Page 1

grafische vormgeving

fotografie

web & development


Het verhaal: Image33 staat voor visuele communicatie in alle vrijheid. We kleuren - als het product daarom vraagt - met plezier buiten de lijntjes. Onze passie voor vormgeving en onze kennis over visuele communicatie zijn als een rode draad in ons werk terug te vinden. Het spreekt vanzelf dat u graag uw bedrijf op een heldere en doeltreffende wijze aan uw klanten presenteert. Daarom wilt u dat uw huisstijl op verrassende wijze aansluit bij de kernactiviteiten van uw onderneming, uw brochures op overtuigende wijze een gids zijn in wat u te bieden heeft en uw website een instrument van toegevoegde waarde is in de communicatie met uw klant. Kortom: u wilt met uw bedrijf graag overkomen zoals u dat bedoelt. Image33 zorgt er graag voor dat uw klanten uw bedrijf herkennen en daarbij het juiste gevoel krijgen. Wij noemen dat visuele communicatie en verzorgen die voor u van concept tot uitvoering.

Hoe het werkt: Image33 biedt een One-stop Shop oplossing voor al uw communicatie-uitingen. Graag zijn wij al in een vroeg stadium betrokken bij het vormgeven van uw idee of uw plan. Door uw plan te combineren met onze technische kennis en creatieve vormgeving komen we uiteindelijk tot uw product. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werkt Image33 samen met een brede kring aan professionals op het gebied van ontwerp, redactie, ICT, Multi Media en drukwerk. Deze partners hebben elk hun eigen expertise en Image33 maakt daarvan dankbaar gebruik om kwalitatief hoogwaardige producten en diensten te kunnen leveren.


Voor marketingbureaus en communicatieafdelingen: Als marketing- en communicatiebureau kent u de communicatiewereld net zo goed als wij, zo niet beter. Denkt u er echter aan om uw productie geheel of gedeeltelijk te outsourcen, dan zijn wij wellicht uw ideale productiepartner. Dit kan eventueel ook op projectbasis of als u tijdelijk extra productiecapaciteit nodig heeft. Neem hierover gerust contact met ons op.

Bij visuele communicatie gaat het om de meest trefzekere dialoog tussen uw product of dienst en uw klant.


g Grafische vormgevin Een doordachte vormgeving zet uw bedrijf in de schijnwerpers. Bij Image33 weten wij dat en daarom is bij ons vormgeving meer dan het ontwerp van een logo, een huisstijl of een website. Het gaat ons om een communicatief totaalpakket. Bij Image33 wordt er alles aan gedaan om uw bedrijf helder neer te zetten. Met alle media die wij voor u maken, presenteert u uw bedrijf doeltreffend aan uw klanten. U kunt hierbij denken aan het vormgeven van boeken, tijdschriften, brochures, folders, posters, flyers en verpakkingen. Image33 heeft ruime ervaring met de verschillende materialen waarop drukwerk kan worden geleverd.

Fotografie Web & Development


Huisstijl: Een uniforme en herkenbare huisstijl draagt bij aan de ‘corporate identity’ van uw bedrijf. Image33 kan de grafische vormgeving van alle documenten, communicatie en administratie verzorgen. We denken hierbij aan logo’s, folders, flyers, catalogi, leaflets, websites, facturen, briefhoofden en nieuwsbrieven. U zult wel begrijpen dat het makkelijker is om alles door het hetzelfde bureau te laten ontwerpen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie.

De gekozen stijl is consequent in alle media terug te vinden, dit draagt bij aan een sterk merk.


Grafische vormgeving

Fotografie Of het nu gaat om bedrijfs-, portret-, of productfotografie: een goede foto brengt een verbinding tot stand. Sprekende beelden zijn van belang voor het overbrengen van een boodschap, ze vragen om een reactie. Wij zorgen er voor dat dit past in het ontwerp van uw drukwerk of website.

Bedrijfsfotografie: Bij bedrijfsfotografie gaat het niet altijd om het meest kunstzinnige plaatje. Achter iedere foto schuilt een communicatiedoelstelling en het beeld moet voldoen aan de eisen die de toepassing aan het beeld stelt. Komt uw bedrijf in beeld over zoals u wilt dat uw uitstraling is? Beelden moeten creatief interessant en technisch perfect in orde zijn, maar boven alles is bedrijfsfotografie dienstbaar aan uw verhaal.

Productfotografie: Beelden die op wit gefotografeerd zijn en helemaal vrij staan van hun achtergrond? Of juist beelden die in de context gemaakt zijn waarin de producten worden gebruikt? Beiden kunnen wij voor u produceren. Onze fotostudio beschikt over een palletdeur waardoor we grote hoeveelheden producten in ĂŠĂŠn keer kunnen verwerken.

Web & Development


Studio: Afhankelijk van het onderwerp en het doel kunnen wij zowel op locatie als in de studio fotograferen. Beide vormen hebben hun specifieke kracht. Image33 beschikt over een ruim opgezette fotostudio. Komt u eens langs in onze fotostudio om een kijkje te nemen achter de schermen!


Grafische vormgeving Fotografie

Web & Development Uw website is belangrijk in de digitale communi-catie tussen u en uw klanten. Wij zorgen ervoor dat uw website functioneel is. Gebruiksvriendelijk met de juiste uitstraling. Met onze ervaring en kennis zijn we in staat om een website te ontwikkelen die voldoet aan actuele eisen en modern design. Naast het verzorgen van de ‘look and feel’ van uw visuele communicatie zijn we sterk in het ontwikkelen van online applicaties zoals een gebruiksvriendelijk CMS, CRM’s voor klantgericht ondernemen en mobiel internet. Ook een aangepaste website voor (deels) gesloten communities zoals een kerk-, verenigings- en bedrijfsintranet kunnen we voor u realiseren. Op een beschermd bedrijfsnetwerk kan samenwerking, communicatie, inhoud, activiteit en innovatie vorm krijgen. Door gebruik te maken van ‘two-way’ communicatie wordt de betrokkenheid van alle medewerkers en stakeholders krachtiger en efficiënter. Image33 heeft ervaring in het ontwikkelen van een intranet welk gebouwd wordt rondom uw funtionele eisen.


Social media: Tegenwoordig is het mogelijk een dialoog aan te gaan met een grote groep klanten, met belangstellenden of met uw netwerk, zonder dat dit grote budgetten vereist. Image33 kan u helpen met het optimaal benutten van social media zoals Twitter, LinkedIn en Facebook.


Grafische vormgeving Fotografie

Web & Development Mobiel internet: De specifieke mogelijkheden van een mobiele website kunnen krachtige aanvullingen zijn op uw huidige website. Het ontwikkelen hiervan gaat verder dan het zondermeer beschikbaarstellen van uw huidige site. Allereerst is de hele bediening, het schermformaat en de gebruikersbeleving anders dan op een gewone PC of laptop en bij het beschikbaar stellen van de inhoud van een mobiele website wordt gebruik gemaakt van touch- en swipe technieken. Verder is het goed om te onderzoeken wat een bezoeker graag zou willen weten of kunnen doen als hij onderweg is. De inhoud van de mobiele website zal dan ook afwijken van die van de huidige site. En door locatiegebonden content op te nemen, kunt u persoonlijke informatie aanbieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een actuele routebeschrijving. Wij nodigen u uit om hierover van gedachten te wisselen en eventueel een mobiele applicatie voor u te ontwikkelen en te bouwen. Graag kijken we samen met u

waar specifieke kansen liggen om de communicatie tussen u en gebruikers van mobiele apparaten te verbeteren. Het vindbaar maken in zoekmachines zoals Google is een vak apart geworden. Gelukkig scoort ons CMS (website onderhoud systeem) al standaard hoog in Google. Websites die gebouwd zijn door Image33 worden geleverd met een beheeromgeving. Zo kunt u als gebruiker zelf pagina’s aanmaken, teksten veranderen of afbeeldingen kiezen. Uiteraard maken wij u als klant wegwijs in het CMS door het geven van een cursus bij oplevering van uw website.

Hosting: Image33 kan uw website hosten en beheren. Voor onze hostingdiensten hebben wij een partnership met CloudVPS. CloudVPS is een grote betrouwbare provider voor de zakelijke markt. De servers staan dubbel uitgevoerd op twee locaties en hebben een zeer snelle toegang tot het internet. U kunt bij ons een hosting abonnement afnemen op basis van shared hosting, maar ook een eigen server en die door ons laten beheren is mogelijk.


Teksten: Ad Kop Vormgeving: EsmĂŠe Biegstraaten

Een goed intranet stimuleert onderlinge samenwerking en innovatie.


Onze locatie: Wij zijn gevestigd op een zeer ruime locatie in De Glind. In deze ruimte hebben we een geluids-, video-, fotografie- en designstudio gecombineerd. Hierdoor blijven onze communicatielijnen kort en kunnen we optimaal samenwerken aan crossmediale projecten Contact: Image33 visuele communicatie Helweg 1 3794 MP De Glind telefoon: 0342 - 795 036 mobiel: 06 - 204 86 410 info@image33.nl www.image33.nl

Brochure Image33 Visuele Communicatie  

Image33 zorgt er graag voor, dat uw klanten uw bedrijf herkennen en daarbij het juiste gevoel krijgen. Wij noemen dat visuele communicatie e...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you