Page 1

La meva amiga La meva amiga es diu Mengying. La Mengying és una noia i és molt bona. La Mengying estudia 4t d’ESO a l’ IES Barcelona-Congrés. La Mengying té els cabells curts de color marró , té unes ulleres de color negre. Els seus ulls també són de color negre , té la boca petita . La Mengying no és ni gran ni prima , ni alta ni baixa . La Mengying és treballadora , és ordenada i sorollosa . La Mengying va venir a Catalunya fa 2 anys . Per què la Mengying i jo som amigues? la Mengying és amigable, íntima i poc enfadosa.


El meu l’institut El meu l’institut es diu IES BrcelonaCongres . El meu l’institut té 18 classes , l’aula de música , l’ed. fisica , l’informàtica i un pati . Al meu l’institut hi ha 50 professors . dels quals : l’Encarna , la Carme , l’Eulalia , la Isabel .Totes aquestes són les meves professores . Totes són molt bones.


Les meves professores L’Encarna és prima , és alta , té unes ulleres . Té els cabells rossos , té els ulls blaus. L’Encarna té la cara molt blanca ,és molt bonica . L’Encarna és professora de 1r C , també és la meva professora , és professora de matemàtiques i castellà. La Carme és prima , és alta , té uns ulls gran de color marró , té cabells curts una mica rínxols negre . La Carme és la professora de l’aula d’ acollida 1. La Carme és la meva tutora . És professora de català.


La meva família La meva familia és molt gran . Té dos oncles , té quatre ties , té sis cosins i té dues cosines ,també té avi i àvia . Jo tinc sis cosins, dos dels meus cosins són més petits que jo. El meu pare és a la Xina ,ell és policia , té 48 anys , el meu pare té una mica de mal geni, però encara m’agrada el meu pare . La meva mare, quan vivíem a la Xina tenia una feina en un banc, fins que jo néixer . La meva mare,ara, també té 48 anys , com el meu pare. Ara la meva mare no està treballant.


La meva arribada a Barcelona El dijous 24 de Desembre vaig viatjar, amb la meva mare, de la Xina a Barcelona , en avió. El viatge va durar moltes hores. Vaig sortir de Beijing al matí, vaig volar fins a Frankfurt. A la nit vaig sortir de Frankfurt cap a Barcelona. A Barcelona vaig arribar a la nit. A l’aeroport ens van venir a buscar el meu oncle i la meva tia. Quan vam arribar era Nadal, feia fred, però jo em sentia bé.


Educat 2.0

A la nostra escola, com ara, l'ús d'ordinadors. Utilitzem dos tipus de sistemes informàtics : Windows 7 i Windows XP . Alguns dels lloc de l'ordinador és per al nostre aprenentatge . A la Xina, gairebé totes les escoles tenen una aula d'informàtica, tenim classes de computació, i per això hem d'anar a l'aula d'informàtica. I Barcelona no són els mateixos.


Una recepta de cuina. Nom del plat : Albergínia de peix amb gust de gengibre Ingredients: Albergínia Ceba Gingebre All De pebrot vermell Pebre Petroli Preparació 1. Albergínia neta al capdavant, tallat en tires. 2. De la paella, calenta l'oli en lalbergíni a en rodanxes fregides. Fregir 2 a 3 minuts després que el peix. 3. Oli afegir l'all i el gingebre paella, 4. En un bol petit, afegiu una tassa petita d'aigua, una mica desucre, afegir la quantitat correcta de vinagre i l'aigua s'aboca a laalbergínia fregida.


10 Normes de classe 1. A classe no es poden menjar pipes, xiclets... 2. A la classe no es pot parlar en veu alta. 3. A la sala de classes no es pot dormir. 4. Al saló no poden parlar xinès. 5. En el saló de classes no es pot lluitar. 6. No es pot tirar el paper a classe. 7. A la sala de classes, s’ha de parlar en català. 8. No es pot dibuixar a la pissarra a classe. 9.El telèfon no classe.

es pot reproduir a

10. A classe no es pot fer malbé la propietat pública.


Amb les fletxes he enderrocat el sol La mitologia, la terra un cop havia deu sols, que són tots els orientals, el fill de Emperador. Aquest deu sols amb la seva mare, l'esposa de l'Emperador del Cel vivien al costat est del Mar de la Xina del comú. Sovint els nens deu més oriental del món del bany del Mar Oriental de la Xina. Després del bany, els va deixar com ocellet, posat en un arbre. Com que el centre de cada imatge del sol són les aus, per la qual cosa l'arbre es va convertir a casa seva, nou del sol menor encimbellat en les branques creixen, i l'altre sol s'alça sobre els arbres. Quan la necessitat de la matinada va arribar al matí, el sol en els arbres que habiten rodes satèl.lit, a través del cel, l'exposició humana a la llum i la calor Sabian racons del món. Deu de cada dia el sol, el valor de la rotació, peça ordenada i harmoniosa del cel i la terra. Les persones que viuen a la terra molt feliç harmonia. Retrat i els veïns, amics, la sortida del sol vivint juntes, i l'agricultura, posta del sol, alegre i feliç de viure amb tots dos. Les persones i els animals poden viure en harmonia. En aquest temps la gent gràcies a que el sol els va portar crono, llum i alegria, sovint cap al cel i va fer una reverència Zuo Yi, el culte. Però un dia és massa llarg, i això deu sols per l'avorriment, que volen viatjar pel cel, estic segur que molt interessant. Llavors, quan es va despertar, el sol va pujar deu vehicles de rodes, es va embarcar


en un viatge pel cel. Aquesta mirada, i totes les coses a la terra no pot suportar. Deu foc al sol com a grups de deu, i junts es va cremar la calor emeten terra, va cremar moltes de les persones i els animals. crema de boscos, conreus i cases de tots els arbres són cremats a cendres. Els que no tiren al foc i els animals, els porcs llop febre sobtada, semblava fugir, desesperadament buscant un lloc per evitar el desastre i els aliments per salvar vides i l'aigua. El riu s'asseca, també davant del mar es va assecar, tots els peixos també moren, el monstre de l'aigua ha pujat a robar menjar. collites es van pansir i van cremar horts, el subministrament de bestiar i tallar la font d'aliment. La gent no està cremada pel sol és vida per a convertir-se en una població d'alta temperatura dels aliments animals. La gent està lluitant al mar de desastres d'incendis, pregueu perquè el do de Déu! En aquest moment, no és un déu de l'heroi ben plantat jove anomenat Hou Yi, era un hàbil arquer, fletxes Maria, mai es perdi.Va ser convocat per l'Emperador del Cel, la missió va rebre l'expulsió del sol. Va veure a les persones que viuen al foc difícil, el cor no pot suportar molt, en secret van decidir desfer-se d'aquesta captura nous sols, per ajudar a la gent la misèria. Per tant, Hou Yi i va creuar les noranta-nou muntanyes, va travessar la vall del riu noranta-nou a través de les noranta-nou, va arribar a la costa est i va pujar a un peu de la muntanya de la muntanya és un vast dim Yi va obrir kg de ballesta de la força, es va endurir la palanca, amb l'objectiu


cap al sol del cel en flames, i va treure un xut d'anar, el primer va ser enderrocat pel sol. Yi ha obert la caça, captura una sessió de la palanca, tancant el brunzit, també van enderrocar dos dg Aquesta vegada, hi ha set dg mirant al cel brillants ulls vermells. Hou Yi va ser el centre del sol és calent, sinó també un tret dur de les fletxes de tercers. Aquesta vacuna és molt poderosa fletxa derrocar quatre dg Altres cos tremolava espantat sol, rodó i de rotació d'anada. D'aquesta manera, Hou Yi llavors posar una fletxa al sol, sense un pèl virtual, disparant nous sols a terme. Nou sols a les fletxes d'un a morir.Les seves plomes han caigut a terra, la seva llum i la calor a poc a poc va desaparèixer. El sol fins que l'últim que queda, que tenia molta por, perquè d'acord amb les instruccions de Hou Yi, sincerament que segueixin contribuint a la terra i totes les coses la llum i la calor. Des de llavors, el sol surt cada dia de la costa est, baixant pel turó des de l'oest a la nit, escalfen la terra, per mantenir totes les coses en la vida, les persones viuen i treballen. No obstant això, Hou Yi tret, sinó perquè dels nou fills de l'Emperador del Cel - és que nou dels perills dg terra, severament castigat per l'Emperador del Cel.

Els meus textos  

Acollida recull de textos

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you