Page 1

Comparteix

Butlletí Informatiu Desembre 2016 General Descoberta (P3 - 2n EP) Xarxa (3r - 6è EP) Projecció (ESO) Activitats Extraescolars Pastoral

General CAMPANYA 1 ORIGAMI 1 EURO De moment hem recollit 5505 origamis en la campanya de Mútua General de Catalunya per col·laborar amb la Marató de TV3. En recollirem fins el dimecres 7.

CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS Tots els que vulgueu podeu col·laborar fent arribar aliments entre els dies 12 i 16 de desembre. Tot el que es reculli es donarà al Banc d’Aliments. Aquest demana principalment arròs, oli i pasta. La recollida d’aliments es farà, com és habitual, a la recepció de l’escola.

FESTIVAL DE NADAL Enguany obrim el Festival de Nadal d’Infantil i Primària a les famílies. Hi sou tots convidats!

 

FESTA DE LA IMMACULADA

Educació Infantil: dimarts 20 de desembre a les 16h a les aules. Primària: dimecres 21 de desembre a les 15.45h a la Sala d’actes.


El diumenge 11 al matí esteu tots convidats a la festa que l’AMPA i l’escola organitzem per celebrar el dia de la Immaculada, patrona de l’escola. Properament rebreu el programa.

FEAC El proper dilluns dia 19 farem la 2a trobada FEAC del curs a les 20.30h. Us podeu inscriure-hi per participar a les trobades FEAC a la web de l’escola.

VACANCES DE NADAL Recordeu que el darrer dia de classe abans de les vacances de Nadal és el dijous 22. Les classes es reprendran el dilluns 9 de gener seguint l’horari habitual.

LUDOTECA DE NADAL El dimecres 4 de gener hi haurà ludoteca gratuïta per a l’alumnat d’Educació Infantil i Primària, de 9.30h a 13h. Cal inscriure’s a través de la web de l’escola.

Descoberta (P3 - 2n EP) MOSTRA D’ARTESANIA El dia 7 s’inaugurarà la Mostra d’Artesania en Família que, en aquesta ocasió, prepara l’alumnat de P3. Podreu visitar l’exposició el dia 11, dia de la celebració de la Immaculada.

PATGE REIAL I TIÓ DE NADAL El dijous 22 a la tarda, l’alumnat d’Educació Infantil rebrà la visita del Patge Reial, mentre que els nens i nenes de 1r i 2n faran cagar el nostre Tió, com mana la tradició.

TARDA DE JOCS Us avancem que la tarda de dijous 12 de gener organitzarem la tradicional ludoteca amb els jocs que duran els infants de l’etapa.


SORTIDES I ACTIVITATS El dijous 22 al matí, els infants de P5, 1r i 2n aniran al Teatre Regina a veure l’obra La millor carta als Reis. Sortida a les 9.15h i tornada a les 12.15h.

Xarxa (3r - 6è EP) SORTIDES I ACTIVITATS 5è: Dins del Projecte interdisciplinari de l’Aigua, l’alumnat de 5è realitzarà les següents activitats:

 

Dimecres 14: Visita al Museu Agbar i a la planta potabilitzadora de Cornellà. Sortida a les 9h i tornada a les 17h. Divendres 16: Visita al Dipòsit d’aigües pluvials Joan Miró. Sortida a les 9.30h i tornada a les 13h.

Projecció (ESO) FESTIVAL DE NADAL L’alumnat de Secundària realitzarà el Festival de Nadal el divendres 16 al matí.

SORTIDES I ACTIVITATS ESO: Tot l’alumnat de l’etapa, el dijous 7 realitzarà unes sortides culturals a diferents indrets de Catalunya. Sortida a les 8h i tornada a les 17.15h.

   

1r: Capellades: Taller blanc i activitat a l'Abric Romaní. 2n: Món Sant Benet: Visita guiada Mil anys d'història i Taller Roda al món i torna al Born de la Fundació Alícia. 3r: Girona medieval: visita guiada per la ciutat que inclou el Museu dels Jueus i els Banys Àrabs. 4t: Tarragona romana: visita de diferents espais del MHT (Pedrera romana del Mèdol, circ romà, amfiteatre, muralles...) i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

1r: El dimarts 13 al matí anirem al Cosmocaixa i realitzarem el taller Aigua, química i molt més. 4t: Els dimarts 13 i 20 a les 9h tindrem la segona i tercera sessió dels Tallers EFEC (Educació Financera a les Escoles de Catalunya) que vam iniciar el 29 de novembre: Endeutar-se? Amb seny! i Inversió intel·ligent. 2n: El dilluns 19 al matí anirem a les Cotxeres de Sant Adrià del Besós i realitzarem el taller L’energia del Tram. 3r A: El dimecres 21 al matí anirem al Cosmocaixa i realitzarem el taller Reaccions químiques. 3r B: El dijous 22 al matí anirem al Cosmocaixa i realitzarem el taller Reaccions químiques.


Activitats Extraescolars PISCINA Degut a la indisponiblitat de la instal·lació, la sessió de piscina del dimecres 21 de desembre es durà a terme el dilluns 19 de desembre en l'horari habitual.

MOSTRA D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS Abans de Nadal, alguns grups d’extraescolars oferiran una mostra de la seva activitat:

   

Piscina: Dimecres 14 de desembre, en el seu horari habitual. Teatre de 1r i 2n: Dilluns 19 de desembre, a les 18h. Teatre de P3, P4, P5: Dimarts 20 de desembre, a les 18h. Teatre de 3r, 4t, 5è i 6è: Dimecres 21 de desembre, a les 18h.

GIMCANA El dissabte 17 de desembre, de 9h a 13h, tots els nens i nenes de Primària que vulgueu podreu participar en una gimcana que preparem els monitors de les colònies d’estiu a Collserola. Properament us farem arribar més informació.

Pastoral PREGÀRIES D’ADVENT L’alumnat d’ESO pot participar de manera voluntària a les pregàries d’Advent que tindran lloc el divendres 2 a les 12.30h i el dijous 15 a les 8h.

Col·legi Immaculada Concepció Barcelona | c/ València, 252 - 08007 - Barcelona www.immaculadacic.cat | cimmaculada@immaculadacic.cat | 932 152 683

Butlletí informatiu desembre 2016  

Col·legi Immaculada Concepció

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you