Page 1

de maat in ondernemen

“Wilt u een nieuwe architectuur ontwerpen of de bestaande tegen het licht houden? Met onze architectuurscan nemen wij uw mensen mee in een bewezen aanpak om te komen tot een praktisch toepasbaar eindresultaat. En dat in een korte tijd en tegen lage kosten.”

SCAN UW ICT ARCHITECTUUR TFG biedt een nieuwe dienstverlening, de architectuurscan. De architectuurscan is een intensieve en interactieve inventarisatie van uw ICT landschap, waarbij we gebruik maken van onze kennis en ervaring en van bewezen standaarden. Het resultaat van de scan is concrete input voor de realisatie en implementatie van uw project. KENMERKEN De kenmerken van de TFG architectuurscan zijn:  In één week tijd de contouren helder van een ICT vraagstuk  Interactief en intensief  Gestructureerd op basis van Archimate  Resultaten scan vormen input voor vervolgstappen in een helder en smart plan van aanpak  Gebruik van bewezen software op basis van de freeware tool PSAssistent  Uitgevoerd door onafhankelijke professionals met meer dan 10 jaar praktijkervaring WAAROM EEN SCAN? Er zijn verschillende situaties waarbij het zinvol is een architectuurscan uit te laten voeren. U wilt:

een nieuw informatiesysteem aanschaffen; het aantal systemen / applicaties verminderen; nieuwe concepten toepassen (bijv. Cloud computing); uw concurrentiepositie versterken door de juiste inzet van ICT;  kosten van ICT beheer en bedrijfsvoering besparen.    

ARCHIMATE Voor de architectuurscan maken we gebruik van Archimate. Archimate is een modelleertaal die zich kenmerkt door een eenduidige notatie voor de verschillende architectuurconcepten en hun onderlinge relaties. Het is een krachtige taal om op snelle wijze de verschillende aspecten van enterpriseen ICT architectuur uit te drukken.


OM DEZE REDENEN KIES U VOOR THE FUTURE GROUP  Uitsluitend goed gescreende architecten -> garantie op kwaliteit;  Producten en dienstverlening op maat gesneden;  Kennisuitwisseling met collega’s en klanten tijdens evenementen of via het TFG-platform;  Hoogwaardige, zakelijke dienstverlening met een grote inzet en verantwoordelijkheid;  Gestage jaarlijkse groei, ook tegen de trend in, zorgt voor continuïteit.

KOSTEN De kosten voor deze architectuurscan bedragen € 4.000,-. Hiervoor gaan 2 van onze ICT architecten gericht in uw organisatie aan de slag middels een intake en een intensief programma. Dit leidt tot een helder en pragmatisch rapport. De maximale doorlooptijd bedraagt één week. Voor het vaste bedrag krijgt u ook:  een geïnstalleerde versie van PSAssistent met de uitwerking  een aantal sjablonen van architectuurdocumenten gerelateerd aan de PSAssistent waardoor tijdwinst behaald wordt;  een rapport met de uitwerking van de architectuurscan

door Graydon beoordeeld als bedrijf behorend bij de 5% meest financieel gezonde bedrijven in Nederland.

TFG TFG is de grootste ZZP-community van Nederland, opgericht in 2000 en nog steeds groeiende. Onlangs is TFG

TFG heeft gekozen voor alleen HBO-WO opgeleide professionals met veel werkervaring. Attitude, een hoog kennisniveau en projectervaring: daarvoor moet u bij ons zijn!

De krachten van zelfstandig - zeer senior – ondernemers in ICT en HRM worden gebundeld in onze organisatie. Deze mensen werken in specialistische maatschappen waar ervaring, kennis, kunde en kosten worden gedeeld. Eén van onze specialisaties: ICT Platform onafhankelijke architecten. Naast architectuur zijn binnen TFG onder meer specialisaties ondergebracht op het vlak van Java, .Net, Oracle, SAP, BI / DWH, Testen, projectmanagement, functioneel beheer en consultancy.

WIJ KUNNEN ZELF VERTELLEN HOE GEDREVEN WE ZIJN, MAAR ONZE KLANTEN ZEGGEN HET GELUKKIG OOK! CONTACT

“De aanpak biedt prima mogelijkheden om business en ICT samen één beeld te geven van de huidige en gewenste applicatiearchitectuur”. “Een verfrissende aanpak om interactief, met alle betrokken disciplines, in kort tijdsbestek de sterktes en zwaktes van de applicatie boven water te krijgen”. Ing. C.W. Veenhuis Delivery manager Dictu (Ministerie van EL&I)

Wilt u ons enthousiasme en onze gedrevenheid zelf ervaren? Bent u nieuwsgierig geworden naar ons en ons verhaal? Wij staan u graag te woord. Bel naar 079 – 363 2905 of mail naar contact@the-future-group.com of kom eens langs op ons kantoor: Röntgenlaan 27, Zoetermeer.

tfg-architectuurscan  

TFG biedt een nieuwe dienstverlening, de architectuurscan. De architectuurscan is een intensieve en interactieve inventarisatie van uw ICT l...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you