Page 1

SHOP

SPOT KLUISBERGEN


Welkom bij Danneels Retail Danneels Retail is gespecialiseerd in de ontwikkeling van selecte projecten voor de retailsector. Met een team van deskundigen zoeken we geschikte locaties, kopen we commercieel interessante gronden aan en realiseren we een duurzame infrastructuur voor uw handelszaak. Perifeer winkelvastgoed, vaak langs interessante invalswegen naar stedelijke centra, met een vlotte bereikbaarheid. Wij bieden retailers een casco-opgeleverde

constructie aan, met een lange levensduur en een minimaal onderhoud, ruime parkeermogelijkheden en een ingericht openbaar domein.

• • •

Danneels Retail maakt deel uit van de groep Danneels, een projectontwikkelaar (bouwkantoor en vastgoedspecialist) met méér dan 40 jaar ervaring en een ijzersterke reputatie op het vlak van:

Grondontwikkeling en verkavelingsprojecten Woningbouw - sleutelklare nieuwbouwwoningen Aan- en verkoop van bouwgrond zonder bouwverplichting

In deze sectoren is Danneels actief over heel België, met projecten van Veurne tot Lommel, van Arendonk tot La Roche.


Dankzij de synergie tussen onze bedrijven kunnen we een ruime technische expertise, een grondige terreinkennis en een perfecte realisatie aanbieden. Samen met u, als retailer, willen we een belangrijke motor zijn voor de dynamiek in de regio.


Fundamenten voor de groei van uw retailbusiness Door de keuze van de locatie, de verscheidenheid en kwaliteit van de huurders/kopers van onze retailgebouwen streeft Danneels Retail naar een bestendige groei van uw handel op lange termijn. Wij kiezen voor:

✓ TOPLOCATIES:

We selecteren bouwgronden die gelegen zijn op commercieel interessante locaties, op plaatsen waar voldoende ruimte is voor het inplanten van detailhandel én die perfect bereikbaar zijn via belangrijke invalswegen.

✓ TOPARCHITECTUUR:

Danneels Retail streeft naar de realisatie van een aangename winkel- en werkomgeving. Daarom doen we een beroep op gerenommeerde architecten die onze visie delen. Bijgevolg resulteert elk project in een uniek ontwerp dat functionaliteit en esthetiek perfect met elkaar verzoent.

✓ TOPINFRASTRUCTUUR: Een eigen

retailproject is voor Danneels Retail pas af als alle casco voorzieningen tot in de kleinste details zijn afgewerkt. Parking, groenaanplanting, bewegwijzering… . Het totaalplaatje moet kloppen.


3D visualisatie Shopspot Kluisbergen


Projecten van Danneels Retail Wij bieden twee vormen van retailvastgoed aan:

✓ EIGEN RETAILPROJECTEN:

Danneels Retail ontwikkelt en bouwt het retailproject voor eigen rekening. De site wordt casco opgeleverd. Daarna kunnen geïnteresseerde huurders in alle vrijheid de panden inrichten in functie van de eigen behoeften en wensen.

✓ PROJECTGRONDEN:

Danneels Retail maakt projectgronden op interessante locaties bouwrijp en biedt deze integraal te koop aan mét een vergunning voor de realisatie van een handelscomplex (al dan niet met woongelegenheden).

SP


Shopspot Kluisbergen In Berchem, een deelgemeente van het Oost-Vlaamse Kluisbergen, realiseerde Danneels een retailpark met zes ruime handelspanden. Het winkelcomplex werd ontworpen door AAVO Architects en heeft een totale oppervlakte van 13.500 m², waarvan 4.700m² winkelruimte. Deze shopspot beschikt over een aantal unieke troeven: •

Aantrekkelijke locatie langs de Oudenaardebaan, vlot te bereiken vanuit Kluisbergen, Avelgem,

• • • •

Anzegem, Ronse en Oudenaarde Mix van ruime en compactere units met veel glas, licht en groenzones 128 parkeerplaatsen Aangename omgeving met veel groen Te huur als aparte units of een combinatie van meerdere units (opsplitsing binnen eenzelfde unit is niet mogelijk).


Foto: retailproject Kluisbergen


Locatiebepaling via GEO-Marketing Danneels Retail opteerde bij dit project voor een unieke ligging langs de Oudenaardebaan in Berchem – Kluisbergen. De keuze voor deze locatie is het gevolg van een doorgedreven GEO-MARKETING scan, die de aantrekkingskracht en de socio-economische potentieel van deze locatie in kaart bracht. (Onderzoek door Masureel & Cie cvba, jan 2013) Enkele opmerkelijke cijfers en vaststellingen :

✓ De directe aanpalende (deel-)gemeenten

Berchem, Kluisbergen, Kerkhove, Ruien, Kwaremont, Tiegem en Waarmaarde beschikken over weinig detailhandelszaken. Binnen de straal van 1500m zijn amper 13 kleine handelszaken.

Binnen een straal van 3500m zijn nog eens 15 detailhandels.

✓ In deze regio vind je een potentieel doelpubliek van 9.300 gezinnen of 23.000 inwoners én een grote, dagelijkse stroom van woon-werkverkeer.

✓ Volgens

recente demografische cijfers neemt het inwonersaantal in de regio elk jaar toe, mede door de komst van enkele nieuwe verkavelingen (o.a. in Avelgem en Kerkhove).


✓ Het gemiddeld jaarinkomen van de regio ✓ De ligt hoger dan het nationale en Vlaamse gemiddelde. Kluisbergen: € 15.860 Vlaanderen: € 14.483 België: € 13.365 ( cijfers uit 2009)

regio heeft een lage werkeloosheidsgraad van 4.7%


Foto: Shopspot Kluisbergen


Invulling van deze shopspot ✓ De

ruim 23.000 inwoners uit de regio waren tot voor kort nog genoodzaakt inkopen te doen in retailzaken in grotere (centrum)steden zoals Ronse, Waregem en/of Oudenaarde. Deze centra liggen minstens 10km verder dan de Shopspot Kluisbergen Dat veranderde met de komst van Delhaize naar Shopspot Kluisbergen. In geen tijd vonden klanten de weg naar deze locatie en creëerde Delhaize een

aanzuigeffect waar toekomstige handelaars op deze site van zullen meegenieten. Volgens ons onderzoek beschikt de regio wel over voldoende voedingszaken, maar ontbreekt het vooral aan textiel- en schoenketens. “ De opening van Proxy Delhaize creëerde een sterk aanzuigeffect op deze site. “


Unit 1 ~ 1.273m² ~ verhuurd 3

2 1

4

UNIT 1

5

O U D EN

A

A

RD EB A

A

N

6

Oppervlakte: 1.273m² Type: open Verhuurd aan Delhaize


Unit 2 & 3 ~ 444m² ~ te huur UNIT 2 & UNIT 3 Oppervlakte: 444m² Type: halfopen Te huur

3 4

2 1

5

D E

6


Unit 4 ~ 767,5m² ~ te huur

3

UNIT 4 Oppervlakte: 767,5m² Type: halfopen Te huur

4

2 1

5

BA

A

N

6


Unit 5 ~ 872m² ~ te huur 3

2 1

4

N

Oppervlakte: 872m² Type: gesloten Te huur Kan samengevoegd worden met unit 6

A

6

UNIT 5

RD EB A

5


Unit 6 ~ 902m² ~ te huur 3 4 5

UNIT 6 Oppervlakte: 902m² Type-bebouwing: halfopen Te huur Kan samengevoegd worden met unit 5

6

2


Een Shopspot met uitstraling Bij het ontwerp van de ShopSpot Kluisbergen hadden AAVO Architects en Danneels Retail oog voor een doordachte en duurzame realisatie. Er werd gekozen voor kwalitatieve materialen met een lange levensduur, die een minimum aan onderhoud vragen. Betonnen gevelpanelen en grote uitnodigende ramen wisselen elkaar af.

De gevelbekleding en luifels in Lorkenhout (Larix) zorgen voor een warme toets. Alle units voldoen aan de EPB- normen voor isolatie, beglazing, verwarming en ventilatie. Ze zijn ook voorzien van een sectionale poort en metalen deuren. Wie hier komt winkelen, rijdt een volledig afgewerkt centrum binnen.

De parking werd aangelegd met grasdallen, de wandelpaden werden stijlvol betegeld en de hele site werd voorzien van aangename beplanting, afvalbakken, handige fietsbeugels, rampaaltjes, zitmeubels en verlichting. Kiest u Shopspot Kluisbergen als nieuwe locatie voor uw activiteit, dan kiest u voor een winkelcomplex met uitstraling.


Referenties DELHAIZE - WINGENE

COLRUYT - BREDENE

ALDI - BREDENE

OKAY - GISTEL


Foto: Delhaize Wingene


DANNEELS RETAIL

Sint-Baafskerkstraat 1 8200 Sint-Andries

T. 050 47 10 10 E. retail@danneels-retail.be

Profile for Danneels

Shopspot Kluisbergen  

Danneels Retail 2019

Shopspot Kluisbergen  

Danneels Retail 2019