Page 1

imma hernández dissenyadora gràfica

ihernandezsole@gmail.com ❘ 669809666

promoció i màrketing

3D

disseny editorial

gravat


promociĂł i mĂ rketing


Realització del catàleg anual de viatges «Luxury Travel» de Tandem. promoció i màrketing  3


JLT RE Disseny i realització de diferents aplicacions gràfiques per la multinacional JLT Re a nivell nacional: realització de fullets, catàlegs, anuncis publicitaris, roll-ups per a presentacions, invitacions i mailings corporatius.


promoció i màrketing  5


Disseny dels roll-ups per l’acte commemoratiu del primer aniversari de JLT Re a nivell nacional.


FULLETS Realització de díptics i tríptics per promocionar noves col·leccions de llibres de lectura, materials educatius digitals, motxilles viatgeres amb materials didàctics, etc.

promoció i màrketing  7


Realitzaci贸 de newsletters de noves col路leccions editorials, p贸sters per a presentacions de llibres, cartells per anunciar la firma de llibres per part dels autors o il路lustradors, bases per a concursos, etc.


MARXANDATGE Disseny de tot tipus de marxandatge per promocionar col·leccions literàries.

promoció i màrketing  9


CATÀLEGS Disseny i realització de catàlegs anuals editorials, tant de llibres de text com de literatura infantil i juvenil.


promoció i màrketing  11


EXPOSITORS Disseny de diferents tipus d’expositors per promocionar noves col·leccions literàries.

CALENDARIS Disseny de calendaris escolars per promocionar noves col·leccions literàries, tant en format póster com de sobretaula.


promoció i màrketing  13


ANUNCIS Disseny de tot tipus d’anuncis, per a diferents mitjans i suports.


FIRMES DIGITALS

EXLIBRIS

Realització de firmes de correu electrònic promocionant noves col·leccions editorials i tota mena d’esdeveniments.

Realització d’exlibris per a Ot Labastida, Violant Joan, ficticia editorial Bachouse, i per la col·lecció literària Sherlock Holmes.

promoció i màrketing  15


3D (Maya)


Modelat d’una casa amb el programa Maya, i aplicació de materials i textures.

3D  17


disseny editorial à lbum il¡lustrat


TONI i TINA Creació de la línia gràfica d’aquesta col·lecció, formada per 6 contes que tracten les emocions mitjançant les històries quotidianes que viuen uns conillets. Disseny també del logotip de la col·lecció.

àlbum il·lustrat  19


PEIX VOLADOR Disseny integral d’aquesta col·lecció (cobertes, guardes i interiors), formada per 7 àlbums il·lustrats, on a través d’històries imaginatives i singulars, els nens s’acosten als valors humans universals. Disseny tant de l’edició en rústica com en cartoné. «Gigante poco a poco» guanyador del White Ravens 2010.


àlbum il·lustrat  21


▼ COM GAT I GOS

▼ POEBROMARIO

▼ MIRADAS

PÍCNIC Creació de la línia gràfica dels interiors d’aquesta col·lecció, que es divideix en tres franges d’edat: +6, +8, i +10 anys. Composició de totes les pàgines en els següents títols: Com gat i gos, Poebromario, Miradas, Jardín de versos de un niño, i Nyam-nyam.


▼ JARDÍN DE VERSOS DE UN NIÑO

àlbum il·lustrat  23


ABECEDARI POÈTIC Disseny integral d’aquests 2 álbums il·lustrats (cobertes, guardes i interiors). És una col·lecció on a través de la poesia, els infants aprenen les lletres tot mirant el món que els envolta. Composició de totes les pàgines i realització de les il·lustracions de tots els paisatges.


KALAFATS Realització del fotomuntatge de la coberta d’aquests 3 títols de la col·lecció Kalafat (obres clàssiques de la literatura universal adaptades per escriptors i pedagogs de prestigi seguint les directrius internacionals de la Lectura Fàcil).

PATRULLA MAPACHE Disseny d’aquesta nova col·lecció d’aventures. Realització de la coberta del primer títol, de les guardes i del logotip.

àlbum il·lustrat  25


disseny editorial llibre de text


CURS DE LLENGUA CATALANA

ORTOGRAFÍA CASTELLANA

Disseny dels nous llibres de llengua catalana, que segueixen el programa dels diferents nivells de català de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i de l’Institut d’Estudis Baleàrics del Govern de les Illes Balears. Creació de les cobertes i de la línia gràfica dels interiors de cadascun dels diferents nivells.

Disseny de la coberta d’un manual de reforç de l’ortografia castellana.

llibre de text  27


QUADERNS D’ESTIU Creació de la línia gràfica d’aquesta col·lecció, formada per 3 quaderns d’educació infantil, 6 d’educació primària, i 14 de l’ESO. Realització de totes les cobertes i de les unitats mostra dels interiors.


QUADERNS DE PRIMÀRIA

QUADERNS PEI-600

Creació de la línia gràfica d’aquesta col·lecció, formada per 18 quaderns de llengua catalana, 15 quaderns de llengua castellana i 18 quaderns de matemàtiques. Realització de totes les cobertes i de les unitats mostra dels interiors.

Disseny de les cobertes d’aquesta col·lecció, formada per 10 quaderns d’activitats per a l’Educació Infantil i Primària, i una guia didàctica. La sigla PEI correspon al Programa per a l’Estimulació de la Intel·ligència.

llibre de text  29


QUADERNS DE COMPETÈNCIES BÀSIQUES

PENSANT EN ELS ALTRES

QUADERNS PER APROVAR

Creació de la línia gràfica d’aquesta col·lecció de quaderns per a l’Educació Primària, formada per 4 quaderns de llengua catalana, 4 quaderns de llengua castellana i 4 quaderns de matemàtiques. Realització de totes les cobertes, de les il·lustracions que hi aparèixen, i de les unitats mostra dels interiors.

Disseny d’aquesta col·lecció formada per 5 quaderns, que té com a objectiu general aprendre a ser i a viure junts resolent pacíficament els conflictes quotidians.

Creació de la línia gràfica d’aquesta col·lecció de quaderns de 1r a 4t de l’ESO, destinats a preparar a l’alumnat per a les proves de setembre de l’assignatura de llengua catalana i llengua castellana. Consta de 8 quaderns en total. Realització de totes les cobertes i de les unitats mostra dels interiors.


LÀMINES DE VOCABULARI Disseny d’aquest material didàctic, format per 4 blocs de 16 làmines cadascun, que tenen per objectiu aprendre i practicar el vocabulari específic de cada tema.

llibre de text  31


MAQUETES PRIMÀRIA Petita mostra dels dissenys d’interiors realitzats per als llibres de text d’Educació Primària, en aquest cas de l’àrea de Llengua catalana, Coneixement del Medi i de Matemàtiques.

MAQUETES SECUNDÀRIA Petita mostra dels dissenys d’interiors realitzats per als llibres de text de l’ESO, en aquest cas, de l’àrea de Llengua catalana i literatura, Lengua castellana y literatua, i Música. En tots els casos, es realitza una unitat mostra del llibre, on es defineix l’estil de les primeres pàgines, dels capítols i de les pàgines de contingut, amb tots els seus elements gràfics.

MAQUETES ADULTS Petita mostra dels dissenys d’interiors realitzats per als llibres de català per adults.


MAQUETA BATXILLERAT Petita mostra dels dissenys d’interiors realitzats per als llibres de text de Batxillerat, en aquest cas, de l’àrea de Llengua catalana i literatura.

llibre de text  33


gravat

Cursos de gravat i creació d’obra gràfica al taller Artcontraprova de Barcelona.

Realització de diverses exposicions (Fundació Hervás Amezcua, Fundació Comaposada de la Rambla de Santa Mònica, La Farinera del Clot, Casa Elizalde, Cotxeres de Sants, Sala de Cultura Sant Jordi de la Caixa de Catalunya).


PORTFOLIO cat  

Promoció i màrketing, disseny gràfic, disseny 3D, gravat, disseny editorial

PORTFOLIO cat  

Promoció i màrketing, disseny gràfic, disseny 3D, gravat, disseny editorial

Advertisement