Page 1

TO SEND TO SHINE & PROTECT


TO SEND TO SHINE & PROTECT Wat maakt een verpakking een perfecte verpakking? Een verpakking moet optimaal beschermen en aan de eisen en wettelijke richtlijnen voldoen. Maar dat is slechts de basis. Een goede verpakking is licht, handzaam, milieubewust en kostenbesparend. Een goede verpakking wordt een perfecte verpakking als ze bovendien precies op u en uw product toegespitst is. Het is logisch dat we voor de foodsector een andere specialistische oplossing bedenken dan voor de elektronicasector. Dat is maatwerk.

Waarom investeren in een verpakking? Slimme verpakkingsoplossingen kunnen veel kosten besparen. Door de juiste verpakking te kiezen, maar ook door het hele verpakkingsproces door te lichten op arbeids- en transportkosten. We kiezen niet alleen een efficiĂŤnte verpakking, maar monitoren ook uw inpakproces en optimaliseren uw transport. Prokonpack heeft veel ervaring in het installeren en beheren van verpakkingsmachines. Hoe eerder in het proces u investeert, hoe meer kosten u bespaart.

Slimme verpakkingsoplossingen van Prokonpack: Het is al tientallen jaren onze passie om creatieve oplossingen te bedenken. De hiermee opgebouwde kennis delen we graag met u. Kies ook voor uw eigen verpakkingsanalist: als specialist in slimme verpakkingsmaterialen voor industrieel gebruik kan ons team u adviseren bij elk verpakkingsvraagstuk. Zodat de verpakking voor Ăş werkt.

www.prokonpack.nl


TO SEND TO SHINE & PROTECT

Branding met visie Hoe wilt u de consument verleiden met uw verpakking? Een sterke uitstraling zorgt voor een grotere merkbetrokkenheid en meer omzet. Prokonpack weet als geen ander hoe de juiste verpakking uw marketing ondersteunt.

Verpakkingen die uw omzet verhogen Vormgeving en kleur moeten pakkend zijn. U kent de term customer journey. De verpakking maakt van deze beleving een succesverhaal. Slimme verpakkingen die uw omzet verhogen spelen overigens niet alleen in op de merkcommunicatie tussen producent en consument. Ze maken ook groei in nieuwe verkoopkanalen mogelijk, spelen in op de beschikbaarheid en zichtbaarheid in winkels of zorgen voor een spraakmakende lancering. Zo ontwierp Prokonpack voor Race Winning Brands BV verpakkingen voor motoronderdelen die als ware blikvangers in het schap staan.

Van omhulsel naar marketingtool Een verpakking is allang geen functioneel omhulsel meer. Het is een marketingtool, een essentieel onderdeel van de bedrijfsstrategie. De laatste en meest zichtbare stap in het klantcontact is het fysiek ontvangen van de bestelling. Voor de ontvanger is deze unboxing experience het hoogtepunt, voor u hĂŠt marketingmoment! Viadental wilde van de unboxing een wow-moment maken. Prokonpack maakte het waar met een nieuwe verpakking voor hun tandprotheses. Prokonpack bedenkt dagelijks innovatieve oplossingen voor (online) retailverpakkingen die de consumenten blij maken. Een verpakking die zowel slim als pakkend is. Met toegevoegde waarde om een waar reclame-instrument van het pakket te maken. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke boodschappen op de verpakking of een verrassende tweede functie van de verpakking.

www.prokonpack.nl


TO SEND TO SHINE & PROTECT Beschermen met visie Voor de bescherming van het product is een intelligente verpakking essentieel. Niet alleen tijdens verzending, maar ook tijdens transport en opslag. Opvullen van lege ruimtes voorkomt verschuiving en daardoor schade. Hier komt de juiste keuze van het verpakmateriaal en het opvulsysteem om de hoek kijken, of het nu standaard of maatwerk betreft. Prokonpack werkt met onderstaande merken om de juiste bescherming te realiseren voor uw product:

ColomPac - Sealed Air - Optiledge

www.prokonpack.nl


Hèt perfecte verzendsysteem Optiledge is een uitvinding van IKEA. Deze ‘pallet’ bespaart IKEA jaarlijks vele tientallen miljoenen Euro’s aan logistieke kosten, ruimte, schades etc. IKEA stelt het gepatenteerde systeem nu ook beschikbaar aan derden. Wij, Prokonpack Nederland, nemen voor IKEA exclusief de distributie binnen de BeNeLux voor onze rekening. Met dit systeem zijn houten pallets overbodig waardoor u kunt besparen op logistieke kosten, ruimte en productbeschadiging. Test ons nu door een afspraak te maken om te kijken of het ook bij u past!

Wat u van OptiLedge kunt verwachten Zeer flexibel, een pallet voor ieder formaat Werkt snel en eenvoudig Neemt weinig plaats in Conform ISPM15 (geschikt voor export met certificaat) Max. belasting 1360 kilo (dynamisch) Zeer licht waardoor u vrachtkosten bespaart

www.prokonpack.nl


Logistiek & Magazijn Van compleet ingerichte ergonomische verpakkingsstraat tot een volledig geautomatiseerd warehouse met transportrobots.

Adviseren met visie Wilt u slimmer en efficiĂŤnter werken? Veiliger voor de medewerkers of duurzamer voor het milieu? Wij kunnen uw bedrijfsstrategie analyseren, zodat u op verschillende fronten het proces verbetert en kosten bespaart. Voor ons een logische zaak, voor u wellicht een stap vooruit in uw logistieke proces. Zodat u lichter, sneller, veiliger, innovatiever of duurzamer verpakt.

Partner voor verpakkingsmachines Prokonpack geeft ook advies voor het installeren en beheren van verpakkingsmachines, van een standaardunit tot een complete verpakkingslijn met ergonomisch verantwoorde werkplekken. Voor een optimaal logistiek proces is het de kunst om te zoeken naar de grenzen van het materiaal, product, verbruik en de instellingen. We analyseren en adviseren niet alleen, maar monteren en beheren ook uw verpakkingsmachines. U kunt bij ons terecht voor intelligente wikkelmachines, krimpfoliemachines en diverse inpak apparatuur.

Prokonpack B.V. Waldeck Pyrmontstraat 7 5652 AD Eindhoven Tel. 040-291 93 93 info@prokonpack.nl

Profile for live-it

Prokonpack Logisch verpakken  

Maak kennis met de slimme verpakkingsoplossingen van Prokonpack.

Prokonpack Logisch verpakken  

Maak kennis met de slimme verpakkingsoplossingen van Prokonpack.

Profile for iliveit
Advertisement