Page 1

De Mouterie Fase III


Residentie “De Mouterie” LAATSTE FASE

Reeds enkele jaren is de doorwinterde Bruggeling vertrouwd met het hedendaagse appartementencomplex “De Mouterie” aan de Damse Vaart Zuid te Brugge. De frisse architectuur van het geronommeerde archictenbureau Buro II, de optimale ligging aan de verbindingswegen net buiten het historische centrum van Brugge en de nabijheid van een groene omgeving maakt dit project reeds al die jaren een gedroomde woonplaats voor velen. Eigenaars en huurders van de appartementen van de twee eerste bouwfasen van dit project kunnen dit enkel beamen. De eindfase van dit project staat voor de deur, en dit biedt perspectieven voor geïnteresseerden om alsnog een woongelegenheid te bemachtigen in dit wooncomplex. Contacteer ons voor een afspraak om u persoonlijk te begeleiden bij uw zoektocht.

2001

»

»

»

»

2011


De laatste bouwfase van “De Mouterie” omvat de bouw van 20 moderne, betaalbare appartementen, gelegen aan de Damse Vaart Zuid te Brugge. Deze rustgevende Damse Vaart is een trekpleister voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Naast een groene omgeving biedt een appartement in “De Mouterie” ook een optimale ligging. Het project ligt op wandelafstand van het historische centrum van Brugge en de Brugse Vesten met zijn prachtige molens. Daarnaast zijn de appartementen ook gelegen in de nabijheid van verbindingswegen.

Er is voor ieder wat wils: één-slaapkamertypes, twee-slaapkamertypes en exclusieve dakappartementen met drie slaapkamers. Alle appartementen zijn voorzien van ruime terrassen, en inspraak in de indeling en de materialen is mogelijk. De dakappartementen hebben een zeer grote oppervlakte, aangevuld met supergrote terrassen. Wij helpen u graag tijdens uw zoektocht naar uw droomappartement. Contacteer ons voor een afspraak, en ontvang alle informatie over dit project.


Voorbeeldplannen

App 2.2

App 2.5


MEER INFO ?

050 45 03 45

www.guydelbecque.be

De Mouterie Fase 3  

De Mouterie Fase 3

De Mouterie Fase 3  

De Mouterie Fase 3

Advertisement