Page 1

Spanje T R A V E L

EDITIE 2017


IMAGINETRAVEL

INHOUD

3-6 Rondreizen met huurwagen 7 Rondreis Langs de Costa Verde en treinreizen 8 Paradores 9 Sevilla 10 Granada 11 Cordoba & Baeza 12 Malaga & omgeving 13 Costa del Sol 14 Costa de la Luz & omgeving 15 Citytrips Barcelona, Madrid, Valencia 16 Centraal Spanje 17 Noord Spanje 18-19 Canarische eilanden

2


CULTUREEL ANDALUSIË 10-daagse rondreis met huurwagen in comfort- of charmehotels Dag 1

Brussel - Malaga

Vlucht van Brussel naar Malaga. Ophalen van uw huurwagen. Installatie in hotel Itaca Malaga*** (comfort) of Parador de Malaga Gibralfaro**** (charme). Verkenning van Malaga met o.a. de kathedraal, het Picassomuseum, het Moors Alcazaba, het Romeins theater.

Dag 2

Malaga - Granada (130 km)

Na het ontbijt, vertrek richting Granada. Tussenstop aan de Costa Tropical met zijn vele stranden en lekkere visrestaurants. In de namiddag aankomst in Granada. Check-in in hotel Macia Real de la Alhambra**** of Villa Oniria****. Bezoek aan de benedenstad met de kathedraal en de koninklijke kapel waar de praalgraven van de katholieke koningen ondergebracht zijn.

Dag 3

Granada

Na het ontbijt, bezoek aan het Moorse meesterwerk ‘Alhambra’. Een prachtig stukje geschiedenis waar u ongedwongen kunt wandelen in dit doolhof van paleizen, koninklijke verblijven en prachtige patio’s. Bezoek eveneens de royale tuinen met fonteinen en exotische bloemen en planten van het El Generalife, het vroegere buitenverblijf van de Nasridenkoning. In de namiddag kan u de Moorse wijk ‘Albaicin’ met zijn vele stille steegjes en pittoreske patio’s ontdekken.

Dag 4

Granada - Baeza (130 km)

Na het ontbijt, vertrek naar Baeza, gelegen in de provincie Jaén waar olijfboomgaarden overvloedig aanwezig zijn. De steden Baeza en Ubeda zijn het buitenbeentje in Andalusië. In contrast met de overige steden overheersen hier historische gebouwen, kerken en kathedralen uit de renaissance. Overnachting in hotel Puerta de la Luna****.

Dag 5

Baeza - Cordoba (150 km)

Dag 6

Cordoba - Sevilla (150 km)

Dag 7

Sevilla

Dag 8

Sevilla - Jerez de la Frontera (90 km)

Dag 9

Jerez de la Frontera - Ronda (120 km)

Na het ontbijt, vertrek naar Cordoba. De stad Cordoba is de parel van de rivier Guadalquivir. De gehele stad is door de Unesco uitgeroepen tot Werelderfgoed. Het is dan ook een ware sensatie om doorheen de stad te slenteren en de mooiste hoekjes en plekjes te ontdekken. Het bekendste monument is ongetwijfeld de ‘Mezquita’ waar 2 godsdiensten verenigd zijn. Midden in de moskee werd een kathedraal gebouwd. Ook de ‘Juderia’, de jodenbuurt is uitermate authentiek en sfeervol en bestaat uit witgekalkte huisjes, kleurige bloemen en sfeervolle patio’s. Overnachting in hotel Alfaros**** (comfort) of hotel Casas de la Juderia**** (charme). Na het ontbijt, traject naar Sevilla, hoofdstad van Andalusië. Bezoek aan de wijk ‘Barrio Santa Cruz’ gebouwd op de fundamenten van de voormalige joodse wijk. Het is er bijzonder sfeervol met de vele witgekalkte huisjes, sinaasappelbomen, bloemen, pittoreske kerkjes, pleintjes en patio’s. Vervolgens staat het Park van Maria Luisa en Plaza de España op het programma. Dit park werd aangelegd ter gelegenheid van de Spaans-Amerikaanse tentoonstelling. Het grandioze Plaza de España is een halfcirkelvormig gebouw dat met typische materialen is afgewerkt. Het is hier echt een paradijs met arcades, fonteinen en bruggetjes. Overnachting in hotel San Gil**** (comfort) of Hospes Las Casas del Rey de Baeza**** (charme). Bezoek aan de kathedraal en de voormalige Moorse minaret de ‘Giralda’. De kerk is gigantisch en is de op twee na grootste ter wereld. De Giralda verwijst naar het Moorse verleden van het nu zo katholieke Spanje. El Patio de los Naranjos ligt naast de kathedraal en deze mooie tuin werd door de moslims gebruikt voor rituelen. Na de lunch ontdekking van het Real Alcazar met zijn Arabisch geïnspireerde paleisruimtes die in de loop der eeuwen aangepast werden aan de invloeden van verschillende stijlperiodes. Dit maakt het bouwwerk uitermate eclectisch en uniek. Jerez de la Frontera wordt ook wel de stad van de sherry genoemd. De talrijke bodegas of wijnhuizen bieden graag rondleidingen aan en natuurlijk hoort daar ook een glaasje voortreffelijke sherry bij. De Spaanse Koninklijke rijschool is eveneens gerenommeerd in Spanje en ver daarbuiten en een demonstratie is dan ook zeker de moeite waard. Installatie in hotel Villa Jerez*****. Bewonder in Ronda de ‘Puente Nuevo’, de brug met 3 bogen die over het ravijn gespannen is en die het stadje in tweeën splitst. De arena voor stierengevechten is de oudste en één van de best bewaarde van heel Spanje. Check-in in hotel Molino del Arco**** (comfort) of Reina Victoria**** (charme).

Dag 10 Ronda - Malaga (110 km) - Brussel

Terugtocht naar Malaga waar de auto ingeleverd wordt. Retourvlucht naar Brussel. 3


Dag 1

Brussel - Malaga - Granada (130 km)

Dag 2

Granada

Dag 3

Granada - Cordoba (205 km)

Dag 4

Cordoba - Sevilla (150 km)

Dag 5

Sevilla

Vlucht van Brussel naar Malaga. Ophalen van uw huurwagen en traject naar Granada. Installatie in hotel Villa Oniria****. Bezoek aan de benedenstad met de kathedraal en de koninklijke kapel waar de praalgraven van de katholieke koningen ondergebracht zijn. Diner in een typisch restaurant.

AUTHENTIC ANDALUSIË 8-daagse rondreis met huurwagen in charmehotels

Na het ontbijt kunt u een bezoek brengen aan het Moorse meesterwerk ‘Alhambra’. Het Alhambra is een prachtig stukje geschiedenis waar u ongedwongen kunt wandelen in een doolhof van paleizen, koninklijke verblijven en prachtige patio’s. Bezoek eveneens de royale tuinen met fonteinen en exotische bloemen en planten van het El Generalife, het vroegere buitenverblijf van de Nasridenkoning. In de namiddag kan u de Moorse wijk ‘Albaicin’ met zijn vele stille steegjes en pittoreske patio’s ontdekken. Na het ontbijt, vertrek naar Cordoba, de parel van de rivier Guadalquivir. De gehele stad is door de Unesco uitgeroepen tot Werelderfgoed. Het bekendste monument is ongetwijfeld de ‘Mezquita’ waar 2 godsdiensten verenigd zijn. Midden in de moskee werd een kathedraal gebouwd. Ook de ‘Juderia’, de jodenbuurt is uitermate authentiek en sfeervol en bestaat uit witgekalkte huisjes, kleurige bloemen en sfeervolle patio’s. Overnachting in hotel Casas de la Juderia****. Na het ontbijt, traject naar Sevilla, hoofdstad van Andalusië. In de namiddag bezoek aan de wijk ‘Barrio Santa Cruz’ gebouwd op de fundamenten van de voormalige joodse wijk. Het is er bijzonder sfeervol met de vele witgekalkte huisjes, sinaasappelbomen, bloemen, pittoreske kerkjes, pleintjes en patio’s. Vervolgens staat het Park van Maria Luisa en Plaza de España op het programma. Dit park werd aangelegd ter gelegenheid van de Spaans-Amerikaanse tentoonstelling. Het is hier echt een paradijs met arcades, fonteinen en bruggetjes. Degustatiemenu in het romantisch restaurant ‘Taberna del Alabardero’. Overnachting in hotel Hospes las Casas del Rey de Baeza****.

DE MOORSE PARELS

Bezoek aan de kathedraal en de voormalige Moorse minaret de ‘Giralda’. De kerk is gigantisch en is de op twee na grootste ter wereld. De Giralda verwijst naar het Moorse verleden van het nu zo katholieke Spanje. Na de lunch ontdekking van het Real Alcazar met zijn Arabisch geïnspireerde paleisruimtes die in de loop der eeuwen aangepast werden aan de invloeden van verschillende stijlperiodes. Bezoek aan het Flamenco dansmuseum, gevolgd door een Flamencoshow. Koetstocht doorheen Sevilla langs mooie pleinen en grootse boulevards.

Dag 6

Sevilla - Jerez de la Frontera (90 km)

Na het ontbijt, traject naar Jerez de la Frontera, ook wel de stad van de sherry genoemd. Installatie in hotel Villa Jerez*****. In de namiddag, bezoek aan de Bodegas Sandeman, één van de meest gerenommeerde Sherry wijnhuizen. Proeven vormt natuurlijk een essentieel onderdeel van het bezoek.

Dag 7

Jerez de la Frontera - Ronda (120 km)

Na het ontbijt vertrek naar Ronda. Bewonder in Ronda de ‘Puente Nuevo’, de brug met 3 bogen die over het ravijn gespannen is en die het stadje in tweeën splitst. De arena voor stierengevechten is de oudste en één van de best bewaarde van heel Spanje. Check-in in hotel Reina Victoria****.

Dag 8

8-daagse rondreis met huurwagen in comfort- of luxehotels

Ronda - Malaga (110 km) - Brussel

Terugtocht naar Malaga waar de auto ingeleverd wordt. Terugvlucht vanuit Malaga naar Brussel.

Dag 1-3 Brussel - Sevilla

Vlucht Brussel-Sevilla. Ophalen van uw huurwagen. 3 overnachtingen in hotel San Gil**** (comfort) of hotel Hospes Las Casas del Rey de Baeza**** (luxe).

Dag 4-5 Sevilla - Cordoba (150 km)

Traject naar Cordoba en 2 overnachtingen in hotel Alfaros**** (comfort) of hotel Hospes Palacio del Bailio***** (luxe).

Dag 6-7 Cordoba - Granada (160 km)

Traject naar Granada en 2 overnachtingen in hotel Macia Real de la Alhambra**** (comfort) of hotel Hospes Palacio de los Patos***** (luxe).

Dag 8

Granada - Malaga (135 km) - Brussel

Inleveren van uw huurwagen en terugvlucht Malaga-Brussel. 4


Dag 1

Brussel - Sevilla

Dag 2

Sevilla

GENIETEN IN CATALONIË

Vlucht Brussel-Sevilla en ophalen van uw huurwagen. Installatie in een junior suite in hotel San Gil**** in Sevilla. Ontbijt. Wandeling langs de kathedraal en de voormalige Moorse minaret de ‘Giralda’. Bezoek aan de joodse wijk ‘Barrio Santa Cruz’ met witgekalkte huisjes, sinaasappelbomen, pittoreske pleintjes en patio’s. Ontdekking van het Moorse meesterwerk ‘Real Alcazar’ met zijn Arabisch geïnspireerde paleisruimtes. In de namiddag staat het Park van Maria Luisa en Plaza de España op het programma. Dit park werd aangelegd ter gelegenheid van de Spaans-Amerikaanse tentoonstelling. Het grandioze Plaza de España is een halfcirkelvormig gebouw dat met typische materialen is afgewerkt. Het is hier echt een paradijs met arcades, fonteinen en bruggetjes. Overnachting in hotel San Gil.

Dag 3

Sevilla - Olvera - Montejaque (153 km)

Na het ontbijt, vertrek richting Olvera. In Olvera staan fietsen voor u klaar. U kunt er fietsen langs de Vias Verdes, oude spoorwegbeddingen die omgevormd werden tot mooie, comfortabele fietspaden. De fietspaden lopen doorheen tunnels en over bruggen en laten u op een actieve manier kennismaken met deze mooie bergachtige omgeving. In de namiddag traject naar Montejaque. Installatie in Casitas de la Sierra***, gelegen in de bergen op 17 km van Ronda. Het is gebouwd in de stijl van een Andalusisch wit dorpje met pittoreske landelijke huisjes. Mogelijkheid om nog wat te relaxen aan het zwembad.

ANDALUSIË 4KIDS 8-daagse rondreis met huurwagen

Dag 4

Montejaque

Dag 5

Montejaque - Estepona (82 km)

Mogelijkheid om het smurfendorp Juzcar te bezoeken. Naar aanleiding van een promotiecampagne van de eerste smurfenfilm werden alle witte huisjes er blauw geschilderd en vind je afbeeldingen van de smurfen verspreid over het dorp. In de namiddag kunt u Ronda bezoeken. Spectaculair in Ronda is de Puente Nuevo, de brug met de 3 bogen die over het ravijn gespannen is en die het stadje in tweeën splitst. De arena voor stierengevechten is de oudste en één van de best bewaarde van heel Spanje. Overnachting. Traject naar Estepona gelegen aan de Costa del Sol. Onderweg kunt u een stop inlassen in de mondaine jachthaven Puerto Banus. Vervolgens bezoek aan het oude centrum van Marbella met pittoreske kerkjes, bloeiende sinaasappelbomen en smalle straatjes. Vrije lunch in Marbella. In de namiddag rijdt u verder naar Estepona. Check-in in een luxe suite met 1 slaapkamer in Fuerte Estepona****.

Dag 6

Estepona

Ontbijt. Traject naar Tarifa waar de Atlantische Oceaan en de Middellandse zee samenkomen. Een 2-uur durende boottocht in Tarifa, een ideale locatie om dolfijnen te spotten. Ga in de namiddag ook eens een kijkje nemen op de stranden van Tarifa naar de vele spectaculaire kitesurfers. Overnachting in Fuerte Estepona.

Dag 7

Estepona

Na het ontbijt, kun je nog wat genieten van de faciliteiten van uw hotel, een dagje aan het strand doorbrengen of rondkuieren in de jachthaven van Estepona. Overnachting.

Dag 8

Estepona - Malaga (80 km) - Brussel

Na het ontbijt, check-out. Terugtocht naar Malaga en inleveren van uw huurwagen. Terugvlucht Malaga-Brussel.

8-daagse rondreis met huurwagen Dag 1

Brussel - Barcelona

Dag 2

Barcelona

Dag 3

Barcelona - La Seu d’Urgell

Dag 4

La Seu d’Urgell

Dag 5

La Seu d’Urgell - Sant Antoni de Calonge

Dag 6

Sant Antoni de Calonge

Dag 7

Sant Antoni de Calonge

Vlucht van Brussel naar Barcelona. Bezoek aan de prachtige pleinen en de vele monumenten die de stad telt. Wandeling doorheen de Barrio Gótico waar u de sfeer opsnuift van het verleden in de authentieke middeleeuwse straatjes. Flaneer langs de Ramblas, de ontmoetingsplaats in Barcelona met tal van straatmuzikanten, kunstenaars en bloemenstalletjes. Overnachting in hotel NH Collection Barcelona Podium****. Ontbijt. U kunt de Sagrada Família, het Park Güell, Casa Mila of Casa Batlo bezoeken, waarmee de architect Antoni Gaudí een onuitwisbare stempel op de stad heeft gedrukt. Ook het Picassomuseum is zeker een must voor kunstliefhebbers. U kunt ook Barcelona doorkruisen met de hop on hop off bus en uitstappen bij de voornaamste bezienswaardigheden van de stad. Overnachting in hotel NH Collection Barcelona Podium. Ontbijt. Ophalen van uw huurwagen. Traject naar de Spaanse Pyreneeën. Niet ver van Andorra ligt het stadje La Seu d’Urgell omgeven door beboste bergen, weilanden, talrijke bronnen en hoge bergtoppen. In het oude stadscentrum vindt u smalle straatjes met zuilengalerijen, gezellige bars en restaurantjes. Overnachting in de Parador La Seu d’Urgell****. Ontbijt. Mogelijkheid om een wandeling te maken in de Spaanse Pyreneeën. Overnachting in de Parador La Seu d’Urgell. Ontbijt. Traject naar Sant Antoni de Calonge gelegen aan de Costa Brava. Overnachting in Mas Falet 1682****. Dit gerestaureerd 17e eeuws Catalaans landhuis, met een uitgestrekte tuin en een mooi zwembad, ligt op 10 minuten stappen van het strand. Ontbijt. Vandaag kunt u een dagje aan het strand doorbrengen of kunt u Gerona bezoeken. In het oude centrum ‘Barri Vell’ vindt u het mooie ‘Plaça de la Independència’, de kathedraal van Gerona, oude stadsmuren en enkele originele Arabische badhuizen. De felgekleurde huizen gelegen aan de rivier de Onyar geven de stad een typisch karakter. Overnachting in Mas Falet 1682. Ontbijt. Ontdekking van de omgeving met mooie stranden, baaien, kliffen en rotsen. Naast het strand “Torre Valentina” begint één van de mooiste wandelpaden van Calonge. De wandeling kronkelt door spectaculaire dennenbossen en langs prachtige stranden. In de namiddag leidt een korte wandeling langs de mooie huizen van Begur naar de 220 m hoge top van de heuvel. Van daaruit hebt u een prachtig uitzicht over Begur en de omliggende kustregio. Overnachting in Mas Falet 1682.

Dag 8 Sant Antoni de Calonge - Barcelona WWW.IMAGINE4KIDS.BE

Ontbijt. Traject naar de luchthaven van Barcelona waar u de huurwagen inlevert. Terugvlucht naar Brussel. 5


samen met het Prado de gouden driehoek vormen zijn het ‘Museo Thyssen-Bornemisza’ en het ‘Museo Reina Sofia’, het museum voor hedendaagse en moderne kunst met als pronkstuk het wereldbefaamde werk Guernica. Nog wat tijd over? Kom even tot rust in het ‘Retiropark’, een stille oase in het bruisende Madrid.

Dag 3

Madrid - Segovia (90 km)

Dag 4

Segovia - Avila (90 km)

Dag 5

Avila - Salamanca (105 km)

Dag 6

Salamanca - Caceres (210 km)

Dag 7

Caceres

Dag 8

Caceres - Toledo (260 km)

Dag 9

Toledo - Madrid - Brussel (90 km)

Ophalen van uw huurwagen. Traject naar Segovia gelegen op een rotsachtige bergtop. De stad is gedeeltelijk ommuurd en tot de meest opvallende monumenten horen ongetwijfeld het aquaduct van Trajanus, een prachtig Romeins bouwwerk bestaande uit 160 bogen en monumentale granieten blokken en het sprookjeskasteel Alcazar. Ook de gotische kathedraal en de vele Romaanse kerken bepalen de schoonheid van deze unieke stad. Overnachting in hotel Eurostars Plaza Acueducto****. Bezoek aan het hoog gelegen Avila, de stad met de best bewaarde middeleeuwse stadsmuren. Andere bezienswaardigheden zijn de vele kerkjes, kloosters en paleizen in deze bijzonder sfeervolle stad. Installatie in hotel Palacio de los Velada****. Vervolgens naar Salamanca. Een universiteitsstad waar het gezellig druk is. Salamanca is één groot openluchtmuseum en is uitgeroepen tot Werelderfgoed. Het Plaza Mayor wordt er terecht bestempeld als het mooiste plein van Spanje. Ook de kathedraal, groots en monumentaal is een ware publiekstrekker. Overnachting in hotel Hospes Palacio de San Esteban*****.

MONUMENTAAL SPANJE

9-daagse rondreis met huurwagen

Dag 1

Brussel - Madrid

Vlucht Brussel-Madrid. Ontdek de vele leuke pleinen en wijken in Madrid zoals ‘La Latina’ een hotspot voor Madrilenen, ‘Plaza Mayor’ waar straatartiesten en muzikanten de vele fraaie monumentale gebouwen opfleuren en ‘Puerta del Sol’, een gigantisch plein met fonteinen en beelden en een belangrijke verkeersader in het drukke Madrid. Ga ook eens langs het ‘Palacio Real’, het koninklijk paleis met vele majestueuze zalen en prachtig aangelegde tuinen. Overnachting in hotel Ganivet***.

Dag 2

Madrid

Madrid is de museumstad bij uitstek. In het ‘Museo del Prado’ zijn werken van ondermeer El Greco, Velazquez, Goya, Rubens en Rembrandt te bewonderen. Andere musea die 6

Traject van Salamanca naar Plasencia, gelegen in de regio Extremadura waar desolate velden, eenzame kudden schapen en grote stuwmeren het landschapsbeeld bepalen. U kunt een halte voorzien in Plasencia, een middeleeuwse stad met talrijke historische gebouwen zoals kerken, paleizen, herenhuizen en een indrukwekkende kathedraal. In de namiddag kunt u verder rijden naar Caceres, een ommuurde middeleeuwse stad vermeld op de monumentenlijst van de Unesco. Langs de weg kunt u boomgaarden met steeneiken en kurkeiken zien in uitgestrekte weilanden. Overnachting in hotel NH Palacio de Oquendo****. Bezoek aan Caceres. De talloze kantelen, hoge torens en kerken zijn enorm in trek bij de meer dan honderd ooievaars. De pittoreske pleintjes en terrasjes zijn uiterst sfeervol. In de namiddag bezoek aan Trujillo, een authentiek dorp met monumentale gebouwen uit de Renaissance. ’s Middags korte stop in Talavera de la Reina aan de rivier de Taag gelegen en bekend omwille van zijn keramiek. Verder naar Toledo, eveneens gelegen aan de Taag, een stad met een rijke geschiedenis en cultuur. De stad staat dan ook op de werelderfgoedlijst van de Unesco. Het was de thuisbasis van de wereldbefaamde schilder ‘El Greco’. Installatie in hotel Pintor el Greco****. Terugrit naar Madrid. Afleveren van de huurwagen en terugvlucht van Madrid naar Brussel.

Imagine More

Indien u deze reisprogramma’s wenst te wijzigen kan dit geheel naar uw wens. U kiest zelf de hotels, het aantal overnachtingen en Imagine maakt uw droomreis op maat. Meer informatie bij uw reisagent.


Dag 1

Brussel - Bilbao

Dag 2

Bilbao

Dag 3

Bilbao - Santillana del Mar (126 km)

Dag 4

Santillana del Mar - Gijon (153 km)

Dag 5

Gijon

Dag 6

Gijon - La Coruña (282 km)

Vlucht van Brussel naar Bilbao. Ophalen van uw huurwagen. Overnachting in hotel Hesperia Bilbao****.

TREINREIZEN

Ontbijt. Individueel bezoek aan het Guggenheimmuseum met audiogids. Vrije lunch. In de namiddag wandeling in de oude wijk Casco Viejo met tal van sfeervolle pleintjes en smalle straatjes. ’s Avonds Pintxostocht doorheen Bilbao waar u in verschillende bars de befaamde Pintxos kunt proeven, de Baskische versie van de tapas. Overnachting in hotel Hesperia Bilbao****. Ontbijt. Na het ontbijt, traject langs de Cantabrische kust tot aan Santillana del Mar, een goed bewaard middeleeuws dorp uit de negende eeuw. Vanuit Santillana del Mar kun je een replica van de grotten van Altamira bezoeken. Overnachting in Parador de Santillana Gil Blas****.

LANGS DE COSTA VERDE 10-daagse rondreis met huurwagen

Ontbijt. Na het ontbijt kunt u een bezoek brengen aan Cangas de Onis, gelegen aan de voet van de bergketen ‘Nationaal Park Picos de Europa’ gelegen op 25 km van de Cantabrische kust. Vervolgens bezoek aan het heiligdom en bedevaartsoord van Covadonga waar de reconquista of de Christelijke herovering op de Moren begon. Vervolgens traject naar Gijon. Overnachting in hotel Abba Gijon****. Ontbijt. Gijon, gelegen in Asturië, is een historische stad met een grote haven en een 5 km lang strand in de baai van San Lorenzo. Tussen het strand en de haven ligt de visserswijk Cimadevilla, het oude stadscentrum met steile straten vol cidercafés, leuke restaurants en tapasbars. Overnachting in hotel Abba Gijon****. Ontbijt. Na het ontbijt, traject naar La Coruña. Geniet onderweg van de mooie groene landschappen, de kleine dorpjes en de uitgestrekte stranden. In de namiddag aankomst in La Coruña, gelegen in Galicië. Overnachting in Pazo do Rio****, gelegen op 5 km van La Coruña.

Dag 7

La Coruña

Dag 8

La Coruña - Santiago de Compostella (99 km)

Dag 9

Santiago de Compostella

Ontbijt. Bezoek aan La Coruña. De haven van La Coruña, is de grootste haven van Europa op het gebied van de handel in verse vis en zeevruchten. In La Coruña heb je tal van historische gebouwen, kloosters, kerken, het prachige Plaza de Maria Pita, grote boulevards en kleine steegjes. Overnachting in Pazo do Rio****.

AL ANDALUS EL TRANSCANTABRICO Geniet van de mooie landschappen, culturele rijkdommen en verfijnde gastronomie aan boord van de legendarische treinen “Al Andalus” of “El Transcantabrico”. “Al Andalus” doorkruist Andalusië en “El Transcantabrico Clasico en Gran Lujo” doorkruisen Galicië, Asturië en Cantabrië. De trajecten per trein worden uitsluitend overdag uitgevoerd zodat u optimaal kunt genieten van uw nachtrust in uw luxe-suite. Deze reizen worden aangevuld voor of na de treinreis met hotelovernachtingen in charmehotels of Paradors.

Ontbijt. Vervolgens vertrek naar Santiago de Compostella die door Unesco verklaard is tot Werelderfgoed. Het is een bedevaartsoord en eindpunt van de pelgrimstocht ‘Camino de Santiago’. Bezoek aan de romaanse kathedraal, de weidse pleinen, de vele kerken, kloosters en de vijfhonderd jaar oude universiteit. De hele stad ademt grandeur, geschiedenis en cultuur uit. Overnachting in hotel NH Collection Santiago de Compostela*****. Ontbijt. Dagtrip langs de ria’s van Galicië, brede inhammen waarlangs de zee het land binnenspoelt en die zorgen voor een betoverende schoonheid van deze kustregio. Eventueel bezoek aan de vismarkt in Muros, een authentiek en idyllisch vissersdorpje. Overnachting in hotel NH Collection Santiago de Compostela*****.

Dag 10 Santiago de Compostella - Brussel

Ontbijt. Terugvlucht van Santiago de Compostella naar Brussel.

GEDETAILLEERDE INFORMATIE OVER DEZE TREINREIZEN VINDT U IN DE BROCHURE RAILS & RIVERS EN OP DE WEBSITE WWW.IMAGINETRAVEL.BE.

7


PARADORES

1

MALAGA - PARADOR DE MALAGA GIBRALFARO****

Ligging: mooie ligging op de Gibralfaroheuvel met een uniek zicht op de stad Malaga en de Alcazaba burcht. Logies: 38 ruime en comfortabele kamers met minibar, safe, airco, verwarming, telefoon, tv, badkamer (haardroger). Faciliteiten: gastronomisch restaurant, bar, tuin, dakterras met zwembad en zonnedek, parking. Imagine: deze parador is gehuisvest in een prachtig historisch gebouw. Geniet van de rust, de serene sfeer en de unieke toplocatie van deze parador.

2

EL SALER - PARADOR DE EL SALER****

Ligging: unieke ligging in het natuurreservaat La Albufera aan de kust. Het hotel grenst aan het beroemde golfterrein El Saler. De stad Valencia ligt op amper 20 km van het hotel. Logies: 65 moderne kamers met safe, telefoon, satelliet-tv, minibar, airco, badkamer (haardroger). Faciliteiten: bar, restaurant, internet, golfterrrein, parking, buitenzwembad met zonneterras (enkel open in de zomer), speeltuin, fitness, Spa met sauna, Schotse douche, bubbelbad,stoomcabine, verwarmd binnenzwembad. Imagine: de moderne architectuur in combinatie met de rustige ligging in het natuurreservaat met zicht op zee benadrukt het unieke karakter van deze luxueuze parador. De nabijheid van Valencia geeft nog een extra dimensie aan uw verblijf. Een aanrader!

3

TOLEDO - PARADOR DE TOLEDO****

Ligging: gelegen op de heuvel Cerro del Emperador op 4 km van het historisch centrum van Toledo. Prachtig panoramisch zicht op de stad van de 3 culturen: de kathedraal, het Alcazar, en de synagoges. Logies: 78 kamers met minibar, telefoon, tv, airco, badkamer (haardroger). Faciliteiten: bar, restaurant, terras, parking, zwembad (enkel open in de zomer). Imagine: de strakke vormgeving van dit pand vormt een mooi geheel met de warme decoratieve elementen zoals de houten balken en balustrades en de Moorse tegels.

4

CACERES - PARADOR DE CACERES****

Ligging: gelegen in de oude binnenstad van Caceres, een ommuurde middeleeuwse stad die op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Logies: 39 elegante kamers ingericht in neutrale tinten met satelliet-tv, airco, verwarming, minibar, badkamer (haardroger). Faciliteiten: restaurant, bar, het hotel bevindt zich in een voetgangerszone en de klanten van de Parador moeten zich registreren om te kunnen binnenrijden, gratis parking gelegen aan de achterkant van de Parador, betalende garage gelegen buiten het historisch centrum. Imagine: dit 14e eeuws paleishotel combineert authentieke elementen zoals houten balken, zuilen, gewelven met hedendaags comfort, persoonlijke service en een unieke ligging.

5

BAIONA - PARADOR DE BAIONA****

Ligging: deze unieke ommuurde burcht is heel rustig gelegen in GaliciÍ op zo’n 20 km van Baiona. Ze biedt een mooi uitzicht over de Atlantische Oceaan en een uitgestrekt pijnboombos. Logies: alle 124 kamers beschikken over minibar, safe, telefoon, satelliet-tv, airco, badkamer (haadroger). Faciliteiten: restaurant, bar, gym, jacuzzi, sauna, zwembad (enkel open in de zomer), parking, garage, tennisplein, speeltuin. Imagine: een uitstekende combinatie van historische charme en modern comfort in een rustige, natuurlijke omgeving.

6

AIGUABLAVA - PARADOR DE AIGUABLAVA****

Ligging: de parador de Aiguablava is gelegen op een schiereiland aan de Costa Brava en wordt omgeven door pijnbomen. U kunt er genieten van mooie stranden, unieke baaien en prachtige landschappen. Logies: 78 kamers met safe, telefoon, tv, airco, badkamer (haardroger). Faciliteiten: bar, restaurant Mar i Vent, parking, tuin, zwembad (enkel open in de zomer) met zonneterras, fitness, sauna. Imagine: een eigentijdse Parador met het accent op rust, ontspanning en gastronomie.

Imagine More

Wij bieden ALLE paradores in Spanje aan. Meer informatie bij uw reisagent. 8


SEVILLA

1

SEVILLA - HOTEL HOSPES LAS CASAS DEL REY DE BAEZA****

Ligging: in de joodse wijk ‘Barrio Santa Cruz’ met zijn vele pleintjes, patio’s, bloemen en witgekalkte huisjes. Logies: 41 elegante en ruime kamers met airco, verwarming, satelliet-tv, telefoon, safe, minibar en badkamer (haardroger). Faciliteiten: bar, prachtige Andalusische patio’s, ontbijtruimte, internet, salon, dakterras met zwembad (het hele jaar door open), zonneterras en poolbar, restaurant ‘Azahar’, parking, Wellness ‘Bodyna’ met massages en Spa behandelingen. Imagine: dit sfeervol luxehotel werd in 2006 volledig gerenoveerd. Het biedt een gesofisticeerde elegantie, traditionele kunstvoorwerpen, een koloniale stijl van inrichting en een neutraal kleurenpallet.

2

SEVILLA - HOTEL LAS CASAS DE LA JUDERIA****

Ligging: dit uniek hotel gelegen in de voormalige joodse wijk ‘Barrio Santa Cruz’ bestaat uit 27 huisjes die aan elkaar verbonden zijn door middel van patio’s en gangetjes. Sfeervolle decoratie en authentieke elementen bepalen het karakter van het hotel. Logies: de elegante kamers zijn klassiek ingericht volgens de hedendaagse normen. Ze beschikken over tv, safe, minibar, airco, verwarming, badkamer (met hydromassage bad, douche, haardroger). De economy kamers zijn gelegen op 200m van de gezamelijke faciliteiten. Faciliteiten: ontbijtruimte, vergaderzalen, parking, zwembad met zonneterras en mooi uitzicht op de stad (enkel open van juni tot september), parking. Imagine: dit historisch pand is sfeervol en uniek in zijn soort. De inrichting is traditioneel, de faciliteiten hedendaags en de service professioneel. Ideaal hotel om te relaxen en om de historische stad Sevilla te ontdekken.

3

SEVILLA - HOTEL VINCCI LA RABIDA****

Ligging: dit hotel is centraal gelegen in een rustig straatje op wandelafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de kathedraal, het Real Alcazar en de joodse wijk. Logies: de 81 mooie elegante kamers zijn ingericht met airco, telefoon, satelliet-tv, minibar, safe, internetconnectie, badkamer (haardroger). Faciliteiten: centrale patio, lobby, bistro, restaurant El Mirador, bar, dakterras met prachtig panoramisch zicht op Sevilla. Imagine: dit hotel is gehuisvest in een prachtig 18de eeuws paleis. Het is er bijzonder sfeervol door de keuze van authentieke materialen en warme kleuren. Dit hotel is uiterst geschikt voor een romantische escapade.

4

SEVILLA - HOTEL BECQUER****

Ligging: goede ligging in het oude centrum van Sevilla, op 10 minuten stappen van de kathedraal en de Moorse minaret ‘de Giralda’. Logies: comfortabele en functionele kamers met minibar, safe, airco, verwarming, satelliet-tv, hoofdkussenmenu, koffiezet, badkamer (haardroger). Faciliteiten: gratis WIFI, vergaderzaal, ontbijtzaal, café, room & laundry service, parking. Imagine: een traditioneel hotel met een uitstekende service, vriendelijk personeel en een prima ligging in het oude centrum van het bruisende Sevilla.

5

SEVILLA - HOTEL SAN GIL****

Ligging: gelegen op wandelafstand van het historisch centrum van Sevilla nabij de Macarena basiliek. Logies: 85 ruime kamers met satelliet-tv, minibar, airco, verwarming, internet, telefoon, badkamer (haardroger). Faciliteiten: restaurant ‘La Calesera’, bar, laundry- en roomservice, tuin met rustgevende fonteinen, buitenzwembad, zonneterras, parking. Imagine: deze prachtige Sevillaanse woning dateert uit 1901 en werd tot een excellent 4-sterrenhotel omgebouwd in 1992. In 2010 werd het terug aangepast aan de hedendaagse normen. Dit historisch gebouw staat in de lijst van de 100 belangrijkste monumenten van Sevilla. De service is ronduit professioneel en de sfeer is er oosters door het gebruik van Moorse decoratieve elementen.

6

SEVILLA - HOTEL LAS CASAS DE LOS MERCADERES***

Ligging: een middenklassehotel gelegen in het historisch hart van Sevilla nabij de monumentale kathedraal en het Real Alcazar. Logies: dit hotel is gevestigd in een 18e eeuws historisch handelshuis en alle 47 kamers bieden mooie, aangename accommodatie. Faciliteiten: het hotel beschikt ook over een centrale overdekte patio, gratis WIFI in de gemeenschappelijke ruimtes, minibar, airco, safe, badkamer (haardroger), parking. Imagine: een leuk hotel met een super ligging. Een aanrader omwille van de ligging en het kleinschalig karakter van het hotel.

9


GRANADA

1

GRANADA - HOSPES PALACIO DE LOS PATOS*****

Ligging: goede ligging in het historisch en commercieel centrum van Granada op wandelafstand van de kathedraal, de Capilla Real en de joodse wijk Albaicin. Logies: de 42 kamers en suites (de standaardkamers bevinden zich in het nieuw gebouw en de andere kamers bevinden zich in het 19de eeuws paleis) zijn hedendaags ingericht met WiFi, telefoon, tv, minibar, safe, badkamer (slippers, badjas, haardroger). Faciliteiten: gratis toegang voor hotelgasten tot de Bodyna Spa met sauna, Turks bad en thermaal bad, Los Patos restaurant, koffiebar, terras, tuin, roomservice, vergaderzalen, beperkte parkeergelegenheid. Imagine: dit exclusief hotel bestaat uit een statig 19de eeuws paleis en een modern gebouw. Het hotel combineert typische architectuur met een hedendaagse inrichting en een professionele service. Een aanrader voor wie luxe en exclusiviteit vooropstelt.

2

GRANADA - HOTEL VILLA ONIRIA****

Ligging: op wandelafstand van de kathedraal en de Moorse wijk Albaicin. Logies: de 31 hotelkamers baden in een sfeer van sereniteit en luxe en beschikken over airco, minibar, internetconnectie, satelliet-tv, badkamer (haardroger). Faciliteiten: room- en laundryservice, restaurant, Spa met verwarmd binnenzwembad, sauna, jacuzzi, massage en fitness, prachtige patio met een sfeervol terras, garage. Imagine: dit 19de eeuws landhuis werd in 2007 prachtig gerenoveerd tot een smaakvol paleishotel. Kenmerkend zijn de romantische sfeer en de serene kleuren in dit mooie pand. Het is een aanrader voor wie op zoek is naar authenticiteit in een luxueuze omkadering.

10

3

GRANADA - GRANADA FIVE SENSES ROOMS & SUITES***

Ligging: optimale ligging aan de Gran Via nabij de kathedraal en de Capilla Real. Logies: alle kamers zijn strak en modern ingericht met speciale muurfoto’s. De kamers beschikken over airco, verwarming, gratis WIFI, tv, safe, minibar, badkamer (haardroger). Faciliteiten: Spa, gym, vergaderzaal, gratis internethoek, tv lounge, buitenzwembad met panoramisch zicht op de stad, parkeergarage. Imagine: designhotel met een perfecte ligging, een uitstekende service en ingericht met unieke decoratieve elementen en foto’s.

4

GRANADA - HOTEL MACIA REAL DE LA ALHAMBRA****

Ligging: gelegen op 1 km van het Alhamba, het prachtige Moorse paleizencomplex en op 2 km van het centrum. Ideale connectie naar het centrum dankzij de bushalte vlak voor het hotel. Logies: 185 hedendaagse kamers met airco, verwarming, telefoon, safe, WiFi, minibar, satelliet-tv, badkamer (haardroger). Faciliteiten: bar, bistro, restaurant, lounge, businessfaciliteiten, laundry, internet, buitenzwembad met zonneterras (enkel open in de zomer), parking. Imagine: dit designhotel werd geopend in 2006 en heeft een prijs ontvangen van het hotel in Granada, dat de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Het accent ligt er op een goede service en op licht en ruimtelijkheid.

5

GRANADA - HOTEL ABADES RECOGIDAS****

Ligging: gelegen in het centrum van Granada op wandelafstand van de kathedraal, de Capilla Real en Plaza Nueva die toegang verleent tot de pittoreske wijk ‘Albaicin’. Logies: de ruime, comfortabele kamers zijn ingericht in een moderne stijl met rustieke accenten, houten vloeren, airco, minibar, safe, telefoon, badkamer (haardroger). Faciliteiten: gratis WIFI, vergaderzalen, feestzaal, ontbijtruimte, terras, publieke parking op 150m van het hotel. Imagine: een modern hotel met een uitstekende ligging, prima faciliteiten en een hedendaagse inrichting met stijlvolle materialen.

6

GRANADA - MACIA MONASTERIO DE LOS BASILIOS***

Ligging: gelegen aan de rivier de Genil op wandelafstand van de benedenstad met de kathedraal en de Capilla Real. Logies: alle 95 kamers zijn stijlvol gerenoveerd met airco, satelliet-tv, telefoon, badkamer (enkel douche). Faciliteiten: bar, restaurant, laundry- en roomservice, kapsalon, congresfaciliteiten, WiFi in publieke ruimtes, parking. Imagine: eenvoudig hotel met een historisch verleden en een hedendaags interieur waar de voormalige serene sfeer van het klooster voelbaar blijft door het behoud van originele details zoals houten plafonds en mooie kloostergaanderijen.


CORDOBA & BAEZA

1

CORDOBA - HOTEL HOSPES PALACIO DEL BAILIO*****

Ligging: gelegen in het stadscentrum van Cordoba. Logies: 53 luxekamers ingericht met internet, safe, minibar, airco, verwarming, badkamer (haardroger). Faciliteiten: ontbijtruimte, tapasbar, Arbequina restaurant, room- en laundryservice, spa Bodyna met binnenzwembad, massage, behandelingen, buitenzwembad met zonne-terras, garage. Imagine: heden en verleden worden perfect samengebracht in dit 16de eeuws paleishotel. Het hotel biedt sublieme luxe en authentieke sfeer en is met oog voor detail afgewerkt. Ongetwijfeld een geraffineerd stukje geschiedenis met super de luxe faciliteiten.

2

CORDOBA - HOTEL CASAS DE LA JUDERIA****

Ligging: zoals de naam reeds doet vermoeden, is het hotel gelegen temidden van de joodse wijk la Juderia. Logies: 64 kamers met telefoon, minibar, airco, verwarming, satelliet-tv, internet, safe. Faciliteiten: bar, restaurant, room- en laundryservice, buitenzwembad met zonneterras, spa met sauna en whirlpool, garage. Imagine: een historisch 16de eeuws en aanpalend 17de eeuws herenhuis maken deel uit van dit recent 4-sterrenhotel. De sfeer is er oosters en magisch door de prachtige patio met rustgevende fontein, de tuinen met kleurrijke bloemen, de witgekalkte gevel.

3

CORDOBA - HOTEL ALFAROS****

Ligging: rustige en centrale ligging op 10 minuten stappen van de Mezquita. Logies: 144 comfortabele kamers met tapijt, minibar, verwarming, airco, internet, safe, badkamer (haardroger). Faciliteiten: bar, restaurant ‘Los Alarifes’, room- en laundryservice, businessfaciliteiten, buitenzwembad met zonneterras, garage. Imagine: de kamers werden in 2009 volledig gerenoveerd en zijn aangepast aan de hedendaagse normen. De oosterse invloeden zoals enkele sublieme patio’s, de arcades, tegels, galerijen zijn kenmerkend en beïnvloeden de positieve sfeer in dit hotel.

4

BAEZA - HOTEL PUERTA DE LA LUNA****

Ligging: op 40 meter van de kathedraal van Baeza, omgeven door smalle straatjes en talrijke imponerende gebouwen uit de Renaissance. Logies: 44 individueel gedecoreerde kamers met satelliet-tv, airco, telefoon, safe, minibar, badkamer (haardroger). Faciliteiten: gerenommeerd restaurant ‘La Pintada’, spa met jacuzzi, hammam, massagedouche, klein buitenzwembad met zonneterras, garage. Imagine: mooie sfeervolle accommodatie in een 17de eeuws historisch pand in het centrum van Baeza. Ideale combinatie van authentieke charme en hedendaags comfort.

11


MALAGA & OMGEVING

3

RONDA - HOTEL MOLINO DEL ARCO****

Ligging: op 8 km van Ronda, een typisch bergdorp waar een imposante brug over een kloof gespannen is. Logies: 21 elegante kamers met tv, airco, telefoon, safe, badkamer (haardroger). Faciliteiten: lounge, bar, tearoom, restaurant, room- en laundryservice, businessfaciliteiten, zwembad met zonneterras, buitenrestaurant, garage. Imagine: dit uniek landgoed met een 17de eeuwse finca werd in 2004 omgebouwd tot een charmant ecohotel. Het is er bijzonder sfeervol en rustig gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving.

1

MALAGA - HOTEL VINCCI SELECCION POSADA DEL PATIO*****

Ligging: gelegen in het historisch stadscentrum van Malaga op wandelafstand van de kathedraal en het Picassomuseum. Logies: 109 luxueuze designkamers met lounge, satelliet LCD-tv, ADSL, minibar, safe, airco, verwarming, safe, badkamer (haardroger). Faciliteiten: room- en laundryservice, restaurant ‘Baraka’, ontbijtruimte, bar, businessfaciliteiten, dakterras met zwembad en klein zonneterras, garage. Imagine: dit hotelcomplex bestaat uit 2 historische gebouwen. Het hotel werd in 2010 volledig nieuw gebouwd waarbij enkel de oorspronkelijke patio en de inkomsthall behouden werden.

12

2

RONDA - HOTEL REINA VICTORIA****

Ligging: dit hotel werd in 2012 volledig gerenoveerd en is gelegen in een unieke omgeving met uitzicht op de Tajo de Ronda, de kloof die het stadje in twee splitst. De Puente Nuevo, de brug die over de kloof gespannen is, bevindt zich op 500m van het hotel. Logies: 95 strak ingerichte kamers zijn voorzien van airco, minibar, satelliet-tv, WiFi, badkamer met bad of douche (haardroger). De standaardkamers beschikken niet over terras. Faciliteiten: grote tuin met buitenzwembad en zonneterras, restaurant Azahar, buffetrestaurant voor ontbijt, Spa met hydromassage bad, hydromassage douche, Turks bad, terras met panoramisch zicht, fitness, privé parking. Imagine: mooi elegant hotel gebouwd in een sfeer die zuiders en warm aanvoelt met een perfecte ligging om Ronda te voet te verkennen.

4

ANTEQUERA - PARADOR DE ANTEQUERA****

Ligging: gelegen op wandelafstand van het centrum van Antequera. Dicht bij het hotel, bevindt zich het Nationaal Park El Torcal met zijn vreemde rotsformaties. Logies: de 58 moderne kamers zijn ingericht in neutrale tinten en donkere parketvloeren. De kamers beschikken over airco, safe, minibar, satelliet-tv, WiFi, badkamer (haardroger). Faciliteiten: restaurant met mooie grote raampartijen met zicht op de unieke rotsformaties, bar, vergaderruimtes, laundryservice, gratis parking, openluchtzwembad (enkel open in de zomer) met zonneterras. Imagine: een parador met een moderne architectuur zoals mooie grote raampartijen, een neutraal kleurenpalet en een strak meubilair. Ideale uitvalsbasis voor uitstappen naar de Moorse steden Cordoba, Sevilla en Granada.


COSTA DEL SOL

1

TORROX COSTA - FUERTE CALACEITE***

Ligging: rustig gelegen op 200 meter van het strand met een fantastisch uitzicht op de Middellandse zee. Gelegen op 4 km van Torrox en op 6 km van Nerja, gekend voor zijn druipsteengrotten en Balcon de Europa, een spectaculair uitkijkpunt waar een boulevard op een klif gebouwd is. Logies: 87 ruime en functionele appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers met airco, woonkamer met satelliet-tv, keuken met oven, vaatwasser, wasmachine en droogkast, moderne badkamer, terras of balkon. Faciliteiten: buitenzwembad en kinderbad met zonneterras, ligstoelen en parasols, minisupermarkt, parking & internet (betalend). Imagine: dit aangenaam appartementencomplex bestaat uit moderne, eigentijdse appartementen met strakke lijnen en een neutraal kleurenpallet. Het is ideaal gelegen om een rustige gezinsvakantie door te brengen.

2

BENALMADENA - HYDROS BOUTIQUE HOTEL SPA & WELLNESS****

Ligging: gelegen aan de kust van Benalmadena, met mooie zichten op de Middellandse zee. De luchthaven van Malaga bevindt zich op 15 km van het hotel. Logies: de 28 suites met zeezicht zijn voorzien van een lounge, groot bed, flatscreen-tv, internetconnectie, hoofdkussenmenu, safe, minibar, airco, verwarming, badkamer (haardroger), terras met jacuzzi. Faciliteiten: restaurant ‘Mar y Tierra’, laundryservice, groot buitenzwembad met ligbedden, poolbar, Spa met Turks bad, sauna, binnenzwembad, fitness, tennisterrein, expositie van kunstvoorwerpen, parking. Imagine: dit kleinschalig uniek hotel is strak, functioneel en met oog voor detail ingericht. Genieten, relaxatie en prikkelen van de 5 zintuigen staan hier centraal.

3

MARBELLA - HOTEL GRAN MELIA DON PEPE*****

Ligging: strandhotel gelegen aan de zeepromenade ‘Paseo Maritimo’ in Marbella. Logies: 194 luxe kamers met Wifi, safe, telefoon, airco, bureau, hoofdkussenmenu, marmeren badkamer met haardroger, badjas en badslippers, minibar, plasma-tv. De premium zeezicht kamers beschikken over een balkon. Faciliteiten: pool- en restaurantbar, à la carte T-bone grill restaurant, Japans restaurant Tahini en sushibar, whisky lounge, oester-, kaviaar- en champagnebar, Gran café capuccino beach club, Darcis patisserie, Spa en wellness met thermaal circuit, dynamisch zwembad, hydromassage, sauna, stoombad, sensatiedouches, massages en schoonheidsbehandelingen, 2 buitenzwembaden waarbij 1 voor kinderen bestemd, 1 verwarmd binnenzwembad, speeltuin, 2 tennisterreinen, 2 paddleterreinen, 12 vergaderzalen, terrassen met bali ligbedden, hydromassage buitenbad, room- en laundryservice, parking. Imagine: een ware oase van exclusiviteit dankzij de vele top luxe faciliteiten en de persoonlijke service. Het uniek design van het domein is in perfecte harmonie met de adembenemende natuurlijke omgeving.

4

PUERTO BANUS - HOTEL H10 ANDALUCIA PLAZA****

Ligging: gelegen nabij de jachthaven Puerto Banus op 500 meter van het strand. Logies: 201 standaardkamers (klassiek ingericht) en 141 superieure kamers (in 2008 gerenoveerd in avant-garde stijl). Ze beschikken over satelliet-tv, minibar, safe, airco, telefoon, badkamer (haardroger). Faciliteiten: laundry, businessfaciliteiten, buffetrestaurant ‘Cordoba’ met showcooking, ‘La Terraza’ buitenrestaurant, bar ‘Toledo’, poolbar ‘Naturalia’, 2 buitenzwembaden, 1 overdekt en verwarmd zwembad, spa met jetpool, jacuzzi, sauna, Turks bad, fitness, schoonheidscentrum, kapsalon, parking. Imagine: dit schitterend vakantiehotel werd speciaal ontworpen voor volwassenen (enkel voor +17 jarigen) en combineert een optimale ligging, een uitstekende gastronomie en een typische architectuur met elegant meubilair.

5

ESTEPONA - HOTEL H10 ESTEPONA PALACE****

Ligging: aan het strand op 800 meter van de jachthaven van Estepona. Logies: 237 ruime, hedendaagse kamers met satelliet-tv, ADSL, minibar, safe, telefoon, terras, badkamer (haardroger). Faciliteiten: laundry, lobbybar, miniclub, ‘Alboran’ restaurant met showcooking, lounge terras, bar-restaurant ‘Thalassa’ bij het zwembad, buitenzwembad met zonneterras, ‘Despacio’ spa met dynamisch zwembad, jetpool, behandelingen, kapsalon, businesscentrum, parking. Imagine: de Moorse architectuur geeft een sprookjesachtige sfeer aan dit hotel. Het interieur werd in 2006 gerenoveerd en is strak en modern van stijl.

6

ESTEPONA - HOTEL FUERTE ESTEPONA****

Ligging: uitstekend strandhotel gelegen op zo’n 3 km van het centrum van Estepona. Logies: het hotel biedt 210 ruime hedendaagse kamers en suites met 1, 2 of 3 slaapkamers. Ze zijn ingericht met telefoon, satelliet-tv, airco, minibar, safe, badkamer (met hydromassagebad & haardroger). Faciliteiten: 1 kinderbad, 3 zwembaden, miniclub voor kinderen, supermarkt, tennisterrein, volleybalveld, restaurant ‘EL Olivo’, beachclub, poolbar, lounge bar, bar, roomservice, Spa- en schoonheidscentrum met sauna, Turks bad, ijsfontein, jacuzzi, dynamisch bad, behandelingen en massage. Imagine: dit strandhotel is uiterst luxueus ingericht met exclusieve meubels, zorgvuldig gekozen materialen en uitstekende faciliteiten.

13


COSTA DE LA LUZ & OMGEVING

3

ROTA - HOTEL ELBA COSTA BALLENA****

Ligging: dit strand- en golfhotel is gelegen aan de Costa Ballena op zo’n 10 km van de stadjes Rota en Chipiona. Logies: 234 kleurrijke kamers met houten vloer, satelliet-tv, internet, safe, minibar, airco, verwarming, telefoon, terras of balkon. Faciliteiten: lobbybar, 1 buffetrestaurant en 1 beachclub restaurant, Thalasso spa met sauna, jacuzzi, stoombad, Turks bad, Romeins bad, zeewaterbad, ijsbad, hydromassage, fitness, terras, businessfaciliteiten, miniclub, speeltuin, paddle terrein, 18 hole + 9 hole golfterrein, 2 buitenzwembaden waarvan 1 verwarmd, 1 kinderbad, cocktailbar, garage. Imagine: dit hotel is in typisch mediterrane stijl gebouwd en werd in 2008 gerenoveerd. Het is een waar vakantieparadijs met een warme Andalusische sfeer.

1

JEREZ DE LA FRONTERA - HOTEL VILLA JEREZ*****

Ligging: het hotel wordt gehuisvest in 2 statige landhuizen en is gelegen in het centrum van Jerez de la Frontera omringd door musea, sherrybodegas en de Spaanse koninklijke rijschool. Logies: de 18 elegante kamers zijn individueel gedecoreerd om de originele stijl van de landhuizen te bewaren. De kamers beschikken over airco, satelliet-tv, safe, minibar, WiFi, badjas, badslippers, badkamer met bad en/of douche (haardroger). Faciliteiten: bar, restaurant Las Yucas met terras en restaurant Isabella, grote tuin, zoutwaterzwembad met zonneterras, stoombad, Schotse douche, gratis parking. Imagine: een imponerend gebouw met een prachtige tuin waar het bijzonder aangenaam vertoeven is. Betaalbare luxe in het centrum van Jerez de la Frontera, de bakermat van de flamenco.

14

2

ROTA - HOTEL PLAYA DE LA LUZ****

Ligging: gelegen in Rota met directe toegang tot het strand en omgeven door pijnboombossen en duinen. Logies: de 219 neutraal ingerichte kamers zijn gebouwd rond 2 centrale patio’s. De kamers zijn voorzien van balkon of terras (behalve de economy kamers), satelliet-tv, telefoon, WiFi, airco, verwarming, safe, minibar, badkamer (haardroger). Faciliteiten: 2 patio’s, Las Dunas buffet restaurant, La Gaviota restaurant met terras, La Gaviota bar, chill out terras, 4 tennisvelden, fitness, tafeltennis, krantenwinkeltje, zwembad met zonneterras, seizoensgebonden beach club, gratis buitenparking, betalende garage. Imagine: een vakantiehotel gebouwd in een typische Spaanse cortijo stijl met een tijdloze en elegante inrichting.

4

NOVO SANCTI PETRI - HOTEL MELIA SANCTI PETRI*****

Ligging: gelegen in Novo Sancti Petri aan het strand van La Barrosa op enkele kilometer ten zuiden van Chiclana de la Frontera. Logies: 225 luxueus ingerichte kamers met sofa, bureau, plasma-tv, WiFi, airco, telefoon, safe, minibar, marmeren badkamer met bad, regendouche, haardroger, badjas en badslippers en een volledig uitgerust terras. Faciliteiten: room- en laundryservice, kinderopvang, El Patio buffetrestaurant, Alhambra Gourmet restaurant, Aquarestaurant met mediterrane keuken, bar Don Juan, Don Fernando golf bar, poolbar (enkel open in de zomer), Wellness met verwarmd zwembad, hydrotherapie, dynamisch bad, koude douche, voetbad, whirlpool, Turks bad, Romeins bad, sauna, buitenzwembad met kinderbad en zonneterras, schoonheidssalon, fitness, excursiebalie, golf corner, businesscentrum, parking. Imagine: dit hotel werd in Moors-Andalusische stijl gebouwd met zuilengaanderijen, patio’s, fonteinen en een mooie tuin. Een indrukwekkend domein met super de luxe faciliteiten en een gepersonaliseerde service.


HOTELS / CITYTRIPS

1

BARCELONA - HOTEL BARCELO RAVAL****

Ligging: op enkele minuutjes stappen van de Ramblas en de Plaza Catalunya, het kloppende hart van deze bruisende wereldstad. Logies: 186 trendy kamers met minibar, Nespresso machine, plasma-tv, open badkamer (haardroger). Faciliteiten: bar, bistro-lounge met terras, businessfaciliteiten, dakterras met panoramische zichten op de stad, buitenzwembad. Imagine: dit designhotel werd in 2008 geopend en met oog voor detail afgewerkt. Het combineert zwart-wit kleurencombinaties, de recentste technologieën en een aangename lichtinval.

2

BARCELONA - HOTEL NH COLLECTION BARCELONA PODIUM****

Ligging: goede ligging in een rustige buurt in de wijk Eixample, op 800m van Plaça de Catalunya en Las Ramblas. Logies: 140 kamers verdeeld over vijf verdiepingen. De comfortabele kamers zijn stijlvol ingericht met warme kleuren en houten vloeren. De kamers hebben geluidsdichte ramen, satelliet-tv, gratis WiFi en minibar, koffiezet, waterkoker, airco, hoofdkussenmenu. Faciliteiten: zwembad op het dak (enkel open in de zomer). Naast het zwembad ligt een terras en een cocktailbar met prachtig uitzicht over de stad. Mediterraans restaurant, bar waar ‘s avonds lichte maaltijden verkrijgbaar zijn, fitnessruimte. Imagine: achter deze 19e eeuws gevel schuilt een modern, strak interieur. Dit hotel is een aanrader omwille van zijn centrale ligging, zijn up to date faciliteiten en zijn uitstekende service.

3

MADRID - HOTEL NH PALACIO DE TEPA*****

Ligging: perfecte ligging in de wijk ‘Las Letras’ nabij Plaza Santa Ana & Plaza Mayor, waar straatartiesten en muzikanten de vele monumentale gebouwen opfleuren. Logies: 85 prachtig ingerichte kamers met luxe voorzieningen zoals lcd-tv, internettoegang, telefoon, koffie- en theefaciliteiten, airco, minibar, keuze uit verschillende hoofdkussens, bureau, marmeren badkamer (badjas, haardroger), balkon of terras. Faciliteiten: taparestaurant ‘Estado Puro’ en gerenommeerd à la carte restaurant ‘Palacio de Tepa’, lounge, bar, room- en laundryservice, parking. Imagine: dit exclusief hotel combineert een typisch Spaanse 18de eeuwse architectuur met strak design en hedendaagse luxe. Een topprodukt in het historisch centrum van de wereldstad ‘Madrid’.

4

MADRID - HOTEL GANIVET***

Ligging: gelegen op wandelafstand van Puerta del Sol, Plaza Mayor & het koninklijk paleis, op 150m van het metrostation Puerta de Toledo. Logies: 151 comfortabele en geluidsgeïsoleerde kamers ingericht met lcd-tv, telefoon, gratis WIFI, safe, airco, verwarming, badkamer (haardroger). Enkele kamers zijn rolstoeltoegankelijk. Faciliteiten: bar, ontbijtruimte, restaurant, jacuzzi met zonneterras, lift, internethoek, privé parking. Imagine: een aanrader in Madrid omwille van zijn ligging, zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en zijn vriendelijk onthaal.

5

VALENCIA - HOTEL HOSPES PALAU DE LA MAR*****

Ligging: dit exclusief 19de eeuws paleishotel is gelegen op 500m van het historisch centrum van Valencia. Het ligt nabij Jardin del Turia, een park dat aangelegd is in de drooggelegde bedding van de rivier ‘Turia’. Jardin del Turia slingert zich door de stad en strekt zich uit over 9 km. Logies: 66 strakke en elegante kamers ingericht met exclusieve materialen zoals houten wengé vloeren en marmeren badkamer (haardroger, badjas, badslippers). Verder beschikken de kamers over WiFi, safe, minibar, keuze uit verschillende hoofdkussens. Faciliteiten: lounge, Ampar restaurant en Ampar lounge bar, laundryservice, vergaderzalen, Bodyna Spa met jacuzzi, sauna, Turks bad, fitness, massagekamers, binnentuin, privé parking, Ampar terras. Imagine: de troeven van het hotel zijn ongetwijfeld de goede ligging, de trendy inrichting, de mooie architectuur van het pand, de luxe faciliteiten en de verzorgde maaltijden.

6

VALENCIA - HOTEL VINCCI LYS****

Ligging: mooie ligging in het oude stadscentrum van Valencia nabij de arena voor stierengevechten en het stadhuis. De belangrijkste bezienswaardigheden zoals de mercado central en de kathedraal Santa Maria bevinden zich op wandelafstand. Logies: 101 kamers zijn recent gerestyled en zijn elegant ingericht met een klein salon, airco, minibar, satelliet-tv, telefoon, keuze uit verschillende hoofdkussens, badkamer (haardroger). Faciliteiten: bar-café, lift, parking, restaurant Almudi, congresfaciliteiten, WiFi. Imagine: een elegant hotel ingericht in een hedendaagse stijl met klassiek Frans meubilair. Een comfortabel hotel met een ideale ligging om het populaire Valencia te ontdekken. Het volkse karakter, de trendy boetieks, de lekkere gastronomie en de vele bezienswaardigheden hebben van Valencia een wereldstad gemaakt.

15


CENTRAAL SPANJE

1

SALAMANCA - HOTEL HOSPES PALACIO DE SAN ESTEBAN*****

Ligging: ideale ligging in het historisch centrum van Salamanca, nabij de imposante kathedraal en het mooiste plein van Spanje het ‘Plaza Mayor’. Logies: 51 mooie en functionele kamers met minibar, airco, WiFi, satelliet-TV, badkamer (haardroger). Faciliteiten: buffetontbijt, restaurant, laundryservice, businessfaciliteiten, fitness, Turks bad, terras, parking. Imagine: dit 16de eeuws klooster werd in 2002 omgebouwd tot een imposant luxehotel bestaande uit een hoofdgebouw in het oorspronkelijk pand en een nieuw bijgebouw. Geniet van de luxe, de sereniteit en de authentieke sfeer.

2

AVILA - HOTEL PALACIO DE LOS VELADA****

Ligging: gelegen in het historisch centrum van Avila, de stad met de best bewaarde middeleeuwse stadsmuren. Logies: 145 klassiek ingerichte kamers met satelliet-tv, telefoon, minibar, airco, verwarming, safe, tapijt, badkamer (haardroger). Faciliteiten: café Claustro, restaurant El Tostado, bar, businessfaciliteiten, parking. Imagine: dit 16de eeuwse historisch paleis werd in 1995 omgebouwd tot een mooi 4-sterrenhotel met behoud van originele elementen. Het hotel biedt aangename accommodatie in een impressionant kader.

16

3

SEGOVIA - HOTEL EUROSTARS PLAZA ACUEDUCTO****

Ligging: gelegen aan de voet van het Romeins aquaduct in het historisch hart van Segovia. Ook het sprookjesachtige Alcazar is gelegen op wandelafstand van het hotel. Logies: 70 mooi gedecoreerde kamers met meubels van wengé hout, parketvloer, telefoon, safe, minibar, satelliet-tv, WiFi, airco, verwarming, badkamer (haardroger). Faciliteiten: bar, bistro, lounge, businessfaciliteiten, garage. Imagine: geniet van dit smaakvol, elegant hotel, ingericht met kwaliteitsproducten, warme kleuren en materialen en mooie panoramische zichten op het indrukwekkend Romeins aquaduct.

4

TOLEDO - HOTEL PINTOR EL GRECO****

Ligging: ideale ligging in de joodse wijk, één van de meest traditionele en historische buurten in Toledo. Logies: 60 charmante kamers met WiFi, safe, satelliet-tv, telefoon, minibar, airco, verwarming, badkamer (haardroger). Faciliteiten: ontbijtruimte, laundryservice, patio met fontein, parking. Imagine: deze authentieke 17de eeuwse woning werd in 2008 gerestaureerd met het behoud van de rustieke stijl zoals bakstenen muren, houten balken, tegels van keramiek. Een romantisch hotelletje met een historisch verleden.

5

CACERES - HOTEL NH PALACIO DE OQUENDO****

Ligging: gelegen in het historisch stadscentrum van Caceres, een ommuurde middeleeuwse stad vermeld op de monumentenlijst van de Unesco. Logies: 86 mooie, tijdloze kamers met satelliet-tv, minibar, airco, verwarming, telefoon, internet, safe, badkamer (haardroger). Faciliteiten: laundry- en roomservice, bar, restaurant, lounge, coffee shop, congresfaciliteiten. Imagine: dit historisch paleishotel ademt de geschiedenis uit van weleer en vormt een geslaagd contrast met het luxueus interieur (in 2009 gerenoveerd).

6

TRUJILLO - NH PALACIO DE SANTA MARTA****

Ligging: gelegen in het historisch centrum van de vestigingsstad Trujillo naast de Plaza Mayor. Het ligt op 30 minuten rijden van Caceres de provinciehoofdstad van de regio Extremadura. Logies: 50 elegante en comfortabele kamers met houten vloeren, WiFi, airco, verwarming, balkon of terras, safe, telefoon, kabeltv, bureau, zitgedeelte, minibar, badkamer (haardroger). Faciliteiten: restaurant met zuilen en gewelven, lobbybar, roomservice, vergaderzalen, terras, seizoensgebonden zwembad (open van juni tot september) met zonneterras en ligstoelen, privé parking. Imagine: het hotel is gevestigd in een indrukwekkend verbouwd 16de eeuws paleis. Het hotel biedt een mix van authentieke elementen, een hedendaagse inrichting en een uitstekende dienstverlening in een historisch kader.


NOORD SPANJE

1

SANTIAGO DE COMPOSTELLA - HOTEL NH COLLECTION SANTIAGO DE COMPOSTELA*****

Ligging: het NH Collection Santiago de Compostella hotel is rustig gelegen op zo’n 800m van de oude stad en de kathedraal van Santiago. Er bevindt zich een bushalte voor het hotel. Logies: de 150 ruime, comfortabele kamers zijn mooi ingericht met houten vloeren, gratis WIFI, hoofdkussenmenu, airco, gratis WIFI. Faciliteiten: fitnessruimte, wellnesscentrum met binnenzwembad, sauna, Turks bad, schoonheidsbehandelingen & fitness, restaurant, lobbybar, multifunctionele ruimtes en vergaderzalen, seizoensgebonden buitenzwembad, parking. Imagine: een designhotel met aandacht voor de recentste technologieën, luxueuze materialen en ingericht met oog voor detail.

2

DODRO - HOTEL PAZO DE LESTROVE****

Ligging: gelegen in de regio Galicië in het dorp Dodro op een 30-tal kilometer van het bedevaartsoord Santiago de Compostella. Het landhuis is omgeven door een prachtig domein van 5 ha tuinen en bossen. Logies: de 27 kamers zijn rustiek en smaakvol gedecoreerd en beschikken over airco, satelliet-tv, telefoon, safe, badkamer (haardroger), minibar. Faciliteiten: bibliotheek, restaurant, airco en WiFi in gemeenschappelijke ruimtes, laundryservice, vergader- en feestzalen, parking, terras, buitenzwembad met houten zonneterras (enkel open in de zomer). Imagine: dit subliem historisch landhuis werd in de 16de eeuw gebouwd als relaxatieoord voor de aartsbisschop van Santiago de Compostella. De landelijke hedendaagse stijl geeft een romantische toets aan dit prachtig domein.

3

BILBAO - HOTEL HESPERIA BILBAO****

Ligging: ideale ligging tegenover het Guggenheimmuseum en op wandelafstand van het oude stadscentrum ‘Siete Calles del Casco Viejo’, een ideale buurt om de cultuur en gastronomie van Bilbao op te snuiven. Logies: 151 comfortabele kamers ingericht met telefoon, satelliet-tv, minibar, internetconnectie, balkon, badkamer (haardroger). Faciliteiten: congresfaciliteiten, Orilla café & bar, La Ria restaurant, laundryservice, loungebar in de tuin, parking. Imagine: dit hotel werd 2005 gebouwd in avant-garde stijl met een opvallende façade in verschillende kleuren plexiglas. Het interieur is strak en stijlvol en voorzien van de laatste technologische snufjes.

4

SAN SEBASTIAN - HOTEL BARCELO COSTA VASCA****

Ligging: gelegen nabij Palacio Miramar, op 550m van het Ondaretta strand, op zo’n 2 km van het historisch centrum van het mondaine San Sebastian. Logies: de 203 designkamers zijn licht en strak ingericht en voorzien van airco, verwarming, satelliet-tv, minibar, telefoon, safe, badkamer (haardroger). Faciliteiten: restaurant, bar, laundry- en roomservice, vergaderzalen, WIFI, tuin, terras, seizoensgebonden buitenzwembad (open van 15/06-15/09), privé parking. Imagine: een 4-sterrenhotel waar het het accent ligt op lichtinval, ruimtelijkheid en modern design.

5

SANT ANTONI DE CALONGE - HOTEL MAS FALET 1682****

Ligging: deze mooi gerestaureerde Catalaanse boerderij is gebouwd in de 17e eeuw en is gelegen aan de Costra Brava, op 10 minuten stappen van het strand van Calonge. Logies: 11 mooi en neutraal ingerichte kamers met houten vloeren, airco, tv, gratis WIFI, minibar, zithoek, badkamer (slippers, badjas). Faciliteiten: gratis WIFI, laundryservice, restaurant, buitenzwembad met zonneterras, privé parking. Imagine: het neutrale kleurenpallet, het authentiek karakter en de kwalitatieve materialen geven dit landelijk hotel een tijdloos karakter.

6

SANTA CRISTINA D’ARO - SALLES HOTEL & SPA MAS TAPIOLAS****

Ligging: dit 18e eeuws Catalaans landhuis is gelegen in Catalonië in een mooie natuurlijke omgeving in het hart van de Solius vallei op 10 km van de beste stranden van de Costa Brava. Logies: de 38 kamers zijn elegant ingericht in een landelijke stijl met gratis WIFI, minibar, badkamer (slippers, badjas, haardroger). Faciliteiten: bar, restaurant, leesruimte, speelruimte voor de kinderen, fitness, Spa met verwarmd binnenzwembad, douches, sauna, stoombad, ijskelder, zoutcabine, schoonheidsbehandelingen, terras, fietsverhuur, paddelterrein, buitenzwembad met zonneterras, tuin, 18 hole golfterrein. Imagine: een landelijk gelegen vakantiedomein met luxe faciliteiten en sfeervolle decoratieve elementen. Ideaal om te relaxen en om deze regio te ontdekken.

17


CANARISCHE EILANDEN

1

COSTA ADEJE - HOTEL COLON GUANAHANI**** TENERIFE

Ligging: dit adults only hotel is gelegen in een rustige oase in de badplaats Costa Adeje op 150m van Playa de Fañabe. De Reina Sofia luchthaven bevindt zich op 17 km van het hotel. Logies: 154 elegante kamers zijn voorzien van telefoon, minibar, satelliet-tv, safe, airco, badkamer (haardroger, badjas, slippers), WIFI, balkon of terras. Faciliteiten: buffetrestaurant met terras, bistro restaurant ‘La Pergola’, schoonheidssalon, 2 verwarmde zoutwaterzwembaden, 2 zonneterassen waarvan 1 met Balinese ligbedden, 1 jacuzzi, tv-ruimte, fitness, tafeltennis, biljart. Imagine: in dit charmehotel worden koloniale stijlelementen gecombineerd met een hedendaags design. Er heerst een aangename vakantiesfeer dankzij de leuke inrichting, de optimale ligging en de uitstekende keuken.

LANGS STRANDEN EN VULKANEN

3

BUENAVISTA - HOTEL MELIA HACIENDA DEL CONDE***** TENERIFE

Ligging: gelegen in een prachtige bergachtige omgeving in het noorden van Tenerife. Logies: alle 117 luxueuze kamers zijn voorzien van een salon, dressing, airco, verwarming, satelliet-tv, safe, badkamer (hydromassage douche, bad, badjas, badslippers, haardroger), balkon of terras. Faciliteiten: à la carte restaurant, buffetrestaurant, poolbar, bistro, buitenzwembad, kinderbad, zonneterras, miniclub, congresfaciliteiten, golfterrein, Nammu Spa met binnenzwembad, allerhande sportieve activiteiten in de omgeving zoals kayakken, bergbeklimming, trekkings, snorkelen, duiken,... Imagine: een sprookjesachtig oord gebouwd zoals een klein dorp met verschillende huisjes met witgekalkte muren, Moorse dakpannen en een kerktorentje. Het interieur in hedendaags landelijk stijl met natuurlijke materialen en neutrale kleuren vormen een harmonieus geheel met de impressionante natuurlijke omgeving.

8-daagse rondreis met huurwagen op Tenerife en La Gomera Dag 1

Brussel - Tenerife Zuid - Los Realejos (Tenerife)

Dag 2

Los Realejos (Tenerife) - Playa de Santiago (La Gomera)

Dag 3

Playa de Santiago (La Gomera)

Dag 4

Playa de Santiago (La Gomera)

Dag 5

Playa de Santiago (La Gomera) - Costa Adeje (Tenerife)

Dag 6

Costa Adeje

Dag 7

Costa Adeje

Dag 8

Costa Adeje - Tenerife Zuid - Brussel

Aankomst in Tenerife Zuid. Ophalen van uw huurwagen. Traject naar het Noorden van het eiland gekend voor zijn pittoreske dorpjes, mooie baaien, prachtige natuurlijke landschappen en bergen. Overnachting in hotel Rural Casablanca***. Na het ontbijt, traject naar Los Cristianos, de haven van waaruit u met de ferry naar San Sebastian vaart op het eiland La Gomera. Traject naar Playa de Santiago voor uw overnachting in hotel Jardin Tecina****.

Na het ontbijt, individueel bezoek aan het vulkanisch eiland La Gomera. Het Nationaal Park Garajonay heeft het grootste laurierbomenbos ter wereld en je kunt er mooie wandelingen maken in dit schitterend natuurlandschap. Overnachting in Jardin Tecina****.

2

COSTA ADEJE - HOTEL H10 COSTA ADEJE PALACE**** TENERIFE

Ligging: gelegen in de badplaats Costa Adeje met rechtstreekse toegang tot het strand van ‘La Enramada’. De luchthaven bevindt zich op 27 km van het hotel. Logies: de 467 ruime, mooie kamers zijn voorzien van telefoon, minibar, gratis WiFi, satelliet-tv, safe, airco, badkamer (haardroger), balkon of terras. Faciliteiten: buffetrestaurant El Jable met terras, à la carte restaurant La Tosca met tuinterras, La Choza bar met terras naast het zwembad, Adeje piano bar, Chill out terras, Teide bar, 3 buintenzwembaden met zonneterrassen, 1 kinderbad, buitenjacuzzi, Despacio Spa Center met binnenzwembad (verwarmd in de winter), jacuzzi, sauna, Turks bad, behandelingen, kapsalon, gym, minigolf, winkels, betalende binnenparking, gratis buitenparking, laundryservice, vergaderruimtes, mooie tropische tuinen. Imagine: een mooi vakantiedomein met een hedendaagse inrichting, prachtige tropische tuinen, mooie zeezichten, romantische verborgen hoekjes en uitstekende faciliteiten.

18

4

LOS REALEJOS - HOTEL RURAL CASABLANCA*** TENERIFE

Ligging: gelegen in het noorden van Tenerife op een hoogte van 600m met een mooi uitzicht op de Teide en de Atlantische Oceaan. Logies: 20 sfeervol ingerichte kamers met airco, satelliet-tv, telefoon, internetconnectie, badkamer, balkon of terras. Faciliteiten: bar, lounge, restaurant, wijnkelder, overdekt verwarmd zwembad, jacuzzi. Imagine: diverse authentieke 18de eeuwse huisjes werden omgebouwd tot een prachtig ruraal hotel. De idyllische omgeving en het landelijke karakter van het kleinschalig charmehotel maken deze residentie een ideale verblijfplaats van natuurliefhebbers en rustzoekers.

Geniet verder van de mooie natuurpracht of maak gebruik van de faciliteiten van uw hotel. Overnachting in Jardin Tecina****. Na het ontbijt, traject naar de haven voor uw overtocht naar Los Cristianos. Traject naar hotel H10 Costa Adeje Palace**** in het nabijgelegen Costa Adeje. Diner en overnachting.

Na het ontbijt, individuele uitstap naar het Nationaal Park Teide met zijn indrukwekkende vulkaanlandschap en de Pico del Teide, de hoogste berg van Spanje. Diner en overnachting in hotel H10 Costa Adeje Palace****. Na het ontbijt kunt u genieten van uw laatste dag op Tenerife. Diner en overnaching in hotel H10 Costa Adeje Palace****. Traject naar Tenerife Zuid. Afleveren van uw huurwagen en terugvlucht naar Brussel.


CANARISCHE EILANDEN

5

PLAYA DE SANTIAGO - JARDIN TECINA**** LA GOMERA

Ligging: gelegen op 30 km van de haven van San Sebastian in een uitgestrekt domein omgeven door prachtige tuinen. Het ligt op een klif met een indrukwekkende uitzicht op de Atlantische Oceaan en het nabijgeleden eiland Tenerife. Logies: 434 kamers zijn ruim en comfortabel ingericht met airco, telefoon, satelliet-tv, minibar (op aanvraag), badkamer (haardroger), terras of balkon. Er zijn familiekamers en connecting kamers aanwezig voor gezinnen. Faciliteiten: kiosk, souvenirwinkel, bar, 4 zwembaden, kinderbad, 2 jacuzzi’s, poolbar, zonneterras, speeltuintje, Beachclub Laurel met zoutwaterzwembad, kinderbad, bar, retaurant en zonneterras, 5 restaurants, miniclub, entertainment activiteiten, 5 tennispleinen, paddletennis, squash, biljart, minigolf, schoonheidscentrum Club Buganvilla met kapper, fitness, massageruime, hydrotherapiebad, sauna, WiFi, internetruimte. Imagine: dit prachtig domein is in typische lokale stijl gebouwd en is mooi geïntegreerd in de natuurlijk omgeving van het eiland. Er heerst een aangename vakantiesfeer dankzij de mooie tuinen, de optimale ligging en de ontelbare faciliteiten.

6

SAN SEBASTIAN DE LA GOMERA - PARADOR DE LA GOMERA****

Ligging: gelegen aan de oostkust van het eiland La Gomera met een fantastisch uitzicht op de Atlantische Oceaan en het nabijgelegen eiland Tenerife. De haven van San Sebastian de la Gomera ligt op 1 km van de Parador met ideale ferryverbindingen naar het eiland Tenerife. Logies: 60 elegante kamers met safe, minibar, tv, airco, badkamer (haardroger). Faciliteiten: restaurant, bar, mooie tropische tuinen, zwembad met zonneterrras (enkel open in de zomer), parking. Imagine: de Parador is afgewerkt met hoogwaardige materialen en de natuurlijke lichtinval in combinatie met het neutraal kleurenpallet en de mooie locatie geven de juiste sfeer aan deze authentieke parador.

7

BREÑA BAJA - PARADOR DE LA PALMA**** LA PALMA

Ligging: gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving op het rustige eiland La Palma op zo’n 5 km van de luchthaven en 8 km van de haven. Logies: 78 mooi ingerichte kamers met houten vloeren, airco, minibar, safe, tv, telefoon, badkamer (haardroger). Faciliteiten: restaurant, WiFi, bar, congresfaciliteiten, mooi uitgestrekt domein met mooie tuin, buitenzwembad (enkel open in de zomer) met zonneterras, speeltuin, fitness, sauna, kleine parking. Imagine: ideaal gelegen om dit prachtig vulkanisch eiland te ontdekken met zijn prachtige natuur en stranden. Deze residentie is een ideale verblijfplaats voor natuurliefhebbers en rustzoekers dankzij de mooie ligging en het landelijk karakter.

8

BREÑA BAJA - HACIENDA SAN JORGE*** LA PALMA

Ligging: gelegen op 3 km van de luchthaven van La Palma met directe toegang tot het zwarte strand van Los Cancajos. Logies: 155 mooie en functionele appartementen met keuken (keramische kookplaten, ijskast en microgolfoven), satelliet-tv, badkamer(haardroger), telefoon, sofa, balkon of terras. Faciliteiten: lobby, buffetrestaurant met prachtige zeezichten, cocktailterras, poolbar, zwembad met zeewater en zonneterras, domein met mooie subtropische planten en palmbomen, directe toegang tot het strand, sauna, fitness, Turks bad, gratis WIFI. Imagine: heerlijk domein omringd door planten, zee en strand. La Palma is een paradijs voor natuurliefhebbers en het hotel met zijn typische Canarische architectuur is perfect geïntegreerd in zijn natuurlijke omgeving.

9

PLAYA BARCA PAJARA - HOTEL MELIA GORRIONES**** FUERTEVENTURA

Ligging: gelegen op het schiereiland Jandia in het zuiden van Fuerteventura aan de rand van het nationaal park ‘Istmo de la Pared’. Het is het enige hotel aan het Sotavento strand. Deze uitgestrekte duinen strekken zich uit over 30 km. De luchthaven bevindt zich op 65km van het hotel. Logies: 562 mooie comfortabele kamers met airco, koelkast, plasma-tv, telefoon, safe, salon met sofabed, badkamer (haardroger), bureau, terras of balkon. Faciliteiten: internetruimte met 6 computers, miniclub, speeltuin, kitesurf- en windsurfcentrum, Spa, Oasis bistro, Oasis restaurant, Gabi club met buitenterras en Balinese bedden, funpub nachtbar, 1 zoutwaterzwembad, 1 verwarmd buitenzwembad, 1 kinderbad, Spa, fitness, gratis WIFI. Imagine: tof hotel met een idyllische ligging en uitstekende faciliteiten. Ideaal hotel om te genieten van zalig niets doen!

10

CRUZ DE TEJEDA - PARADOR DE CRUZ DE TEJEDA**** GRAN CANARIA

Ligging: Parador de Cruz de Tejeda ligt in het midden van Gran Canaria op 35 km van de hoofdstad Las Palmas de Gran Canaria en op 55 km van de luchthaven. Het ligt in een natuurlijke omgeving op een hoogte van 1560m en wordt omgeven door bergen en ravijnen. Logies: 43 mooie, elegante kamers met airco, minibar, safe, telefoon, tv, badkamer (haardroger). Voorzieningen voor rolstoelgebruikers. Faciliteiten: restaurant met Catalaanse specialiteiten, gratis WiFi in gemeenschappelijke ruimtes, fitness, Spa met binnenzwembad en behandelruimtes, tuin, terras, parking met beperkt aantal plaatsen. Imagine: dit mooi gebouw bestaat uit een geslaagde combinatie van authentieke materialen en modern comfort. Er is veel oog voor detail en een vlotte, gepersonaliseerde dienstverlening.

19


Uw reisagent:

T R A V E L

AziĂŤ

Japan

Nabije Oosten

Midden& Zuid-Amerika

Portugal

Spanje

Imaginations

Rails & Rivers

V.U.: Imagine Travel, Koningin Astridlaan 29 - b4, 8200 Brugge, Belgium Lic. 7165

www.imaginetravel.be www.imagine4kids.be


PRIJSLIJST T R A V E L

Spanje

EDITIE 2017


REIS WIJZER Formaliteiten

Burgers van de Europese Gemeenschap kunnen vrij rondreizen in Spanje. Zowel volwassenen, kinderen als baby’s dienen over een geldig identiteitsbewijs te beschikken. Reizigers met een andere nationaliteit nemen het best contact op met hun ambassade. Meer informatie: www.diplomatie.be.

Maak gebruik van onze expertise voor uw reis op maat!

U hebt een specifieke vraag, u wilt één van onze reizen aanpassen naar uw wensen of u wenst een volledige reis op maat te laten uitwerken? Bij Imagine kan dit! Onze medewerkers kunnen op basis van hun kennis en passie, hun contacten met lokale medewerkers en door hun jarenlange ervaring een offerte op maat maken aan de hand van uw voorkeuren voor verblijf, excursies, uw budget,... Neem hiervoor gerust contact op met uw reisagent die samen met ons een gepast voorstel zal uitwerken. Een offerte op maat kost € 75 (excl. BTW). Dit bedrag wordt bij reservatie in mindering gebracht.

Prijsberekening

Alle prijzen, in Euro, zijn per persoon en per nacht tenzij anders vermeld. In de rubriek “Andere prijzen” vindt u de effectieve tarieven voor de andere kamertypes, extra bedden en maaltijden.

1/Kinderkortingen

Om te kunnen genieten van de vermelde kinderkortingen dient het kind de kamer te delen met 2 volbetalenden. Bij de hotels met dit logo is het mogelijk om met 2 volwassenen en 2 kinderen te logeren in één kamer, niet noodzakelijk de standaardkamer. In de meeste andere hotels wordt dit niet toegestaan en dienen er 2 kamers geboekt te worden. Communicerende kamers kunnen, indien bestaande, aangevraagd worden aan de hotellier maar worden zelden of nooit gegarandeerd. Een babybed wordt meestal gratis aangeboden. Uitzonderlijk kan ter plaatse een kleine vergoeding gevraagd worden voor een babybed zonder dat dit in de prijskatern vermeld wordt.

2/Vroegboekkortingen E.B. en gratis nachten 3+1

Een groot aantal hotels geven korting op de kamerprijs indien u vóór een bepaalde datum reserveert. Om van deze interessante reductie te genieten is vroeg boeken de boodschap! Vroegboekkortingen zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen tenzij uitdrukkelijk vermeld in de prijstabel. Tal van hotels bieden ook gratis nachten aan, bv. Actie 3+1. Dit wil zeggen dat u 4 opéénvolgende nachten dient te boeken in hetzelfde kamertype. U betaalt dan 3 nachten en de goedkoopste nacht krijgt u gratis in het basisregime. Dit aanbod mag meestal geaccumuleerd worden, d.w.z dat u het aantal nachten mag vermenigvuldigen, bv. Actie 2+1 wordt 4+2 of Actie 5+2 wordt 10+4. Alle aangeboden promoties zijn onderling nooit cumuleerbaar tenzij anders vermeld.

Hotelprijzen

Meer en meer hotels werken met flexibele prijzen. De hotels geven contracttarieven maar passen regelmatig speciale acties toe afhankelijk van de bezettingsgraad van het hotel. Vraag onze meest voordelige tarieven via de reservatiedienst. Contractprijzen zijn niet altijd van toepassing en kunnen geweigerd worden tijdens beursperiodes en feestdagen.

Het kan interessant zijn om tijdens uw verblijf in de steden een hotel met parking te kiezen. Hou er rekening mee dat het aantal plaatsen vaak beperkt is en niet gegarandeerd kan worden bij boeking. De prijs kan variëren van €15 tot €25 (in de grote steden) en wordt steeds ter plaatse betaald.

Problemen ter plaatse

Mogen wij u verzoeken om bij de kleinste hapering onmiddellijk contact op te nemen met de hotelreceptie of de lokale agent in het dichtstbijzijnde kantoor. Meestal kan uw probleem ter plaatse snel en efficiënt opgelost worden!

Meer weten over Spanje

Spaanse Dienst voor Toerisme Koningsstraat 97-5 1000 Brussel Tel: 02/280.19.26 www.tourspain.be

Extra bed

Een derde persoon in een kamer met 2 volwassenen betaalt meestal een verminderde prijs omdat er een verlies is aan ruimte en comfort in de kamer. Het extra bed is vaak geen volwaardig maar een sofa- of plooibed.

Reservaties zonder vluchten

Voor reservaties zonder vluchten (hotel only) en minder dan 7 nachten vragen wij dossierskosten: € 10/volwassenen. Er zijn geen kosten voor kinderen onder de 12 jaar en voor groepen vanaf 9 personen.

Huwelijksreizen en verjaardagen

Indien u iets te vieren hebt tijdens uw reis mag u dit steeds vermelden bij reservatie. Via onze lokale agent zullen wij de hotellier hiervan op de hoogte brengen die dan vaak een attentie voorziet tijdens uw verblijf. Uiteraard is dit geen garantie maar een gunst.

Paradores

Heel wat Paradores bieden een Golden Age reductie aan, indien 1 persoon in de kamer 55+ is. Ook een jongerenkorting, indien 1 persoon in de kamer jonger is dan 35 jaar, is meestal van toepassing. Andere speciale aanbiedingen worden eveneens regelmatig aangekondigd op hun website. Deze kortingen kunnen via onze reservatiedienst aangevraagd worden en zijn afhankelijk van de periode en de bezettingsgraad van de Paradores.

Alhambra

Jaarlijks komen toeristen uit alle landen naar Granada om dit Moors meesterwerk te bezoeken. Het is dan ook aan te raden om de entreetickets voor het Alhambra vooraf aan te kopen via internet www.alhambra-tickets.es. Aangezien het aantal bezoekers gelimiteerd is tot 6000, worden aan de kassa zelf maar een beperkt aantal tickets verkocht.

2

Parking

GOED VERZEKERD OP VAKANTIE

Stressloos op vakantie. Daar ga ik voor. Allianz Global Assistance. Daar kies ik voor. Annuleringsverzekering: 4,5% van de reissom

Annuleringsverzekering max. 10.000€/pers. (50€ franchise) Operationele bijstand (Doctor on call, administratieve bijstand, geldoverdracht,...)

Annulering met bijstand en reisverzekering: 5,5% van de reissom

Annuleringsverzekering + compensatiereis tot 10.000€ (geen franchise) Medische kosten tot 100.000€ per persoon Repatriëring (onbeperkte terugbetaling) Bagageverzekering tot 1.000€ per persoon

Travel By Excellence package: 7% van de reissom

Extra’s: Annulering en compensatiereis (ook voorafbestaande ziektes) max. 15.000€ p.p. Medische kosten: onbeperkte terugbetaling Dekking natuurrampen/staking/terrorisme Bagageverzekering tot 2.000€ per persoon

Meer info op www.imaginetravel.be of bij uw reisagent


REIS WIJZER BRUSSELS AIRLINES

VUELING

Malaga Sevilla Jerez de la Frontera Barcelona Madrid Bilbao Tenerife Zuid Las Palmas (Gran Canaria) Palma de Mallorca

Malaga Barcelona Valencia

AGP dagelijks SVQ meerdere malen per week XRY meerdere malen per week BCN dagelijks MAD dagelijks BIO dagelijks TFS meerdere malen per week LPA meerdere malen per week PMI 1x per week

PARADORES

AGP meerdere malen per week BCN dagelijks VLC meerdere malen per week

De vermaarde Spaanse Paradoresketen biedt accommodatie in meer dan 90 unieke panden verspreid over geheel Spanje. De Paradores zijn veelal ondergebracht in historische kloosters, prachtige paleizen of Moorse burchten alsook in hedendaagse hotels die gelokaliseerd zijn in een prachig natuurlijk kader. De faciliteiten en de graad van comfort hangt af van de sterrenquotering die aan elke Parador is toebedeeld. Een Parador kan over 3, 4 of 5 sterren beschikken maar biedt steeds correcte accommodatie in een onvergetelijk decor. In de restaurants kunt u genieten van de lokale gastronomie en de verfijnde elegantie en u zult er ongetwijfeld de uitstekende kwaliteit en de charme van deze gebouwen weten te appreciëren.

HUURWAGENS SPANJE Cat. YB AB BB BY CB DY QV DV DC HY FB FV FW VB JB WB

Type (of gelijkwaardig) Citroen C1 /AC/2dr Opel Corsa /AC/2dr Peugeot 207 /AC/4dr Citroen C3 /AC/DI/4dr Citroen C4 /AC/2dr Citroen C4 /AC/DI/4dr Citroen Berlingo /AC/5pax Citroen Picasso /AC/5pax Citroen C4 /AC/A/4dr Citroen C5 /AC/DI/4dr Citroen C5 /AC/4dr Citroen Grand Picasso /AC/5+2pax/4dr Citroen Picasso /AC/A/5+2pax Citroen C8 Minivan /AC/7pax Citroen C6 /AC/4dr Citroen Jumper Minibus /AC/9pax

Prijzen huurwagens op aanvraag volgens de verhuurmaatschappij, huurperiode en speciale acties.

SPP100 SPP101 SPP102 SPP103 SPP104 SPP105 SPP106 SPP107 SPP108 SPP109 SPP110 SPP111 SPP112 SPP113 SPP114 SPP115 SPP116 SPP117 SPP118 SPP119 SPP120 SPP121 SPP122 SPP123 SPP124 SPP125 SPP126 SPP127 SPP128 SPP193 SPP129

AIGUABLAVA ALARCON ALBACETE ALCALA DE HENARES ALCAÑIZ ALMAGRO ANTEQUERA ARCOS DE LA FRONTERA ARGOMANIZ ARTIES AVILA AYAMONTE BAIONA BENAVENTE BENICARLO BIELSA CADIZ CACERES CALAHORRA CAMBADOS CANGAS DE ONIS CARDONA CARMONA CAZORLA CERVERA PISUERGA CEUTA LA MURALLA CHINCHON CIUDAD RODRIGO CORDOBA CORIAS CRUZ DE TEJEDA

SPP130 CUENCA SPP131 EL HIERRO SPP132 EL SALER SPP133 FERROL SPP134 FUENTE DE SPP135 GIJON SPP136 GRANADA SPP137 GREDOS SPP138 GUADALUPE SPP139 HONDARRIBIA SPP140 JAEN SPP141 JARANDILLA VERA SPP142 JAVEA SPP143 LA GOMERA SPP144 LA GRANJA SPP145 LA PALMA SPP146 LA SEU D’URGELL SPP147 LAS CAÑADAS DEL TEIDE SPP148 LEON SPP149 LERMA SPP150 LIMPIAS SPP194 LORCA SPP151 MALAGA GIBRALFARO SPP152 MALAGA GOLF SPP153 MANZANARES SPP154 MAZAGON SPP155 MELILLA SPP156 MERIDA SPP157 MOJACAR SPP158 MONFORTE DE LEMOS SPP159 NERJA SPP160 OLITE SPP161 OROPESA SPP162 PLASENCIA SPP163 PONTEVEDRA SPP164 PUEBLA SANABRIA SPP166 RIBADEO SPP167 RONDA SPP168 SALAMANCA SPP169 SANTIAGO DE COMPOSTELLA SPP170 SANTILLANA DEL MAR SPP171 SANTILLANA GIL BLAS SPP172 SANTO ESTEVO SPP173 SEGOVIA SPP174 SIGUENZA SPP175 SORIA SPP176 SOS SPP177 SANTO DOMINGO BERNARDO DE FRESNEDA SPP178 SANTO DOMINGO DE LA CALZADA SPP179 TERUEL SPP180 TOLEDO SPP181 TORDESILLAS SPP182 TORTOSA SPP183 TRUJILLO SPP184 TUI SPP185 UBEDA SPP186 VERIN SPP187 VIC -SAU SPP188 VIELHA SPP189 VILALBA SPP190 VILLAFRANCA DEL BIERZO SPP191 ZAFRA SPP192 ZAMORA

Alle paradores zijn boekbaar. Vraag onze voordeligste tarieven via uw reisagent. Er zijn jongerentarieven, golden days tarieven (55+), tarifa parador, speciale half pension tarieven,... van toepassing.

3


RONDREIZEN CULTUREEL ANDALUSIË CHARME

P3

01/01-03/01 687 04/01-10/03 655 11/03-24/03 757 25/03-28/03 788 29/03-02/04 804 03/04-05/04 984 06/04-08/04 1040 09/04-12/04 1158 13/04-14/04 986 15/04-21/04 846 22/04-23/04 973 24/04-27/04 1053 28/04-01/05 996 02/05-30/05 869 31/05-01/06 786 02/06-12/06 798 13/06-22/06 695 23/06-24/07 687 25/07-25/08 698 26/08-30/08 798 31/08-27/09 851 28/09-26/10 858 27/10-30/10 758 31/10-01/11 698 02/11-11/11 687 12/11-25/11 655 26/11-28/11 725 29/11-01/12 732 02/12-05/12 764 06/12-11/12 655 12/12-16/12 687 Inbegrepen • 9 overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer met ontbijt. • 1n Parador de Malaga Gibralfaro, Malaga. • 2n Villa Oniria, Granada. • 1n Puerta de la Luna, Baeza. • 1n Casas de la Juderia, Cordoba. • 2n Hospes Las Casas del Rey de Baeza, Sevilla. • 1n Villa Jerez, Jerez de la Frontera. • 1n Reina Victoria, Ronda. Niet inbegrepen • Vlucht met Brussels Airlines Brussel-Malaga-Brussel. • Huurwagen. • Annulatieverzekering.

CULTUREEL ANDALUSIË COMFORT

01/01-30/01 441 31/01-20/02 448 21/02-24/02 508 25/02-26/02 525 27/02-09/03 467 10/03-16/03 550 17/03-23/03 559 24/03-04/04 585 05/04-07/04 635 08/04-09/04 665 10/04-11/04 711 12/04-13/04 754 14/04-14/04 680 15/04-16/04 652 17/04-24/04 587 25/04-27/04 676 28/04-28/04 704 29/04-02/05 688 03/05-26/05 587 27/05-11/06 556 12/06-14/06 523 15/06-26/06 505 26/06-24/07 477 25/07-11/08 488 12/08-20/08 553 21/08-23/08 477 24/08-27/08 505 28/08-01/09 586 02/09-08/09 550 09/09-27/09 581 28/09-07/10 587 08/10-09/10 606 10/10-14/10 657 15/10-24/10 587 25/10-27/10 556 28/10-31/10 484 01/11-01/12 448 02/12-03/12 475 04/12-08/12 561 09/12-10/12 460 11/12-13/12 441 Inbegrepen • 9 overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer met ontbijt. • 1n Itaca Malaga, Malaga. • 2n Macia Real de la Alhambra, Granada. • 1n Puerta de la Luna, Baeza. • 1n Alfaros, Cordoba. • 2n San Gil, Sevilla. • 1n Villa Jerez, Jerez de la Frontera. • 1n Molino del Arco, Ronda. Niet inbegrepen • Vlucht met Brussels Airlines Brussel-Malaga-Brussel. • Huurwagen. • Annulatieverzekering.

4

Prijzen per persoon onder voorbehoud van wijziging.

P3

AUTHENTIC ANDALUSIË

P4

01/01-05/01 777 06/01-12/03 745 13/03-25/03 847 26/03-01/04 867 02/04-04/04 877 05/04-10/04 1060 11/04-13/04 1196 14/04-16/04 1070 17/04-23/04 930 24/04-29/04 1137 30/04-03/05 1080 04/05-30/05 953 31/05-14/06 877 15/06-24/06 774 25/06-26/07 766 27/07-22/08 777 23/08-27/08 774 28/08-31/08 877 01/09-25/10 930 26/10-28/10 911 29/10-31/10 830 01/11-13/11 777 14/11-27/11 745 28/11-03/12 815 04/12-07/12 847 08/12-13/12 745 14/12-18/12 777 Inbegrepen • 7 overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer met ontbijt. • Diner in restaurant ‘Estrellas de San Nicolas’ in Granada (3-gangendiner, water en koffie inbegrepen). • Degustatiemenu in restaurant ‘Taberna del Alabardero’ in Sevilla (4-gangendiner, drankenforfait en koffie inbegrepen). • Bezoek aan het Flamenco dansmuseum in Sevilla gevolgd door een Flamencoshow. De avond wordt afgesloten met een koetstocht doorheen Sevilla. • Begeleid bezoek aan de Bodegas Sandeman in Jerez de la Frontera met sherry degustatie. Niet inbegrepen • Vlucht met Brussels Airlines Brussel-Malaga-Brussel. • Huurwagen. • Annulatieverzekering.

DE MOORSE PARELS LUXE

P4

05/01-17/02 681 18/02-22/02 728 23/02-24/02 681 25/02-12/03 728 13/03-14/03 766 15/03-16/03 837 17/03-24/03 872 25/03-06/04 990 07/04-08/04 1117 09/04-13/04 1232 14/04-16/04 1180 17/04-23/04 990 24/04-26/04 1105 27/04-06/05 1232 07/05-23/05 1042 24/05-24/05 996 25/05-12/06 951 13/06-15/06 825 16/06-17/06 752 18/06-25/08 681 26/08-28/08 845 29/08-30/08 919 31/08-26/10 990 27/10-28/10 872 29/10-31/10 796 01/11-25/11 690 26/11-28/11 760 29/12-01/12 850 02/12-06/12 885 07/12-08/12 815 09/12-10/12 760 11/12-16/12 690 Inbegrepen • 7 overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer met ontbijt. • 3n Hospes Las Casas del Rey de Baeza, Sevilla. • 2n Hospes Palacio del Bailio, Cordoba. • 2n Hospes Palacio de los Patos, Granada. Niet inbegrepen • Vlucht met Brussels Airlines Brussel-Sevilla/Malaga-Brussel. • Huurwagen. • Annulatieverzekering.


RONDREIZEN DE MOORSE PARELS COMFORT

P4

ANDALUSIË4KIDS

P5

01/01-25/01 322 26/01-18/02 329 19/02-20/02 388 21/02-24/02 416 25/02-09/03 329 10/03-12/03 361 13/03-14/03 408 15/03-06/04 459 07/04-12/04 535 13/04-16/04 548 17/04-22/04 459 23/04-27/04 516 28/04-29/04 459 30/04-01/05 519 02/05-07/05 548 08/05-31/05 459 01/06-10/06 413 11/06-12/06 395 13/06-30/06 341 01/07-25/08 311 26/08-27/08 328 28/08-30/08 393 31/08-12/09 413 13/09-05/10 459 06/10-09/10 535 10/10-11/10 496 12/10-27/10 459 28/10-29/10 427 30/10-31/10 380 01/11-25/11 329 26/11-29/11 322 30/11-06/12 444 07/12-16/12 322 Inbegrepen • 7 overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer met ontbijt. • 3n San Gil, Sevilla. • 2n Alfaros. • 2n Macia Real de la Alhambra, Granada.

2 volw Prijs per kind tem 11 jaar (max. 2) 03/04-09/04 540 119 10/04-11/04 601 119 12/04-14/04 599 119 15/04-28/04 537 119 29/04-05/05 597 120 06/05-11/05 537 122 12/05-29/05 550 122 30/05-11/06 519 122 12/06-28/06 588 139 29/06-02/07 568 172 03/07-04/07 654 172 05/07-25/07 711 172 26/07-25/08 * * 26/08-30/08 698 142 31/08-01/09 705 142 02/09-03/09 670 142 04/09-12/09 599 142 13/09-24/09 630 119 25/09-12/10 537 119 13/10-24/10 540 119 * aangepast programma wegens minimumstay in de hotels in augustus.

Niet inbegrepen • Vlucht met Brussels Airlines Brussel-Sevilla/Malaga-Brussel. • Huurwagen. • Annulatieverzekering.

GENIETEN IN CATALONIË

Inbegrepen • 7 overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer met ontbijt. • 2n NH Collection Barcelona Podium. • 2n Parador la Seu d’Urgell. • 3n Mas Fallet 1682, Sant Antoni de Calonge. Niet inbegrepen • Vlucht met Brussels Airlines Brussel-Barcelona-Brussel. • Huurwagen. • Annulatieverzekering.

Inbegrepen • 2 overnachtingen in een junior suite met ontbijt in hotel San Gil, 2 overnachtingen in Casitas de la Sierra in een huisje met 2 slaapkamers in logies alleen en 3 overnachtingen in een suite S1 met 1 aparte slaapkamer met ontbijt in hotel Fuerte Estepona. • Fietsverhuur voor een fietstocht in Olvera langs de Vias Verdes. • Boottocht van 2-uur in Tarifa om dolfijnen te spotten. Niet inbegrepen • Vlucht met Brussels Airlines Brussel-Sevilla/Malaga-Brussel. • Huurwagen. • Annulatieverzekering.

01/01-27/02 28/02-26/03 27/03-30/03 31/03-06/04 07/04-13/04 14/04-29/05 30/05-24/06 25/06-28/07 29/07-26/08 27/08-29/08 30/08-28/09 29/09-09/10 10/10-31/10 01/11-30/11 01/12-14/12

P5 520 536 598 713 748 713 708 748 786 752 713 701 645 589 547

MONUMENTAAL SPANJE

P6

01/01-05/01 440 06/01-15/01 398 16/01-19/01 473 20/01-09/02 398 10/02-11/02 409 12/02-22/02 398 23/02-27/02 485 28/02-08/03 417 09/03-14/03 436 15/03-25/03 465 26/03-30/03 517 31/03-06/04 544 07/04-12/04 586 13/04-16/04 574 17/04-20/04 526 21/04-24/04 600 25/04-28/04 559 29/04-01/05 574 02/05-09/05 526 10/05-12/05 553 13/05-06/06 526 07/06-10/06 553 11/06-22/06 521 23/06-25/06 568 26/06-29/06 521 30/06-02/07 568 03/07-29/07 493 30/07-11/08 505 12/08-15/08 580 16/08-30/08 505 31/08-03/09 538 04/09-06/09 571 07/09-13/09 618 14/09-28/09 538 29/09-04/10 526 05/10-07/10 553 08/10-11/10 526 12/10-15/10 574 16/10-26/10 526 27/10-01/11 462 02/11-28/11 412 29/11-02/12 453 03/12-05/12 412 06/12-10/12 487 11/12-14/12 412 Inbegrepen • 8 overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer met ontbijt.

LANGS DE COSTA VERDE

P7

04/01-27/02 652 28/02-24/03 678 25/03-28/03 670 29/03-03/04 685 04/04-11/04 703 12/04-22/04 685 23/04-25/04 716 26/04-29/04 735 30/04-30/05 760 31/05-22/06 774 23/06-09/07 821 10/07-24/08 906 25/08-26/08 821 27/08-20/09 791 21/09-25/09 775 26/09-29/09 741 30/09-24/10 727 25/10-31/10 706 01/11-28/11 649 29/11-04/12 698 05/12-13/12 649 Inbegrepen • 9 overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer met ontbijt. • Ingangsticket voor het Guggenheimmuseum met audiogids. • Pintxostocht doorheen Bilbao (met 8 tapas en 4 drankjes). Niet inbegrepen • Heenvlucht met Brussels Airlines Brussel-Bilbao en terugvlucht met Iberia Santiago de Compostella-Brussel. • Huurwagen. • Annulatieverzekering.

Niet inbegrepen • Vlucht met Brussels Airlines Brussel-Madrid-Brussel. • Huurwagen. • Annulatieverzekering.

Prijzen per persoon onder voorbehoud van wijziging. Indien van toepassing geven wij ook de early booking reducties op de hotels of special actieprijzen. Single supplement op aanvraag.

5


SEVILLA SPA201-HOSPES LAS CASAS DEL REY DE BAEZA**** - Sevilla

dubbel+ontbijt

SPA211-LAS CASAS DE LA JUDERIA****

P9/1

WEEK WEEKEND 1 01/01 - 01/01 180.60 180.60 2 02/01 - 16/03 84.30 84.30 3 17/03 - 08/04 105.60 132.40 1 09/04 - 16/04 180.60 180.60 3 17/04 - 27/04 105.60 132.40 1 28/04 - 06/05 180.60 180.60 3 07/05 - 17/06 105.60 132.40 2 18/06 - 31/08 84.30 84.30 3 01/09 - 31/10 105.60 132.40 Andere prijzen: 1 2 3 3 WEEK WEEK WEEK WE +WE +WE dbl sgl use stand. 331.80 147.10 187.30 243.40 dubbel deluxe 235.40 109.60 137.80 172.50 junior suite S0 288.90 135.10 169.90 211.40 extra bed in deluxe 80.30 66.90 80.30 80.30 Kortingen: kinderkorting -7j Early booking tot 40 dagen Long stay 4 nachten

-100% -10% (02/01-08/04, 17/04-27/04, 07/05-31/10) -10%

Weekend: vrijdag- en zaterdagnacht. Minimumverblijf 2 nachten: 09/04-16/04, 28/04-06/05.

Sevilla dubbel+ontbijt

SPA209-VINCCI LA RABIDA****

P9/2

WEEK WEEKEND 1 01/01 - 05/01 107.90 107.90 2 06/01 - 16/03 78.00 78.00 3 17/03 - 11/04 107.90 117.00 4 12/04 - 15/04 221.00 221.00 3 16/04 - 28/04 107.90 117.00 4 29/04 - 06/05 221.00 221.00 3 07/05 - 10/06 107.90 117.00 2 01/07 - 07/09 78.00 78.00 3 08/09 - 11/11 107.90 117.00 2 12/11 - 23/12 78.00 78.00 3 24/12 - 31/12 107.90 117.00 Andere prijzen: 1 2 3 3 4 WEEK WEEK WEEK WE WEEK +WE +WE +WE single standaard 179.40 132.60 179.40 188.50 358.00 dubbel superior 133.90 104.00 133.90 146.30 253.50

Sevilla dubbel+ontbijt

P9/3

WEEK WEEKEND 1 01/01 - 07/01 134.40 134.40 2 08/01 - 28/01 86.50 105.20 3 29/01 - 17/04 94.50 119.80 4 18/04 - 07/05 126.50 126.50 5 08/05 - 29/05 125.20 189.10 6 30/05 - 02/07 105.20 130.40 2 03/07 - 03/09 86.50 105.20 7 04/09 - 31/10 114.40 137.10 Andere prijzen: 1 2 2 3 3 4 5 5 6 6 7 7 WEEK WEEK WE WEEK WE WEEK WEEK WE WEEK WE WEEK WE +WE +WE dbl sgl use stand. 251.40 155.50 192.80 171.50 220.90 235.40 232.70 360.00 192.80 243.30 211.50 256.60 junior suite S0 163.70 115.80 134.40 123.80 149.10 155.80 154.40 218.40 134.40 159.70 143.70 166.40 Kortingen: kinderkorting -2j kinderkorting 2 t/m 11j korting 3de pax Early booking tot 45 dagen Early booking tot 21 dagen

-100% -50% Kortingen: -15% kinderkorting -3j -100% -15% kinderkorting 3 t/m 12j -100% -10% Actie 3+1 verblijven tussen 06/01-16/03, 11/06-07/09, 12/11-23/12 Weekend: vrijdag- en zaterdagnacht. Actie 3+1 aankomst zondag/maandag tussen 17/03-11/04, 16/04-28/04, 07/05-10/06, 08/09-11/11, 24/12-31/12 Early booking tot 45 dagen -10% (05/01-13/04, 11/06-07/09, 12/11-23/12) Weekend: vrijdag- en zaterdagnacht.

SPA218-HOTEL BECQUER****

Sevilla dubbel+ontbijt

SPA204-SAN GIL****

P9/4

Sevilla dubbel+ontbijt

SPA219-LAS CASAS DE LOS MERCADERES***

P9/5

WEEK WEEKEND 1 01/01 - 15/03 44.50 1 01/01 - 02/01 95.20 95.20 2 16/03 - 12/04 69.90 2 03/01 - 28/02 57.10 57.10 3 13/04 - 16/04 99.80 3 01/03 - 01/04 74.60 80.50 2 17/04 - 01/05 69.90 4 02/04 - 08/04 74.60 143.60 3 02/05 - 07/05 99.80 5 14/04 - 15/04 143.60 143.60 2 08/05 - 31/05 69.90 6 17/04 - 22/04 86.40 92.30 4 01/06 - 30/06 54.50 7 23/04 - 29/04 86.40 143.60 1 01/07 - 31/08 44.50 5 05/05 - 06/05 143.60 143.60 4 01/09 - 14/09 54.50 6 08/05 - 31/05 86.40 92.30 2 15/09 - 31/10 69.90 3 01/06 - 30/06 74.60 80.50 1 01/11 - 31/12 44.50 2 01/07 - 31/08 57.10 57.10 3 01/09 - 10/09 74.60 80.50 Andere prijzen: 1 2 3 4 6 11/09 - 11/10 86.40 92.30 dbl sgl use stand. 79.90 115.80 190.30 99.80 1 12/10 - 15/10 95.20 95.20 junior suite S0 57.90 83.20 113.20 67.80 6 16/10 - 31/10 86.40 92.30 suite S1 84.50 109.80 139.80 67.80 extra bed 29.30 29.30 29.30 29.30 Andere prijzen: 1 2 3 3 4 4 5 6 6 7 7 extra bed 2de kind in junior suite of suite 3 t/m 12j WEEK WEEK WEEK WE WEEK WE WEEK WEEK WE WEEK WE 29.30 29.30 29.30 29.30 +WE +WE +WE dbl sgl use stand. 150.80 98.10 130.30 136.20 130.30 221.10 221.10 142.10 147.80 142.10 221.10 Kortingen: extra bed 51.20 51.20 51.20 51.20 51.20 51.20 51.20 51.20 51.20 51.20 51.20 kinderkorting -13j -100% extra bed kind 3 t/m 12j 25.70 25.70 25.70 25.70 25.70 25.70 25.70 25.70 25.70 25.70 25.70 Early booking tot 60 dagen -12% (01/01-15/03, 01/07-31/08, 01/11-31/12) Kortingen: Early booking tot 30 dagen -10% (01/01-15/03, kinderkorting -3j -100% 01/07-31/08, 01/11-31/12) Weekend: vrijdag- en zaterdagnacht. Minimumverblijf 3 nachten: 13/04-16/04, 04/05-07/05.

6

Minimumverblijf 2 nachten: 13/04-16/04, 02/05-07/05.

Prijzen per persoon per nacht (tenzij anders vermeld). Contractprijzen zijn niet altijd van toepassing tijdens drukke periodes en feestdagen. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid/wijziging.

Sevilla dubbel+ontbijt

P9/6

1 01/01 - 01/01 68.60 2 02/01 - 15/03 52.00 1 16/03 - 08/04 68.60 3 09/04 - 16/04 120.50 1 17/04 - 27/04 68.60 3 28/04 - 07/05 120.50 1 08/05 - 15/06 68.60 2 16/06 - 31/08 52.00 1 01/09 - 31/10 68.60 Andere prijzen: 1 2 3 single standaard 99.80 87.80 206.30 dubbel superior 77.80 61.20 129.80 extra bed in superior 52.00 43.90 82.60 extra bed kind 3 t/m 12j in superior 9.60 9.60 9.60 Kortingen: kinderkorting -3j Actie 2+1 verblijven tussen Early booking tot 30 dagen

-100% 02/01-15/03, 16/06-31/08 -10% (01/01-08/04, 17/04-27/04, 08/05-31/10)

Minimumverblijf 2 nachten: 09/04-16/04, 28/04-07/05.


GRANADA SPA111-HOSPES PALACIO DE LOS PATOS*****

Granada dubbel+ontbijt

SPA101-VILLA ONIRIA****

P10/1

Granada dubbel+ontbijt

P10/2

WEEK WEEKEND WEEK WEEKEND 1 01/01 - 07/01 151.10 151.10 1 01/01 - 01/01 119.40 119.40 2 08/01 - 23/02 89.60 89.60 2 02/01 - 06/04 62.90 62.90 3 24/02 - 25/02 119.00 119.00 1 07/04 - 16/04 119.40 119.40 4 26/02 - 27/02 109.60 109.60 3 17/04 - 31/05 85.50 91.90 5 28/02 - 04/03 89.60 119.00 2 01/06 - 31/08 62.90 62.90 6 05/03 - 30/03 109.60 119.00 3 01/09 - 31/10 85.50 91.90 1 31/03 - 17/06 151.10 151.10 2 01/11 - 23/12 62.90 62.90 2 18/06 - 31/08 89.60 89.60 4 24/12 - 28/12 91.90 91.90 1 01/09 - 31/10 151.10 151.10 1 29/12 - 31/12 119.40 119.40 Andere prijzen: 1 2 3 4 5 5 6 6 Andere prijzen: 1 2 3 3 4 WEEK+WE WEEK+WE WEEK+WE WEEK+WE WEEK WE WEEK WE WEEK WEEK WEEK WE WEEK dbl sgl use stand. 271.50 156.50 203.30 192.60 156.50 203.30 192.60 203.30 +WE +WE +WE dubbel deluxe 196.60 111.00 148.50 136.40 111.00 148.50 136.40 148.50 dbl sgl use stand. 173.70 106.50 134.40 140.40 140.40 junior suite S0 242.10 133.80 179.30 164.50 133.80 179.30 164.50 179.30 extra bed 33.30 33.30 33.30 33.30 33.30 extra bed in deluxe 80.30 80.30 80.30 80.30 80.30 80.30 80.30 80.30 Kortingen: Kortingen: Early booking tot 30 dagen -10% kinderkorting -7j -100% kinderkorting -6j -100% Early booking tot 30 dagen -10% (08/01-30/03, 18/06-31/08) Long stay 3 nachten -10% Weekend: vrijdag- en zaterdagnacht. Imagine More: 1 gratis toegang tot de Spa bij een verblijf Weekend: vrijdag- en zaterdagnacht. van minimum 3 nachten. Imagine More: 1x per dag gratis toegang tot de Bodyna Spa.

SPA114-GRANADA FIVE SENSES ROOMS & SUITES***

Granada dubbel+ontbijt

P10/3

WEEK WEEKEND 1 01/01 - 01/01 78.60 78.60 2 02/01 - 31/01 45.30 45.30 3 01/02 - 24/02 45.30 57.20 1 25/02 - 27/02 78.60 78.60 3 28/02 - 15/03 45.30 57.20 4 16/03 - 12/04 49.30 69.30 5 13/04 - 15/04 82.60 82.60 4 16/04 - 28/04 49.30 69.30 5 29/04 - 30/04 82.60 82.60 4 01/05 - 15/06 49.30 69.30 2 16/06 - 31/08 45.30 45.30 4 01/09 - 11/10 49.30 69.30 5 12/10 - 14/10 82.60 82.60 4 15/10 - 31/10 49.30 69.30 3 01/11 - 30/11 45.30 57.20 2 01/12 - 05/12 45.30 45.30 1 06/12 - 09/12 78.60 78.60 2 10/12 - 29/12 45.30 45.30 1 30/12 - 31/12 78.60 78.60 Andere prijzen: 1 2 3 3 4 4 5 WEEK+WE WEEK+WE WEEK WE WEEK WE WEEK+WE dbl sgl use stand. 111.90 78.60 78.60 90.50 89.20 109.20 122.50 junior suite S0 108.50 75.30 75.30 87.20 82.60 102.50 115.80 Weekend: zaterdagnacht.

Prijzen per persoon per nacht (tenzij anders vermeld). Contractprijzen zijn niet altijd van toepassing tijdens drukke periodes en feestdagen. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid/wijziging.

7


GRANADA SPA103-MACIA REAL DE LA ALHAMBRA****

Granada dubbel+ontbijt

SPA115-ABADES RECOGIDAS****

P10/4

Granada dubbel+ontbijt

P10/5

WEEK WEEKEND WEEK WEEKEND 1 01/01 - 01/01 74.50 74.50 1 01/01 - 31/03 46.60 46.60 2 02/01 - 31/01 41.20 41.20 2 01/04 - 09/04 55.90 46.60 3 01/02 - 24/02 41.20 53.30 3 10/04 - 12/04 69.30 69.30 1 25/02 - 27/02 74.50 74.50 4 13/04 - 16/04 82.60 55.90 3 28/02 - 15/03 41.20 53.30 2 17/04 - 23/04 55.90 46.60 4 16/03 - 12/04 45.30 61.20 5 24/04 - 30/04 55.90 55.90 5 13/04 - 15/04 78.60 78.60 2 01/05 - 30/06 55.90 46.60 4 16/04 - 28/04 45.30 61.20 1 01/07 - 31/08 46.60 46.60 5 29/04 - 30/04 78.60 78.60 2 01/09 - 31/10 55.90 46.60 4 01/05 - 15/06 45.30 61.20 2 16/06 - 31/08 41.20 41.20 Andere prijzen: 1 2 2 3 4 4 5 4 01/09 - 11/10 45.30 61.20 WEEK+WE WEEK WEEKEND WEEK+WE WEEK WEEKEND WEEK+WE 5 12/10 - 14/10 78.60 78.60 single standaard 86.50 102.50 86.50 115.80 129.20 102.50 102.50 4 15/10 - 31/10 45.30 61.20 3 01/11 - 30/11 41.20 53.30 Kortingen: 2 01/12 - 05/12 41.20 41.20 kinderkorting -2j -100% 1 06/12 - 09/12 74.50 74.50 kinderkorting 2 t/m 12j -50% 2 10/12 - 29/12 41.20 41.20 korting 3de pax -15% 1 30/12 - 31/12 74.50 74.50 Weekend: zondagnacht. Andere prijzen: 1 2 3 3 4 4 5 WEEK+WE WEEK+WE WEEK WEEKEND WEEK WEEKEND WEEK+WE dbl sgl use stand. 107.80 74.50 74.50 86.50 85.30 101.10 118.50 junior suite S0 102.50 69.30 69.30 81.20 77.20 93.20 110.50 Kortingen: kinderkorting -3j kinderkorting 3 t/m 12j kinderkorting 2de kind 3 t/m 12j in junior suite korting 3de pax Weekend: zaterdagnacht.

-100% -50% -50% -15%

SPA107-MONASTERIO DE LOS BASILIOS***

Granada dubbel+ontbijt

P10/6

WEEK WEEKEND 1 01/01 - 01/01 67.80 67.80 2 02/01 - 31/01 34.60 34.60 3 01/02 - 24/02 34.60 46.60 1 25/02 - 27/02 67.80 67.80 3 28/02 - 15/03 34.60 46.60 4 16/03 - 12/04 43.30 63.20 5 13/04 - 15/04 76.50 76.50 4 16/04 - 28/04 43.30 63.20 5 29/04 - 30/04 76.50 76.50 4 01/05 - 15/06 43.30 63.20 2 16/06 - 31/08 34.60 34.60 4 01/09 - 11/10 43.30 63.20 5 12/10 - 14/10 76.50 76.50 4 15/10 - 31/10 43.30 63.20 3 01/11 - 30/11 34.60 46.60 2 01/12 - 05/12 34.60 34.60 1 06/12 - 09/12 67.80 67.80 2 10/12 - 29/12 34.60 34.60 1 30/12 - 31/12 67.80 67.80 Andere prijzen: 1 2 3 3 4 4 5 WEEK+WE WEEK+WE WEEK WEEKEND WEEK WEEKEND WEEK+WE dbl sgl use stand. 101.10 67.80 67.80 79.90 83.20 103.20 116.50 Kortingen: kinderkorting -3j kinderkorting 3 t/m 12j korting 3de pax

-100% -50% -15%

Weekend: zaterdagnacht.

8

Prijzen per persoon per nacht (tenzij anders vermeld). Contractprijzen zijn niet altijd van toepassing tijdens drukke periodes en feestdagen. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid/wijziging.


CORDOBA SPA300-HOSPES PALACIO DEL BAILIO*****

SPA301-LAS CASAS DE LA JUDERIA****

Cordoba dubbel+ontbijt

P11/1

Cordoba dubbel+ontbijt

P11/2

WEEK WEEKEND WEEK WEEKEND 1 01/01 - 01/01 175.30 175.30 1 01/01 - 07/01 88.40 119.60 2 02/01 - 07/01 123.00 141.80 2 08/01 - 15/03 62.40 78.00 3 08/01 - 11/03 105.60 119.00 1 16/03 - 12/04 88.40 119.60 4 12/03 - 18/03 105.60 141.80 3 13/04 - 17/04 178.10 178.10 2 19/03 - 25/03 123.00 141.80 1 18/04 - 27/04 88.40 119.60 5 26/03 - 01/04 123.00 156.50 3 28/04 - 01/05 178.10 178.10 6 02/04 - 12/04 141.80 156.50 4 02/05 - 31/05 88.40 178.10 1 13/04 - 16/04 175.30 175.30 1 01/06 - 10/06 88.40 119.60 6 17/04 - 27/04 141.80 156.50 5 11/06 - 17/06 88.40 78.00 1 28/04 - 27/05 175.30 175.30 2 18/06 - 26/08 62.40 78.00 2 28/05 - 17/06 123.00 141.80 6 27/08 - 02/09 62.40 119.60 3 18/06 - 26/08 105.60 119.00 1 03/09 - 15/11 88.40 119.60 7 27/08 - 02/09 105.60 156.50 2 16/11 - 05/12 62.40 78.00 6 03/09 - 31/10 141.80 156.50 1 06/12 - 09/12 88.40 119.60 2 10/12 - 15/12 62.40 78.00 Andere prijzen: 1 2 2 3 3 4 4 5 5 6 6 7 7 1 16/12 - 31/12 88.40 119.60 WEEK+WE WEEK WE WEEK WE WEEK WE WEEK WE WEEK WE WEEK WE dbl sgl use stand. Andere prijzen: 1 1 2 2 3 4 4 5 5 6 6 325.00 222.00 259.50 187.30 214.00 187.30 259.50 222.00 288.90 259.50 288.90 187.30 288.90 WEEK WE WEEK WE WEEK+WE WEEK WE WEEK WE WEEK WE dubbel deluxe 227.40 159.10 184.60 137.80 155.10 137.80 184.60 159.10 203.30 184.60 203.30 137.80 203.30 dbl sgl use stand. 170.30 201.50 118.30 133.90 334.10 170.30 334.10 170.30 133.90 118.30 201.50 junior suite S0 279.50 196.60 227.40 169.90 191.30 169.90 227.40 196.60 250.10 227.40 250.10 169.90 250.10 dubbel deluxe 113.10 144.30 83.30 98.80 247.00 113.10 247.00 113.10 98.80 83.30 144.30 extra bed in deluxe 107.00 80.30 80.30 80.30 80.30 80.30 80.30 80.30 107.00 107.00 107.00 80.30 107.00 Kortingen: Early booking tot 45 dagen -10% (01/01-12/04, 18/04-27/04, 01/06-31/12) Kortingen: kinderkorting -7j -100% Weekend: vrijdag- en zaterdagnacht. Minimumverblijf 2 nachten: 13/04-17/04, 28/04-01/05. Early booking tot 30 dagen -10% (02/01-30/03, 28/05-31/08) Long stay 2 nachten -10% (02/01-30/03, 28/05-31/08) Weekend: vrijdag- en zaterdagnacht. Imagine More: 1x per dag gratis toegang tot de Spa. Minimumverblijf 2 nachten: 14/04-16/04, 29/04-30/04, 05/05-06/05, 12/05-13/05, 19/05-20/05, 26/05-27/05.

SPA302-HOTEL ALFAROS****

Cordoba dubbel+ontbijt

P11/3

WEEK WEEKEND 1 01/01 - 01/01 76.50 76.50 2 02/01 - 24/02 43.30 59.30 1 25/02 - 27/02 76.50 76.50 2 28/02 - 15/03 43.30 59.30 3 16/03 - 12/04 55.90 89.20 4 13/04 - 15/04 89.20 89.20 3 16/04 - 28/04 55.90 89.20 4 29/04 - 30/04 89.20 89.20 3 01/05 - 15/06 55.90 89.20 5 16/06 - 31/08 43.30 43.30 3 01/09 - 11/10 55.90 89.20 4 12/10 - 14/10 89.20 89.20 3 15/10 - 31/10 55.90 89.20 2 01/11 - 05/12 43.30 59.30 1 06/12 - 09/12 76.50 76.50 2 10/12 - 29/12 43.30 59.30 1 30/12 - 31/12 76.50 76.50 Andere prijzen: 1 2 2 3 3 4 5 WEEK+WE WEEK WEEKEND WEEK WEEKEND WEEK+WE WEEK+WE dbl sgl use stand. 117.80 84.50 100.50 115.80 149.10 149.10 84.50 Kortingen: kinderkorting -3j kinderkorting 3 t/m 12j korting 3de pax

-100% -50% -15%

Weekend: vrijdag- en zaterdagnacht. Prijzen per persoon per nacht (tenzij anders vermeld). Contractprijzen zijn niet altijd van toepassing tijdens drukke periodes en feestdagen. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid/wijziging.

9


BAEZA, MALAGA & OMGEVING SPA400-PUERTA DE LA LUNA****

Baeza dubbel+ontbijt

SPA600-VINCCI POSADA DEL PATIO*****

P11/4

WEEK WEEKEND 1 01/01 - 25/03 58.10 63.40 2 26/03 - 12/04 58.10 84.70 3 13/04 - 15/04 111.40 111.40 2 16/04 - 31/05 58.10 84.70 1 01/06 - 30/09 58.10 63.40 2 01/10 - 31/10 58.10 84.70 1 01/11 - 25/11 58.10 63.40 2 26/11 - 09/12 58.10 84.70 1 10/12 - 31/12 58.10 63.40 Andere prijzen: 1 1 2 2 3 WEEK WE WEEK WE WEEK +WE single standaard 96.00 99.20 96.00 128.00 154.60 dubbel superior 64.50 68.20 64.50 95.50 135.40 junior suite S0 71.90 84.70 71.90 109.30 162.60 suite S0 90.60 100.90 90.60 141.40 201.30 extra bed 50.80 50.80 50.80 50.80 50.80 Kortingen: kinderkorting -13j Weekend: zaterdagnacht.

Malaga dubbel+ontbijt

P12/1

WEEK WEEKEND 1 01/01 - 07/01 136.50 136.50 2 08/01 - 31/03 114.40 132.60 3 01/04 - 02/07 124.80 163.80 4 03/07 - 04/09 127.40 169.00 5 05/09 - 31/10 139.10 191.10 Andere prijzen: 1 2 2 3 3 4 4 5 5 WEEK+WE WEEK WEEKEND WEEK WEEKEND WEEK WEEKEND WEEK WEEKEND dbl sgl use stand. 258.80 214.50 250.90 235.30 313.30 240.50 323.80 263.90 368.00 dubbel superior 179.40 157.30 175.50 167.80 206.80 170.30 211.90 182.00 234.00 Kortingen: kinderkorting -2j -100% kinderkorting 2 t/m 11j -50% korting 3de pax -15% Early booking tot 45 dagen -15% Early booking tem 21 dagen -10% Weekend: vrijdag- en zaterdagnacht.

-100%

SPA601-MOLINO DEL ARCO****

Ronda dubbel+ontbijt

P12/3

1 01/01 - 31/03 57.20 2 01/04 - 12/04 77.80 3 13/04 - 16/04 96.10 2 17/04 - 02/07 77.80 SPA607-CATALONIA REINA VICTORIA**** 4 03/07 - 31/08 69.40 Ronda 2 01/09 - 07/09 77.80 P12/2 dubbel+ontbijt 5 08/09 - 09/09 114.30 WEEK WEEKEND 2 10/09 - 31/10 77.80 1 01/01 - 31/03 64.40 73.20 1 01/11 - 21/12 57.20 2 01/04 - 12/04 85.00 90.80 4 22/12 - 29/12 69.40 3 13/04 - 15/04 94.50 94.50 2 30/12 - 31/12 77.80 2 16/04 - 30/06 85.00 90.80 4 01/07 - 26/08 74.60 85.00 Andere prijzen: 1 2 3 4 5 5 27/08 - 02/09 74.60 90.80 dbl sgl use stand. 114.30 155.80 192.30 138.60 228.70 2 03/09 - 31/10 85.00 90.80 dubbel superior 76.70 94.90 113.20 88.80 131.30 6 01/11 - 31/12 65.90 73.20 junior suite S0 114.30 133.80 152.10 126.50 170.40 suite S1 130.20 145.90 164.20 139.90 182.50 Andere prijzen: 1 1 2 2 3 4 4 5 5 6 6 extra bed kind in junior suite 3 t/m 12j WEEK WE WEEK WE WEEK+WE WEEK WE WEEK WE WEEK WE 34.60 34.60 34.60 34.60 34.60 dbl sgl use stand. 113.50 131.10 150.80 161.00 168.50 133.30 150.80 133.30 161.00 115.10 131.10 extra bed in junior suite 55.30 55.30 55.30 55.30 55.30 dubbel standaard terras 71.00 79.90 91.70 97.40 101.10 81.30 91.70 81.30 97.40 72.60 79.90 extra bed 2de kind in suite S1 3 t/m 12j dubbel superior terras 84.40 93.20 105 110.70 114.40 94.60 105 94.60 110.70 85.90 93.20 34.60 34.60 34.60 34.60 34.60 half pension 30.50 30.50 30.50 30.50 30.50 Weekend: vrijdag- en zaterdagnacht. Imagine More: 1 gratis toegang tot de Spa bij een verblijf van minimum 3 nachten. Kortingen: Minimumverblijf 2 nachten: 13/04-15/04. Actie 3+1 verblijven tussen 02/01-31/03, 01/11-21/12 Actie 5+2 verblijven tussen 02/01-31/03, 01/11-21/12 Actie 6+1 verblijven tussen 01/04-31/10, 22/12-30/12 Early booking tot 90 dagen voor minimum 4n -18% Early booking tot 60 dagen voor minimum 4n -13% Early booking tot 30 dagen voor minimum 4n -8% Minimumverblijf 2 nachten: 08/09-09/09, 24/12-31/12. Minimumverblijf 3 nachten: 13/04-16/04.

10

Prijzen per persoon per nacht (tenzij anders vermeld). Contractprijzen zijn niet altijd van toepassing tijdens drukke periodes en feestdagen. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid/wijziging.


COSTA DEL SOL SPA704-FUERTE CALACEITE***

Torrox Costa - Prijs per appartement T1 zijzeezicht bezet door max. 2 pers. - logies alleen

SPA708A-HYDROS BOUTIQUE HOTEL & SPA****

P13/1

appartement T1 zijzeezicht 1 07/04 - 12/04 49.50 2 13/04 - 15/04 93.60 1 16/04 - 19/04 49.50 2 20/04 - 11/06 93.60 3 12/06 - 09/07 109.20 4 10/07 - 22/08 149.60 3 23/08 - 13/09 109.20 2 14/09 - 13/10 93.60 1 14/10 - 05/11 49.50 Andere prijzen: 1 2 3 4 appartement T1 zeezicht bezet door max. 2 pers. 54.40 102.90 120.10 164.60 appartement T2 zijzeezicht bezet door max. 4 pers. 63.20 120.30 143.60 187.00 appartement T2 zeezicht bezet door max. 4 pers. 69.50 132.40 158.00 205.80 Kortingen: Early booking tem 17/03 voor min. 5 nts -15% (07/04-09/07, 23/08-05/11) Minimumverblijf 3 nachten: 07/04-11/06, 14/09-05/11. Minimumverblijf 5 nachten: 12/06-13/09.

Benalmadena suite S1 zeezicht bezet door max. 4 pers.+ontbijt

P13/2

1 03/03 - 31/03 67.30 2 01/04 - 11/04 68.60 3 12/04 - 16/04 92.40 4 17/04 - 19/05 79.20 5 20/05 - 31/05 81.80 6 01/06 - 30/06 85.80 7 01/07 - 31/07 102.90 8 01/08 - 27/08 125.40 7 28/08 - 11/09 102.90 6 12/09 - 01/10 85.80 4 02/10 - 31/10 79.20 Andere prijzen: 1 2 3 4 5 6 7 8 suite S1 single use 117.80 120.10 161.80 138.50 143.10 150.10 180.10 219.00 suite S2 zeezicht bezet door max. 6 pers. 79.20 80.50 103.70 91.10 93.70 97.70 114.80 137.00 half pension 31.70 31.70 31.70 31.70 31.70 31.70 31.70 31.70 Kortingen: korting 3de pax korting 4de pax korting 5de pax korting 6de pax Early booking tem 28/02

-50% -50% -50% -50% -20%

Minimumverblijf 3 nachten: 03/03-11/04. Minimumverblijf 5 nachten: 12/04-31/10.

SPA712A-GRAN MELIA DON PEPE*****

Marbella dubbel classic+ontbijt

SPA702-ANDALUCIA PLAZA****

P13/3

Puerto Banus dubbel+half pension - ADULTS ONLY

P13/4

1 01/01 - 07/01 141.80 1 01/01 - 28/02 54.50 2 08/01 - 04/03 108.30 2 01/03 - 29/03 62.00 3 05/03 - 06/04 116.00 3 30/03 - 11/04 65.30 4 07/04 - 11/04 134.10 4 12/04 - 15/04 73.20 5 12/04 - 16/04 170.00 3 16/04 - 27/04 65.30 4 17/04 - 27/04 134.10 5 28/04 - 24/05 77.80 6 28/04 - 30/04 170.00 6 25/05 - 21/06 83.20 7 01/05 - 31/10 Prijzen op aanvraag 7 22/06 - 19/07 99.80 8 20/07 - 26/08 117.10 Andere prijzen: 1 2 3 4 5 6 9 27/08 - 16/09 91.90 dbl sgl use stand. 268.00 201.00 217.30 252.90 323.80 323.80 6 17/09 - 07/10 83.20 dubbel premium zeezicht 165.00 123.70 136.60 154.80 203.50 195.80 10 08/10 - 31/10 62.20 junior suite the level 311.80 242.00 275.40 293.50 386.00 340.00 extra bed in dubbel classic of junior suite 77.30 77.30 77.30 77.30 123.80 77.30 Andere prijzen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 extra bed kind 2 t/m 11j in dubbel classic of junior suite 25.80 25.80 25.80 25.80 25.80 25.80 dbl sgl use stand. 81.20 88.60 105.20 113.20 117.80 123.10 139.80 157.10 131.80 102.10 extra bed 2de kind in junior suite 2 t/m 11j 25.80 25.80 25.80 25.80 25.80 25.80 dubbel standaard promo 49.20 55.70 58.80 65.90 70.10 74.90 89.90 105.50 82.70 56.10 half pension kind 2 t/m 11j 26.90 26.90 26.90 26.90 26.90 26.90 dubbel zwembadzicht 61.20 68.60 78.60 86.50 91.10 96.50 113.20 130.40 105.20 75.50 vol pension kind 2 t/m 11j 54.10 54.10 54.10 54.10 54.10 54.10 dubbel deluxe 67.80 75.30 85.30 93.20 97.80 103.20 119.80 137.10 111.90 82.20 half pension 54.10 54.10 54.10 54.10 54.10 54.10 dubbel superior privilege 83.80 91.10 102.50 110.50 115.20 120.50 137.10 154.40 129.20 99.50 vol pension 108.30 108.30 108.30 108.30 108.30 108.30 vol pension 20.00 20.00 20.00 20.00 20.00 20.00 20.00 20.00 20.00 20.00 Kortingen: korting 3de pax in deluxe room Actie 6+1 aankomsten tussen Early booking tem 31/01 Early booking tem 28/02

-30% 30/03-05/04, 03/05-09/05, 15/10-21/10 -15% (30/03-31/10) -10% (30/03-31/10)

Minimumverblijf 4 nachten: 01/01-29/03. Minimumverblijf 3 nachten: 30/03-31/10. Prijzen per persoon per nacht (tenzij anders vermeld). Contractprijzen zijn niet altijd van toepassing tijdens drukke periodes en feestdagen. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid/wijziging.

11


COSTA DEL SOL SPA703-H10 ESTEPONA PALACE****

Estepona dubbel+half pension

SPA706-FUERTE ESTEPONA SUITES****

P13/5

Estepona

1 02/01 - 29/03 54.50 Pijzen op aanvraag. 2 30/03 - 11/04 62.60 3 12/04 - 15/04 78.60 2 16/04 - 30/04 62.60 4 01/05 - 02/06 77.20 5 03/06 - 23/06 86.50 6 24/06 - 20/07 105.20 7 21/07 - 26/08 117.10 8 27/08 - 16/09 99.20 9 17/09 - 07/10 88.60 2 08/10 - 31/10 62.60 Andere prijzen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 dbl sgl use stand. 81.20 102.50 118.50 117.10 126.50 145.20 157.10 139.10 128.50 dubbel standaard promo 49.20 56.30 70.70 69.50 77.80 94.60 105.50 89.20 79.60 dubbel zeezicht 63.20 75.90 91.90 90.50 99.80 118.50 130.40 112.50 101.90 family room seaview 63.20 78.60 94.50 93.20 102.50 121.10 133.10 115.20 104.50 vol pension 20.00 20.00 20.00 20.00 20.00 20.00 20.00 20.00 20.00 all inclusive 33.30 43.90 43.90 43.90 43.90 43.90 43.90 43.90 43.90 Kortingen: kinderkorting -7j -100% kinderkorting 7 t/m 12j -50% korting 2de kind family room 2 t/m 12j -50% korting 3de pax -30% Actie 6+1 aankomsten tussen 30/03-05/04, 03/05-09/05, 15/10-21/10 Early booking tem 31/01 -15% (30/03-31/10) Early booking tem 28/02 -10% (30/03-31/10) Minimumverblijf 4 nachten: 02/01-29/03. Minimumverblijf 5 nachten: 30/03-31/10.

12

Prijzen per persoon per nacht (tenzij anders vermeld). Contractprijzen zijn niet altijd van toepassing tijdens drukke periodes en feestdagen. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid/wijziging.

P13/6


COSTA DE LA LUZ & OMGEVING SPA508-HOTEL VILLA JEREZ*****

Jerez de la Frontera dubbel+ontbijt 1 01/01 - 06/04 2 07/04 - 31/07 3 01/08 - 27/08 2 28/08 - 31/10 1 01/11 - 31/12 Andere prijzen: dbl sgl use stand. dubbel superior junior suite S0

SPA515-PLAYA DE LA LUZ****

P14/1 56.70 66.70 77.80 66.70 56.70 1 102.00 71.70 84.20

Kortingen: kinderkorting -13j korting 3de pax Early booking tem 31/03 Long stay 4 nachten Long stay 5 nachten

2 119.90 81.70 94.10 -100% -55% -15% (07/04-31/12) -25% (01/01-06/04) -20% (07/04-31/12)

3 132.40 92.80 105.30

Rota dubbel+ontbijt

SPA502A-ELBA COSTA BALLENA****

P14/2

Rota dubbel+half pension

SPA509A-MELIA SANCTI PETRI*****

P14/3

1 15/02 - 06/04 32.80 1 01/01 - 28/02 57.10 2 07/04 - 30/04 33.20 2 01/03 - 09/04 64.00 3 01/05 - 31/05 41.10 3 10/04 - 16/04 71.30 4 01/06 - 30/06 49.00 2 17/04 - 30/04 64.00 5 01/07 - 31/07 68.10 2 01/05 - 15/06 64.00 6 01/08 - 20/08 96.80 3 16/06 - 30/06 71.30 5 21/08 - 13/09 68.10 4 01/07 - 27/07 101.60 4 14/09 - 30/09 49.00 5 28/07 - 31/08 135.30 2 01/10 - 10/11 33.20 4 01/09 - 14/09 101.60 2 15/09 - 31/10 64.00 Andere prijzen: 1 2 3 4 5 6 dbl sgl use stand. 58.90 59.80 73.90 88.20 122.50 174.20 Andere prijzen: 1 2 3 4 5 dubbel economy 27.80 28.20 34.90 41.60 57.90 82.20 dbl sgl use stand. 86.10 93.10 100.30 130.60 163.80 dubbel superior 46.10 46.50 54.40 62.30 81.40 110.10 dubbel standaard golfzicht family room - 48.30 50.20 52.20 63.60 70.80 63.80 70.70 78.00 108.40 142.00 junior suite S0 59.40 59.80 67.70 75.70 94.70 123.40 family room 57.10 64.00 71.30 101.60 135.30 junior suite S0 zeezicht vol pension 19.80 19.80 19.80 19.80 19.80 72.70 73.10 81.00 89.00 108.00 136.70 half pension 18.30 18.30 18.30 18.30 18.30 18.30 Kortingen: kinderkorting -12j -100% Kortingen: korting 2de kind family room 2 t/m 11j -50% kinderkorting -2j -100% korting 3de pax -30% kinderkorting in dubbel standaard 2 t/m 12j -100% Actie 6+1 verblijven tussen 01/11-30/06, 15/09-31/10 kinderkorting 1ste en 2de kind in superior 2 t/m 12j -75% Early booking tot 30 dagen -15% kinderkorting 1ste en 2de kind in junior suite 2 t/m 12j -75% Minimumverblijf 3 nachten. kinderkorting 1ste en 2de kind in een family room 2 t/m 12j -50% korting 3de pax in dubbel standaard -60% Long stay 7 nachten -15% (15/02-31/03) Early booking tem 31/03 -15% (07/04-10/11) Minimumverblijf 3 nachten: 07/04-31/07, 21/08-10/11. Minimumverblijf 5 nachten: 01/08 - 20/08.

Novo Sancti Petri dubbel+ontbijt

P14/4

1 01/03 - 11/04 90.20 2 12/04 - 15/04 113.40 1 16/04 - 30/04 90.20 3 01/05 - 15/06 92.50 4 16/06 - 30/06 117.50 5 01/07 - 12/09 186.30 4 13/09 - 26/09 117.50 3 27/09 - 31/10 92.50 Andere prijzen: 1 2 3 4 5 dbl sgl use stand. 154.60 190.20 161.30 206.30 326.30 dubbel premium golfzicht 99.90 123.10 103.50 133.60 202.40 dubbel premium tuinzicht 99.90 123.10 103.50 133.60 202.40 the level room seaview 153.90 190.90 156.30 187.50 270.00 half pension 44.30 44.30 38.10 51.30 51.30 vol pension 80.00 80.00 72.50 92.50 92.50 Kortingen: kinderkorting -2j -100% kinderkorting 2 t/m 11j -50% korting 2de kind the level room 2 t/m 11j -50% korting 3de pax -30% korting 4de pax the level room -30% Actie 6+1 verblijven tussen 01/03-30/04 Early booking tem 28/02 -20% (01/05-31/07, 27/08-31/10) Early booking tem 30/04 -15% (01/05-31/07, 27/08-31/10) Early booking tem 31/07 -15% (13/09-31/10) Minimumverblijf 2 nachten: 12/04-15/04, 01/05-31/07, 01/09-31/10. Minimumverblijf 5 nachten: 01/08-31/08.

Prijzen per persoon per nacht (tenzij anders vermeld). Contractprijzen zijn niet altijd van toepassing tijdens drukke periodes en feestdagen. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid/wijziging.

13


HOTELS / CITYTRIPS SPC100-BARCELO RAVAL****

Barcelona dubbel+ontbijt

P15/1

1 01/01 - 01/03 77.20 2 02/03 - 03/03 111.90 1 04/03 - 13/03 77.20 2 14/03 - 13/04 111.90 2 14/04 - 31/10 111.90 1 01/11 - 29/12 77.20 2 30/12 - 31/12 111.90 Andere prijzen: 1 2 dbl sgl use stand. 133.10 202.40 dubbel deluxe 100.50 145.20

SPC107-NH COLLECTION BARCELONA PODIUM**** - Barcelona

dubbel superior+ontbijt

P15/2

1 01/01 - 28/02 78.60 2 01/03 - 31/03 86.50 3 01/04 - 31/10 141.10 4 01/11 - 30/11 113.20 5 01/12 - 31/12 91.90 Andere prijzen: 1 2 3 4 5 dbl sgl use superior 142.50 157.10 254.20 203.70 165.10 extra bed 67.80 74.50 119.80 95.90 77.80 Kortingen: kinderkorting -12j -100% Early booking tot 45 dagen voor min. 2 nts -25% (01/01-31/03, 01/12-31/12) Minimumverblijf 2 nachten: 14/04-15/04.

SPM102-NH PALACIO DE TEPA*****

Madrid dubbel+ontbijt

P15/3

WEEK WEEKEND 1 01/01 - 31/01 97.60 97.60 2 01/02 - 28/02 97.60 111.00 3 01/03 - 31/03 111.00 111.00 4 01/04 - 30/04 113.80 113.80 5 01/05 - 30/06 127.10 127.10 6 01/07 - 31/08 104.40 104.40 5 01/09 - 31/10 127.10 127.10 4 01/11 - 30/11 113.80 113.80 6 01/12 - 31/12 104.40 104.40 Andere prijzen: 1 2 2 3 4 5 6 WEEK+WE WEEK WEEKEND WEEK+WE WEEK+WE WEEK+WE WEEK+WE dbl sgl use stand. 175.90 175.90 200.00 200.00 204.60 228.80 187.90 extra bed 82.90 82.90 95.00 95.00 113.80 127.10 104.40 Kortingen: kinderkorting -12j Early booking tot 45 dagen

-100% -15% (01/07-31/07, 01/12-31/12)

Weekend: vrijdag- en zaterdagnacht.

14

Prijzen per persoon per nacht (tenzij anders vermeld). Contractprijzen zijn niet altijd van toepassing tijdens drukke periodes en feestdagen. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid/wijziging.


HOTELS / CITYTRIPS SPM101-GANIVET***

Madrid dubbel+ontbijt

SPV106-HOSPES PALAU DE LA MAR*****

P15/4

Valencia dubbel+ontbijt

P15/5

WEEK WEEKEND WEEK WEEKEND 1 01/01 - 01/01 79.90 79.90 1 01/01 - 01/01 95.00 95.00 2 02/01 - 16/01 38.70 45.30 2 02/01 - 09/02 80.30 85.60 3 17/01 - 21/01 79.90 45.30 3 20/02 - 18/06 95.00 104.40 2 22/01 - 10/02 38.70 45.30 4 19/06 - 28/08 85.60 92.30 4 11/02 - 11/02 79.90 79.90 1 29/08 - 30/08 95.00 95.00 2 12/02 - 17/02 38.70 45.30 4 31/08 - 10/09 85.60 92.30 4 18/02 - 18/02 79.90 79.90 3 11/09 - 31/10 95.00 104.40 2 19/02 - 24/02 38.70 45.30 1 25/02 - 27/02 79.90 79.90 Andere prijzen: 1 2 2 3 3 4 4 2 28/02 - 15/03 38.70 45.30 WEEK+WE WEEK WEEKEND WEEK WEEKEND WEEK WEEKEND 5 16/03 - 11/04 53.30 59.90 dbl sgl use stand. 172.50 143.10 152.50 172.50 191.30 152.50 167.30 1 12/04 - 15/04 79.90 79.90 dubbel deluxe 133.80 112.40 119.00 133.80 147.10 119.00 129.80 6 16/04 - 27/04 53.30 79.90 dubbel superior 113.80 96.30 103.00 113.80 125.80 103.00 111.00 1 28/04 - 30/04 79.90 79.90 extra bed in dubbel superior 80.30 80.30 80.30 80.30 80.30 80.30 80.30 5 01/05 - 17/06 53.30 59.90 6 18/06 - 01/07 53.30 79.90 Kortingen: 2 02/07 - 11/08 38.70 45.30 Kinderkorting -7j in dubbel superior -100% 1 12/08 - 14/08 79.90 79.90 Early booking tot 30 dagen -10% 2 15/08 - 26/08 38.70 45.30 7 27/08 - 02/09 38.70 59.90 Weekend: vrijdag- en zaterdagnacht. 8 03/09 - 06/09 53.30 53.30 1 07/09 - 12/09 79.90 79.90 5 13/09 - 11/10 53.30 59.90 1 12/10 - 14/10 79.90 79.90 5 15/10 - 31/10 53.30 59.90 2 01/11 - 05/12 38.70 45.30 1 06/12 - 09/12 79.90 79.90 2 10/12 - 28/12 38.70 45.30 1 29/12 - 31/12 79.90 79.90 SPV102-HOTEL VINCCI LYS**** Andere prijzen: 1 2 2 3 3 4 5 5 6 6 7 7 8 Valencia WEEK+WE WEEK WE WEEK WE WEEK+WE WEEK WE WEEK WE WEEK WE WEEK+WE P15/6 dubbel+ontbijt dbl sgl use stand. 119.80 67.80 78.60 119.80 78.60 119.80 89.20 99.80 89.20 119.80 67.80 99.80 89.20 WEEK WEEKEND extra bed 68.00 30.60 33.00 68.00 33.00 68.00 41.60 48.00 41.60 68.00 30.60 48.00 41.60 1 01/01 - 07/01 89.20 89.20 2 08/01 - 17/03 75.90 78.60 Kortingen: 3 18/03 - 02/07 93.20 106.50 kinderkorting -3j -100% 1 03/07 - 04/09 89.20 89.20 kinderkorting 3 t/m 12j -50% 3 05/09 - 31/10 93.20 106.50 Early booking tot 30 dagen -10% (01/01-15/03) Andere prijzen: 1 2 2 3 3 Weekend: vrijdag- en zaterdagnacht. WEEK WEEK WE WEEK WE +WE dbl sgl use stand. 160.80 134.10 139.50 168.80 195.50 Kortingen: kinderkorting -2j kinderkorting 2 t/m 11j korting 3de pax Early booking tot 45 dagen Early booking tot 21 dagen

-100% -50% -15% -15% -10%

Weekend: vrijdag- en zaterdagnacht.

Prijzen per persoon per nacht (tenzij anders vermeld). Contractprijzen zijn niet altijd van toepassing tijdens drukke periodes en feestdagen. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid/wijziging.

15


CENTRAAL SPANJE SPL300-HOSPES PALACIO SAN ESTEBAN*****

Salamanca dubbel+ontbijt

P16/1

WEEK WEEKEND 1 01/01 - 08/01 70.90 85.60 2 09/01 - 31/03 61.50 70.90 1 01/04 - 11/04 70.90 85.60 3 12/04 - 16/04 109.60 109.60 1 17/04 - 27/04 70.90 85.60 3 28/04 - 01/05 109.60 109.60 1 02/05 - 07/09 70.90 85.60 3 08/09 - 17/09 109.60 109.60 1 18/09 - 31/10 70.90 85.60 Andere prijzen: 1 1 2 2 3 WEEK WE WEEK WE WEEK +WE dbl sgl use stand. 125.80 153.90 107.00 125.80 200.60 dubbel superior 85.60 100.40 76.30 85.60 124.40 extra bed 60.30 60.30 60.30 60.30 60.30 Kortingen: kinderkorting -7j -100% Early booking tot 30 dagen -10% (01/01-11/04, 17/04-27/04, 02/05-07/09, 18/09-31/10) Long stay 3 nachten -10% (01/01-11/04, 17/04-27/04, 02/05-07/09, 18/09-31/10) Weekend: vrijdag- en zaterdagnacht.

SPL400-PALACIO DE LOS VELADA****

Avila dubbel+ontbijt

SPL500-EUROSTARS PLAZA ACUEDUCTO****

P16/2

1 01/01 - 09/04 49.30 2 10/04 - 31/10 58.60 1 01/11 - 31/12 49.30 Andere prijzen: 1 2 dbl sgl use stand. 85.30 94.50 dubbel superior 75.90 85.30 Kortingen: kinderkorting -2j kinderkorting 2 t/m 11j

-100% -100%

Segovia dubbel+ontbijt

Weekend: zaterdagnacht.

16

P16/3

WEEK WEEKEND 1 01/01 - 01/01 84.60 84.60 2 02/01 - 04/01 43.10 43.10 1 05/01 - 07/01 84.60 84.60 3 08/01 - 28/02 43.10 64.60 4 01/03 - 12/03 43.10 84.60 5 13/03 - 11/05 54.90 84.60 6 12/05 - 14/05 89.60 89.60 5 15/05 - 31/07 54.90 84.60 7 01/08 - 31/08 64.60 84.60 8 01/09 - 30/09 64.60 89.60 9 01/10 - 31/10 54.90 89.60 3 01/11 - 31/12 43.10 64.60 Andere prijzen: 1 2 3 3 4 4 5 5 6 7 7 8 8 9 9 WEEK WEEK WEEK WE WEEK WE WEEK WE WEEK WEEK WE WEEK WE WEEK WE +WE +WE +WE single standaard 147.60 76.30 76.30 113.50 76.30 147.60 92.30 147.60 161.40 113.50 147.60 113.50 161.40 92.30 161.40 extra bed 3de pax 76.20 38.90 38.90 58.50 38.90 76.20 49.20 76.20 80.80 58.50 76.20 58.50 80.80 49.20 80.80 Kortingen: kinderkorting -12j -100%

Prijzen per persoon per nacht (tenzij anders vermeld). Contractprijzen zijn niet altijd van toepassing tijdens drukke periodes en feestdagen. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid/wijziging.


CENTRAAL SPANJE SPM200-PINTOR EL GRECO****

Toledo dubbel+ontbijt

SPE100-NH PALACIO DE OQUENDO****

P16/4

Caceres dubbel superior+ontbijt

P16/5

WEEK WEEKEND WEEK WEEKEND 1 01/01 - 15/03 38.70 47.20 1 01/01 - 28/02 48.00 48.00 2 16/03 - 06/04 53.30 63.20 2 01/03 - 31/03 48.00 60.30 3 07/04 - 16/04 83.20 83.20 3 01/04 - 31/10 61.70 86.30 2 17/04 - 27/04 53.30 63.20 4 01/11 - 31/12 48.60 61.70 3 28/04 - 01/05 83.20 83.20 2 02/05 - 13/06 53.30 63.20 Andere prijzen: 1 2 2 3 3 4 4 3 14/06 - 17/06 83.20 83.20 WEEK+WE WEEK WEEKEND WEEK WEEKEND WEEK WEEKEND 4 18/06 - 31/08 47.20 57.20 dbl sgl use stand. 86.30 86.30 108.20 111.00 155.40 87.70 111.00 2 01/09 - 11/10 53.30 63.20 extra bed 41.10 41.10 51.30 52.70 73.20 41.10 52.70 3 12/10 - 14/10 83.20 83.20 2 15/10 - 31/10 53.30 63.20 Kortingen: 1 01/11 - 05/12 38.70 47.20 kinderkorting -12j -100% 3 06/12 - 09/12 83.20 83.20 1 10/12 - 28/12 38.70 47.20 Weekend: vrijdag- en zaterdagnacht. 3 29/12 - 31/12 83.20 83.20 Andere prijzen: 1 1 2 2 3 4 4 WEEK WEEKEND WEEK WEEKEND WEEK+WE WEEK WEEKEND single standaard 73.20 90.50 102.50 122.50 159.70 90.50 110.50 dubbel superior 48.60 57.20 63.20 73.20 93.20 57.20 67.20 extra bed 39.90 39.90 39.90 39.90 39.90 39.90 39.90 Kortingen: kinderkorting -13j

-100%

Weekend: zaterdagnacht.

SPE1001-NH PALACIO DE SANTA MARTA****

Trujillo dubbel+ontbijt

P16/6

WEEK WEEKEND 1 01/01 - 28/02 33.50 33.50 2 01/03 - 31/03 33.50 39.70 3 01/04 - 31/10 58.90 93.20 4 01/11 - 31/12 52.70 58.90 Andere prijzen: 1 2 2 3 3 4 4 WEEK+WE WEEK WEEKEND WEEK WEEKEND WEEK WEEKEND dbl sgl use stand. 60.30 60.30 71.20 106.10 167.80 95.20 106.10 extra bed 28.80 28.80 34.30 50.10 79.50 44.50 50.10 Kortingen: kinderkorting -12j

-100%

Weekend: vrijdag- en zaterdagnacht.

Prijzen per persoon per nacht (tenzij anders vermeld). Contractprijzen zijn niet altijd van toepassing tijdens drukke periodes en feestdagen. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid/wijziging.

17


NOORD SPANJE SPG111-NH COLLECTION SANTIAGO*****

Santiago de Compostella dubbel superior+ontbijt

P17/1

1 01/01 - 31/03 57.90 2 01/04 - 30/04 53.80 3 01/05 - 30/06 64.50 4 01/07 - 30/09 72.60 3 01/10 - 31/10 64.50 2 01/11 - 31/12 53.80 Andere prijzen: 1 2 3 4 dbl sgl use stand. 104.20 96.80 116.20 130.40 extra bed 49.00 45.70 55.20 61.80 Kortingen: kinderkorting -13j Actie 2+1 verblijven tussen Early booking tot 30 dagen Early booking tot 45 dagen

SPG101S-PAZO DE LESTROVE****

SPB102S-HESPERIA BILBAO****

Dodro dubbel+ontbijt

P17/2

1 10/04 - 10/10 49.90 Andere prijzen: 1 single standaard 88.30

Bilbao dubbel+ontbijt

SPB108S-BARCELO COSTA VASCA****

P17/3

1 01/01 - 28/02 52.50 2 01/03 - 31/03 65.30 3 01/04 - 30/04 66.60 4 01/05 - 31/10 79.40 1 01/11 - 31/12 52.50 Andere prijzen: 1 2 3 4 single standaard 94.70 116.50 119.00 142.10

-100% 01/01-31/03 -10% (01/01-31/03) -15% (01/04-30/04, 01/11-31/12)

SPC203-SALLES HOTEL & SPA MAS TAPIOLAS****

Santa Cristina d’Aro dubbel+ontbijt

SPC202S-MAS FALET 1682****

Sant Antoni de Calonge dubbel+ontbijt 1 01/01 - 31/03 2 01/04 - 12/04 3 13/04 - 17/04 2 18/04 - 30/04 3 01/07 - 31/08 2 01/09 - 13/10 1 14/10 - 23/12 2 24/12 - 31/12 Andere prijzen: dbl sgl use stand.

P17/5

70.40 89.00 100.50 89.00 100.50 89.00 70.40 89.00 1 140.80

2 177.90

3 201.00

P17/6

P17/4

WEEK WEEKEND 1 01/01 - 28/02 61.90 61.90 2 01/03 - 11/04 80.00 101.30 3 12/04 - 16/04 123.80 123.80 2 17/04 - 29/06 80.00 101.30 3 30/06 - 08/07 123.80 123.80 4 09/07 - 16/07 115.00 115.00 3 17/07 - 23/07 123.80 123.80 4 24/07 - 10/08 115.00 115.00 3 11/08 - 19/08 123.80 123.80 4 20/08 - 14/09 115.00 115.00 3 15/09 - 23/09 123.80 123.80 4 24/09 - 30/09 115.00 115.00 2 01/10 - 30/11 80.00 101.30 1 01/12 - 04/12 61.90 61.90 3 05/12 - 09/12 123.80 123.80 1 10/12 - 29/12 61.90 61.90 3 30/12 - 31/12 123.80 123.80 Andere prijzen: 1 2 2 3 4 WEEK WEEK WE WEEK WEEK +WE +WE +WE single standaard 108.80 140.00 181.30 225.00 208.80 Weekend: vrijdag- en zaterdagnacht.

WEEK WEEKEND 1 02/01 - 30/03 57.90 83.80 2 31/03 - 12/04 62.00 98.60 3 13/04 - 16/04 110.50 110.50 2 17/04 - 27/04 62.00 98.60 4 28/04 - 30/04 105.20 105.20 2 01/05 - 01/06 62.00 98.60 3 02/06 - 04/06 110.50 110.50 2 05/06 - 22/06 62.00 98.60 5 23/06 - 24/06 123.80 123.80 2 25/06 - 29/06 62.00 121.10 6 30/06 - 13/07 107.10 121.10 7 14/07 - 27/07 121.10 121.10 8 28/07 - 26/08 150.40 150.40 9 27/08 - 10/09 83.20 115.80 2 11/09 - 28/12 62.00 98.60 Andere prijzen: 1 1 2 2 3 4 5 6 6 7 8 9 9 WEEK WE WEEK WE WEEK WEEK WEEK WEEK WE WEEK WEEK WEEK WE +WE +WE +WE +WE +WE dbl sgl use stand. 115.80 167.70 123.80 197.00 220.90 210.30 247.60 214.30 242.30 242.30 300.80 166.40 231.70 dubbel superior masia design 71.20 97.20 75.30 111.90 123.80 118.50 137.10 120.50 134.40 134.40 163.70 96.50 129.20 dubbel superior garden 89.90 115.80 93.80 130.40 142.50 137.10 155.80 139.10 153.10 153.10 182.40 115.20 147.70 extra bed 58.60 58.60 58.60 58.60 58.60 58.60 58.60 58.60 58.60 58.60 58.60 58.60 58.60 extra bed 4de pax 58.60 58.60 58.60 58.60 58.60 58.60 58.60 58.60 58.60 58.60 58.60 58.60 58.60 Kortingen: kinderkorting -3j Early booking tot 45 dagen voor min. 3 nts Early booking tot 85 dagen voor min. 4 nts Long stay 2 nachten

-100% -10% (17/04-29/06, 27/08-28/09) -10% (30/06-26/08) -10% (02/01-12/04, 29/09-28/12)

Weekend: vrijdag- en zaterdagnacht. Minimumverblijf 2 nachten: 02/01-13/07, 27/08-28/12. Minimumverblijf 3 nachten: 14/07-26/08.

18

San Sebastian dubbel+ontbijt

Prijzen per persoon per nacht (tenzij anders vermeld). Contractprijzen zijn niet altijd van toepassing tijdens drukke periodes en feestdagen. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid/wijziging.


CANARISCHE EILANDEN LANGS STRANDEN EN VULKANEN

P18

05/01-24/01 674 25/01-28/01 692 31/01-05/04 750 06/04-11/04 768 12/04-14/04 667 15/04-26/04 598 27/04-28/04 578 29/04-23/06 536 24/06-19/07 605 20/07-31/07 656 01/08-25/08 671 26/08-30/09 640 01/10-24/10 652 Inbegrepen • 1 overnachting in Rural Casablanca*** in een dubbele kamer met onbijt, 3 overnachtingen in Jardin Tecina**** in een dubbele kamer met ontbijt en 3 overnachtingen in H10 Costa Adeje Palace**** in een dubbele kamer in half pension. • Ferrytickets voor 2 personen met huurwagen van Tenerife naar La Gomera en terug.

SPK127-COLON GUANAHANI****

Tenerife - Costa Adeje

SPK116-COSTA ADEJE PALACE****

P18/1

Prijzen op aanvraag.

Tenerife - Costa Adeje dubbel+half pension

SPK102-MELIA HACIENDA DEL CONDE*****

P18/2

Tenerife - Buenavista

1 01/01 - 04/01 152.30 2 05/01 - 31/01 95.70 3 01/02 - 16/02 101.70 4 17/04 - 30/04 68.00 5 01/05 - 31/10 Prijzen op aanvraag Andere prijzen: 1 2 3 4 dbl sgl use stand. 228.40 143.50 152.60 102.10 dubbel zeezicht 165.70 109.10 115.20 81.50 family room 168.40 111.80 117.90 84.20 dubbel superior 179.20 122.60 128.70 95.00 junior suite S0 185.30 128.70 134.70 101.10 all inclusive 42.20 42.20 42.20 42.20

Prijzen op aanvraag.

Kortingen: kinderkorting -7j -100% kinderkorting 7 t/m 12j -50% korting 2de kind in junior suite of family room 2 t/m 12j -50% korting 3de pax -30%

Tenerife - Los Realejos dubbel+ontbijt

Minimumverblijf 3 nachten.

Niet inbegrepen • Vlucht. • Huurwagen. • Annulatieverzekering.

P18/3

SPK115-RURAL CASABLANCA***

P18/4

1 01/01 - 31/10 40* Andere prijzen: 1 half pension 23.40* * Richtprijs onder voorbehoud van beschikbaarheid/wijziging.

Prijzen per persoon onder voorbehoud van wijziging. Indien van toepassing geven wij ook early booking reducties op de hotels.

SPK104-JARDIN TECINA****

La Gomera - Playa de Santiago dubbel gardenview+ontbijt

SPK128-HACIENDA SAN JORGE***

P19/5

La Palma - Breña Baja

1 01/01 - 03/01 154.60 Prijzen op aanvraag. 2 04/01 - 01/02 74.10 3 02/02 - 09/04 93.30 4 10/04 - 16/04 97.00 2 17/04 - 30/04 74.10 5 01/05 - 23/07 53.20 6 24/07 - 04/08 70.10 7 05/08 - 04/10 75.10 8 05/10 - 31/10 79.20 Andere prijzen: 1 2 3 4 5 6 7 8 dbl sgl use stand. 190.30 109.80 129.00 132.70 88.90 105.80 110.80 114.90 dubbel zijzeezicht 162.70 82.20 101.40 105.10 60.60 77.50 82.50 86.60 dubbel zeezicht 181.60 101.10 120.30 124.00 73.40 90.30 95.30 99.40 SPK106-MELIA GORRIONES**** half pension 19.20 19.20 19.20 19.20 19.20 19.20 19.20 19.20 Fuerteventura - Playa Barca Pajara vol pension 44.80 44.80 44.80 44.80 44.80 44.80 44.80 44.80 Kortingen: kinderkorting -7j -100% kinderkorting 7 t/m 12j -50% korting 3de pax -25% Early booking tem 28/02 -18% (01/05-31/10) Early booking tem 30/04 -15% (01/06-31/10) Actie 6+1 verblijven tussen 10/02-08/03, 24/07-04/08, 05/10-23/10

P19/8

P19/9

Prijzen op aanvraag.

Minimumverblijf 2 nachten.

Prijzen per persoon per nacht (tenzij anders vermeld). Contractprijzen zijn niet altijd van toepassing tijdens drukke periodes en feestdagen. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid/wijziging.

19


ALGEMENE REISVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de contracten tot reisorganisatie en reisbemiddeling zoals verstaan onder de Belgische wet van 16 februari 1994 tot regeling van het contract tot reisorganisatie en reisbemiddeling. Artikel 2 Promotie 1. De gegevens in de reisbrochure binden de reisorganisator of de reisbemiddelaar die de brochure hebben uitgegeven, tenzij: a) wijzigingen in deze gegevens duidelijk, schriftelijk en vóór het afsluiten van het contract ter kennis van de reiziger zijn gebracht; de brochure moet daarvan uitdrukkelijk melding maken; b) er zich naderhand wijzigingen voordoen ingevolge een schriftelijk akkoord tussen partijen bij het contract. 2. De reisorganisator en/of reisbemiddelaar kan voor bepaalde of onbepaalde duur het geheel of een gedeelte van zijn reispromotie schrappen. Artikel 3 Informatie vanwege de reisorganisator en/of reisbemiddelaar De reisorganisator en / of reisbemiddelaar zijn verplicht: 1. Vóór het sluiten van het contract tot reisorganisatie of tot reisbemiddeling aan de reizigers schriftelijk mede te delen: a) de algemene informatie betreffende paspoorten en visa en de formaliteiten op gebied van gezondheids zorg die voor de reis en verblijf noodzakelijk zijn, opdat de reizigers de nodige documenten in orde zouden kunnen brengen. Reizigers van niet-Belgische nationaliteit moeten bij de betrokken ambassade(s) of consulaat(aten) informeren welke administratieve formaliteiten zij moeten vervullen; b) informatie over het aangaan en de inhoud van een annulering- en/of bijstandsverzekering; c) de algemene en bijzondere voorwaarden van toepassing op de contracten. 2. ten laatste 7 kalenderdagen voor de vertrekdatum, volgende inlichtingen aan de reizigers schriftelijk te ver strekken: a) dienstregelingen en tussenstops en aansluitingen alsook, indien mogelijk, de door de reiziger in te nemen plaats; b) naam, adres, telefoon-, faxnummer en/of e-mail adres van hetzij de plaatselijke vertegenwoordiging van de reisorganisator en/of -bemiddelaar, hetzij de plaatselijke instanties die de reiziger bij moeilijkheden kunnen helpen, hetzij rechtstreeks de reisbemiddelaar of de reisorganisator. c) Voor reizen en verblijven van minderjarigen in het buitenland, de informatie waardoor rechtstreeks contact mogelijk is met het kind of met de persoon die ter plaatse voor diens verblijf verantwoordelijk is. De hierboven vermelde termijn van 7 kalenderdagen is niet van toepassing in geval van laattijdig gesloten contract. Artikel 4 Informatie vanwege de reiziger De reiziger moet de reisorganisator en/of reisbemiddelaar alle nuttige inlichtingen verstrekken die hem uitdrukkelijk gevraagd worden of die redelijkerwijze een invloed kunnen hebben op het goede verloop van de reis. Wanneer de reiziger verkeerde inlichtingen verstrekt en dit tot extra kosten leidt voor de reisorganisator en/of reisbemiddelaar, mogen die kosten in rekening worden gebracht. Artikel 5 Totstandkomen van het contract 1. Bij het boeken van de reis zijn de reisbemiddelaar of -organisator ertoe gehouden een bestelbon aan de reiziger te overhandigen conform de wet. 2. Het contract tot reisorganisatie ontstaat op het ogenblik dat de reiziger, al dan niet via de namens de reis organisator optredende reisbemiddelaar, van de reisorganisator de schriftelijke bevestiging van de geboekte reis ontvangt. Wijkt de inhoud van de bestelbon af van die van de reisbevestiging of gebeurt de bevestiging niet binnen uiterlijk 21 dagen na de ondertekening van de bestelbon, dan mag de reiziger ervan uitgaan dat de reis niet werd geboekt en heeft de reiziger recht op de onmiddellijke terugbetaling van alle reeds betaalde bedragen. Artikel 6 De Prijs 1. De in het contract overeengekomen prijs kan niet worden herzien, tenzij dit uitdrukkelijk in het contract is voorzien samen met de precieze berekeningswijze ervan, en voor zover de herziening het gevolg is van een wijziging in: a) de op de reis toegepaste wisselkoersen en/of b) de vervoerskosten, met inbegrip van de brandstofkosten en/of c) de voor bepaalde diensten verschuldigde heffingen en belastingen. Er moet dan wel aan de voorwaarde worden voldaan dat bedoelde wijzigingen ook aanleiding zullen geven tot een verlaging van de prijs. 2. De in het contract vastgestelde prijs mag in geen geval worden verhoogd binnen de 20 kalenderdagen die de dag van het vertrek voorafgaan. 3. Zo de verhoging 10 % van de totaalprijs te boven gaat, kan de reiziger het contract zonder vergoeding ver breken. In dit geval heeft de reiziger recht op onmiddellijke terugbetaling van al de bedragen die hij aan de reisorganisator heeft betaald. Artikel 7 Betaling van de reissom 1. Behalve uitdrukkelijk anders overeengekomen, betaalt de reiziger, bij de ondertekening van de bestelbon, als voorschot, een gedeelte van de globale of totale reissom zoals in de bijzondere reisvoorwaarden bepaald. 2. Indien de reiziger, nadat hij vooraf in gebreke werd gesteld, nalaat het voorschot of de reissom te betalen die van hem wordt geëist, zal de reisorganisator en/of reisbemiddelaar het recht hebben de overeenkomst met de reiziger van rechtswege te beëindigen, met de kosten ten laste van de reiziger. 3. Behalve indien op de bestelbon anders wordt overeengekomen, betaalt de reiziger het saldo van de prijs uiterlijk 1 maand vóór de vertrekdatum, en op voorwaarde dat hem vooraf of tezelfdertijd de schriftelijke reisbevestiging en/of reisdocumenten bezorgd worden. Artikel 8 Overdraagbaarheid van de boeking 1. De reiziger kan, vóór de aanvang van de reis, zijn reis overdragen aan een derde, die wel moet voldoen aan alle voorwaarden van het contract tot reisorganisatie. De overdrager dient tijdig vóór het vertrek de reisorganisator en, in voorkomend geval, de reisbemiddelaar, van deze overdracht op de hoogte te brengen. 2. De overdragende reiziger en de overnemer zijn hoofdelijk gehouden tot de betaling van de totale prijs van de reis en de kosten van de overdracht.

V.U.: Imagine Travel, Koningin Astridlaan 29 - b4, 8200 Brugge, Belgium - Lic. 7165

Artikel 9 Andere wijzigingen door de reiziger Vraagt de reiziger om een andere wijziging, dan mag de reisorganisator en/of de -bemiddelaar alle kosten aanrekenen die daardoor worden veroorzaakt. Artikel 10 Wijziging door de reisorganisator vóór de afreis 1. Indien, vóór de aanvang van de reis, één van de wezenlijke punten van het contract niet kan worden uitge voerd, dient de reisorganisator de reiziger zo spoedig mogelijk, en in elk geval vóór de afreis, daarvan op de hoogte te brengen en hem in te lichten over de mogelijkheid het contract te verbreken zonder kosten, tenzij hij de door de reisorganisator voorgestelde wijziging aanvaardt. 2. De reiziger dient zo spoedig mogelijk, en in elk geval vóór de afreis, de reisbemiddelaar of reisorganisator van zijn beslissing in kennis te stellen. 3. Zo de reiziger de wijziging aanvaardt, dient er een nieuw contract of een bijvoegsel bij het contract te worden opgesteld waarin de aangebrachte wijzigingen en de invloed daarvan op de prijs worden meegedeeld. 4. Zo de reiziger de wijziging niet aanvaardt, mag hij de toepassing vragen van artikel 11. Artikel 11 Verbreking door de reisorganisator vóór afreis 1. Indien de reisorganisator, vóór de aanvang van de reis, het contract verbreekt wegens een niet aan de reiziger toe te rekenen omstandigheid, heeft de reiziger de keuze tussen: a) ofwel de aanvaarding van een nieuw aanbod van een reis van gelijke of betere kwaliteit, zonder dat hij een supplement dient te betalen: zo de reis die ter vervanging wordt aangeboden van mindere kwaliteit is, moet de reisorganisator het verschil in prijs zo spoedig mogelijk terugbetalen. b) ofwel de terugbetaling, zo spoedig mogelijk, van alle door hem op grond van het contract betaalde be dragen. 2. De reiziger kan eveneens, in voorkomend geval, aanspraak maken op een schadeloosstelling voor het niet uitvoeren van het contract, tenzij: a) de reisorganisator de reis annuleert omdat het minimum aantal reizigers, voorzien in het contract en nodig voor de uitvoering van de reis, niet werd bereikt en de reiziger, binnen de in het contract voorziene termijn en ten minste 15 kalenderdagen vóór de vertrekdatum hiervan schriftelijk op de hoogte werd gebracht; b) de annulering het gevolg is van overmacht, waaronder overboeken niet is inbegrepen. Onder overmacht wordt verstaan abnormale en onvoorzienbare omstandigheden die onafhankelijk zijn van de wil van diegene die zich erop beroept en waarvan de gevolgen ondanks alle voorzorgsmaatregelen niet konden worden ver meden. Artikel 12 Gehele of gedeeltelijke niet-uitvoering van de reis 1. Indien tijdens de reis blijkt dat een belangrijk deel van de diensten waarop het contract betrekking heeft, niet zal kunnen worden uitgevoerd, neemt de reisorganisator alle nodige maatregelen om de reiziger passende en kosteloze alternatieven aan te bieden met het oog op de voortzetting van de reis. 2. Zo er een verschil is tussen de voorgenomen en de daadwerkelijk verleende diensten, stelt hij de reiziger schadeloos ten belope van dit verschil. 3. Indien dergelijke regeling onmogelijk blijkt of indien de reiziger deze alternatieven om deugdelijke redenen niet aanvaardt, moet de reisorganisator hem een gelijkwaardig vervoermiddel ter beschikking stellen dat hem terugbrengt naar de plaats van het vertrek, en, in voorkomend geval, de reiziger schadeloos stellen. Artikel 13 Verbreking door de reiziger De reiziger kan te allen tijde het contract geheel of gedeeltelijk verbreken. Indien de reiziger het contract verbreekt wegens een aan hem toe te rekenen omstandigheid, vergoedt hij de schade die de reisorganisator en / of -bemiddelaar lijden ten gevolge van de verbreking. De schadevergoeding kan forfaitair bepaald worden in de bijzondere voorwaarden of in het reisprogramma, maar mag ten hoogste éénmaal de prijs van de reis bedragen. Artikel 14 Aansprakelijkheid van de reisorganisator 1. De reisorganisator is aansprakelijk voor de goede uitvoering van het contract, overeenkomstig de verwachtin gen die de reiziger op grond van de bepalingen van het contract tot reisorganisatie redelijkerwijs mag heb ben, en voor de uit het contract voortvloeiende verplichtingen, ongeacht of deze verplichtingen zijn uit te voeren door hem zelf dan wel door andere verstrekkers van diensten en zulks onverminderd het recht van de reisorganisator om deze andere verstrekkers van diensten aan te spreken. 2. De reisorganisator is voor de daden van nalatigheid van zijn aangestelden en vertegenwoordigers, handelend in de uitoefening van hun functie, evenzeer aansprakelijk als voor zijn eigen daden en nalatigheden. 3. Indien een internationaal verdrag van toepassing is op een in het contract tot reisorganisatie inbegrepen dienst, wordt de aansprakelijkheid van de reisorganisator overeenkomstig dat verdrag uitgesloten of beperkt. 4. Voor zover de reisorganisator niet zelf de in het reiscontract voorziene diensten verleent, wordt zijn aansprake lijkheid voor stoffelijke schade en de vergoeding van de derving van het reisgenot samen beperkt tot twee maal de reissom. 5. Voor het overige zijn de artikelen 18 en 19 van de wet van 16 februari 1994 van toepassing. Artikel 15 Aansprakelijkheid van de reiziger De reiziger is aansprakelijk voor de schade die de reisorganisator en/of -bemiddelaar, hun aangestelden en / of hun vertegenwoordigers door zijn fout oplopen, of wanneer hij zijn contractuele verplichtingen niet is nage-komen. De fout wordt volgens het normale gedrag van een reiziger beoordeeld. Artikel 16 Klachtenregeling 1. Vóór de afreis: Indien de reiziger een klacht heeft voor de afreis moet hij deze zo snel mogelijk per aange tekend schrijven of tegen ontvangstbewijs indienen bij de reisbemiddelaar en/of reisorganisator. 2. Tijdens de reis: Klachten tijdens de uitvoering van het contract moet de reiziger zo spoedig mogelijk ter plaatse, op een gepaste en bewijskrachtige manier, melden, zodat naar een oplossing kan worden gezocht. Daarvoor moet hij zich - in deze volgorde - wenden tot een vertegenwoordiger van de reisorganisator, of een vertegenwoordiger van de reisbemiddelaar of rechtstreeks tot de reisbemiddelaar, of ten slotte rechtstreeks tot de reisorganisator. 3. Na de reis: Werd een klacht ter plaatse niet bevredigend opgelost of kon de reiziger onmogelijk ter plaatse een klacht formuleren, dan moet hij uiterlijk één maand na het einde van de reisovereenkomst bij de reisbemid delaar of anders bij de reisorganisator per aangetekend schrijven of tegen ontvangstbewijs een klacht in dienen.

Artikel 17 Verzoeningsprocedure 1. Ingeval van betwisting moeten de partijen eerst onderling een minnelijke regeling nastreven. 2. Mislukt deze poging tot minnelijke regeling binnen een termijn van 1 tot 3 maanden, dan kan elk van de betrokken partijen aan het secretariaat van de Cel Verzoening van de vzw Geschillencommissie Reizen vragen om een verzoeningsprocedure op te starten. Alle partijen dienen ermee in te stemmen. 3. Hiertoe zal het secretariaat aan de partijen een informatiebrochure, een verzoeningsreglement en een “over eenkomst tot verzoening” bezorgen. Zodra de betrokken partijen deze overeenkomst (gezamenlijk of afzon derlijk) hebben ingevuld en ondertekend, en zodra elke partij een bedrag van 50 euro heeft betaald, zal de verzoeningsprocedure opgestart worden. 4. Overeenkomstig de in het reglement beschreven eenvoudige procedure, zal een onpartijdige verzoener daarna contact opnemen met de partijen teneinde een billijke verzoening tussen de partijen na te streven. 5. Het eventueel bereikte akkoord zal in een bindende schriftelijke overeenkomst vastgelegd worden. Secretariaat van de “Cel verzoening”: telefoon: 02/206 52 38 fax: 02/206 57 74 • e-mail: verzoening.gr@skynet.be Artikel 18 Arbitrage of Rechtbank 1. Wordt geen verzoeningsprocedure ingesteld of mislukt deze, dan heeft de eisende partij in principe de keuze tussen een procedure voor de gewone rechtbank of een arbitrageprocedure voor de Geschillencommissie Reizen. 2. Voor geëiste bedragen vanaf 1250 euro, beschikt iedere verwerende partij over een termijn van 10 kalender dagen om een door de eisende partij aangevraagde arbitrageprocedure per aangetekende brief te weigeren, waarna het geschil voor de gewone rechtbank kan worden aanhangig gemaakt. Onder de 1250 euro staat de mogelijkheid om de arbitrageprocedure te weigeren enkel open voor de reiziger. 3. Deze arbitrageprocedure wordt geregeld door een geschillenreglement, en kan slechts worden opgestart nadat binnen een periode van 4 maanden volgend op het (voorziene) einde van de reis (of eventueel vanaf de prestatie die aanleiding gaf tot het geschil) geen minnelijke regeling kon worden bereikt. Geschillen m.b.t. lichamelijke letsels kunnen enkel door de rechtbanken beslecht worden. 4. Het paritair samengesteld arbitraal college doet, overeenkomstig het geschillenreglement, op een bindende en definitieve wijze uitspraak over het reisgeschil. Hiertegen is geen beroep mogelijk. Secretariaat van het arbitraal college, en algemeen secretariaat van de Geschillencommissie Reizen: - telefoon: 02/206 52 37 (9u tot 12 u) - fax: 02/206 57 74 - Vooruitgangstraat 50, 1210 Brussel - e-mail: clv.gr@skynet.be BIJZONDERE VOORWAARDEN IMAGINETRAVEL Vliegtickets worden nooit terugbetaald! Artikel 1 Annulatie door de reiziger Volgende kosten worden aangerekend bij annulatie door de reiziger: • Tot 45 dagen voor vertrekdatum: 30€ per persoon. • Van 44 dagen tot 30 dagen voor vertrekdatum: 40% van de totale reissom. • Van 29 dagen tot 8 dagen voor vertrekdatum: 60% van de totale reissom. • Van 7 dagen tot vertrekdatum: 100% van de totale reissom. Artikel 2 Wijziging door de reiziger a/ Wijzigingen van data (heen en/of retour), wijziging van verblijf, wijziging van naam: zie art1 Annulatie door de reiziger b/ Andere kleine wijgigingen (taal documenten, kamertype, maaltijden,...) worden aanvaard. Hiervoor worden, naast de normale prijsaanpassing arrangement, volgende kosten aangerekend: • Tot 45 dagen voor vertrekdatum: 15€ per persoon. • Van 44 dagen tot 30 dagen voor vertrekdatum: 30€ per persoon. • Van 29 dagen tot 20 dagen voor vertrekdatum: 50€ per persoon. • Van 19 dagen tot 8 dagen voor vertrekdatum: 100€ per persoon. • Van 7 dagen tot vertrekdatum: zie annuatievoorwaarden. Artikel 3 Prijsberekening De prijzen in deze brochure werden berekend op basis van de wisselkoersen, de tarieven in het buitenland (taxen, ingangsticketten,...) en de fuelprijzen op 01/12/16. Artikel 4 Betaling van de reissom a/ De reiziger betaalt bij de ondertekening van het contract 30% van de totale som als voorschot met een mini mum van 300€ b/ De reiziger betaalt het saldo van de reis 35 dagen voor vertrek op voorwaarden dat schriftelijke bevestiging van de reis is overgemaakt. c/ Bij boeking minder dan 36 dagen voor vertrek wordt meteen het volledige bedrag van de reis betaald. Artikel 5 Gegevens in de brochure Alle informatie in deze brochure werd ter goeder trouw opgenomen en zijn niet bindend. De bevestiging van de reis met uurroosters, programma’s, hotels,... wordt bij boeking meegegeven. Eventuele wijzigingen na boeking worden steeds aan de reisbemiddelaar (reisagent) meegedeeld die op zijn beurt de klanten verwittigd. Artikel 6 Uw zekerheid ImagineTravel is verzekerd tegen financiëel onvermogen bij het Garantiefonds, Metrologielaan 8, 1130 Brussel. ImagineTravel is lid van de beroepsverenigingen VVR en ABTO.

ImagineTravel Spanje 2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you