Page 1

Sve za dobar noćni2013-2014 san

www.JYSK.com/hr


Jedna od najvećih JYSKovih prednosti jest naš bogati asortiman kvalitetnih proizvoda kao što su madraci, popluni, jastuci i posteljina. Imamo velik izbor proizvoda u različitim cjenovnim kategorijama, a ove sezone nudimo i mnogo novih proizvoda među kojima se može pronaći ponešto za svakoga. Nadamo se da ćete na sljedećim stranicama pronaći inspiraciju. Ne zaboravite da naš cjelokupni asortiman i mnoštvo odličnih ponuda možete pogledati na www.JYSK.hr! U najbližoj JYSKovoj trgovini uvijek možete dobiti dobre savjete i vrhunsku uslugu.

2


Sadržaj Vrste madraca . . . . . . . . . . . . . . . . 4 • Madraci s oprugama . . . . . . . . . . . . . . 8 • Madraci od pjene . . . . . . . . . . . . . . . . 10 • Nadmadraci . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14 Odaberite pravi poplun . . . . . . . . 16 Odaberite pravi jastuk . . . . . . . . . 22 Anatomski jastuci . . . . . . . . . . . . 30 Posteljina . . . . . . . . . . . . . . . . . . 34

3


Vrste madraca Dobar san ključan je za vaše zdravlje i dobrobit, a dobar madrac može vam pomoći da se dobro naspavate. JYSK ima velik izbor različitih madraca među kojima možete pronaći onaj koji vam osobno najviše odgovara, i to po razumnoj cijeni.

Madraci s oprugama Madrac s oprugama može se staviti na podnicu unutar okvira kreveta ili na podesivi krevet. Madraci s oprugama sastavljeni su od različitih vrsta opruga i mogu se preokrenuti kako bi dulje trajali.

Madraci od pjene Madrac s pjenom sastavljen je od čvrstog ili slojevitog pjenastog dijela i može se staviti na podnicu unutar okvira kreveta ili na podesivi krevet. Može se preokrenuti.

Nadmadraci Nadmadrac služi kao zaštita glavnog madraca i može se često prati.

4


Slatko sanjajte uz Dreamzone Svatko od nas ima različite navike spavanja, tako da su osobne preferencije najvažniji čimbenik pri izboru madraca iz snova. Bez obzira na to trebate li madrac s oprugama, s pjenom, nadmadrac ili podesivi madrac, u JYSKu vam nudimo bogat i kvalitetan asortiman Dreamzone proizvoda u kojemu se može pronaći ponešto za svačiji ukus i džep. Dreamzone madraci imaju produženo jamstvo od 15 do 25 godina i dostupni su isključivo u JYSKu. 5


Jeste li znali‌ da imate 100 dana za isprobavanje GOLD madraca?

6


BASIC, PLUS i GOLD Velik broj naših glavnih proizvoda poput madraca, popluna i jastuka podijeljen je u kategorije BASIC, PLUS i GOLD. To znači da imamo ponešto za svačiji budžet:

Ako tražite dobar proizvod koji vrijedi uloženoga novca, odaberite proizvod s oznakom BASIC.

Ako tražite veći izbor proizvoda i višu kvalitetu po razumnoj cijeni, odaberite proizvod s oznakom PLUS.

Ako tražite proizvod vrhunske kvalitete koji je izrađen od najboljih materijala, a neće vas stajati pravo bogatstvo, odaberite proizvod s oznakom GOLD.

Na www.JYSK.hr možete pogledati sve naše proizvode i njihove kategorije, a isto naravno možete učiniti i u obližnjoj JYSKovoj trgovini. 7


Madraci s oprugama

Plus S50

8


GOLD Gold S70

PLUS Plus S65

9


Madraci od pjene Gold F110 WellPur

Gold F30 WellPur

10


Gold F85 WellPur

Kliknite i pogleda jte naš c jelokupni asortiman madraca od pjene

11


100 dana za GOLD Obično je potrebno nekoliko tjedana za privikavanje na novi madrac, no da biste bili sigurni u svoju odluku, dajemo vam 100 noći za isprobavanje GOLD madraca. Ako niste 100% zadovoljni, rado ćemo ga zamijeniti. Više možete saznati ovdje ili u obližnjoj JYSKovoj trgovini.

12


Jeste li znali… da JYSK prodaje više od 7 milijuna jastuka godišnje u Europi?

Produženo jamstvo na madrace Pružamo produženo jamstvo od 15 do 25 godina na niz madraca: Madraci s oprugama: 15 godina na PLUS, 25 godina na GOLD. Madraci od pjene: 25 godina jamstva na GOLD. Više možete saznati ovdje ili u obližnjoj JYSKovoj trgovini.

13


Nadmadraci

14


Kliknite i pogledajte naš cjelokupni asortiman nadmadraca

Gold T110 WellPur

Gold T30 WellPur Gold T65 WellPur

15


Odaberite pravi poplun Olakšali smo vam odabir pravog popluna razvrstavši ih prema kvaliteti i mogućnosti izolacije. Nakon što odlučite kakva vam je kvaliteta i toplina popluna potrebna, na dobrom ste putu prema odabiru pravog proizvoda.

Jeste li znali… da svi GOLD popluni koji se prodaju u JYSKu imaju jamstvo od deset godina?

16


EKSKLUZIVN KVALITETA

KVALITETA

GOLDA

ANTI-STRESS vlakno

MICRO EXCLUSIVE vlakno

BAMBOO vlakno

BARBARA vlakno CLAUDIUS GREENFIRST guščje paperje/perje

PLUS T

UDOBNOS I KVALITETA

FLOWER vlakno

MARIUS vlakno

CARE vlakno

LIVING MEDICAL vlakno

STRIPE vlakno

MONTE CORNO vlakno

ROSE MOUNTAIN vlakno

DREAMER guščje paperje/perje

COMFORT pačje paperje/perje

ANETA vuna

ICELAND pačje paperje/perje FIONA ROSES vlakno

BASIC NA JBOL JA CIJENA

PRICE STAR vlakno

HELSINKI vlakno

SUMMERLAND vlakno

GOTLAND pačje paperje/perje

NARVIK vlakno

PRICE STAR SANDNES vlakno SVALBARD pamuk

STUPANJ IZOLACIJE Ako vam je toplo tijekom spavanja.

Ako vam nije ni toplo ni hladno tijekom spavanja.

Ako vam je hladno tijekom spavanja.

17


18


Pri odabiru popluna trebali biste uzeti u obzir i sljedeće značajke: Prirodno ili vlaknasto punjenje

Pranje

Možete birati između popluna s prirodnim ili vlaknastim punjenjem. Neki naši popluni s vlaknastim punjenjem sastoje se od dva zajedno ušivena popluna između kojih nastaje zračni džep. Ako volite da vam noću bude iznimno toplo, takav termalni poplun mogao bi biti pravi izbor za vas.

Gotovo svi popluni iz JYSKa mogu se prati u perilici na 60°C. To je važno za ljude koji su alergični na grinje jer se one ne mogu potpuno ukloniti na nižim temperaturama.

Snaga punjenja

Produženo jamstvo i zamjena proizvoda

Snaga punjenja izražava kvalitetu, mogućnost izolacije i očekivani vijek trajanja perja i paperja. Snaga punjenja označava se brojem od 2 do 12. Pojedini popluni imaju snagu punjenja i do 16. Što je veći broj, to je veća snaga punjenja.

Nudimo produženo jamstvo do 10 godina za neke poplune. Bez obzira na to kad ste kupili poplun, rado ćemo ga zamijeniti za drugi proizvod, pod uvjetom da je neupotrebljavan i nalazi se u originalnom pakiranju.

Veličina popluna Veličina popluna ovisi o vašoj visini. Okvirno, dužina popluna trebala bi biti 20-30 cm veća od vaše visine. Ako spavate s premalim poplunom, mogli biste se prehladiti.

Jeste li znali… da, ako ste viši od 180 cm, vaš poplun treba biti dug 220 cm? 19


Popluni

20


Claudius Greenfirst

Prirodno punjenje

Flower

Vlaknasto punjenje

21


Odaberite pravi jastuk Olakšali smo vam odabir pravog jastuka razvrstavši ih prema kvaliteti i visini (izuzev anatomskih jastuka). Nakon što odlučite kakva vam je kvaliteta i visina jastuka potrebna, na dobrom ste putu prema odabiru pravog proizvoda.

Jeste li znali… da JYSK prodaje više od 7 milijuna jastuka godišnje u Europi?

22


EKSKLUZIVNA KVALITETA

KVALITETA

GOLD

ANTI-STRESS vlakno

CLAUDIUS GREENFIRST guščje paperje/perje MOUNT LOGAN vlakno BARBARA vlakno BAMBOO vlakno

PLUS

UDOBNOST I KVALITETA

STRIPE vlakno

CARE vlakno

BALLFIBRE vlakno

BALLFIBRE Box vlakno

PRESTIGE vlakno LIVING MEDICAL vlakno MONTE CORNO vlakno COMFORT pačje paperje/perje

PRICE STAR SANDNES vlakno

BASIC NA JBOL JA CIJENA

FLOWER vlakno ROSE MOUNTAIN vlakno MONTE ROSA vlakno/pačje perje DREAMER guščje paperje/perje ICELAND pačje paperje/perje

VARBERG heljda/pačje perje

HELSINKI vlakno MULTI vlakno PRICE STAR vlakno GOTLAND pačje paperje/perje

VISINA Ako preferirate niske jastuke.

Ako preferirate visoke jastuke.

23


Jeste li znali… da se, ako spavate na boku, za spavanje preporučuje viši jastuk? 24


Pri odabiru jastuka trebali biste uzeti u obzir i sljedeće značajke: Prirodno punjenje

Snaga punjenja

Materijali poput perja i paperja pružaju dobar oslonac i učinkovito odvode suvišnu vlagu od tijela. Uz to, prirodno punjenje je dugotrajnije od vlakana.

Snaga punjenja izražava kvalitetu, mogućnost izolacije i očekivani vijek trajanja perja i paperja. Snaga punjenja označava se brojem od 2 do 12. Što je veći broj, to je veća snaga punjenja.

Vlaknasto punjenje

Pranje

Takvi materijali oponašaju osobine prirodnog materijala punjenja. Lakše se peru i brže suše u odnosu na prirodne materijale.

Gotovo svi jastuci iz JYSKa mogu se prati u perilici na 60°C. To je važno za ljude koji su alergični na grinje jer se one ne mogu potpuno ukloniti na nižim temperaturama.

Memorijska pjena

Zamjena proizvoda

Memorijska pjena oblikuje se točno prema obliku tijela te ublažava bol u mišićima i zglobovima, probleme s cirkulacijom itd. Također djeluje antialergijski jer grinje ne mogu preživjeti u njoj.

Bez obzira na to kad ste kupili jastuk, rado ćemo ga zamijeniti za drugi proizvod, pod uvjetom da je neupotrebljavan i nalazi se u originalnom pakiranju. Također je moguće dobiti povrat novca uz predočenje računa.

Lateks Lateks je antialergijski, dugotrajan i prozračan materijal koji učinkovito odvodi višak topline. Jastuci od lateksa lako se vraćaju u prvobitan oblik i pružaju čvrst oslonac bez osjećaja tvrdoće.

25


Jastuci

Prirodno punjenje

Kronborg Dreamer

26


Vlaknasto punjenje

Flower

27


28


Laka noć s WellPurom WellPur pruža idealan ergonomski položaj za spavanje. Pjena pruža vašem tijelu oslonac i time omogućuje normalnu cirkulaciju pa se više nećete buditi s bolovima i glavoboljom. Jezgra od memorijske pjene uvijek se vraća u prvobitni oblik, a njezina otvorena, prozračna struktura tijekom noći odvodi suvišnu toplinu. Mekana navlaka izrađena je od pamuka i poliesterskih vlakana. Vrlo je dugotrajna i može se prati na 60°C. WellPur je pogodan za osobe s alergijama jer kućne grinje ne mogu preživjeti u pjeni. WellPur proizvodi dolaze s jamstvom do 25 godina i dostupni su isključivo u JYSKu.

29


Anatomski jastuci

30


31


Kronborg - dašak luksuza u vašoj svakodnevici Kronborg je naš vrhunski, iznimno bogat asortiman jastuka, popluna, posteljine, ručnika i drugih proizvoda. Unesite dašak luksuza u svoj dom s kvalitetnim Kronborg proizvodima, koji su dostupni isključivo u JYSKu.

32


33


Posteljina

34


Kliknite i pogleda jte naš c jelo kupni asortiman postel jine

POVJERENJE U TEKSTIL Većina posteljina iz JYSKa ima certifikat OEKO-TEX® standard 100, kojim se potvrđuje da je proizvod siguran za zdravlje. Naše posteljine ispitane su i odobrene u skladu sa strogim zahtjevima udruženja OEKO-TEX®. Proizvodi s oznakom OEKO-TEX® proizvodi su koje možete kupiti s punim povjerenjem.

35


- Dašak luksuza u vašoj svakodnevici

Jysk katalog  

JYSK katalog noćni san vrijedi od 17.10.-31.10.2013