GRAN ZONA COMUNITARIA PRIVADA CON PISCINA Y PARQUE INFANTIL

609 11 79 04


Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

ASESSORS IMMOBILIARIS

Immomaresme | 23

PISO EXCLUSIVO

ES UN PISO ESPECIAL Y DE DISEÑO DE 133 M2 CONSTRUIDOS, MAS UNA TERRAZA DE 24M2. REF.-1022 Muy luminoso, en una 2a planta, de 4 dormitorios (3 dobles y una suitte con bañera y ducha y A/E) y dos baños. Exquisitamente decorado, y con acabados impecables. Amplia cocina office equipada con todos los electrodomésticos, con lavadero y salón-comedor que se comunican con la terraza, con vistas sobre el parque Ocata y el mar. Todas las estancias son exteriores con orientación mar/montaña, el pavimento es de parquet, dispone de plaza de parquing para coche y moto y trastero. Todo en perfecto estado y preparado para la vida de una familia. Al lado playa y a escasos 5 minutos de la estación de tren. En una zona muy tranquila. 349.000 €

PISO EN ALQUILER EN EL MASNOU “Zona Santa madrona”

¡¡A REFORMAR!! PISO DE 80M2 EXTERIOR. ZONA LOS ALMENDROS, EL MASNOU. REF. 1020 Piso de 80m2 con 3 habitaciones (2 dobles más 1 sencilla), situado en un primero real con ascensor. Cocina con lavadero. Salón-comedor que se comunica con una terraza con cabida para una mesa y cuatro sillas. Baño completo. ¡URGE VENDER!! NO DEJE PASAR LA OPORTUNIDAD DE VENIR A VERLO! 132.000€

¡MÁXIMA URGENCIA POR DEMANDA DE NUESTROS CLIENTES!

Piso cálido y acogedor de 70m2. 2 habitaciones. (Habitación doble con vestidor) 1 Baño con bañera. Todo exterior. Terraza con vistas al mar. Zona Santa Madrona. Cerca playa y estación.

Precisamos viviendas de alquiler desde Montgat a Vilassar de Mar. Llamamos y te atenderemos. CONSULTA GRATUITA

800€/mes

OCASIÓN POR PRECIO

NUEVO PRECIO

EL PRECIO MÁS BAJO

EXCLUSIVO PISO CON TERRAZA 40M2. ZONA “SANTA MADRONA” EL MASNOU REF-993 Piso de 63m2 + 40m2 de terraza, totalmente exterior. La cocina abierta al salón-comedor, disfruta de la presencia de la terraza. Baño grande y confortable, con luz natural y bañera hidromasaje. Un dormitorio principal abierto a la terraza, con vestidor (14m2) y A/A, + hab. individual (6m2) para el pequeño, o como zona de estudio o descanso. Calef. en todo el piso. Lavadero. Doble acceso: directo desde la calle o desde la entrada principal del edificio. Primero real. Parking y trastero. Situada en la mejor zona residencia de Ocata. Lo que uno o dos necesitan para vivir, en un entorno de tranquilidad y cerca de la playa. 149.000 €

VIVIENDA DE 2 HAB. EN ZONA “LA SALLE”. PREMIÀ DE MAR. Ref.-1008 Piso de 60m2 con 2 habitaciones (10m2 con armarios empotrados y 6m2) y una más acondicionada a modo de despacho, situado en un segundo piso real. Salón-comedor que se comunica con la cocina y con un balcón grande. Baño completo. Es una vivienda muy “coqueta” para entrar a vivir; que recibe mucha luz natural. Al lado la estación y la playa. 90.000€

CASA PUEBLO 185.000 € CASA DE PUEBLO EXTERIOR PARA REHABILITAR DE 3 PLANTAS EN EL MASNOU, ZONA IBARS MEDIA. REF. 1014 Casa de pueblo de 120m para reformar. Exterior, de 4 habitaciones, con posibilidad de hacer cocina y comedor, con salida al jardín de 60m2 con vistas al mar y patio trasero de 10m2. OCASIÓN MUY BUENA PARA REFORMARLA COMPLETAMENTE Y DEJARLA A SU GUSTO. IDEAL PARA VIVIR EN UN PUEBLO CON TODOS LOS SERVICIOS. ¡ECONÓMICA!.... BUENA OPORTUNIDAD. 185.000 €

93 540 48 68 info@tothabitat.com

C/ Can Bassols, 16-18 08329 TEIÀ (BARCELONA)


24 | Immomaresme

Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012


Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

25è ANIVERSARI 1987-2012 registre d’agents immobiliaris aicat 4527 de Catalunya

Immomaresme | 25

FINQUES

ORTEU

93 555 44 45 649 918 419 martaorteu@orteu.com C/ Roca Suárez, 47 · TEIÀ

LLOGUERS TEIÀ. Pis c/Mirador. 112m2. Vistes panoràmiques. Saló-menjador 25m, llar de foc, estudi 12m. 3 habitacions, 2 banys, terrasses. Aire condicionat i calefacció. 800€/mes.

EL MASNOU SANT MIQUEL PIS EN VENDA Saló menjador 2 ambients, 3 habitacions, bany, aseo, terrassa. Calefacció. Molt ben comunicat. PREU VENDA: 218.000€

TEIÀ CASC URBÀ. PIS EN VENDA Saló menjador 25m amb llar de foc, cuina, 3 dormitoris, 2 banys. Terrasses. Tot exterior. Magnífiques vistes. Calefacció. Jardí comunitari. PREU VENDA: 210.000€ TEIÀ. Masia antiga al centre del poble. Planta baixa, pis i golfes. Pati. Coberta amb teulada 2 vessants. A restaurar. CONSULTI’NS

TEIÀ. Pis amb vistes, sol, calefacció. Cuina oberta, 3 habitacions, bany complet. 750€/mes. TEIÀ. Loft. 35m2. Molta llum. Aire condicionat fred i calent. Totalment equipat, mobles i electrodomèstics. Per entrar ja! 450€/mes. EL MASNOU. Santa Madrona. Pis de 3 habitacions, bany, cuina. Tot exterior. 550€/mes. TEIÀ. Plaça d’aparcament. Plaça Millenari. 60€/mes. Possibilitat venda.


26 | Immomaresme

Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012


Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

¿Quieres empezar a comprar, vender o alquilar?

Immomaresme | 27

Si!

Agencia Inmobiliaria del Maresme

93 540 48 68

Asesoría financiera

Buscadores de soluciones

MÁXIMA URGENCIA POR DEMANDA DE NUESTROS CLIENTES Precisamos pisos y casas de alquiler. ¿Quieres alquilar tu vivienda? Tot habitat es la asesoría inmobiliaria idónea para ello.


HABITATGE i DECORACIÓ

28 | Immomaresme

Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

La decoració a l’hivern Decorar la nostra casa d’acord amb l’hivern farà que ens resulti més càlida i acollidora. Un ús adequat del color pot millorar el nostre humor en els dies ombrívols o allunyar la malenconia hivernal. Decorar la casa d’acord amb les estacions també és una manera d’evitar que sembli desactualizada. A continuació s’indiquen algunes idees per canviar unes quantes coses a la nostra habitació durant l’hivern i transformar, així, l’aspecte de la nostra casa. COLORS D’HIVERN: probablement no resulti pràctic pintar l’habitació cada canvi d’estació. Però sí podem utilitzar accessoris com a coixins, veles, plantes etc. per ressaltar l’habitació amb colors vius, com l’albergínia, la marró xocolata o el burdeus. Canviar els accessoris ens permet transformar la nostra casa per a les diferents estacions fàcilment i sense gastar molts diners. Per a un disseny modern, triïn els colors de la neu i el gel - el blanc, el plata i el turquesa donen lloc a un disseny hivernal elegant. Ressaltar

l’habitació amb miralls, branques d’arbres i cristalls per donar-li un aire de bosc encantat. TEIXITS D’HIVERN: els teixits fan que una habitació sembli més càlida i suntuosa. Penjar unes cortines gruixudes de color violeta o altres colors vius i col·locar sobre el sofà un cobertor de pell d’imitació o de retales. Recórrer al vellut per crear un ambient hivernal luxós o als estampats escocesos per donar calidesa a l’habitació. Comprar els teixits d’hivern a la primavera, quan estan de rebaixes, per estalviar diners. ART D’HIVERN: canviar les obres d’art d’acord amb les estacions. Els quadres florals i gravats alegres poden fer que l’habitació sembli tenir més llum a l’hivern. Utilitzar fotografies en blanc i negre de paisatges naturals per a l’habitació. DECORACIONS: utilitzar la decoració nadalenca per ressaltar l’habitació a l’hivern. Es poden retirar els

element que són massa nadalencs, com les cintes i elements decoratius brillants o les llums, i mantenir un altre elements més neutres, com els portavelas platejats, les pinyes o una corona de bayas. Emplenar gots de vidre de bombetes brillants. Utilitzar garlandes amb purpurina per decorar la cartel·la de la xemeneia. Comprar gots amb brillantina i ramitas nadalenques per fer falsos arranjaments florals. MOBILIARI D’HIVERN: els mobles de fusta massissa faran que l’habitació sembli una cabanya de muntanya i donen certa calor. Els mobles tapizados en pell poden afegir un toc de sumptuositat a l’habitació a l’hivern. Les mantes grans poden servir com cobertores per als mobles i donar un aire més acollidor a l’habitació. Posar molts coixins amb tela de retales. Recol·locar els mobles, possiblement centrant-los entorn d’una xemeneia o una altra font de calor per a l’hivern. Font: www.euroresidentes.com


Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

HABITATGE i DECORACIÓ

Immomaresme | 29

Una segona oportunitat per als mobles La imatge importa? Doncs pel que sembla als mobles sí. Moltes vegades deixem una mica de banda els que han quedat vells i espatllats. Fins i tot moltes vegades els llencem i ens en comprem de nous. Una segona oportunitat! és el que estan demanant a crits. Paper, vidre, plàstic... estem preparats per reciclar-ho gairebé tot. Per tant, la fusta no es quedarà sense lloc en el nostre procés de reciclatge. Hi ha punts nets i serveis de recollida per llençar els nostres mobles, però llençar tot el que es torna lleig, cada vegada és menys viable, està de moda la reutilització! Seràs tu qui es quedi enrere? La fusta suposa fins al 10% de les escombraries que s’acumulen. Si

en comptes de tirar els mobles que s’hagin deteriorat una mica aprenem a reutilitzar-los, contribuirem a la reducció de la deforestació i per tant, ajudarem a compensar les inevitables emissions de CO2. RESTAURACIÓ CASOLANA, UNA GRAN SOLUCIÓ. Amb això, evitareu un consum desmesurat i aconseguireu aportar el vostre granet de sorra a la sostenibilitat del planeta. Us podreu sentir satisfets i més útils per haver aprofitat millor el temps lliure. Però a més d’això, aconseguirem estalviar!. La reutilització d’objectes cada cop té més adeptes ja que no és imprescindible tenir coneixements previs per aconseguir uns resultats fabulosos. Òbviament, quan més antic és el moble, més cura requereix, fins i tot no estaria de més comptar amb ajuda d’un especialista. Però

els més actuals, espatllats per l’ús diari, es poden tractar a casa amb tota la tranquil·litat. EMPAPEREU ELS MOBLES. Heu pensat ja en algun moble que mereixi aquesta segona oportunitat? Aquí us donem un consell perquè us inicieu amb una tècnica senzilla en la restauració i la reutilització. És un procés bé senzill en el qual només cal un paper amb imatges, cola i vernís. Primer s’empapera tot el moble amb les fotos. Quan estigui sec, envernisseu-lo i ja està! Ja heu rejovenit l’aspecte del vostre moble a més d’haver-li donat aquest toc personal que moltes vegades es troba a faltar. Si voleu saber-ne més, investigueu i atreviu-vos! No hi teniu res més a perdre que un moble que ja us anàveu a treure de sobre. Font: ww.repsol.com


30 | Immomaresme

Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012


Del 21 de novembre al 4 de desembre de 2012

Immomaresme | 31

immoMasnou

93 540 50 07 Plaça Llibertat, 14 - EL MASNOU www.immomasnou.com

REF. 089 EL MASNOU. ZONA ALTA Pis de 68 m2, 3 habitacions, bany i cuina amb galeria. Balcó vistes muntanya. 98.000€

REF. 269 EL MASNOU. ZONA ALTA Pis de 74m2 amb 2 habitacions, bany reformat. Finca amb ascensor. 150.000 €

REF. 273. EL MASNOU. ZONA ALTA Pis de 66m2, 2 habitacions, bany, cuina amb safareig, menjador amb sortida balcó. Bones vistes. Reformat. 170.000 €

REF. 272. EL MASNOU. CENTRE Pis de 80m2, 3 habitacions, bany, cuina office, menjador amb sortida balcó. 150.000€

REF. 246 EL MASNOU. CENTRE Pis de 120 m2, 4 habitacions, 2 banys complets, menjador de 25m2. 229.000€

REF. 270. EL MASNOU. CENTRE Àtic 80m2 amb 3 habitacions, bany complet, sala menjador 45m2 amb sortida terrassa 80m2. Bones vistes. 260.000 €

LLOGUER

LLOGUER

REF. LL180. OCATA Pis de 75m2, 3 habitacions, sala menjador de 20m2. 475 €/mes

LLOGUER

REF. LL185. EL MASNOU. CÈNTRIC Pis de 65m2, 2 habitacions, menjador de 20m2 amb terrassa 35m2. Totalment moblat. 750 €/mes

LLOGUER

REF. LL194. EL MASNOU Planta baixa cèntrica, 1 habitació, bany complert, terrassa 28m2. Traster. 725 €/mes + brossa

REF. 269. EL MASNOU. ZONA ALTA Pis de 74 m2, amb 2 habitacions, bany reformat. Finca amb ascensor. 600 €/mes

LLOGUER

REF. LL195. EL MASNOU. CENTRE Pis de 100m2, 4 habitacions, bany + lavabo, cuina gran, menjador amb sortida a balcó. 690 €/mes + brossa

LLOGUER

REF. LL193. EL MASNOU Pis de 94m2, 4 habitacions, 2 banys, menjador amb sortida balcó vistes mar. 780 €/mes

LLOGUER

REF. LL167. EL MASNOU. CASC ANTIC Pis planta baixa de 60m2 amb 2 habitacions, pati de 6m2. Reformat. 600 €/mes

LLOGUER

REF. LL190 EL MASNOU Pis de 70m2, en perfecte estat. Consta de 2 habitacions i cuina equipada. 600 €/mes

LLOGUER

REF. LL177. EL MASNOU. OCATA Dúplex de 100m2, 2 habitacions + sala diàfana 25m2, 2 banys, cuina americana. 900 €/mes


Immomaresme 617  

Immomaresme la revista immobiliaria del maresme