Page 1


2

Luotettava ja nopea tukku palveluksessasi Palvelutukku Immonen on perheyritys, joka palvelee monipuolisesti vähittäiskauppaa, HoReCa-, suurkeittiö- ja kuntapuolta. Immonen on vikkelä välittäjä, joka toimittaa tuotteet nopeasti ja varmasti 12/24 h tilaus-toimitusrytmissä. Immosen toimintaa ohjaa ISO 9001 -järjestelmä. Sertifikaatti todistaa, että laatujohtamisjärjestelmä on sertifioitu parhaiden käytäntöjen ja standardien mukaisesti, ja että yrityksen kaikki prosessit ovat vaatimusten mukaiset.


3

Palvelutukku Immonen Oy • Helmentie 7 • 28360 Pori • Myynti 02-6312 100 • Keskus 02-631 2110 • Faksi 02-6312 130 • etunimi.sukunimi@immosentukku.fi • www.immosentukku.fi

Ennen... Satakunnan suurkeittiöt ja ravintolat ovat tunteneet Palvelutukku Immosen edeltäjineen jo vuosikymmenten ajan. Matti Immonen toimi edustajana Pom-Fritissä ja perusti oman yrityksensä vuonna 1982. Kaikki alkoi silloin perunatuotteiden myynnistä – Matti ajoi ravintoloiden pihalle ja myi elintarvikkeet suoraan autosta. Kysynnän kasvaessa valikoima kasvoi nopeasti kotimaisiin vihanneksiin ja pakkastuotteisiin. Laajennus mahdollisti toisen jakeluauton hankinnan, jota Matin vanhempi poika Antti ryhtyi ajamaan vuonna -84. Vuodet vierivät ja valikoimat laajenivat tasaisesti. Vuonna 1997 myös Matin nuorempi poika Anssi tuli yritykseen mukaan täysipäiväisesti. Vetovastuun jäädessä pojille syntyi ajatus kehittää satakuntalainen täyden palvelun tukkuliike. Vuonna 2005 siirryttiin omiin tiloihin ja vuonna 2006 Matti Immonen Oy liittyi Patu-palvelutukkurit -ketjuun, joka mahdollisti aiempaa paremmat hankinta- ja markkinointikanavat.

... ja nyt Vuonna 2011 yritys otti käyttöön uuden aputoiminimen Palvelutukku Immonen. Tänä päivänä yritys työllistää lähes 40 henkilöä myynnissä, kuljetuksessa ja varastossa. Kasvua on haettu toiminta-aluetta laajentamalla ja omien maahantulokanavien kehittämisellä sekä reilulla ja rehdillä palvelulla, joka tuleekin olemaan aina yrityksen suurin vahvuus kilpailijoihin nähden.


4

Paikallisuutta ja joustavuutta Palvelutukku Immosen kaikki toiminta lähtee asiakkaiden tarpeista ja toiveista. Yrityksen suurimmat vahvuudet ovat paikallisuus, joustavuus ja nopeus. Korkealuokkaiset vihannekset ja kasvikset toimitetaan aina tuoreina asiakkaille. Palvelutukku Immosen ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen siitä, että tuotteet ovat korkealaatuisia ja palvelevat asiakkaiden tarpeita. Valikoimaa kehitetään aktiivisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. - Asiakas on meille kuningas, hänestä lähtee kaikki. Suurin voimavaramme on osaava henkilöstö – kun on hyvä porukka ja jokainen tekee parhaansa niin homma toimii, toimitusjohtaja Antti Immonen kertoo. Jokaisella Immosen asiakkaalla on oma henkilökohtainen myyjä, joka pitää huolen siitä, että asiakas saa aina tarvitsemansa tuotteet ja palvelut. - Me olemme se kaikkein joustavin tukku, ja pelaamme aina asiakkaiden tarpeiden mukaan. Paikallisuus, nopeus ja joustavuus ovat toimintamme kulmakivet, toimitusjohtaja Immonen sanoo.

Tuoretta ja puhdasta lähiruokaa Palvelutukku Immosen tehokkaan logistiikan ja oman maahantuonnin ansiosta vihannekset ja kasvikset toimitetaan aina tuoreina asiakkaille. Tuotteet tarkastetaan vastaanotettaessa ja kerättäessä, laadunvalvonnalla sekä ostajien päivittäisillä katselmuksilla. Tehokas varastonkierto sekä oikeat varastointilämpötilat ovat tuoreuden tae. - Olemme satsanneet vahvasti asianmukaisiin ja nykyaikaisiin toimitiloihin ja menetelmiin. Puhtaus on tällä alalla ensiarvoisen tärkeää – koko henkilökuntamme on suorittanut hygieniapassin ja varasto- ja keräilytilat pestään päivittäin, Antti Immonen kertoo. Kotimaiset vihannekset ja juurekset hankitaan omilta sopimustuottajilta päivittäin. Tuotteet tulevat suoraan paikallisten viljelijöiden pelloilta ja ovat asiakkailla seuraavana päivänä. - 12/24-tilausrytmi yhdistettynä nopeaan reagointikykyyn ovat vahvuuksia, joita asiakkaat arvostavat. Toimitus onnistuu jopa yksittäiseen tilaisuuteen. Tänään tilattu, huomenna toimitettu, Antti Immonen lupaa. - Meillä on myös laajempi tuotesortimentti kuin vastaavanlaisilla paikallisilla toimijoilla. Pystymme kilpailemaan tuoretavaran lisäksi pakasteissa, meijerituotteissa, non-foodissa ja niin edelleen, Immonen jatkaa. Tulevaisuudessa Palvelutukku Immonen panostaa entistäkin enemmän toimintavarmuuteen ja laatuun sekä yhteistyössä paikallisten viljelijöiden kanssa toimitettavaan kotimaiseen lähiruokaan. - Tulevaisuus on valoisa. Täytyy vain pysyä kilpailukykyisenä, jotta pystyy taistelemaan isojen toimittajien kanssa. Asiakkaiden tarpeita on seurattava ja pysyttävä ajan hermolla, toimitusjohtaja Immonen summaa.


5

”Tänään tilattu, huomenna toimitettu!” - Antti Immonen, toimitusjohtaja

MN Kuljetus Oy on jo kolmannessa polvessa toimiva täyden palvelun kuljetusliike. Toimitamme niin pienetkin erät kuin täydet yhdistelmäkuormat nopeasti ja luotettavasti perille asti. Toimintamme perustuu pitkiin perinteisiin niin tien päällä kuin toimistossakin. Tarjoamme myös varastointipalveluja. Kysy rohkeasti lisää!

Juustokivenkatu 1, 29200 HARJAVALTA Puh. 020 150 120 | www.mnkuljetus.fi


6

Asiakkaamme Ravintolat ja suurtalouskeittiöt Ravintoloille ja suurtalouskeittiöille tärkeintä on tuoreus, tuotteiden hyvä saatavuus, täsmälliset ja luotettavat toimitukset sekä monipuolinen valikoima. Kattavan yhteistyöverkoston avulla Palvelutukku Immonen pystyy toimittamaan jopa kaikkein eksoottisimmat tuotteet.

Grillit & pizzeriat Pienissä tiloissa toimittaessa tiheät ja joustavat toimitukset nousevat suureen arvoon. Rajalliset säilytystilat vaativat ehdottoman tarkkaa ja luotettavaa toimitusta. Immonen pystyy palvelemaan myös niitä asiakkaita, jotka eivät pysty varastoimaan suuria määriä elintarvikkeita. Katkeamaton kylmäketju mahdollistaa tuoreiden raaka-aineiden saatavuuden kaikille asiakkaille.

Kausiluontoiset asiakkaat Kausiluontoiset leirikeskukset, kesäpaikat, tivolit ja suurtapahtumat luottavat Immoseen elintarviketoimittajana – jopa maan toiselta puolelta saakka. Olipa tilaisuus millainen tahansa, luotettava palvelutukku toimittaa tuotteet ajoissa.

Vähittäiskauppa Vähittäiskauppa on Palvelutukku Immosen tärkeä yhteistyötaho. Kaupan suuret volyymit mahdollistavat laajan HeVivalikoiman palvelemaan myös muita asiakassektoreita. Kun suuri kysyntä yllättää tai keskusliikkeiden toimituksissa on puutteita, Immonen paikkaa kattavasti. Lähialueille toimitukset onnistuvat jopa saman päivän aikana. Immonen toimittaa keveät lähiruoat suoraan viljelijöiden pelloilta markettien hyllyille. Tänään poimittu, huomenna myymälässä!

Kuntapuoli Palvelutukku Immonen tarjoaa julkiselle sektorille elintarvikkeita ja tuoretuotteita. Kuntasektorilla ratkaisee palvelukokonaisuus, jossa kohtaavat parhaat raaka-aineet, kustannustehokkuus sekä laadukas ja joustava kuljetuspalvelu.


7

Mr. Jones "Puhelimessa voidaan jutella muustakin kuin ruoasta" Teemu Laitinen, keittiöpäällikkö Mr. Jones on Rauman suosituin ruoka- ja seurusteluravintola. Samaan ketjuun kuuluvat myös Aukustin Paviljonki, Ravintola La Bamba sekä Unajan viihdepuisto, joihin kaikkiin hankitaan Palvelutukku Immoselta tuotteita laidasta laitaan: lihasta lasagneen, juustoraasteesta kasviksiin, maidosta mausteisiin. Keittiöpäällikkö Teemu Laitinen on toiminut aiemmin isojen tukkujen kanssa, joten hän osaa arvostaa paikallisen toimijan joustavaa ja sujuvaa palvelua. – Immonen on yhteistyökykyinen tukku. Saamme sellaisia juttuja toteutettua, joita ei saa isojen tukkujen kanssa toimimaan, Laitinen kertoo. – Meillä on myös todella ystävällinen suhde, puhelimessa voidaan jutella muustakin kuin ruoasta! Heillä on selkeä halu tehdä hommat hyvin.

A. Ahlström "Tilaaminen on helppoa" Jukka Luojukoski, keittiö- ja ravintolatoimen päällikkö A. Ahlström Osakeyhtiön juhlatalot Noormarkun Klubi ja Kauttuan Klubi ostavat Palvelutukku Immoselta tuoretuotteita, lihaa, kalaa sekä maitotuotteita. Keittiö- ja ravintolatoimen päällikkö Jukka Luojukoski on tehnyt luottotukkunsa kanssa yhteistyötä lähes kolmenkymmenen vuoden ajan. – Parasta Immosen palvelussa on tilaamisen ja tavaransaannin helppous. Toimitusten aikataulut pitävät varmasti, Luojukoski kehuu.


8

Antell Catering "Kiiretilanteissa saamme heti apua" -Elina Alhola

Antell Cateringilla on kuusi henkilöstöravintolaa Porin alueella, joihin hankitaan mm. erilaisia kasviksia ja vihanneksia Palvelutukku Immoselta. Antellin Elina Alhola on ollut tukun asiakkaana vuodesta 1984 ja nykyisessä yrityksessä noin 15 vuotta. Alhola arvostaa tukun paikallisuutta. – Immonen on porilainen yritys, jossa palvelu pelaa erinomaisesti. Kiiretilanteissa saamme heti apua, Alhola kertoo.

Nakkilan yhteiskoulu ”Parasta on joustava palvelu” Irmeli Ojakoski, ruokapalveluyksikön esimies

Nakkilan Yhteiskoulu on käyttänyt Palvelutukku Immosen palveluita jo kymmenkunta vuotta. Ruokapalveluyksikön esimies Irmeli Ojakoski kertoo, että he tilaavat tuotteita hyvin monipuolisesti. – Ostamme eineksiä, ruoanvalmistukseen tarvittavia tuotteita, kuivatuotteita, juureksia, vihanneksia, salaatteja, maitoa – oikeastaan kaikkea muuta paitsi siivoustuotteita. Ojakoski kiittelee Palvelutukku Immosen hyvää palvelua ja joustavuutta tavaraerissä ja kuljetuksissa.

Klapsakka Ravintolat ”Yhteistyö toimii hienosti” Mia Nurmisto, tilaustenhoitaja

Klapsakka Ravintoloilla on useita ravintoloita sekä juhla- ja kokouspaikkoja Raumalla. Yritys tuottaa myös laadukkaita tapahtumapalveluita. Klapsakka tilaa Palvelutukku Immoselta lähinnä hedelmiä, vihanneksia ja juureksia sekä maitotalous- ja lihatuotteita. Tilaustenhoitaja Mia Nurmisto on erittäin tyytyväinen pitkäaikaiseen ja toimivaan yhteistyöhön – Klapsakka onkin ollut Immosen asiakas jo yli 20 vuoden ajan.


9

Café Hellman ”Tarvikkeet ovat joka aamu oven takana odottamassa” Raimo Jussila

Café Hellman ja sen tustalla toimiva lounas- ja pitopalveluita tarjoava Porin Pitokokit ostaa Palvelutukku Immoselta mm. vihanneksia, säilykkeitä, lihaa ja maitotuotteita. Yrittäjänä toimiva Raimo Jussila arvostaa erityisesti toimitusvarmuutta. – Koska meillä ei ole isoja kylmätiloja, on tärkeää että tarvikkeet ovat oven takana joka aamu odottamassa, Jussila kertoo. – Tukun tuotevalikoima laajenee jatkuvasti ja sieltä saa kaiken tarvittavan – ja tuotevalikoimaan pääsee myös itse vaikuttamaan.


10

Palvelumme HenkilÜkohtaista palvelua Palvelutukku Immosen jokaisella asiakkaalla on oma henkilÜkohtainen myyjä ja varamyyjä. Myyjä tuntee asiakkaan tarpeet ja osaa auttaa silloin kun tarvitaan uusia tuulia ruokapÜytään. YhteistyÜ jatkuu myÜs myyntitapahtuman jälkeen ja myyjä pitää viimeiseen asti asiakkaan eduista kiinni. Immosella asiakas on todellakin ykkÜnen!

YhteistyÜssä asiakkaiden kanssa Ammattitaitoiset myyjät kehittävät yhdessä asiakkaiden kanssa ruokalistoja ja kampanjoita. SäännÜlliset, viikottaiset palaverit ja koulutukset pitävät huolen siitä, että henkilÜkunta seuraa aikaansa ja on aina valmis palvelemaan ja kehittämään asiakkaan liiketoimintaa.

Oma esipakkaamo Immosen oma pakkaamo valmistaa vähittäiskaupalle myyntivalmiit hedelmä- ja vihannespakkaukset. Valmistus perustuu olemassa olevaan tilauskantaan, jolloin tuoreus on aina huipussaan.

9,+$11(.6(7-$+('(/0b7 7XRUHHWUDLNNDDWODDGXNNDDWVDODDWWLDLQHNVHWMD NDVYLVNRPSRQHQWLWDPPDWWLNHLWWL|LOOH 9LWDULR2\

.\U|QWLH.<5g SXK HWXQLPLVXNXQLPL#YDOPL[IL ZZZYDOPL[IL


11

Palvelutukku Immonen toimittaa yhteistyökumppaneiden kautta myös tuoreita salaatteja ja kasviskomponentteja ruoanvalmistukseen ammattikeittiöille sekä kuluttajapakattuja salaatteja ja hedelmätuotteita vähittäiskauppojen valikoimiin. Tuoreita kasvistuotteita ei varastoida, vaan kaikki tuotteet valmistetaan tilauksesta. Tänään tilatut ja valmistetut tuotteet ovat asiakkaalla jo seuraavana aamuna. Aina kannattaa tiedustella valikoimia kun halutaan tehostaa työn tuottavuutta ja mielekkyyttä.

Naudanlihakuutio 20 mm Naudan jauheliha 6 mm Säilytys huoneenlämmössä Säilyvyys kaksi vuotta Säilöntäaineeton

www.icecool.fi


12

Tuotteemme Palvelutukku Immosen tuotevalikoima kattaa kaiken, mitä ammattikeittiöissä ja ravintoloissa tarvitaan: lihat, kalat, tuoretavarat, pakasteet, savukkeet, non-foodit ja niin edelleen. Valikoimaa täydennetään ja rakennetaan yhdessä asiakkaiden kanssa, heidän muuttuvien tarpeidensa mukaan. Immosen laaja pakastevalikoima palvelee kattavasti laajan asiakaskunnan päivittäisiä tarpeita. Lähes jokaisen HoReCa-asiakkaan valikoimiin kuuluu nykyään myös pakastetuotteet. Pakasteet säilytetään -22 asteessa.


13

Noin 1500 nimikettä hyllytavarana – myytävissä seuraavalle päivälle klo 14 asti Noin 1500 nimikettä tilaustavarana – myytävissä 1-3 päivän toimitusviiveellä

,]ZmR VYSERQIVOMX¯ *MRHYOWIPXE [[[½RHYWJSSHWIVZMGIW½


14

Varastointimme Omavalvonta Palvelutukku Immosen tuotteiden laatua ja tuoreutta seurataan laajennetusti. Lisäksi tulli valvoo ja ottaa näytteitä säännöllisesti tuontituotteista.

Oikeat varastointilämpötilat kylmiöittäin Lihat, kalat, meijerituotteet, hedelmät, vihannekset pakasteet säilytetään aina niille oikeissa lämpötiloissa. Kylmälaitejärjestelmät ovat suorassa yhteydessä kylmälaitetoimittajiin, jotka laiterikon sattuessa tai hälytysrajojen ylittyessä tulevat automaattisesti paikalle. Älykkäät järjestelmät kertovat suoraan missä vika on – näin vältytään onnettomuuksilta ja varmistetaan tuotteiden paras mahdollinen säilyvyys.

Jäähdytetty tavaranvastaanotto ja lähettämö Tavara saapuu ja lähtee kylmäjäähdytetystä tilasta. Saapuvan tavaran lämpötilat mitataan ja tavarantoimittajien kuljetuksia seurataan jatkuvasti. Asiakkaan etu on myös Immosen etu!


15


16

P E R U N O I D E N

A A T E L I A

Jepuan valmisperuna Jepuan valmisperunat ovat mullistaneet suurkeittiöiden arkipäivää jo parinkymmenen vuoden ajan. Esikypsennetyt ja -käsitellyt perunat ovat tuttua raaka-ainetta kypsässä, kätevässä muodossa. Tervetuloa alan markkinajohtajan, perunanviljelijöiden itsensä omistaman Jepuan Perunan lisäaineettomien valmisperunoiden aikakauteen – siinä on itua.

■ Ympäristöasioiden vastuullinen ja ennakoiva hoitaminen on tärkeä osa liiketoimintaamme. Kehitämme toimintaamme ja tuotteitamme siten, että voimme välttää ja vähentää haitallisia ympäristövaikutuksia. Pitkän aikavälin tavoitteenamme on olla ympäristöasioissa perunanjalostustehtaiden esikuvana. Kun loppukäyttäjät valitsevat tuotteemme, meidän tulee voida vakuuttaa heidät siitä, että kannamme pitkän aikavälin vastuun ympäristöstä jäteasioissa. Ainutlaatuinen omistusrakenteemme vaatii ja tukee paikallista ympäristötietoista toimintaa.

Pensalantie 120 66850 Jepua +358 (0)6 789 8700 info@jepo.fi


17

Logistiikkamme Hyvät suhteet paikallisiin, kotimaisiin ja ulkomaisiin tuottajiin ja tavarantoimittajiin Kokeneet ostajat ja hyvät suhteet tavarantoimittajiin pitävät huolen siitä, että niukkuudenkin vallitessa Palvelutukku Immonen pystyy toimittamaan tavarat sovitusti. Sesonkituotteiden menekin ennakointi on vahvuus, josta Immosella ollaan ylpeitä. Tavarantoimittajien jatkuva valvonta luo edellytykset hyvälle ja tasaiselle laadulle. Tiheät toimitukset ulkomailta takaavat hedelmät ja vihannekset tuoreina ja raikkaina ruokapöytiin.


18

Logistiikkamme Katkeamaton kylmäketju Palvelutukku Immosen katkeamaton kylmäketju takaa tyytyväiset asiakkaat. Tehostettu seuranta, tehokas varastonkierto sekä oikeat säilytyslämpötilat varmistavat sen, että Immosen toimittamat tuotteet ovat aina tuoreimmillaan. Tavaraerien oikeaa kuljetuslämpötilaa seurataan myös pistokokeenomaisesti yhteistyössä valmistajien kanssa tavaraeriin sijoitetuilla lämpötila- ja aikatunnistimilla.

Yöllä tapahtuu Immosen asiakkaita palvellaan arkisin iltapäivään saakka. Tämän jälkeen tilauskannat siirtyvät tavarantoimittajille ja kuormat kerätään. Yön aikana eri toimittajien lähetykset vastaanotetaan, tarkastetaan ja keräillään asiakkaiden kuormiin. Valtava palapeli kasaantuu joka yö ja asiakkaat saavat aamulla tuoreet elintarvikkeet käyttöönsä. Lyhytkestoiset tuotteet saapuvat ja lähtevät saman tien, menettämättä yhtään käyttöpäivää.


19

W Z ^d W Z h E ^d

Klassista keittämistä jo vuodesta 1998 - mummon keittokirjassa ei ole mainittu natriumglutamaattia lihapullareseptissä, siksi sitä ei ole koskaan löytynyt meidänkään keittiöstä -

DĞƐƚĂƌŝͲƉĞƌƵŶĂũĂůŽƐƚĞĞƚ ƐƵŽŵĂůĂŝƐĞĞŶƌƵŽŬĂƉƂLJƚććŶ͘ dĂƌũŽĂŵŵĞĂƐŝĂŬŬĂŝůůĞŵŵĞ ŚĞƌŬƵůůŝƐŝĂ͕ƉƵŚƚĂŝƚĂũĂ ŬŽƌŬĞĂůĂĂƚƵŝƐŝĂƚƵŽƩĞŝƚĂ͘ KŝŬĞĂƉĞƌƵŶĂŽŝŬĞĂĂŶƚƵŽƩĞĞƐĞĞŶ͘

Valitse Maku - Aidosti Aito Lagerbladfoods! Hermannin Rantatie 20, 00580 Helsinki Vaihde puh. 010 382 7000 fax: +358 (0)9 727 70 630

www.lagerbladfoods.fi

ǁ ǁ ǁ͘ŵĞƐƚĂ ƌŝƉĞƌƵŶĂƚ͘Ĩŝ Ŷƚƚ ŝ <Ă ƌ ũ Ƶ ů Ă ͕ Ɖ Ƶ Ś ͘ Ϭ ϰ Ϭ ϴ ϯ ϰ Ϭ ϴ Ϭ ϵ ͻ WĞƚƚĞƌ ŝ > Ă ŝ ƚ ŝ ͕ Ɖ Ƶ Ś ͘ Ϭ ϰ Ϭ ϴ Ϯ Ϯ ϱ ϱ ϱ Ϯ


20

Omat kuljetukset Joustavat toimitukset Palvelutukku Immonen toimittaa suurelle osalle asiakkaista tuotteita viitenä tai jopa kuutena päivänä viikossa, osa selviää kahdella tai kolmella täydennyskerralla. Omat kuljettajat sekä pitkäaikaiset sopimuskuljetusyrittäjät takaavat jokapäiväisten toimitusten onnistumisen. Kuljettajien rehti käytös ja hyvä asiakaspalvelu yhdistettynä nopeaan toimitusrytmiin ovat monelle asiakkaalle Immosesta se näkyvin osa. Kaiken takana on huippuunsa viritetty koneisto. Kun tilaus on jätetty puhelinmyyntiin tai nettikauppaan, lähtee se siitä keräilyyn. Myynti, keräily ja kuljetus tekevät taikojaan arjen jokaisena päivänä!

Eri palvelutasot kuljetuksissa Kuljettajat toimittavat kuormat asiakkaiden tiloihin. Asiakkaan niin halutessa purkutapahtuma voidaan laajentaa palvelutasoltaan jopa säilytyslämpötilan mukaiseen kuorman erotteluun ja purkamiseen.

Kotimainen meijerituotteiden sopimusvalmistaja www.kaslink.fi

ZZZLQJPDQIL


21

Tuotteet jotka maistuvat enemm채n www.kebab.cc


22

Oma maahantuonti Palvelutukku Immosella on myös omaa maahantuontia. Valikoimiin kuuluvat tuoreet vihannekset, kasvikset, hedelmät, säilykkeet, elintarvikkeet ja pakasteet eri puolilta maailmaa, mm. Hollannista, Tanskasta, Saksasta, Espanjasta, Egyptistä, Thaimaasta ja Kiinasta

Karelian Lihajaloste Oy

Jo yli 20 vuoden kokemus laatulihasta Meiltä laadukkaat ja kohtuuhintaiset Pizzakinkku - ja Meetvurstisuikaleet, Broiler- ja KebabLastut sekä muut lihajalosteet. Tehtaantie 2 80400 YLÄMYLLY puh: (013) 851 851 fax. (013) 851 852 www.karelianlihajaloste.fi

Me Unilever Foodsolutionissa annamme sinulle eväät arjen onnistuneeseen pyörittämiseen. Meiltä saat merkkituotteet, hyödylliset vinkit ja reseptit. Katso www.unileverfoodsolutions.fi


23

North Trade AB | Viinikankaari 8 A, 01530 Vantaa, Finland | Puh. 09-7740410

www.northtrade.fi

|

www.happychef.fi

www.gastronomiexpert.fi


24

Jatkuvaa kehitystä Puheohjattu keräily Palvelutukku Immosella päätettiin siirtyä alkuvuodesta 2012 tietokoneohjattuun varastonhallintaan ja puheohjattuun keräilyyn. Ratkaisu tehostaa kaikkia varastotoiminnan osa-alueita tavaran vastaanotosta lähettämötoimintoihin. Tuloksena on virheetön ja entistä tehokkaampi, reaaliaikaisesti ohjattu toiminta. Tavaran vastaanotossa saapumiset kohdistetaan suoraan ostotilauksille, jonka jälkeen ne ohjataan oikeille varastopaikoilleen. Lavasiirrot ja keräilypaikkojen täydennykset toteutetaan tehokkaasti mutta tarkasti – Immosella tiedetään koko ajan mitä varastossa tapahtuu.

ISO 14001 sertifikaatti Tulevaisuudessa Palvelutukku Immonen siirtyy käyttämään ISO 14001 -ympäristöjärjestelmämallia. Maailman tunnetuin ympäristöjärjestelmä on systemaattinen tapa kehittää ympäristöasioiden hallintaa ja ympäristönsuojelutoimien tuloksellisuutta. Immonen sitoutuu ympäristönsuojelunsa tason jatkuvaan parantamiseen sekä tunnistaa tuotteidensa, toimintojensa ja palveluidensa ympäristövaikutukset. Lisäksi järjestelmässä asetetaan ympäristötavoitteet ja seurataan niiden toteutumista sekä ylläpidetään henkilöstön osaamista ympäristöasioissa.

Meiltä kaikki tuoreet perunatuotteet helposti ja nopeasti Potwell Oy | Lapväärtintie 721, 64300 Lapväärtti (06)2222 230 | www.potwell.fi


25


26

Patu-Palvelutukkurit Suomen Palvelutukkurit Oy, tuttavallisemmin Patu, perustettiin 1997, kun joukko yksityisiä tukkuliikkeitä päätti yhdistää voimansa valtakunnalliseksi ketjuksi. Vanhimmat Patu-tukkurit ovat toimineet alalla jo yli 40 vuotta. Monen Patu-tukun toiminta perustuu perheyrittäjyyteen.

Patu-ketjun toimivuuden perustana on yhteistyö • yhteinen valtakunnallinen markkinointi • yhteiset kotimaiset hankintasopimukset • yhteinen tuonti

Lähellä asiakasta Patu-ketju on levittäytynyt lähes koko Suomeen. Tällä hetkellä yhteistyöketjuun kuuluu seitsemän Patupalvelutukkuria. Patun liikeidean perustana on yhdistää alueellinen osaaminen ja palveluhalu valtakunnalliseen ostovoimaan ja markkinointiin. Alueellisuus on Patun vahvuus. Logistiikkaputki toimii tehokkaasti ja tarkasti myös lähialueiden ulkopuolelle.

Patu Palvelutukkurit


27


28

Patu-palvelutukkurit Patu-tukkujen vahvuuksia ovat palvelualttius, asiakastuntemus, tuotetuntemus sekä erityistilanteiden hoito. Asiakkaita ovat mm. julkiset laitokset, henkilÜstÜravintolat, ravintolat, hotellit, baarit ja kahvilat, pito- ja ateriapalvelut sekä vähittäiskaupat.

Patu tarjoaa suurkeittiĂśille lähes koko tarvittavan tavaravalikoiman, mm: â&#x20AC;˘ tuoreet kasvikset â&#x20AC;˘ esikäsitellyt kasvikset â&#x20AC;˘ pakasteet â&#x20AC;˘ maito- ja rasvatuotteet â&#x20AC;˘ säilykkeet â&#x20AC;˘ myllytuotteet â&#x20AC;˘ mehut ja juomat â&#x20AC;˘ mausteet â&#x20AC;˘ kattaustarvikkeet ja pehmopaperit

&JIjONFJUjFSPUBNVJTUBLVJONBLV

Famifarm Oy, Kartanotie 6, 79600 JOROINEN | puh. 017-470 4400 | fax. 017-470 4470 | email: jarvikyla@famifarm.ďŹ


29

Wernsing -salaatit jokaisen makuun tässä muutamia esimerkkejä Farmarin salaatti Laktoositon. Valkokaalia, porkkanaa, ananasta ja selleriä raikkaassa, miellyttävässä salaattimajoneesissa. Helppo salaatti kokeilla. Maku raikkaan herkullinen.

Tsatsiki Kreikkalainen erikoisuus, rahka-jugurttikasvisöljypohjainen valkosipulikastike lisänä kurkkusuikaleita. Hyvä kokonaisuus. Soveltuu mainiosti uuniperunan, vihannesten, kalan ja liharuokien lisukkeeksi.

Pizzasalaatti Ei sisällä säilöntäaineita, laktoositon. Marinoitu kaali-, porkkana-, paprikasalaatti kirkkaassa salaatinkastikkeessa.

Bayerilainen perunasaatti Laktoositon. Kasvisöljy-, viinietikkapohjainen erilainen maistuva perunasalaatti siivuperunoista, yrttejä.

Valikoimistamme myös

myynti@hedvi.fi


30

Ota yhteytt채 niin kerromme lis채채 tuotteistamme ja palveluistamme!


31

Palvelutukku Immonen Oy Helmentie 7 28360 Pori Myynti 02-6312 100 Keskus 02-631 2110 Faksi 02-631 2130 etunimi.sukunimi@immosentukku.fi

www.immosentukku.fi


Julkaisija, toimitus ja ilmoitukset: JS SUOMI OY · + 358 (0)9-856 281 00 · Painettu hyväksytylle ympäristöystävälliselle paperille · Painovärit ovat kasviöljypohjaisia · www.jssuomi.fi

Raikkautta, maukkautta ja hyvää oloa. Luonnollisesti Dolelta.

www.scandinavianretailcenter.com

Luonnollisesti

palvelutukku_immonen_esite_110808  

Immosen toimintaa ohjaa ISO 9001 -järjestelmä. Sertifikaatti todistaa, että laatujohtamisjärjestelmä on sertifioitu parhaiden käytäntöjen ja...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you